עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elad5252,

סליחה טעיתי בפורום

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by abc2007,

שלום לכולם אני מתעניין ברכישת מחשב נייד בעל כרטיס מסך פנימי של אינטל מדגם HD3000 שזה הכרטיס המובנה בדור החדש SANDY של מעבדי אינטל הבנתי שלכרטיס הזה יכול להיות זיכרון משותף של 1.7GB במחשב שיש בו 4GB של RAM,זה גם כתוב פה http://www.intel.com/content/dam/doc/product-brief/xeon-e3-1200-hd-graphics-guide.pdf מחיפוש ברשת מצאתי את הדיון הבא ומתואר בו http://www.computing.net/answers/hardware/how-do-i-set-memory-for-intel-hd-graphics/74833.html שיש המון בעיות עם זה כי אף אחד לא יודע איך "מעלים" את הזיכרון...אחד רושם שזה זיהה לו 128MB אחר רושם 32MB וכד' מישהו יודע האם יש דרך לשלוט על כמות הזיכרון המשותף?אני רוצה להריץ במחשב פוטושופ ואחת הדרישות היא 256MB שמוקצה לכרטיס מסך האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by naord,

כדאי לקנות כרטיס ati hd 5770 ב 400? מדובר בחבר שמוכר לצורך שדרוג או שאפשר בסכום הזה להביא משהו חדש באותה רמה. מה צריך לבדוק כשקונים יד שנייה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  4. Started by abc2007,

מי מהכרטיסים טוב יותר לתוכנות הבאות: פוטושופ CS5 גוגל סקטצ'אפ אוטוקד זה מה שיכריע אם אקח מחשב נייד של DELL או HP

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. בכמה אפשר למכור NVIDIA Quadro FX1800 768MB PCIe Graphics Card חדש? אחריות רשמית לשנה ע"י HP. תודה

6. Started by Sh1,

HIS 6870 IceQ X 1GB GDDR5 - vs HIS 6870 Fan 1GB GDDR5 איזה גירסה עדיף לקנות? :s05: שניהם אותו מחיר בrsm

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  7. שלום, המחשב שיש לי הוא מחשב מדף של דל 390 מצ"ב קישור למפרט מלא: http://www.dell.com/downloads/global/products/precn/en/spec_precn_390_en.pdf המעבד שיש לי הוא qx6800 מישהו יודע מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול להתקין עליו שירוץ עם הספק הזה? (לגיימינג) בהנחה שאין הגבלה קריטית של כסף. תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי כרגע GTX470. אני חושד שהוא גורם לי בעיות עקב חימום או תקלת חומרה. בכל מקרה נראה שהזמן להחליפו מתקרב. האם אפשר לשפר אותו בתקציב של 1500 ש"ח? אבל חייב להיות nvidia. עריכה: ממחקר (גוגל...) נראה שאולי ה-GTX570 יתאים לי כי הוא קצת יותר מהיר ולמרות זאת קצת יותר קר ושקט. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי, המאורר בכרטיס המסך ATI HD 4850 הפסיק לעבוד וגם לאחר שימון בספריי WD40 עדיין מקרטע. הבנתי שהפתרון היחידי הוא להחליף את כל הגוף קירור מכיוון שהמאורר הוא חלק בלתי נפרד מגוף הקירור. היכן יש חנויות בחיפה/נשר שמוכרות גופי קירור לכרטיסי מסך? אשמח להמלצה מהירה, תודה מראש, אוהד : )

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  10. שלום חברים, את הכרטיס שלי GTX460 1GB מכרתי אתמול (הייתי מאוד מאוד מרוצה ממנו, מריץ משחקים כמו חמאה) החלטתי להשתדרג ולקחת כרטיס חדש (או אפילו יד שניה) מה שעומד מבחינתי זה אחד מהכרטיסים האלו: GTX470 או GTX480 או GTX570 או GTX580 הדרישות שלי הם כאלה, כמובן משחקים אבל בנוסף אני עורך וידאו FullHD בתוכנת פרמייר CS5.5 פרמייר דורשת תמיכה באחד מהכרטיסים האלו ואני חשבת לרכוש את אחד מהם בלינק הנ"ל מראים במדוייק איזה כרטיסים נתמכים בתוכנה: http://www.studio1productions.com/Articles/PremiereCS5.htm שיקול נוסף הוא אולי להביא את ה-GTX580 דרך eBay בדר גודל של מחיר 400$~ בקיצור חשוב לי לשמוע את דתעתכם ועזרתכם להחליט מה לקחת. תודה רבה. Kastro.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי מסך דל 2410 אבל אין לי חיבור dvi ו hdmi ולכן צריך כרטיס מסך עם חיבורים כאלה. האם משנה אם שם אחד מהחיבורים האלה או 2 סוגי החיבורים אותו דבר. האם geforce 210 טוב מספיק לחיבור? אני צריך את כרטיס המסך בעיקר לאינטרנט קריאת מיסמכים וקצת מדיה. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by 114508534,

אהלן סוגיה שמעניינת אותי, אני עובד בעיקר במקס ובמאיה וכרגע יש לי קוואדרו 2000 שאני עובד איתו, בנוסף לזה יש לי 9800 GTX שהוא כרגע לא מחובר לכולם , איזה כרטיס עדיף ונותן יותר ביצועים ? תודה .

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. Started by blabla600,

יש לי את התוכנה הזאת שנלוות לכרטיסי המסך של ATI control catalayst center. אבל אני לא משאיר אותה פתוחה אני תמיד סוגר אותה ואת כל התהליכים שקשורים אליה ב- task manager. יש איזשהי סיבה אולי יתרון אולי היא שומרת על ביצועים שכדאי לשהאיר אותה פתוחה כשאני משחק משחקים? או שזה סתם?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by online,

אני בונה לעצמי מפרט מבוסס IGP ומתלבט מה נכון לקנות. חשובה לי איכות צפייה בוידאו. אני כרגע משתמש ב-G41 והוא ממש דפוק לוידאו. אין שום תיקון ל-tearing. זה מרגיש כמו לשחק משחק בלי vsync ומי שרגיש לזה יודע למה אני מתכוון. אם מרכיבים במחשב כרטיס מסך בסיסי כמו ה-5450 הבעיה נעלמת וכיף לצפות בוידאו. אני מתכוון לקחת מפרט מבוסס Core i3-2100 + H67 והשאלה שלי האם אינטל התעלו על עצמם בדור החדש של המעבדים הגרפיים ומטפלים בוידאו כמו שצריך או שהם עדיין מחפשים את עצמם. אני משתמש ב-VLC וצופה בכל מיני תכנים, כולל הורדות מהאינטרנט בקידוד XVID ו-H.246. כרגע עם XP, במחשב החדש יהיה WIN 7. בעתיד אקנה כרטיס מסך למשחקים אבל לא עכשיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by yanivnn,

בימים האחרונים קראתי הרבה על הכרטיס ואוברקלוקינג.... ממה שראיתי המחיר של הכרטיס הזה רק עלה בשנה שנתיים האחרונות...

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  16. Started by טלוש,

שלום..

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  17. Started by yuvalya,

שלום, אני מתעתד לרכוש מחשב חדש, עיקר השימושים יהיו תוכנות אופיס לביתי אך אני גם מתכוון מדי פעם לשחק במשחקים, לא הכי כבדים, וכן להתשמש מדי פעם לערוך סרטי וידאו שצולמו במצלמת FHD ביתית. האם אחד מהכרטיסים הללו יספיקו או שאצטרך לשדרג על מנת ליהנות מביצועים טובים יותר? Sapphire ATI RADEON 5750 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail עלות 480 ש"ח parkle GT440 1GB GDDR3 HDMI Retail עלות 366 ש"ח Sapphire 6570 1GB GDDR3 DVI HDMI עלות 360 ש"ח כמו כן, מהו הספק המומלץ מבחינת הספק לכרטיסים אלו? תודה מראש, יובל

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  18. Started by Moty_p,

שאלה מפגרת - אבל בכל זאת, מה קורה אם אני לא מחבר את החשמל לכרטיס מסך ומדליק את המחשב? איך החשמל שמגיע ישירות מספק ולא מהלוח תורם לכרטיס? מה ההבדל בין חיבור 8 פין לאומת 6 פין?

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי ל 460GTX , ורציתי לברר אם המעבד Q6600 יגרום לצוואר בקבוק ?? בינתיים המעבד עובד על תדר של 3.0 עד שאחליף את המאורר אני אעלה את זה עוד .. תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by danvis,

היי כולם, אני בונה מחשב חדש וכמו שהכותרת אומרת זו אחת ההתלבטויות האחרונות שנשארו לי. הכרטיסים המדוברים הם מ-RSM כאשר הראשון הוא ה-TwinTech GTX 570 הרגיל והשני הוא Gigabyte GTX 570 OC edition. ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח. המסך הוא 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. ת'כלס אני מעוניין במערכת שתחזיק כמה שיותר זמן מבלי שיהיה צורך לשדרג כ.מסך. בגלל זה אני רוצה כרטיס עם קירור טוב יותר ש-OC יוכל להאריך את חיי המדף שלו בעוד איזה חצי-שנה, ולמרות שמנקודת מבט נוכחית היחס עלות-תועלת של כרטיס מומהר נמוך יותר כרגע, אני חושב שמנקודת מבט לזמן הארוך זה יכול לאפשר מרווח נשימה להחלפה של כ.מסך. החסרונות של כרטיס כזה זה שהוא לא משתלם מנקודת מבט כלכלית כרגע ושהוא זורק את…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by gil_sh,

שלום, אני מבולבל מכל המספרים שיוצאים האם הכרטיס SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 טוב יותר מהכרטיס SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5? תודה, גיל.

22. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  23. Started by אילן המקור,

שאני רואה סרטי HD הכל בסדר. אבל בסרטים ברמה נמוכה יותר אני רואה מן טשטוש קטן,כאילו אין חדות. אם מסתכלים על התמונה רואים בחלקים ממנה קווים לא ישרים... במחשב הקודם ראיתי את אותם סרטים באיכות הרבה יותר טובה... אך אפשר לתקן את זה?

24. Started by BENNYL66,

שלום יש לי מעבד E8400 ו 4 גיגה זיכרון תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by idan_v,

שלום, אני מחפש כרטיס צילום, או שמתחבר דרך חיבור הPCI או דרך הUSB, שיהיה ניתן בעזרתו לצלם (ווידאו) את המחשב. אני יודע שיש כרטיסי צילום, אבל שמצלמים את הטלוויזיה וזה לא טוב בשבילי. אני יודע גם שיש תוכנות שעושות את אותו הדבר, איך יש דבר אחד שמבדיל, כשאני מפעיל תוכנה כמו Fraps כדי לצלם, הFPS יורד משמעותית למצב של תקיעות, ושמשתמשים בכרטיס צילום, כל העיבוד נמצא בכרטיס עצמו לכן אין ירידת FPS. האם יש דבר כזה? אם כן, אפשר לקבל קישור לכרטיס כזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים