כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
אני אמור להזמין כבר היום\מחר כרטיס וחשבתי על הכרטיס 6800 AGP של לידטק אם מישהו יודע איך הוא, אם יש איתו בעיות וכו', כמה שיותר מידע יעזור...תודה. קישור לכרטיס : http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=821&osCsid=0caecc32caf4db5a8c1ea480bfc7e08b
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הקשר בין WINDOWS VISTA ל NVIDIA ? : http://www.nzone.com/object/nzone_vista_home.html http://www.nvidia.com/page/technology_vista_home.html אני לא יודע כל כך טוב אנגלית אז מי שהבין מה כתוב ומה הקשר שיסביר לי... (+ מה הקשר בין חברות המשחקים ל WINDOWS VISTA [בלינק הראשון]) ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם הmotherboard הבא: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html#/?div=Detail ולפי מה שקראתי באינטרנט ניתן לשים כרטיסי מסך של pci דור שני בpci דור 1(מה שיש לmotherboard הזה). עד עכשיו השתמשתי בגרפיקת onboard שלו ורציתי לדעת אם דבר זה נכון ובמידה אם זה נכון האם במאת האחוזים אוכל לשים את כרטיס המסך הבא: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-N450D31GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=he תודה רבה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבריה, אחרי התקנת דרייברים חדשים (40.41 - אני לא כ"כ מצליח להתקין את ה-40.72 שהורדתי פה באתר), קיבלתי תוצאת 3DMARK של 9330! זה לא משהו אבל זה שיפור רציני! תארו לכם מה היה קורה אם הייתי מתקין את ה-40.72???
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
Nvidia מתכננת להשיק כרטיס תומך DX10 באפיק AGP, שימשיך את ה-7600GS, העונה לשם הקוד המתוחכם "G84 AGP". הכרטיס מיועד לשוק המשדרגי AGP, אשר לא הייתה להם אפשרות אטרקטיבית לשדוגים בזמן האחרון. זוהי בחירה מוזרה קצת מצד Nvidia, אבל מסתבר ששוק ה-AGP יזכה להנות מDX-10 אחרי הכל. מאמצי וויסטה ישמחו שהם יוכלו לשמור את לוחות ה-Nforce 2 שלהם ואת מעבדי ה-Athlon xp האהובים, ועדיין להשתמש ב-DX10. ה-G84 נקבע להיות המחליף של הג'יפורס 7600GS, אשר נמכר היום בסביבות ה-600 ¤, עסקה לא רעה בשביל כרטיס AGP. גרסאת ה-AGP מתאפשרת כתוצאה מהעובדה שהשבבים ב- G84 הם pin-to-pin ותואמים לכרטיסי הג'יפורס 6600 ו-7600, אז לא נדרשה מודיפיקציה בשביל לאפשר לשוק ה-AGP להנות מכרטיסי DX10 חדשים. הכרטיס צפוי לצאת לש…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטה ובבקשה הסברה קטנה מזה DX10 ?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אתמול קרתה לי בעיה בכרטיס מסך, אני משחק ופתאום מופיעים לי פסים ירוקים שמורכבים מנקודות ירוקות כמו פיקסלים(סוג של באג כזה). ועכשיו אני לא יכול להיכנס לווידוס רק לSAFE MODE ואני עדיין רואה את זה (עכשיו זה יותר גרוע לדעתי). אז רציתי לשאול אם אפשר לתקן את הבעיה או שצריך לזרוק אותו ולקנות חדש? ??? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נכנסתי דרךC:\NVIDIA\DisplayDriver\382.53\Win8_Win7_64\International\GFExperienceזאת ההודעה שאני מקבלhttps://i.imgur.com/9WG1Qjk.pngעזרה בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב עם מעבד אינטל Core i3 540 לוח אם Gigabyte H55M-D2H זכרון 2048MB DDR3 1333MHz דיסק קשיח 500GB SATA2 16MB וכרטיס מסך 220GT של nvidia, 1024 MBSDDR3/ על הקופסא של המשחק כתוב שצריך: מעבד intel 1.8 GHZ CORE 2 או AMBATLON 64 2.4 GHZ וכרטיס מסך: 256 MD NVIDIA 7900' 256 MD ATI*1900 אני שואלת האם המשחק יעבוד טוב, כך שהילד יוכל להנות מהגרפיקה, או שיעבוד "בערך"... תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. אני אחרי הזמנת מחשב חדש בנסיון לחסוך. המחשב כולל לוח אם ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET בנוסף לזה המחשב יהיה מבוסס מעבד i5 2400. יושב אצלי בארון כרטיס מסך gforce 8800gt והשאלה היא האם הוא יתן ביצועים עדיפים על הGPU המובנה. היתרון של כרטיס המסך הוא חיבור DVI ולא רק VGA ו HDMI. מצד שני זה לא כרטיס חדש ואני לא יודע מה ההתקדמות הטכנולוגית שנעשתה. לצורך פרטים נוספים - המחשב מיועד לשימוש פוטושופ ותוכנות גרפיקה בעיקר תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אז אני רוצה לשדרג את הכ. מסך אך התקציב שלי מוגבל(750 שקלים), מה שכנראה לא יספק לי כרטיס נורמלי במדינת ישראל(יכול להביא כרטיס דרך אחי שחוזר מארה"ב) המחשב שלי: inter core i5 3450 MB: Gigabyte B75M-D3H GFX: Sapphire radeon 7850- עשיתי עליו OC יציב מ860/1200 ל1000/1225(עובד ככה כבר שנתיים) 8GB RAM(64 bit OS אני רוצה לשדרג מעט את התצוגה שלי אך לא בטוח מה הכי כדאי, שיקולים: 1. המחשב כבר בן כמה שנים, גם ככה בעוד 2-3 שנים אחליף(כנראה) את רובו 2. יש לי ספק כח Seasonic 520W ואני לא בטוח אם הוא יספיק בכלל לכרטיס נוסף/כרטיס עדכני השאלה שלי היא האם כדאי(ובכלל אפשרי לאור הס.כ) לקנות 7850 נוסף(זמין לי משומש בכ300 שקלים) ולבצע CROSSFIRE עם זה הקיים(בנוסף מה ההשלכות, האם צריך קי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מאיץ גרפי לקנות- אני צריך עזרה!!! האפשרויות שלי הן: MSI GeForce4 MX440 - T - שעולה 550 ש"ח. לבין: MSI GeForce4 MX420 - T - שעולה 440 ש"ח. תודה.... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח 500W האם זה יספיק לכרטיס הזה
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E יש לי ספק כוח seasonic ss-550ht 550W חיברתי את הכרטיס, הכרטיס עוד אבל ברעש ממש חזק מהמאוורר שלו ואין לי תמונה אני פשוט לא רואה כלום, הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תמונה. משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX650, כשאני מחבר אותו למחשב המאוורר שלו פועל אבל אין תצוגה, המחשב מעביר את התצוגה דרך הכ.מ. המובנה בלוח- כאילו הכרטיס שלי לא מזוהה. ניסיתי לחבר כ.מ. אחר ועובד מצוין, ניסיתי להעביר את הכרטיס התקול למחשב אחר והבעיה נמשכת. הבעיה היא שאין לי מושג איפה קנו את הכרטיס (קיבלתי אותו), ואני לא יודע אם עדיין יש עליו אחריות. פניתי ל-Nvidia והנציגה בדקה ואמרה שלפי מספר החלק זה נראה שהוא שייך לחברה בשם Palit, (למרות שעל המאוורר שלו כתוב Gainward). הסתכלתי באתר של Palit ושם כתוב שאני צריך לממש את האחריות דרך החנות שקניתי. איך אני יכול לבדוק אם יש אחריות, ואיך אפשר לממש את האחריות? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי כרגע הוא - e5200 2gb ram ddr2 800 7800gt hec 400w *אני הולך לקנות עוד 2 GB זכרון, אם זה משנה הסיפור הוא כזה - פנדה מחשבים (יהיה לכלוך כי זה בלתי נפרד מהבקשה לעזרה) התקשרו אלי שבוע לאחר ההזמנה של הPOWERCOLOR 4770 כדי להודיע לי שאין להם אותו. בתור פיצוי, הם יכולים לתת לי הנחה של 10% בערך על כרטיס מסך חלופי, אני מאמין שאוכל למתוח את זה עוד קצת. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך ששווה את השימוש בהנחה, שיעבוד עם הספק ויכנס בתקציב של 500 שקל ~, או שפשוט לבטל את ההזמנה וללכת לקנות במקום אחר (לא חושב שיש 4770 בבאר שבע חוץ מאצלם). תודה וסליחה על החפירה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה מומלץ לגיימר בינוני, לצפייה בסרטים, מסך 26 , מעבד 2200 , 2 גיגה: Asus GeForce EN8800GS 384MB ב- 565 ש"ח או GEFORCE 9600 GSO 384M ב- 460 ש"ח או האם מומלץ משהו אחר לגמרי? (עד 550ש"ח) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחיר של X1900XT 256MB הוא בערך 1700 , וגם הX1950XT עולה 1700 בערך. איך זה קורה ?? , אם לפי הנתונים הטכניים לX1950XT יש GDDR4 ותוספת של 400MHZ יותר לזכרונות מאשר ל1900XT. במחיר הזה הוא מאד משתלם !!! http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 באתר של SAPPHIRE למעלה הם כתבו GDDR3 אבל למטה בפירוט GDDR4 - שזה הנכון לפי הנתונים של החברות האחרות. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169 אז לאן אני חוטר ?? אם הוא משתלם יותר, למה לא מדברים עליו ?? אין המלצות, ביקורות, כאילו כלום. למה ממשיכים להתרכז ב1900XT ??
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מסתבך עם העניין הזה כבר עם כמה מחשבים ומחפש תשובה קונקרטית. כאשר מדובר על מחשב עם כרטיס מסך בעל שני ממשקים, נגיד VGA ו DVI או שתי יציאות DVI, אפשר להשתמש באחת משתי תצורות ריבוי צגים: 1. Clone בה הרזולוציה בשני המסכים תהיה זהה, מה שאומר שאם המסך של המחשב מחובר ב 1024*768 אז זו גם הרזולוציה שתהיה על פלאזמה של 42" ולכן לא יראו בה כמעט כלום. 2. Extended Desktop בה אפשר לקבוע רזולוציה שונה לכל מסך אבל בתצורה הזו צריך "לגרור חלונות" למסך המשני שזו לדעתי אופציה לא שימושית ולא פרקטית. האם יש חומרה כלשהי בימינו בעלת שני ממשקים דיגיטליים (DVI או HDMI) שאפשר לקבוע להם רזולוציות שונות? כלומר לחבר למחשב אחד מסך מחשב רגיל ובנוסף גם מסך גדול בחיבור דיגיטלי ולהראות בכל אחד רזולוציה ש…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מסכים ישנים יחסית וכולם [glow=red,2,300]שרוטים[/glow]!! ולמה??? בגלל הציפוי המטומטם הזה שיש עליהם! כי כל טיפת רוק/מים שנוגע בהם פשוט שורט את המסך! 2 מהמסכים של MAG ואחד מהם של HP שבהתחלה לא ידעתי שגם הוא TCO92 כי לא היה עליו מדבקה (כמובן ששלושתם ישנים יחסית כי בתקנים של היום אין את הבעיות האלה) הנא עכשיו בטעות טיפת רוק נגעה במסך והנא עוד שריטה לאוסף אבל זה ממש מרגיז שיש שריטות על המסך
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
well, אני מחליף כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1K עם חריגה של גג 100 - 200 שקל. איזה מבין 2 הכרטיסים יתן לי את הכי הרבה ביצועים? (אני גם מקבל מסך 17" אז אני אשחק לפחות על 1024*780) אפשר גם כרטיסים אחרים שנכנסים בתקציב אבל לא לשכוח, agp בלבד
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני איזה שנה פתחתי ת'רד בנושא, יש לי R9000 והוא מציג אך ורק בשחור לבן בTV-OUT. זה לא הTV מפני שזו בערך השלישית שניסיתי עליה, ניסיתי את כל האזורים PAL,B H L I K... וNTSC ניסיתי לשחק שם עם כל ההגדרות וכלום לא עובד!! אני משתגע בבקשה נסו לעזור לי!!!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-