עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DuDsAn,

אהלן... רכשתי היום עוד HD 6780 ואני רוצה להפעיל את הקרוספייר... חיברתי את שני הכרטיסים ואת הגשר... מה הלאה?

• 40 תגובות
    • 4.6k צפיות
  2. Started by T3,

איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ה 5870 יעלה לי 937 ש"ח ו 6870 בסכום של 1038 ש"ח . 2 כרטיסים בגירסאות הרגילות שלהם ל Vapor-X וכו' . ה 5870 בה אם DIRT 2 ה 6870 מגיע אם HDMI 1.4a high speed 1.8 meter cable וכמובן תמיכה ב HDMI 1.4a מה שאין ב 5870 ראיתי שבביצועים ה 5870 עדיף אז השאלה שלי כזאת מה ההבדל בין 2 הכרטיסים ולמה עדיף את האחד על האחר. ה 5870 במבצע בגלל זה המחיר שרשמתי המחיר שרשום באתר הוא 1147 תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itai_1813,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  4. עם מערכת: CORE I5 2500 לוח H67 4GB 1333MHZ HD 6950 2GB@6970 HDD 500GB DVD תודה חברים

• 33 תגובות
    • 5.6k צפיות
  5. Started by elad_A,

אהלן, יש לי מסך 23 אינץ של DELL HD FULL ויש לו חיבור displayport הבעיה שאין לי חיבור כזה בלוח אם אז קניתי מתאם של יציאת HD שיש לי במחשב ומהצד השניה המתאם שהופך מהdisplayport לHD, וזה מתחבר בלי בעיה מהמסך למחשב עם המתאם הבעיה שהמסך לא מזהה את החיבור, כאילו לא חיברתי את המסך. למה זה? מסך: dell u2311H uLTRAsHARP lcd ips dvi dp idescreen black לוח אם: GIGABYE GA H67MA D2H עזרו לי בבקשה לחבר את זה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by adi518,

יש לאח שלי כזה והוא סוחב לו משחקים ב FHD בצורה מטורפת...נראה לי כרטיס די סביר. השאלה אם כדאי להוסיף עוד 150 - 200 שקל ל- 6850 או ללכת על ה- 5770 וזהו ?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  7. Started by IMAGUY1X,

היי אני הייתי ב KSP בכדי לקנות את הככרטיס מסך - GTX460 הם אמרו לי שכל המפרט שלי גרוע .. הינא המפרט : INTEL CORE 2 DUO E7500 g31tm-p35 SS 500 WATT 2 GB הם אמרו ששידרוג הזה לא יהיה טוב מכיוון שהלוח אם מאוד ישן ואני ילך להם כל שוע כי יהיו ביות עם זה עכשיו אני לא יודע מה לעשות ... לוח אם משפיע ...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by jungle-man,

מי מוכר בארץ כרטיסי ICHILL של INNO3D?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by dad11223,

בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט אם כדי להחליף את הכרטיס מסך הישן או להשאיר אותו במערכת החדשה הכרטיס הישן שלי הוא RADEON HD4870 512MB ואני מתכנן לקחת RADEON 6850\6870 האם זה שווה את ההחלפה? או שכדי לחכות עד שיצאו כרטיסי מסך טובים יותר? אם זה חשוב אז המחשב שאני מתכנן לקנות זה : INTEL I5 H67M 4X2 GB GSKILL בערך פחות או יותר. תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Riaz3r,

שלום, לאחרונה לאחר חצי שנה שלא נגעתי במחשב נתקלתי בבעיה עם פונטים בווינדוס, במשחקים, באינטרנט ואני לא מצליח להבין מאיפה הבעיה. הנה תמונה מתוכנה שאני משתמש בה וזה קורה גם במשחקים ובעוד כל מיני תוכנות (סקייפ,באטלפיילד) http://img718.imageshack.us/img718/9454/captureaj.png יש לי כרטיס מסך 5770, עם קצת אוברקלוק, ניסיתי גם בלי אוברקלוק וזה לא משנה כלום, יש לי את הדרייברים הכי חדשים (11.3) וזה קרה לי גם ב11.2. הצאט בפייסבוק הטקסט לפעמים עובר בין מצב מובלט (אבל ממש קצת) למצב רגיל כל כמה שניות. ביוטוב זה היה קורה לי ברגע שהגדרתי בסקריפט מיוחד להציג את הסרטונים ממצב של הכרטיס מסך, וברגע שביטלתי זה לא קורה כבר רק ביוטוב!! אבל עדין אפשר לראות מאיין blur כזה לטקסט. ניסיתי לשחק עם ההג…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by elad_A,

יש למישהו חבילה של מקודדים של HD 1080P FULL חבילה של HD הטובה ביותר לצפייה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by zxc1,

שלום לכולם, לפני כארבע שנים רכשתי מחשב כאשר המפרט הוא: Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz 4096MB RAM Gainward BLISS nVidia GeForce 8800GT PCX 512MB מערכת ההפעלה היא: Windows 7 Ultimate 32-bit SP1 לפני כחודש נתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני מתקין משחק כלשהו (ההתקנה מסתיימת בהצחלה) ומנסה להכנס אליו מופיעה לי הודעה זו: Display driver NVIDIA windows Kernel Mode Driver, version 266.58 stopped responding and has successfuly recovered. כבר ניסיתי הכל, התקנתי גרסאות שונות של דרייברים, פירמטתי את המחשב, הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים. אך שום דבר לא עוזר. מה עליי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by hen-le,

קניתי את הכרטיס והצלחתי לחבר 2 מסכי 19 אינצ' וטלויזיה 32 אינצ'. החיבורים שעובדים הם DVI HDMI AND DP. הצלחתי לחבר בין שלושת המסכים שיעבדו כתור מסך אחד ארוך דרך הcatalyst עם רזולוציה של 3840X1024 עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את 2 המסכים רגיל לאורך - להרחיב תצוגה. ושהטלויזיה תראה לי מסך אחד שלם בלי קשר לחלוקה. יש אפשרות לעשות דבר כזה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by dror1723,

רכשתי לפני כחודשיים כרטיס מסך SPARKEL GTX460 768MB על מנת לשחק במשחק ARMA 2 OA ברזולוציות טיפה יותר גבוהות ממה שהייתי רגיל. וגיליתי שהכרטיס הנ"ל לא מצליח להחזיק את המשחק ברזולוציה של 1680X1050 לאורך זמן... שכן לאחר כשעה משחק אפילו פחות אני מקבל לאגים נוראיים שלא קשורים לאינטרנט... רק לאחר הורדת הרזולוציה במהלך המשחק הלאגים נעלמים. האלה האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך או שזו בעיה אחרת. המחשב שלי הוא CPU Q9300 ABIT IP-35 PRO 4GB RAM 500GB HD WINDOWS 7 PRO 32BIT אני לא מאמין שיש צוואר בקבוק על המחשב

• 8 תגובות
    • 959 צפיות
  15. השאלה בכותרת. תודה חברים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. התחדשתי בכרטיס סוף סוף אחרי תקופה הרוכה עם ה3870(וה2900 הנוסטלגי) :] רציתי לדעת אך אני מפעיל את כרטיס קול של הכרטיס מסך ואיזה עוד דברים כדיי לי להתקין בשביל לנצל את המקס מהכרטיס? תודה..

• 5 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by aviseror,

אילו מבין שני הכרטיסים טוב יותר למשחקים, כאמור שימוש בלפטופ, hd5650 vs gt420

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by zohar678,

יש ברשותי כרטיס מסך מובנה עם יציאה של DVI. כשאני צופה בקבצים של HIDM נראה לי שאני לא מקבל את חדות הצפיה שאני אמור לקבל בקבצים אלו. האם אני צריך ללחבר את המחשב שלי למסך עם כבל של HDMI (כלומר לקנות כרטיס מסך עם יציאה של HDMI) בכדי לקבל חדות צפיה או שמספיק לקנות מתאם DVI TO HDMI וכבל HDMI? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 773 צפיות
  19. http://tms.co.il/product/9109 החברה הזו נינג'ה ביחס לחברות המובילות כמו גיג'הביט או אסוס היא בערך באותה האיכות? אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה אבל השאלה אם יהיה צוואר בקבוק המערכת core 2 e6300 3gb 667 ddr2 בתודה,

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by tootie,

שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by amirbt,

יש לי מחשב עם מעבד E4800 ...רציתי לשאול מה יותר טוב/עדיף : HD READON 4870 או Nevidia gts250 ?

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by rank,

מידי פעם שאני מדליק את המחשב המאוורר מעלה סלד מ900 ל4000 ועושה רעש מציק ל2 שניות וחוזר לסלד , ככה כל כמה שניות מישהו יודע מה הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  23. Started by syberpuppy,

היי, קניתי עכשיו טלויזיה (lg 37ld460) וחיברתי אותה לכרטיס מסך HD4770 במחשב דרך HDMI. למחשב כבר היו מחוברים שני מסכים (Dell 2209WA) דרך 2 יציאות הDVI. להפתעתי, כשניסיתי להגדיר את הטלוויזיה שתרחיב את התצוגה ל2 המסכים, ווידוס 7 (ultimate 64) ביטל את אחד המסכים והרחיב את הטלוויזיה רק למסך הראשי. האם הכרטיס מסך יכול לתמוך רק בעד 2 אותות? אם לא מה יכולה להיות הבעייה? אם כן האם אין דרך מעניינת להרחיב את זה ל3 מבלי לקנות חומרה נוספת? אם חייב, בקניית חומרה נוספת מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by eli_t,

היי, כרגע יש לי ATI HD4850 מבחינת הביצועים הוא מספק אותי, הבעיה איתו שהוא מתחמם מידי גם כשהוא לא במאמץ ואז המאורר עושה הרבה רעש ושקט זה פרמטר חשוב לי במחשב.. השאלה היא אם שווה להחליפו ואם יש כרטיס מסך שקט וטוב ממנו במסגרת התקציב ? אגב, ניקיתי את המחשב והכבלים מסודרים לזרימת אוויר למי שתוהה.. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים