כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שבוע שעבר רכשתי טלויזיה חדשה 32 אינצ',וכשחברתי אותה ל כרטיס מסך עם כבל HDMI,קבלתי תצוגה,או על הטלויזיה או על המסך מחשב.. יש אפשרות לסדר ששניהם יעבדו במקביל ? .נסיתי עם הCatalyst.. וכשקבלתי את התצוגה בטלויזיה מהכרטיס מסך, לא היה סאונד בטלויזיה (במשחק למשל) למרות שחברתי HDMI. קצת מתסבך.. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש בעלי ASUS V8200 (כל סוג) רציניים מאזור המרכז למטרה הבאה : ברשותי כרטיס V8200 אשר נישרף , הכרטיס עדין תקף תחת האחריות , הבעיה היחידה היא - בשביל להחליף את הכרטיס הנ"ל בכרטיס תקין , הכרטיס חייב להמסר בדיוק באותו מצב בו נקנה , כאן ישנה בעיה קלה , את גוף הקרור המקורי החלפתי (בתחילה למאוורר TT ולאחר מכן בפרויקט "קומבינה" של HSF של AMD) תלאות הזמן גרמו לאבידת גוף הקרור המקורי , לכן רציתי מאחד מכם לעזור לי , "להלוואות" לי את גוף הקרור (לא משנה באיזה מצב) בכדי שאוכל להחליף את הכרטיס , כאשר אקבל הת הכרטיס החדש , גוף הקרור החדש יוחזר לבעליו (יום , יומיים - תהליך של החלפה , אני מוכן להביא תחלופה לזמן זה - מאוורר TT) אם תגמול כספי ממני.... בתודה , אריאל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב השאלה שלי היא האם ללכת על amd 7900xt או nvidia 4070ti מפרט של המחשב שלי Intel Core i7-12700KF 12 MSI PRO Z690-A DDR4 ProSeries Corsair RM850x 2021 Corsair Vengeance LPX 32GB (2X16GB)
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
זה יותר למחשב של אחי ונשמע מאוד מעניין גם מבחינת מחיר וגם מבחינת מה שמקבלים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6018 יש לו לוח תומך CF זה נשמע לי מאוד משתלם רק ספק יש לו 350W וזה בטח לא יספיק?:\ אשמח לשמוע המלצתכם אגב יש גם מבצע אצלם על 1950XTX בודד ב2600 שקל זה גם מחיר חבלז..את שלי קניתי ב3000:\
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי נדפק ה 6600gt שלי והגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. האופציות שמצאתי הכי אטרקטיביות הן: Palit 8800gt super 1gb Leadtek 8800gt zl( הגרסה עם הקירור של זלמן,אם לא מובן) השאלה שלי היא כזו, האם שווה לשלם את המחיר עבור הסופר ג'יגה של פאליט או האם כדאי לקחת פאליט רגיל? או האם בכלל לקחת כרטיס שלא הזכרתי פה. המחיר שאני מעדיף לא לעבור הוא 850(אני מודע למחיר של הכרטיסים שהזכרתי). ועכשיו עוד שאלה, כרגע יש לי ספק 300w של hec שבא עם המארז(ספק איכותי בעקרון), לפי מה שקראתי הוא לא ידגדג את הכרטיס החדש, אז איזה ספק כדאי לקנות, כמה וואט ושל איזו חברה ,אני חושב של 400\450 וואט של TT שעולה משהו כמו 200 שקלים. המערכת שלי מוזכרת בצד.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכמה השינויים משמעותיים ומה ההבדלים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין להוסיף ל OPTIPLEX שלי כרטיס מסך... (לוח אם מדגם 04Y8V0) מסקירות שקראתי/ראיתי/שמעתי אני מבין שהכרטיס המומלץ יהיה gigabyte gt 1030, האם יש המלצות נוספות? רעיונות? מחשבות? מחכה לשמוע... תודה רבה מראש כמובן!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעוניין בכרטיס למשחקים עבור מחשב עם 4ג'יגה ראם ומעבד c2d 6320. מחפש מקסימום ביצועים שאפשר ב-500 ש"ח, הלוח עם PCIE X16. תודה מראש לאן נעלם הסטיקי כרטיסי מסך אגב?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://ngo.afraid.org/cs16.html WTF !? איך אני עושה את זה! לgf2mx400 שלי... איך אני יכול לעשות את זה , הסברים בבקשה.! PLEASE אני חייב את זה , זה פשוט מעולה לשחקני CS
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נקרתה לדרכי הזדמנות לרכוש לי HD 7970 3 GB Gddr5 של סאפייר באלף. הכרטיס באריזה חדש. שאלתי היא יותר בכיוון של כאשר AMD יורידו מחירים כצפוי בקרוב, האם ישנה איזושהי הערכה של כמה יעלה הכרטיס אז? אין לי כרגע מחשב אבל בדצמבר אני מכוון לקנות מחשב, אז אני שואל נכון לדצמבר,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס מתאים לעיצוב גרפי בD3? האם מספיק כרטיס למשחקים כמו GTX460 756MB או שצריך כרטיס מקצועי כמו PNY Quadro FX 580 512MB GDDR3? הכוונה בעיצוב D3 היא עיצוב בתוכנות Autodesk Maya, Adobe Photoshop, Adobi Illustrator, Studio Max 3D, Softimage. הערה: אני לא קונה כרטיס אלה שואל רק לידע כללי. אם עשיתי משהו לא בסדר אז תגידו ואני יערוך
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי את הכרטיס הזה במספר הסיראלי הזה 6315058891 וניסתי הכל עידכני לביוסים של ATI ושל הרקולס החדש 7.8.1 ולא יודע נימאס לי כבר!!!! לHUBER יש את הכרטיס הזה בידיוק רק בגירסא אחרת ולא אין אפילו בעיה אחת! אני וhuber ישבנו לנסות להתאים את ההגדרות שלו לשלי לא עזר ניסתי להוריד דריברים חדשים לא עזר!!! נימאס לי כבר מהכרטיס הזה ניראה לי שיש איזה פגם פיזי בכרטיס הזה!!! ואני רוצה לדבר עם הביואן לראות מה הוא יגיד על זה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ' חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 1024MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3700 עולה בערך 250 שקל יותר מהרגיל עם ה512MB זה גם השקעה לעתיד לא? איך הקירור הזה בעיקרון היתרון שלו זה שהוא חרישי לא?השאלה אם הוא מקרר! מה אומרים? הכרטיס ישתלב עם מחשב חדש Q6600 4G DS3R וכו' תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להשתמש ב PAINTSHOP ליצור איזושהי גרפיקה ואח"כ להדפיס אותה. אני מתכוון להדפיס ב HP LASERJET 4500 שיש לה DPI 600. על איזו רזולוציה אני צריך ליצור את הגרפיקה כדי שהיא תהיה אופטימלית להדפסה במדפסת הזאת ? ובכלל, מה הקשר בין PPI ל DPI ולרזולוציה ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.שאני מדליק את המחשב המאוורר של הכרטיס מסך לא מסתובב רק אחרי שאני מניע אותו בעצמי הוא מתחיל לעבוד, מה לעשות? 1)להחליף את המשחה התרמית אם זה בכלל בגלל זה או 2)לשים wd 40 על המנוע של המאוורר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האלן חברה.. חבר שלי קנה מחשב פיצוץ כולל כרטיס מסך RADEON 9700PRO. אך הבעיה היא שב3DMARK התוצאה שלו נמוכה יחסית!! הוא גם גילה שבאתר התוצאות של 3DMARK בשורה AGP: כתוב לו: NOT AVAILBLE!.. ואנו חושדים שזו יכולה להיות הבעיה לירידה בביצועים?! חיפשנו בביוס אפשרו לשנות את הAGP (לוח EPOX שתומך נראה לי עד AGPX8) אך לא מצאנו אותה בשום מקום! גם בדרייברים האו חיפש ולא מצא אפשרות זו.. אנחנו חושדים שבכלל הכרטיס פועל ללא האצה מהצד של AGP או משהו כזה.. האם למישהו יש שיטה לבדוק מה מהירות הAGP וכיצד לשנות אותה??? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך? ומה זה אומר לגבי ה- Ver. של ה- AGP ( זאת אומרת הגירסה שלו) ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש המלצה על כרטיס מסך יותר מומלץ למפרט הנ"ל (כרגע יריץ רזולציה של 1680 על 1050, בעתיד אולי יותר) מהחנות TMS.CO.IL http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403653.msg3471220#msg3471220 או שבכלל עדיף לי לחפש במקום אחר משהו יותר משתלם ? ומי נחשב סה"כ ליותר שקט, ה PALIT שבמפרט הנ"ל או דגמים מסויימים של GTX260 ?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וסופש נעים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בשביל לשחק PUBG. המטרה שלי להריץ את המשחק עם FPS גבוה, הגדרות לא מעניינות אותי מצידי לשחק על VERY LOW. מסך Dell 27' P2717H, רזולוצית 1080P. המערכת שלי כרגע: I3-3220 3.3GHz B75M-DSH 8GB 660TI Sesonic 500W לפי מה שראיתי 1060 מתאים לדרישות שלי. אשמח לשמוע את הדעה שלכם. הבנתי שהמעבד שלי יעשה לי צוואר בקבוק, אבל עד כמה זה יהיה משמעותי? תודה מראש ולכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כבר מחיר לכרטיסים החדשים מהסדרה 8XXX? (אלה שעדיין לא יצאו) והאם כל הכרטיסים מהסדרה הזאת יתמכו בdx10?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג מעבד וכרטיס מסך לצרכי גיימינג. אשמח להמלצות. מה יהיה הכי חכם לעשות? האם הלוח מספיק טוב? המפרט מצורף
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.techpowerup.com/?9139 אני חושב שזה מהר מדי.......... :-\ קרדיט לפה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=89976
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-