עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Y-T-M,

יש לי כרטיס מסך BFG 8800 GT OC2 512 הגיוני שבמאמץ הוא מגיע ל87 מעלות? ושבמנוחה הוא על 75? בדקתי היום בתוכנה everest וגם ששיחקתי ברשת היום בcod 4 המשחק נתקע והוא משחק באיזה 8 fps אבל ששיחקתי בסינגל פלייר הוא עבד טוב וגם בAssassin's Creed הוא עבד טוב כשאני משחק בcod4 ברשת איזה דקה הוא משחק טוב ואז הוא נתקע

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Vortex,

שמעתי ש Gainward חברה טובה. לפני שאגיד לכם בכמה כסף מצאתי את הכרטיס הזה, תגידו לי בבקשה כמה הוא שווה...... תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by samiboy,

שלום, יש לי מחשב נייד N3010 של דל, עם הכרטיס מסך המצויין הנושא. עם WINDOWS 7 64 BIT כאשר אני מנסה להפעיל PES 2010 הוא רושם לי שה VRAM הוא 0. כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך רשום לי ש ה system video memory הוא 0 MB. התקנתי את הדרייבר האחרון ועדיין אותה בעיה. יש למשהו רעיון בבקשה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. מבחינת ביצועים ומבחינת העתיד והטכנולוגיה באיזה כרטיס מומלץ להשקיע... בבקשה אשמח לקבל עזרה אני חייב לקבל החלטה עד מחר( בעיקר מנסיון אישי) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה או בפורום תמיכה טכנית אז שמתי בשניהם אני מקווה שזה בסדר. אם לא אני מצטער ואני אבין אם ימחקו אחד מהנושאים הלא רלוונטיים. ועכשיו לשאלה... בשבועיים האחרונים כרטיס המסך שלי התחיל להתחמם.... במצב IDLE - 45-55 מעלות וכשאני מפעיל משחק באיכות טובה הוא מגיע ל 100 מעלות ונכבה... בגלל מספר פעמים שדבר זה קרה לי בעבר... הנחתי שזאת המשחה התרמית של המעבדים של הכרטיס... קניתי משחה... פירקתי את הכרטיס לפי מדריך שראיתי באינטרנט (את כל ה 42 ברגים) והחזרתי... כל דבר נשאר... החומר הלבן שמכסה את הצ'יפים... מיקום של מגינים אלקטרו מגנטיים... הפעלתי את המחשב... ואז נורה אדומה נדלקת בכרטיס העליון... שבעבר אני זוכר שזה היה בגלל שספק הכח שלי היה חלש מדי... אבל זה א…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by mega1234,

שלום לכולם האם מסך LCD פולט פחות חום ממסך CRT ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם! קניתי נייד עם כרטיס מסך GeForce 310M, ומהיום הראשון היו לי איתו בעיות בחיבור לטלוויזיה. בנייד הקודם שהיה בו כרטיס מובנה של אינטל, הייתי צריך רק לחבר את ה-HDMI והכל עובד פיקס, ועכשיו אני צריך לחבר ולנתק, להפעיל מחדש ולשחק עם ההגדרות כל פעם עד שאני מצליח להגיע לתמונה חתוכה על מסך הטלוויזיה. גם הסאונד לא תמיד עובר ב-HDMI אוטומטית, אלא שצריך להגדיר אותו ידנית. עדכנתי דרייברים וזה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה? באג של הכרטיס הספציפי? אולי אפשר להתקין איזו תוכנת צד שלישי בשביל זה? אני באמת מיואש כבר.. עזרו לי בבקשה. תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by tamir.fri,

אני מחפש מסך CRT 80hz 1600x1200 ולא מוצא חברה שמייצרת כאלה עריכה: ערכתי

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by amig2,

הבאנצ'ים עם המספרים האסטרונומיים של 150 fps רלוונטים למשהו? הבנתי שלחווית משחק אופטימלית צריך מעל 60fps... למה מיועד ה-frame limiter בחלק מהמשחקים והאם בכל המשחקים מהירות המשחק תהיה שונה בין 60fps ול-150fps... רציתי לראות שאפילו הרדיאון 9200 שלי מסוגל ליותר מ-100fps, וביטלתי את ה-framelimiter ב-gta2, יצא מאה חמישים ולא היה אפשר לשחק כי זה יצא מהר מידי... האם בכל משחק יש framelimiter? והאם בכל משחק כמות מיותרת של fps (60+) הופכת את המשחק למהיר מידי? ואיך מודדים? fraps?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by tom123p,

הי כולם, יש לי כרטיס מסך ATI 1950 פרו (שאגב, מעולם לא הייתי מרוצה ממנו) וכעת המאוורר שלו עושה בעיות (מזל שיש עדיין אחריות). אבל אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהחליף לכרטיס מסך *מעט* יותר טוב ובעלויות נמוכות מאוד (עד 300 ש"ח). בנוסף, לאחר שיתקנו\יחליפו לי את הכרטיס אני כנראה אמכור אותו. מישהו יכול להגיד לי היכן אני בודק מה השווי של כרטיס כזה היום ? תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by AloNs01,

זה המפרט: מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤553 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502HI Eco Green 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤254 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-500ECOG16M זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤123 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤112 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤294 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=THREE-HUNDRED ספק כח Hiper HPU-4S425-PU …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אם אני מחבר את המסך לכרטיס מסך עם כבל דיגיטלי יהיה הבדל משמעותי אם אני אחבר אותו עם כבל אנלוגי? אם יש לי בכרטיס מסך יציאה דיגיטלית ובמסך עצמו רק כניסה אנלוגית כדאי לחבר עם מתאם או עם כבל אנלוגי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gal2,

האם יש תיקון לבעייה או איזה פתרון מסוים לבעייה בכרטיס ? יש משהו לעשות ? אני שואל כי אני שם לב לבעייה מסוימת במשחקים מסוימים ..אני יודע שאני לא יכול להריץ על ההגדרות הכי גבוהות אבל בכל זאת אני שם לב למשהו מוזר ... כמו גלים כאלה בזמן המשחק ,אין לי מושג איך לקרוא לזה . בכל מקרה זה המפרט שלי : i 5 4460 cpu @3.20GHZ G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 לוח אם Gigabyte G1.Sniper Z97 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 2xPCI-E, HDMI, DP gigabyte gtx 970

14. שלום יש לי את המפרט הזה : מעבד intel i5 4570 8gb ram fsp raider 550W מסך חדש - AOC GF2460PF 144HZ freesync כרטיס מסך saphhire vapor-x r9 280x 3gb אני משחק בעיקר LEAGUE OF LEGENDS . וקצת CSGO לא יותר מידי.. הכרטיס שלי התחיל ממש להרעיש ויש המון FPS DROPS אפילו בLOL חשבתי לשדרג לכרטיס AMD שעולה 1K גג , גם חשבתי שהכרטיס תומך FREESYNC מה שהתברר כלא נכון.. אני צריך לעשות צעד כזה ? או לחסוך את הכסף . בטח שלשימושים שלי שאני לא מחשיב את עצמי GAMER אפילו

15. אני בתור שחקן קאונטר מוורעל חייב לדעת את זה או שזה בכלל קשור לחיבור הרשת? ועוד משהוא מה זה פתיחת צינורות ואיך אני מבצע את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by thechecker,

מה לדעתכם יהיה כרטיס טוב שיעבוד ביחד עם i3 2120 למשחקים, ויתאים לגודל micro ATX (ממש צפוף אצלי במארז ) שלא יהיה יותר מידי יקר, אפשר גם יד 2. תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by insane-o,

אני רוצה להשתמש ב PAINTSHOP ליצור איזושהי גרפיקה ואח"כ להדפיס אותה. אני מתכוון להדפיס ב HP LASERJET 4500 שיש לה DPI 600. על איזו רזולוציה אני צריך ליצור את הגרפיקה כדי שהיא תהיה אופטימלית להדפסה במדפסת הזאת ? ובכלל, מה הקשר בין PPI ל DPI ולרזולוציה ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by barakhil,

היי, לאחי יש Voodoo 3 3000 ישן ביותר, ולי יש Asus AGP-V7700 Geforce2 GTS. אני רוצה להביא לאחי את הכרטיס שלי, ולעצמי לקנות חדש ;D. הקטע הוא שאני לא רוצה להוציא הרבה כסף על כרטיס מסך חדש, אז אני צריכה המלצה לכרטיס זול. הוא צריך להריץ טוב את המשחקים החדשים ואם אפשר יהיה לראות בו טלויזיה זה יהיה נפלא עוד יותר. תודה תודה, הילה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. המסך שלי זה " 17 " CRT , ואני מתלבט האם לקנות את הכרטיס מסך הזה:SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או שאני יקנה 8800 עם 640 ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. 1.יש לי בעיה במחשב הנ"ל. כשאני מנסה להפעיל איתו נוצר מצב שכאילו המסך והמחשב עצמו לא מצליחים לתקשר - לא מופיע לי כלום על המסך חוץ מהודעה בצבעים שונים אשר אומרת לי לבדוק את חיבורי המסך וכדומה. אני נאלץ ללחוץ מספר פעמים על כפתור הרסטרט ולפעמים אף לכבות את המחשב לחלוטין עד שאני מצליח להעלות את המחשב וכשאני מצליח לעשות זאת הכל עובד תקין וחלק. בדקתי חיבורי כבלים וכדומה ומצאתי הכל תקין . כמו כן אין שום בעיה עם כרטיס המסך(Geforce 2 400 mx) לפי דעתי גם מכיוון שהוא עובד אצלי חלק לאחר שאני מצליח להעלות את המחשב. במה הבעיה לעזאזל? אין לי מושג. אולי זה הלוח האם. אני לא יודע. דרך אגב המחשב הוא פנטיום 3 550 MHZ אם מישהו רוצה לדעת. 2. לאחר מונופול Nvidia שקיים אצלי בראש זמן רב החלטתי לשנ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by shmuel,

הינה לינק לסיריאל של פוטושופ!!!!! <צונזר, ראה הוזהרת>

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by etis10,

אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים שיריץ כל משחק על מקסימום איכות שהיה קטלני מעבד i5 760 טורבו נדיר מאד gigabyte h55m-s2v היה לי כרטיס מסך GT430 1GB אבל יש לי 2 כאלה וספק iso 550 ויש תקציב של 1800 שקל אבל בבקשה באמת כרטיס מסך לגיימרי רצחניים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס חדש ואני בכיוון של ה 8800GTS 512MB עכשיו ראיתי של Leadtek ב1619 ש"ח אבל האם כדאי לקחת של leadtek או של חברה אחרת? את גם את Inno3d שאני יודע שהם מעולים אבל בשביל זה אני צריך טיפה עזרה אם כדאי לקחת את leadtek שהם במחיר טיפה יותר נמוך.. ובקיצור השאלה שלי היא .. איך Leadtek באמינות ,קירור ועוד שאר התכונות שצריך להיות לכרטיס מסך ומה זה שונה מהinno3d תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. איזה כרטיס מתאים לעיצוב גרפי בD3? האם מספיק כרטיס למשחקים כמו GTX460 756MB או שצריך כרטיס מקצועי כמו PNY Quadro FX 580 512MB GDDR3? הכוונה בעיצוב D3 היא עיצוב בתוכנות Autodesk Maya, Adobe Photoshop, Adobi Illustrator, Studio Max 3D, Softimage. הערה: אני לא קונה כרטיס אלה שואל רק לידע כללי. אם עשיתי משהו לא בסדר אז תגידו ואני יערוך

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by DrDeath,

בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים