עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex28,

אני רוצה לקנת כרטיס מסך מסוג זה ATI RADEON X1550 מה אני צריך לדעת לאיפה שאני קונה כרטיס מסוג זה???

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by shloosh,

מה זה היציאה הזאת ???

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37697

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shay820,

שלום לכולם מישהו אולי יודע עם כרטיס מסך זה תומך בריבוי צגים? אני מתכוון לארבעה מסכים נפרדים http://www.nvidia.com/object/product_quadro_nvs_295_us.html

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by d30DK,

שלום, לידידת משפחה יש מחשב שקנתה לפני שנה ומשהו מאייבורי, מחשב רגיל לגמרי. DUAL CORE עם 2GB זיכרון, דיסק קשיח 500GB (WD-BLUE הספק הוא FSP 300 ACTIVE המטרה היא לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD) על מנת לצפות בסרטים/אינטרנט מהמחשב על גבי הטלוויזיה. סך הכל סרטים מהאינטרנט, ואולי גם 720P. איזה כרטיס הייתם ממליצים לקנות (שלא יקר כל כך) שהספק יחזיק ויוכל גם להריץ סרטי HD בלי בעיה? מקסימום אפשר לפתור את זה עם מקודדים אם לא יהיה פענוח חומרה חזק מדי. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by vourt,

היי, החלפתי מסך מחשב למסך full hd 1900x1200 האם כרטיס המסך הנוכחי יחזיק משחקים וסרטים ברזולוציה מרבית עם הגדרות גבוהות? במידה ולא יש המלצה לכרטיס חזק יותר? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מזמן קראתי כתבה בגיימר על איזה ישראלי אחד שיוצר מנוע גראפי... הכתבה הכריחה אותי להתעניין בכל הנוגע לגראפיקה תלת מימדית... אכשיו בא לי קצת ללמוד על כל זה... בשביל מה צריכים מנוע גראפי? מה התפקיד שלו? יש גם מנוע פיזיקלי... בשביל מה? אם אני אמצא את הכתבה אני אערוך ואוסיף לכאן קישור... http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=40460

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Hiigara,

מקור: http://www.anandtech.com/show/10967/amd-announces-freesync-2-improving-ease-lowering-latency-of-hdr-gaming

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. NVIDIA, AMD ואינטל מפיצות מנהלי התקנים חדשים ומאושרים רשמית על ידי מיקרוסופט, עבור מערכת ההפעלה שהושקה רק אתמול לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/בוא-לקבל-דרייברים-רשמיים-ועדכניים-לחל/

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: Seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx1070? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by composite,

שלום. אז כמו בכותרת, אני מתבלט בין שני כרטיסי ה- PCIe הללו. קראתי הרבה, ומסתבר שה- GTO לוקח באיכויות הגבוהות, אבל ממש לא מוצא חן בעיניי העניין שהוא אוכל חשמל מטורף!!! אם חסכנות חשובה לי, אז כדאי לי לקנות 7600GT? אני ממילא משחק ברזולוציות נמוכות, וממילא אני אעשה לו אוברקלוק נחמד... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. הציעו לי GEFORCE 3 TI 200 128 DDR של PALIT ב 1100 אחרי הנחה ובחנות אחרת 1500 אחרי הנחה ! בפורם פה אמרו לי שהמחיר יקר ויש אפשרות במחיר זה ל GEFORCE 4 TI 4200 שנחשב לפי שתיים חזק יותר ! [קודם כול תודה בגלל היעוץ לא קניתי !] השאלה שלי היא : יש לי מחשב פנטיום 3- 1000 INTEL האם GEFORCE 4 TI 4200 חעבוד על המעבד ? ואיך אני יודע איזה AGP יש לי? ןמ זה בכלל ! ואם ארצה איפה אפשר לקנות ב 1100 GEFORCE 4 TI 4200 האם אתם מכירים את החברה PALIT ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dr-XP,

את הכרטיס הנ"ל קניתי לפני כמה חודשים אז הוא היה כזה דפוק, ויובל אמר לי שזה בגלל המעבד הוא אמר גם שכאשר יצאו משחקים חדשים וכבדים, הכרטיס יפעל טוב עכשיו יצאו כמה משחקים חדשים וכבדים, ואצלי הם פועלים לאט ברזולוציה של 800 על 600 (אנריל, bf1942) אני חושש שקיבלתי כרטיס מהסדרה הפגומה, כי גם תוצאת 3dmark היא 4200.. שזה מאוד לא טוב לכרטיס כמו שלי אני התוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4630375 מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, השאלה שלי איפה אפשר למצוא השוואה בין כרטיסי המסך של אינטל מסדרה 4XXX לבין כרטיסי המסך מסדרות 5XXX ו-6XXX האם עדיף לקנות את הכרטיסים החדשים? או שזה לא ממש משנה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Night,

אהלן אנשים הורדתי OVERLORD וגיליתי שהמחשב לא סוחב אותו. יש לי פנטיום 4 630 שזה 3 ג'יגהרץ, ו1 ג'יגה זכרון, אז באופן טבעי החלטתי שהGFORCE 5200FX הוא החוליה החלשה... בקיצור אני רוצה כרטיס מסך חדש שיחזיק לפחות שנה-שנה וחצי ככה ויריץ את המשחקים החדשים בהגדרות ברירת מחדל שלהם, יענו בלי לשחק עם הרזולוציות ועיניינים - העיקר שיעבוד חלק. משום מה אני בנאדם של אינטל וNVIDIA (ולא AMD ו- ATI) אז מעדיף שהכרטיס שיהיה של NVIDIA. התקציב הוא כ600 שקל, לכרטיס PCI-E . על מה תמליצו?

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך חדש ואני מתלבט בין שלושת המסכים הבאים: 1. LG 17" T710BH 0.25 71Hz 1280x1024 Flatron ez 2. PROVIEW 17 MZ-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Samsung Black Silver Dyna Flat (30-70Khz) 3. MAG 17" CRT 786PFs FLAT, Silver-Black, D.P.-0.25 (0.21H), 1600x1200, 30-86kHz, TCO-99 איזה מסך הכי כדאי לי לקנות מבחינת איכות תמונה, רזולוציות, קצבי רענון, אמינות החברה, ואחריות. תודה לכל העוזרים עריכה: שכחתי לציין את המסך 17 RX-777 B/S 0.25 1280 X 1024 Black Silver Flat VIEWPOINT שהוא גם אפשרות לקנייה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hen1235,

בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eran1,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך power color x800 xl עדכנתי את הדרייברים שהגיעו איתו אבל אני כמעט בטוח שצריך לעדכן אותו גם מהאינטרנט. אני מבקש את עזרתכם מאיפה אני מוריד את העדכון הכי חדש בשבילו? וגם איך אני יודע אם יצאו עדכונים חדשים במשך הזמן? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Gal_G132,

טוב ככה קודם כל בוקר טוב לכלם תקשיבו אני לחוץ על כרטיס מסך חזק שיחזיק לי עתידי ככה לאיזה שנתיים קיצר אני ביררתי עם 2 חברים ו2 החברים מדברם הפוך לגמרי ואני לא יודע מה לעשות האחד אומר לי לקחת HD-4870 512 MB+מעבד כי יש לי מעבד ולוח אם ישנים וחלשים המעבד נקרא E2180 עם 2 Ghz והלוח אם ga-945gcm-s2l gigabyte ואז המצב שיהיה לי הוא שיהיה לי צוואר בקבוק ואז זה יהיה אותו ביצועים כמו הכרטיס שהשני אומר לקחת טוב ככה השני אומר לקחת HD-4890 1GB+ספק הוא אומר שהצוואר בקבוק זה בלבולי שכל לא יהיה לי יהיה לי אחלה יאללה והביצועים יהיו גבוהים יותר. יאללה אנשים מה אתהם חושבים כמו הראשון או כמו השני או משהו אחר דברו איתי ראשון - HD-4870 512 MB+ספק שני - HD-4890 1GB+ספק אגב יש לי 19" ריבוע ! בוק…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by itaysk,

לפי הבאה (תתיחסו רק לכרטיסים המדוברים) הם בערך באותה רמה... זה נכון? עוד שאלה: מה הייתם מעדיפים לקנות- GF4 MX440 חדש או GF3 TI200 יד שנייה - שניהם באותו מחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by netanel018,

יש לי כרטיס מסך RADEON HD6870 שנמצא בשימוש כ8 חודשים לאחר חודש של שימוש הכרטיס התחיל לעשות רעשים כבדים באופן קבוע. כששלחתי אותו לחנות אמרו לי שהרעשים הם בגלל OVER CLOCKING. ביקשתי שיורידו אותו ואכן הרעש הפסיק אך כעת כשאני מנסה לשחק משחקי מחשב (לדוגמא MW2) הטמפרטורה של הכרטיס מסך קופצת עד למעלה מ90 מעלות עכשיו, לפי מה שאני יודע כרטיס מסך מסוג זה לא אמור להתקשות מול משחקים מהסוג הזה גם בלי אובר קלוקינג האם יכול להיות שבחנות פגמו לי בכרטיס? מה אני אמור לעשות כדי למנוע מהכרטיס מסך להתחמם יתר על המידה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by sonik,

משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ofir667,

שלום, אני כל הזמן שומע דעות אחרות, חלק אומרים שצריך quadro וחלק לא.. אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו רצינית עם אוויד, פיינל קאט, אפטר אפקט, פוטושופ וכו'.. תכננתי לקנות gtx 560 ti וקצת בלבלו אותי.. אין לי תקציב לquadro יקר, ראיתי שיש כרטיסי quadro זולים מישהו המליץ על quadro 600 - האם עדיף לקחת אותו? האם זה באמת עקרוני? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום חברים. הכרטיס מסך שלי (radeon 6870) הלך לעולמו ואני מחפש לקנות אחד חדש. איזה כרטיס לדעתכם יתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב של עד אלף ש"ח? העדפה לnvidia.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים