עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by uriash,

שלום, יש לי שני מסכים: triniton ומסך lcd. כרטיס המסך שלי הוא GForce 2 GTS 64mb v7700 . שמתי לב שיש בכרטיס יציאת vga ושיש עוד יציאת vga על המחשב (מחוץ לכרטיס) יש לי גם מתאם מוזר שנשאר לי עוד מהימים שהיה לי מקינטוש, שצד אחד שלו הוא AGP והצד השני מוארך וצר יותר (2 שורות שבאחת יש 8 חורים ובשניה 7) במסך lcd אין עוד כניסה חוץ מזו של הVGA. בtriniton יש שתי כניסות VGA. זה כל מה שיש לי. השאלה היא אם אני יכול לחבר את שני המסכים למחשב כך שאוכל להפוך אותם למסך אחד רחב? אם לא, (כך נראה לי) איך כן אפשר לחבר אותם? בתודה רבה מראש לכל יועץ עצה ולכל מורה דרך באפלה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אז ככה, המחשב הנוכחי שלי כנראה שכבר התפגר ומה שנשאר לי ממנו הם זוג כרטיסי 260 GTX. יש לי כבר מפרט קומפלט שהוזמן ומוכן להרכבה אצל חבר שמנהל את אחד מסניפי KSP. הדילמה היחידה שנותרה לי היא בנוגע לכרטיס המסך. במקור התוכנית הייתה לקנות את ה-7970 לייטנינג ואחרי חודש להוסיף עוד אחד. עכשיו כשיצאו עם מבצעים על דגמים קצת פחות טובים של 7970 אבל זולים ב-800 שקל לפחות מהלייטנינג, חשבתי שאקנה 2 כאלו במקום. בעודי מתקשר ל-IQPC חשבתי לעצמי שבכלל מה הטעם לקנות כבר עכשיו כשבעוד מס' חודשים בודדים אמורה להיכנס סדרת 8000? עדיף "לסחוב" עם שני 260 ומחשב חדש דנדש, וכשיצאו החדשים אז לפעול בהתאם. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. ההתלבטות בין שניהם נעוצה עכשיו בשאלה בכמה ה780TI חזק מהמתחרה. אני שומע ממקורות שונים דברים שונים..ואני אציין שהייתי חוסך את הכסף אם אין הבדל משמעותי כל כך..אתם יודעים או מבינים איזה מביניהם כדאי? ואגב זה נכון שיש בעיות התחממות קשות ב290X?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אז כן - פרויקט מחשב HTPC (+ גיימינג) התחיל להתפתח בביתי. ואשמח אם תוכלו לעזור טיפה בבחירת הכרטיס המתאים. ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה-HIS 3850 IceQ TurboX 512MB לבין ה-8800GT 512MB. המחשב יחובר לפלסמה (Pioneer 5080HD למתעניינים) ע"י כבל HDMI. מתוכננת צפיה בתכני HD (בעיקר 720P). אם הרעיון של מחשב בסלון, ישר עלה הרעיון לשחק משחקים על הפלסמה (רזולוציה של 1365 על 768). מי לדעתכם מבין הכרטיסים יעשה את העבודה הטובה ביותר? (מוזמנים להציע כרטיסים נוספים עם יש צורך - עד 250$ לערך). נכון, אני יודע שה 8800GT חזק יותר במשחקים (למרות שלא בהרבה שמדובר ברזולוציות נמוכות), אבל ל-3850 יש: DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 / ATI Avivo / HDMI with Video and Audio / ATI …

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by qpalzm,

מקור רשמי בנווידיה מסר שכרטיס ה7800GS לא יהיה זמין לשוק הרחב. http://anandtech.com/news/shownews.aspx?i=25375 ואני שואל - למה? היה להם מוצר מנצח ביד, ולאחר חיסול ה6800GT/6800U מתבקש יורש שיחליף אותם.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by demonshlomo,

אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך טיפה מיושן והגיע הזמן לשדרג (RADEON VE וקצת קשה לו עם משחקים חדשים). השאלה היא מה כדאי לקנות, בהנחה שאני לא גיימר מושבע אלא משחק רק מדי פעם ואני לא הולך להוציא עליו מעל 1000 שקל. כך שכרטיסי ה HIGH END לא באים בחשבון. מבחינת NVIDIA, בתקציב הזה ניתן לקנות רק MXים למיניהם. האם הם שווים משהו ? אם אני הולך על ATI אז יש את ה RADEON 9000 PRO אבל לפי מה שקראתי הוא לא כזאת מציאה גדולה ובעצם ה RADEON 8500 יותר טוב (למרות שיותר ישן). אז האם כדאי לקנות את ה 9000 שהוא חדש אך חלש או למתוח קצת את התקציב ולקנות 8500 ? או אולי למישהו יש הצעה אחרת בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Kfir,

יש למישהו מושג אם יש מצב או כל אפשרות להגיע בTV OUT של כרטיסי המסך לרזולוציה בטלויזיות החדישות של 1024x800 ? תודה... kfir@jesta.co.il

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by hagai-,

היום חיברתי מסך נוסף ליצאת ה DVI של ה Radeon 8500le שלי עם מתאם DVI TO VGA. בווינדוס העבודה היא על שני מסכים ללא בעיות, אך כאשר אני מפעיל משחקים המשחק נראה רק במסך הראשי, כאשר המסך השני ממשיך להראות את חלקו בשולחן העבודה. האם זו בעיה של תמיכה של המשחק ב Dual display ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MEGA DDR,

1.radeon 8500 2.radeon 8500 le 3.g-force 4 ti 4.g-force 3mmx 64mb

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. קניתי מחשב לפני כשנתיים וחצי, המפרט שלו הוא : Gigabyte GA-MA770-DS3/S3 AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 4800+ 2046MB Ram Nvidia GeForce 9600 GT 512MB PSU Cidev P4-500W אני לא יודע אם שם של הלוח אם מדיוק, אבל זה מה שרשום על ה User Manual . אז כך, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי הכרטיס שלי כבר די מיושן ולא סוחב משחקים שיוצאים לאחרונה . אפילו משחק World of Warcraft אני מריץ על ההגדרות הכי נמוכות ועדיין הFPS שלי נמוך. אני מריץ רזולוציה גבוה 1920x1080 מכיוון שאין רזולוציה אחרת במסך שלי שאפשר לשחק איתה. אני די בטוח שאני אצטרך להביא גם ספק כח חדש יחד עם כרטיס חדש מפני שהספק כח הזה הוא לא מי יודע מה, מעולם לא שמעתי על החברה הזו CIDEV, והבאתי אותו מחנות מחשבים פרטית בעיר שלי …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by overload,

יש לי היום את הgod old 753DF של סמסונג. וכרטיס GF4 (bad and old) 440 השאלה שלי היא, אם אני יחליף כרטיס מסך (6600GT אולי), אז אני יוכל לעבוד על 85HZ ברזולוציה של 1152X864 (מתחת לזה זה בעיה בהרבה תוכנות)? ומה תהיה הרזולוציה הכי גבוה שאני יוכל לעבוד בה ב85HZ עם 6600GT?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני קונה מחשב חדש, וההתלבטות פשוט הורגת אותי. מהמחירים הקיימים היום בשוק, יש הבדל של 400 ש"ח בין הכרטיסים, לפחות בדגם של לידטק שעד כמה שידוע לי הוא הכי זול. המחשב עצמו אמור לכלול מסך LCD. או 19" 1280X1024, או 20" רחב 1680X1050 (ההפרש בין שני המסכים האלו הוא גם 400 ש"ח באופן מפתיע). האם גירסת ה320 תריץ לי משחקים בשנתיים הקרובות באיכות מספקת על הרזולוציה הגבוהה יותר? אני מאד נוטה לקחת את ה640MB, אבל בהפרש המחירים היום אני יודע שיש דברים אחרים שאפשר לעשות עם תקציב מוגבל. שדרוג המסך הוא אפשרות אחת, הוספת כרטיס קול XFI היא אפשרות שנייה, השקעה בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר טובים יותר היא אפשרות שלישית. בקיצור, אני לא בטוח אם שווה לשים את הכסף על גירסת ה640, אבל לא רוצה לגלות עוד …

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני כרגע חוסך. אבל נגלה לעיניי 1950XTX במחיר מדהים, אבל יקח לי זמן להגיע לתקציב הנכון. אז, האם יש סיכוי שהמחיר יעלה? קרה פעם שהמחירים עלו? אם יזלו הכרטיסים במלאי אין צ'אנס לקנות חדש? כי אני רואה אנשים פה בלחץ שלקנות את הכרטיס הזה כי הם חושבים שאם הוא יאזול במלאי לא יביאו אותו יותר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by UrielZ,

אהלן, יש לי את המפרט בצד. את הרטיס מסך הבאתי לפני מספר שבועות... הבעיה היא שכאשר אני משחק משחקים כבדים אחי 10 דקות ככה המחשב פשוט נכבה, שום מסך כחול שום ריסט, נכבה. בדקתי עם OCCT את המעבד, עם MEMTEST את הזכרונות, הכל תקין. על הכרטיס מסך מותן קירור רציני והוא מגיע במקסימום ל55 מעלות. לקחתי את המחשב לטכנאי לפני מספר ימים בכדי שרק יבדוק לי איפה הבעיה, הוא אמר שהספק בסדר גמור וזה הכרטיס מסך תקול, זה הגיוני? פשוט בחיים לא יצא לי לשמוע על תקלה כזאת בכרטיס מסך.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by aviram20,

יש לי כרטיס מסך nvidia geforce4 mx 440 וממה שהבנתי אם אני לא יתקיםן את הדרייבר המקורי שלו אני לא יוכל לחבר שתי צגים לאחורה קניתי צג LCD קטן ושאני מחבר אותו ליציאה הצהובה בכרטיס מסך הוא לא עובד אבל שחיברתי לממיר יאס הוא עבד וראיתי בו טלוזיה השאלה שלי היא כזאת מה אני אמור לעשות כדי לשים שתי מסכים? להתקין את הדרייבר המקורי? אם כן אז מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור להורדה של הדרייבר הזה? ואם לא אז מה עושים ? אני אובד עצות תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by kokoki,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך gtx 970 אבל הבנתי שיש לו כל מיני סוגים ואני די מבולבל, אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר בעניין ולהסביר לי קצת מה ההבדל בין הסוגים השונים והחברות השונות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by The Dom,

היי, אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של 600ש"ח ופחות. הכרטיס יהיה מיועד להריץ מעט משחקים כמו skyrim או counter strike בהגדרות בינוניות/נמוכות. מה שבאמת חשוב לי מהכרטיס זה השקט - אם יש אפשרות לכרטיס עם קירור פסיבי זה פלוס משמעותי. אם צריך, אין בעיה למוצרים יד 2. המערכת שלי: לוח אם: gigabyte h170 d3h מעבד : Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 ספק כוח : antec eco 650w זיכון : 16gb

20. שלום, המחשב כל הזמן נכבה. שמתי אותו אצל טכנאי שאמר שהמאוור של הכרטיס מסך הפסיק לעבוד. הוא חושב שזו הסיבה או הספק. יש דרך להחליף רק מאוורר או לשים קירור בנוסף ולהימנע מהחלפת ספק, רוצה 250 ש"ח על ספק. יאם כן אשמח לשמוע מה מומלץ ומתאים לכרטיס מסך שלי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Offset,

יש לי ספק כוח switching power supply 450w-piv atx-110v/220v. הוא טוב כי אני רוצה לקנות radeon 6750?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מישהו מכיר תוכנת אוברקלוקינג ל VOODOO 5 ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by mrraz,

http://www.ati.com/home/online/CatalystXPdriver.html

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by TalEliasi,

שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by YinnoN,

על איזה יצרן אתם הכי ממליצים ? אני מתכוון לאחד שישאר בטווח המחירים לא כמו asus ... תציעו לי לפי הבאנדל לפי הקירור והביצועים, בבקשה. תודה רבה !

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים