כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני רוצה להזמין אותו כבר מחר! עשיתי קצת מחקר וחיפשתי משהו בטווח שלי, וראיתי את הכרטיס 260GTX... מה אתם חושבים עליו? המפרט שלי: E8400 550W ספק כוח 2GB ראם אם יש משהו יותר טוב במחיר זהה אני אשמח לדעת, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הזמנתי מאןוררים למארז שלי מ- EBAY והם צריכים להגיע החודש. שהם יגיעו במארז יהיה ממש מאוורר מצויין (גם עכשיו יש) ויהיה גם מאוורר מול הכרטיס מסך. בנוסף יש לי ספק של סיסוניק 500W איכותי. אני כרגע מנצל בסביבות ה-60 אחוז מהספק. חשבתי למה לא לעשות OC לכרטיס מסך שלי! יש לי גם מעבד פנום 2 965 שזו גרסת OC מי שמכיר אבל אני לא רוצה לעשות לו כרגע OC עם המאוורר BOX. בקיצור נתקלתי בסיקור הבא: http://www.fudzilla.com/reviews/item/21971-sapphire-hd-6850-reviewed/21971-sapphire-hd-6850-reviewed?start=9 הוא מדבר על 22 אחוז שיפור ב- OC שזה ממש הרבה! אני שואל עם איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את ה- OC? האם ניתן ליקפוץ ישר קרוב למה שהגיעו אליו בסיקור הזה? אני חדש ב- OC ואין לי מוש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות hd5830... אבל חשבתי לעצמי ואמרתי עדיף להשקיע עוד 100 שקל ולקבל 30% יותר ביצועים... השאלה שלי היא אם זה מעשה חכם... בגלל שהמעבד שלי הוא E7400... מה אתם ממליצים לי לעשות... דרך אגב עוד כחודשיים+ אני מתכוון לקנות קירור למעבד כדי לעשות OC לא מי יודע מה רציני.... [אבל את הכרטיס מסך אני מתכוון לקנות השבוע]
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שמעתי שהוא כרטיס טוב וחזק אבל מצב שני ראיתי כמה פוסטים פה וברשת שיש לכרטיס המון בעיות בייצור שהרבה יוצאים דפוקים משם ושזה פשלה רצינית של נוידיה כמו שראיתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480034.msg4103526#msg4103526 עכשיו מה הסיכוי שזה יקרה לי גם? כי ראיתי עוד אשכולות כאלה ואני לא מוצא כרטיס שבאותו כוח כמו שלו. ואני קונה את הגירסה של asus directu top 460gx 768mb מ KSP ואני קונה רק מ KSP כי אני קונה את כל המחשב שלי משם
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עקב נסיונות של התקנת גרסאות שונות של דרייבר ה-Catalyst, יש איזושהי תוכנה, או SCRIPT, או משהו דומה, להסרה טובה וניקוי שאריות של הדרייבר הזה ? כי אני מבין שלפעמים הסרה סטנדרטית לא מספיק. ועושה לי בעיות תאימות המערכת היא WIN7 תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הזמנתי מTMS מחשב חדש לפני שבוע והם התקשרו אליי עכשיו ואמרו שהכרטיס שהזמנתי, 5870, דפוק ואין להם חלופי. הם רוצים לתת לי תGTX560 במקום באותו מחיר. ללכת על זה?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: Athlon II x2 Dual Core 250 3.0Ghz Generic CPU Cooler GIGABYTE M68M-S2P AM2+, AM3, nForce 630a, DDR2 1066, GeForce 7025 DDR2 800Mhz 2GB Mushkin Value HS Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan איזה כרטיס מסך אני צריך לקנות על מנת שהמפרט הנ"ל יריץ את המשחק COD MODERN WAREFARE, בצורה חלקה, לא בהכרח ברזולוציה הכי גבוהה, אלא פשוט בצורה חלקה ונקייה. האם בכלל יש כרטיס מסך שעם המפרט הדל הזה, יוכל להריץ את המשחק בלי להתחמם ולהתפוצץ?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה מה הבדיל בין Sapphire ATI Radeon 5850 Toxic 1GB GDDR5 HDMI ל Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 HDMI מה לקחת?? והאם הספק THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W יחזק מעמד??
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Gigabyte GeForce GTX 460 1GB GDDR5 PCI-e OC Model N460OC1GI Gigabyte Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-e OC Model R685OC1GD Gigabyte Radeon HD 5850 1GB GDDR5 PCI-e OC Model R585OC1GD ההבדל במחירים הוא בין 50 ל- 100 שקל. האם יש פה כרטיס שהוא יותר טוב מהאחר או שכולם זהים? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום רב. ברשותי כרטיס ישן שרכשתי מזמן X800GTO2. בעקבות שדרוג שאני מבצע למחשב שלי, רציתי לדעת האם הכרטיס שברשותי עולה, משתווה, או נופל מחוזקן של הליבות הגרפיות המותקנות במעבדים החדשים של אינטל, ו AMD תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות משחקים לדוגמא כמו: Crysis2 GTA IV Assassin's creed: Brotherhood Call of Duty: Black Ops Battlefield Bad Company 2 The Witcher 2 Assassins of Kings- הכי חשוב! וכ"ו.. תקציב לא מוגבל. מה שכן מוגבל זה המפרט שלי אני לא רוצה שהמעבד או הלוח אם ישרפו בגלל שהכרטיס מסך יותר מדי חזק או חיבור לא מתאים ללוח אם וכל מיני בעיות מהסוג הזה לכן אני צריך את עזרתכם. מהמקצוענים : המפרט שלי: מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: Asus P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי 5850 בודד של ספיר,הגרסא הישנה יותר(לא האקסטרים) וחשבתי על להשלים לCF בעתיד זה יהיה שווה? שמעתי ההתפלגות לא משהוא בCF .. שווה?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום... נשרף לי הכרטיס מסך.. אני לא יכול לראות סרטונים ביוטויוב תקצירים בספורט5 סרטי hd... הוא נתקע לי שאני מפעיל אותם לא יודע למה... אז יש לי ati hd 4850 עם מעבד e8400 זיכרון 4 ג'יגה ואני רוצה כרטיס מסך בערך עם אותם ביצועים ומחיר נמוך יותר כי אני כבר לא משחק משחקים בכלל רק רואה סרטים סדרות וגולש באינטרנט תודה מראש! מעבד: CPU Type DualCore Intel Core 2 E8400, 2666 MHz (8 x 333) לוח אם: intel agtl+ 64-bit 333 mhz(qdr) 1333mhz 10664 mb/s כרטיס מסך נוכחי: ati hd 4850 ספק: cooler master 500w 22 אינץ מסך ואני מתלבט בין 2 אלה זה: http://cgi.ebay.com/XFX-ATI-Radeon-H...item4aab494bef או זה: http://cgi.ebay.com/XFX-NVIDIA-GeFor...item4…
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין להפוך LAPTOP חסר שימוש לסטרימר, העיניין הוא שיש לו רק יציאת VGA. הבנתי שאין המרה פאסיבית ביו הפורמטים הנ"ל ובחיפושי מצאתי את הרכיב הזה Manhattan PC TV Converter http://www.manhattan-products.com/en-US/products/5914-pc-tv-converter מישהו מכיר אותו, או לחלופין יכול להמליץ על משהו אחר ? תודה. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש, עם הכרטיס 5870 של ג'יגהבייט שנראה כך: המאוורר השמאלי בתמונה משמיע רעש מציק שאם אני מפסיק אותו ע"י נגיעה עם היד יש שקט מפליא. משהו שמע על הבעיה או נתקל בה בעצמו ? אפשר לדרוש מחברת המחשבים החלפה של הכרטיס?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי אותו לפני כמה ימים מrsm ושהגעתי הביתה מסתבר שאי אפשר לשלוט על המאווררים שלו והוא רועש כמו משאית. יש למישהו אולי רעיון איך אפשר להתחבר לביוס שלו ושנות שכן אני יוכל לשלוט עליו? תודה לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב הבא: core2 e6750 gigabyte p35-ds3l 2gb ram enermax liberty 400w 8800gts הכרטיס מיועד לגיימינג, וחשוב שיהיה לו קרור שקט וטוב (אני לא מתכנן overclocking בזמן הקרוב, אבל ממש אין לי ראש לבעיות overheating או רעשים של משאית מהמארז). כמו כן, חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב עם liberty 400 (שדרוג ספק לא בא בחשבון כרגע). לפי מה שהסתכלתי יש את ה550gtx, 6790, ו6850 - מי מהם הכי כדאי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
רציתי לשאול אני רוצה לעדכן תדרייבר של כרטיס המסך לעדכון החדש 11.5 יש לי 6950 שפתוח ל 6970 עכשיו מה שרציתי לדעת .. איך אני מתקין אותו מוחק את מה שיש ומתקין או שאני מתקין עליו? או שיש דרך יותר טובה? כי כל פעם למחוק ולהתקין זה לא נראה לי טוב כל כך תקנו אותי אם אני טועה! ועוד משהו כמו שאמרתי יש לי 6950 שפתוח ל 6970 איך אני מגדיר ב GAMING בהגדרות הדרייבר תהגדרות הכי טובות ואיכותיות ? ואם אני מוחק תדרייבר הישן ומתקין תחדש האם ההגדרות שהיו לי ימחקו בעת התקנת דרייבר חדש ? אולי השאלות שלי קצת דביליות אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום אבקש לקבל המלצה לכרטיס מסך. המפרט הנוכחי הוא: תודה
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אחרי דיון באשכול "מוצר השבוע" החלטתי לפתוח את הדיון הזה פה. יש 3 כ"מ במחיר אטרקטיבי של כ1000 ש"ח: 6870 שעולה 983 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2896 5870 שעולה 1000 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2720 ו560TI שעולה כ1100 ש"ח (ואפשר להשיג בהרבה מקומות במבצע למחשב חדש ב1000 ש"ח). http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2889 השאלה פשוטה:איזה מהם הכי עדיף ורלוונטי לCF/SLI? מכל הבחינות:ביצועים,שקט,צריכת חשמל,פונטנציאל OC וכ"ו. אשמח לתשובות.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מבקש את המלצתכם לאחד מאלה: HD 6970 DCII 2GB GDDR5 DX11 2xDVI 4xDP PCI-E או GTX570 DCII 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP איזה מהם אדיף ככרטיס בודד (הבדל במחיר לא משמעותי בינהם) אשמח להמלצתכם!!!!!! נ.ב. על פי מספר השוואות הATI עובר את הNVIDIA אבל יש את הפיזיקס של הNVIDIA אז מה עדיף ????????? אשמח גם על המלצה לספק כוח לכרטיסים הנ"ל
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הבעיה שיש לי עכשיו היא ש witcher 2 קורס לי בcutscenes ובשיחות, אחרי שהוא קורס אני חייב לכבות את המחשב כי ריסט לא עוזר (לא רואים כלום בצג אחרי ריסט ואני חושב שהוא גם לא עושה "ביפ"). הייתה לי גם בעייה כזאת לפני הרבה זמן עם הרבה משחקים (המשחק שעשה הכי הרבה בעיות הוא DEAD SPACE) אבל הצלחתי לסדר את זה ששמתי את ה pci e bus frequency על AUTO (היה על 100 או יותר אני חושב). עכשיו הבעיה חזרה (ב2 משחקים בינתיים) בcrysis 2 - בקטע האחרון, כשנכנסים לalien spire.הנה סירטון - וב-the witcher 2. הצלחתי לשחק בו כמה שעות, אבל איך שמגיעים לאיזה קטע מתוסרט (גם שיחות לפעמים) מופיע לי פתאום מסך בצבע לבן עם פיסים מוזרים. מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המפרט שלי: לוח אם: Gigabyte GA-EP43-…
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפני שנתיים קניתי מחשב שבזמנו היה מעולה והיום אני רוצה לשדרג אותו, המפרט הוא כזה בגדול: לוח אם : GA EP43 DS3l של גיגהביט מעבד : q8200 כרטיס מסך : 4870HD 512MB של ספיר ספק: 500W אמיתי. 4GB זיכרון אני גיימר כבד ובא לי לקנות כרטיס מסך חדש, הסתכלתי בכיוון של 6870HD 2GB DDR5. השאלה שלי היא האם אני אקבל הרמוניה טובה עם המעבד והלוח אם שיש לי או שאני צריך להחליף גם אותם. בנוסף, האם במחיר של הכרטיס מסך (1600 שח) אני יכול למצוא משהו טוב יותר? או שהוא הכי טוב שיש.. נ.ב אין לי בעיה להוסיף כמה מאות בשביל לכבל הכי טוב תודה לכל העוזרים..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-