כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי שאלה על המלצה של כרטיס מסך חדש, אני רוצה לשאול בבקשה אם עובד אצלי (הספק כוח טוב) ושווה את הכסף. אני לא מתכנן OC וחשוב שהשקט ינצח, אורך חיים רחב יותר. ספק כוח (מתוקן כבר לא רועש )- SeaSonic 600ET Active PFC - http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Bulk/PC/ATX/SS-XXXET%20Active%20PFC.pdf כרטיסי מסך שמתלבט בניהם: 1) Sapphire Radeon R9 270X Vapor-X Boost OC 2 GB GDDR5 2xDVI HDMI DP- PCI-E 2) Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E האם הספק כוח שלי ילך עם ה- 280X ? הבנתי מהחנות ש- 270X יעבוד אך לא יצא לי לשאול אותם על ה- 280X . האם Vapor-X באמת שקט כמו שכולם אומרים? ה- 270X עולה 1000 ש"ח וה- 280X עולה 1630 ש"ח , יש הבד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי ראדאון 9800 פרו ואני רוצה לחבר את המצלמת וידאו שלי לכרטיס מסך איך אני עשה את זה תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
כרטיס עם זיכרון מהיר יותר ופחות זיכרון או כרטיס מסך עם זיכרון קצת טיותר איטי ועם יותר זיכרון. כמו שכתבתי מדובר ב 8500GT למטרות גימינג בעיקר (לא כבד מידי) ABD
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
תגידו רציני אני יתאכזב מאוד אם אני אקנה RADEON 9700 של ג'יגה בייט? כי ראיתי את המחיר של ההרקולס וכמעט חטפתי התקפת לב אז בבקשה זה חשוב! תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ראשית אני רוצה לציין שאני לא גיימר וזה לראשונה משלוש שנים אני מנסה לשחק משחק כלשהו על המחשב שלי. ככל הנראה כרטיס המסך שלי חלש nvidia geForce7100 / Nvidia nforce 630i (משהו כזה) שהוא on board אם אני לא טועה בכל אופן יש לי מעבד intel quad Q6600 2.4hz ומסך ברזולוצית 1080 על 1920. ו 4G זיכרון המשחק הוא heroes 6 ורשום כי נדרש כרטיס זיכרון התומך ב512 MB Graphics Memory, Pixel Shader 3.0, Vertex Shader 3.0 ומומלץ כרטיס של 1G (שאר הדרישות קיימות) הייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לריץ את המשחק בקלות אבל אין צורך לחשוב על העתיד כי אני לא משחק במחשב יותר מדי כך שהמינימום לביצועים טובים דרוש. אשמח לקבל המלצה על כרטיס מסך תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מהו כרטיס המסך המקסימלי שלא יהווה over kill לרזולוצית 1280x1024? בשביל הפרוטוקול - תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מתכון לרכוש מחשב, ובו גם ASUS RADEON 9600XT. ראיתי שיש 2 דגמים לזה - TD, ו- TVD. ניסיתי לחפש מידע אך ללא הואיל. מה ההבדלים ביניהם? מה טוב יותר, ומה ההפרשים במחיר? תודה
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מתי אמורים לצאת הדור החדש של כרטיסי המסך של NVIDIA ו ATI ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות כרטיס מסך עד 800 ש"ח לעריכת בAVID (לא למשחקים) יש אתר שמתחייב לתאימות מלאה עם כרטיס מסך , עם המפרט הבא: nVIDIA Geforce FX6600 256 MB- PCI-E • מאפשר שליחה ל -2- מסכים נפרדים • שליחה ל TV • תמיכה מלאה ב DX וב OPEN GL (רוב הכרטיסים יש להם את האופציות האלה ובכל זאת...רשמתי לכל מקרה) מצד שני יש את אלה שטוענים כי כרטיס( ATI (X800, X1600 הוא הטוב ביותר לעריכה, (לרוב אלה עורכי פרימייר שמשתמשים בכרטיס עריכה ). אני צריך לערוך על שני מוניטורים ועוד יציאה בזמן אמת ל-TV הבנתי שרק כרטיס עריכה מאפשר זאת, או שלא? מי שיכול לפתור את הסוגיה הזאת אחת ולתמיד ולהאיר את עיניי אשמח...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המסך שלי שמתי לב שהוא מאוד כהה לעומת שאר המסכים. בדרך כלל הייתי מבהיר דרך Adobe Gamma אבל עכשיו לא יודע, אין לי את זה. אז איך אני מבהיר את המסך? ואם יש מישהו שיודע איך להתקין או מאיפה להוריד את התוכנה ( רק אם היא חוקית ונדמה לי שהיא כן ) שיביא לי לינק בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי ג'יפורס 4 טי4200 128MB. באתר של NVIDIA הדרייברים הכי חדשים הם 6.13.10.3082, אבל אני יודע (וראיתי אצל מישהו) שיש גם 6.13.10.4071 . מאיפה להוריד את זה?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
עשיתי קצת חיפוש בגוגל ולא מצאתי השוואה ישירה ביניהם, למרות זאת מצאתי השוואה בין X800PRO ל 6600GT בחלק מהמשחקים ה PRO/GTO לוקח ב8 FPS אבל ב באנצ' מארקים של tom רואים הפרש של 25 FPS ליתרון של X800, עכשיו השאלה שלי היא האם ה SE שווה ל 6600GT?
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום איזה גרסת דרייבר היא המומלצת ביותר ל ATI ראדון.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 4090 הופך זמין לרכישה באופן רשמי ואנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים המקיפים של המפלצת החדשהלכתבה
-
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
- 6 followers
-
-
היי, יש לי כרטיס טלויזייה שיש בו כניסות: video-in tv-in וכבר חיברתי אליו את המצלמת וידאו הסטנדרטית שלי אליו וראיתי את עצמי בזמן אמת אז רציתי גם לנסות לעבוד עם המצלמת וידאו בנט מיטינגט אותוכנות אחרות דומות אבל זה לא עבד! כי המחשב לא זיהה את המצלמה כמצלמת אינטרנט. אז רציתי לדעת אם יש איזה תוכנה או משהו שאני יכול לעשות שכשאני יחבר את הצלמה בחיבור s-video אז זה יזהה אותה כמצתלמת אינטרנט ואני יוכל לדבר ככה עם חברים שלי............ תודה מראש, יובל
-
היי, אחרי סוג של השוואה שעשיתי החלטתי שכרטיס המסך שהכי כדאי לי לקנות הוא 6600GT. הוא בטווח המחירים של X600XT אבל אין בכלל קשר ביניםה מבחינת ביצועים. כל הבנצ'מרקים שלו שמים אותו ברמה אחת מעל X700PRO. אם למישהו יש הצעה לכרטיס באיזור ה- 1500 שמשתווה...אני אשמח. אם לא. מישהו מכיר את XFX? הם היחידים ב KSP שמבוססים על 6600GT? זה ממש דחוף תודה, שחר
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
מה קורה חברה? מה דעתכם על הכרטיס הזה? GeForce 7900 GT KO SUPERCLOCKED של EVGA http://www.evga.com/articles/304.asp הוא שווה משהו? הוא חזק? אני חושב לקנות אחד משומש, ולא חדש, אז תגידו לי איך הוא מבחינת כרטיס ולא מחיר... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
1.Triplex Silver Geforce 4 Ti4200 128MB DDR VIVO TV-Out Retail 2.LEADTEK WinFast A280 LE TD (GEFORCE 4 4200 128MB AGP X 8 My ViVo) המחיר כמעט זהה , השאלה פה מי משניהם יש את הזכרונות יותר טובים ועד כמה כל אחד יכל להגיע ... וגם איכות הVIVO ... מישהו עם נסיון אישי מהכרטיסים . ולא צריך לכתוב משהו כמו: כך LEADTEK הוא איכותי יותר ... תנו פירוט למה בדיוק . טוב תודה חברה .
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הצלחתי לפתוח את צינורות העיבוד ב-6800?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
6800GS בתצורת SLI מציג ביצועים עדיפים בצורה ניכרת על ה7800GT, נכון? וגם ההבדל מחירים לא גדול, אז בלוח תואם SLI זה יותר משתלם לא? זה יציג ביוצעים עדיפים גם בעתיד?
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה2600פרו הגרוע הזה.. לוח אם: intel dg965ry מעבד e4400 box. 2 ג'יגה ראם 680 מגהרץ בערך. וזה כל החשוב בערך.. קיצר אני מתלבט בין ה9600gt של Leadtek בין האלה של ati אבל אין לי מושג מה מהם יותר שווה במכירים הללו .
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי עצה בשידרג כרטיס מסך מפרט נוכחי: יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח |Thermaltake 700 lite power כרטיס גרפי Prower olor Radeon HD6870 1GB GDDR5 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?uin=22483 אשמח לשמוע המלצות נוספות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-