כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם אני ממש לא מבין במחשבים ופעם אחרונה שקניתי כרטיס מסך דפקו אותי עם FX5200 שהבנתי שהוא לא משהו. יש לי מעבד של AMD וכרטיס מסך ASUS A8V Deluxe אני לא גיימר כבד. אני רק מחפש כרטיס טוב שיכול להריץ לי את Command & conquer ברמות גרפיקה גבוהות בלי בעיה. אשמח אם תוכלו לעזור לי תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הלוח מגביל איכשהו את הכרטיס הנל? היום ראיתי את זה וזה נראה ממש מוזר. תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מחפד כרטיס מסך לא יקר (בסביבות 200) עם כניסות mini displayport
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי אני עובד עם תוכנות גרפיות גם 2D וגם 3D עם שיידינג ורינדורים מה עדיף לי לקנות כרטיס יעודי קוואדרו או GTX580 ומה יהיה הפרשי העבודה ביניהם בנוסף יש בניהם הפרש מחירים גדול של 1000 שח ויותר
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן שבדריוורים של הכרטיס מסך יש תוספת נחמדה שעוזרת לעבוד יותר מהר בוינדוס עם הכרטיס מסך, איזה תוכנה אהבתם יותר?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים ל HD6950.?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע איזה כרטיס זה אבל רשום עליו 3DFX ואני לא יודע מאיפה אפשר להסיג לו דריברים הנה הלינק לתמונות שהכנתי:לחצו כאן ובבקשה תנו לי לינק מדויק
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מבין שני הכרטיסים האלו טוב יותר ברור לי ששניהם כבר לא משהו אבל איזה יותר טוב כרגע על המחשב מותקן הכרטיס NVIDIA GEFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X ויש לי את הכרטיס הזה GX-G4M440/64M NVIDIA קיצר HELP
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה כנראה לקנות 6800GT אבל אני לא יודע של איזה חברה.. יש לכם הצעות?? אני יודע שLEADTEC זה הכי יקר מישהו מוכן להגיד לי אם יש לזה סיבה בקיצר בבקשה מי שיודע שימליץ לי על חברה כלשהיא שקיימת בפנדה או KSP שזה בעצם 1. XFX 2. LEADTEC 3. ALBATRON 4. ELSA תודה מראש
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה לכרטיס מסך למשחקים ברזולוציה של 1080X1920. אני משחק לרוב במשחקים ישנים יחסית שאינם דורשים כרטיס חזק אך אני מעוניין באפשרות לשחק במשחקים שיצאו בעתיד כמו Diablo III. אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA בגלל טכנולוגיית ה-CUDA לשימושים אחרים ממשחקים. התקציב הוא כ-800 ₪. מפרט המחשב הוא : Athlon X3 425 @ 3.4GHz 2GB ram (כנראה שאקנה מודול של GB4 בקרוב) Seasonic 500W ומסך של 1080P חשבתי לקחת את 460GTX 768MB של ASUS, אך אני לא בטוח שהוא מספיק למשחקים ברזולוציית המסך שלי. בתודה מראש לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, איזה כרטיס מסך משני אלה יותר משתלם? אני מתכוון לקנות בנעה מחשבים, שם הלידטק עולה 45 ש"ח יותר מה BFG. האם שווה לשלם את התוספת הזו?
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
TSMC being blamed for NVIDIA GTX 1080, GTX 1070 supply issues and retailer price gouging http://en.yibada.com/articles/135866/20160627/tsmc-being-blamed-nvidia-gtx-1080-1070-supply-issues-retailer.htm The problem is now being traced back to the supply end. TSMC is reportedly having trouble producing the 16nm FinFET chips that power the Pascal GPUs in the GTX 1080 and GTX 1070, Mobipicker has learned. Coupled with the high demand from the public, the lack of supply does really pose a conundrum for those who have not bought the cards yet.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחכה לכרטיס מסך זה כבר זמן מה, האם יש תראיך משוער שהוא יגיע ארצה ? יש לי מערכת המבוססת של AMD 1400 ואני חושב שכרטיס זה יתאים לי ביותר . אם יש לכם חוות דעת נוספת אני אשמח . אני גם אשמח אם תתנו לי את תאריך ההגעה המשוער שלו לארץ . תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך intel g41 express chipset אני מעוניין לחבר את המסך טלוויזיה למחשב ( דרך כבל vga) אבל הוא רושם לי "הגדרות צג/טלוויזיה אינן נתמכות". יש לי אפשרות להוריד דרייבר או לשנות משהו בהגדרות על מנת שיעבוד ? ממש תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני חושב על שדרוג למחשב וחשבתי לקנות כרטיס מסך יד שניה ולעשות CF. המערכת שלי כרגע: i5-4670 Gigabyte H87-D3H Kingstone genesis 1600 8GB - 1 stick Gigabyte windforce 280X Enermax Naxn 750W לשאלות: 1. האם הספק מספיק חזק? 2. האם יהייה צוואר בקבוק כלשהו? 3. האם משתלם? (בערך 750 שקל לכרטיס כזה יד שניה עם אחרויות) 4. האם תיהייה בעיה אם אני אקנה כרטיס דומה של חברה אחרת? (אולי מהיריות השעון והזכרון יהיו שונות)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מזל טוב לי! קניתי שיפורים רציניים למחשב, והראשי מביניהם הוא - X800 GTO Fireblade. עכשיו כמה שאלות - * קודם כל, ב everest, האם השם Fireblade אמור להופיע, כי אצלי הוא מזוהה כ- X850 Pro? (להסתכל בתמונה). * מהירות השעון שלו היא 490, היא אמורה להיות 560 או שאפשר להגביר אותה לרמה הזו? * ועכשיו בקשר לפתיחת צינורות, כפי שאפשר לראות זה R480, הבנתי שזה הסוג שאפשר לפתוח לו את הצינורות ל16, זה נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי המון פוסטים בפורום לגבי הנושא הזה. אני יודע שצריך NVIDIA, ש-AVID ממליצים על QUADRO, ומצד שני שהרבה אנשים טוענים שQUADRO מיותר. השימוש שלי הוא עריכת וידאו ביתית, אני לא מקצוען ולא עוסק בתחום. אני עומד לפני רכישת מחשב ואשמח להכוונה בנושא. מכיוון שלא מצאתי מקור מידע שהבהיר חד משמעית לכאן או לכאן, האידיאלי מבחינתי לשמוע פידבק ממישהו שעובד עם AVID ומשתמש בכרטיס מסך "ממוצע". האם זה עובד, ואם כן, איזה כרטיס מומלץ לקנות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד שניה יוצאת סדרה 4000 ואני עדיין עם 1060... אני מעוניין בכרטיס 1440p אז נראה ש 3060TI הוא כיום האופציה הטובה ביותר. העניין הוא שבארץ הוא עולה לפחות 3000 שח. כולם מדברים על ירידת מחירים, אבל מה שאני רואה בפועל זו ירידה מינורית למדי במיוחד בארץ. בניואג מצאתי MSI VENTUS ב 2300 שח שזה מחיר שמתקרב לסביר. אבל זה כרטיס בינוני מאד עם שני מאווררים בלבד, רק HDMI אחד ובלי אחריות. דעתכם?
-
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מחירים: 660 כ-1280 ש"ח 7870 כ-1450 ש"ח הביצועים היו קרובים עד לדרייבר ה"never settle" של ATI שייתכן ושינה את המצב. חיפשתי כזו השוואה, אבל לא מצאתי אחת עדכנית. כעיקרון נכוותי קשות מ-ATI בשנה האחרונה, אבל החלטתי לעשות בדיקה נוספת לפני שאני ננעל סופית על ה"ספינה" של Nvidia. דעתכם? (נא להימנע מתגובות "פאנבוי" או הסטות מהנושא). אם יש לכם לינקים להשוואות עדכניות זה יהיה נהדר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.nordichardware.com/news/71-graphics/42600-nvidia-downclocks-geforce-gtx-590-substantially.html
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי סלט בראש. :-\ מה כדאי לי לקנות? Radeon 9600 רגיל או GeForce FX 5600? אגב, מה לגבי ה GeForce FX 5700? הציעו לי את ה GeForce FX 5600 XT עם 256MB בסביבות 700 ש"ח. זה טוב? האם יש חשיבות ליצרן הכרטיס? (ASUS, GAINWARD וכו) האם כמות הזיכרון עד כדי כך משמעותית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, והכרטיס מסך שאני יקנה הוא 6800GT של אלבטרון. בפורום מפרטים מישהו הציע לי מסך F900P ומישהו אחר אמר שהביצועים של ה6800GT לא יבואו לידי ביטוי עם מסך כזה. בולשיט או אמת?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי אתמול מודעה של שמיר מחשבים שמפרסמת R9600NP עם 128MB+DVI+TV ב399 שקל במזומן. עדיף מכל 9200 ו9000 שיש לא? מגיע אומנם עם גוף קירור פסיבי, אבל זאת אותה ליבה של 9600P לא? אז עם קצת איווררור....
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-