עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YarYar,

הקירור טוב? אפשר לעשות איתו OC כמו שצריך? הוא ברמה של הקירור של leadtek או XFX או שהוא מאעפן כזה? זה חשוב לי. תודה! ואם כבר, הקירור של ה 7600GS DDR3 של Gainward טוב מספיק בשביל לעקוף את ה 7600GT ואפילו יותר מזה? שמעתי שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by nec_000,

https://wccftech.com/amd-radeon-instinct-mi60-first-7nm-vega-20-gpu-official/ ניתוח מלא אבצע מחר כשיהיה לי זמן. כרגע בנקודות מרכזיות: לקחו את vega דור 1, השאירו אותו כבסיס, אך עיבו אותו בכל הנוגע לאותן פונקציות של מחשביי מתמטיקה לתעשיה, ברובד ה- double precision קרי חישובי נקודה צפה 64 ביט. כידוע לאלו אין כל נגיעה לגיימינג אשר צורך חישובי נקודה צפה של 16 או לכל היותר 32 ביט. התדר הועלה ל 1800mhz מ- 1500, משמע שהרויחו כ- 20% במישור הזה. הורידו את צריכת החשמל והחום על הדרך. רוחב פס הזכרון הוכפל ל- 1TB, ונפחו הוכפל ל - 32GB. סיכום עבור קהילת הגיימינג: מוצר גראפי מבית AMD לשוק הגיימינג, יבוא …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Ic3 CuB3,

המחיר של X1900XT 256MB הוא בערך 1700 , וגם הX1950XT עולה 1700 בערך. איך זה קורה ?? , אם לפי הנתונים הטכניים לX1950XT יש GDDR4 ותוספת של 400MHZ יותר לזכרונות מאשר ל1900XT. במחיר הזה הוא מאד משתלם !!! http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 באתר של SAPPHIRE למעלה הם כתבו GDDR3 אבל למטה בפירוט GDDR4 - שזה הנכון לפי הנתונים של החברות האחרות. http://www.sapphiretech.com/is/products/products_overview.php?gpid=169 אז לאן אני חוטר ?? אם הוא משתלם יותר, למה לא מדברים עליו ?? אין המלצות, ביקורות, כאילו כלום. למה ממשיכים להתרכז ב1900XT ??

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. צריך כרטיס עד 1100 ש"ח שתומך בDX10 ושיכול להפעיל ויסטה ובבקשה הסברה קטנה מזה DX10 ?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. החלפתי את הGF6600 ב X1950PRO הבעיה היא שמשחקים כמו NFSC ו FEAR בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה 1024-768 מקרטעים, המחשק רץ חלק אבל כל כמה שניות הוא נתקע לרגע, כאילו הוא טוען משהו, הבעיה נעלמת רק אם אני מוריד את ההגדרות בצורה משמעותית. יכול להיות שזה הכרטיס מסך או שזה אולי המעבד?

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Nitro,

התקשרתי אתמול לקיי אס פי לשאול אם יש להם את הכרטיס MSI Radeon 9800 Pro, והמוכר אמר לי שיש להם רק את זה האדום, לא הירוק. שאלתי אותו מה ההבדל ביניהם, והוא פשוט לא ידע להגיד לי, חוץ מזה ש"הבנתי מהקונים שהירוק טוב יותר". מישהו מכיר את הנושא מקרוב? מה ההבדלים בין הכרטיסים, אם יש הבדל בכלל? מדובר בגרסת 128 מגה, 256 ביט. תודה, נדב.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RayZ,

היי, בזמן האחרון היו לי בעיות עם כרטיס המסך במשחקים. (הפרעות מהירות) היום גיליתי שהם נובעים מהכרטיס. במחשב שלי יש 3 מאוורים. של הספק,של המעבד,ואחד במארז. ועל הכרטיס מסך יש מאוור וגוף קירור. כשאני נוגע בכרטיס מסך הוא חם. (יש לי אפילו הפרעות במשחקים דו מימדיים משנת 2000.. לא של DOS)

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by DrizziTx,

מחירים: 660 כ-1280 ש"ח 7870 כ-1450 ש"ח הביצועים היו קרובים עד לדרייבר ה"never settle" של ATI שייתכן ושינה את המצב. חיפשתי כזו השוואה, אבל לא מצאתי אחת עדכנית. כעיקרון נכוותי קשות מ-ATI בשנה האחרונה, אבל החלטתי לעשות בדיקה נוספת לפני שאני ננעל סופית על ה"ספינה" של Nvidia. דעתכם? (נא להימנע מתגובות "פאנבוי" או הסטות מהנושא). אם יש לכם לינקים להשוואות עדכניות זה יהיה נהדר.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by geostant,

היי האם כרטיס מסך עם יציאת DVI ו-VGA יכול לתמוך ב-2 מסכים ? (EXTENDED DESKTOP) אם לא, יש המלצה לכרטיס מסך זול (לא לצורך גרפיקה, אופיס בלבד) שיכול לתמוך ב-2 מסכים ? (עדיפות ל-DVI) תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המחשב מכיל 4GB RAM וחלונות 8.1 מעבד Core2Duo E6550 כרטיס מסך: Intel G33/G31 Express יש ברשותי גם כרטיס מפירוק תקין G-Force 7100GS של Gigabye. האם מומלץ להעדיף אותו על פני הOB? קישור לפרטי הכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2394#ov

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by jonathan buchwald,

האם כרטיס מסך GTX970 יכול להריץ תוכנות עריכה ב4K ? תוכנות LIGHROOM פוטושופ וכו

12. אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי לכולם אני עומד לסגור קניית כ.מסך יד שניה. לטענת המוכר (נשמע לי מאוד אמין ונחמד) לא בוצע שום OC או MOD אך אין לי מושג גדול באפשריות הבדיקה. אנא עזרו לי באפשריות הבדיקה שאני יכול לבצע. קימות אולי בדיקות שאפשר לראות פיזית על הכרטיס ? שכחתי לציין שמדובר בכרטיס ATI9800 Pro תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Rhx,

כרטיס חדש של ATI טיפה יותר טוב מה X800GT ועם ליבה יותר טובה http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xNTAw איפה הראש של ATI תגידו לי מתעסקת לי במיד אנד שהכרטיס הכי חזק שלה X850XTPE משתווה לכרטיס אחד של אנוידיה ויש עוד 2 כרטיסים שלא רואים אותו..אחח.. הם הגזימו כבר כמה כרטיסים הם מוציאים למיד אנד...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום כולם. * את המחשב קניתי לפני למעלה משנתיים ובזמן האחרון מופיעים Artifacts ושגיאות נוספות (במשחקים כמו CoD 4). בדקות הראשונות אין בעיה אבל אז השגיאות מצטברות עד שהמסך קופא \ מסך שחור וברוב המקרים אתחול. ** זו לא הפעם הראשונה שזה קורה: לפני-כן היה לי Asus 7900GT שאחרי שנה הופיעו Artifacts ובבדיקה בעין רואים נקודות שבהן הכרטיס התיך את עצמו מימשתי את האחריות והכרטיס הוחלף ב-Asus Radeon X1900 ... שאחרי שנה עושה את אותן בעיות וכנראה נגרם בו נזק פיזי. -תמיכה טכנית של AMD הצביע על 1) נזק פיזי כתוצאה מחימום יתר. 2) הכרטיס דורש לפחות 450w. -בבדיקה של ATITOOL למציאת Artifacts הכרטיס הגיע ל-66 מעלות ואז המחשב קרס. -אני שוקל החלפה ושדרוג של כרטיס המסך ואני מתלבט בין כמה …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היות ו TMS שיחקו אותה עם ה 4850 אני בהחלט חושב שהם צריכים לעשות משהו בקשר ל 4870

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by KOBrA,

שלום .. יש לי 800 שקל ! רק 800 שקל לא יותר אולי 900 !!! אז עכשיו ... אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ של חברה די טובה אבל שיהיה גם שטוח ! אני מאוד רוצה שטוח ! אז בבקשה תמליצו לי על מסכים טובים במחירים שנקבתי הנ"ל.... תודה מראש ...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. איזה מבין שני הכרטיסים האלו טוב יותר ברור לי ששניהם כבר לא משהו אבל איזה יותר טוב כרגע על המחשב מותקן הכרטיס NVIDIA GEFORCE 4 MX 440 WITH AGP8X ויש לי את הכרטיס הזה GX-G4M440/64M NVIDIA קיצר HELP

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. תודה

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני מתלבט בין הכרטיסים...תודה אני מוכן להשקיע עד 1500 שקל..האם יש כרטיס טוב יותר במחיר הזה? תודה

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ParadiseLost,

השבוע קיבלתי את המחשב החדש, והתקנתי ויסטה 64 ביט עם SP1. היום לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המחשב המסך נהיה שחור, והמאוורר של ה 4850 (של גיגהבייט) התחיל להרעיש מאוד - חשבתי שהמחשב עומד להמריא! המקלדת ננעלה ולא היתה לי אפשרות אחרת מלבד כיבוי המחשב. חיכיתי מספר דקות והדלקתי אותו שוב, הפעם פתחתי את ה Catalyst כדי לבדוק את טמפרטורת הכרטיס. היא התחילה ב 70 וטיפסה עד ל 78 (כשהמחשב לא עושה כלום!) ואז שוב חזרה הבעיה - המסך נכבה והמאוורר חשב שהוא מטוס סילון. האם הכרטיס שלי לא תקין? האם יש דרייברים חדשים שיכולים לעזור?? מפרט המחשב: מעבד E8400 קירור למעבד Freezer pro 7 לוח אם DS3L gigabyte P35 זיכרון 4 גי'גה של AData 800 DDR2 ספק כוח Corsair 450VX מארז Antec 300 תודה לכל העוזרים.. זה…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by אסף ב,

שלום בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו.. אחרי מספר דקות שאני משחק המסך מתחיל להתחרבש (הכל נמרח כזה בצבעים מוזרים)... לפעמים זה נשאר ככה גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ולפעממים זה פשוט רושם שהמשחק נתקע.. זה קרה גם אחרי שהתקנתי וינדוס חדש.. מישהו אולי מכיר את הבעיה? תודה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שקופיות שהודלפו מתוך מצגת השקה רשמית לכאורה חושפות את כל מה שצריך לדעת על מוצר הדגל החדש של AMD: זכרון ברוחב פס חסר תקדים, קירור מים וביצועים אדירים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-radeon-r9-390x-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a-%d7%95%d7%94%d7%95%d7%90-%d7%99%d7%94%d7%99%d7%94-%d7%9e%d7%a4%d7%9c/

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי מחפד כרטיס מסך לא יקר (בסביבות 200) עם כניסות mini displayport

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by omereli,

שלום לכולם! זה המפרט הקיים שלי: ואני מחפש לשדרג למשהו חביב שיאפשר לי לשחק בכל משחק חדש על הגדרות בנוניות חלק.. חשבתי על אלו: אגב מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שני הRX560? אשמח להמלצות על אחד מאלו או שלדעתכם אני יכול להסתפק אפילו במשהו זול יותר? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים