כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
בימים האחרונים קראתי הרבה על הכרטיס ואוברקלוקינג.... ממה שראיתי המחיר של הכרטיס הזה רק עלה בשנה שנתיים האחרונות...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מבולבל מכל המספרים שיוצאים האם הכרטיס SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 טוב יותר מהכרטיס SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5? תודה, גיל.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד E8400 ו 4 גיגה זיכרון תודה
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שאלה מפגרת - אבל בכל זאת, מה קורה אם אני לא מחבר את החשמל לכרטיס מסך ומדליק את המחשב? איך החשמל שמגיע ישירות מספק ולא מהלוח תורם לכרטיס? מה ההבדל בין חיבור 8 פין לאומת 6 פין?
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מה קורה ?? אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי ל 460GTX , ורציתי לברר אם המעבד Q6600 יגרום לצוואר בקבוק ?? בינתיים המעבד עובד על תדר של 3.0 עד שאחליף את המאורר אני אעלה את זה עוד .. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ש ברשותי את המחשב הבא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXTלמעבד יש OC ל 3.40Ghz. אני רוצה לעדכן את הכרטיס מסך, למרות שהוא עדיין לא כל כך גרוע. בעוד חודשיים יוצא המשחק Battlefield 3. ואני רוצה להתכונן אליו מבחינת מערכת בכדי שאוכל לשחק על ההגדרות המקסימליות. לאיזה כרטיס מסך מומלץ לעדכן? ואני רוצה כרטיס מסך הכי כדאי שניתן גם מבחינת המשחק, וגם מבחינת כמה שמתאים למעבד שלי וכו'. אין הגבלת ת…
-
- 50 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס צילום, או שמתחבר דרך חיבור הPCI או דרך הUSB, שיהיה ניתן בעזרתו לצלם (ווידאו) את המחשב. אני יודע שיש כרטיסי צילום, אבל שמצלמים את הטלוויזיה וזה לא טוב בשבילי. אני יודע גם שיש תוכנות שעושות את אותו הדבר, איך יש דבר אחד שמבדיל, כשאני מפעיל תוכנה כמו Fraps כדי לצלם, הFPS יורד משמעותית למצב של תקיעות, ושמשתמשים בכרטיס צילום, כל העיבוד נמצא בכרטיס עצמו לכן אין ירידת FPS. האם יש דבר כזה? אם כן, אפשר לקבל קישור לכרטיס כזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בכמה אפשר למכור NVIDIA Quadro FX1800 768MB PCIe Graphics Card חדש? אחריות רשמית לשנה ע"י HP. תודה
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
טוב הגיע הזמן להתחיל גם לשחק אחרי שלא קניתי כרטיס מסך. המחשב בן שנה וחצי : amd phenom II X4 945 4GB זיכרון החלטתי להוסיף כרטיס מסך. מה דעתכם על : http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=12592 השאלה שלי היא אם קירור פאסיבי מספיק טוב או שצריך קירור נורמלי כמו : http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-6750-vapor-1gb-gddr5-p-12081?language=he בנוסף לפי מה ששמתי לב הוא יותר חזר מה- GTS 450 שמומלץ כאן הרבה (או שאולי אני טועה ?) , ובכל מקרה אם אני זוכר נכון ללוח אם שלי יש אפשות לעשות hybrid cfx או איך שלא קוראים לזה עם החיצוני והמוהנה(hd4200) במידה וכמובן החיצוני הוא של AMD . האם זו החלטה נכונה ? כמה שיפור זה יתן לי (מעבר לחיסכון בחשמל …
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש המלצות לכרטיסי מסך אבל אני לא מבין בהם והבנתי שהכי טוב זה להציג את המפרט ובהתאם ימליצו לי... המפרט המתוכנן של המחשב החדש הוא: מעבד Intel Core i5 2400 ספק Enermax 450W לוח אם Asus P8H67-ML X רציתי ללכת בהתחלה על POV nVidia Geforce 520GT 1024Mb אבל עפ"י סיקור שקראתי הבנתי שהוא לא מוציא ביצועים מקסימליים ולפיכך הוא לא מומלץ... אם אפשר עזרה\עצה\המלצה על כרטיס מסך שיתאים למפרט, בנוסף הכרטיס צריך לעבוד חלק עם FULL HD, HD 720 וכל היוצא בזאת. עד400 ש"ח אם יש. תודה
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את כרטיס המסך ל HD4670 מתוצרת HIS, התקנתי את הדרייברים (ההתקנה של מערכת ההפעלה היא חדשה בת שבוע - חלונות 7 64 ביט), הדרייבר עובד בסדר, רק שאין ב- CCC אופציה ל- OVERDRIVE, הלשונית זמינה אך היא ריקה, גם ברג'יסטרי אין שום סימן ל- OVERDRIVE, כאילו הכרטיס אינו תומך בתכונה הזאת. יש למישהו מושג איך מפעילים את המאפיין הזה?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי כולם, אני בונה מחשב חדש וכמו שהכותרת אומרת זו אחת ההתלבטויות האחרונות שנשארו לי. הכרטיסים המדוברים הם מ-RSM כאשר הראשון הוא ה-TwinTech GTX 570 הרגיל והשני הוא Gigabyte GTX 570 OC edition. ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח. המסך הוא 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. ת'כלס אני מעוניין במערכת שתחזיק כמה שיותר זמן מבלי שיהיה צורך לשדרג כ.מסך. בגלל זה אני רוצה כרטיס עם קירור טוב יותר ש-OC יוכל להאריך את חיי המדף שלו בעוד איזה חצי-שנה, ולמרות שמנקודת מבט נוכחית היחס עלות-תועלת של כרטיס מומהר נמוך יותר כרגע, אני חושב שמנקודת מבט לזמן הארוך זה יכול לאפשר מרווח נשימה להחלפה של כ.מסך. החסרונות של כרטיס כזה זה שהוא לא משתלם מנקודת מבט כלכלית כרגע ושהוא זורק את…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה יש לי מחשב בין איזה 3 שנים, ועם הזמן הוא ניהיה יותר איטי על אותם משחקים, אז חשבתי אולי לשדרג את הכרטיס מסך שלי לאחד קצת יותר טוב התקציב שלי הוא 500 שקל, הייתי עושה אתזה לבד אבל בגלל המפרט שלי אני לא יודע איזה כרטיס יעבוד ואיזה לו, איזה יעשה צוואר בקבוק ואיזה לא כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.... המפרט שיש לי כרגע: mb: gigabyte p35-ds3 2gb ram e6750 core 2 duo 2.66GHZ GEFORCE 8800GT אז ככה.. אני כולה משחק בWOW ככה שאני לא צריך איזה מחשב מפלצת, ובאמת שיש לי בעיה בתקציב אז אם אפשר להוציא מזה משו זה יהיה מעולה. כרגע המשחק רץ על ההגדרות הכי גבהות בDX11 והמשחק עובד טוב, אבל באיזורים קצת עמוסים הוא מקרטע בטירוף. תודה לעוזרים =]
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום כרטיס המסך הזה שווה? יש אחד יותר טוב במחיר שלו בערך?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני צריך להבין מה יותר טוב http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.43955.0.html http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-540M.41715.0.html *במחשבים: כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 540M 2GB AMD Mobility Radeon™ HD 6770M Switchable Graphics, With 1GB dedicated graphics memory אני חייב לדעת כי אני מקבל תשובות רשלניות הניידים לפי בדיקה שלי זה ההפך מהנאמר שם
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי משתלם ומתאים עד 700 ש"ח. המעבד כנראה I3 2.9 ספק כוח 500W זכרון ראם 2G. דרך אגב המוכר באיבורי המליץ על Gforce 450GTS, זה אכן הכרטיס הממולץ למחיר ולמפרט? תודה מראש אלון
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
התלהטות בבחירת כ"מ למפרט i5 2500k 4gh gskil ripjaws asrock extreme 4 מה עדיף? gtx 570 או 6950 reference dual bios? או המלצה אחרת לכרטיס שאפשר להפוך ל 6970 ? הבנתי שיש בעייתיות מסויימת עם זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
כרגע יש לי Inno3D® GeForce™ 9800 וזה הנתונים שלו: ProductInno3D Geforce 9800GT ChipsetGeforce 9800GT Memory512 / 1G GDDR3 Core Frequency600MHz Memory Frequency1800MHz RAMDAC400MHZ InterfacePCI-Express Memory Bus256-bit Stream Processors112 Max. Resolution2560 x 1600 SLI ReadyYes Output1. Dual-Link DVI 2. HDMI (optional) HDCPYes אתם אומרים שווה לי להחליף בכלל את הכרטיס או להשאיר אותו?
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי ג'יגהבייט 4870 512MB ואני מעוניין קנות עוד כרטיס ולשלב ל Crossfire. הלוח אם שלי: Asus P5Q Pro ספק: Crossair 550 האם 550W יספיקו ? שאלה נוספת: אני לא מצליח למצוא כרטיס כזה (של ג'יגהבייט) יד שנייה. האם אפשר לקנות כרטיס כזה אבל של חברה אחרת ? תודה
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה דרישות מערכת הכרטיס מסך הזה צריך כרטיס מסך EVGA דגם GeForce 210תודה לעוזריםנ.באיפה אני יכול למצוא אותו הכי בזול בנתניה(אם אתם יודעים)
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-