עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Opptical,

שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology ‎4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by RAPIDFIRE,

שלום , אני רוכש כרטיס מסך 5850 HD רציתי נורא כרטיס של SAPPHIRE אך אין אותו במלאי(בחנות הקרובה אליי ) אלא רק של CLUB 3D או POWERCOLOR לטענת המוכר , אין הבדל בין המותגים והם בדיוק אותו דבר ( רק מדבקות אחרות) האם יש צדק בדבר ? האם אני יכול לקחת כרטיס של CLUB 3D ולהיות רגוע ? או שעדיין SAPPHIRE עולה על האחרים מבחינת איכות.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yael333,

שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד אינטל Core i3 540 לוח אם Gigabyte H55M-D2H זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וכרטיס מסך 220GT של nvidia, 1024 MBSDDR3/ על הקופסא של המשחק כתוב שצריך: מעבד intel 1.8 GHZ CORE 2 או AMBATLON 64 2.4 GHZ וכרטיס מסך: 256 MD NVIDIA 7900' 256 MD ATI*1900 אני שואלת האם המשחק יעבוד טוב, כך שהילד יוכל להנות מהגרפיקה, או שיעבוד "בערך"... תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Stanly,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=35020&sog=C-Monitor מה אתם אומרים כדאי?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mix,

קניתי ויש לו ביצועים מדהימים (היה לי Gf3) הם טובים TRIPLEX? (רק כדי לדעת)?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DJackir,

איזה עדיף לביצועים הטובים ביותר למשחקים ? צריך תשובה כמה שיותר מהר תודה...

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי מחשב שהמפרט הוא : 3 GB זכרון פנימי לוח אם M2NPV-VM עם PCI *16 מעבד AMD Athlon 64 3800+ וכרגע כרטיס מסך nvidia 7300gt טלויזיה LG 42 LED ורסיבר של חברת YAMAHA אם כניסות HDMI ו5.1 ורציתי לחבר את המחשב לרסיבר ולטלויזיה שיהיה לי גם 1080p וגם 5.1 כרגע אני מחבר את המחשב עם מתאם מdvi לhdmi אבל ה sound הוא 2.1 דרך הכרטיס קול לכן רציתי לקנות כרטיס מסך שיכלול את הסאונד והוידאו דרך ה HDMI ההתלבטות היא בין SAPPHIRE HD 6450 1GB DDR3 ל SAPPHIRE HD 6450 512MB DDR3 מה יותר כדאי ומהם ההבדלים? ואם יש הצעה למשהו אחר באותו מחיר פחות או יותר? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. ראיתי איזה אינפוגרפיק של בלומברג וחשבתי שאולי עוד כמה אנשים ירצו לראות אותו לדבר עליו טיפה ועל המשמעויות בו. בתמונה הזאת אפשר לראות את כל בעיות הייצור במכה אחת, מכל החברות שמתעסקות בייצור שבבים רק שלוש מציעות את היכולת ייצור שלהן למתכנני שבבים(AMD ונוידיה לדוגמה) ומתוכן רק שתיים יכולות לייצר ברמה גבוהה והן אחראיות לייצור של כל השבבים העולמיים שהם לא בייצור עצמי וזה כולל שבבים למכוניות, קונסולות משחק וכדומה. הכתבה היא על העובדה שהאיחוד האירופי רוצה להגדיל את חלקו בעוגה בשיתוף פעולה עם סמסונג\TSMC. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-11/europe-weighs-semiconductor-foundry-to-fix-supply-chain-risk

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by NiMo1771,

אני קונה בקרוב מחשב חדש למטרות גיימניג כבד כעיקרון הייתי די נעול על CF של 6850, אבל עכשיו ראיתי את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2136 איזה מערך כדאי יותר? איזה מהם (CF או SLI) מנוצל יותר? והאם SLI יעבוד טוב עם P55A UD4? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. o.s - Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 CPU - Intel Core i7 870 @ 2.93GHz Lynnfield 45nm Technology RAM -‎ 6.00GB Dual-Channel DDR3 @ 668MHz Motherboard - ASUSTeK Computer INC. P7H55-M PRO LGA1156 graphic card - 1024MB NVIDIA GeForce 9500 GT תודה לעוזרים.

11. Started by סקיווקר,

איבחנתי בסאמסונג 730B שלי מריחות צבע קלות (בלי קשר לזליגת אור), למשל שמזיזים חלון עם העכבר ומנסים לראות מה כתוב באותו זמן רואים מריחה או שמתסכלים על תמונה ומזיזים את החלון גם היא מעט נמרחת. ככה שזה לא מדויק להגיד שמתחת ל 12MS אין מריחות נראה לי... כי ככה גרמו לי לחשוב. אם זאת לא נראה לי שזה כבר ממש קריטי יחסית לעבר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by yuyudodo,

עדיף מKSP תנו בראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Bakshi1,

שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים עד 400 ש"ח המגבלה היחידה שאני חושב שיש לי היא המעבד amd440x2 וספק כוח hec 400trt שאני חושב שהוא חלש.. יש לי גם 2 ג'יגה זיכרון. אודה אם תוכלו להמליץ על כרטיס. נ.ב אני שוקל לקנות בעקבות בעיות חמורות שיש לי עם x1950pro. יש המוון ארטיפקטים, יכול להיות שזה קשור לספק כוח?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. פתאום הממסר התחיל לתקתק כמו איתות של מכונית נראה לי שהספק כח שלו נשרף

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הייתה לי בעיה עם הכרטיס הנוכחי והחלטתי שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך ומסך. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 600 ל-700 ש"ח (אפשר לחרוג אם צריך). הרזולוציה של המסך החדש תהיה 1920*1080. מפרט המחשב:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by rani,

הטלוויזיה שלי תומכת ב 1080i (תאמינו או לא -->מקרן אחורי) אך יותר נפוץ וחדש הפורמט 720p השאלה הגדולה שלי היא האם כדאי להריץ סרטים ב1080P וזה יורד ל1080i דרך הדריוור של הכרטיס מסך או 720P? מה הבדל בעיקרון בין 1080i לבין 720p?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by d.c.n,

שלום, יש לי כרטיס מסך HD 6970 רציתי לדעת איך אני משחק במשחקים בתלת מימד...? תודה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4003 אני מקבל אותו במחיר של 600 ש"ח יד שניה כמובן .......(זה מכירות שנמכרות מחברות היטק שפשטו את הרגל) איך המסך הזה ? אני לא מצליח למצוא אותו בשום חנות בישראל לעזזל ! כמה הוא שווה חדש והאם הוא שווה בכלל 600 ש"ח ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by eranmor,

יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כותרת. תודה לכל העונים.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי מישהו הזמין כרטיס מסך מחו"ל מאתרים ששולחים רק לארה"ב דרך מסטופ וכדומה? האם זה כדאי ומשתלם? כמה עולה לשלוח לארץ וכו'? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by DarkEnergy,

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tal_be,

שלום, יש לי את ה 260GTX ו LCD 42. חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD. הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום. ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI. כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה. כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו. מה אני עושה לא בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=24-116-216 על כזה מסך אתם ממליצים? 1931 שקל הייתי זורק עוד על משהו שלוקח לו 20 דקות "להתחמם".... נראה לי אני חוזר לF900P של LG.... מה אתם אומרים? תודה מראש, ניר.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים