כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לפני 3 שבועות נשרף לי כרטיס המסך שלי Club3D Geforce 9800GTX במסגרת האחריות של הכרטיס [3 שנות אחריות], שלחתי את המחשב לבדיקה שם אמרו לי שכרטיס המסך נשרף וכי צריך להחליף אותו. אחרי 3 שבועות נמסר לי כי מסקיי כי המחשב מוכן וכי הכרטיס הוחלף. הזמנתי באמצעות FEDEX את המחשב הביתה. פתחתי את הארגז ו...הפתעה. גיליתי שהם התקינו במקום הכרטיס שלי [Club3d Geforce9800GTX] את הכרטיס הבא: Connect3D Radeon 5670. הייתי קצת בהלם, בהתייחס לעובדה שהם לא הצהירו לי. מדובר במחשב למטרת גיימינג, איך הכרטיס מסך הזה?? מה לעזאזל אני אמור לעשות כרגע? לדרוש החלפה בחזרה? מדובר בכרטיס שעלותו 100$, עם ביצועים נמוכים בהרבה מ9800GTX [או שאני טועה?] זאת מבלי שהחנות הצהירה על כך. דיברתי איתם הרגע והם אמרו…
-
- 44 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להוריד דרייברים חדשים למסך שלי, כי חבר שלי הוריד וזה נתן לו עוד אופציות ב-refresh rate ולי יש מסך יותר טוב משלו של L.G אז אולי תוכלו לתת לי אתר או משהו להוריד דרייברים מסך. מי שייתן תודה רבה ומי שלא תודה רבה גם. ביי
-
יש לי מסך 19 אינטש ואני תמיד על ריזלוציה של 1280 * 1024. המחשב שלי: Intel Pentium 4 (2800MHz) Asus P4P800 SE 512MB Memory והכרטיס מסך על הפנים... FX5200 המשחקים אצלי לא זזים על הגדרות גבוהות.... אפילו שאני משחק על ריזלוציה של 768 * 1024. איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שיעבוד טוב על ריזלוציה כזאת גבוהה (1280 * 1024)?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (שהוא איזה בלוף מובנה על הלוח אם). ואני לא הגיימר הכי גדול שיש, אני רוצה לשחק בגדול בCOD4, פאר קריי... לכן אני מעדיף לא להשקיע יותר מדי..עד 300 ש"ח פחות או יותר. אז מה שמצאתי זה השניים האלו: HD4350 512MB 8500GT 512MB את הכרטיס חיפשתי באתר של KSP, וראיתי בצד קטגוריה "מציאון", שבה מצאתי: POINT OF VIEW 8600GTS 256M DDR3- ב350 ש"ח POINT OF VIEW 8600GT 512M DDR2 - ב300 ש"ח לפי מה שהבנתי, הראשון הוא לא רע בכלל, אז לא הבנתי איך זה כזה זול,זה יד שנייה? מחודש? אם מישהו יודע על זה פרטים אשמח לדעת. וכמובן על איזה כרטיס הייתם ממליצים (4350\8500) או אפילו כרטיס אחר, במסגרת התקציב. אגב המחשב שלי הוא אינטל דואל 2.0, 2GB זיכרון, והלוח…
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אז ככה, פתחתי כבר אשכול על זה והציעו לי להחליף ספק, החלפתי לenermax 370. הכרטיס כאמור עובד ותקין, אך הווינדוס לא עולה, יש הרצה של ביוס, דוס הכל טוב, אבל כשזה מגיע להתחלת ההטענה של חלונות XP, יש לי מסך שחור. כאילו זה התנתק מהכרטיס... משהו נורא מוזר. הרצתי את windows מדיסק יש איזה גירסא מיוחלדת וזה עלה, וראיתי בeverest על אותו דיסק שה7800GS תקין. מה יכולה להיות הבעיה!?!? זה כל כך מוזר! וכשאני מחזיר ל6200, הכל עולה כרגיל!!! לגמרי חלק.
-
- 8 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ועם FPS יציב?
-
- 13 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני כרגע עם 760 ולקראת כל המשחקים החדשים אני מעוניין להחליף אותו למשהו חזק יותר. אני מביא את הכרטיס חדש בגרסה הרגילה שלו ב 2500 ואת הגרסה עם השלוש מאווררים ב 2600 שווה לקחת או שיש במחיר הזה משהו יותר טוב?
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק למידע על משך חיי מסכים, בארגון שלנו ישנם מסכים בני למעלה מ-7 שנים שנמצאים עדיין בשימוש, אחד מאנשי הצוות טוען כי משך החיים של המסך צריך לעמוד על 5 שנים כי לאחר מכן יש ירידה בעוצמת הנורה ופגיעה בעיניים שתורגש לאחר שנים. האם יש אמת בדבריו? האם יש מקום עם תיעוד רשמי בנושא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
מהו הכרטיס שברצונכם לקבל עליו חוות דעת? http://ksp.co.il/?list_compare=.24956..24678. פרטים על הכרטיס החדש: מתוכנן לקניה מKSP מהם השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): גיימינג כרטיס ל-SLI במידה וזה יהיה ה970 אולי בעתיד וגם קראתי שמערך SLI לא תמיד תומך בכל המשחקים כמו שצריך ויש בעיות עם דרייברים אז אני חושש קצת לעשות מערך של כרטיסים - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? BF4 COD GTA FIFA NBA AC ובסגנון האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? אולי כי כרגע אני לא יודע וילמד על זה בקרוב מפרט המחשב: מעבד: I5 2500 3.3 GHZ לוח אם: ASUS P8H67-M כרטיס מסך נוכחי: GTX 560TI מארז: THERMALTEK V9 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5364 ספק כוח: CHIFTECK …
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול ראיתי באתר הבא את הכרטיס הזה ואולי אני ירצה לקנו ת אותו הנה האתר http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-firegl-v7350_5.html תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש תוכנה כמו כמו ה PI רק לכרטיסי מסך? הכרטיס מתכבה לי ותוקע את המחשב אחרי כמה דקות משחק, בהודעת שגיאה של הווינדוס הוא מפנה אותי לביעה בכרטיס מסך.. הייתי רוצה להוכיח שקיימת בעיה בחומרה כדי להראות את זה לחנות שיש לי איתה אחריות. הכרטיס הוא 1900XT של CONNECT3ג גרסאת 256MB
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 7900GX2 כאלה 4 כרטיסים איפה אפשר לקנות אותם באתרים שאם בארץ תודה מראש לעוזרים
-
- 40 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אחריות, אובחן כתקול. הוצע לי הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3616 אך השאלה אם זה כדאי... כי בעוד כמה שקלים יש את זה, אך צריך לחכות כשבועיים - השאלה היא האם יש צורך...? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3668 בנוסף, האם כדאי לסמוך על PALIT.. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב, איזה גודל מסך (20 או 22 כניראה) מביא ביצועים הכי טובים עם הכרטיס הזה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://ati.amd.com/support/driver.html בנתיים לא שמתי לב לשינויים בביצועים באף אחד מהמשחקים שלי..
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
צריך המלצות לכריס מסך חדש בתקציב של כ-1200 ש'ח. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום!!! אנחנו כבר יודעים חלק מהמידע על הנתונים של ה R600... כמו זה שהוא יתמוך ב DX10 וייוצר ב 65NM (או מקסימום 80). אתמול, האתר CoolTechZone פירסם נתונים נוספים... הליבה תכיל 64 מעבדיי שיידרים... זה ב 16 מעבדים יותר מאשר ב R580. יש מצב שהכרטיסים המבוססים ליבץ R600 יהיו עם זיכרון GDDR4... הקלוקים בהתאם... הליבה תוכננה בארכיטקטורה חדישה שכנראה תמעיט את צריכת החשמל ואת פליטת החום בהתאם - ולא רק זה כמובן... כמו כן ליבת R600 תוכל להציג אפקטים פיזיקליים, כמו AGEIA PhysX. לבסוף, ההכרזה של הכרטיסים תיערך בסוף דצמבר השנה... Windows Vista יוצא בינואר... ככה שהכל בדיוק בזמן ;D כל הנתונים שכתובים למעלה הם לא סופיים ולא רשמיים, וכמובן שיכולים להשתנות לא פעם ולא פעמיים... …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום זה המפרט שלי CPU: Intel® Core™ i5-760 2.80 GHz Motherboard: Gigabyte P55A-UD3 Memory: G.Skill 4x4GB DDR3 1333Mhz GPU: GTX570 GALAXY Hard Drive #1: Samsung 840 Evo 256GB Hard Drive #2: Hitachi 1TB Hard Drive #3: Seagate 320GB Cooler: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Optical Drive: Asus DRW-1814BLT Case: CM 690 II plus PSU: Chieftec APS-650C Monitor: LG W2453V ברצוני להחליף את הכרטיס מסך שלי לכטיס GTX970. 1) אני הבנתי שהוא לא צורך הרבה חשמל אך בכל זאת איך ניתן בוודאות לדעת שהמערכת שלי תחזיק אותו? 2) האם כרטיס מסך שמגיעה מראש עם תדר גבוה יותר מהקופסה דורש יותר הספק מכטיס רפרנס? 3ׂ) לפני התקנה של כרטיס חדש האם יש צורך במחיקה מוחלטת של הדרייבר הישן ואיך עושים זאת? יש תוכנה…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין HD 2600 XT 256MB או 8600GT 256MB תקציב-500-600 גג
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אוקיי לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש ויש לי X1950PRO עכשיו אני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק יותר מהסדרות החדשות שלATI או nvidia, עכשיו אני מתלבט בין 8800GT לבין הכרטיס מסך HD3850 החדש של ATI שעולה זול יחסית לביצועים, התקציב שלי הוא 1500 שקל ואני רוצה כמה שפחות לבזבז אז אני רוצה לדעת מי יותר טוב בניהם והאם הבדל הביצועים משמעותי מאוד, תודה לעוזרים
-
- 50 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Radeon9700pro . האם המחירים ירדו בחודשיים הקרובים, לאחר יציאתו של הכרטיס החדש? או שזה יהיה שולי ... עקב השליטה של ATI בשוק? המחיר של הכרטיס החדש אמור לנוע סביב ה 400$. האם ה 9700pro ישאר בסביביות ה 320 $ לדעתכם ..????
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מעוניין בקנית כרטיס עקב כל מיני שידרוגים המפרט הוא: QX6700 אקסטרים GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte GV-NX68G256DB-ED 6800GS G skill 4GB 800 620HX series corsair מארז גיגב ביט האורה בלוח אם יש PCI E X 16 אני יכול לקנות את ה ati 4870 בראש שקט בלי בעיות? מה כדי לקנות כדי לשפר את הביצועים כי בגלל המעבד יש לי צוואר בקבוק כנראה. תודה רוני.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-