עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Yoniarnon,

היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?

2. Started by oren778,

אני צריך כרטיס ממש חזק לעבודות גרפיקה של תוכנות שכל הזמן מיתחדשות מה יותר כדאי 8800GTX/ULTRA אוFX3450

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ. מסך מדגם HD 6870 (אחרי שהשתכנעתי לקחת אותו במקום 560 ) ויש שני חברות (מתוך כמה) שמייצרות את הכרטיס ואני לא יודע איזה לקחת, כי לשניהם יש "שם". אז אלו שני החברות שאני חושב לקחת: Gigabyte או Sapphire ? ועוד שאלה: ב- KSP נגיד ב- SAPPHIRE יש כמה פעמים את אותו הכרטיס במחירים שונים: מה ההבדלים בניהם ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בתוכנה 3dmark זאת אחרי שהשוותי באתר שאמרתם לי(לכל הלחוצים) המערכת היא כרטיס מסך asus ti 200 ge force 3 amd 1900 7vrxp 256 אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי טיפים בביוס להעלת הנקוד

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nec_000,

כמה נחמד לראות את שעתם הגדולה של קוני כרטיסי מסך (כמונו החובבים) לשימוש המקורי שלשמו הם נועדו, עת השוק מוצף בהם בכל חור בכמויות הסטריות והמחירים ב- all time low האטריום ימח שמו אשר השאיר צלקות כאובות אצל מיליונים ברחבי העולם שהפסידו והמון, כמו גם צלקות אצל AMD ונוידאה כיום שמתקשות למכור כרטיסי מסך חדשים (כי מתחרים עם היצף במשומשים) כבר מגרד את סף מחיר 100 דולר and counting down. תענוג לראות שצדקנו וכיף לומר - "אמרנו לכם". ממשיך לעקוב מהצד אחר ההתרסקות שאינה נגמרת - סיפור שסופו היה ידוע עוד בתחילתו. שימרו לכם זאת כלקח ואל תעשו שטויות של כסילים, שהתעסקו בקניית קריפטו או בכרייתו. לפחות שאתם לא תפגעו מטיפשותם של אלו, אשר חשבו…

6. לחברה שלי התקלקל המסך, ובלעדיו היא לא יכולה להפעיל את המחשב, כך שכמובן בהיותה פריקית מחשבים חייה אינם חיים. אי לכך היא מבקשת המלצה דחופה על מסך מסוג crt חדש (עד עתה היה לה מסך של lg אשר היתה מאוד מרוצה ממנו אבל מפאת זקנתו תש כוחו.) היא זקוקה למסך חזק אשר מתאים לצפיה בסרטים ולמשחקים אשר דורשים הרבה גרפיקה. כאמור כל המלצה תתקבל בתודה. :lamer: :auto:

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by lmlm,

נסו: www.Ati.com ati.amd.com מהיום יש רק ירוק AMD Radeon X2800XTX ;D

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה

9. יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה

10. רציתי לדעת אם אני ירכוש כ. מסך חדש ואתקין אותו על המחשב הנ"ל הוא יריץ משחקים חדשים חלק. מעבד: intel core2duo e6550 @ 2333mhz זכרון פנימי: 4GB ddr2 וכמה אמור לעלות בערך שדרוג של כ. מסך סבבה שיחזיק כמה שיותר? תודה לכם.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אם מהירות הליבה שלו היא 315MHZ, ז"א שבאוברקלוק שאני עושה ל4200 של סומה אני יכול לעקוף אותו? ואני לא מדבר עליו כשיש לו O\C. ??? ??? נשמע לי מוזר.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by OR007,

אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אז ככה יש לי תכרטיס מסך הזה עם הדרייברים האחרונים 8.10 ובהגדרות הטמפרטורה שלי סבבה אך רציתי לדעת מזה gpu ו memory ?? הgpu אצלי על 625mhz וה memory על 933mhz וב current values רשום לי משו שונה למשל עכשיו memory 850 וgpu 500. מה אומרים כל הדברים הללו? אשמח להסבר.. יש לי אפשרות לשנות את זה.. האם יש צורך בכך? צריך גם לשנות את מהירות המאוורר?

15. תאמינו ,עשיתי פורמט , היה לי וירוסים וגם לא יכולתי להתחבר ל-ORB בגלל שהיה לי גירסה עם קרק עכשיו התחברתי מיד http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=12&projectId=521226

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום.אני מעוניין ב7600GT של nvidia (הגרסה של LeadTek). אני הולך לקנות אותו מסקייPC וראיתי שיש את הגרסה הרגילה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 ויש את גרסת הExtreme http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1689 השאלה שלי היא- מה ההבדל בין השניים?יכול להיות שבמערכת הקירור?כי קראתי שה7600GT הוא די רועש בזמן משחק במיוחד על פירוט גבוה (אגב,אני אשמח לחוות דעת של משתמשים בקשר לנושא הזה), אז אולי הextreme מוסיף קירור יותר שקט? אגב,הכרטיס תומך במערך SLI? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eranmor,

יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב! אני הולך לקנות מחשב חדש עם נתנונים שהמליצו לי בפורום מפרטים.המחשב מיועד למשחקים חדשים כמו GTA,FALLOUT,CRYSIS הנה המפרט שיהיה,חוץ מכרטים מסך: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤888 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤604 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤267 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤316 סה"כ: ¤2184 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם! ברשותי מחשב חדש עם פ4 512מ דדר של קינגסטון אם אני לא טועה 400 מעבד 3ג ולוח 785 של גיגה בייט עם כל הפיצרים חוץ מרייד הדבר היחיד ששמתי מהמחשב הקודם הוא הרדאון 8500 128 של ספייר אז או קי מאז שיש לי מחשב כזה סבבה התחלתי לשחק משחקים חדשים פיפה 2004 פאנדורה טומארוו נסיך פרס וכו .טוב לא אשקר ניסיתייייייייי גם פאר קרי אבל הכרטיס מסך כנראה באמת פאר ואני התחלתי קרי עכשיו מה אתם ממליצים ובבקשה לא נ-וידיה אלה אם כן יש לכם ממש נימוק משכנע!!!!! המסגרת היא בין 700 ל1000 שח טודע

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Opptical,

שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology ‎4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by BRUTALISK,

שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אז ככה, המחשב הנוכחי שלי כנראה שכבר התפגר ומה שנשאר לי ממנו הם זוג כרטיסי 260 GTX. יש לי כבר מפרט קומפלט שהוזמן ומוכן להרכבה אצל חבר שמנהל את אחד מסניפי KSP. הדילמה היחידה שנותרה לי היא בנוגע לכרטיס המסך. במקור התוכנית הייתה לקנות את ה-7970 לייטנינג ואחרי חודש להוסיף עוד אחד. עכשיו כשיצאו עם מבצעים על דגמים קצת פחות טובים של 7970 אבל זולים ב-800 שקל לפחות מהלייטנינג, חשבתי שאקנה 2 כאלו במקום. בעודי מתקשר ל-IQPC חשבתי לעצמי שבכלל מה הטעם לקנות כבר עכשיו כשבעוד מס' חודשים בודדים אמורה להיכנס סדרת 8000? עדיף "לסחוב" עם שני 260 ומחשב חדש דנדש, וכשיצאו החדשים אז לפעול בהתאם. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg האם היא צודקת?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. משום מה הדרייבר שמצאתי לא מתאים למרות שהוא אמור להתאים. אולי אני טועה מצטער על האינפו הלא רלוונטי הכרטיס עצמאי.לא מובנה בלוח --------[ EVEREST Corporate Edition ]----------------------------------------------------------------------------------- Version EVEREST v5.30.1900/he Benchmark Module 2.4.273.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer PASCAL Generator Ayal Operating System Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600 (WinXP RTM) Date 2010-04-07 Time 2…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים