כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
היי ,יש לי גיגהבייט 9550 ,128 ביט ,וכולם כל הזמן מדברים שהוא אוברקלוקר טוב ,וגם ראיתי בדרייברים של אומגה שאפשר לשנות לו את הביוס ולהמהיר אותו ל9600 לפחות. מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה ,כי אין לי מושג ואני לא רוצה לקחת צאנס לדפוק כרטיס חדש. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב: dual core pentium e2180 2000 mhz gigabyte ga-945gcm-s2l 2GB RAM כרגע המחשב עם הכרטיס מסך מובנה המעפן של הלוח אם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך נורמלי שאני אוכל להריץ משחקים אבל לא משהו יקר. חשבתי בכיוון http://zap.co.il/model.aspx?modelid=586532 (אין לי הבנה בכרטיסי מסך אני לא יודע אם הוא טוב או לא) כדאי לי לקנות אותו או שהכרחי משהו יותר טוב בשביל משחקים של היום?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הכרטיס הנל מאמזון והוא צריך להגיע לי השבוע בעה. רציתי לשמוע דעות מקצועיות עליו ביחס לדגמי ה1080ti האחרים מבחינת קירור וכו' נ.ב המפלצת הולכת להשתלב עם 8700k overclocked delided 5 ghz
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://www.tweaktown.com/news/59816/nvidias-next-gen-geforce-teased-ampere-unveil-2018/index.html https://wccftech.com/nvidia-next-generation-ampere-gpu-rumor/
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רק לאחרונה קניתי כבל HDMI כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. אחרי שחיברתי נתקלתי בבעיה שיש תמונה אך אין סאונד. בדקתי קצת ברשת וגיליתי שבכרטיס שברשותי- GeForce GTS 250 יש לחבר בעזרת כבל את ה SPDIF ללוח אם, כדי לקבל סאונד. אבל מה, בלוח אם שברשותי - GA-P35C-DS3R ver1 של גיגהבייט, אין לו SPDIF OUT רק IN. (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#manual) לכן השאלה שלי אליכם, מה האפשרויות שעומדות בפני? כדי לשמוע סאונד בטלוויזיה. תודה מראש רון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
והאם הוא טוב עם משחקים כגון SPLINTER CELL?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לדעתכם ספק 550W 80 GOLD של Seasonic "יסחוב" GTX1080 TI ? מעבד 7700K זכרון 32GB G.SKILL שני דיסקים קשיחים SSD אחד 6 מאווררים+קירור "נוזלי" בעתיד SSD נוסף של סמסונג 960Pro קישור לדגם של הספק: https://seasonic.com/product/s12g-550/ לדעתי הוא אוכל את הכרטיס בלי בעיה. מוציא 45 אמפר על המסילה של ה-12 וולט סך הכל 540 וואט כאשר הצריכה של הכרטיס לפי NVIDIA היא 250W מקסימלית.... לא מתכוון לבצע OC על כרטיס המסך... אולי קצת על המעבד.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.מסך לכ 3-4 חודשים עד שאני (חבר שלי יותר נכון..) עובר דירה... וכו'... הכ.מסך ישמש בעיקר למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח, ושיהיה AGP !! זה מה שחשבתי בינתיים , אשמח להצעות הארות והערות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16377 תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Leadtek / Gainward "Golden Sample" v ההבדל מחירים פשוט זניח,60 שקלים יותר לטובת GAINWARD איזה חברה עדיפה? מבחינת קירור בעיקר
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס r9800pro 128mb של חברת gexcube אני מעוניין להחליף אותו בכרטיס של nvidia (אוהב אותם יותר) עכשיו ההתלבטות היא ביין 2 כרטיסים האחד של אסוס שהוא 5700 עם 256 זיכרון: http://www.asus.com/products/vga/v9570td/overview.htm והשני הוא של גיגה בייט והוא בעל מעבד 5900xt החסרון בו הוא שיש בו רק 128 זיכרון: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N59X128D.htm# אני בהתלבטות קשה ביין שנייהם יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט בגלל המעבד הגרפי היותר חזק שלו האמת היא שאין לי מושג מה ההבדל ביין ה5700 ל 5900 וכאן אני צריך את עזרתכם .. מה אתם ממליצים? תודה מראש דור...
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, להלן מפרט המחשב: שימוש עיקרי: רוב השימוש לצרכי לימודים (בעיקר אינטרנט, תוכנות אופיס וכד') עם זאת, מטרת השדרוג לשיפור חווית משחק מערכת הפעלה: Windows 7, 32. מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz 1333MHz FSB . זכרון: 1GB X 2 – DDR-2 800Hz. כרטיס מסך: MSI NX8600 GTS 256DDR3. ספקכחEZCOOL JSP450p 12N 450W . כונן קשיח: 500Gb 16MB SATA2 WD . לוח אם: GIGABYTE G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E. מסך: 19 אינץ' 1024x1280. ברצוני לשדרג את כרטיס המסך הנוכחי בכרטיס חדש ומתקדם יותר בכדי לשפר את חווית השימוש במשחק Cities XL. למיטב הבנתי, אופי השדרוג והרכבו משתנה בין חומרה כזו או אחרת וכן אינו אופטימלי בכל מצב. …
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תמחשב החדש שלי מTMS, אם צריך מפרט תבקשו. בתקציב שלי נכנס גם 8800GTS החדש אבל אני אקנה 8800GT ואבצע בו אוברקלוק. לפי דעתכם יותר כדאי לחסוך 400 500 שקל ולקנות 8800GT ולבצע בו אוברקלוק בשביל לעבור תכמות MHZ שיש ב8800GTS? יש בו 650 לעומת ה600 בGT. איזה חברה הכי כדאי לקחת? אני מתלבט בין ספרקל לאסוס לג'יגהבייט הכסף לא מהווה מכשול כי גם ככה יש לי קצת יותר מ500 הפרש בין המחיר עכשיו לתקציב הסופי וההפרש הוא 15 שקל בין הספרקל לאסוס ו10 שקל בין הספרקל לג'יגהבייט. תודה לעוזרים ובבקשה תעזרו ואל תזנחו.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם- האם ניתן לחבר שני כרטיסי כאלו בלוח שיש בו רק שני חריצי PCI-E? אם לא, איזה לוח מומלץ עבור אינטל לחיבור של שניים כאלו? אה, ולא פחות חשוב, האם ספק של 650 וואט יספיק כדי להחיק מערכת כזו עם שני הארדיסקים ומעבד מרובע ליבות, או שצריך יותר? תודה שחר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, לאחי מת כרטיס המסך ואנו נאלצים לרכוש חדש. עד היום היה לו HD4850 שעשה את עבודתו נאמנה וביצועיו היו מספקים. שאר המפרט שלו - core 2 E8400, 4 GB ram ולוח P43DS3-L. כמו כן חשוב שהכרטיס יכנס למארז שלו ורצוי שיעבוד עם ספק הכוח שלו, כרגע יש לו את השילוב הקלאסי Compucase 6A19 + HEC 400 W. במידה ואין ברירה נרכוש ספק כוח חדש (המלצות?) אך מארז וספק ביחד לא ממש בא לנו להחליף. הדרישות הן שיתן ביצועים לפחות דומים ל-4850, כמובן רצוי שעדיפים. התקציב? זה תלוי אם נרכוש גם ספק כוח או לא, אבל אני מאמין שעל כרטיס מסך אפשר יהיה להוציא 800 שקל, אפשר גם (לא הרבה) יותר וכמובן שרצוי פחות. כמו כן, במידה והפרש המחירים אינו אסטרונומי מסיבותינו שלנו נרכוש את הכרטיס בנועה מחשבים. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מספר סבבי דיווחים והערכות שלא סיפקו את הסחורה - ההערכות העדכניות אומרות שנקבל חשיפה לכרטיס דגל ביתי חדש באמצע חודש יוני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD Ryzen5 2400G with Radeon™ Vega 11 Graphics האם הכרטיס מסך הזה מריץ 4K בקלות ללא חשש? או שרחוק?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כבר חצי שנה יש לי את ה4870X2 שלי .. ונראה לי שהביצועים לא מתאימים למה שהכרטיס באמת שווה... יש לי לוח אם של Gigabyte GA EP45 DS34... והכרטיס מסך מחובר על הסלוט התחתון.. יש לזה משמעות? (לא מחובר כלום על העליון..) בנוסף המארז שלי דיי צפוף.. (הוא עוד מהמחשב שיש לי מלפני 3 שנים). אלה הדברים היחידים שעולים לי לראש... תודה..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה אולי לקנות כרטיס מסך אבל השאלה אם המערכת שלי תיהיה מספיק חזקה בשביל לנצל אותו 2.8 מורטווד ABIT IS7 256X2 DDR400 120GB 8MB SATA זה מערכת מספיק טובה?! יהיה צריך לשדרג משהו? ולכמה זמן המערכת הזאת תיהיה מספיק טובה למשחקים? ???
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וחשוב לי מאוד מאוד שיתמוך בDX9 תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש כרטיס מסך GIGABYTE GTX460 768MB, המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד I3 540 זיכרון ADATA GAMING 4GB ספק מתח THERMALTAKE TOUPHPOWER 600W חשוב לציין כי התקציב שלי 850 ש"ח בלי שום יכולת חריגה. האם הכרטיס יעבוד טוב במשחקים כגון : CALL OF DUTY 7,NFS HOT PRESUIT וכל השאר המשחקים שקיימים היום? האם יש המלצה לכרטיס אחר ? ידוע לי כי ניתן לבצע OC לכרטיס, יש למישהו מדריך כיצד לעשות זאת? תודה לכם מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. אני מתכנן לקנות מחשב עד סוף החודש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: א. 9800GTX יחיד. ב. 8800GT SLI. מנקודת הנחה שמחירם של שני 8800GT ו-9800GTX אחד זהים-300$ 2. לוח האם שאני קונה הוא EVGA 123-YW-E175-A1 - צ'יפ nforce 750i. ואמרו לי שהצ'יפ הזה מחלק את ה-X16 בין שני כרטיסי המסך כך שכל אחד יעבוד X8 ואין לי מושג אם זה נכון או סתם זיבולי שכל... צריך עזרה דחוףףףף!!! נ.ב. כתוב בתכונות של כרטיס המסך "2x16 pci-express support". תודה מראש ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מקריאה קצרה ברשת הבנתי ש NVIDIA מתכוונת לשחרר את סדרה 800 ב-Q1, באיזור מרץ-אפריל, אבל לפי מה שכתוב יהיה מדובר כנראה ברוויזיה של 28 נ"מ ולא בארכיטקטורת מקסוול בליטוגרפיית 20 נ"מ שלא תצא עד החצי השני של שנה הבאה, ככה אומרים לפחות. השאלה היא האם הגיוני ש-NVIDIA יוציאו את סדרה 800 בהתבסס על 28 נ"מ ואז תשחרר משהו כמו 870Ti ו-880Ti בארכיטקטורת 20 נ"מ כשהטכנולוגיה תצא לאור? אני עם 680 שעדיין עובד פצצה, אבל מאוד בא לי להשתדרג בסדרה הבאה, מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד LENOVO T400 עם כרטיס מסך ATI RADEON 3400. הרצתי משחק די כבד (דום 3) עליו ונתתי לו לבחור את הרזולוציה וההגדרות תצוגה באופן אוטומטי. אני מתחיל לשחק ולאחר כמה שניות התצוגה קופאת וזהו. האם זו בעיות חומרה (כי אם כן יש לי אחריות) או זו בעיה אחרת?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-