כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מה עדיף ? 5850 או 6850 והאם אני חייב להחליף את הספק הג'נרי של 500W?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך במחשב לכרטיס HD במחיר של עד 300-400 שח יש לי מחשב HP עם מעבד intel core 2 duo E6550 2.33 Ghz זכרון של 1 GB - מתכנן לשדרג ל 2 GB חיבור PCIe חשוב מאוד שיתמוך בפרופיל נמוך יש הצעות? תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב חדש, והייתי רוצה לקבל המלצות לכרטיס מסך שיענה על הדרישות שלי: עבדוה משרדית,, צפייה בסרטים באיכות גבוהה ומעט גיימינג המחשב שלי יהיה בעל מעבד Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray - זיכרון 8 GB לוח אם :Gigabyte GA-Z68P-DS3 קיבלתי המלצות לכרטיס מסך מסוג Gigabyte GTX460 1024MB GDDR5 DUAL DVI מה דעתכם עליו?? האם יש המלצות אחרות?? התקציב שלי הוא עד 900 ש"ח תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה ati 6950 או gtx 570 כמה ההבדל גדול חוץ במחירים ירוץ על 2500k לוח asrock z68 כלשהו תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כרגע יש לי X1950PRO שמראה סימני גסיסה.. טמפרטורה בין 48 מעלות ל55 אחרי ניקוי עם לחץ אוויר במנוחה, קריסות כמה פעמים ביום גם כשלא מריצים שם משחק ושום דבר סתם באינטרנט. ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו, עכשיו שאר המפרט שלי הוא כזה E6300 לוח 965P S3 2GB זכרון עכשיו אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה כי לא נחוץ לי כרגע וממילא הרבה משחקים אני משחק בסוני ככה שלא חשוב לי שהמחשב יהיה חזק במיוחד, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחליף את הכרטיס לפחות באותה הרמה (כמובן שעדיף יותר חזק..) חשבתי להוציא בין 300 ל400 מה מומלץ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אם טמפרטורה של 80 מעלות זה תקין? ואם זה לא תקין מה אני יכול לעשות? ואין לי כבר אחריות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לשאול איך אני יכול להתאים למחשב שלי כרטיס מסך שיעשה מקסימום ביצועים ביחס למחשב (הייתי שמח לדעת איך עושים קירור לכרטיס) ולא יהיה לו "צוואר בקבוק" תודה רבה לעוזרים -אני מעוניין לדעת איך אני יכול בעצמי להתאים כרטיס למחשב שלי..
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצנ לקנות את הכרטיס אבל אני צריך מידות כדי שלא יקרה מצב שזה יחוסם לי את זרימת האוויר במארז... תודה מראש (:
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הי, שמעתי שניתן להקצות לכרטיס מסך מהזיכרון (RAM) של המערכת הפעלה. זה נכון? אם כן כיצד עושים זאת? (יש לי כרטיס מסך עם 256MB ומסך 23" אז חשבתי לעשות דבר כזה) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי אמור לקנות את הגרסה הרגילה של gtx460 700 mb אבל הוא ניגמר במלאי ולא מגיע יותר, אז רציתי לדעת 1.בכמה הse 1gb יותר חלש 2.ולאיזה כרטיס מati הוא משתווה ? 3.כדי לי להוסיף 50 שקל ל800 שקל ולקנות את הgtx460 700 (רק של חברה אחרת ( בגלל זה הוא יותר יקר) 4.או לקנות ב750 של ספארקל את הse 1gb 5.ואם אתם חושבים שבסביבות ה750 שקל יש משהו יותר טוב אשמח לשמוע... תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 500 שקל, שיתאים ללוח אם שלי. (NVIDIA ONLY) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם אני יכול ליפתוח את הכרטיס מסך sapphire hd 6950 dirt3 edition ל6970
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז יש לי את הATI 4770 512mb רציתי מה הערך שלו ואם הוא כרטיס מסך טוב מספיק להרצת מישחקים על MAX
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
יש לי כרגע 4870 שאני מוכר אותו. השאלה היא אם יש כרטיס מסך יותר טוב ממנו בסביב ה300-350 שקלים כיד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיילך עם הטלויזיה החדשה. הכרטיס הנוכחי שלי הוא 260GTX, כרגע הוא מספק אותי מבחינת ביצועים, אבל אין לו HDMI. אז החלטתי לעשות מיני שידרוג (לרוב אני מוציא בסביבות 1000 פעם ב2-3 שנים על כרטיס) ההגבלות הם כמובן שתהיה יציאת HDMI. מחיר בסביבות 500. שלא אצטרך לשדרג גם ספק (הנוכחי Enermax 430 TRUE POWER). עדיף NVIDIA (היו לי גם ATI , אבל עם הזמן נהייתי מקובע ל NVIDA). מידע נוסף לוח אם ASUS P8H61M תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי כרטיס המסך. אני זקוק לו עבור תוכנות לעריכת וידיאו כגון: After Effects ו-Adobe Premier. אני מתלבט בין מספר כרטיסים: Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI Overclocked מה ההבדל ביניהם? מה המשמעות של SE? ויש גם את הכרטיס הזה שלפי האתר של אדובי נותן ביצועים יותר טובים: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI אשמח להמלצות. תודה.
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לפני חודש מהיום (יש לנו חודש P: ) ולפני יומיים כשיחקתי GTA IV פיתאום התחיל לי ארטיפקטים ולהיעלם קצת מהכביש וכאלה.. יש לי כרטיס PNY GTX 570 1280MB יש לי אחריות על המחשב, אז אם צריך להחליף משהו אז אני יילך אליהם. הוא עובד סבבה מצויין! אין שום בעיות אבל במשחק הזה יש לי בעיות (אני משחק על HIGH) מה אני צריך לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
ליפני כמה ימים קניתי 2 כרטיסי מסך של HD6950 חיברתי את שניהם בכבל CrossFire אבל הבעיה היא שכשאני ניכנס למשחק לדוגמא GTA IV זה מוריד את ההגדרות על הכי נמוך וגם המשחק עובד יותר לאט מאשר כרטיס אחד מישהו בבקשה יכול לעזור לי בזה זה ממש מעצבן ולא מצאתי פיתרון.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שהכותרת של הדיון אומרת, אני צריך עזרה בקשר לאיזה כרטיס מסך כדי לי לקנות כשהתקציב עומד בערך על 500 ש"ח והמטרה כמובן היא משחקים. הכרטיס מסך האחרון שהיה לי הוא 8800GT של Nvidia ודי החלטתי להחליף אותו (או יותר נכון הוא החליט...). כבר עברו 4 שנים מאז שקניתי אותו ובזמן הזה די הפסקתי לעקוב אחרי התחום הזה של כרטיסי המסך. אחרי חיפוש מהיר ראיתי דגמים חדשים של כרטיסי מסך טובים משלי בפחות מחצי מחיר ממה שאני קניתי את הכרטיס שלי בזמנו, הבעיה היא שאני לא יודע איזה כרטיס כדי לי לקנות. הנה כמה פרטים על המחשב (שלפי החוקים הלא כל כך מעודכנים של הפורום אני צריך לרשום): ספק: 400 W מעבד: AMD Athlon 64 X2 זכרון: 2 GB כרטיס מסך: ATI Radeon X1200 Series (זה כרטיס מסך on-board) דרך אגב, אני צר…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מבקש המצלות לכרטיס/כרטיסים למשחקים בהגדרות הכי גבוהות. המפרט: מעבד CORE I7, ספק 900W תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
פירסמו אולי מתי ייצאו סדרות חדשות של AMD וNVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אני מתבלבט בין שלושה כרטיסי מסך : hd 6850 crossfire x2 hd 6950 2gb 1280 gtx 570 מה אתם אומרים כדאי לבחור? דרך אגב המעבד שאני הולך לקנות הוא intel core i5 2400 3.1 וכניראה שאני יעשה לו oc הוא יהיה בסדר איתם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה של 3DMark 11 וזה מה שיצא: http://3dmark.com/3dm11/1623955;jsessionid=v4jqh4m4cjkl?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1623955%3Fkey%3Dau64EcufqtcT3p6uSHknpv5u5MXet3 איך ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-