כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרסה חדשה של המארז החיצוני לכרטיסי מסך כוללת ספק כוח נדיב מאוד - והארה צבעונית ניתנת לתכנות כמובן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בן כשנתיים ומספר חודשים,ברצוני לשדרג כרטיס מסך למען הרצת משחקים כבדים על FPS גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר. המפרט שלי בצד,המסך כרגע הוא DELL 2209WA - כניראה ישודרג למסך 23-24 אינץ'. אני מחפש כרטיס מסך חדש שיביא מענה טוב בתקציב של כ1800 ש"ח(במידה ואצליח למכור את ה5850 שלי במחיר נורמלי התקציב יעלה כמובן). אשמח להצעות =)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי סרט HDTV ברזולוציה מטורפת של 1920X1080. הסרט רץ אצלי חלק אבל מנצל בין 80%-90%! מהמעבד שלי!!! (athlon64@2.5GHZ) האם צריך קודקים מיוחדים/כ.מסך מיוחד, כדי לתמוך לגמרי בסרטי HDTV/H264?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפתחת השבבים הגדולה המתינה בסבלנות רבה עם המעבר שלה להתבססות על תהליכי ייצור של 7 ננומטר - בכדי ללכת על כל הקופה עם כמות חסרת תקדים של יחידות עיבוד שתזניק את רמות הביצועים המוכרות לנו? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שוב שלום רציתי קודם כל לדעת, האם יש גרסא של 1G ל-HD4830. בכל אופן, אני מעוניין לדעת מה יהיה הפרש הביצועים בין 260GTX עם OC של 750 בליבה ו-2450 בזכרונות לבין CF (בלוח עם 2 חריצי PCI-E X16) של HD4830 1G (אם לא קיים אז לא רלוונטי) שעברו את ה-OC המקסימלי שניתן לעשות להם לבין CF (אותו לוח) של HD4850 1G, גם להם אני מעוניין להעביר OC כבד. אני ככל הנראה אוכל לחבר לכל אחד מכרטיסי המסך טווין טורבו משלו, כך שלא אמורה להיות הגבלה בגלל הטמפרטורה. הלוח שישמש ל-CF ישמש כמובן גם את ה-260GTX. אין צורך בכרטיסי SONIC למיניהם, בכל מקרה ה-OC יהיה זהה. אגב, אני מודע למחירים. HD4830 אמור לעלות בערך 700 שקל ו-HD4850 אמור לעלות בערך 850. ה-260GTX יעלה 1500. אין הגבלה מספק הכוח והמארז. המסך הו…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי כרטיס GTX660 של גיגהבייט שלא עובד, התחלה חשבתי שאולי אחד מהפורטים נשרף ולא רואים כלום בגלל זה אבל באף אחד מהם אין תצוגה. הורדתי את הקירור כדי לראות אם יש הלחמות שרופות או דברים כאלה שאפשר לראות ואין כלום. כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר של הקירור כן עובד לכן אני חושב שאולי עדיין אפשר להפעיל את הכרטיס.. יש מישהו שיודע או יכול לתת עצה כדי שאוכל להחזיר את הכרטיס לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מה יותר כדאי HD2900XT או 8800GTX 768? תודה לעזורים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד Core i3, שכידוע כולל GPU בתוכו. מהסיבה הזו אין לי כרטיס מסך במחשב (אני לא משחק במשחקים, לכן לא טרחתי לקנות). בזמנו כשקניתי את הלוח אם והמעבד, עברתי על כל ההגדרות ב-BIOS, והיום נזכרתי שיש הגדרה אחת שלא שיחקתי איתה, והיא ההגדרה הבאה: זה נשאר מכוון עוד מההתחלה על 128MB, שאותם הוא לוקח מזכרון ה-RAM של המחשב. כשנכנסים ל-Setting הזה, האפשרויות הן עד 1GB: השאלה שלי: באיזה פעולות גרפיות יורגש הבדל, כשמשנים את גודל הזכרון המוקצה ל-GPU? ובאיזה פעולות גרפיות לא יורגש הבדל, בין אם נהיה על 128MB ובין עם על 1GB? אני מניח שבצפייה בסרט …
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , רכשתי לפני מספר ימים מסך 24" FULL HD ואני מרגיש שהכרטיס מסך שלי לא סוחב. ( 9600GT ) אני רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב שפוי של 1500 שח שיתן לי פתרון טוב למשחקים בשנתיים הקרובות. כמו כן , המעבד שלי לא מהחדשים ביותר - INTEL 6850 עם אוברקלוק ל 3.6 , כרגע אין לי כוונה להחליף אותו אבל חשוב שהוא לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. שני הדגמים שמעניינים אותו זה ה TOXIC 4870 עם 1GB זכרון או 260GTX 216 . רצוי לציין שאני נוטה לכיוון ה 260 רק בגלל שאני סומך יותר על חברת NVIDIA מבחינת דרייוורים - לראייה GTA4 שהבנתי ש ATI עדיין עושים בעיות.. אשמח לייעוץ מכם , תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה, האם יש הבדל אחר חוץ מהמחיר בין ה7600GT של Gigabyte לבין זה של Gainward ??
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוצאה טרייה וגבוהה מאוד במבחן הביצועים של המשחק Ashes of the Singularity גורמת לנו לחשוד כי מדובר בתצוגת תכלית ממשית ראשונה של מלך הגיימינג העתידי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
-
אני לא מתכוון לקנות כרטיס DX 10 בחודש הבא (סדרה 8 של NV) כי הם יעלו מלא... אז השאלה שלי היא האם ידוע לכרטיסי ה DX9 יירד המחיר כאשר כרטיס ה DX10 ייצאו? (כמו ה X1950 PRO וה X1900 XT :שניהם 512 MB י)
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, התקנתי עכשיו את SIMS 3 על המחשב שלי עם הפאט'צ הכי חדש ודרייבר הכי חדש של כרטיס מסך. הפעלתי את כל ההגדרות על הכי גבוה, אבל המשחק לא עובד חלק בכלל!! כשאני מזיז את המצלמה אני מרגיש תקיעות ממש מעצבנות. בדקתי עם FRAPS מה ה FPS שאני מקבל והיתי מופתע לגלות שהממוצע הוא 110 כאשר המינימום 35. איך זה ייתכן שמשחק כל כך ישן לא עובד חלק על המחשב החדש שלי? איך זה ייתכן שאני מקבל FPS מאוד סביר אבל המשחק מקרטע ברמות? תודה על העזרה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המחשב : P4 2.4 HT ( dual memory או משהו כזה) לוח p4p800 זכרון 2X256 כרטיס מסך כרגע : גיפרוס 4 MX440 מחפש כרטיס מסך למשחקים בעיקר ( doom3 במקסימום סטינגס למשל) אבל שיהיה לו יציאה לTV . האם ישנו כרטיס מסך כזה שגם יכול לקבל סיגנל וידאו, אם לא אז לא קריטי ?( כדי להעביר לדיגיטלי מדיות סרטים אנלוגיות ) תקציב אלפייה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי את ה 7900GS שהזמנתי ויש לי שאלה. כאשר אני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהוא צריך עוד חשמל וראיתי בערכה כבל כזה: חיברתי אותו לכרטיס מסך, ומשם למולקס של 4 פינים שיוצא מהספק כוח וזה יצא כך: האם זה בסדר? אני עדיין לא בטוח אם להדליק את המחשב, אני מפחד שישרף או משהו ( השקעתי בו 1200 שקל ואני לא רוצה שזה ילך :\ )
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 1200 ש"ח ואני לא יודע מה עדיף: Radeon 9600XT 256DDR ואולי גם יבוא איתו קופון ל-HL2 או GeForce 5900XT באותו מחיר? :-\ מה שווה לי לפי מחיר ו/או ביצועים ???
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי שתי דרישות בלבד: * מחיר נמוך (המיתון...) * שיהיה מסוגל להריץ 1280X1024*24 ב 75 הרץ לפחות, רצוי יותר. המחשב אליו הוא מחובר לא ישמש לעבודות גרפיות, כך שדיוק צבעים פחות חשוב. יש המלצות לדגמים? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יודע איפה אפשר לקנות מסכים קטנים בגודל 12" שטוחים שניתן לחבר כמה כאלה למחשב PC אחד
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מזמין מחשב חדש, בהתחלה תכננתי לקנות את הכרטיס Gigabyte gtx 460 oc 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GVN460G1OC~8~0.htm ובחנות המליצו לי לקנות את הכרטיס Gainward gtx 465 1024MB DDR5 http://www.skypc.co.il/pl_product~GWGTX465PCX1024~8~0.htm מחיר הכרטיס הראשון 1067 ₪ ומחיר הכרטיס השני 999 ₪ ככה שהפרשי המחיר לא משמעותיים הייתי שמח לדעת מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים, ראיתי טבלת השוואה אך אני לא בקיא בכל הפרטים הטכניים. הייתי שמח לשמוע מה ההמלצות בנושא. http://en.wikipedia.org/wiki/GeForce_400_Series אשמח לקבל גם הערות/הארות נוספות בנוגע למפרט (מעבד, זיכרון, מארז וכל השאר...) מפרט המחשב: מעבד Intel Core i5-760 Box ₪1012 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-