עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mMmSaK,

יש לי כבר אחד ואני מעוניין לשדרג ולעשות SLI מעוד אחד שאקנה ביד2. השאלה אם הספק שלי יספיק לזה? seasonic m12ii 620 bronze 620w (זה הספק)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by rayakov,

כותרת... XFX GeForce GTX 285 Sapphire Radeon HD 4850 X2 שניהם עולים בערך אותו דבר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nivrob123,

יש לי אח גר באמריקה אם הוא קונה לי כרטיס מסך לדוגמא לR9 280X שיצא ושולח לי אותו רק את הכרטיס בחבילה אני משלם מכס?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by GamePad,

אני רוצה לחבר את הטלויזיה לכ. מסך (רדאון 9100), אבל יש לי טלויזיה ישנה בלי חיבור RCA או SVIDEO. עד עכשיו עבדתי דרך הוידאו, אבל הכלב אכל את השלט (כן אני יודע איך זה נשמע בעלי הכלבים פה בטח מכירים את הבעיה) ואי אפשר לכוון את הוידאו ידנית ל LINE IN. אז כאמור, אני רוצה לחבר את הכרטיס ישירות, בעזרת מתאם כזה, לטלויזיה. יש כזה דבר לקנות או לעשות לבד? זה בכלל אפשרי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by pro,

שמתם לב כמה עולה GFORCE החדש 1000$ לא מוגזם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. תאמינו ,עשיתי פורמט , היה לי וירוסים וגם לא יכולתי להתחבר ל-ORB בגלל שהיה לי גירסה עם קרק עכשיו התחברתי מיד http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=12&projectId=521226

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by asta,

היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by trojan,

האם שווה לי לקנות כרטיס מסך gforce 6600gt 256 mb pci-express ? אני משחק במשחקים כמו counter strike source ואני רוצה fps גבוה או שאתם ממליצים על משהו אחר הגבול שלי הוא 1500 ש"ח וגם אם אפשר אתם יכולים להגיד לי כמה זמן ה6600gt הזה יחזיק לי ואם אתם ממליצים על משהו אז תגידו לי גם...

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by gilboag,

מה עדיף 2 כרטיסי 6850 ב CF או כרטיס יחיד GTX 480 ? א. הביצועים בכל הביקורות די דומים עם יתרון קל (3-5%) ל CF ב. מחיר הכרטיסים זהה - 1950 ל GTX ו כנ"ל לשני 6850 ! (בלי להתחשב בהוצאה ללוח תומך CF) השאלה היא מה נראה לכם יותר נכון לשים למפרט חדש (ואנחנו בונים כאלה לאנשים די הרבה...) עם כל היתרונות והחסרונות של כל שיטה (באופן כללי ולא דווקא למקרה הזה) * חסרונות הCF/SLI שבד"כ ידועים ומדוברים הם בעיקר בכל הקשור בקירור לא מספיק טוב לכרטיסים ב מערך CF/SLI וכן התמיכה הלא מושלמת בחלק מהמשחקים... * מצד שני ה GTX480 די נחשב ככרטיס "חם" וזללן חשמל - למרות שלפי כל המדידות זה יוצא בערך שווה ערך למערך CF של 6850... *משום מה נראה לי לא הגיוני לבנות מפרטי SLI/CF באזור המחירים שלה 5-6K (מה ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Shremps,

שווה לקנות את הgtx 970 g1?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by CXC,

למה אני לא יכול להציב ערך גבוה יותר של מתח ב-MSI AFTERBURNER? SAPPHIRE 7950 3GB DUAL-X BOOST בלי מתח זה תוקע אותי.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב השולחני שלי (מפרט מימין) ב~600 שקל בערך. אין לי מניעה מלקנות יד שנייה (כך שהמלצה למשהו מדור קודם תהיה רלוונטית גם) אבל תמיד נחמד יותר לקנות חדש עם אחריות (החנות לא חשובה). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט וקריר יחסית (יעיל). השקעתי בהרכבת מערכת שקטה יחסית אז חבל לי לאבד את זה עם כרטיס רועש ב-Idle. יש לי מסך של דל "22 ברזולוציה 1680x1050. אני כרגע משחק בעיקר ב-SC2 ורוצה לשחק גם ב-COD ואולי ב-BF3. באופן כללי עכשיו כשיש לי מחשב שיכול לסחוב הייתי רוצה להתחיל לשחק גם במשחקים אחרים אז כדאי שהכרטיס יהיה רלוונטי גם עוד שנה. אני לא מצפה להריץ את המשחקים בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש אבל כן להריץ ברזולוציה הטבעית של המסך ובהגדרות בינוניות לפחות. מעבר למשחקים א…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 550 ti ומערכת הפעלה WIN10 אי אפשר לעבוד על מערכת ההפעלה. הדרייבר קורס כל כמה שניות ותפריטים וחלונות מופיעים בצבע שחור. אם אני מסכיר את הדרייבר המערכת הפעלה מתקינה אותו באופן אוטומטי מיד אחרי ההפעלה מחדש. ניסיתי להוריד דרייברים שונים של NVIDIA ובכולם אותה בעיה. בעיה נוספת היא שאי אפשר למצוא מידע מועיל באינטרנט שכן יש אינסוף תוצאות לקריאות NVIDIA בהרבה כרטיסי מסך ובכל מערכות ההפעלה. מהע ושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by trxman,

שלום לכולם!:] (כתבתי גם בהודעה על מסכי ה crt אך אני חושש שכבר לא ישימו לב ...אם טעות בפי, סליחה ונא למחוק). תראו, אני רוצה לקנו מחשב, עם מסך CRT..התקציב שלי הוא עד 1000 אבל אני לא רוצה להגיע לזה. המסך מיועד למשחקים אבל אני לא צריך להגיע לרמת צבעים מדהימה שאין כמוהה. יש לי כרגע את המסך F700B של LG, שאני פשוט מרוצה ממנו מכל דקה שהוא אצלי, אולי בגלל שלא ניסיתי אחרים. אני מתלבט כרגע בין ה - F700P לבין ה - Samsung793. אני יודע שרובכים, אולי אפילו כולכם ימליצו על ה - 700P ביחס לסאמסונג אך אני רוצה לדעת למה? זה שקצב הריענון של ה - LG ברזולוציה מקסימלית יותר גבוה, זה לא מה שישכנע אותי. רואים יותר ברור? צבעים יותר חיים? ההבדל כל כך גדול? או אם אתם בכלל לא ממליצים על שניהם, אז מה כ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני מחפש כרטיס מסך 8800 , הזמנתי בהתחלה את TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail אבל בt.m.s אמרו לי שיש קצט בעיות עם הספק קיצור לא משנה אני מחפש תחליף הולם במחיר דומה מהחנות t.m.s דרך אגב זה המפרט: המוצר כמות מחיר A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 2 ¤228 FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 ¤200 Gigabyte GA-P31-DS3L 1 ¤344 E8400B Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - In Stock 1 ¤902 LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black 1 ¤151 APEX Raidmax APEX 2x120mm No PSU 1 ¤159 TwinTech 8800GT 512MB DDR3 HeatPipe Fan Retail 1 ¤899 Western Digital 320Gb 16MB AAKS 1 ¤305 סה"כ: ¤3188

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היום הזמנתי כרטיס 8800GT של MSI מאייבורי אני יודע שאתם לא סובלים אותם, אבל אני רוצה לקנות שם. איזה כרטיס מסך הייתי צריך לבחור מבין שלושת הבאים? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1139&CatCode=400 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1214&CatCode=400 ברשותכם אציין את היתרונות של כל אחד מהכרטיסים כך שתוכלו לומר לי מה להזמין: msi-- גרסת הOC leadtek---מאוורר של ZALMAN דרך אגב מה שלא אהבתי בכרטיס זה הצורה החשופה שלו יתרון או חסרון? zotac--- פשוט זול ביחס לאחרים חשוב לי בעיקר השקט, אמינות ובנוסף הבאנדל תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by ran123,

אני הולך לקבל אותו מארצות הברית מה אתם אומרים עליו הוא שווה הוא יוכל להריץ לי את כל המשחקים זה גירסת הפיסי אקספרס Platinum Edition

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MEGA DDR,

1.radeon 8500 2.radeon 8500 le 3.g-force 4 ti 4.g-force 3mmx 64mb

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי, אני רוצה לחבר 2 מסכים למחשב אחד לצורך עבודה שדורשת הרבה שטח מסך, אבל לא דורשת כוח עיבוד חזק. למחשב שלי יש כרטיס מובנה של אינטל. מה הכרטיס הכי זול שבו אוכל לחבר 2 מסכים בחיבור דיגיטלי (DVI)? ראיתי שיש כרטיסים ב-200 שקל בעלי חיבור DVI וHDMI וVGA. האם אפשר לחבר מסכים במקביל לשלושתם ולעבוד על 3 מסכים או יש מגבלה בכרטיס? האם הכרטיס המובנה יפריע לכרטיס מסך, או האם ניתן יהיה להשתמש במובנה וגם בכרטיס הנוסף? ראיתי גם הבדלים של 20-30 שקלים בכל מיני כרטיסי מסך nv 210,nv220. מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alex28,

אני רוצה לקנת כרטיס מסך מסוג זה ATI RADEON X1550 מה אני צריך לדעת לאיפה שאני קונה כרטיס מסוג זה???

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by House M.D.,

אהלן. ברשותי המפרט הבא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte 990xa-ud3 SLI 2x GTX 560 לפי הנתונים מאתר היצרנית של הלוח שלי, שני סלוטי ה PCI-E העליונים יכולים לעבוד במהירות של x8 בזמן שימוש בשני כרטיסי מסך (או ב x16 כאשר יש שימוש בכרטיס אחד בלבד, לא רלוונטי במקרה שלי). וכך זה גם עבד עד לא מזמן. לאחרונה, שמתי לב שמשחקים שבעבר ה sli scaling שלהם היה טוב, פתאום המצב השתנה : השימוש ב gpu1 הוא כ- 70% בעוד השימוש ב gpu2 הוא 99%. לאחר בדיקה, הופתעתי לגלות ש gpu2 מגיע רק למהירות של x4 בזמן מאמץ. ניתן לראות ב gpu-z כי ה bus interface load הוא על 99% - זאת אומרת שהוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס, ואף על פי כן, הוא לא מגיע ל x8 כמו שהיה בעבר. אני מצרף תמונות מסך של gpu-z בזמן מאמץ על שני הכרטי…

22. Started by shiranbi,

הי אני מתכוונת לקנות כרטיס לגיימר בינוני עם מסך 1680x1052 חשבתי לקנות את ה 5770. אני רוצה להבין מה ההבדלים בין הכרטיסים. שקט חשוב לי אז מישהו יודע איזה כרטיס עדיף (חברה) HIS ו powercolor אותו מחיר אז לאיזה חברה יש מאורר יותר שקט. אין לי כוונה לבצע OC HIS ATI 5770 1GB DDR5 Dual DL-DVI Native HDMI - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11796 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח POWER COLOR HD5770 1GB GDDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11620 כמות: 1 מחיר: 851 ש"ח GIGABYTE ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11565 כמות: 1 מחיר: 923 ש"ח Sapphire ATI 57…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. איזה כרטיס יתאים לי יותר לפרט החדש שלי? DFI LanParty UT NF4 SLI-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Geil 2GB (2x1024MB) DDR 400 Dual Channel Value Memory וכל השאר הדברים הנלווים.....

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מעוניין להחליף לבן שלי את כרטיס המסך GTX1030 בכרטיס יותר חזק אבל לא יקר (יד שניה). חשבתי על: * GTX 1060 6GB - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 1070 8GB - האם 800ש"ח הוא מחיר ראלי? * GTX 980 6G - האם 650ש"ח הוא מחיר ראלי? האם תומך ב- DX12? מה מומלץ? אולי משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, אני מנסה להחיות את המכונה הישנה(מחשב בן 4 שנים): פנטיום 4 - 2.6 GHZ לוח אם ABIT - IS7 1GB -RAM כרטיס Geforce FX 5200 עובד על XP. אני מחפש כרטיס AGP (אין סלוט PCIe) שיהיה טוב למשחקים ישנים יותר (doom3, halflife2, battle for middle earth), אבל שגם יתמוך ב-direct X 10 או לפחות direct X 9c (לדוגמא כדי להריץ את Dreamfall כמו שצריך..) יש טעם לנסות להריץ direct X10 על המכונה הזו?(או שה-cpu יהיה צוואר הבקבוק?) מחפש כרטיס שלא "יתבזבז" על CPU ישן יחסית..אבל לא מתכנן מחשב חדש בעתיד הקרוב.. שקלתי כמה אופציות: 1. Sapphire ATI Radeon 2600 XT, 256MB GDDR3, 128Bit, AGP (זכרון מהיר ותומך ב-direct X10 - איך המעבד שלו?) 2. Palit ATI Radeon X850 XT, 256MB, AGP (אומנם רק DDR2 אבל אומרי…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים