כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמובן שבדריוורים של הכרטיס מסך יש תוספת נחמדה שעוזרת לעבוד יותר מהר בוינדוס עם הכרטיס מסך, איזה תוכנה אהבתם יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מחשב, שיתאים גם לגיימינג. המחיר שלי הוא עד 3500. בהצעת מחיר שקיבלתי המוכר מאוד המליץ לי לקנות כרטיס מסך: Evga gtx750ti superclocked 2gb gddr5 זה כרטיס די יקר שעולה סביבות ה 900 שח. מה אתם חושבים עליו? הבנתי שהוא לא כזה מומלץ ולא שווה את המכיר. אם הוא באמת לא שווה, אז איזה כרטיס יותר מומלץ ובמחיר סביר יותר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אשמח להמלצה לכרטיס מסך עד סכום של 600 ש"ח (עדיפות קלה לכרטיסי Nvidia). המעבד הוא i3-4160 ספק הכח הוא seasonic s12II 430w תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב של אחי, במחשב יש לו מעבד I3 עם 4GB זכרון ולוח אם של אסוס דגם P8H61-M . מערכת הפעלה win7 home 32bit. במחשב משחקים הילדים שלו משחקים ורואים סרטים. כרטיס המסך שם עכשיו מובנה בלוח והם רוצים כרטיס מסך שיכול להריץ משחקים כמו fifa וכו" ברמה סבירה שיספק ילדים חובבנים בני 12-13. אשמח לקבל המלצות. התקציב הוא 400-450 ש"ח. בתודה, חנוכה שמח מני
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בתוכנה 3dmark זאת אחרי שהשוותי באתר שאמרתם לי(לכל הלחוצים) המערכת היא כרטיס מסך asus ti 200 ge force 3 amd 1900 7vrxp 256 אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי טיפים בביוס להעלת הנקוד
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. ברשותי המפרט הבא: AMD Phenom II x4 955 Gigabyte 990xa-ud3 SLI 2x GTX 560 לפי הנתונים מאתר היצרנית של הלוח שלי, שני סלוטי ה PCI-E העליונים יכולים לעבוד במהירות של x8 בזמן שימוש בשני כרטיסי מסך (או ב x16 כאשר יש שימוש בכרטיס אחד בלבד, לא רלוונטי במקרה שלי). וכך זה גם עבד עד לא מזמן. לאחרונה, שמתי לב שמשחקים שבעבר ה sli scaling שלהם היה טוב, פתאום המצב השתנה : השימוש ב gpu1 הוא כ- 70% בעוד השימוש ב gpu2 הוא 99%. לאחר בדיקה, הופתעתי לגלות ש gpu2 מגיע רק למהירות של x4 בזמן מאמץ. ניתן לראות ב gpu-z כי ה bus interface load הוא על 99% - זאת אומרת שהוא מהווה צוואר בקבוק לכרטיס, ואף על פי כן, הוא לא מגיע ל x8 כמו שהיה בעבר. אני מצרף תמונות מסך של gpu-z בזמן מאמץ על שני הכרטי…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. תכננתי לקנות את כרטיס המסך: Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling במחיר של 360 ש"ח כשנפלה לי הצעה לקנות במקומו, באותו מחיר GAINWARD 9500GT 1024MB DDR3 אני לא מכיר את חברת GAINWARD, מה דעתכם עליה? (גם את SPARKLE לא, אבל המליצו לי על הכרטיס הזה בכמה מקומות, גם כאן )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לדוגמה, לחבר שני מסכים ללוח אם 785G/H55 ושניים נוספים דרך כרטיס גרפי נפרד - בו זמנית? זה יאפשר עבודה עם 4 מסכים בו זמנית במחיר רצפה. אשמח לתשובה בדוקה, הכי טוב מבעל ניסיון עם קונפיגורציה דומה. מה המגבלות/דרישות של כזו קונפיגורציה, אם היא אפשרית בכלל? אם לא ניתן, האם ניתן לחבר שני כרטיסי מסך נפרדים ל-4 מסכים בו-זמנית (אחד בסלוט X16 והשני בסלוט X1)? אם גם זה לא אפשרי, מה כן אפשרי (במחיר שפוי, לא משהו מקצועי)? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
את הזכרונות הגראפיים שאמורים להפוך לבחירה הבסיסית החדשה בדור כרטיסי המסך הבא ניתן להמהיר, כך מסתבר - לקצבים מרשימים במיוחד לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
מחיר עד 4000 ש"ח אני לא יודע אם ATI 1900XTX או 7900gtx ואם 7900GTX אז של איזה חברה. תודהתודה מראש גיל קרייף.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל סליחה על הבורות מראש המחשב שלי לא עבד בכלל, הייתי מדליק והמסך לא עלה הוא די ישן. קיצור מסתבר שהבעיה הייתה בכרטיס מסך אני לא כל כך מבין בזה אבל חבר של אבא שלי הוציא לי את הכרטיס מסך עכשיו אין כלום ביציאה של המסך היציאה של המסך עלתה למעלה לפי מה שהוא הסביר לי הוא שם אותו על הלוח אם או משהו זה הגיוני שאין כרטיס מסך והמחשב עובד והכל תקין? רציתי לשמוע ממכם מה זה ואם תוכלו להסביר לי יותר לעומק שאבין תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס GTX 275 896MB ורציתי לשדרג אותו (של GIGABYTE) ראיתי למכירה שני כרטיסים (מה שרשמתי בכותרת) הם אותו מחיר של חברת ZOTAC 1150 ש"ח 1. רציתי לדעת מי משני הכרטיסים יותר חזק? 2. האם כדאי לקנות כרטיס מחברה כזאת? 3. האם אני אקבל FPS גבוה יותר במשחקים חדשים כמו MAFIA 2 עם PHYSX פועל מכיוון שעם הכרטיס שלי אני מקבל בממוצע 65-70 FPS על הכל גבוה רזולוציה של 1400 על 900 (זה המקסימלי שלי - למסך) ללא PHYSX פועל, ועם PHYSX פועל זה אני מקבל 30 בערך... המחשב שלי הוא Intel Q9400 2.66 Ghz לוח אם ASUS P5QLE 1333 MHZ DDR2 1066MHZ 2x2 GB DDR2 1066 Cheiftec 650W GTX275 896MB מסך 20 אינץ תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי MSI NX6800GT TD256 מעבד: P4 3.0GHz זיכרון: 512DDR 400MHz X2 וכל הזמן במשחקים, אפילו לא בהגדרות הכי גבוההות אני על קצב פרימים איטי...(10-20) אני מדבר על משחקים כמו Far Cry, NFSU2, Battlefield 2. לדעתי זו בעית חום.... עכשיו קשה לי לדעת מה הטמפרטורה... התוכנה Everest 2.20 אומרת שהמעבד של לדוגמא 50 והתוכנה של הלוח אם אומרת 43, וגם בטמפרטורה של הכרטיס מסך ככה: הדרייבר אומר 60 וEverest 2.20 אומר 52.... מה אפשר לעשות? ??? תודה רבה על העזרה ובבקשה לא לנעול לי כי אני ממש תקוע ומייואש... שוב תודה אלון
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט המחשב שאני קונה זה מחשב עם מפרט רגיל - מאושר אינטל. מבוסס על מעבד I3 או i5 עם 4 גיגה ראם. כולל דיסק ssd תקציב בנוני עד נמוך. מעוניין להוסיף כרטיס מסך מהנ"ל : gtx 750, gtx 560, gtx 650 ti, gtx 560 ti, hd 7850 , radeon r7 260 x לפי אתר http://www.videocardbenchmark.net כולם מקבלים ניקוד דומה. מה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/page/goforce_design_wins.html וסימו לב ליכולות האדירות למכשיר כזה קטן http://www.nvidia.com/page/pg_20060207466624.html כמעט כמו PSP ויש גם יכולות המעניינות לגדם הקודם שהופיע ב E100 של מוטו ובעוד רבים http://www.nvidia.com/page/goforce_4800.html http://www.nvidia.com/page/pg_20040916371668.html
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות כ. מסך מדגם HD 6870 (אחרי שהשתכנעתי לקחת אותו במקום 560 ) ויש שני חברות (מתוך כמה) שמייצרות את הכרטיס ואני לא יודע איזה לקחת, כי לשניהם יש "שם". אז אלו שני החברות שאני חושב לקחת: Gigabyte או Sapphire ? ועוד שאלה: ב- KSP נגיד ב- SAPPHIRE יש כמה פעמים את אותו הכרטיס במחירים שונים: מה ההבדלים בניהם ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והאם הוא שווה קניה ב-1300 שקל בערך.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה שאלות.. הכרטיס יתאים למחשב הזה : מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) וגיגה זיכרון ספק 500 ולח אם של גיגהבייט מסך 19 LCD שהרזולוציה הטבעית שלו 1280 על 1024 יתאים הכרטיס?? וכמה עולה הכרטיס?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל הפורום,אני הולך לקנות את הX800GTO2 של חברת Sapphire. אני מתכנן לעשות אוברקלוק ופתיחת צינורות עיבוד כך שיגיע לרמה של X850XTPE. האם הקירור של הכרטיס יכול לעמוד בזה? והאם הקירור שקט? נ.ב: האם מומלץ לעשות לכרטיס אוברקלוק איך שהוא מגיע?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גרסה חדשה של המארז החיצוני לכרטיסי מסך כוללת ספק כוח נדיב מאוד - והארה צבעונית ניתנת לתכנות כמובן לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-