עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום יש לי GTS 250 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך SLI או לא. עזרה בבקשה עריכה: עוד שאלה, במידה והוא כן תמך SLI, מה עדיף לי, לקנות כרטיס זהה ולעשות SLI או פשוט לקנות כרטיס מסך חדש יותר ולוותר על הSLI. אני רוצה להריץ משחקים כמו BF3 שיצא בקרוב. (את BFBC2 הרצתי די טוב עם מה שיש לי עכשיו)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by דניאל3124,

שלום, לפני שנה קניתי מאייבורי את הכרטיס MSI Aero 1070Ti ואני משתמש בו מאז והכל עבד יפה. לפני כמה ימים שמתי לב שהכרטיס מגיע לטמפ' המקסימום שלו (82 מעלות) ולא יורד ממנה בעת שימוש ועקב כך אני מקבל ירידות ב-FPS. נראה לכם שהכרטיס מסך התקלקל? - אני משחק תמיד בחדר עם טמפ' של 24 מעלות - אני מנקה אבק מן המארז כל שבועיים - יש לי 2 מאווררי 140 קדמיים, 1 תחתון שמספק לכ.מ אוויר טרי, 1 עליון ו-1 אחורי אשר מוציאים אוויר. - המארז הוא fractal design R5 , אני לא משתמש בכיסויים ליציאות האוויר. כל חור אפשרי פתוח. - אני משחק בעיקר DOOM ו- For Honor. משחקים ישנים ולא כאלה דורשים. - משחק על רזולוציה של 2K עריכה: גם מוגדר בפרופ…

3. Started by Green,

שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, אני רוצה לחבר 2 מסכים למחשב אחד לצורך עבודה שדורשת הרבה שטח מסך, אבל לא דורשת כוח עיבוד חזק. למחשב שלי יש כרטיס מובנה של אינטל. מה הכרטיס הכי זול שבו אוכל לחבר 2 מסכים בחיבור דיגיטלי (DVI)? ראיתי שיש כרטיסים ב-200 שקל בעלי חיבור DVI וHDMI וVGA. האם אפשר לחבר מסכים במקביל לשלושתם ולעבוד על 3 מסכים או יש מגבלה בכרטיס? האם הכרטיס המובנה יפריע לכרטיס מסך, או האם ניתן יהיה להשתמש במובנה וגם בכרטיס הנוסף? ראיתי גם הבדלים של 20-30 שקלים בכל מיני כרטיסי מסך nv 210,nv220. מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Bingo,

??

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שללום לכם. אני אספר בקצרה. המפרט בצד. רכשתי מחשב מקיאספי בדצמבר 2007 עם כ. מסך 8800GT...לאחר חצי שנה הוא נידפק..המשחקים פשוט התחילו להתחרבש אחרי 10 דק של משחק אפילו פחות. וזה לא נבע מחום או משהו...החלפתי אותו קרוב למועד האחריות. קיאספי אחרי ויכוחים נתנו לי HD4850 SAPPHIRE , אמרו לי שאין לי אחריות.. כי האחריות המקורית ניגמרה לי על הכרטיס מסך הקודם(שנה אחת). אוקי שיחקתי בכל המשחקים על המקסימום כדי לבדוק האם הכרטיס באמת תקין וכן הוא היה תקין הריץ משחקים וכו'.. החלפתי קירור S1 ACCELERO REV2 ושמתי מאורר.. ישבתי עם בדיקת טמפ' והכל תקין זה ירד פלאים ונהיה שקט במחשב. התקנתי גם בצורה מעולה. ועכשיו אחרי חודשיים שלוש, אפילו יותר.. הככרטיס קורס במשחקים.. אני לא יודע מה הבעיה.. אולי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם בשעה טובה הרכבתי מחשב חדש: amd 2600X gigabyte aorus 450b pro hyperX 3200mhz cl16 corsiar rm750i המסך שלי הוא 1440P 144MHZ, צריך כרטיס מתאים. בעבר הוצע כאן 2070 ונדחה למאוחר יותר, כעת חודש התקציב מחפש כרטיס עם שיתן תמורה טובה לביצועים, שמתי לב שבחלק מהדיונים כאן ממליצים על כל מיני דגמי OC, וחלקם טוענים שזה בזבוז כסף ותאכלס בFPS אין כ"כ שינוי שמצדיק את תוספת המחיר. אין צורך ביותר מחיבור DP אחד. אשמח לקבל דעתכם בנושא, וכמובן המלצה על דגמים ספציפים.

8. Started by airaz,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של 3 מסכים שונים (רזולוציות שונות - רסיבר ושני מסכים). חשבתי על ה-Sapphire R7 250 eyefinity ורציתי לשאול: 1. האם אכן הכרטיס יתמוך בשלושה מסכים שונים? אני מבין שה-eyefinity מאפשר את זה אבל לפי מה שאני מבין אני חייב לחבר איזה מפצל ל-displayport ואני לא מעוניין בזה. 2. האם יש הבדל בין הגרסת eyefinity לגרסת ultimate חוץ מהקירור? האם גם בגרסת ה-ultimate אפשר לחבר שלושה מסכים? תודה לעונים.

9. Started by gilad267,

בהדלקה הכרטיס מראה כאילו הוא נדלק אבל תחילה מראה כול מיני ריצודים\קבוצות פיקסלים בצבעים ואח"כ מסך שחור הכרטיס מת?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Shaker,

איך אני בודק בדריבר של הכרטיס מסך את הטמפ' שלו? ניסיתי בבקרת תצוגה של הנווידיה ואין שם כלום... זה שם הכרטיס GigaByte GeForce 6600GT AGP

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מה נראה לכם יותר חזק...יש מה להשוות ביניהם בכלל..ואם יש בכלל טעם לחכות ל 4890 אם אני קונה כבר את ה 285 שציינתי...(זה בגדול לידע כללי שיעזור לי)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Haflo,

איך הכרטיס Asus V7700 Geforce 2 GTS 64MB Deluxe לעומת MSI Geforce 3 Ti200 128MB? ואיך ה MSI בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by DarkEnergy,

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1073&pid=1190&psn=&lid=1&leg=0 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gt-440-us.html אז מה אתם חושבים? מי עדיף? (השימוש - משחקים)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אחרי הצצה המוקדמת בתחילת החודש, מגיעה ההשקה הרשמית והחגיגית של כרטיס המסך החד ליבתי העוצמתי ביותר מבית NVIDIA מאז ומעולם - אך האם הוא באמת מצליח לעמוד בציפיות? לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-titan-x-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a8%d7%a7-%d7%91%d7%96%d7%95%d7%92%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. זה יפעל אצלי כי הרי יש לי AGP X2

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. טוב אז ככה. אחרי שחפשתי תכרטיס הכי מתאים למערכת שלי סוף סוף קנית תTwintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 ועכשיו אני רוצה להיות בטוח שלא עשיתי טעות יש לי כמה שאלות וצריך תשובות עד מחר לפחות ותודה לכל העונים. מיפרט המחשב שלי בצד עם משהו 1- יש 2 דגמים שחשבתי אליהם ואני עדין יכול להחליף מה ניראה לכם עדיף הראשון שקניתי Twintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 והשני שחשבתי ליקנות Twintech GeForce 9500GT XT 256MB DDR3 אבדל של 5 שקל לXT לעומת הGT הרגיל יותר אבל גם שניהם שונים ביגלל גודל הזיכרונות 256MB לעומת 512MB ויש לי מסך LCD 19 עם רזולוציה מקסימלית 1280X1024 מה דעתכם ? 2-איזה פוטנציאל לOC קיים בכרטיס הזה. יש אולי מידע כי לא מצאתי משהו מועיל ? 3-האם אני צריך ליקנות קירור לכרטיס עם…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Judge,

קניתי כבר מחשב עם הכרטיס מסך מסך הזה: http://www.tms.co.il/product/14339 שווה להוסיף 100 שקל בשביל הגרסה G1? הזה: http://www.tms.co.il/product/14596

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Idan_S,

שלום רב, ברשותי מחשב כדלקמן: מעבד: AMD Athlon II X2 250 3.0GHz לוח אם: Gigabyte GA-MA785GM-US2H (כ.מסך און-בורד Radeon 4200HD) זכרונות: 2X2GB של GSKILL ו-2X2GB של KINGSTON, סה"כ 8GB של DDR2 800MHz הארד דיסק: WD 1TB מארז+ספק: ANTEC 400W מסך: DELL 2209WA רמקולים: Altec Lansing ATP3 הצורך שלי במחשב הוא לשמיעת מוזיקה, הרבה אינטרנט, הרבה אופיס ולפעמים סרטים, גם HD. חשבתי לשדרג את כרטיס המסך כי לדעתי זה החלק החלש במחשב, מה אומרים? אני לא רוצה להוציא על זה הרבה כסף ולדעתי החדשים לא יתאימו בגלל הממשק היחסית ישן של לוח האם תודה מראש, עידן

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sahargt,

ברצוני לדעת איזה דרבייר כדי להתקין לכרטיס מסך מסוג ASUS A9800 XT דרייבר של ASUS או דרייבר של ATI אני רוצה לדעת מה כדי להתקין בתודה סהר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by lmlm,

כולם יודעים שסוף השנה ATI מתכננת לנו השקה חגיגית של R600. אבל עד כמה חזק הליבה זאת? INQ אומרים שהוא יהיה הליבה החזקה ביותר שנוצרה (!!!) . ד"א הוא לא יהיה כמו הליבה שקונסולה XBOX 360 יהיו לו 64 שיידר יונט (שכחתי איך אומרים את זה בעברית) שאומרים שיהיה חזק יותר מהציפ שבקונסולה XBOX 360! ואל תשכחו שיהיה לו GDDR 4! :o שמעתי ש הG80 יהיה יושק לפני ה R600. חבל שאין עליו פרטים. אבל ה R600 פשוט וואו לינק: http://www.theinquirer.net/?article=31862

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? כי אני רוצה בערך כרטיס עד 1000 שקל.. memory 2 giga... intel conroe e6300 160 giga.. לוח אם משהו שך ASUS לא זוכר.. משחק ברזולוציה של 1024 על 768 מסך 19 אינץ'.. ורוצה לדעת גם אם הכרטיס הזה טוב..? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4526 אם לא אז מה כן..? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ראידון 9700 פרו של ati או ספייר sapphire

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Dr@gon,

אני מחפש מסך LCD טוב ויפה לא חשוב לי הצבע מומלץ למשחקים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים