עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קולנוע ביתי זה קצת שאפתני אולי למפרט הבא: מעבד intel core2due e4700 לוח אם gigabyte ga-p35-ds3l ספק antec 500w ea500d זכרון 4gb המחשב נרכש לפני 7 שנים בערך והיה עליו geforce 8800gt. לפני כמה זמן ה-gt נשרף וקניתי מחשב חדש. את המחשב הנ"ל ההורים רוצים לחבר לטלויזיה בסלון, למטרת צפייה בסדרות וסרטים. יחובר ב-hdmi למסך lcd של כ-50 אינץ'. מעוניין בכרטיס מסך שיתאים לצרכים הללו שאינם גבוהים במיוחד, במחיר נמוך - כ300 ש"ח. חנות מועדפת- KSP. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by niva401,

האם למישהו יש נסיון עם כרטיס גרפי nVIDIA GeForce של חברת Zotac ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by RAPIDFIRE,

שלום , אני רוכש כרטיס מסך 5850 HD רציתי נורא כרטיס של SAPPHIRE אך אין אותו במלאי(בחנות הקרובה אליי ) אלא רק של CLUB 3D או POWERCOLOR לטענת המוכר , אין הבדל בין המותגים והם בדיוק אותו דבר ( רק מדבקות אחרות) האם יש צדק בדבר ? האם אני יכול לקחת כרטיס של CLUB 3D ולהיות רגוע ? או שעדיין SAPPHIRE עולה על האחרים מבחינת איכות.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MODY69,

שלום, אני מתלבט בין קניית שני כרטיסי מסך (אלה שבכותרת הדיון).... לפי הכתבה באתר, ה- 7600GT טיפה יותר טוב מה- X1800GTO (נכתב בפירוש בסיכום), כמו כן, הוא עולה בסביבות ה- 300 ש"ח פחות מה- X1800GTO. למה בכל זאת אתם ממליצים לאנשים לקנות את ה- X1800GTO? אני לא ממש רואה שה- 128BIT של ה- 7600GT מגבילים אותו....

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. רציתי לדעת אם אני ירכוש כ. מסך חדש ואתקין אותו על המחשב הנ"ל הוא יריץ משחקים חדשים חלק. מעבד: intel core2duo e6550 @ 2333mhz זכרון פנימי: 4GB ddr2 וכמה אמור לעלות בערך שדרוג של כ. מסך סבבה שיחזיק כמה שיותר? תודה לכם.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן חבר'ה, המפרט: i7 930 ga-ex58a-ud3r 6gb ddr3 1600 cl9 intel x25-m 80gb sapphire 5850 3DMark Vantage - על רזולוציה של 1024x1280 ומצב PERFORMENCE, בלי לגעת בשום דבר בתוכנה. 3DMark 2006 - אותה רזולוציה ושוב בלי לגעת בכלום. עד כמה זה נמוך ומה אפשר לעשות ע"מ להגיע לתוצאות האופטימליות? תודה אנשים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by panda2004,

אהלן ותודה על העזרה. תקציב: עד 600 ש"ח חריגה מקסימלית: 150 ש"ח תאריך מתוכנן לקניה: בשבוע הבא שימושים העיקריים מהכרטיס: גיימינג בינוני במשחקים הבאים: Thief 4 Splinter Cell Assassin's Creed Hitman Absolution Company of Heroes מעבד: (QuadCore Intel Core i5-4590, 3600 MHz (36 x 100 לוח אם: Gigabyte GA-H97-HD3 http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=4954#sp תושבת על לוח אם לכרטיס מסך: PCI Express x16 slot כרטיס מסך נוכחי: Intel HD Graphics 4600 זכרון RAM: סלוט אחד של 8 ג'יגה DDR3 1600 Mhz מארז: Nanoxia Deep Silence 2 ספק כוח: Raider RA 750 750W איזה מסך יש לכם או מה גודלו? מה הרזולוציה המקסימלית שהמסך תומך בה? NEC MultiSync LCD1880SX LCD…

8. Started by --Shadow--,

כמובן כנראה יהיה בין 3080 ל 3090 עם 12GB RAM https://wccftech.com/nvidia-rtx-3080-ti-9984-cuda-cores/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ביקשתי בפורום אחר.. אבל זה דיי פורום של ילדודס אז אני מעדיף לשאול פה כדי ללכת על בטוח. תקציב - 500 שקל גג.. זה דיי לחוץ אז בלי חריגות שימוש - משחקים בעיקר.. לא מצפה שיריץ לי הכל על VERY HIGH... מפרט של המחשב: זה חשוב חברה בלי מפרט לא נדע איזה כרטיס להתאים לכם!. מעבד: AMD Phenom II X3 Black Edition 720 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 כרטיס מסך נוכחי: ATI RADEON HD4670 512MB ספק: SeaSonic SS-500ET 500W מסך: BENQ V2220P 22" עכשיו אני מעדיף משהו מחנות בבאר שבע (Pandas,Ivory.KSP) למרות שאני לא שולל שום דבר אני שמתי עין על זה: ATI 5670 OC http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=27939 אבל המליצו לי איפה ששאלתי על זה: 450…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך המלצה למסך דק LCD של 17/18 אניץ' עם זמן תגובה לא יותר מ 15MS (אני מעדיף בסביבות ה 10 11) זוית ראיה 170 רזולוציה לא פחות מ 1280x1024 (לפי דעתי זה החי טוב) תודה לעוזרים מראש

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי כרגע GF6800GS שמריץ כמעט כל משחק שקיים. אך אני רואה את הסוף מתקרב. אני לא רוצה כרטיס מסך פיצוצי וגרפיקה מפוצצת עיינים אני רק רוצה להריץ משחקי מחשב חדשים ב 1280*1024 ולקבל FPS שיאפשר לי לשחק בצורה חלקה. איזה כרטיס כמה שיותר זול(עד 400 ש"ח מקסימום עליון ומוחלט!) יספק את צרכי לכמה שיותר זמן? מה יש ב TRADEZONE ? או ב YAD2? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=70&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by marking,

כמובן שבדריוורים של הכרטיס מסך יש תוספת נחמדה שעוזרת לעבוד יותר מהר בוינדוס עם הכרטיס מסך, איזה תוכנה אהבתם יותר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by matan007,

מתלבט בין: sapphire hd 5770 GTX460 Synergy 768MB בקשר ל- GTX גם לא יודע באיזה יצרן לבחור? תנו בבקשה המלצות בין השניים או שונה בתקציב בין 650 שקל עד 730 שקל. מהחנות KSP

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. או שרק מחברים אותו ל PCI והוא מוכן? איך זה בדיוק עובד?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by system_x,

אז ככה היום נסעתי לזיגזג לקבל הזמנה... קודם כל על החנות... הגעתי לשם מפ''ת בקו 76 (יצאתי בצומת סביון) מצאתי את הכניסה לישוב ''מונסון'' ולאחר מכן זה כ 10 דקות הליכה... אני חייב לציין שהמקום הזה כ''כ שומם... אין שם נפש חיה בכלל... אז מצאתי את הרחוב שבו אמורה להיות החנות (שנהב מס' 28) ואני מסתכל ומסתכל ומנסה למצוא משהו בולט כדי לדעת שזאת חנות... לא מצאתי חחחחחחח אז התקשרתי ואמרתי שאני שם אבל אני לא רואה שום חנות ואז הוא הסביר לי שזה מול הפרצוף שלי. זה בית פרטי שהדבר היחידי שמציין שזה ''זיגזג'' זאת תוית קטנה (כמו שרושמים בכניסה של בית פרטי...) ועליה כתוב זיגזג... בחיי שצריך משקפיים או משקפת בשביל להבחין בשלט... מבפנים נראת אחלה חנות דווקא... מה ששמתי לב זה מבחר גדול של מוצרי …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ilu_xa,

לפני חודשיים בידיוק רכשתי לי מחשב חדש בתקציב מוגבל וכבר (נראה לי) הגיע שלב השדרגת הראשונית המצויה התחלתי להתעניין במשחקים חזק יותר ממה שחשבתי שאתעניין, ולאחר כמה משחקים (ישנים יחסית) הגעתי למסכנה שהביצעוים שאני מקבל לא מספקים אותי. אבקש מכם להעיף מבט על מפרט ולהגיד לי מה בידיוק חסר לי, ומה קריטי להחליף קודם. אין לי כרגע תקציב מוגדר לעניין אך לדעתי אסתפק בהחלפת פריט אחד (מעבד\כ.מסך). חשוב לציין שהרזולוציה שאני משחק בה היא 1600X900 במסך 20". אשמח לשמוע רעיונות והכוונות בעניין לא פשוט זה : נ.ב - עד כמה קשה יהיה למכור את ה 5750 שלי אשר רכשתי לפני חודשיים, וכמה כסף אוכל לקבל עבורו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. בהשוואה הבאה בדקו באתר של טומס האם יש הבדלים בין יצרנים שונים בכרטיסי ה 4870, מומלץ למי שמתלבט: http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-4870-palit,2096.html

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by mottile,

קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by plXy,

שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by omrit,

הורדתי סרט HDTV ברזולוציה מטורפת של 1920X1080. הסרט רץ אצלי חלק אבל מנצל בין 80%-90%! מהמעבד שלי!!! (athlon64@2.5GHZ) האם צריך קודקים מיוחדים/כ.מסך מיוחד, כדי לתמוך לגמרי בסרטי HDTV/H264?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by adirnasri,

כותרת תודה מראש אדיר

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by WildFire,

יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by OR007,

אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by a1a1a1a,

אני רוצה לקנות את ה4870 1GB אבל יש מלא חברות, עם OC, בלי OC רציתי את הPALIT SONIC אבל קראתי שהוא רועש.. איזה גרסא הכי טובה שמשלבת שקט עם ביצועים? שלא יעבור את ה1100 +-

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by zabal12,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים למפרט הבא : core i 3 2100 3.1 ghz Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET 1920x1080 רזולוצית מסך טבעית 4GB RAM 1333 MH Intel BLKDH67CL-B3 Socket 1155 H67 CHIPSET תודה,

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים