כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=4003 אני מקבל אותו במחיר של 600 ש"ח יד שניה כמובן .......(זה מכירות שנמכרות מחברות היטק שפשטו את הרגל) איך המסך הזה ? אני לא מצליח למצוא אותו בשום חנות בישראל לעזזל ! כמה הוא שווה חדש והאם הוא שווה בכלל 600 ש"ח ?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס צריך ספק יותר חזק מ400W? איזה ספק צריך בשביל SLI של שני כרטיסים? הוא צריך מערכת קירור?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי המפרט הזה <<< גם בגלל המעבד גם בגלל הזכרון וגם בגלל שאין לי הארדסיק מספיק גדול, אני לא יכול להריץ את ויסטה כמו שצריך, משמע אין לי אפשרות ל DX10... עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות 1950PRO או לחכות ל- 8600. חשוב לציין ש : - כמעט בטוח שאני לא אשפר את המחשב בעתיד ושהוא צריך לתפקד כמו שצריך עד 2009-+ למרות שלא יהיה אכפת לשחק משחק "ישנים" מ 2007. - לא כזה בא לי לחכות עד שהם ייצאו ועד שיירדו להם המחירים בנוסף לזה שלא ניראים משחקים בלי תמיכה ב DX9 אפילו לא לא באופק וגם אם יהיו אז זה לא נורא אם זה יהיה משחק או שתיים... - לפי מה שהבנתי המעבד שלי יהיה גם צוואר בקבוק במשחקים עם הרבה פיזקה (CRYSIS ויש עוד כמה שאני לא זוכר) - אני לא רוצה סתם לחכות ל 8600 ושבסו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם מעבד Core i3, שכידוע כולל GPU בתוכו. מהסיבה הזו אין לי כרטיס מסך במחשב (אני לא משחק במשחקים, לכן לא טרחתי לקנות). בזמנו כשקניתי את הלוח אם והמעבד, עברתי על כל ההגדרות ב-BIOS, והיום נזכרתי שיש הגדרה אחת שלא שיחקתי איתה, והיא ההגדרה הבאה: זה נשאר מכוון עוד מההתחלה על 128MB, שאותם הוא לוקח מזכרון ה-RAM של המחשב. כשנכנסים ל-Setting הזה, האפשרויות הן עד 1GB: השאלה שלי: באיזה פעולות גרפיות יורגש הבדל, כשמשנים את גודל הזכרון המוקצה ל-GPU? ובאיזה פעולות גרפיות לא יורגש הבדל, בין אם נהיה על 128MB ובין עם על 1GB? אני מניח שבצפייה בסרט …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי חברים. נדפק לי המחשב לצערי בזמן הכי פחות מתאים. מעבר בין סדרת RTX 3xxx ל-RTX 4xxx כשכרטיסי מסך מהסדרה החדשה רק מגיעים, ולבינתיים רק בגרסה הכי מפלצתית - 4900 אני רוצה את התמיכה ל-DLSS 3.0 וכל הפיצ'רים העדכניים והבנתי שהם לא יהיו זמינים ב- RTX 3xxx אז מתלבט אם לקחת RTX 4900 ולמכור כליה. רציתי לדעת מה רמת צריכת החשמל של המפלצת הזאת לעומת מה שהיה לי RTX 2080ti האם חשבון החשמל שלי באמת יתנפח? אני לא רק עוסק בגיימינג כבד מאוד (4K על 60 FPS) אלא גם רואה סרטים וגולש באינטרנט וכו, האם בזמן idle צריכת החשמל תהיה גבוהה בהרבה לעומת RTX 2080ti בזמן גלישה באינטרנט או צפיה בסרטים וסדרות? או שהצריכת חשמל קופצת רק כשאני משחק במשחקים כבדים? …
-
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 4 followers
-
-
מה אתם אומרים? שווה לקנות אותם? הם הרבה יותר יקרים ממה שאמרו פה באתר... X800: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2827&catcode=254 X800XL: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2826&catcode=254
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום שמעתי שניתן להפוך את כול הכרטיסים x800pro vivo ל ---x800xt היות ובכרטיסים אלו ישנם עוד 4 צינורות עיבוד תקינים שניחסמו בצורה מכוונת על מנת לייצור הבדל מלאכותי בין שתי רמות מחיר של x800pro vivo ו-x800xt בניגוד למצב של 6800 שבחלק גדול מהם יש 4 צינורות עיבוד שניחסמו בגלל שהם פגומים אם זה נכון הרי שx800pro vivo -של חברת elsa הוא הכרטיס המשתלם ביותר בארץ היות וניתן להשיג אותו ב-2400+ שזה בעצם מחיר של 6800gt ואני עדיין לא מדבר על היתרון הברור של vivo איכותי , שמשום מה nvidia לא טורחת ליישם בכרטיסים מתוצרתה מה אתם חושבים? אין צורך ליקטול ולגלות ציניות , אני לא קובע פה עובדות אלא מבקש לשמוע דעות נוספות של אנשים שיתכן ובקיאים בנושא זה זה יותר ממני
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי MSI 4670 ולקנות כרטיס מסך חדש. היעוד הוא למשחקים. התקציב הינו עד 800 ש"ח, כאשר העדיפות היא ליחס תמורה/עלות מקסימלי. לא מתוכנן CF/SLI, מתוכנן OC וישנה חשיבות גדולה לשקט. המפרט שלי: DELL E228WFP, רזולוציה - 1680x1050 Corsair VX450 ראיתי את המבצע של TMS לגבי ה6850OC ב680 ש"ח. התלבטות לגבי הכרטיס הינה שגרסת הOC משתמשת בvoltage regulator לא סטנדרטי ולכן אי אפשר להעלות לו מתחים. האם זה נכון? אשמח להמלצות נוספות, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות על מסך 19 CRT. רציתי NAG אבל הבנתי ש-LG הוא טוב יותר. אני צריך מסך איכותי אבל לא מוכן להשקיע יותר מידי. תודה מראש לממליצים !
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב קניתי כרטיס מסך חדש ועל פניו הוא נדלק וגם מריץ משחקים. אך האם ישנן בדיוקת כלשהן על מנת לבדוק את תקינות המסך? (כמו memtest לזכרונות) רוב תודות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך LG Flatron 995FT 19 הרבה זמן עבדתי עם קווים לבנים שמופיעים בדרך כלל כשיש הרבה טקסט (שולחן עבודה או וורד למשל), והם מופיעים רק לפעמים. והם נמרחים על כל המסך (נקודות לבנות שיוצרות קווים..) פתאום סתם בלי שום קשר לכלום ראיתי את הריפרש רייט אז החלטתי לראות מה ההבדל בלי קשר לקווים הלבנים. הריפרש רייט היה 85 הרץ ואני עובד על 1152 על 864 ככל שהורדתי אותו שמתי לב שהקווים פחתו - אך רק ב60 הרץ הקווים נעלמים לגמרי אני עובד עם 60 הרץ כבר בערך שבוע ועכשיו שמתי לב שעבודה עם 60 הרץ הורסת את העיניים האם זה נכון ? בינתיים בכלל לא שמתי לב להבדל. ולשאלה החשובה : למה הקווים הלבנים האלה מופיעים ואיך מתקנים אותם ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך חדש XFX GeForce 7800 GS 256MB DDR3 AGP Extreme Edition http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=144816 ויש לי לוח של gigabyte דגם GA-8SQ800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=motherboard&ProductID=1608&ProductName=GA-8SQ800 Ultra במאפיינים של הכרטיס מסך רשום לי אפיק AGP X4 למה לא רשום AGP X8 האם זה צריך להיות ככה??? [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם במקרה נפלתי על הפריט הבא http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1646809&Tab=2&NoMapp=0 למי שאין לו כוח להיכנס מדובר ב... XFX GeForce 6200 A / 512MB DDR2 / AGP 8x / DVI / VGA / TV-Out / Video Card כןכן עיניכם לא טועות בפירוט: עכשיו לפי מה שאני זוכר אפשר לפתוח את ה 6200 (צינורות) לרמה של 6600 כולל עוד קצת MHZ ואת הזיכרון אפשר לדעתי להביא ל 800MHZ... וזה 512MB של זיכרון ! מה אני מפספס כאן ???? הפינה לשיקולכם
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם מהירות הליבה שלו היא 315MHZ, ז"א שבאוברקלוק שאני עושה ל4200 של סומה אני יכול לעקוף אותו? ואני לא מדבר עליו כשיש לו O\C. ??? ??? נשמע לי מוזר.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת יכולות - לאיזה כרטיס מסך רגיל הוא מקביל? אני משחק מעט - דיאבלו 3 ו- GRIM DAWN היו האחרונים שממש שיחקתי - האם הכרטיס מספיק למשחקים כאלו בהגדרות בינוניות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
אני שוקל לקנות LCD 19" אחרי כניסה קלה של מזומנים. אני מעדיף מסך שיהיה לו כניסת RCA כדי לקראות גם טלויזיה דרך הממיר הדיגטלי כרגע אני חושב על המסך הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות שאין לו כניסת RCA (לא מצאתי אף אחד שיש שלו) בכל מקרה מה צריך להיות המינימום של הקונטרס והבהירות שאני צריך לחפש? קונטרס נמוך יותר זה טוב יותר? עד כמה זה משפיע?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ מערכת הפעלה וירטואלית עם לינוקס שתעבוד עם הכרטיס מסך המובנה שלי שהוא 4500HD לצורך חיבור לטלויזיה ושימוש כמדיה סנטר ובנוסף להריץ את המערכת הפעלה הרגילה שלי (וינ 7) עם הכרטיס מסך הלא מובנה האם אפשר?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. תכננתי לקנות את כרטיס המסך: Sparkle Geforce 9500GT 256MB DDR3 Passive Cooling במחיר של 360 ש"ח כשנפלה לי הצעה לקנות במקומו, באותו מחיר GAINWARD 9500GT 1024MB DDR3 אני לא מכיר את חברת GAINWARD, מה דעתכם עליה? (גם את SPARKLE לא, אבל המליצו לי על הכרטיס הזה בכמה מקומות, גם כאן )
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ASUS GF3 Ti200 עכשיו הוא נדפק ויש לי אפשרות להחליף אותו הבעיה שאני יכול להחליף לleadtek TI4600 אבל אני צריך לחכות זמן לא ידוע או לקחת עכשיו במקום Asus Ti4400 אני כבר לא יודע מה לעשות!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה משני הכרטיסים האלא שההפרש ביניהם לא ענק יותר שווה???? ומה ההבדל ביניהם בכלל? :
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם עדיף כרטיס של NVIDIA לעיבוד תמונה בפוטושופ? האם ה-CUDA של NVIDIA שימושית למטרה זו יותר מכרטיס של AMD? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה כרטיס יתאים לי יותר לפרט החדש שלי? DFI LanParty UT NF4 SLI-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Geil 2GB (2x1024MB) DDR 400 Dual Channel Value Memory וכל השאר הדברים הנלווים.....
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-