כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כותרת... XFX GeForce GTX 285 Sapphire Radeon HD 4850 X2 שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5798 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה - לא קצת יקר ל- gs ? או שבגלל שהוא oc זה אומר שהוא בעצם בכוח של gt ?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני שואל ספציפיט לכרטיס הזה: GF4 4200, האם יהיה הבדל בצועים בין 128MB ל64MB ? אם כן אז בכמה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה:GIGABYTE R9 280X יש לי ספק 600W של ZALMAN המפרט שלי:מעבד:2.8 760 intel core i5 quad לוח:Gigabyte GAP55UD3L ספק כח:zalman zm600 st 600w זיכרון:4RAM כרטיס מסך:sapphire HD 5850 2048mb אני מוסיף עוד 4RAM
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שני הכרטיסים מהסיבה הזאת: gigabyte הם חברה מוכרת יותר מ sparkle לכן לדעתי מבחינת אמינות הכרטיס של gigabyte יותר טוב מצד שני הכרטיס של sparkle מגיע עם אובר קלוק מה שיכול לשפר את הביצועים בצורה נחמדה של כ 10 % אך נאמר לי שהקירור של gigabyte יותר טוב וגם אמין (כסף הוא אינה הבעיה שניהם עולים בסביבות 1400 ש''ח) אני מקווה שתוכלו לעזור לי לבחור ואנא פרטו את הסיבות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה אני לא יכול להציב ערך גבוה יותר של מתח ב-MSI AFTERBURNER? SAPPHIRE 7950 3GB DUAL-X BOOST בלי מתח זה תוקע אותי.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב של אחי, במחשב יש לו מעבד I3 עם 4GB זכרון ולוח אם של אסוס דגם P8H61-M . מערכת הפעלה win7 home 32bit. במחשב משחקים הילדים שלו משחקים ורואים סרטים. כרטיס המסך שם עכשיו מובנה בלוח והם רוצים כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו fifa וכו" ברמה סבירה שיספק ילדים חובבנים בני 12-13. אשמח לקבל המלצות. התקציב הוא 400-450 ש"ח. בתודה, חנוכה שמח מני
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: +AMD 3600 (ליבה כפולה) לוח M2A של ASUS 2 סלוטים של זיכרון = 1.5 GB DDR2 עכשיו אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אני חיכיתי עד עכשיו עם הקנייה של כרטיס המסך כי העדפתי שהוא יהיה כמה שיותר חדש השאיפות שלי לא רציניות אני רוצה לשחק GTA4 בצורה חלקה ושירוץ על הביצועים המקסימליים וגם NFS הבא שעומד לצאת (אין לי מושג מה השם ומה הדרישות) הבנתי שהמערכת שלי יחסית מיושנת ובגלל זה אם אני אשים לה לדוגמה 4850 אז הוא לא יגיע לניצול מלא אההה ואגב, יש לי ויסטה וגם XP ואני משתמש בעיקר בXP תודה רבה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו למכור לי כרטיס מסך יד שניה ב 800 שקל עם אחריות של שנתיים מ KSP כרטיס מסך דגם Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E בדקתי וראיתי שכרטיס כזה עולה ב 1500 ksp שקל זאת נשמעת עסקה די טובה. רציתי לדעת אם אתם ממליצים לקנות יד שניה במיוחד שיש אחריות לשנתיים ב KSP
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מסך Lg 1780Q ומשום מה היום התגלו פיקסלים שרופים. בערך 20 אם לא יותר, מפוזרים על המסך הם משנים את הצבע שלהם בכל זווית צפייה שאני מסתכל, אם אני מסתכל ישר הם בצבע אדום מהצד הם בצבע תכלת. בקיצור די הרבה כאלה :< המסך בן חודש בערך וזרקתי את הקופסא שלו, אבל יש לי תעודת אחריות מה לעשות? כמה זמן יקח להם להחליף תמסך? הם צריכים לשלוח אותו ליבואן ? גררר איזה עצבים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך מסירים את הדרייברים כמו שצריך כדי שלא יהיו בעיות?? ובנוגע להתקנת החדשים... איזו גרסה הכי מומלצת והכי יציבה ומה מתקינים קודם דרייבים או קונטרול פאנל? המון תודה לכל המגיבים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם ה-Maxwell 2.0 הזול ביותר כבר כאן, ומקווה להוכיח את עצמו כתחליף ראוי עבור ה-GeForce GTX 750 Ti האהוב לכתבה: http://hwzone.co.il/מקסוול-לתפרנים-הכירו-את-ה-geforce-gtx-950/
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו לי על כרטיס מסך טוב עד 500 ש"ח, אין לי יותר מזה, כי אני מתכנן לקנות גם את הקונרו. אה, ואני רוצה שCRYSIS יעבוד לי כמובן , הנה הדרישות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=193043.0 יש משהו כזה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם בקניית כרטיס מסך עבור האחיינים שלי. המחשב שברשותם: Pentium Dual-Core CPU E5300 2.60GHz DDR2 2GB ספק כוח אם אינני טועה Enermax 400-500W לוח אם: GA-G41M-ES2L GIGABYTE מסך LG W2253TQ ברזולוציה 1920X1080 שיריץ FIFA 2012 או FIFA 2010 למשל לא חייבים לשחק על ההגדרות הכי גבהות אבל שאפשר יהיה לשחק בצורה נורמאלית
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי HD5850 בן כשנתיים ומספר חודשים,ברצוני לשדרג כרטיס מסך למען הרצת משחקים כבדים על FPS גבוהה יותר והגדרות גבוהות יותר. המפרט שלי בצד,המסך כרגע הוא DELL 2209WA - כניראה ישודרג למסך 23-24 אינץ'. אני מחפש כרטיס מסך חדש שיביא מענה טוב בתקציב של כ1800 ש"ח(במידה ואצליח למכור את ה5850 שלי במחיר נורמלי התקציב יעלה כמובן). אשמח להצעות =)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שוב שלום רציתי קודם כל לדעת, האם יש גרסא של 1G ל-HD4830. בכל אופן, אני מעוניין לדעת מה יהיה הפרש הביצועים בין 260GTX עם OC של 750 בליבה ו-2450 בזכרונות לבין CF (בלוח עם 2 חריצי PCI-E X16) של HD4830 1G (אם לא קיים אז לא רלוונטי) שעברו את ה-OC המקסימלי שניתן לעשות להם לבין CF (אותו לוח) של HD4850 1G, גם להם אני מעוניין להעביר OC כבד. אני ככל הנראה אוכל לחבר לכל אחד מכרטיסי המסך טווין טורבו משלו, כך שלא אמורה להיות הגבלה בגלל הטמפרטורה. הלוח שישמש ל-CF ישמש כמובן גם את ה-260GTX. אין צורך בכרטיסי SONIC למיניהם, בכל מקרה ה-OC יהיה זהה. אגב, אני מודע למחירים. HD4830 אמור לעלות בערך 700 שקל ו-HD4850 אמור לעלות בערך 850. ה-260GTX יעלה 1500. אין הגבלה מספק הכוח והמארז. המסך הו…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: 2.53hze7200 זיכרון 4.0 gb לוח אם MSI p6ngm-fd 775 1glan מסך samsung 953 bw 2ms ספק כוח 700 וואט יתאים לי הכרטיס מסך Radeon HD 5850 1024MB GDDR5 MSI
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לחיבור המחשב לטלוויזיה ולקולנוע ביתי (יציאת HDMI) ולמשחקים (BATTLE FIELD2 ודומיו). כמו כן חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD. אני לא מעוניין להוציא יותר מ 350 ש"ח פלוס מינוס ואם צריך לוותר על יכולות מסוימות של הכרטיס כדי לעמוד בתקציב אוותר על יכולות המשחקים. יש לי גם הזדמנות להביא כרטיס מארה"ב אם המחירים שם יותר זולים. אשמח להמלצה גם בעניין זה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-