כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את הכרטיס 9800GT עם חיבור HDMI, אני מחבר את הטלוויזיה דרך הHDMI ומאפשר בדרייבר של nVidia (שמעודכן לגרסא 197.13 שלא אמורה להוות בעיה) את הסאונד דרך HDMI ועדיין אין סאונד בחיבור HDMI. מחיפוש קצרצר באינטרנט מצאתי שאני צריך לחבר את הכרטיס קול שלי לכרטיס מסך, נשמע הגיוני אבל לא קיבלתי עם הכרטיס מסך שום כבל שקשור לזה (רק מתאם DVI-VGA), מאיפה אני משיג את הכבל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!! יש לי את המפרט הבא: 8800GTS 512MB Q6600 + AC 7 PRO 4 GB SEOSONIC S12 500 WAT INTEL DP35P WINDOWS 7 32BIT ANTEC 300 נראה לי את הדברים החשובים רשמתי. התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות. הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך. הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו. אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן. מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין. עשיתי עכשיו גם ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך את העזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ורוצה לדעת איזה כרטיס מסך מהבאים הכי טוב. * http://tms.co.il/product/8290 * http://tms.co.il/product/8390 * http://tms.co.il/product/9125 התקציב הוא 900 ש"ח. הכרטיס יריץ משחקים ב-1680X1050, סרטי HD וכו'... תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי מחירים של הכרטיסים החדשים נראה נחמד לא כולל מע"מ חברת JETWAY 8600GTS-270$ 8600GT-205$ 8500GT-150$ מה אתם אומרים??? שווה??
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
MSI שלחו לנו הודעה לעיתונות לרגל ההשקה של 3DMARK 2011, כולל הגרלת פרסים שלהם עם דברים כמו לוחות X58 וכרטיסי GTX480... התחרות היא עד ההשקה, ב-30 לחודש... מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה נחמד לראות את שעתם הגדולה של קוני כרטיסי מסך (כמונו החובבים) לשימוש המקורי שלשמו הם נועדו, עת השוק מוצף בהם בכל חור בכמויות הסטריות והמחירים ב- all time low האטריום ימח שמו אשר השאיר צלקות כאובות אצל מיליונים ברחבי העולם שהפסידו והמון, כמו גם צלקות אצל AMD ונוידאה כיום שמתקשות למכור כרטיסי מסך חדשים (כי מתחרים עם היצף במשומשים) כבר מגרד את סף מחיר 100 דולר and counting down. תענוג לראות שצדקנו וכיף לומר - "אמרנו לכם". ממשיך לעקוב מהצד אחר ההתרסקות שאינה נגמרת - סיפור שסופו היה ידוע עוד בתחילתו. שימרו לכם זאת כלקח ואל תעשו שטויות של כסילים, שהתעסקו בקניית קריפטו או בכרייתו. לפחות שאתם לא תפגעו מטיפשותם של אלו, אשר חשבו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש עם פ4 512מ דדר של קינגסטון אם אני לא טועה 400 מעבד 3ג ולוח 785 של גיגה בייט עם כל הפיצרים חוץ מרייד הדבר היחיד ששמתי מהמחשב הקודם הוא הרדאון 8500 128 של ספייר אז או קי מאז שיש לי מחשב כזה סבבה התחלתי לשחק משחקים חדשים פיפה 2004 פאנדורה טומארוו נסיך פרס וכו .טוב לא אשקר ניסיתייייייייי גם פאר קרי אבל הכרטיס מסך כנראה באמת פאר ואני התחלתי קרי עכשיו מה אתם ממליצים ובבקשה לא נ-וידיה אלה אם כן יש לכם ממש נימוק משכנע!!!!! המסגרת היא בין 700 ל1000 שח טודע
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ATI 1800GTO שהיה בזמנו ברמה בינונית ומעלה, זה היה לפני שנתיים. זה היה הכרטיס הראשון של ATI שרציתי לנסות אחרי NVIDIA שיהיה לי לפני. הגיע הזמן לשדרג כנראה ויש לזה כמה סיבות. ATI 1800GTO הוא בריא רק בחורף כי הוא מגיע לי ל 80 מעלות בעת עבודה מאומצת ואני חייב להחזיק את ה FAN DUTY על 100% כדי להשאיר אותו בסביבות 80 מעלות :-\ למה NV 8600GT אתם שואלים זה כדי שהמחשב לא יהיה לי ל BOTTLE NECK כיון שיש לי מפרט הבא: Asus P5WD2 Premium 2048 MB DDR2 667 DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz ATI Radeon X1800 GTO R520 המליצו לי על NVIDIA 8600GT כי הוא מתאים למפרט שלי, לקחת את הדגם הכי חדיש לא יעשה צדק למחשב. אני אשמח לשמוע המלצות שלכם בענין.
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT של Gigabyte לבין זה של Gainward ??
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה משני הכרטיסים האלא שההפרש ביניהם לא ענק יותר שווה???? ומה ההבדל ביניהם בכלל? :
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דגמי משפחת ה-Gaming של MSI מקבלים תוספת ליכולות הקירור ועיצוב בגוון שונה לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב. קניתי לפני שבועים מסך LCD 19 (סמסונג 913N) בגלל ההמלצות עליו מהפורום, תודה רבה (אני ממש מרוצה ממנו ;D) בכול אופן נהייתי פרפקציוניסט בקשר אליו והחלטתי שהוא כבר עכשיו צריך ניקוי. איך אני מנקה אותו? מותר לי להרטיב אותו עם מגבון לח? מותר לי לשים עליו חומר לניקוי חלונות?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיר עד 4000 ש"ח אני לא יודע אם ATI 1900XTX או 7900gtx ואם 7900GTX אז של איזה חברה. תודהתודה מראש גיל קרייף.
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? : http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי... (+ מה הקשר בין חברות המשחקים ל WINDOWS VISTA [בלינק הראשון]) ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כשנתיים וחצי, המפרט שלו הוא : Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+ 2046MB Ram Nvidia GeForce 9600 GT 512MB PSU Cidev P4-500W אני לא יודע אם שם של הלוח אם מדיוק, אבל זה מה שרשום על ה User Manual . אז כך, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שלי כבר די מיושן ולא סוחב משחקים שיוצאים לאחרונה . אפילו משחק World of Warcraft אני מריץ על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS שלי נמוך. אני מריץ רזולוציה גבוה 1920x1080 מכיוון שאין רזולוציה אחרת במסך שלי שאפשר לשחק איתה. אני די בטוח שאני אצטרך להביא גם ספק כח חדש יחד עם כרטיס חדש מפני שהספק כח הזה הוא לא מי יודע מה, מעולם לא שמעתי על החברה הזו CIDEV, והבאתי אותו מחנות מחשבים פרטית בעיר שלי …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס המסך הפופולארי Geforce RTX 2070 של NVIDIA מקבל את טיפול ה-Super והופך לחזק יותר - בדקנו עד כמה שווה המלך החדש של תג המחיר 500 דולר לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי הוא: מאבד: E6750 ספק:THERMALTAKE 550W זכרון:3GB לוח אם:GA-P35-S3L ובנוסף מומלץ שתיהיה אחריות של 3 שנים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
8600gt שעולה סביבות 800 שקל... 8600gts שעולה 1000 1200 או רדון 2600xt ddr4 שעולה 800 דרגו לי מה כדי ומה הכי טוב מהשלושה לפני הסדר תודה [= באתר הזהמ ראה לי שה 2600xt עם אני לא טועה הכי טוב מהשלוש או שהוא שני?? http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2307
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשתי לפני מספר ימים מסך 24" FULL HD ואני מרגיש שהכרטיס מסך שלי לא סוחב. ( 9600GT ) אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב שפוי של 1500 שח שיתן לי פתרון טוב למשחקים בשנתיים הקרובות. כמו כן , המעבד שלי לא מהחדשים ביותר - INTEL 6850 עם אוברקלוק ל 3.6 , כרגע אין לי כוונה להחליף אותו אבל חשוב שהוא לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. שני הדגמים שמעניינים אותו זה ה TOXIC 4870 עם 1GB זכרון או 260GTX 216 . רצוי לציין שאני נוטה לכיוון ה 260 רק בגלל שאני סומך יותר על חברת NVIDIA מבחינת דרייוורים - לראייה GTA4 שהבנתי ש ATI עדיין עושים בעיות.. אשמח לייעוץ מכם , תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב קניתי כרטיס מסך חדש ועל פניו הוא נדלק וגם מריץ משחקים. אך האם ישנן בדיוקת כלשהן על מנת לבדוק את תקינות המסך? (כמו memtest לזכרונות) רוב תודות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
"JUNIPER" חדש Radeon HD 5750 http://www.hexus.net/content/item.php?item=20537 נראה כמו פתרון מצויין לגיימינג בתקציב נמוך , או ל CFX .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני משחק בקונפיגורציות האלה: (מצורפת תמונה). מדי פעם יש עצירות רגעיות במשחק שמפריעות לשחק. איזה אפשרויות תצוגה להתחיל להוריד כדי לשפר ביצועים? (לדוגמא AA או Shadows וכו..). כרטיס המסך הוא 6850 עם מעבד E8400. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתעוררה לאחרונה, כאשר אני עובד על המחשב, החל מגלישה באינטרנט וסתם מתעסק עם תוכנות , פתאום המסך "קופץ" וניהיה שחור ואחרי כמה שניות חוזר למצב הרגיל (המחשב נשאר דלוק והכול פשוט רק המסך כאילו מבצע "רענון"). החלפתי את כרטיס המסך לכרטיס אחר והבעיה נמשכת, וגם כאשר החלפתי מסך הבעיה לא נפתרה. בבקשה עזרו לי למצוא פתרון מהיר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-