כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
המפרט הוא : cord 2 do e6550 2.33GHZ 2G RAM ספק כוח 400wA הכרטיס מסך שלי הוא GF8800S התקציב הוא בסביבות ה 500 . ואני צריך כרטיס שיתמוך ב HD כי קניתי מסך LED חדש ואני רוצה שיתאים . תודה לעוזרים .
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי מעבד ישן יחסית core 2 duo q6600 נכון להיום עומדים עצלי שני כרטיסים מסוג radeon hd 3870 שפועלים ב - crossfire אני רוצה לקנות שני כרטיסים מסוג saphhire/gigabite ita radeon hd 6950 2gb pci - e השאלה היא העם המעבד יסתדר או שאני צריך לשדרג גם אוטו ועם אפשר המלצה לאיזה????!!!! תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ס יש לי Leadtek GTX 260 Extreme+ שאני מעוניין לשדרג כי יש לי בעיה לחבר אותו לטלוויזיה, לכרטיס יש שתי יציאות DVI וכשאני מחבר אותו לטלוויזיה עם כבל DVI -> HDMI יש לי רעשים מוזרים. חשבתי לשדרג אותו לכרטיס עם יציאת HDMI ולהפטר מהבעיה הזו, אז השאלה שלי היא איזה כרטיס יש היום שמתשווה או אולי אפילו קצת יותר חזק מהכרטיס שלי בטווח מחירים נורמלי? ראיתי שהכרטיס הזה עדיין נמכר במחיר של 1000 שקלים חדש מהקופסא אבל זה נראה לי קצת מוזר כי בכל זאת הוא בן שנתיים כבר. כמו כן יש אולי חנויות שעושות טרייד אין על כרטיסי מסך כאלה שאני אוכל לתת להם את ה-260 ולהוסיף איזה 200 שקלים על כרטיס חדש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ממש עכשיו התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire 5850 1GB המחובר לכניסת HDMI בטלויזיית 42" של LG בחיבור המסך ליציאת הHDMI של כרטיס המסך מתקבלת "גרעיניות" (שנראית בתמונות שאינן סטטיות, משחקים או סרטים) לעומת זאת, בחיבור לDVI התמונה חלקה ויפה. האם מישהו נתקל בתופעה ?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, קניתי את המחשב שלי לפני שנה וחצי בערך...מפרט שעונה על הדרישות שלי ואפילו החזיק יפה עם משחקים כבדים. לפני כמה ימים יצא The Witcher 2 ולפי דעתי הכרטיס מסך שלי לא סוחב (בקושי 20 FPS בהגדרות הכי נמוכות) המפרט שלי: GB RAM 64 bit win7 Geforce GT 240 Intel Core i5 750 @2.675 GHz 2.00 Ghz Motherboard P55 אני מעוניין לקנות כרטיס בסביבות ה700 שקל שיתאים לי טוב למפרט הזה (הכי חשוב שיריץ לי דה וויטצ'ר 2 כמו שצריך) תודה, גל
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אחרי מס' שנים ה4850 שלי הלך לעולמו... המפרט שברשותי: e6750 2gb ddr2 seasonic s12II bronze 430W לוח ג'יגה ביית אני צריך כרטיס ככה שלא עושה רעש ושיעלה משחקים על מקס' רזולוציה 1680 ובלי פילטרים. פשוט שיהיה אפשר לשחק ולא על 10FPS תודה. אין לי כרגע ובזמן הקרוב כסף לשדרג את המפרט אז בבקשה תציעו לי משהו ככה סביר ושלא מתחמם יתר על המידה עדיפות לNVIDIA כי יש לי כבר ניסיון רע אם ATI בנוגע להתחממות יתר ובעיות כאלה ואחרות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אם כן, אפשר קישור למדריך שמסביר איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש לגימינג(שיריץ לי משחקים כמו CRYSIS 2 בלי בעיה) בסכום של כ700 שקל(יש אפשרות לחרוג בכ100 ש"ח אבל אני מעדיף שלא). דרך אגב המליצו לי על GTX460 שהוא במחיר הזה בערך , ללכת עליו? מפרט: מפרט של המחשב: מעבד: אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN כרטיס מסך נוכחי: NX8600GTS256DDR3 MSI PCIE ספק: THERMAL TAKE TR2 400WE *אני יודע שאולי אני יצטרף להחליף תספק הוא משהו אחר, אם כן אז אני יקציב לזה תקציב נוסף.
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש לי כבר את הGTX275 בערך חצי שנה, והיום קניתי את הDuOrb. עכשיו השאלה היא כזאת, הקירור הסטוק עם אפשר להגיד שקל קצת יותר מי הDuOrb והDuOrb מקפל את החלק האחורי של הכרטיס בערך 3 ס"מ כלפי מטה, מה שיוצר סוג של קיפול בכל הכרטיס. עכשיו מה ניתן לעשות ? בתחלס הקירור הזה לא מתאים לכרטיס, אני פשוט חיזקתי את הקירור עם 2 ברגים במקום 4 באלכסון, זה ממש לא קשור לקיפול כי הכל מוחזק טוב מאוד, הסברתי את זה שעם נגיע לשאלה קשורה לזה אינה מה עשיתי כדי שהכל יעבוד, יש שיפור רציני מאוד בביצועים ובשקט אבל הקיפול הזה לא ניראה לי טוב בעין, מה אתם חושבים על זה ? אולי למישהו קרה מקרה דומה אפילו עם כרטיס ישן ויכול לעזור ? תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה נאלצתי ל"downgrade" מה HD 5770 ל GTS 250. כאשר העלתי את Need for Speed [כדי למדוד עד כמה חווית המשחק ירדה], ביחד עם FRAPS, מצאתי שהביצועים השתפרו! הפריימים עלו במעט, וגם יש הרגשה של חלקות-יתר. הרגשה שלא הייתה עם ה HD 5770. יש איזשהו הסבר לתופעה זאת? עוד לא בדקתי את הכרטיס עם משחקים אחרים. תודה!
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס מסך oc 6870 של גיג'ה ביט עם 3 מאווררים במצב מנוחה הוא 38 מעלות בזמן משחקים כבדים fhd 55 -60 כדאי לי לשחק עם ההגדרות בcataliyst ולהעלות את הgpu 915mhz ליותר גבוה או את הmemory clock 1050mhz חשוב לי לציין שאין לי שום בעיה איתו וכל המשחקים עובדים חלק crysis 2 , shift 2 וכו'... אבל מעניין אותי לבחון את רף הביצועים שלו ... מה אתם מייעצים?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חבר'ה, הכרטיס הזה חזק לרזו' כזאת למשחקי מחשב? או שאני צריך לשחק איתו בעיקר על 1600, תאמת אין לי בעיה לרדת ברזו' אבל לפי מה שהבנתי מסך עם HD, ברזו' הלא טבעית שלו הוא ייראה מוזר ומגעיל גם במשחקי מחשב S:
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות HD6950. האם כל כרטיס שאקנה עם קירור סטוק אמור להיפתח ל-HD6970? ספציפית לגבי sapphire, הדגם עם 2GB זיכרון שנמכר ב-TMS, KSP וכו': http://tms.co.il/product/9006 תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא: Core 2 Duo E8300 2.8Ghz Gigabyte P35-DS3L (1x PCI-E 16x, 3x PCI-E 1x) 2x2GB Corsair DDR2 800Mhz RAM Gigabyte Geforce 9800GT OC Thermaltake ToughPower 600W PFC PSU 24-pin אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כדי להריץ את The Witcher 2 ועוד משחקים עתידיים בהגדרות גבוהות. המעבד לא יהיה יותר מדי צוואר בקבוק לדעתי כי אני משחק רק על 1280x1024 עם AA, כי זה המקסימום שהמסך שלי תומך. האם כרטיס כמו ה-GTX 570 או HD 6950 יהיה אוברקיל מטורף? מחיר פחות רלוונטי בשבילי אבל כמובן שאני אעדיף להוציא פחות אם אין צורך. אולי HD 6850? יש אותו במחיר סביר מאוד ב-KSP. מה המקביל שלו בג'יפורס? אני גם מעדיף כרטיס של Geforce, סתם בגלל שהתרגלתי ונראה לי ש-Nvidia מוציאים דרייברים לעיתים…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אחותי התקשרה לומר שלפתע המחשב הנייח בבית הפסיק להציג תמונת מסך, לילה לפני זה ראתה סרט, הלכה לישון קמה בבוקר באה לראות עוד אחד במחשב והמחשב לא מראה תמונה...חיברה את היציאה DVI השניה למסך ועדיין אין תמונה. מדובר ב 8600GT שכנראה סיים את חייו, המחשב כבן 4-5 שנים כבר אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר, מה שכן הכרטיס מסך גם עבר OC והוחזר למהירות המקורית בשנה האחרונה, והמאוורר היה דיי תלוי ונופל כזה (כאילו המגנט שתופס הלך). בכל מקרה, איזה כרטיס מסך מומלץ למערכת מחשב הנ"ל: E4300. 965P של גיגבייט 4GB זכרון וספק כוח של אנרמקס 425 PRO המסך הוא 1680/1050 20 אינץ' של BENQ ולא הולך ממש להתחבר למשהו גדול יותר, אולי 24. משחקים לא כבדים מדי על המחשב רק אחי הקטן מדי פעם משחק בו ב COD וכדומה,…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עבור עריכת וידאו. תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלמלום לכולם ! אגש לעניין. ברשותי המפרט המחשב הבא : e8400 ddr2 800 mhz 4gig seasonic 500W Nvidia 9800 gt 1gig אני משחק משחקים יחסית חדשים ברזולוציה 1080P ואני מעוניין לשדרג ל 2g ATI 6950 ולפתוח אותו ל6970. לשאלות... 1.האם ה-6950 חזק משמעותית מה9800 ומצדיק שידרוג? 2.האם ספק הכוח "יסחוב" את ה-6950? 3.האם יווצר לי צוואר בקבוק? 4.האם צפויים לצאת כרטיסי מסך חדשים וכדאי שאחכה עוד? *חשוב לציין שאני מתכנן שידרוג כולל לכל המחשב. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום,קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך,היציאה בכרטיס קטנה יותר,איזה מתאם אני צריך כדי לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-430-us.html שלום לכולם הסיפור הוא כזה קניתי מחשב חדש עם הכרטיס הזה. יש לי כבל DVI HDMI 10 מטר (עובר בקירות) שעבד יפה אבל במקביל אליו היה לי מחובר כבל קואקסילי בשביל הסאונד (לרסיבר). עכשיו אני רוצה לקבל את הפורמטים של HD החדשים TRUE HD וכוליי אני רוצה לשים מתאם HDMI ל DVI בכרטיס ולחבר את זה לרסיבר ומשם לטלויזיה האם יציאת ה DVI בכרטיס זה יכולה להעביר סאונד ווידאו בכבל אחד (מ DVI למתאם DVI/ HDMI ובצד השני HDMI ??? תשובה מיקצועית בבקשה תודה.
-
- 17 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA gt220 לאחרונה התחיל לעשות בעיות לדוגמא :המסך נהיה פתאום בצבע שחור לכמה שניות ולאחר מכן אני מקבל הודאה "מנהל הכרטיס מסך שוחזר.."(משהוא כזה..) ביצעתי בדיקת OCCT ונימצאו כ 128 שגיאות האם לממש אחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש את עזרתכם בהחלטה אם הגיע הזמן לשדרג את כרטיס המסך לכרטיס חזק יותר. זהו המפרט שיש היום: כרטיס מסך נוכחי: SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card מעבד: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor לוח אם: ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard זכרון: CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) קירור: Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler מארז: Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case ספק כוח: 650W של A…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בזול השקעה עד כ-300 ש"ח בערך כגון HD5450 יש לי מחשב בסיסי מעבד Core2duo עם ג'יגה זיכרון. אני מחבר את הכרטיס ל2 מסכים: מחשב 26" רזולוציה 1900*,1200 וגם למסך הטלויזיה 42 Full HD לסרטים. השמוש רק לאינטרנט וסרטים בלבד(שום משחקים), האם הכרטיס הנ"ל יספיק לי ? האם יש הבדל משמעותי עבור השימושים שלי לזיכרון הכרטיס 512MB או 1GB ? או לרוחב הפס 64bit לבין 128bit? מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-