עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, יש לי מסך שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1680x1050. המסך מחובר דרך מתאם DVI-HDMI בHDMI לכרטיס המסך. הבעיה היא שלמרות שמוגדרת במחשב רזולוציה של 1680x1050, עדיין המסך מקבל רזולוציה של 1080p. - אם אני מנסה להגדיר רזולוציה אחרת, אז המסך פשוט לא מציג כלום. הוא יודע להציג אך ורק אם אני מגדיר 720p 1080p והרזולוציה הטבעית-שיוצאת כ1080p. ברגע שמוגדרת רזולוציה כזאת התמונה גדולה יותר מהגודל הפיזי של המסך, ונמרחת על המסך. - לא נראית טוב. בכרטיס הקודם שלי - 9600GT לא הייתה בעיה כזאת. הבעיה היא שאין לי דרך לחבר אותו דרך חיבור אחר, הVGA של המסך תקול. אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Chura,

אני צריך עוד כ. מסך :-) אז יש לי אופציה בין 1800GTO יד שניה עם שנתיים וחצי אחריות, או 7600GT חדש... של GAINWARD http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13796&catid= או לידטק http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 או אקסטרים בכלל ? או שאין טעם לקחת אותו ? תודה לכולם וחג שמח !

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by adirnasri,

כותרת תודה מראש אדיר

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by tavlins,

איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שוב שלום רציתי קודם כל לדעת, האם יש גרסא של 1G ל-HD4830. בכל אופן, אני מעוניין לדעת מה יהיה הפרש הביצועים בין 260GTX עם OC של 750 בליבה ו-2450 בזכרונות לבין CF (בלוח עם 2 חריצי PCI-E X16) של HD4830 1G (אם לא קיים אז לא רלוונטי) שעברו את ה-OC המקסימלי שניתן לעשות להם לבין CF (אותו לוח) של HD4850 1G, גם להם אני מעוניין להעביר OC כבד. אני ככל הנראה אוכל לחבר לכל אחד מכרטיסי המסך טווין טורבו משלו, כך שלא אמורה להיות הגבלה בגלל הטמפרטורה. הלוח שישמש ל-CF ישמש כמובן גם את ה-260GTX. אין צורך בכרטיסי SONIC למיניהם, בכל מקרה ה-OC יהיה זהה. אגב, אני מודע למחירים. HD4830 אמור לעלות בערך 700 שקל ו-HD4850 אמור לעלות בערך 850. ה-260GTX יעלה 1500. אין הגבלה מספק הכוח והמארז. המסך הו…

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by nesber,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. הכל פועל בסדר גמור, אבל ישנן שתי תופעות שאני רוצה לברר לגביהן: א)הכתוביות של הBIOS בזמן הבוט מופיעות לכל היותר לחצי שניה. אמנם המחשב עולה יותר מהר, אבל זה ממש מוזר שפתאום הביוס כמעט ולא מופיע או בכלל לא מופיע. האם למישהו קרה כזה דבר? האם זה נשמע תקין? ב)ב DEVICE MANAGER מופיעים תחת הכותרת DISPLAY ADAPTERS שני פריטים: השם של הכרטיס שלי, ובנוסף לכך גם השם של הכרטיס שלי פלוס התוספת "SECONDARY". מה זה? האם אפשר להוריד את השני? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by bdofek321,

שלום היום עשיתי את ה o.c הראשון שלי. והגעתי ל840 mhz לליבה ו1325 לזכרון עכשיו אין לי יותר לאן להעלות ואני חושב שאפשר לסחוט את הכטיס עוד קצת אם אפשר תגידו לי בבקשה איך

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tazok,

אני חייב לדבר איתו

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני כבר מחכה משהו כמו 3 חודשים וכל הזמן אני אומר, למה לקנות עכשיו שעוד מעט אני אתבעס, אבל עכשיו נמאס לי לחכות ואני כבר רוצה לקנות החודש ! אני מתלבט מאוד בין השתיים הנ"ל, אני יודע שהמחשב שלי לא מריץ פרפקט את ויסטה אבל אני ראיתי את התמונות\סירטונים של DX10 וזה ניראה פשוט מדהים ! להגיד את האמת אני דיי נוטה לכיוון 1950P כי הייתי עם ויסטה וראיתי שדבר ראשון יש המון בעיות דבר שני המחשב שלי לא מריץ אותה 100% עם משחקים כי היא צורכת 250 מגה ראם יותר מ XP... (בלי ממתקים) המחיר לא משחק כאן תפקיד גם כי אני קונה אותם בזול יותר מהמחיר הרגיל וגם כי זה הפרש דיי קטן של 100 שקל... טוב, אני חפרתי מספיק, עכשיו מה אתם אומרים ? ובבקשה בלי תשובות של 3 מילים/תשובות של באלאש . ד"א, תג…

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום כרטיס Sapphre HD 7970 העליתי תדר ליבה ל1000 mhz אך בזמן שאני משחק bf4 מהירות הליבה נשאת בסטוק 925 mhz מה אני עושה לא נכון? אודה עצות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. "JUNIPER" חדש Radeon HD 5750 http://www.hexus.net/content/item.php?item=20537 נראה כמו פתרון מצויין לגיימינג בתקציב נמוך , או ל CFX .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. כן, התלבטות קשה ביותר. אני מתלבט כבר שנתיים, ובחופש הזה יש לי סיכוי לקנות אחד. הייתי בטוח שאקנה את ה-Radeon 9600XT, אך בזמן האחרון אני מגלה שאצל אנשים רבים הוא מריץ את המשחק שאני משחק בו (ET) על 40 FPS אפילו. שמעתי שיש כרטיסים שעולים 400 ש"ח והם מריצים את אותו המשחק על יותר מ-100, אני מתכוון לקנות כרטיס ב-1000, אז אני מצפה להבדל משמעותי מהכרטיסים האלה. התקציב שלי בסביבות ה-1000. אני רוצה כרטיס שיריץ משחקים בצורה החלקה ביותר, איכות התמונה חשובה בשבילי פחות (אבל עדיין חשובה). אני מעוניין בכרטיס שיריץ טוב את משחקי הדור הבא, אבל בייחוד שיריץ מעולה את Enemy Territory. שיעבוד עם openGL, DirectX ולא יודע מה.. עם הכל.. אבל את הכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג היום במחיר בסביבות ה-1000 …

• 31 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. ITS ALIVE ... ALIVE I TELL YA דיווח ראשוני ... STAGE 0 לוח : EP45 - UD3P צ'יפסט : P45 כ.מסך 1 : Radeon 4850 512MB כ.מסך 2 : Geforce 7800 GT 256MB מסך 1 : חרטא מסך 2 : ברטא מע.הפעלה : Windows 7 - 7100 x64 ;D [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. לפני כמה חודשים פתחתי שרשור לגבי כרטיס מסך - http://hwzone.co.il/community/threads/562252-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%93-500-600-%D7%A9-%D7%97 בסוף זה לא יצא לפועל. עכשיו זה שוב רלוונטי, ויש לי שני מועמדים - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15781 מה דעתכם? תודה מראש

16. צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by kw,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5798 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה - לא קצת יקר ל- gs ? או שבגלל שהוא oc זה אומר שהוא בעצם בכוח של gt ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by hen1235,

בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. משום מה הדרייבר שמצאתי לא מתאים למרות שהוא אמור להתאים. אולי אני טועה מצטער על האינפו הלא רלוונטי הכרטיס עצמאי.לא מובנה בלוח --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 2…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by nec_000,

כמה נחמד לראות את שעתם הגדולה של קוני כרטיסי מסך (כמונו החובבים) לשימוש המקורי שלשמו הם נועדו, עת השוק מוצף בהם בכל חור בכמויות הסטריות והמחירים ב- all time low האטריום ימח שמו אשר השאיר צלקות כאובות אצל מיליונים ברחבי העולם שהפסידו והמון, כמו גם צלקות אצל AMD ונוידאה כיום שמתקשות למכור כרטיסי מסך חדשים (כי מתחרים עם היצף במשומשים) כבר מגרד את סף מחיר 100 דולר and counting down. תענוג לראות שצדקנו וכיף לומר - "אמרנו לכם". ממשיך לעקוב מהצד אחר ההתרסקות שאינה נגמרת - סיפור שסופו היה ידוע עוד בתחילתו. שימרו לכם זאת כלקח ואל תעשו שטויות של כסילים, שהתעסקו בקניית קריפטו או בכרייתו. לפחות שאתם לא תפגעו מטיפשותם של אלו, אשר חשבו…

21. Started by netanel018,

יש לי כרטיס מסך RADEON HD6870 שנמצא בשימוש כ8 חודשים לאחר חודש של שימוש הכרטיס התחיל לעשות רעשים כבדים באופן קבוע. כששלחתי אותו לחנות אמרו לי שהרעשים הם בגלל OVER CLOCKING. ביקשתי שיורידו אותו ואכן הרעש הפסיק אך כעת כשאני מנסה לשחק משחקי מחשב (לדוגמא MW2) הטמפרטורה של הכרטיס מסך קופצת עד למעלה מ90 מעלות עכשיו, לפי מה שאני יודע כרטיס מסך מסוג זה לא אמור להתקשות מול משחקים מהסוג הזה גם בלי אובר קלוקינג האם יכול להיות שבחנות פגמו לי בכרטיס? מה אני אמור לעשות כדי למנוע מהכרטיס מסך להתחמם יתר על המידה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by roy88,

היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. דגמי משפחת ה-Gaming של MSI מקבלים תוספת ליכולות הקירור ועיצוב בגוון שונה לכתבה

24. Started by lmlm,

נסו: www.Ati.com ati.amd.com מהיום יש רק ירוק AMD Radeon X2800XTX ;D

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by hezi508,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש, השאלה שלי איפה אפשר למצוא השוואה בין כרטיסי המסך של אינטל מסדרה 4XXX לבין כרטיסי המסך מסדרות 5XXX ו-6XXX האם עדיף לקנות את הכרטיסים החדשים? או שזה לא ממש משנה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.