כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
הגדרות מקסימליות ללא פילטרים על 1080 P ישנם מקומות שראיתי מתחת ל30FPS הגיוני? הדרייבר מעודכן ושאר המשחקים רצים יפה... מעבד 6600k ו 8GB זכרון...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אף פע לא יצא לי להבין את מהות הדבר אז אם מישהו יוכל לתת לי הסבר כללי בין ההבדלים זה יעזור מאוד...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי דיי ישן והמליצו לי להחליף את הכרטיס מסך והזכרון במקום לקנות חדש. אני צריך המלצות לגבי איזה כרטיס מסך לקנות ואני מתלבט כין nvidia לבין amd שמציעים יותר זכרון וירטואלי. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך וזיכרון למחשב במחיר כולל של 2000 ש"ח (לשניהם) או שהאם כדאי לי לחכות לכרטיסי מסך החדשים שבדרך.. תודה לעוזרים. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Antec Two Hundred ATX Mid Tower Gaming ספק כח: SeaSonic 620W Bronze …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך לחיבור המחשב לטלוויזיה ולקולנוע ביתי (יציאת HDMI) ולמשחקים (BATTLE FIELD2 ודומיו). כמו כן חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD. אני לא מעוניין להוציא יותר מ 350 ש"ח פלוס מינוס ואם צריך לוותר על יכולות מסוימות של הכרטיס כדי לעמוד בתקציב אוותר על יכולות המשחקים. יש לי גם הזדמנות להביא כרטיס מארה"ב אם המחירים שם יותר זולים. אשמח להמלצה גם בעניין זה. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הנה לינק מזאפ שמכיל (אני חושב) את כל היצרנים של הכרטיס המבוקש. למישהו יש דעה על פירמה מסויימת כעדיפה על השניה ? אם מבחינת החומרה ואם מבחינת הבאנדל שמגיע עם הכרטיס http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=C-GraphicCard&keyword=8800gts תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי טלויזיה חדשה תומכת 3D ואני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך ב-HTPC שלי ע"מ לצפות בתוכן 3D ישירות מהמחשב. הדרישות שלי הם דיי פשוטות: 1. תמיכה ב-HDMI 1.4 2. יכולת ניגון של בלו-ריי מלאים ב-1080p MPEG4 ו-Half SBS בפורמט MKV אין לי צורך בתמיכה במשחקים. בנוסף, המחשב עצמו רחוק מלהיות שיא הטכנולגיה ומדובר במחשב דיי פרימיטיבי: E6600 עם 4 גיגה זכרון, לכן, חשוב לי שתהיה תמכית חומרה מובנית. בנוסף, אשמח לדעת האם יש כרטיסים מתאימים עם קירור פסיבי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני הולך לקנות את הX800GTO2 של חברת Sapphire. אני מתכנן לעשות אוברקלוק ופתיחת צינורות עיבוד כך שיגיע לרמה של X850XTPE. האם הקירור של הכרטיס יכול לעמוד בזה? והאם הקירור שקט? נ.ב: האם מומלץ לעשות לכרטיס אוברקלוק איך שהוא מגיע?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע GF6800GS שמריץ כמעט כל משחק שקיים. אך אני רואה את הסוף מתקרב. אני לא רוצה כרטיס מסך פיצוצי וגרפיקה מפוצצת עיינים אני רק רוצה להריץ משחקי מחשב חדשים ב 1280*1024 ולקבל FPS שיאפשר לי לשחק בצורה חלקה. איזה כרטיס כמה שיותר זול(עד 400 ש"ח מקסימום עליון ומוחלט!) יספק את צרכי לכמה שיותר זמן? מה יש ב TRADEZONE ? או ב YAD2? http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=174&SalesSubCat3ID=70&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ה Radeon 9100, הוא R250 בגירסתו המוחלשת: 8500LE, או שמא הוא בגירסה הרגילה? הודה למי שיענה!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי תוכנה POWER DVD 13 והשאלה האם כרטיס מסך NVIDIA עם PhysX System Software יכול להראות סרטים טוב יותר , מדוייק יותר או מפורט יותר או צינות טוב יותר אני גם צופה בסרטים תלת מימד ,האם כאן זה מועיל ? NVIDIA בונה את האפקטים בסרטים עם PhysX
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי כרטיס GTX660 של גיגהבייט שלא עובד, התחלה חשבתי שאולי אחד מהפורטים נשרף ולא רואים כלום בגלל זה אבל באף אחד מהם אין תצוגה. הורדתי את הקירור כדי לראות אם יש הלחמות שרופות או דברים כאלה שאפשר לראות ואין כלום. כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר של הקירור כן עובד לכן אני חושב שאולי עדיין אפשר להפעיל את הכרטיס.. יש מישהו שיודע או יכול לתת עצה כדי שאוכל להחזיר את הכרטיס לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?s=d4af7d5ba409495e28be6d8ff675ac84&threadid=37839
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלוח אם שלי יוכל לתמוך בכרטיס? אני דיוע רשום agp אבל בכל זאת הוא יכול? http://img51.exs.cx/img51/4904/2412zu.jpg תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דיברתי איתו על רדאון 9800 והוא אמר שפנטיום 4 עם 9800PRO יוציא ביצועים בBFV כמו פנטיום 2 עם רדאון 9600 pro אז הוא אמר לי אפילו שאני אשאל כאן אז מי צודק?)אני יודע שאני כמובן ;D)
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אם אני מעוניין להריץ משחקים על רזולוציה כזו בהגדרות high אני אצטרך יותר מכרטיס אחד? אם כן, כמה ואיזה? התקציב פחות קריטי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים אישרה כי משפחת ה-Navi עתידה להתרחב בקרוב - עם דגמים עוצמתיים יותר שיוכלו להלחיץ סוף סוף את המתחרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
Available Now at www.nvidia.co.il fast speed enjoy Nvidia Israel
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום .. ביימים הקרובים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שניים .. http://tms.co.il/product/5783 VS http://tms.co.il/product/5859 יש הבדל גדול ביניהם?? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה הזאת. הכרטיס מסך (HD PALIT 4870 512) משנה כל פעם על דעת עצמו את תדר המקסימום של PCI EXPRESS י מ16 ל4. חשבתי בזמנו זה קשור למאווררים שהיו לי (5) אז ניתקתי את כולם והשארתי 1 מקורי. אך עדיין התופעה ממשיכה. אולי הספק בכלל אשם? (HEC 550+ 80BRONZ) גיליתי שבכדי לפתור את הבעיה אני צריך לנתק את כבלי החשמל של כרטיס המסך לחכות כמה שניות להחזיר ואז המחשב מזהה תדר של 16. אבל אחרי כמה ימי שימוש התדר יורד שוב ל 4. מעבד פנום 2 720 X3 ללא שום אובקלוק. ביוס הכי עדכני ועומד על דיפולט. דרייבר עדכני של כרטיס מסך. תודה לעוזרים, תמיר. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פעם פורסם שכרטיסי 290 סובלים מירידה לתדר נמוך ובעיות נוספות הדרייברים פתרו זאת ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
o.s - Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 CPU - Intel Core i7 870 @ 2.93GHz Lynnfield 45nm Technology RAM - 6.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz Motherboard - ASUSTeK Computer INC. P7H55-M PRO LGA1156 graphic card - 1024MB NVIDIA GeForce 9500 GT תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב של אחי, במחשב יש לו מעבד I3 עם 4GB זכרון ולוח אם של אסוס דגם P8H61-M . מערכת הפעלה win7 home 32bit. במחשב משחקים הילדים שלו משחקים ורואים סרטים. כרטיס המסך שם עכשיו מובנה בלוח והם רוצים כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו fifa וכו" ברמה סבירה שיספק ילדים חובבנים בני 12-13. אשמח לקבל המלצות. התקציב הוא 400-450 ש"ח. בתודה, חנוכה שמח מני
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-