כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
well, אני מחליף כרטיס מסך, התקציב הוא עד 1K עם חריגה של גג 100 - 200 שקל. איזה מבין 2 הכרטיסים יתן לי את הכי הרבה ביצועים? (אני גם מקבל מסך 17" אז אני אשחק לפחות על 1024*780) אפשר גם כרטיסים אחרים שנכנסים בתקציב אבל לא לשכוח, agp בלבד
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב כדלקמן: מעבד: AMD Athlon II X2 250 3.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H (כ.מסך און-בורד Radeon 4200HD) זכרונות: 2X2GB של GSKILL ו-2X2GB של KINGSTON, סה"כ 8GB של DDR2 800MHz הארד דיסק: WD 1TB מארז+ספק: ANTEC 400W מסך: DELL 2209WA רמקולים: Altec Lansing ATP3 הצורך שלי במחשב הוא לשמיעת מוזיקה, הרבה אינטרנט, הרבה אופיס ולפעמים סרטים, גם HD. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך כי לדעתי זה החלק החלש במחשב, מה אומרים? אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף ולדעתי החדשים לא יתאימו בגלל הממשק היחסית ישן של לוח האם תודה מראש, עידן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בנושא אני רוצה להזמין כרטיס של חברת PNY וראיתי ויש להם איזה שהיא שייכות לארץ... זה אפשרי? אני רוצה לשלוח להם מייל איך אני שולח חיפשתי את האזור הזה באתר שלהם אבל לא מצאתי :-\
-
ב 14.7 שלחתי את מסכי היקר לתיקון Lg L1780Q משום שהיו בו כ 20 פיקסלים שרופים, בקיצור היום המסך הגיע, לאחר 3 שבועות כמעט אבל איך שהוצאתי אותו מהקופסא הרגשתי שהוא קצת רופף, הסתכלתי, וקבילתי פשוט מסך מפורק, כל הפאנל היה בחוץ ולאחר שחיברתי את הפאנ ללמקום ראיתי סימנים של פלסטיק שעבר היתוך קל =[ המסך עצמו מציג תמונה מעולה, אבל בצד יש שבר בפאנל, וגם סימנים של פלסטיק שעבר התכה קלה מה לעזאזל קרה פה? גרר, איזה מעצבנים !@%!%
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה היתרונות ומה החסרונות בין שני החברות, מה כל חברה מציעה ללקוחות ולהשוואות בניהם. כמו Physx של NVIDIA וה openGL של ATI וגם מבחינת תוכנה, פאצ'ים, עידכונים, דרייבים... למי יש את התמיכה התוכנית הטובה יותר? מי מוסיף יותר ביצועים..? כנל גם בדואל כ. מסך, מה היתרונות והחסרונות של כל שילוב כזה, ביצועים, איזה דואל עובד טוב עם איזה לוחות אם. חשוב לי לעשות על זה קצת מחקר לפני שאני בוחר חברה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות OC עם AFTERBURNER יש לי אופציה כמובן לעלות את ה CORE CLOCK כאשר ה SHADER CLOCK עולה אוטומטי בהתאמה. 1.השאלה האם יש צורך לעלות גם את ה MEMORY CLOCK ? 2.אם אני יעלה את תדר ה MEMORY CLOCK זה בכלל משפיע על ה FPS ? 3.והאם יש איזו שהו חשבון בכמה אני זה צריך לעלות את ה MEMORY CLOCK ביחס ל CORE CLOCK? *אני שואל כל זה כי משום מה מישהו אמר שהו קרא איפשהו שה MEMORY CLOCK אין לא כמעט והשפעה על ה FPS במשחקים .
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל פעם שאני נכנס למשחק כלשהו.. אחרי מספר דקות שאני משחק המסך מתחיל להתחרבש (הכל נמרח כזה בצבעים מוזרים)... לפעמים זה נשאר ככה גם אחרי שאני יוצא מהמשחק ולפעממים זה פשוט רושם שהמשחק נתקע.. זה קרה גם אחרי שהתקנתי וינדוס חדש.. מישהו אולי מכיר את הבעיה? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבדו על חבר שלי, והוא קיבל עם המחשב החדש שלו את הFX5200 בתצורה של 64 ביט. כבר אמרתי לו שהכרטיס לא משהו, אבל אני רוצה לראות עד כמה הוא גרוע, כי כבר אמרתי לו שיתכונן להחליף את הכרטיס... כבר אמרתי לו להוריד 3DMARK03 ולהגיד לי כמה יצא לו, אבל זה קרה רק היום... בכל מקרה, יש לכם הערות מנסיון אישי (לא משמיעה מאנשים אחרים) או קישורים לסקירות (לא, לא מצאתי בגוגל). תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ספק שמגיע עם המארז (ספק בלבד שבמארז נמצא האירור שלו) מפרט: יש לי דואל של AMD 3800 2 גיגה זיכרון. מסך 1050 1650 רחב. תקציב, בסביבות 1000 אם זה שווה את זה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לעוקבים הקבועים בפורום לבטח זכור כי בעת השקת navi 5700 ביולי השנה, השגתי מידע (ושתפתי עמכם) כי הולך לצאת בהמשך הדרך Navi מבוסס ליבה גדולה יותר. המידע שהיה אז היה עקרוני/כללי בלבד וטען, שמדובר במסגרת לוחות הזמנים של עד סוף 2019 או במילים אחרות סביבות דצמבר. בשבועיים האחרונים רשת האינטרנט החלה לטפטף מידע אודות רישומו של מוצר כזה ברגולציה הנדרשת כאשר wccftech מדבר על כך ביום 28 לאוקטובר כאן: https://wccftech.com/new-amd-gpu-spotted-rra-big-navi/ אתר techradar מדווח בתחילת נובמבר, כי נמצאו ראיות לקו מוצרי navi עדכני מסדרה גבוה יותר בדרייברים של linux: https://www.techradar.com/news/amds-navi-22-and-navi-23-gpus-recently-spotte…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת בנצ'מרק לכרטיסי מסך, אבל שלא תהיה מאוד גדולה(בנפח), כי יש לי מודם 56K. תדודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כנסו למפרט ב3D mark 2001 קיבלתי 11,000 ב3D mark 2003 קיבלתי 1500 :-\ זה נראה לכם בסדר ?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב ל LCD עם כבל DVI TO HDMI המחשב עובד רואים יפה אבל יש לי בעיה שבכל רזולוציה שאני שם התצוגה בורחת מהמסך כלומר אני לא רוה את החלון לדוגמא בשולחן עבודה הכל בורח אני רואה חצי ממהתחל ומהסרגל כלים , ככה זה לכל כיווני המסך ולא חשוב באיזה רזולוציה אני נמצא אפילו 800 על 600 מה עושים ????????????????????????????????????????? ??? ???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה לכ. מסך (רדאון 9100), אבל יש לי טלויזיה ישנה בלי חיבור RCA או SVIDEO. עד עכשיו עבדתי דרך הוידאו, אבל הכלב אכל את השלט (כן אני יודע איך זה נשמע בעלי הכלבים פה בטח מכירים את הבעיה) ואי אפשר לכוון את הוידאו ידנית ל LINE IN. אז כאמור, אני רוצה לחבר את הכרטיס ישירות, בעזרת מתאם כזה, לטלויזיה. יש כזה דבר לקנות או לעשות לבד? זה בכלל אפשרי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ידידם הרבה זמן לא הייתי פה... בכל מקרה אחי רוצה לרכוש מחשב חדש, והוא מעוניין במסך LCD. אני יודע כמה ש CRT מעניק תצוגה ברמה גבוהה יותר במחיר זול יותר, ואין צורך הרצאה כמה שלא כדאי LCD... ??? בכל מקרה "מסך פלסמה... דק... תופס פחות מקום.. טכנולוגיה.." אמר אח שלי לנמק לי למה הוא רוצה LCD... לא ממש משנה מכיוון שתחום המסכים לא חזק אצלי, הייתי מעוניין לדעת באיזה מסך עליי להמליץ לאחי - מסך LCD 17" בסכום 2500 עם חריגות אפשריות של +- במידה ויש מסך זול יותר ואיכותי לא פחות ! אל תתבישו לרשום ... מה שאחי עושה עם המחשב זה תכנות וגראפיקה, ככה שחשוב מסך שיראה תצוגה בריאה ואיכותית לעניים ולא מסך מפוקסל ומגעיל (יצא לי לראות LCD כאלו NIPON ולא מיני שמות ג'נריק). בכל מקרה אני י…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה עולה היום ה Gigabyte RADEON 9500 PRO מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לקנות אותו חבר שלי אמר לי שהוא עולה 1200 שקל ואני לא יודע אם זה נכון.... תודה... :
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כרטיס AIW לבין כרטיס רגיל של ATI עם VIVO או AVIVO?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אישית יודע שאני קונה את leadtek geforce 4 ti4400 (רציתי בהתחלה GAINWARD 4600 אבל זה לא משתלם) אז חשבתי לי איזה כרטיס של איזה חברה (אני מדבר על TI4400) יוכל להריץ משחקי "הדור הבא" זאת אומרת DOOM3 או UNREAL2 חלק חלק בלי שום בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש שיריץ את-call of duty modern warfare 2 יש לי: 1GB DDR2 e2160 1.8 ghz המטרה=> כרטיס מסך זול+שיריץ את המשחק. אני בטוח שהספק הוא דיי ג'נרי. יש הצעות ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את המחשב הנ"ל, עם הנתונים הבאים: מעבד Intel® CoreTMi3 Processor 330M 2.13GHz ,1066MHz FSB 3MB L2 Cache מסך רחב 15.6 HD (720p) glossy WLED display ( 1366X768 ) with TrueLife ( מסך מבריק ) כרטיס מסך Intel Graphics Media Accelerator HD דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 4GB DDR3 1066MHz dual channel הנתונים שהמחשב קיבל בווינדוס אינדקסינג: מעבד - 6.2 זיכרון - 5.9 גראפיקה - 4.6 גראפיקה במשחקים - 5.1 הארד דיסק - 5.7 עכשיו, ברמת העיקרון המחשב לא למטרת משחקים, אבל הופתעתי לראות כמה שה-FPS נמוך בצורה חריגה במשחק ישן כמו DoD 1.3. אפילו שהכרטיס מסך על ההגדרות הכי נמוכות, עם הרזולוציה הכי נמוכה במשחק (640X480), אני לא עובר את ה-50 FPS אפילו שאני מסת…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=3073&afid=1036
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנכ"לית מפתחת השבבים אישרה כי משפחת ה-Navi עתידה להתרחב בקרוב - עם דגמים עוצמתיים יותר שיוכלו להלחיץ סוף סוף את המתחרה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב לכולם. אני אחרי הזמנת מחשב חדש בנסיון לחסוך. המחשב כולל לוח אם ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET בנוסף לזה המחשב יהיה מבוסס מעבד i5 2400. יושב אצלי בארון כרטיס מסך gforce 8800gt והשאלה היא האם הוא יתן ביצועים עדיפים על הGPU המובנה. היתרון של כרטיס המסך הוא חיבור DVI ולא רק VGA ו HDMI. מצד שני זה לא כרטיס חדש ואני לא יודע מה ההתקדמות הטכנולוגית שנעשתה. לצורך פרטים נוספים - המחשב מיועד לשימוש פוטושופ ותוכנות גרפיקה בעיקר תודה על העזרה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-