כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1069345294,94056, הידיעה הזאת ממש מוזרה לי, ואני בחשש מברר האם זה קרה לכם, קריסות וכו'. לי יש 8500 והכל עובד ועבד כמו שצריך, לא הייתה לי שום בעיה, ואני גם לא מתכנן להוריד שום קובץ של 22 מגה. בכל מקרה, זה ממש עצוב שכזה דבר קורה, זה יכול להרוס לATI הרבה דברים, פשוט חבל. יש לכם תלונות לגבי זה או שזה רק כמה טיפשים מחו'ל שהתקינו wareforce 52.16 ?
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום היום נתקלתי בזה לראשונה שאני לא רואה את התמונה של הסרט רק בטלויזיה לא במסך המחשב. אני רואה מסך שחור כזה במקום. ואם זה קשור לדריברים חדשים שיצאו אני אשמח אם תתנו לי אותם פה תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
תמהרו להוריד בקרוב מאוד יהיה גם לויסטה. http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שחקתי עם המשחק קרייסיס 2 על הגדרות GAMER בלבד ללא העדכון DX11 וללא עידכון רמת טקסטורות גבוהה וראיתי עם הכרטיס מסך 7950 שלי שיש לפעמים ארטיפקטים צהובים במשחק, האם יש בעיה עם הכרטיס, או שזו בעיה במשחק, בכרטיס 6850 הקודם שלי לא ראיתי זאת. מה דעתכם? לשלוח את הכרטיס לבדיקה ? מצורף קובץ בדיקה:
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנות מחשבים שמבצעת טרייד אין כולשהו אם כרטיסי מסך. אני מיתכון שאם אני יביא להם את שלי והם יכולו להוריד לי את המחיר עבור אחד חדש?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש בכלל 280GTX sli? אני רק רוצה לדעת מה עדיף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם חרשתי לאחרונה הרבה אתרי חומרה בארץ ובחו"ל וניסית למצוא מהו מסך ה-LCD "האולטימטיבי" עבור גיימר בתקציב של עד 3,000 שקלים חדשים. עד רגע זה אספתי סה"כ 5 מסכים שלפי דעתי נמנים עם "החמישיה הפותחת" למסכי LCD בתחום התקציב הנ"ל. הצגים הם: 1)Viewsonic VP171 2)sony sdm-s71b 3)IIyama E431S 4)LG FLATRON L1710B 5)HUYNDAI Q-17 תחום המחירים שלהם הוא מ-2,540 עד 2,850 ככה שהם נכנסים לקטגוריית"עד ה-...." ובגלל זה אבקש לא לדון במחיר של המסכים. אציין עוד דבר אחרון שלכל המסכים יש זמן תגובה של 16ms חוץ מה- HUYNDAI Q-17 שמסתרך מאחור עם זמן תגובה של 20ms לענינינו.....איזה לדעתכם הוא "הצג המנצח"? (כחו בחשבון שחשוב רק זמן התגובה ,DVI, והתצוגה עצמה, לא חשובים לי רמקולים וכו') בתודה …
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום! אני לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש השארתי רק כרטיס מסך יש-EN8600GT ודיסק קשיח המערכת שלי עכשיו נראת כך: Core i5 760 P55A-UD3 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 8600GT ASUS 500GB 7200RPM SEAGATE + DeskStar 1TB 7200RPM HITACHI Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan CM 690 II Plus 650W Modular 14cm fan, Active PFC, 80+ CHieFTEC LG w2453v אני משחק ברזולוציה של 1080*1920 הכל אצלי עובד מצויין חוץ מהמשחקים , עפילו המשחקים הישנים איאפשר לשחק ,ובגלל זה אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי למשהו יותר מתקדם התקציב שלי הוא עד 1000 ש''ח אני מתלבת בין כמה כרטיסים Sapphire AMD Radeon HD6850 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8328 Innovision I-Chill Geforce Fermi GTX460 1GB http:/…
-
- 3 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מערכת מבוססת I5 6500 עם ספק antec vp400pc. רוצה להוסיף לה MSI HAWK 7870 לקצת גיימינג קליל מדי פעם. הספק יחזיק או לא?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הינה הכרטיס : http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7102 בעיקרון אני רוצה להריץ את המשחקים בכי חדשים באיכות הכי גבוהה כמו farcry וכדומה ?
-
- 12 תגובות
- 669 צפיות
-
-
https://hwzone.co.il/advert/evga-geforce-gtx-1080-ftw-gaming-8gb-gddr5x-graphics-card-2/ חחחחחחח......
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
1950XTX VS HD2900XT איזה יותר חזק לא מישתלם לא משנה אני סתם שאול כי זה מענין מי מהם חזק יותר....
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב רק לאינטרנט ולסרטים, המסך הוא טלווזיה 32 אינטש. איזה כרטיס מסך יתאים לו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
לא מיועד לגיימר, אלא לעבודת TEXT בעיקר קצת משחקים (לא כאלה שדורשים כח עיבוד רב) ואולי סרטים
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כרטיס המסך ברשותי התקלקל ומעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש לעריכה גרפית בblender, ae, sony vegas, illustrator. אני משתמש בדרך כלל ב3 מסכים ולפעמים מוסיף מסך רביעי(hdmi 1080p). יש לי כמה שאלות: 1) אם אקנה כרטיס מסך שתומך בpcie 3 האם כדאי להחליף גם לוח אם? 2) האם זה משנה אם אחבר את כל המסכים לכרטיס המסך או שאחבר חלק מהם ללוח האם? יש ברשותי ספק כוח של 550w ויש חיבור חשמל של 6,8 פינים. חשבתי על Gigabyte GT740 OC 2GB GDDR5 תודה בכל מקרה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שוב :-) ראיתי מישהו שמוכר את הXFX הנ"ל: http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa?seriesId=12035&productId=56410# המוצר השני :-) מה דעתכם על הכרטיס ? בייחוד שהוא יוצא לי במחיר זהה עם 7600GT Extreme ? ומה דעתכם על כרטיסים יד שניה עם אחריות לעוד שנתיים וחצי... ? תודה כולם !
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן וסהלן אני אכתוב בקצרה: אני קונה מאוד בקרוב MW221C של אסוס,שקיבל ביקורות טובות וכו וכו כרגע יש לי את הכרטיס 8800GTS (G92) של BFG,עם OC קטן...אבל יש עליו קירור HR-03GT כך שOC אפשרי מאוד. האם הוא יסתדר עם הרזולוציה הגבוהה? עדיין יריץ לי COD4 על הכי גבוה? GRID וכדומה? או שאני אצטרך לתת עוד קצת OC כדי שיחזיק?
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום רב המערכת שלי Windows 7 X64 Hebrew ספק כוח : 850W ANTEC כרטיס מסך : ATI HD 5870 2GB eyeifenty Version זיכרון מערכת : 4 GB גירסת מנהל ההתקן של הכרטיס מסך 10.11 (אני מבקש סליחה על הטעות הקודמת) נתקלתי החודש בבעיה שקוראת שוב ושוב גם לאחר הסרת הדרייבר האחרון 10.11 מהאתר AMD הבעייה היא כזאת כאשר אני מתקין את הדרייבר , כאשר אני צופה בסרטים ביוטיוב או במחשב או מפעיל משחקים פתאום המסך של המחשב נכבה לכמה דקות ואחרי כמה דקות חוזר למצבו הרגיל ואני רואה הודעה ליד סרגל השפה שאומרת כך "Amdkmdap הפסיק להגיב ובוצע שיחזור בהצלחה" (אני בטוח שרבים נתקלו בבעיה הזאת) למרות שהסרתי את הדייבר 10.11 וחזרתי לדרייבר הקודם עם הסרה מוחלטת הדבר לא עזר ועדיין הבעייה קוראת ! ! ! [attachment dele…
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי GT240 והוא מפלצת רעש נוראית. אם אני עוצר לשנייה את המאוורר שלו פתאום החדר נהייה שקט, ולא שומעים כלום. יש לי Artic Cooling Freezer 7 Pro למעבד, ועוד מאוורר של 120 למארז הייתי רוצה כרטיס מסך ברמת הביצועים של מה שיש לי עכשיו, עם CUDA (וכן זה חשוב), אבל שכשהוא לא במאמץ (כלומר לא בזמן משחקים) הוא יהיה שקט כמו שאר המאווררים במחשב, לא אכפת לי שיהיה קצת רועש במאמץ. חשבתי על GTS250 או 450 החדש, שמגיע כבר עם DX 11 ויחזיק טיפה יותר שנים. אשמח לשמוע המלצות מניסיון אישי על כרטיסים, או על חנויות שיסכימו להדגים לי את כרטיסי המסך הנ"ל פועלים. מעדיף לא לקנות קרור אחר, כי אני לא רוצה להתעסק עם ההתקנה שלו ופרוק הקרור הנוכחי. מחיר שיהיה באזור של הכרטיסים שרשמתי פה. תודה, מרק
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה יהיה יותר אפקטיבי...2 כרטיסי 8800GTS 640MB OC בSLI או 8800GTX OC2 יחיד? השימושים שלי זה סרטים ומשחקים בעיקר. **יש לי מסך 2407 של דל אם זה משנה.. תודה..!
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך LCD 17 ולאחר התלבטויות קשות המליץ לי חבר על מסך של EIZO FLEX SCAN L557 , את האמת אני לא שמעתי אף פעם על החברה הזו ואם ההתמחות שלה היא באמת במסכים בקשתי היא לפני שאני קונה סוף סוף את המסך הזה , מידע על החברה, אמינות,וכמה הכדאיות הקניה . החברה נותנת 5 שנות אחרות והמחיר כ- 3200 ש"ח , ואם יש בכלל במחיר הזה מסכים יותר טובים ? ציינו לי כמה מהם אם אפשר. אני מודה לבם מאוד מאוד
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע עברתי לויסטה ועכשיו איכות הסרטים/סרטונים קצת פחות טובה משהיתה ב XP. (השחור הפך לאפור, התמונה פחות חדה ויש פחות פירוט בצבעים). זה קורה גם עם המקודדים של הוינדוס, גם עם DIVX וגם עם המקודד המובנה של התוכנה VLC. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ממה שאני מבין כרגע הכרטיסים של AMD יקרים בגלל הבהלה לביטקוין (?) אז כנראה שאלך בכיוון של הירוקים. המפרט שלי i5 3570, לוח אם z77 pro3, ספק seasonic 520W האם המעבד יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס דוגמת 1060 או 1070? אני לא משחק בכלל ב shooter-ים. בעיקר RPG תודה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-