כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
יש לי 1200 ש"ח ואני לא יודע מה עדיף: Radeon 9600XT 256DDR ואולי גם יבוא איתו קופון ל-HL2 או GeForce 5900XT באותו מחיר? :-\ מה שווה לי לפי מחיר ו/או ביצועים ???
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר 6950 רפרנס 300 דולר GTX570 -360 דולר.... מעבד I5 750
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ב-10 לספטמבר בערך אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים לשוק. מה דעתכם עליהם? האם המחיר שלהם ביחס לתועלת שווה? או שעדיף לרכוש את כרטיסי המסך ה"ישנים"? מה הפרש המחירים יהיה בינם לבין כרטיסי הHIGHT END המומלצים כיום למשחקים כבדים? אני שואל כי אני רוצה לקנות מערכת מחשב חדשה, ואני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם (אה כן... ואני לא גרפיקאי וזה... המחשב ישמש למשחקים חזקים על מסך 22" ) אני חושב שהיום כדאי לקנות כרטיס חזק ב-1000 +- שיריץ לי את המשחקים על הגדרות גבוהות (אין צורך באקסטרים... פשוט הגדרות טובות שאפשר יהיה לשחק בכיף ולהנות מהגראפיקה) ועוד שנה וחצי או יותר לשדרג לכרטיס חדש יותר בעוד 1000 שקל מאשר לקנות את אחד מהכרטיסים החדשים ב2000 היום, המ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך עם חיבור AGP, שיריץ משחקים חדשים. יש חיה כזו? אני ישחק ברזולוצייה של 1680x1050 אם הכרטיס יוכל.... המפרט שלי: פנטיום 4 3GHz 2 ג'יגה זיכרון (ddr 400) ספק - לא ידוע (יש דרך לבדוק בלי לפרק את המחשב ולחפש איזה טבית עליו?) לוח אם Biostar P4VMA-M מסך 20 עם רזולוצייה טיבעית של 1680X1050 התקציב הוא עד 1000 ש"ח אבל אני מקווה להוציא פחות אם ניתן :
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37697
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את הכרטיס הנ"ל קניתי לפני כמה חודשים אז הוא היה כזה דפוק, ויובל אמר לי שזה בגלל המעבד הוא אמר גם שכאשר יצאו משחקים חדשים וכבדים, הכרטיס יפעל טוב עכשיו יצאו כמה משחקים חדשים וכבדים, ואצלי הם פועלים לאט ברזולוציה של 800 על 600 (אנריל, bf1942) אני חושש שקיבלתי כרטיס מהסדרה הפגומה, כי גם תוצאת 3dmark היא 4200.. שזה מאוד לא טוב לכרטיס כמו שלי אני התוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4630375 מה אתם אומרים?
-
יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהרבה (גם פה) , וגם אני , שמו לב שהאיכות תמונה בקונסולות כמו אקס בוקס או פלייסטיישן 2 שונות מאיכות התמונה של המחשב , וזה מתבטא בכמה דברים - קונסולות - תמונה יותר חלקה , קצוות מעוגלים , הצללה נמוכה יותר. מחשב - יותר צבעים , הצללה יותר גבוהה. אמנם המחשב צריך להוביל בביצועים גרפיים (אני מדבר על 9800 פרו ) , אבל משום מה הקונסולות נותנות תמונה יותר ריאליסטית. מישהו יכול להסביר לי למה ההבדל הזה ? אני בייחוד מדבר על משחקים שהומרו מהקונסולות למחשב , או להפך , אומנם המשחקים מותאמים המיוחד לקונסולות אך זה אותו מנוע גרפי. ואני חושב שגם אם הייתי שם במחשב עם 9800 פרו על 1600*1200 לא הייתה אותה תמונה כמו בקונסולות. נ.ב. למרות זאת אני עדיין יותר אוהב את התמונה של המחשב , לא י…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס בחו"ל (לא הזמנה מחו"ל) EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 04G-P4-2983-KR הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב תקנו אותי אם אני טועה אמנם אין את הכרטיס הזה בארץ אבל זה יוצא לי 1000 שקל יותר זול מהמתחרים שלו ליחידה וגם EVGA מספקים אחריות בינלאומית בכללי אני מתכנן את זה למחשב שאני אקנה בזמן הקרוב אבל רציתי לדעת אם אני אפשרי להרכיב לפחות אחד מהם במחשב אם עכשיו יש לי ספק seasonic 620w m12ii-620
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה הזמנתי את הכרטיס הנ"ל של חברת Powercolor הכרטיס הראה ביצועים לא אנושיים בייחוד אחרי OC ונורא התאהבתי בו... אחרי שהזמנתי אותו התקשרו אלי מהחנות בטענה שכדאי לי להחליף ל - club3d (אח"כ הם הסבירו שפשוט אין להם את ה PC במלאי) כמובן שלא הסכמתי , אבל המוכר שם התעקש שזה אותו כרטיס בדיוק רק מדבקה שונה .. ושאין הבדל בין 2 החברות האלו והכרטיסים שלהם בכל זאת לא הסכמתי כי אני יודע שמוכרים חרטטנים.... אבל בכל זה הולך לעכב לי את ההזמנה בשבועיים ולכן החלטתי לשאול כאן יש מצב שהוא צודק ? האם PowerColor ו Club 3d מיצרות כרטיסים כביכול זהים ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המסך LG F700P לפניי כ3 חודשים... והיום (זה יוצא אתמול אבל לא משנה כבר אחריי 12) כיביתי את המסך ויצאתי מהבית לאיזה 10 שעות... וכשאני חוזר אני מדליק את המסך הכל נהיה סגול כזה כמו שמשחקים בכבל של המסכים הישנים ואז נהיה צבעים... קיצר הכל נהיה סגול כזה ואז חוזר להיות רגיל אבל מטושטש... ניסיתי להוציא ולהחזיר את הכבל... כמובן שניסיתי להדליק ולכבות את המסך ריסט למחשב ניסיתי לשנות את הרוזולוציה ולהחזיר... ניסיתי להעלות ולהוריד את ההרץ של המסך... כשמעלים ל 100 זה משתפר בקצת אבל כשאני מחזיר ל85 זה עדיין מטושטש... אני כבר נואש... תגידו לי אם לנצל את האחריות או שזה איזה בעיה נפוצה שאפשר לסדר??? (תעשו את זה קצת מהר כי כבר הלכו לי העיניים מלכתוב את ההודעה הזו....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזמן קראתי כתבה בגיימר על איזה ישראלי אחד שיוצר מנוע גראפי... הכתבה הכריחה אותי להתעניין בכל הנוגע לגראפיקה תלת מימדית... אכשיו בא לי קצת ללמוד על כל זה... בשביל מה צריכים מנוע גראפי? מה התפקיד שלו? יש גם מנוע פיזיקלי... בשביל מה? אם אני אמצא את הכתבה אני אערוך ואוסיף לכאן קישור... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=40460
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לידע אותכם שאם אתם מחליפים כרטיסיי מסך מאנויידיה לAMD או להיפך ואתם שמרתם שמירות , אז אתם חייבים לדעת שאם תשימו כרטיס מסך אחר מסוג אחר ואז תשימו את השמירות הקודמוות שלכם אז אתם תיראו שלא רואים טוב ביכלל את הטקסטורות ויש המון לאגים ואז תחשבו שמשהו לא בסדר עם הכרטיס החדש , זה קרה לי עם שמירות של קוול אוף דיוטי החדשים שממש לא הבנתי ממתי שהחלפתי לכרטיס GTX970 חדש מAMD R9 הקודם שיש המון לאגים והאיכות היא מאוד נמוכה של הטקסטורות ולא ידעתי מה לעשות אז שהבנתי שהשמירות הקודמות שלי מכוונות להגדרות מסך מסוג AMD . מקווה שאני יעזור בזה לידעתם שלא תמיד יש לחשוב שיש בעיה עם כרטיס חדש. רוני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי דרייבר של כרטיס מסך 7950 התקנתי את החדש אך לא יכול לגשת לדרייבר לכוון לא רואה את הדרייבר בשורת המשימות לא יכול לגשת לדרייבר דרך שום מקום , למה ? הורדתי את הדרייבר דרך מדריך זה http://hwzone.co.il/community/threads/526511-%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%91%D7%A8-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%91%D7%A6%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%99%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94#.UvIKo_l_t1Y מה ניתן לעשות ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שנה טובה אנשים יש בחזקתי את הכרטיס הנ"ל מחובר אליו מסך 22 DELL אני מעוניין להגדיל את המסך דרסטית ולפי מה שאני יודע המחירים של המסכים הגדולים של מחשב יקרים יחסית למסכי טלוויזיה גדולים. החדר שלי באורך של 2 מטר ככה שגם 32 אינץ' יכול לעשות את העבודה.. השאלה שלי אם זה אפשרי עם הכרטיס הזה? לא ישרף? מה הפרוצדורה שמצריכה חיבור כזה? במקום המסך הנוכחי או בנוסף? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי ,יש לי גיגהבייט 9550 ,128 ביט ,וכולם כל הזמן מדברים שהוא אוברקלוקר טוב ,וגם ראיתי בדרייברים של אומגה שאפשר לשנות לו את הביוס ולהמהיר אותו ל9600 לפחות. מישהו יכול להסביר לי במפורט איך עושים את זה ,כי אין לי מושג ואני לא רוצה לקחת צאנס לדפוק כרטיס חדש. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
על Dell 2407WFP. מה עדיף? ולמה?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/amd_has_reportedly_created_polaris_revisions_that_are_50_more_efficient/1 כנראה שכרטיסים חדשים של AMD יגיעו מוקדם מהצפוי בדמות RX 485 ו- RX 465 שיהיו חזקים יותר ובעלי צריכה נמוכה משמעותית (פחות מ- 50W לפולריס 11 ופחות מ- 100W לפולרים 10). חבל רק שהם היו צריכים שלב ביניים בשביל להגיע לתוצאות האלה, הייתה יכולה להיות תחרות הרבה יותר אגרסיבית אם הם היו מוכנים בזמן. בנוסף לזה יש שמועות שהמחיר של ה- RX 470 צפוי לרדת בקרוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
וגם- האם ניתן לחבר שני כרטיסי כאלו בלוח שיש בו רק שני חריצי PCI-E? אם לא, איזה לוח מומלץ עבור אינטל לחיבור של שניים כאלו? אה, ולא פחות חשוב, האם ספק של 650 וואט יספיק כדי להחיק מערכת כזו עם שני הארדיסקים ומעבד מרובע ליבות, או שצריך יותר? תודה שחר
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז מקריאה קצרה ברשת הבנתי ש NVIDIA מתכוונת לשחרר את סדרה 800 ב-Q1, באיזור מרץ-אפריל, אבל לפי מה שכתוב יהיה מדובר כנראה ברוויזיה של 28 נ"מ ולא בארכיטקטורת מקסוול בליטוגרפיית 20 נ"מ שלא תצא עד החצי השני של שנה הבאה, ככה אומרים לפחות. השאלה היא האם הגיוני ש-NVIDIA יוציאו את סדרה 800 בהתבסס על 28 נ"מ ואז תשחרר משהו כמו 870Ti ו-880Ti בארכיטקטורת 20 נ"מ כשהטכנולוגיה תצא לאור? אני עם 680 שעדיין עובד פצצה, אבל מאוד בא לי להשתדרג בסדרה הבאה, מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נהרס לי המאוורר פיזית בכרטיס של חברת PILOT ארבע שיניים מהמאוורר נשברו וצריך תחליף הכי זול אם אפשר לעזור !!! והאים יש אפשרות רק להחליף מאוורר במקום הכל ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-