כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! זה המפרט הקיים שלי: ואני מחפש לשדרג למשהו חביב שיאפשר לי לשחק בכל משחק חדש על הגדרות בנוניות חלק.. חשבתי על אלו: אגב מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני הRX560? אשמח להמלצות על אחד מאלו או שלדעתכם אני יכול להסתפק אפילו במשהו זול יותר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך 19" ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כל פעם נותנים לי תשובה אחרת... אני צריך תשובה חד משעמית איזה כרטיס מסך הכי טוב למסך בגודל 19". מפרט: http://www.upit.ws/picture.php?file=993c94750233c.bmp * אם ממש צריך את אז אני יכול להוסיף עוד קצת כסף...
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הכרטיס INNOVISION TORNADO GF2 MX400 איך החברה???? זה כרטיס זול שיעשה את העבודה..אני לא צריל יותר מזה... מישהו מכיר את החברה?? יש לו כרטיסים של החברה הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט מחשב: מעבד: 2.53hze7200 זיכרון 4.0 gb לוח אם MSI p6ngm-fd 775 1glan מסך samsung 953 bw 2ms ספק כוח 700 וואט יתאים לי הכרטיס מסך Radeon HD 5850 1024MB GDDR5 MSI
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/page/goforce_design_wins.html וסימו לב ליכולות האדירות למכשיר כזה קטן http://www.nvidia.com/page/pg_20060207466624.html כמעט כמו PSP ויש גם יכולות המעניינות לגדם הקודם שהופיע ב E100 של מוטו ובעוד רבים http://www.nvidia.com/page/goforce_4800.html http://www.nvidia.com/page/pg_20040916371668.html
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש\שילוב של 2 כרטיסי מסך באמצעות SLI במידה וזה יועיל. מפרט: ספק כח: codegen 600w
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם בקניית כרטיס מסך עבור האחיינים שלי. המחשב שברשותם: Pentium Dual-Core CPU E5300 2.60GHz DDR2 2GB ספק כוח אם אינני טועה Enermax 400-500W לוח אם: GA-G41M-ES2L GIGABYTE מסך LG W2253TQ ברזולוציה 1920X1080 שיריץ FIFA 2012 או FIFA 2010 למשל לא חייבים לשחק על ההגדרות הכי גבהות אבל שאפשר יהיה לשחק בצורה נורמאלית
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדגם החדש של אסוס לכרטיס הדגל של NVIDIA מגיע מצוייד בכל טוב במטרה לשבור שיאי ביצועים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%9c%d7%a6%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-strix-%d7%a9%d7%9c-%d7%94-geforce-gtx-980-ti/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם במקרה נפלתי על הפריט הבא http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1646809&Tab=2&NoMapp=0 למי שאין לו כוח להיכנס מדובר ב... XFX GeForce 6200 A / 512MB DDR2 / AGP 8x / DVI / VGA / TV-Out / Video Card כןכן עיניכם לא טועות בפירוט: עכשיו לפי מה שאני זוכר אפשר לפתוח את ה 6200 (צינורות) לרמה של 6600 כולל עוד קצת MHZ ואת הזיכרון אפשר לדעתי להביא ל 800MHZ... וזה 512MB של זיכרון ! מה אני מפספס כאן ???? הפינה לשיקולכם
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הנוכחי שלי כנראה שכבר התפגר ומה שנשאר לי ממנו הם זוג כרטיסי 260 GTX. יש לי כבר מפרט קומפלט שהוזמן ומוכן להרכבה אצל חבר שמנהל את אחד מסניפי KSP. הדילמה היחידה שנותרה לי היא בנוגע לכרטיס המסך. במקור התוכנית הייתה לקנות את ה-7970 לייטנינג ואחרי חודש להוסיף עוד אחד. עכשיו כשיצאו עם מבצעים על דגמים קצת פחות טובים של 7970 אבל זולים ב-800 שקל לפחות מהלייטנינג, חשבתי שאקנה 2 כאלו במקום. בעודי מתקשר ל-IQPC חשבתי לעצמי שבכלל מה הטעם לקנות כבר עכשיו כשבעוד מס' חודשים בודדים אמורה להיכנס סדרת 8000? עדיף "לסחוב" עם שני 260 ומחשב חדש דנדש, וכשיצאו החדשים אז לפעול בהתאם. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תיראו יש לי מעבד e8400 4gb ram 9800gtx+ יש לי דרייברים הכי מעודכנים ושאני משחק קרייסיס ווארהד על enumesht ועל רזולוצייה 1280X1024 ללא פילטרים יש מלא תקיעות שמיסתובבים רצים כימעט כל 2 שניות יש תקיעה על gamer יש עדיין אבל הרבה פחות רק שאני רץ אז יש כל 10 שניות ולי אמרו שהכרטיס יהיה overkill ברזולוצייה כזאת וזה ביכלל לא נכון ב 3dmark06 קיבלתי 13k+ ולמה קרייסיס ווארהד אני לא יכול להריץ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של HD4870 שמתי רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים X4 וכל השאר על HIGH ויש לי FPS נמוך בערך 25...וממש לא כיף לי לשחק ככה... מישהו יכול להמליץ לי על איזה אפשרויות לשים כדי שיהיה לי FPS טוב... כי ניסיתי להוריד את האיכות והFPS עלה אבל האיכות ממש ירדה... או שבכלל יש לי איזה בעיה בכרטיס ?ואני לא יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, איזה כרטיס מסך משני אלה יותר משתלם? אני מתכוון לקנות בנעה מחשבים, שם הלידטק עולה 45 ש"ח יותר מה BFG. האם שווה לשלם את התוספת הזו?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. הכל פועל בסדר גמור, אבל ישנן שתי תופעות שאני רוצה לברר לגביהן: א)הכתוביות של הBIOS בזמן הבוט מופיעות לכל היותר לחצי שניה. אמנם המחשב עולה יותר מהר, אבל זה ממש מוזר שפתאום הביוס כמעט ולא מופיע או בכלל לא מופיע. האם למישהו קרה כזה דבר? האם זה נשמע תקין? ב)ב DEVICE MANAGER מופיעים תחת הכותרת DISPLAY ADAPTERS שני פריטים: השם של הכרטיס שלי, ובנוסף לכך גם השם של הכרטיס שלי פלוס התוספת "SECONDARY". מה זה? האם אפשר להוריד את השני? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אתמול רכשתי את הpalit 4830 512 , http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1036 התקנתי אותו והכל טוב ויפה מלבד הבעייה שאי אפשר להגדיר בדרייברים שלו רזולציות אישיות- אפשר קצת לשחק איתם אבל זה לא מתקרב לnvidia. אני יודע שאפשר עם powerstrip אבל זה לא עובד טוב עם הכרטיס והוא לא מאפשר לו לעבוד ברזולוציות והתזמונים שאני צריך (אני רוצה להגיע לnative rate בlcd שלי ובnvidia הצלחתי) אחרי כל הסמטוחה הזאת אני חייב להחליף אותו ואני גם מוגבל לאותה חנות. יש להם את הדגם הזה: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=725 שהוא בסביבות המחיר של ה4830 שלי מה דעתכם על ההבדלים בין הכרטיסים?? ואולי בכלל כדאי ללכת על מוצר אחר של (לא 9800gt)- או שמא חברה אחרת ולאו דווקא palit בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי כרטיס GTX660 של גיגהבייט שלא עובד, התחלה חשבתי שאולי אחד מהפורטים נשרף ולא רואים כלום בגלל זה אבל באף אחד מהם אין תצוגה. הורדתי את הקירור כדי לראות אם יש הלחמות שרופות או דברים כאלה שאפשר לראות ואין כלום. כאשר אני מדליק את המחשב המאוורר של הקירור כן עובד לכן אני חושב שאולי עדיין אפשר להפעיל את הכרטיס.. יש מישהו שיודע או יכול לתת עצה כדי שאוכל להחזיר את הכרטיס לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך במחשב של אחי נהרס, ואני מעוניין לרכוש כרטיס זמני לגיימינג עד 500-600 ש"ח, אין צורך במשהו מפוצץ... זה המפרט: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm Technology 4.00GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co., Ltd. P55M-UD2 (Socket 1156) ספק הכוח אמור להספיק לכרטיס ברמת מחיר כזו.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כרטיס לדעתכם(או לפי נתונים כמובן) יותר טוב מבחינה טכנית וביצועית? וכשאני מדבר על ה9500 אני מתכוון ללא המודינג והפיכתו ל9700(מה שלא עובד בכל כרטיסי ה9500).....\ בתודה מראש שי.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגמי MacBook Pro מעודכנים חושפים לנו כרטיסים גראפיים חדשים המבוססים על הארכיטקטורה העדכנית ביותר של מפתחת השבבים האדומה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-