כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD3850 והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג (שימושים: חיבור ישיר לטלוויזיה ורסיבר לצפייה בסרטי HD בעיקר, ולעיתים משחקים במסך המחשב) האם החומרה שברשותי (לוח אם, ספק כח) מתאימה לכרטיסי המסך שאני מעוניין ? להלן המפרט שלי: מסך: VP930 מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W דיסקים קשיחים: Westren Digital WD3200AAKS 320GB Samsung F3 1000GB (WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE צורב : LG GSA-H22N
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. שדרגתי לא מזמן את המחשב ל לוח אם:880GM-D2H 2gb זכרון ספק כוח:400W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-400ET סיסוניק לא קניתי כרטיס מסך משיקולי תקציב ועכשיו אני חושב לקנות.אני לא גיימר כבד אבל חשבתי אם כבר אני אשקיע אז אני אקנה משהו שיספיק לי לשנה שנתיים.חשבתי על הHD 5770 מקיי אס פי ב660 שקלים(מבדיקה קצרה שביצעתי באינטרנט הוא נראה האופצייה הכי משתלמת לטווח מחירים הזה).השאלה שלי עם הספק שקניתי(שהוא ספק איכותי) מספיק כדי להחזיק את הכרטיס הזה כי הוא נמוך במתן הספק וגם עם הלוח יתאים בגלל שיש לו רק סלוט אחד של פיסיאיי-אי. אני אשמח גם לקבל הצעה לכרטיס אחר שישתלם לי יותר מבחינת יחס עלות\איכות.הכרטיס בעיקר למשחקים כמו mass effect וcall of duty יספיק לי גם להפעיל אות…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היום שוטטתי באינטרנט ומצאתי מודעה של מישהו שמוכר את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte GeForce GTX480 1536MB GDDR5 הסכום שהוא ביקש עבורו היה 2450 השאלה שלי האם שווה לקנות את הכרטיס מסך הזה בסכום הזה או להוסיף עוד כסף ולקנות מחנות? כמובן שלפי מה שהוא אמר זה כרטיס מסך חדש בקופסא שלא שומש.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב ASUS 7100 שבתוכו רועם לו nVidia GeForce 2 MX מסכן וממש לא אימתני עם יציאת TV OUT. אני מריץ Windows XP. יציאת ה- TV OUT לא עובדת ומאחר ובאתר של ASUS אין דריברים לכרטיס הזה ל- XP והדריברים של 2000 כמעט דפקו לי את ה- Windows אני בבעיה. אגב, בשום פנים ואופן אני לא אתקין את ה Detonator של nVidia כי ממש כמו שמו בפעם האחרונה שהתקנתי אותו הוא פוצץ לי את ה- Windows. אני פשוט רוצה להפעיל את היציאה הזו. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, יש לי R9 290 של GIGABYTE עם OC https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-R929OC-4GD#ov הדגם הזה. ממה שהבנתי עכשיו הוא הפך להיות ממש ממש ממש ממש מבוקש בגלל כל הקטע של הביטקוין שאי אפשר להשיג עוד כרטיסים כאלה. בכמה בדיוק אפשר למכור אותו ואיפה הייתם ממליצים לנסות למכור אותו? האמת שחשבתי לא מזמן על לשדרג וזאת נראית הזדמנות ממש טובה. אז מה אתם אומרים? בכמה אפשר למכור אותו ואיפה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וסופש נעים. אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי בשביל לשחק PUBG. המטרה שלי להריץ את המשחק עם FPS גבוה, הגדרות לא מעניינות אותי מצידי לשחק על VERY LOW. מסך Dell 27' P2717H, רזולוצית 1080P. המערכת שלי כרגע: I3-3220 3.3GHz B75M-DSH 8GB 660TI Sesonic 500W לפי מה שראיתי 1060 מתאים לדרישות שלי. אשמח לשמוע את הדעה שלכם. הבנתי שהמעבד שלי יעשה לי צוואר בקבוק, אבל עד כמה זה יהיה משמעותי? תודה מראש ולכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי את העיסקה הזאתי בנועה האם היא משתלמת כי זה גם לוח שעולה נאמר 1000 אז הכרטיס יוצא 2670.... שבבדיקה של ה 3DMARK 2003 הוא עוקף את האולטרה והX850PE לבל נשכח שמקבלים פה גם לוח שמחירו גדול.. הנה קישור http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2857&catcode= והנה המבחנים ב 3DMARK 2003 משתלם או לא?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אותו ב KSP ומההתחלה הייתה לו טמפרטורה מטורפת...רק שאמרו לי שהיא תקינה. במנוחה הוא על 63 מעלות. כשאני פותח את המארז הוא ירד לי הכי נמוך ל-57...בלילה קר במיוחד. זה לא נורמלי. השאלה מה אני יכול לעשות...לשפר את הקירור במארז זה פתרון אחד... השאלה אם זה הפתרון הנכון, או שהטמפרטורה הגבוהה רק מרמזת שיש בעיה בכרטיס? אגב, במשחקים וב 3Dמארקים למיניהם, הטמפרטורה לא עולה מעל 64 מעלות...שזה בכלל מוזר.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולמה הכרטיס שלי לא מראה את ה- feature האחרון? יש לי כרטיס מסך Gainward nVidia GeForce 4 440MX שלאחרונה התחיל להתרסק במשחקים (ישנים יחסית, כי הקונפיגורציה שלי ישנה) דוגמת Halo ו- Black Hawk Down. עם זאת, במשחקים טובעניים לא פחות כמו FarCry או Vietcong הוא דווקא מחזיק יפה בהגדרות Low details. בפורום "תמיכה טכנית" נאמר לי שכנראה הכרטיס מתחמם יתר על המידה, אבל משום-מה זה לא נראה לי הכיוון (מה-גם שאני לא מתכוון לבדוק את הטמפרטורה שלו באמצעים חיצוניים). בכדי לרדת לעובי הקורה, חשבתי לעשות לו benchmarking ביתי, באמצעות 3DMark2001 SE. כל הבדיקות עברו בסדר, אך בהשוואה למחשבים אחרים, בעלי אותה קונפיגורציה, תוצאת הביצועים הכללית היתה די נמוכה (3768). ההבדל היחידי שנראה לעין הוא בכך …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד compaq presario עם כרטיס מסך ATI-raedon הכולל יציאת s-video אני משתמש בכבל המעביר מ s-video ל- rca על מנת לחבר לטלויזיה. הכרטיס מסך לא מזהה שחוברה טלויזיה ולכן לא משדר אליה. בתמיכה של HP אמרו לי שהבעיה אכן קיימת ושמעו על כמה שהתגברו עליה. החיבור האופטימלי לכרטיס זה הוא מיציאת ה s-video לטלויZיה עם כניסת s-video כנראה שהבעיה היא שחיבור ה- s-video הינו דו-כיווני בניגוד ל RCA שיודע רק לקבל. ולכן הכרטיס מסך לא מזהה. מישהו שמע על פיתרון? שידרוג לדרייבר / תוכנה / שמעתי אפילו שמישהו קיצר שני מגעים ביציאת s-video כדי לגרום לזה לעבוד. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרגע gforce 6200 ואני ממש מאוכזב ממנו. זה החלק היחידי במחשב שלי שאני מאוכזב ממנו והוא לא מתאים ברמתלו לשאר החלקים. אני מחפש כרטיס יותר טוב במחיר 1200 פחות או יותר, לא משנה לי אם זה ATI /nVidia אם לכם זה משנה אז תגידו למה. ראיתי את הleadtek px7800gt בpc discount אבל זה לא נראה לכם הגיוני ואני לא מצליח להשיג אותם בטלפון ולפי השוואה באתרים אחרים המחיר הזה באמת נראה בדוי. מדובר בטכנולוגיית PCIX אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GeForce 6600 LE מעבד INTELL P4 3.0 ולוח אם תומך DUEL אם שתי סטיקים 512 DDR2 ולמשל בCOUNTER STRIKE יש לי רק 72 FPS ואני רוצה עוד! זה לא יכול להיות שזה המקסימום... איך אני עושה את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מתכוון לקנות כרטיס DX 10 בחודש הבא (סדרה 8 של NV) כי הם יעלו מלא... אז השאלה שלי היא האם ידוע לכרטיסי ה DX9 יירד המחיר כאשר כרטיס ה DX10 ייצאו? (כמו ה X1950 PRO וה X1900 XT :שניהם 512 MB י)
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מרוב החברות כבר התבלבלתי.... אני מעוניין לקנות 7800 GT ,איזה כרטיס מכל המבחר לבחור? אני רוצה את הכרטיס עם הביצועים הכי טובים!!! אני לא עושה OC כך שקירור לא משנה לי... יהיה נחמד איזה מתנה בתוך הבנדל.. בנתיים POINT OF VIEW הכי מצאו חן בעיניי.... תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב E6300, לוח GB DS3 2GB DDR הרדדיסק SEAGATE 160GB ספק HEC300WATT וכרטיס מסך GB7600GS חברה, אני ממש לא יודע מה לעשות אני מרגיש כאילו המחשב כבר ישן, משחקים כבר ממש ממש כבדים לו, אני יודע שהכרטיס לא מפלצת, אבל ציפיתי שהוא יחזיק קצת יותר! אז בבקשה, תעזרו לי, אני לא בטוח שמה שיציל את המחשב זה כרטיס מסך, אבל זה נראה לי הבחירה הטובה ביותר, התקציב הוא עד 1000 שקל. האם המעבד מהווה צוואר בקבוק? הצ'יפסט של הלוח הוא 965, כבר לא זוכר מה ההבדלים בינו לבין החדשים. תודה רבה מראש, גיא.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי זה " 17 " CRT , ואני מתלבט האם לקנות את הכרטיס מסך הזה:SPARKLE PCI-EX GeForce 8800GTS CALIBRE OVERCLOCK 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL או שאני יקנה 8800 עם 640 ?
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס המסך הנוכחי כנראה ל- nvidia8800 הספק שנמצא ברשותי הוא enermax 485w האם זה יספיק לכרטיס מסך ואם כן איזה כרטיס מסך לקנות דגם צפציפי בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף לבן שלי את כרטיס המסך GTX1030 בכרטיס יותר חזק אבל לא יקר (יד שניה). חשבתי על: * GTX 1060 6GB - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 1070 8GB - האם 800ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 980 6G - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? האם תומך ב- DX12? מה מומלץ? אולי משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/product/11861 פשוט בכרטיס דומה באתר של KSP רשום שהוא צריך 460W אבל אמרו לי שזה מספיק 430W המעבד שלי הוא Q8400 (ארבע ליבות) 2.66GHz 2.67GHz לוח האם שלי הוא Gigabyte EP45C-DS3 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ATI RADEON HD 4670 1GB ספק כוח: אני אשתמש בספק הזה http://ksp.co.il/?select=.1108..140..546..549.&list=1&sort=2&glist=0&uin=8602&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי חלקים למחשב בנפרד בכמה חנויות אחד מהם היה כרטיס מסך מחנות STARTPC , (קניתי לפני שנה וחצי בערך אז עדיין יש אחריות) הכרטיס הוא GIGABYTE GEFORCE 780TI WINDFORCE OC http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4839#ov עכשיו בזמן האחרון גיליתי שכל הסדרה של המוצר הזה באה עם בעיה בקירור של הזיכרון של הכרטיס.. (vram) (הקירור של הליבה הגרפית טוב וזה מראה טמפרטורות טובות ) הבעיה היא שהקירור לזיכרון לא טובה וזה גורם לקריסות ול artifacting במשחקים . כמו בסרטון הבא מהמשחק the witcher 3 בסרטון רואים את השחור (0:01 ו0:41 בסרטון) זה דיונים מהפורום של geforce על הבעיה בקירור של הזיכרון : https://forums.geforce.com/default/topic/688127/update-gtx-780ti…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
WTF?!?! לאחר ההתקנה אני חווה ירידה של 800 נקודות ב- 3dmark03!!!! לעוד מישהו זה קרה? העפתי את 4.3 והתקנתי מחדש 4.2 וזה עדיין ככה!! מה זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לי לדשרג ולאיזה כרטיס כדאי לי לשדרג ואני מעדיף כרטיס של Nvidia?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.אני מעוניין ב7600GT של nvidia (הגרסה של LeadTek). אני הולך לקנות אותו מסקייPC וראיתי שיש את הגרסה הרגילה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 ויש את גרסת הExtreme http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1689 השאלה שלי היא- מה ההבדל בין השניים?יכול להיות שבמערכת הקירור?כי קראתי שה7600GT הוא די רועש בזמן משחק במיוחד על פירוט גבוה (אגב,אני אשמח לחוות דעת של משתמשים בקשר לנושא הזה), אז אולי הextreme מוסיף קירור יותר שקט? אגב,הכרטיס תומך במערך SLI? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-