כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני בטוח שרבים ממכם מכירים את המסך הזה רציתי לדעת כמה ms יש לו
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני הולך לקנות בזמן הדי קרוב מחשב חדש, עכשיו גיליתי פה כרטיס מצויין, נקרא (מוכר לרבים) NVIDIA GE FORCE 7900GS, ביררתי הוא עולה בערך 1200 ש"ח, עכשיו במחיר של שניים כאלה ניתן לקנות RADEON X1900XT 512 יחיד, שאני מניח שחזק מ-GS יחיד בהרבה אבל מפגר מאחור מול שניים, האם עדיף לקנות שניי כאלה במקום XT אחד? או שאולי יש אופציה יותר טובה לדעתי והיא לרכוש שניי כרטיסי MID RANGE של ATI (כמו למשל X1950PRO) ולבנות מהם מערך CROSS FIRE, מה אתם אומרים? כרטיס אחד חזק מאוד, שניים טיפה פחות חזקים אבל עדיין שניים? עריכה : אה ועוד שאלה על הדרך, האם ניתן לעשות למערכי כרטיסים אוברקלוק ? כי עם לא, אז הXT עדיף בטוח כי הוא אחלה אוברקלוקר
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray Noctua NH-D14 CPU Cooler Gigabyte Z77X-UD5H G.Skill Ripjaws-X 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9-24 MSI GTX 680 Lightning Samsung HD103SJ 1TB Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Antec High Current Gamer 620W Modular Active PFC 13.5cm PSU HCG-620M Thermaltake ARMOR REVO זהו מפרט המחשב שלי, אני מעוניין לבדוק החלפת כרטיס המסך שלי לדגם ספציפי Gigabyte GTX980 SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E זהו ה-980 של GIGABYTE מסדרת ה-G1 Gaming - קישור לאתר היצרן ויש לי כמה שאלות: 1. בנוגע לצוואר בקבוק, ישנה אפשרות שיהיו לי הגבלות ביצועים מהמעבד או מכל דבר אחר שיכול להגביל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש כ. מסך חזק שיריץ את מירב המשחקים הכבדים שנמצאים כרגע בשוק ושלא יתעייף יותר מדי מהר לכיוון המשחקים העתידניים. כמו כן רצוי חברה טובה של הכרטיס ושמקום הקנייה יהיה באזור הצפון אך לא KSP. תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב מכיל 4GB RAM וחלונות 8.1 מעבד Core2Duo E6550 כרטיס מסך: Intel G33/G31 Express יש ברשותי גם כרטיס מפירוק תקין G-Force 7100GS של Gigabye. האם מומלץ להעדיף אותו על פני הOB? קישור לפרטי הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2394#ov
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי כרגע gforce 6200 ואני ממש מאוכזב ממנו. זה החלק היחידי במחשב שלי שאני מאוכזב ממנו והוא לא מתאים ברמתלו לשאר החלקים. אני מחפש כרטיס יותר טוב במחיר 1200 פחות או יותר, לא משנה לי אם זה ATI /nVidia אם לכם זה משנה אז תגידו למה. ראיתי את הleadtek px7800gt בpc discount אבל זה לא נראה לכם הגיוני ואני לא מצליח להשיג אותם בטלפון ולפי השוואה באתרים אחרים המחיר הזה באמת נראה בדוי. מדובר בטכנולוגיית PCIX אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הmotherboard הבא: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html#/?div=Detail ולפי מה שקראתי באינטרנט ניתן לשים כרטיסי מסך של pci דור שני בpci דור 1(מה שיש לmotherboard הזה). עד עכשיו השתמשתי בגרפיקת onboard שלו ורציתי לדעת אם דבר זה נכון ובמידה אם זה נכון האם במאת האחוזים אוכל לשים את כרטיס המסך הבא: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-N450D31GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=he תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ומזל טוב לי ! אחרי הרבה זמן של משחק עם 4850 וחודש בתאילנד, החלטתי להתחדש בכרטיס מסך מתקדם וחזק . קראת הרבה והחלטתי לקנות את ה- 7950 HIS הרגיל, ואיתו באות השאלות . : נכנסתי לאתר של HISDIGITAL וראיתי שיש להם להציע דרייבר חדש (13.1) השאלה שלי היא אם להוריד אותו ולהתקין אותו או להוריד מהאתר של ATI את הדרייבר 13.1 או אולי אפילו 13.2B ?? הייתי שמח לקצת סדר. שאלה נוספת היא קיבלתי עם הכרטיס מסך דיסק שמכיל בתוכו את הדרייבר של הכרטיס מסך, יש צורך להתקין אותו? או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר ש- ATI \ HIS DIGITAL מציעים ? תודה רבה ומקווה שלא אתאכזב מהכרטיס !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה שווה זה טוב.? אני קונה כרטיס מסך מחבר שלי Geforce 6600GT מהירות מעבד 500 מגה הרץ! מהירות זיכרונות DDR3 1000 מגה הרץ ב600 שקל ? AGP זה שווה? ואם הוא יותר חזק ה ATI SHAPIRE X1600 PRO 512 MB? או מ 246 מגה? אפשר לקבל ביקורת על הכרטיס שלמעלה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך Lg 1780Q ומשום מה היום התגלו פיקסלים שרופים. בערך 20 אם לא יותר, מפוזרים על המסך הם משנים את הצבע שלהם בכל זווית צפייה שאני מסתכל, אם אני מסתכל ישר הם בצבע אדום מהצד הם בצבע תכלת. בקיצור די הרבה כאלה :< המסך בן חודש בערך וזרקתי את הקופסא שלו, אבל יש לי תעודת אחריות מה לעשות? כמה זמן יקח להם להחליף תמסך? הם צריכים לשלוח אותו ליבואן ? גררר איזה עצבים!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יותר מחצי שנה אחרי שראינו אותה מככבת בתור דגמים ממשפחת ה-Tesla - ליבת ה-GP100 המתקדמת הופכת לזמינה גם בכרטיסי Quadro יקרים ויוקרתיים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כרטיס המסך GeForce RTX 3080 Ti מושק באופן רשמי - ואנחנו אספנו לביקורת את ה-SUPRIM X של MSI, שנחשב לאחד מהדגמים המתקדמים ביותר בגל הראשוןלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מקווה שפה אני יקבל יותר עזרה ויעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך.... בזמן האחרון ברצוני לשדרג את המחשב (כרטיס מסך + ספק) ===>מפרט<=== מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ ספק: עכשיו הוא 400W אבל ברצוני לרכוש אחד שיהיה יחסית זול וטוב כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT 512MB ASUS לוח אם: ASUS P-35 P5KR DDR2 1066HZ זיכרון וירטואלי: KINGSTON 1GBX2 800HZ זה יחסית המחשב שלי ברצוני שתעזרו לי להתאים כרטיס מסך למחשב שיהיה כרטיס לגיימרים שיפעיל את כול המשחקים החדשים והעתידים לצאת על פול המליצו לי במקום אחר לקנות את ה-HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E ואמרו לי שיהיה צוואר בקבוק קטן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם והצעתכם.. מקווה שתעזרו ותודה רבהה לעורים =]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערך כרטיסים של שני HD6950 ושני HD6970 ייקרא למעשה CFX6950/CFX6970? אם לא, איזה מערכי כרטיסים נכללים למעשה תחת השם CFX?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברת נועה מחשבים טוענת שכרטיסי ה-BFG החדשים שברשותה הם הטובים בעולם http://www.noacomp.co.il/Category.asp?q=bfg האם היא צודקת?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
על יבש.. בסקייפיסי, 4850 של גיגהבייט עולה 505 ש"ח 4770 של פאוורקולור עולה 567 250GTS 512MB של פאליט עולה 575 המחירים הם פחות או יותר זהים.. בהנחה והמעבד הוא E6300 על מהירות סטוק והספק הוא 450TE HEC (תקן 80+) מה מהכרטיסים הנ"ל אטרקטיבי יותר? אשמח לפירוט. והאם המעבד יוצר צאוור בקבוק בשילוב עם אחד הכרטיסים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה היתרונות ומה החסרונות בין שני החברות, מה כל חברה מציעה ללקוחות ולהשוואות בניהם. כמו Physx של NVIDIA וה openGL של ATI וגם מבחינת תוכנה, פאצ'ים, עידכונים, דרייבים... למי יש את התמיכה התוכנית הטובה יותר? מי מוסיף יותר ביצועים..? כנל גם בדואל כ. מסך, מה היתרונות והחסרונות של כל שילוב כזה, ביצועים, איזה דואל עובד טוב עם איזה לוחות אם. חשוב לי לעשות על זה קצת מחקר לפני שאני בוחר חברה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/page/goforce_design_wins.html וסימו לב ליכולות האדירות למכשיר כזה קטן http://www.nvidia.com/page/pg_20060207466624.html כמעט כמו PSP ויש גם יכולות המעניינות לגדם הקודם שהופיע ב E100 של מוטו ובעוד רבים http://www.nvidia.com/page/goforce_4800.html http://www.nvidia.com/page/pg_20040916371668.html
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי לברר עבור מכר, האם מסך Dell Ultrasharp בעל רזלוציה של 1440x2560 דורש כרטיס מסך יעודי? למיטב הבנתי (מהפורום המעולה כאן) רזלוציה גבוהה יותר דורשת חומרה חזקה יותר (ככלל). אם כן - מכיוון שמדובר כאן באמת ברזלוציה גבוהה, האם דרוש כרטיס מסך חזק? אשמח מאוד לעזרתכם. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , לאחר הפסקה קלה חזרתי "להתעסקות" , רכשתי מחשב יד שניה : מעבד AMD FX8150 + קירור מים לוח אם GIGABYTE 990XA-UD3 (16GB DDR3 (2X8 ספק SEASONIC 12M 750W מודולרי מארז COLLMASTER CM STORM ENFORCER (פירקתי את אחד הכלובים כדי שיהיה יותר מקום וזרימת אויר) 60GB SSD + 2TB אחרי סידורים וניקיון עכשיו חסר כרטיס מסך (את ה GFORCE 610 פרקתי), בהתחלה חשבתי ללכת על 970 חדש אהבתי את הדגם הקטן של GIGABYTE. השאלה הנשאלת האם המעבד מספיק כדי להפיק את המקסימום או לחפש משהו אחר.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-