עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by CXC,

למה אני לא יכול להציב ערך גבוה יותר של מתח ב-MSI AFTERBURNER? SAPPHIRE 7950 3GB DUAL-X BOOST בלי מתח זה תוקע אותי.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by HoT-DoG,

איזה רדאון עדיף HERCULES או GIGABYTE תגיבו זה חשוב ותגידו למה! תודה!!!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by סקיווקר,

איבחנתי בסאמסונג 730B שלי מריחות צבע קלות (בלי קשר לזליגת אור), למשל שמזיזים חלון עם העכבר ומנסים לראות מה כתוב באותו זמן רואים מריחה או שמתסכלים על תמונה ומזיזים את החלון גם היא מעט נמרחת. ככה שזה לא מדויק להגיד שמתחת ל 12MS אין מריחות נראה לי... כי ככה גרמו לי לחשוב. אם זאת לא נראה לי שזה כבר ממש קריטי יחסית לעבר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לדעתי כן אבל אני רוצה לשמוע מאחרים. זה מעניין אותי כי ראיתי שמישהו רוצה לקנות את הכרטיס הזה וחושב שזה ייתן לו ביצועים טובים. מה גם שהכרטיס בא עם 64 ביט... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814145121&ATT=Video+Cards&CMP=OTC-d3alt1me

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by BenBezalel,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש..ה- 9800GT לא עונה בכלל לדרישותיי. המפרט שלי הוא E7400 ללא OC. 4GB DDRII 800MHZ על WIN7 32BIT ספק 500W לוח אם DG41TY של אינטל. השימוש הוא בעיקר למשחקים על מסך 22'' 1650X1080. איזה כרטיסים יכולים להתאים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by marlboro,

תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nivrob123,

יש לי אח גר באמריקה אם הוא קונה לי כרטיס מסך לדוגמא לR9 280X שיצא ושולח לי אותו רק את הכרטיס בחבילה אני משלם מכס?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by the king2006,

שלום .. ביימים הקרובים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שניים .. http://tms.co.il/product/5783 VS http://tms.co.il/product/5859 יש הבדל גדול ביניהם?? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. גרסה חדשה של המארז החיצוני לכרטיסי מסך כוללת ספק כוח נדיב מאוד - והארה צבעונית ניתנת לתכנות כמובן לכתבה

10. לפני משהו כמו חודש הלך לי כרטיס מסך Radeon HD 5670 במחשב ה-"עיקרי" (לא רוצה לקרוא לו "מחשב ראשי"). את הסיפור הזה אפשר לקרוא כאן (אבל ממש לא חובה): היה לי (ועדיין יש לי) "מחשב גיבוי" ישן שישב בתוך קרטון במחסן במשך 5 שנים. לפני שהכנסתי אותו לתוך הקרטון דאגתי להתקין שם את כל מה שהיה עלול לשמש אותי במצב בו המחשב העיקרי קורס בצורה קטסטרופית. ואחרי 5 שנים ללא תקלות רציניות זה קרה... ועוד בסוף שבוע. המחשב (העיקרי) לא עולה... יש לי אינדיקציה חזקה שזה אכן הכרטיס מסך כשאני לא יכול להיות בטוח ב-100%. נו טוב.. יום שישי... מה עושים?.. הוצאתי את המחשב הישן מהקרטון.. חיברתי אליו את כל מה שצריך.. והוקוס פוקוס... אפילו התאריך היה מדוייק... רק השע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. כרטיס הביניים החדש של NVIDIA עתיד להיחשף ב-22 בינואר, אך נראה שיש מי שלא מוכנים להמתין וחושפים לנו כבר עכשיו את הפרטים המלאים על החומרה והביצועים שממתינים לנו. מהפכה מעבר לפינה? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%92%d7%a2-%d7%9c%d7%a4%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%94%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa-geforce-gtx-960-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9/

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך nvidia gtx 550 ti ומערכת הפעלה WIN10 אי אפשר לעבוד על מערכת ההפעלה. הדרייבר קורס כל כמה שניות ותפריטים וחלונות מופיעים בצבע שחור. אם אני מסכיר את הדרייבר המערכת הפעלה מתקינה אותו באופן אוטומטי מיד אחרי ההפעלה מחדש. ניסיתי להוריד דרייברים שונים של NVIDIA ובכולם אותה בעיה. בעיה נוספת היא שאי אפשר למצוא מידע מועיל באינטרנט שכן יש אינסוף תוצאות לקריאות NVIDIA בהרבה כרטיסי מסך ובכל מערכות ההפעלה. מהע ושים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by RayZ,

יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Kfir,

יש למישהו מושג אם יש מצב או כל אפשרות להגיע בTV OUT של כרטיסי המסך לרזולוציה בטלויזיות החדישות של 1024x800 ? תודה... kfir@jesta.co.il

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by LRa,

אהלן, מחפש כרטיס עד 700 ש"ח למסך 19. הנה המפרט שלי: GIGABYTE GA-73PVM-S2H E8400 CoolerMaster Elite 335 OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Special Ops FSP Epsilon 450W אני מחפש כרטיס שיריץ לי כל משחק(אם זה אפשרי) במקסימום. האם המחירים צפויים לרדת משמעותית בעוד חודש? תודה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by sagi_10,

אני רוצה כרטיס מסך הכי טוב שאפשר להשיג ב- 700-800 שח בלי חריגות תודה רבה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MeniAdam,

היי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב של אחי, במחשב יש לו מעבד I3 עם 4GB זכרון ולוח אם של אסוס דגם P8H61-M . מערכת הפעלה win7 home 32bit. במחשב משחקים הילדים שלו משחקים ורואים סרטים. כרטיס המסך שם עכשיו מובנה בלוח והם רוצים כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו fifa וכו" ברמה סבירה שיספק ילדים חובבנים בני 12-13. אשמח לקבל המלצות. התקציב הוא 400-450 ש"ח. בתודה, חנוכה שמח מני

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dabaz,

יש לי F700P ואני מאוד מרוצה ממנו. לפני כמה זמן התגלה לי פיקסל שרוף! חשבתי שזה לא אמור לקרות בCRT.... בכל מקרה אני מקווה יש לי עדיין אחריות מח.י, אז רציתי לדעת אם יש אפשרות שאפשר לתקן את זה? ואם יש לי אחריות אז הם יחליפו? מה ההצהרה שלהם לגבי פיקסלים שרופים בCRT? אם יש להם בכלל... עוד שאלה, איך אני אמור לנקות את המסך הנ"ל? כל הזמן מתגלים לי כתמים מוזרים, כאילו מישהו התעטש לי על המסך....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מישהו יכול לתת לי המלצה והסבר על הסוגים השונים של הכרטיס HD5850 יש של גיגבייט אסוס ספיר גרסת טוקסיק ווויפור של ספיר של איזה חברה הכי מומלץ? ומה מיוחד בטוקסיק ווייפור והאם הם שווים את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by jonathan buchwald,

האם כרטיס מסך GTX970 יכול להריץ תוכנות עריכה ב4K ? תוכנות LIGHROOM פוטושופ וכו

22. כותרת, מה הכרטיס הכי משתלם מבחינת ביצועים/מחיר?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by sxs,

אני שואל ספציפיט לכרטיס הזה: GF4 4200, האם יהיה הבדל בצועים בין 128MB ל64MB ? אם כן אז בכמה :-\

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Tzion,

אני מתכוון שגם יצאו הגרסא של ה4200 שתומכת בAGP*8 אבל לא התמיכה הזאת משנה, מה שיותר קריטי זה השימוש בזכרונות יותר איכותיים, ומהירויות שעון גבוהות יותר... האם זה באמת משנה בעיקר הקטע של הזכרונות והחברה שמיצרת את הזכרונות??? ??? וכמה זמן יקח לכרטיסי הAGP*8 להגיע לארץ ומה יהיה ההפרש במחיר? והאם בכלל כדאי לקנות TI4200, או לחכות עוד חודש+ לרידון 9500??? הוא יותר טוב?? ומה המחיר שלו פחות או יותר? והאם יש לו עוד יתרונות טכניים על הTI4200 מלבד התמיכה שלו בDX9??? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. (פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים