עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirx19,

בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by itaysk,

ראיתי אצל הדובים כ.מסך GF3 TI200 של SUMA כשהסתכלתי במפרט שלו היה כתובף "HY 4ns 64MB DDR SDRAM" DDR SDRAM ?? שניהם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shohami,

שלום. כולם אומרים (ואני מסכים כמובן) שהדרך הכי טובה להעריך אם מסך מתאים לקונה או לא הוא ע"י צפייה בו לפני הקנייה. אז איפה אפשר לראות מסכים ? מעניינים אותי שני מסכים בעיקר: Samsung 959NF ו-Iiyama Vision Master Pro 454. אתם מכירים חנויות באיזור המרכז שניתן לראות בהן את המסכים האלה ? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Jook,

אני הולך לקנות בארצות הברית כרטיס מסך חדש והתקציב שלי הוא בערך 1000-1300 ש"ח. אם אפשר אז המלצות על דגמים והפניות לאתרים גם תעזור, בעיקר אני מתלבט בין ה-Ge-Force3 Ti 500-200 או ה-Hercules Radeon/LE 8500. השאלה שלי היא האם המוצריל האלו טובים והם עמודים במחיר והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו יותר משתלם וטוב במחיר מתאים... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by davidpo,

Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1024MB DDR5 PCIe או PowerColor ATI Radeon HD6850 1024MB DDR5 PCIe ?? המטרה היא בעיקר לגיימינג, אבל אני רוצה לדעת גם לשימושים גרפיים, ואיזה יתרונות יש ל-HD6850 שאין ל5850??

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by RayZ,

היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by RaDciPher,

מחר אני רוצה לקנות 6950 מ KSP אני מתלבט מאיזה חברה כדאי לי לקנות Sapphire או Asus מצד אחד, KSP מוכרים את הכרטיס שלהם ב 1350 שקל, אבל שמעתי שהקירור שלהם לא משהו וגם לא מחזיק כל כך הרבה מצד שני, KSP מוכרים את הכרטיס של ASUS ב 1470 שקל, שזה 120 שקל הבדל, אבל שמעתי שהקירור שלהם הרבה יותר טוב מזה של ספיר והכרטיס מחזיק הרבה זמן. מה אתם מציעים? לקנות ASUS או SAPPHIRE? כי זה הבדל של 120 שקל... או שבכלל כדאי לי לחכות קצת, שיגיע לארץ ה 6990 וככה ירדו המחירים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לפני איזה שנה פתחתי ת'רד בנושא, יש לי R9000 והוא מציג אך ורק בשחור לבן בTV-OUT. זה לא הTV מפני שזו בערך השלישית שניסיתי עליה, ניסיתי את כל האזורים PAL,B H L I K... וNTSC ניסיתי לשחק שם עם כל ההגדרות וכלום לא עובד!! אני משתגע בבקשה נסו לעזור לי!!!

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. היי כולם, אני עומד לקנות מסך LCD חדש (כנראה תוך שבוע-שבועיים). אני מתלבט בין כמה דגמים. ה-2 הנפוצים והמוכרים הם: LG L1730B ו- Samsung 710T שמעתי ששניהם מצויינים, ויש עליהם ביקורות טובות מאוד, והם אפילו עולים אותו הדבר (1900-1950 ש"ח). שמעתי שהאחריות של סמסונג על הפנים (מחליפים רק אחרי 20 פיקסלים שרופים), אבל נראה שהצג שלהם פשוט טוב יותר (הוא יותר מהיר וזה חשוב למשחקים, ויש שאומרים שהתמונה שלו גם נראית יותר "חיה"). אני ממש ממש רוצה לשמוע ביקורות של אנשים שיש להם את אחד הצגים האלה. ה-LG מאוד דומה ל-L1730S, והסמסונג מאוד דומה ל-710N / 710TM, אז מי שיש לו את אחד הדגמים האלה - בבקשה שכן כן ישאיר תגובה. אני מחפש גם ביקורות טובות וגם רעות, אז בבקשה תגידו כל מה שיש לכם להגיד על…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Old Cat,

מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by LRa,

אהלן, מחפש כרטיס עד 700 ש"ח למסך 19. הנה המפרט שלי: GIGABYTE GA-73PVM-S2H E8400 CoolerMaster Elite 335 OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 Special Ops FSP Epsilon 450W אני מחפש כרטיס שיריץ לי כל משחק(אם זה אפשרי) במקסימום. האם המחירים צפויים לרדת משמעותית בעוד חודש? תודה

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by OzZzZz,

שלום לכולם. אתמול רכשתי כרטיס מסך ‏HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E יש לי ספק כוח ‎ seasonic ss-550ht 550W חיברתי את הכרטיס, הכרטיס עוד אבל ברעש ממש חזק מהמאוורר שלו ואין לי תמונה אני פשוט לא רואה כלום, הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תמונה. משהו יכול לעזור לי? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eladh16,

מי מהכרטיסים האלה יתן את ביצועים הכי טובים במשחקים, ה GeForce GTS 250 1 GB או ה HD 4850 1 GB? איזה כרטיס עדיף לקלבת ביצועים יותר טובים במשחקים העכשווים? ה GTS 250 עומד בכלל על הפרק? הוא חזק? או שעדיף 9800 GT?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. {אני מקווה שזה המקום המתאים כי לא מצאתי} אני חושב לקנות כרטיס מסך בסכום הזה 1200 בערך .אבל תמיד חבר שלי אומר לי שזה ביזבוז כסף וחבל .הוא אומר שיש בסכום הזה סוני פלייסטיישן 2 שמריץ משחקים בהגדרות גבוהות לכמה שנים ומי שקונה כרטיס מסך בסכום כזה למשחקים הוא פשוט זורק את הכסף שלו ובכלל אלה שקונים ב 3000 ש"ח בקיצור כמעט שיכנע אותי . בגלל זה אני שואל האם באמת למשחקים עדיף כבר פלייסטיישן 2 ? ואם כן למה באמת אנשים משקיעים הרבה כסף על כרטיס מסך .מה היתרון שלו?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. תיכננתי לקנות כרטיס מסך 8800GTS 640M של leadtek ממש עכשיו, כי מצאתי אותו במחיר של 2004 ש"ח בskypc אבל לצערי, קצת לפני שבאתי לבצע את הרכישה הוא אזל מהמלאי וכבר לא מופיע באתר. כשחיפשתי באתרים אחרים לא מצאתי אף כרטיס מקביל באותו מחיר, והמחיר הכי זול לכרטיס 640M הוא בסביבות ה2100 ש"ח. זה משנה את התמונה, כי התלבטתי אם לקנות כרטיס 320M או 640M ועכשיו ההפרש קפץ בעוד איזה 100 ש"ח וה640M הפך לפחות משתלם. מה שכן, ראיתי שבTMS מוכרים את הכרטיס Sparkle calibre עם אוברקלוק מובנה בגירסת ה640M באותו מחיר כמו הכרטיס הרגיל (בגירסת ה320M יש הפרש רציני בין הכרטיס הרגיל לזה עם הOC) וזה יוצא 2118 ש"ח (פלוס משלוח): http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3480 זה נראה עדיף על כל כרטיס 640M…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by lmlm,

כולם יודעים שסוף השנה ATI מתכננת לנו השקה חגיגית של R600. אבל עד כמה חזק הליבה זאת? INQ אומרים שהוא יהיה הליבה החזקה ביותר שנוצרה (!!!) . ד"א הוא לא יהיה כמו הליבה שקונסולה XBOX 360 יהיו לו 64 שיידר יונט (שכחתי איך אומרים את זה בעברית) שאומרים שיהיה חזק יותר מהציפ שבקונסולה XBOX 360! ואל תשכחו שיהיה לו GDDR 4! :o שמעתי ש הG80 יהיה יושק לפני ה R600. חבל שאין עליו פרטים. אבל ה R600 פשוט וואו לינק: http://www.theinquirer.net/?article=31862

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Merlin,

שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מפת הדרכים, אני לא יודע אם רשמית או לא, של ATi נחשפה באתר AnandTech, אין שום דבר חדש כ"כ מלבד פרטים עסיסיים על הRV530 והRV515, מחליפי הMid-End והLow-End בהתאמה ותאריכי יציאה שגם ככה ידועים. R520: R520XT Crossfire Edition יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא במאמצע-סוף אוקטובר. R520XT גם כן יהיה בעל קירור דו סלוטי ויצא בתחילת אוקטובר. R520XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא בתחילת ספטמבר, כנראה יוכל לעבוד בCF ביחד עם הXT CFE. RV530: RV530 Crossfire Edition יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף אוקטובר כמו הR520XT CFE. RV515: RV515XL יהיה בעל קירור חד סלוטי ויצא באמצע-סוף ספטמבר. ועכשיו לפרטים העסיסיים באמת: המפרט של הRV530: 600MHz Core Clock 1400MHz Memory Clock 512MB Maximum Memor…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by SandLegion,

היי אנשים, הרבה זמן לא כתבתי בפורום על בעיות כי את האמת לא היו לי, עזרתם לי לבחור אחלה ציוד, השתמשתי גם בראש שלי לצורך העניין אבל נותר דבר אחד שנקרא "בלאי" שתמיד בא והורס את ההמשכיות המתוקה. לפניי שנתיים ה-9800 היה החלום הרטוב של הרבה מאיתנו, ATI השתמשו ב HL2 של VALVE כקרש קפיצה שיווקי לפני שייצא. כל ילד נוצרי רצה את זה לחג המולד וכל ישראלי קרע את התחת בעבודה בכדי לשלם על זה. בלי יותר מדי בלבולי מוח, הבעיה היא שהיחידת עיבוד מידע שלהם (ר' VPU) פשוט מתבלה יותר מהר מנעליים צבאיות, החום הוא גורם קריטי לצורך העניין. עכשיו שהם עשו בדיקות בלאי וקיצון הם הבינו שזה יהיה בעיה, לא ברחו מהמציאות ונתנו למו"פ שלהם לפתח תגובת-מנע למצב הזה. הם הגיעו עם הרעיון שנקרא VPU RECOVERY SYSTEM, ה…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, לאחר תקלות שונות במחשב, לקחתי את המחשב לחנות שממנה רכשתי אותו כיוון שהחלקים עדיין באחריות. הם אמרו שכרטיס המסך הנ"ל התחמם מאוד במארז ונהרס (הגיע לטמפ' של 96 מעלות), וכי יבדקו מול היבואן איזה כרטיס חלופי ניתן לתת לי, שכן את ה390 כבר לא מייצרים. השאלה היא, אילו כרטיסים יש באותן יכולות גרפיות, באותו טווח מחירים (תאורטי, שכן אינו נמכר, כ 1500 ש"ח), שפחות נוטים להתחמם? תודה

22. Started by approx,

ראיתי את אלה מה עם זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3275 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שמעתי שהוא צורך חשמל בצורה בלתי רגילה וחייב ספק של 400Wat... האם זה נכון??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Guarding angel,

זה "הדבר" הכי מוזר שראיתי אי פעם http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=V5500-P-R&affiliate=zap http://www.firingsquad.com/hardware/v55500preview/default.asp http://techreport.com/reviews/2000q3/voodoo5/ עוד מוכרים את הדברים האלו? ועוד יש את אחיו הענק הV5 6000 עם 4 צ'יפים של 32MB

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by RT-PRO,

1117 זו תוצאה ממש ממש גרועה נכון ? איך אני יכול לשפר ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים