עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yuyudodo,

עדיף מKSP תנו בראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. מתלבט בין הכרטיסים X1650PRO X1650XT 7600GT 7600GS.. יש מצב תסדרו לי אותם לפי הסדר מהכי משתלם ביחס ביצועים מחיר להכי פחות?(כי זה בעצם מה שמשנה לי.. העיקר שזה יהיה הכרטיס הכי משתלם לא חייב הכי טוב..)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by LockOn,

היי, יש לי שאלה קטנה. נניח ואני קונה כרטיס מסך עם 2 DVI וHDMI. אני יכול לחבר שתי מסכים אחד לכל DVI. מה עם הHDMI? אם אני יחבר אליו (לHDMI) מסך בנוסף לשנים האחרים זה יהיה כאילו יש 3 DVI? ומה קורה בכרטיסים כאלה? (2 DVI + HDMI + displayport)? http://www.skypc.co.il/pl_product~9S5770G1P~8~0.htm תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני יקנה בקרוב כרטיס מסך-9600pro מNewegg ורציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מסך הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=14-119-125&depa=1 בבקשה תגיבו אני חייב להיות בטוח בקנייה שלי. תודה למי שיעזור.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by captaincaveman,

עד לפני כשעה, שני המסכים עבדו כשהם מחוברים ל-6970 ב-DVI-D. ניסיתי להזיז אותם על השולחן קצת, וכנראה שהופעל לחץ גדול על חיבור ה-DVI ברטיסה כי אחד מהם הפסיק לעבוד. החלפתי ביניהם, ושניהם עובדים, אבל רק בחיבור אחד. הייתי אומר שנגרם נזק פיזי לכרטיס ומסיים בזה, אבל תוך כדי הזזת המסך התבצע עדכון של WINDOWS ואחד הדברים שהוא עדכן היה דרייבר של MS לכרטיס המסך (ל-R9 290, כנראה שזה שארית של הבדיקה שעשיתי לכרטיסי המסך החדשים). ניסיתי להשתמש ב-DDU ב-SAFE MODE ולעשות התקנה מחדש של הדרייברים של AMD, אבל המסך השני עדיין לא עובד. ב-WINDOWS למיטב זכרוני הכרטיס אמור להופיע פעמיים ב-DEVICE MANAGER, לא? לא סופר לחוץ על זה, כי אני מחליף את המחשב, אבל הייתי שמח אם שני המסכים היו עובדים בינתיים. ע…

6. תוצאה טרייה וגבוהה מאוד במבחן הביצועים של המשחק Ashes of the Singularity גורמת לנו לחשוד כי מדובר בתצוגת תכלית ממשית ראשונה של מלך הגיימינג העתידי לכתבה

7. Started by cznmuh,

אז ככה בכמה ה6950 חזק מ5850 ......ואם אני יעשה OCל5850 הוא יכול להגיע עליו? כי הבנתי ש5850 הוא אוברקלוק מעולה! קיצר ואם במשחקים מורגש הבדל בינהם הוא ששניהם מריצים הכול היום על הכי גבוה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Tommy,

אני אמור להזמין כבר היום\מחר כרטיס וחשבתי על הכרטיס 6800 AGP של לידטק אם מישהו יודע איך הוא, אם יש איתו בעיות וכו', כמה שיותר מידע יעזור...תודה. קישור לכרטיס : http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&osCsid=0caecc32caf4db5a8c1ea480bfc7e08b

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, רק לאחרונה קניתי כבל HDMI כדי לחבר בין המחשב לטלוויזיה. אחרי שחיברתי נתקלתי בבעיה שיש תמונה אך אין סאונד. בדקתי קצת ברשת וגיליתי שבכרטיס שברשותי- GeForce GTS 250 יש לחבר בעזרת כבל את ה SPDIF ללוח אם, כדי לקבל סאונד. אבל מה, בלוח אם שברשותי - GA-P35C-DS3R ver1 של גיגהבייט, אין לו SPDIF OUT רק IN. (http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2551#manual) לכן השאלה שלי אליכם, מה האפשרויות שעומדות בפני? כדי לשמוע סאונד בטלוויזיה. תודה מראש רון

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by zahi74,

ראיתי מחירים של הכרטיסים החדשים נראה נחמד לא כולל מע"מ חברת JETWAY 8600GTS-270$ 8600GT-205$ 8500GT-150$ מה אתם אומרים??? שווה??

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by CXC,

למה אני לא יכול להציב ערך גבוה יותר של מתח ב-MSI AFTERBURNER? SAPPHIRE 7950 3GB DUAL-X BOOST בלי מתח זה תוקע אותי.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני יודע שלרוב מתעסקים פה ב High-end ויש לי שאלה קצת שונה : הלך לי לא מזמן Geforce 4200 Ti (AGPX8) ואני לא ממש מצליח למצוא לו מחליף (קשה היום כשאין PCIE ), מחשב חדש לא בא בחשבון בינתיים (לצערי). אז אני מחפש מחליף ל 4200 Ti , שיהיו לו את אותם ביצועים פחות או יותר בתקציב של עד 350 שקלים. בינתיים אני שוקל את הgeforce 6200A למרות שעושה רושם שהוא נופל ממנו בכמה פרמטרים, יש לפורום המלצות? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by סקיווקר,

איבחנתי בסאמסונג 730B שלי מריחות צבע קלות (בלי קשר לזליגת אור), למשל שמזיזים חלון עם העכבר ומנסים לראות מה כתוב באותו זמן רואים מריחה או שמתסכלים על תמונה ומזיזים את החלון גם היא מעט נמרחת. ככה שזה לא מדויק להגיד שמתחת ל 12MS אין מריחות נראה לי... כי ככה גרמו לי לחשוב. אם זאת לא נראה לי שזה כבר ממש קריטי יחסית לעבר.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. טוב אני כבר לפני קניה כבר פתחתי כמה דיונים על זה אבל עכשיו שיצא 260 קצת לא בטוח תקציב 1500 שקל למשחקים כבדים עכשיו בתחילה רציתי לקנות את 4850X2 אבל אחרי שקראתי על הבעית רעש שלו בכתבה של HW לא בטוח שאני רוצה אותו לכן מה שנשאר לי 4870 1G או 260 296MB עכשיו נכון שיספיק אפילו 4870 או 260 אבל אני חושש שבעוד חצי שנה הוא יתחיל לקרטע בגלל התמיכה ברזולוציה הגבוהה... ומצד שני 4870X2 או GTX285 יקרים מידי ולא מוכן להשקיע ממש תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. ישבתי ובהיתי בתוצאות של הכרטיסים האחרונים שיצאו (4850\GTX280) ולפתע זה הכה בי - הFPS בCRYSIS לא גובר הוא רק מתחלף! ואז עלתה בי השאלה הזאת שרציתי שבעלי הנסיון מביניכם יענו עליה - האם CRYSIS ביום מן הימים (נאמר בעוד 3-4 שנים) ייפעל ב100FPS על מקסימום גרפיקה (MAX AA X8) ברזולוציה סבירה - 1280X1024? אני חייב להגיד שאם כן זה יהיה בטח תאווה לעיניים, אם לא, לא אהיה כל כך מופתע אך זה מרגיז...

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אורח אורי כרמי
    Started by אורח אורי כרמי,

GTX 980 החדש הינו הכרטיס המוקדם של ארכיטקטורת מקסוול. האם עוד לפני מזעור תהליך הייצור לאנוידיה יש עוד קלף בשרוול? לכתבה: http://hwzone.co.il/gtx-980-%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%a0%d7%95%d7%99%d7%93%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94/

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ofir667,

שלום, אני כל הזמן שומע דעות אחרות, חלק אומרים שצריך quadro וחלק לא.. אני רוצה לקנות מחשב שמיועד לעריכת וידאו רצינית עם אוויד, פיינל קאט, אפטר אפקט, פוטושופ וכו'.. תכננתי לקנות gtx 560 ti וקצת בלבלו אותי.. אין לי תקציב לquadro יקר, ראיתי שיש כרטיסי quadro זולים מישהו המליץ על quadro 600 - האם עדיף לקחת אותו? האם זה באמת עקרוני? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by OR2OOO,

יש לי את הכרטיס שהוזכר בכותרת. אשמח לדעת בכמה אוכל למכור אותו (אני לא מצפה להרבה, נראה לי פחות מ-20 ש"ח, זה נראה לי יותר אספנות). על הכרטיס עצמו יש מדבקה ועליה כתוב: MX (200) TV 64MB AGP. כתוב בגדול Inno3D, שזאת היצרנית (יש לי כרטיס שלהם היום, מפרט בצד). האם אתם חושבים שיש לו ערך היום? הכרטיס נבדק ועובד. נראה דומה מאוד לזה: http://www.ebay.co.uk/itm/GAINWARD-GEFORCE-2-MX200-64MB-AGP-VGA-TV-OUT-COMP-OUT-/260691688231#ht_846wt_1396 שלי כולל קירור אקטיבי, ונראה במצב מצוין (עם מעגל מודפס שחור).

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. טוב אני לא יודע מה לקנות RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB ATI או את Gforce ti4200128 ddr Asus האם אתם יכולים להגיד לי מה יותר טוב ולמה ?? שמעתי שהראדאון יתמוך יותר טוב ב Dx9 אז האם זה יתרון משמעותי לזכותו?? תודה מראש לכל העוזרים

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Roenix,

קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים. פתרון? אודה לתגובה מהירה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום אני רוצה ליקנות כרטיס מסך למשחקים והתקציב שלי 3000 שח השאלה שלי כזאת חשבתי ליקנות את 6990 HD או להמתין לסידרה החדשה שאמורה לצאת 7XXX אני רוצה כרטיס מסך חזק ביגלל שאין לי אפשרות לCF \SLI שיחזיק לפחות ל3-4 שנים המעבד שלי Q9650 לוח אם ASUS P5P43TD PRO ספק 750W שחכתי של איזה חברה כרטיס מסך שהיה לי 295 GTX

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by ddkk,

שלום, יש לי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 6200 פרמטתי את המחשב והכל פועל מצוין מלבד העובדה שאחרי שאני מתקין את הדרייברים לכרטיס המסך, ומפעיל את המחשב מחדש כל הצבעים משתבשים והופכים לאיכות גרועה שמונעת ממני לראות את המסך באופן ברור. כשאני מסיר את הדרייברים הכל בסדר, אבל איכות הצפייה בסרטים גרועה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by slider,

אני מחפש תוכנת בנצ'מרק לכרטיסי מסך, אבל שלא תהיה מאוד גדולה(בנפח), כי יש לי מודם 56K. תדודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. הכרטיס החדש למקצוענים וליוצרים נושא תג מחיר התחלתי של 1,000 דולר וכולל מצב ייעודי עבור גיימינג - אך גם ביצועים שגורמים לנו לתהות אודות הפוטנציאל של דגמי הגיימינג שבדרך בהתבסס על ליבת ה-Vega לכתבה

25. Started by kovar2,

שלום לכולם, אני כרגע עם gtx670 של והחלטתי להשתדרג. המפרט שלי הוא: מעבד: i5 3470 לוח אם: GA-B75-D3H ספק כוח: seasonic x650 gold מארז define r4 רציתי לדעת האם אני יכול להכניס למפרט הזה gtx970? האם הספק יכול להחזיק אותו, והאם המעבד לא ישן כבר ויהווה צוואר בקבוק תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.