עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. רציתי לדעת אם אני ירכוש כ. מסך חדש ואתקין אותו על המחשב הנ"ל הוא יריץ משחקים חדשים חלק. מעבד: intel core2duo e6550 @ 2333mhz זכרון פנימי: 4GB ddr2 וכמה אמור לעלות בערך שדרוג של כ. מסך סבבה שיחזיק כמה שיותר? תודה לכם.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תאמינו ,עשיתי פורמט , היה לי וירוסים וגם לא יכולתי להתחבר ל-ORB בגלל שהיה לי גירסה עם קרק עכשיו התחברתי מיד http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=12&projectId=521226

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני בהתלבטות לגבי בחירת כ.מסך שנועד לעבודה מול תוכונות אפטר אפקט ,פרמייר... הלך לי לעולמו כ.מסך נאמן NVIDIA 470GTX בגלל ספק כח גרוע , אני מעוניין לקנות כ.מסך חדש טוב יותר ,קראתי מאמרים מפה ולשם לגבי שני הכרטיסים nvidia 570GTX, quadro 2000 הם לא רעים בכלל שניהם תומכים במנוע מרקורי לשניהם יש CUDA גבוה לכ.מסך 570GTX יש רמת דגימה 320bit ומהירות ליבה גבוה מאוד של 320BIT מול 192BIT שב-quadro 2000 על פניו ניראה שה570GTX מעולה אך מה שמבלבל זה שחברת אדובי מבצעת את כל המבדיקות של על כ.מסך מסדרת ה- ולquadro ולא מתייחסת לסידרת ה-570GTX.מופעים באתר אדובי רשימה של כ.מסך שתומכים בתוכנות שלהם ,שניהם מופיעים ברשימה . בחלק מהאתרים ממליצים על ה-570GTX ובחלק מהם ממליצים quadro 2000 . חשוב לה…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני שוקל לקנות מסך זה מה דעתכם? עריכה :קיבלתי עכשיו את המסך איך אני בודק אם יש פיסקלים שרופים (יש תוכנה או משהו)? קיבלתי איתו גם דיסק מה אני אמור לעשות איתו ? והאם יש עוד משהו מיוחד שצריך לעשות עם המסך

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. משום מה הדרייבר שמצאתי לא מתאים למרות שהוא אמור להתאים. אולי אני טועה מצטער על האינפו הלא רלוונטי הכרטיס עצמאי.לא מובנה בלוח --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 2…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=d4af7d5ba409495e28be6d8ff675ac84&threadid=37839

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by TheHungryOne,

היי. רציתי לשאול, מה לדעתכם עדיף, כרטיס מסך High End מדור ישן יותר או כרטיס מסך Entry Level חדש יותר? אני מדבר בעיקר על הכרטיסים של NVIDIA. הפרמטרים שאני מעוניין להשוות הם: ביצועים, תאימות, זמינות לרכישה, מחיר (אפשר גם מיד שניה), כדאיות ופיצ'ר נוסף - חיבור HDMI מובנה. האם ללוח אם ישן שתומך בזיכרון DDR2 יש השפעה על כרטיס מסך עם DDR3? האם הוא בולם את המהירות ויגרום לכרטיס להתנהג כמו DDR2? High End ישנים לדוגמה: 9800, 8800. Entry Level חדשים לדוגמה: 220, 240. תרגישו חופשי להציע כרטיסים נוספים, לא בהכרח NVIDIA, אמנם תינתן לו עדיפות על פני ATI. תודה לכל המגיבים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by RAPIDFIRE,

שלום , אני רוכש כרטיס מסך 5850 HD רציתי נורא כרטיס של SAPPHIRE אך אין אותו במלאי(בחנות הקרובה אליי ) אלא רק של CLUB 3D או POWERCOLOR לטענת המוכר , אין הבדל בין המותגים והם בדיוק אותו דבר ( רק מדבקות אחרות) האם יש צדק בדבר ? האם אני יכול לקחת כרטיס של CLUB 3D ולהיות רגוע ? או שעדיין SAPPHIRE עולה על האחרים מבחינת איכות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by sariti,

Available Now at www.nvidia.co.il fast speed enjoy Nvidia Israel

11. ערב טוב. קודם כל רציתי לשאול אם הכרטיס הזה יכול לפעול על המחשב שלי בלי לקנות ספק כוח מיוחד,יש לי אחד פשוט. דבר שני רציתי לדעת אם הוא לא יעשה צוואר בקבוק במחשב הזה מעבד E4500 2.2 לוח אם GIGABAYTE GA-VM900M זיכרון 2 ג'יגה והמסך הוא 22 של דל הכרטיס עולה 340 ש"ח ואם הוא לא מצריך אותי לקנות ספק כוח הוא בתקציב שלי.. רציתי לדעת מידע קצת על הכרטיס ,אם הוא נחשב לטוב יחסית למחיר שלו? ואם הוא מריץ משחקים חדשים ברמה סבירה?(למקרה שיהיה לי זמן לשחק) תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by omrit,

הורדתי סרט HDTV ברזולוציה מטורפת של 1920X1080. הסרט רץ אצלי חלק אבל מנצל בין 80%-90%! מהמעבד שלי!!! (athlon64@2.5GHZ) האם צריך קודקים מיוחדים/כ.מסך מיוחד, כדי לתמוך לגמרי בסרטי HDTV/H264?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by adirnasri,

כותרת תודה מראש אדיר

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Dark_Phantom,

סתם רציתי לדעת אם יש לפחות אתר לחברת הקבר הזאת רכשתי כרטיס מסך מהם לאחרונה(אחת השטויות הגמורות שעשיתי הקיץ) ואני לא מוצא שום מידע עליהם ברשת. אז אולי מישהו שמע עליהם כי למען האמת היא אפילו לא מוזכרת ברשימת חברות הקבר הנצחית נ.ב הכרטיס עדין עובד ;D

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כרטיס המסך הפופולארי Geforce RTX 2070 של NVIDIA מקבל את טיפול ה-Super והופך לחזק יותר - בדקנו עד כמה שווה המלך החדש של תג המחיר 500 דולר לכתבה

17. אהלן, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני יכול להביא בתקציב של עד 400ש"ח וישיריץ לי את המשחק BATLLE FIELD BADE COMPANY 2 על ההגדרות הכי גבוהות בלי לשנות ספק כח וכ"ו פשוט שיתאים לי למפרט הקיים ואם אפשר הכי זול שיש מצידי חברה של תאילנד העיקר שיריץ וישרף בעוד חצי שנה. תהיו בריאים 11דולר לחשבון הפייפאל מובטחים לעוזר המושלם! תהיו בריאים, יאללה לעבודה! מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: ASUS P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *כרגע הכרטיס מסך שלי הוא מובנה מסוג: IntelHD Graphics זכרון: Patriot Signature 2GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Heatshield PS…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. תיראו יש לי מעבד e8400 4gb ram 9800gtx+ יש לי דרייברים הכי מעודכנים ושאני משחק קרייסיס ווארהד על enumesht ועל רזולוצייה 1280X1024 ללא פילטרים יש מלא תקיעות שמיסתובבים רצים כימעט כל 2 שניות יש תקיעה על gamer יש עדיין אבל הרבה פחות רק שאני רץ אז יש כל 10 שניות ולי אמרו שהכרטיס יהיה overkill ברזולוצייה כזאת וזה ביכלל לא נכון ב 3dmark06 קיבלתי 13k+ ולמה קרייסיס ווארהד אני לא יכול להריץ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by R0ck,

http://www.theinquirer.net/?article=15169

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתכוון לקנות מחשב חדש, עם מעבד Intel Core i3 8100 - למעבד כרטיס מסך מובנה Intel UHD 630. יש לי גם כרטיס מסך כיום מדגם Sapphire FleX HD 6770 1G D5. זה כרטיס מסך שיצא ב-2011 אז חשבתי שהוא כבר לא רלוונטי אפילו ביחס לכרטיס מסך פנימי, אבל לפי השוואה ב-PassMark (השוואה אוטומטית לפי Benchmark) הוא דווקא עדיין עדיף. האם אכן כדאי להשתמש בו ולא בכרטיס המובנה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
    • 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לפני משהו כמו חודש הלך לי כרטיס מסך Radeon HD 5670 במחשב ה-"עיקרי" (לא רוצה לקרוא לו "מחשב ראשי"). את הסיפור הזה אפשר לקרוא כאן (אבל ממש לא חובה): היה לי (ועדיין יש לי) "מחשב גיבוי" ישן שישב בתוך קרטון במחסן במשך 5 שנים. לפני שהכנסתי אותו לתוך הקרטון דאגתי להתקין שם את כל מה שהיה עלול לשמש אותי במצב בו המחשב העיקרי קורס בצורה קטסטרופית. ואחרי 5 שנים ללא תקלות רציניות זה קרה... ועוד בסוף שבוע. המחשב (העיקרי) לא עולה... יש לי אינדיקציה חזקה שזה אכן הכרטיס מסך כשאני לא יכול להיות בטוח ב-100%. נו טוב.. יום שישי... מה עושים?.. הוצאתי את המחשב הישן מהקרטון.. חיברתי אליו את כל מה שצריך.. והוקוס פוקוס... אפילו התאריך היה מדוייק... רק השע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Kfir,

יש למישהו מושג אם יש מצב או כל אפשרות להגיע בTV OUT של כרטיסי המסך לרזולוציה בטלויזיות החדישות של 1024x800 ? תודה... kfir@jesta.co.il

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות את ה4870 1GB אבל יש מלא חברות, עם OC, בלי OC רציתי את הPALIT SONIC אבל קראתי שהוא רועש.. איזה גרסא הכי טובה שמשלבת שקט עם ביצועים? שלא יעבור את ה1100 +-

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by simplitech,

מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים