כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
LG LCD 17 1780Q 8 Ms נראה מדהים! שלא תדעו מה היה לי קודם, בערך שנה השתמשתי במסך מסריח מחברה ג'נרית. הבדל של שמיים וארץ, בקיצור נראה מדהים מדהים בסוף לא לקחתי לא את ה f700P ולא את ה F900P אני חושב שעשיתי בשכל
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראשית, אני שמח לבשר שרכשתי את המסך הבא: Samsung SyncMaster 730B ברשותכם אשאל מספר שאלות בנושא: 1) מה לדעתכם הרזולוציה המומלצת\אופטימלית לעבודה במסך כזה? עד כה עבדתי עם מסך CRT בגודל 17 אינץ' על רזולוציה של 1024X768. 2) כמו כן, מה מרחק הישיבה האופטימלי מול מסך המחשב? 3) האם יש עוד פרמטר שמומלץ לשנות במסך? עוד לא הבנתי את העיקרון של תדר ריענון מסכי ה-LCD. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hardspell.com/news/showcont.asp?news_id=23932 הנתונים היבשים: שם קוד ליבה R590 הליך ייצור 80nm ליבה במהירות 750mhz וזכרון במהירות 900mhz (לגירסת הXTX) קירור דו-סלוטי (XTX) או חד-סלוטי (XT)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.יש לי בעיה במחשב הנ"ל. כשאני מנסה להפעיל איתו נוצר מצב שכאילו המסך והמחשב עצמו לא מצליחים לתקשר - לא מופיע לי כלום על המסך חוץ מהודעה בצבעים שונים אשר אומרת לי לבדוק את חיבורי המסך וכדומה. אני נאלץ ללחוץ מספר פעמים על כפתור הרסטרט ולפעמים אף לכבות את המחשב לחלוטין עד שאני מצליח להעלות את המחשב וכשאני מצליח לעשות זאת הכל עובד תקין וחלק. בדקתי חיבורי כבלים וכדומה ומצאתי הכל תקין . כמו כן אין שום בעיה עם כרטיס המסך(Geforce 2 400 mx) לפי דעתי גם מכיוון שהוא עובד אצלי חלק לאחר שאני מצליח להעלות את המחשב. במה הבעיה לעזאזל? אין לי מושג. אולי זה הלוח האם. אני לא יודע. דרך אגב המחשב הוא פנטיום 3 550 MHZ אם מישהו רוצה לדעת. 2. לאחר מונופול Nvidia שקיים אצלי בראש זמן רב החלטתי לשנ…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך iiyama 454 ועל החומר ניקוי רשום: אזהרה !!! אינו מתאים לשימוש מסכים עם ציפוי כרום במסך שלי יש דבר כזה? באיזה מסכים יש ציפוי כרום חדשים או ישנים?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמט כשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשב מישהו יכול לעזור לי????? בבקשה זה דחוף
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש בעלי ASUS V8200 (כל סוג) רציניים מאזור המרכז למטרה הבאה : ברשותי כרטיס V8200 אשר נישרף , הכרטיס עדין תקף תחת האחריות , הבעיה היחידה היא - בשביל להחליף את הכרטיס הנ"ל בכרטיס תקין , הכרטיס חייב להמסר בדיוק באותו מצב בו נקנה , כאן ישנה בעיה קלה , את גוף הקרור המקורי החלפתי (בתחילה למאוורר TT ולאחר מכן בפרויקט "קומבינה" של HSF של AMD) תלאות הזמן גרמו לאבידת גוף הקרור המקורי , לכן רציתי מאחד מכם לעזור לי , "להלוואות" לי את גוף הקרור (לא משנה באיזה מצב) בכדי שאוכל להחליף את הכרטיס , כאשר אקבל הת הכרטיס החדש , גוף הקרור החדש יוחזר לבעליו (יום , יומיים - תהליך של החלפה , אני מוכן להביא תחלופה לזמן זה - מאוורר TT) אם תגמול כספי ממני.... בתודה , אריאל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך 19 אינץ' של סמסונג מסוג 959NF. אחרי שנים רבות של בהייה במסכים זולים למיניהם - ולא רק במובן הכספי, נדהמתי מממסך זה. המסך מגיע עם שפופרת מסך מסוג DIAMONDTRON NF (של חברת מיצובישי כנראה). סוג מסך זה מתחרה ב TRINITRON הוותיק אבל הוא שטוח גם לרחבו (בניגוד לטריניטרון הגלילי). שני קווי הרוחב הידועים מהטריניטרון קיימים גם פה - אבל בתהליך פסיכולוגי מדהים של המוח הם נעלמים לאחר שימוש קצר. המסך הוא חד בצורה בלתי רגילה - האותיות אינן מטושטשות ומוגדרות היטב. משטחים לבנים גדולים לא מחליפים גוונים ורמת האור גבוהה מאד - גם על רקע חלון פתוח (מיתרונות קבוצת מסכי טריניטרון). לדברי בני בן ה-14 ,שהוא המשתמש הקבוע ,יש למסך זה מגרעת אחת רצינית - הוא לא מעייף את העיניים ולכן ב…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך איכותי (למחשב ה-HTPC שלי) עם חיבור HDMI לחיבור ישיר לטלוויזית LCD HDMI 1.3a ידוע לי שקיימים כרטיסי מסך של חברת ATI עם חיבור HDMI אך אני לא מעוניין בהם. האם גם לחברת NVIDIA קיימים דגמים עם HDMI אם כן איזה? אולי לסדרת 9000 החדשה ? בתודה ובהערכה רבה איציק
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נלקח מאתר פאנדה מחשבים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2093&products_id=20757&PHPSESSID=04be51dec17977ca3fefa8b5e878f2fe וזה עוד לא יצא לשוק - PRE ORDER ואני לא מוצא בשום מקום
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עידכון אחרון: OK עשיתי 2 דברים ובנתיים התוצאה חזרה לעצמה.. . 1. התקנתי את הדריברים האלה : http://www.nvidia.com/object/nforce_winxp_15.23.html של הצפסיט 2. בRivaTuner העברתי את זה מסטנדרט 2D ל פרפומנס 3D(איפה שעושים OC ) מה לדתעכם סידר את הבעיה? אני מקווה שזה ישאר כך : FC2 רץ לי בנתיים בסדר גמור בלי הדריברים 180 שהבנתי משפרים משעותית את הביצועים במשחק הנל תודה רבה לכולם כותרת.. יש לי 8800GT 512(של טוינטק גרסאת ההיט פיפ ) מעבד 4200X2 2 ג'גה ראם ספק 450PNR של FSP כמו הכותרת ביצועים ירודים.. מבחינת 3DMARK06 עכשיו עשיתי יצא לי : ובעבר זה היה יוצר לי 7500-8000 כמו שצריך למערכת שלי.. טמפרטורות סבירות ואפילו נמוכות לכל החלקים עכשיו ניסיתי להריץ קריסיס 2 עובד לי 7 F…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה...תקציב נע בין 1200-1500 ש"ח וצריך להיות AGP עם עדיפות ל NVIDIA מצאתי כרטיס מעניין בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אבל לא מכיר את החברה ולא הצלחתי למצוא עבורו שום אתר שבחן אותו תודה מראש
-
- 30 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות כרטיס מסך gforce 6600gt 256 mb pci-express ? אני משחק במשחקים כמו counter strike source ואני רוצה fps גבוה או שאתם ממליצים על משהו אחר הגבול שלי הוא 1500 ש"ח וגם אם אפשר אתם יכולים להגיד לי כמה זמן ה6600gt הזה יחזיק לי ואם אתם ממליצים על משהו אז תגידו לי גם...
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר חצי שנה יש לי את ה4870X2 שלי .. ונראה לי שהביצועים לא מתאימים למה שהכרטיס באמת שווה... יש לי לוח אם של Gigabyte GA EP45 DS34... והכרטיס מסך מחובר על הסלוט התחתון.. יש לזה משמעות? (לא מחובר כלום על העליון..) בנוסף המארז שלי דיי צפוף.. (הוא עוד מהמחשב שיש לי מלפני 3 שנים). אלה הדברים היחידים שעולים לי לראש... תודה..
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9500GT יד שניה של inno3d שקניתי את הכרטיס קיבלתי איתו כבל שמתחבר ליציאה של SPDIF הבעיה היא שאין לו יציאה של HDMI בכרטיס לפי מה שכתוב במדבקה שעל הכרטיס יש לו תמיכה בHDMI http://img139.imageshack.us/img139/8886/015qd.jpg מבט מקרוב על הכרטיס: http://img84.imageshack.us/img84/4059/013zk.jpg חיבורים: http://img197.imageshack.us/img197/3618/014f0.jpg
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי מחשב שהמפרט שלו בגדול: Gigabyte EX58-UD5 i7 זכרון 12 GB ספק כח 500~550 TOPOWER או משהו כזה.. (לא בדיוק הצלחתי להבין מאיך שהוא מחובר..) אני צריך למצוא בשבילו כרטיס מסך שמתאים למשחקים ושיהיה עמיד לתקופה ארוכה יש לי בחירה בין 2: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sapphire-ati-radeon-7850-2gb-gddr5-pci-p-13365?language=he או שהוא חזק מדי בשביל המחשב.. וזה יתאים יותר: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798457 תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב דל תקציב (אינטרנט, אופיס וסרטים). לוח האם שבעל החנות המליץ לי עליו הוא Gigabyte GA-945GCMX-S2 (המעבד של אינטל). באופן כללי הלוח נראה לי מתאים אבל יש בעיה אחת. ממה שקראתי עליו, יש לו שתי memory slots לזיכרון במהירות עד 667Mhz וכתוב שם עד 2GB זיכרון. יש מצב שלא אוכל להרכיב עליו 4GB בעתיד? אני לא רוצה להגביל את עצמי בהמשך לשדרוגים. אם זה המצב, מישהו יכול להמליץ לי על לוח דומה עם אפשרות הרחבה ל-4GB ויותר. אולי גם זיכרון 800Mhz...
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בכרטיס מסך Geforce 4 שאני מתכוון לקנות כתוב שיש TV-in/out/DVI. TV-out אני יודע מה זה אומר אבל מה זה TV-in? דרך אגב, זה הכרטיס של Gainward geforce 4 4200.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה הHD4850 הוותיק שלי מת אני מחפש לו מחליף זול יחסית (עד 500 שקל) בגדול לעבודות גרפיקה (בעיקר פוטושופ ווידיאו מדי פעם) ושיהיה סבבה לעבודה עם שני מסכים המפרט שלי היום : i5 3470 לוח אם: b75 d3h וספק כוח : Seasonic s12ii 430w האם לדעתכם הHD4000 המובנה יספיק לי? תודה לעוזרים :]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים מתכוננת לתצוגת תכלית מתקדמת בשיתוף פעולה עם אינטל בכנס ה-CES 2017 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום אשמח לדעת האם לדעתכם הGTX 970 יתמודד עם משחקים כמו THE WITCHER 3 וTHE DIVISION על אולטרא ב1080p?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אז כמו בכותרת, אני מתבלט בין שני כרטיסי ה- PCIe הללו. קראתי הרבה, ומסתבר שה- GTO לוקח באיכויות הגבוהות, אבל ממש לא מוצא חן בעיניי העניין שהוא אוכל חשמל מטורף!!! אם חסכנות חשובה לי, אז כדאי לי לקנות 7600GT? אני ממילא משחק ברזולוציות נמוכות, וממילא אני אעשה לו אוברקלוק נחמד... תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-