כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש NVIDIA GTX 480 או NVIDIA GTX580 החדש שעומד לצאת אני לא יודע אם המחשב שלי יכול להשתמש בכרטיס הזה מידע על מערכת: מעבד: Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M, 1GB כונן: DVD Super Multi חיבורים: 2 x USB2.0 מקדימה 4 x USB2.0 מאחורה קורא כרטיסים יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון DVI HDMI http://www.up2me.co.il/v.php?file=65879361.png תמונה מהתוכנה EVEREST בבקשה תעזרו לי המהרה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מאיץ גרפי לקנות- אני צריך עזרה!!! האפשרויות שלי הן: MSI GeForce4 MX440 - T - שעולה 550 ש"ח. לבין: MSI GeForce4 MX420 - T - שעולה 440 ש"ח. תודה.... :saint:
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש למטרות גיימניג כבד כעיקרון הייתי די נעול על CF של 6850, אבל עכשיו ראיתי את זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2136 איזה מערך כדאי יותר? איזה מהם (CF או SLI) מנוצל יותר? והאם SLI יעבוד טוב עם P55A UD4? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כותרת. תודה לכל העונים.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. רציתי לשאול, מה לדעתכם עדיף, כרטיס מסך High End מדור ישן יותר או כרטיס מסך Entry Level חדש יותר? אני מדבר בעיקר על הכרטיסים של NVIDIA. הפרמטרים שאני מעוניין להשוות הם: ביצועים, תאימות, זמינות לרכישה, מחיר (אפשר גם מיד שניה), כדאיות ופיצ'ר נוסף - חיבור HDMI מובנה. האם ללוח אם ישן שתומך בזיכרון DDR2 יש השפעה על כרטיס מסך עם DDR3? האם הוא בולם את המהירות ויגרום לכרטיס להתנהג כמו DDR2? High End ישנים לדוגמה: 9800, 8800. Entry Level חדשים לדוגמה: 220, 240. תרגישו חופשי להציע כרטיסים נוספים, לא בהכרח NVIDIA, אמנם תינתן לו עדיפות על פני ATI. תודה לכל המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב שלי למחשב חדש הוא 6000, בלי כרטיס מסך המחשב יעלה בערך 3600-3700 שקל, ובשאר אני מקווה לקנות רדאון 9700. השאלה שלי היא אם התקציב הנשאר (מקסימום פלוס 200-500 שקל יותק) יספיק לרדאון 9700?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שהכרטיסים שלהם די זולים יחסית. השאלה היא מה זה אומר על האיכות שלהם ביחס לכרטיסים של חברות אחרות? הם נחשבים חברת "קבר" ?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו פה לא מסתדר: http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=3073&afid=1036
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני כותב פה אחרי כתיבה מוקדמת יותר בפורום של COD פה באתר שלא קיבלתי עליה תשובה. לפני כחודשיים קניתי מחשב חדש לגמרי-כל החומרה חדישה ביותר,כרטיס כמו שצוין בכותרת HD7950 ראם 8GB מעבד 3570K וכולי חומרה חדשה הכל. המסך עליו אני משחק הוא סמסונג (אין דגם מפורט) גודל 26.5 רזולוציה של 1920\1200 גם במשחק עצמו וגם במולטי אני חווה נפילות מ-60 (מגבלת המסך שלי) ל-30,המסך נשאר עם 30 לשניה במשך כדקה שתיים וחוזר ל-60 לאחר כמה דקות או שניות שוב נפילה. כרגע הכרטיס לא ב OC אלא בתדר הרגיל שהגיע. הדרייבר גם כן מעודכן לאחרון שיצא. מה הבעיה בדיוק?למה המשחק לא רץ על 60 רצוף ללא נפילות?אשמח לעזרה בפיתרון. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GeForce 6600 256MB. בקיצור הוא בלי מאוור,הוא נראה כך: בקיצור,אני רואה שבאמצע המשחקים הוא כזה מאט ומעצבן.. (וזו לא הפעם הראשונה) אני פותח את המחשב,נוגע בכרטיס וממש מקבל כביאה.. הכרטיס רותח במיוחד עד שהוא גורם לאווירה חמימה במיוחד מסבבו. מה לעשות?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים וחצי ככה קניתי מחשב נייח ב10 אלף ש"ח: מעבד: Intel Core i5-3570K כרטיס מסך: AMD Radeon Sapphire HD 7970 3GB Opened for OverClocking לוח אם: GIGABYTE - GA-Z77X-D3H זיכרון: 16RAM עכשיו נשרף לי הכרטיס מסך וקיבלתי מהאחריות 50% מהמחיר ששילמתי ואני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר טוב אבל שיעמוד בדרישות של המחשב שאני לא יצטרך להחליף חלקים של המחשב ואני רוצה שיריץ את המשחקים החדשים על איכות גבוהה עם MSAA. תקציב: בלי הגבלה רק שלא יגרום לי להחליף את שאר החלקים וראיתי יש כל מיני שיטות של crossfire לחבר שתי כרטיסי מסך אם אפשר תגידו לי מה לקנות יש לי תקציב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחצי שעה הבאה אני ככל הנראה נוסע עם חבר לקנות מסך וכרטיס מסך חדשים.. הכרטיס מסך הנוכחי שלו = 7600GS עושה המון בעיות התחממות (קירור פאסיבי) ודי מקרטע במשחקים כבר (גם בלי קשר לחום).. הוחלט לקנות אחד חדש. התקציב הוא סביב ה 600-700 ש"ח.. הכרטיס היחיד שנורמאלי שראיתי בתקציב שלו זה ה 9600GT שעולה 695 ש"ח.. יש אחד יותר טוב במחיר הזה ?? עדיף מ KSP ולא זאפ ושות'.. תודה שחר..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.radeon 8500 2.radeon 8500 le 3.g-force 4 ti 4.g-force 3mmx 64mb
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי לוח a7n של asus הלוח עם השבבים של ה-nforce... האמת שלא בדיוק הבנתי מה יותר טוב הלוח הזה מאשר זה של גירסת הvia אבל קניתי אותו בדיל טוב... אני רוצה לקנות כרטיס ראדון אבל אני פוחד שזה לא ינצל את הלוח טוב או שלא יתאים, אם יש לך את ההלוח והכרטיס או סתם דעה, אני פה מתלבט לתומי האמת שאני יותר עובד עצות כי אני צריך להחליט עד יום חמישי...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, החלטתי לשדרג את כרטיס המסך שלי אבל לא בהוצאה גדולה מדי. יש לי לוח עם AGPx4 לכן החלטתי ללכת על 6600GT שנותן יחסית תמורה נאה לכסף. לשם כך עשיתי כמה חיפושים באינטרנט להשוואת מחירים והחלטתי לשתף אותה איתכם: בסקר כמה חנויות, מחיר הכרטיס, שם החברה וכתובת לאתר מעודכן ל26.1 http://www.noacomp.co.il======================== 1,515 - ALBATRON 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode= 1,510 - GAINWARD 6600GT 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2785&catcode= 1,420 - POINT OF VIEW 6600GT AGP 128MB - http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2353&catcode= 1,345 - LEADTEK 6600GT 128MB AGP - http://www.noacomp…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבדו על חבר שלי, והוא קיבל עם המחשב החדש שלו את הFX5200 בתצורה של 64 ביט. כבר אמרתי לו שהכרטיס לא משהו, אבל אני רוצה לראות עד כמה הוא גרוע, כי כבר אמרתי לו שיתכונן להחליף את הכרטיס... כבר אמרתי לו להוריד 3DMARK03 ולהגיד לי כמה יצא לו, אבל זה קרה רק היום... בכל מקרה, יש לכם הערות מנסיון אישי (לא משמיעה מאנשים אחרים) או קישורים לסקירות (לא, לא מצאתי בגוגל). תודה!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב.. יכול להיות שזה לא בדיוק הפורום הנכון לזה אם כן אני מתנצל מראש אחד המשחקים שאני הכי הרבה "יושב עליו" הוא flight simulator 2002 של מיקרוסופט. המחשק מאד כבד ואני שואל שאלה דומה לנושא אחר שהתחלתי .. אם מישהוא משחק הרבה בסימולטור הזה ויש לו ניסיון עם כרטיסי מסך עבורו - אני אשמח יש לי כרגע GF2 GTS (מפרט מלא "במפרט מחשב") שכבר מתחיל לקרטע איתו אני רוצה להחליף אותו אבל לא יודע למה... אני לא יודע דוגמה עם לראדון יהייה יתרון על פני ה GF4 דווקא במשחק זה כמו ששמעתי שיש לו המשחקים אחרים מישהו..? המשחק עובד על מנוע DIRECT 3D ולא OPEN GL כמו QUAKE וכ"ד
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום חיברתי מסך נוסף ליצאת ה DVI של ה Radeon 8500le שלי עם מתאם DVI TO VGA. בווינדוס העבודה היא על שני מסכים ללא בעיות, אך כאשר אני מפעיל משחקים המשחק נראה רק במסך הראשי, כאשר המסך השני ממשיך להראות את חלקו בשולחן העבודה. האם זו בעיה של תמיכה של המשחק ב Dual display ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי כרטיס מסך HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E יש לי ספק כוח seasonic ss-550ht 550W חיברתי את הכרטיס, הכרטיס עוד אבל ברעש ממש חזק מהמאוורר שלו ואין לי תמונה אני פשוט לא רואה כלום, הכל מחובר כמו שצריך אבל אין תמונה. משהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות Sapphire HD4670 1GB עבור המחשב שלי ופשוט לא מצליח למצוא חנות שמוכרת. אני מעוניין בכרטיס הנ"ל משתי סיבות: 1. וידאתי שהוא יכול לעבוד עם הסלוט שלי Pcie x16 מדור 1.0a 2. יש לי ספק חלש של 305w סה"כ (מדובר במחשב מותג של Dell). האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה, כבר ניסיתי בלא מעט מקומות (חיפשתי גם דרך יבואנים בישראל של Sapphire) לחילופין האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס חזק באותה רמה שיתאים למחשב הישן שלי? תודה לעונים.
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל המלצה לגבי כרטיס מסך חדש\שילוב של 2 כרטיסי מסך באמצעות SLI במידה וזה יועיל. מפרט: ספק כח: codegen 600w
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-