כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי למחשב חדש הוא 6000, בלי כרטיס מסך המחשב יעלה בערך 3600-3700 שקל, ובשאר אני מקווה לקנות רדאון 9700. השאלה שלי היא אם התקציב הנשאר (מקסימום פלוס 200-500 שקל יותק) יספיק לרדאון 9700?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום חיברתי מסך נוסף ליצאת ה DVI של ה Radeon 8500le שלי עם מתאם DVI TO VGA. בווינדוס העבודה היא על שני מסכים ללא בעיות, אך כאשר אני מפעיל משחקים המשחק נראה רק במסך הראשי, כאשר המסך השני ממשיך להראות את חלקו בשולחן העבודה. האם זו בעיה של תמיכה של המשחק ב Dual display ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני שובר תראש יענו עם השקעה של עוד 400 שקל שווה לקחת מסך 19 של מאג לא יודע תאמת מה אתם אומרים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי כולם, יש לי בעיה ספציפית שלא מצאתי לה פתרון בחיפוש פה - קניתי סוף סוף טלוויזיה חדשה, ואני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי לנגן עליה וידאו ב-4K מהמחשב. האתגר הוא שהמחשב בפרופיל נמוך (או צר, תלוי איך מסתכלים) אז צריך כרטיס ב-Low Profile. מה שמצאתי עד כה הוא ג'יפורס 1030 פה (מפרט פה) השאלה היא האם הוא מספיק חזק בשביל לסחוב 4K על המחשב הלא חדש שלי - מעבד i5 3.2 GHz, ו-8 ג'יגה RAM. מה דעתכם? אני לא רוצה להוציא כסף סתם... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם זה מוציא סאונד של נגן כמו WINAMP וכו' אז כדאי לעבוד עם היציאה הזאת ולחבר אותה למגבר במקום היציאה של הכרטיס קול ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיברתי איתו על רדאון 9800 והוא אמר שפנטיום 4 עם 9800PRO יוציא ביצועים בBFV כמו פנטיום 2 עם רדאון 9600 pro אז הוא אמר לי אפילו שאני אשאל כאן אז מי צודק?)אני יודע שאני כמובן ;D)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה עם הכרטיס הנוכחי והחלטתי שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך ומסך. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 600 ל-700 ש"ח (אפשר לחרוג אם צריך). הרזולוציה של המסך החדש תהיה 1920*1080. מפרט המחשב:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הדרייבר והמבצע (המדהים!) החדשים של AMD משכו אותי לשדרג את הכרטיסים שלי (560Ti SLI), ובדקתי מחירים מניואג עם משלוח ויצא לי השקעה של 2200 שקל~ לכרטיס מסך המטורף - ASUS HD 7970 Matrix Platinum את הכרטיסים שלי אני יכול למכור ב-1400-1500 ואם אני מחשב את שווי המבצע (500 ש"ח), יוצא לי להוסיף 200-300 ש"ח. אני מאמין ששווה להשקיע 300 שקל בשביל הכרטיס מסך הזה כי גם ככה אני תכננתי לקנות את המשחקים האלה עוד לפני המבצע (hitmam absolution ,far cry 3 ,sleeping dogs) קישור לכרטיס מסך אחרי ההקדמה הארוכה.. השאלה שלי האם כדאי לי ללכת על הדיל הזה או ששווה להשקיע עוד 500 שקל בשביל GTX 680 ותוספת הביצועים שלו (אם יש)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט האם התוספת כסף הרבה לגרסת XT תתבטא בכך שה-XT יחזיק יותר זמן מאשר ה-NP אשמח לדעת בערך כמה ה-9600 אמור "להחזיק" על אפשרויות הגרפיקה הכי גבוהות (במשחקים) תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי כרגע מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz קירור למעבד: Thermaltake V1 לוח אם: Asus Striker II Formula מארז: Tagan CS-EL Diablo BM 25CM Front, 36CM Side קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation ספק כוח: Thermaltake Thought Power 750W 60A/12V 4XRails SLI זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk מסך: Samsung 24" Wide 245T 6MS HDMI(HDCP) S-PVA DVI מערך אחד של תקציב בלתי מוגבל ומערך שני של תקציב עד כ2000 ש"ח ואם אפשר גם תשובות עם כרטיסי ATI למרות שיש …
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? שווה לקנות אותם? הם הרבה יותר יקרים ממה שאמרו פה באתר... X800: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2827&catcode=254 X800XL: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2826&catcode=254
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1.radeon 8500 2.radeon 8500 le 3.g-force 4 ti 4.g-force 3mmx 64mb
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס מסך מחנות של RSM עבור מחשב חדש שאני מרכיב i5 2500k עם לוח אם p8h67 של Asus התקציב סביבות 1000-1200 ש"ח הכרטיס ישמש למעט משחקים בשעות הפנאי, איני גימר כלל, אבל אני כן רוצה לשחק קצת ולהנות. ברשותי מסך 23' של LG מבחינת המארז זה AntecP193 המליצו לי על GigaByte Ati Radeon 5870 1GB DDR5 במחיר מבצע של 750 ש"ח, אך לצערי המבצע נגמר אז אני צריך המלצה אחרת בבקשה. תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התנתקו לי חלק מהחוטים במחבר VGA והמסך לא קיבל צבע אדום. אני רוצה לחתוך את הכבל ולחבר את החוטים מחדש. הבעייה היא שאני לא מוצא מדריך שאומר איזה צבע של חוט מתחבר לאיזו פין בVGA. דרך אגב, זה רק חיבור זמני עד שאני אחליף את הכבל. מישהו יכול למצוא מדריך כזה,או שיודע איזה חוט מתחבר לאן?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך מסירים את הדרייברים כמו שצריך כדי שלא יהיו בעיות?? ובנוגע להתקנת החדשים... איזו גרסה הכי מומלצת והכי יציבה ומה מתקינים קודם דרייבים או קונטרול פאנל? המון תודה לכל המגיבים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס החדש למקצוענים וליוצרים נושא תג מחיר התחלתי של 1,000 דולר וכולל מצב ייעודי עבור גיימינג - אך גם ביצועים שגורמים לנו לתהות אודות הפוטנציאל של דגמי הגיימינג שבדרך בהתבסס על ליבת ה-Vega לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית. השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות? הם נחשבים חברת "קבר" ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? : http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי... (+ מה הקשר בין חברות המשחקים ל WINDOWS VISTA [בלינק הראשון]) ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת יכולות - לאיזה כרטיס מסך רגיל הוא מקביל? אני משחק מעט - דיאבלו 3 ו- GRIM DAWN היו האחרונים שממש שיחקתי - האם הכרטיס מספיק למשחקים כאלו בהגדרות בינוניות? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
לא יכול יותר, כל היום אני בחיפושים אחרי כרטיס מסך, אני מנסה לקרוא ולהבין איך לבחור כרטיס מסך, על איזה פרמטרים להסתכל, נכנס לכל מיני השוואת ולא מבין כלום ! הכרטיס ישמש אותי לגימינג קל , משחקים ברמה של בטלפילד 4 .. GTA V ... NFS .. ולתוכנות עריכה כמו סוני וגאס, פרימייר, אפטר אפקטס .. פוטושופ/./ התקציב שעומד לרשותי , 600-700 ש"ח , עדיפות לקנות בKSP כי שם אני קונה את כל המחשב אבל אם יש צורך בחנות אחרת, אז אני בא בראש פתוח זה המפרט : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 PLUS 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H97M-PLUS LGA115…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל של חברת SAPPHIRE. הכל פועל בסדר גמור, אבל ישנן שתי תופעות שאני רוצה לברר לגביהן: א)הכתוביות של הBIOS בזמן הבוט מופיעות לכל היותר לחצי שניה. אמנם המחשב עולה יותר מהר, אבל זה ממש מוזר שפתאום הביוס כמעט ולא מופיע או בכלל לא מופיע. האם למישהו קרה כזה דבר? האם זה נשמע תקין? ב)ב DEVICE MANAGER מופיעים תחת הכותרת DISPLAY ADAPTERS שני פריטים: השם של הכרטיס שלי, ובנוסף לכך גם השם של הכרטיס שלי פלוס התוספת "SECONDARY". מה זה? האם אפשר להוריד את השני? תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... יש לי סלט בראש. :-\ מה כדאי לי לקנות? Radeon 9600 רגיל או GeForce FX 5600? אגב, מה לגבי ה GeForce FX 5700? הציעו לי את ה GeForce FX 5600 XT עם 256MB בסביבות 700 ש"ח. זה טוב? האם יש חשיבות ליצרן הכרטיס? (ASUS, GAINWARD וכו) האם כמות הזיכרון עד כדי כך משמעותית?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי שנתיים תובעניות בתפקיד שבהן הצליח להחזיר חלק מהכוח המסחרי שאבד למפתחת השבבים האדומה, ראג׳ה קודורי יפנה את מקומו באופן זמני לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
(פרסמתי שאלה דומה בפורום תמיכה טכנית...) ידידה קנתה במכרז PC ללא מע' הפעלה: Model: Intel® Pentium® D CPU 2.80GHz L2 On-board Cache: 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 8I945P-G Total Memory: 512MB Chipset Model: Giga-Byte Technology (2770) (סימני השאלה מופיעים כך בדו"ח) Front Side Bus Speed: 4x 201MHz (804MHz data rate) Adapter: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache Hard Disk: WDC WD800JD-55MUA1 (75GB) לאחר התקנת XP, ודרייבר nVidia מהאתר של nVidia, הבעיות הבאות: 1) התצוגה ב-Windows לא חדה, לפונטים יש מעין…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-