עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by buzz man,

אז ברעיון של להחליף את המסך שלי אני משתעשע די הרבה זמן, תמיד רציתי LCD רק שלא כול כך שלטתי בתחום וקצת הוצאות כספיות לא מתוכננות מנעו ממני את המעבר לLCD,אז התחלתי ללמוד קראתי הרבה בפורומים בחו"ל,קראתי גם פה (המון תודה ל ICE2K) ולבסוף נפלה החלטה על LCD 19 אינץ בעל פאנל איכותי מה שהשאיר 3 מתומדדים : 1-סמסונג 970P שמקבל ביקורות מצויינות בחו"ל ועולה 3300 בערך אך ללא יבוא רשמי. 2-VS 930B שעולה סביב 3120 בערך. 3- EIZO 1910 שעולה 3129 . http://www.eizo.com/products/lcd/s1910/ הסמסונג נפסל עקב העדר יבואן רשמי וה-VS עקב מחירו הגבוהה מה שהשאיר אותי עם ה-EIZO. סה"כ שלושתם טובים,אני חיפשתי את האחד שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף מאחר ואני לא "גיימר" הספיקו לי ה-12MS זמן ה…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by lipa,

ואם כן איפה ניתן להוריד אותו תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Yellow,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4230

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום. יש לי 6 מסכים בעסק (שמחוברים למפצל של 8) ומסך מחשב אחד. אני הולך לקנות מחשב עם i5. אני צריך כרטיס מסך חזק שיישדר ל2 היציאות ושיהיה לפחות 2GB. אני הולך לשדר דרך VIRTUAL DJ והיא עושה מיקסים בין 2 סרטוני HD 1080 נון סטופ (כולל אפקטים במעבר ביניהם) במחשב עם 2 מעבדים עם כרטיס קול מובנה בלוח אם הווידאו נתקע במעברים. אני רוצה להפעיל גם תוך כדי עוד תוכרנות,, לכן אני מעדיף חוזק מהכרטיס מסך גם. מה הייתם ממליצים לקנות? אני כרגע רק מרכיב את המחשב לבנתיים: (לא בטוח שהכל בכלל מתאים, הרכבתי מפחות או יותר ממה שהמליצו לי בKSP) דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום יש לי מחשבות לקנות מסך חדש LG 27EA83R רציתי לדעת איך יתמודד איתו הכרטיס שלי 760 בגרסת ה OC ? כמובן במשחקים איך הוא יתמודד ברזולוציה כזאת והאם השיפור באיכות ובגרפיקה של המשחק תשתפר משמעותית ממסך 24 ברזולוציית HD?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

איך הוא כמסך??? והאם חייבים יציאת DVI על הכרטיס כד להשתמש בו??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by asaf999,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.מסך לכ 3-4 חודשים עד שאני (חבר שלי יותר נכון..) עובר דירה... וכו'... הכ.מסך ישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח, ושיהיה AGP !! זה מה שחשבתי בינתיים , אשמח להצעות הארות והערות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16377 תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אם אני מחבר את המסך לכרטיס מסך עם כבל דיגיטלי יהיה הבדל משמעותי אם אני אחבר אותו עם כבל אנלוגי? אם יש לי בכרטיס מסך יציאה דיגיטלית ובמסך עצמו רק כניסה אנלוגית כדאי לחבר עם מתאם או עם כבל אנלוגי?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. קניתי כרטיס מסך חדש והתקנתי. הדרייברים מעודכנים: 285.62 (עוד מקודם). מדובר בכרטיס של GIGABYTE עם 3 מאוררים אשר אמור להיות שקט. אולם המאוררים רועשים ובעזרת GPU-Z אני רואה שהם תמיד ב-70% גם שכאין שום עומס ממשי על הכרטיס והוא ב-33 מעלות. מה עושים? עריכה: נפתר בעזרת עדכון BIOS לכרטיס המסך. ראו עדכון למטה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by stinky_fishy,

יש לי מסך FLATRON F900P שווה להשקיע את ההפרש בשביל ה640? למרות שזה טיפה חורג לי מהתקציב

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני בתור שחקן קאונטר מוורעל חייב לדעת את זה או שזה בכלל קשור לחיבור הרשת? ועוד משהוא מה זה פתיחת צינורות ואיך אני מבצע את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by sausage,

מסתבר שבגלל שיצרנים עשו OC ל7900GT, היו הרבה החזרות. עכשיו הם יאסרו על יצרנים למכור 8800 עם OC מהקופסה http://www.winbeta.org/comments.php?id=5147&catid=1

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by gggil,

יש לי 4GB RAM G41M-ES2L E6300 ספק 550W ג'נרי מסך 21" CRT שיוחלף בזמן הקרוב אבל יחובר גם לטלויזיה 42" בFULL HD. אני צריך כרטיס מסך ב800 שקל מקסימום מקסימום ללא חריגה שישמש בעיקר לסרטים HD ומשחקים. ראיתי את הכרטיס הזה : http://tms.co.il/product/7142 רציתי לדעת אם הוא מומלץ, בסדר אם יש אפשרויות יותר טובות. תודה רבה, שבוע טוב! גיל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Tall-Guy,

שלום, אני כרגע משתמש כאמור ב ATI Radeon 4850 HD ישן. אני כמעט ולא משחק עם המחשב (אני איש של קונסולות), אבל אני כן מתכנן לשחק Heart of the Swarm. הכרטיס הריץ בצורה סבירה את Wings of Liberty הישן יותר, אבל להבנתי כן יש שידרוג מסוים של מנוע המשחק. חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס הנ"ל בכרטיס זול אחר. מאחר והוא מאוד ישן, אני מניח שאפילו כרטיס זול יהיה קפיצת מדרגה מהביצועים של זה. האם אני צודק? האם כרטיס מסך של עד 200 שקל ישדרג לי את החוויה או שאין טעם לטרוח? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Gil80,

שלום, ממש הכעיס אותי לגלות שעכשיו צריך לשלם עבור virtuMVP בגרסאות החדשות שלהם. בכל אופן, האם מישהו רכש את זה? זה שווה רכישה? הביצועים השתפרו?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אחרי שחששת שהGTX970 שלי נשרף לחלוטין אחרי הפסקת חשמל בו המתח עלה וירד כמה פעמים, הסתבר שכרגע הבעיה היא בHDMI. המסך כרגע מחובר דרך הDP עם מתאם לHDMI (למסך יש רק כניסת HDMI) 1) האם מדובר באותה איכות\קצת רענון כשעובדים עם הדיספליי פורט? האם המתאם משפיע על האיכות? 2)האם יש דרך באמצעות תוכנה לבדוק את תקינות הכרטיס? בכדי לוודא שהוא לא נהרס והורס רכיבים אחרים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Dr-XP,

יש לי תכרטיס הנ"ל ומערכת p3 667 PcPartner P3 (VIA Apollo Pro133T) 320MB SDRAM :ylsuper: וב 3DMARK הציון שאני מקבל בהגדרות ברירת מחדל הוא 4600.. איך אוכל לשפר את הביצועים של הכרטיס??? :AR15: נ.ב. ברשותי הדרברים הכי חדשים של ATi והביוס החדש של הרקולס שהוסיף לי המון...

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Frequency,

הי, יצא לי לראות לאחרונה שמוכרים ביד שניה המון אבל ממש המון כרטיסי מסך של AMD מדגם 280X - יש סיבה לזה? בנוסף, הבנתי שבסך הכל סדרת ה R9 היא "שיווק מחדש" פחות או יותר של סדרת ה 7000 נכון? אז לכאורה גם אין עדיפות ל R9 על ה 7000 (מעבר, כנראה, לזמן השימוש). ולאיזה כרטיסים משתווים ה R9 270 וה 6950? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by segev22,

שלום, לדעתכם ספק 550W 80 GOLD של Seasonic "יסחוב" GTX1080 TI ? מעבד 7700K זכרון 32GB G.SKILL שני דיסקים קשיחים SSD אחד 6 מאווררים+קירור "נוזלי" בעתיד SSD נוסף של סמסונג 960Pro קישור לדגם של הספק: https://seasonic.com/product/s12g-550/ לדעתי הוא אוכל את הכרטיס בלי בעיה. מוציא 45 אמפר על המסילה של ה-12 וולט סך הכל 540 וואט כאשר הצריכה של הכרטיס לפי NVIDIA היא 250W מקסימלית.... לא מתכוון לבצע OC על כרטיס המסך... אולי קצת על המעבד.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Lev-UFO-Child,

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by INON,

ראיתי את העיסקה הזאתי בנועה האם היא משתלמת כי זה גם לוח שעולה נאמר 1000 אז הכרטיס יוצא 2670.... שבבדיקה של ה 3DMARK 2003 הוא עוקף את האולטרה והX850PE לבל נשכח שמקבלים פה גם לוח שמחירו גדול.. הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode= והנה המבחנים ב 3DMARK 2003 משתלם או לא?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DAVIDKI19,

Gigabyte PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024GB GDDR5 (256bit) (900/4000) (2 x DVI, mini HDMI) (GV-N560OC-1GI) : Asus PCI-Ex GeForce GTX 560 Ti 1024MB DDR5 (256bit) (830/4000) (2xDVI, HDMI) (ENGTX560 TI DCII/2DI/1GD5) : /הג'יגה בייט מומהר יותר אבל האסוס נראה עם קירור יותר רציני שני הכרטיסים עולים אותו הדבר איזה כדאי לקחת?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. באיזה רזולוציות ה-SP2 עובד לאיזה כרטיס מסך משתווה הכרטיס מסך שלו?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by bneli,

יצא לכרטיס מסך שלי ראיתי 2 עדכוני BIOS אחד היה רשום עליו : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Strong recommend) Improve performance and stability in 3D situation והשני : VBIOS update for HD7950-DC2T-3GD5 (Optional) Optional BIOS enables AMD PowerTune technology with boost clock אני התקנתי עכשיו את הראשון שראשון מישהו אולי יודע מה ההבדל ביניהם? (כי אין ממש פירות מעבר לזה) ואם מה שהתקנתי יותר מומלץ או אולי השני? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by lumi,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בעד 400 שקל, המליצו לי על RADEON 9200SE, ורציתי את דעתכם בנושא... אני אשמח לקבל גם המלצות אחרות.. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים