עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Symbore,

יש לי כרטיס מסך חדש מסידרת 7950 של רדאון. נקנה לפני כחצי שנה. המסך שלי הוא 23 אינץ' של LG ונקנה לפני כשש שנים. המסך התחיל לזייף כבר לפני כמה שנים (מפסיק לעבוד וצריך לנתקו ולחבר אותו מחדש לחשמל) אך מעבר לכך לא שמתי לב לבעיות אחרות. בחודש האחרון שמתי לב שלפעמים, לשבריר שניה בלבד, מופיע בחלקו התחתון של המסך פס שחור עבה ברוחב של מילימטר אחד או שניים. מבדיקות של 3dmark (לא חדשות, לפני כמה חודשים) כרטיס המסך שלי פעל בהתאם למצופה ממנו. הכרטיס כלל לא מתחמם (38 מעלות) [על פי aida ועל פי catalyst) וגם לא במשחקים שאני משחק בהם אינני רואה ארטיפקטים או בעיות אחרות. הכרטיס מעודכן לדרייבר הכי חדש (יציב) אז מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חשבתי לקנות כרטיס מסך כי שלי נשרףףף יש המלצות בסוכם של 1000 שקל גג אני לא גיימר משוגע אבל עדיין מעדיף שיהיו חלקים טובים.... ועם זה כרטיס שעולה 1020 אני לא יגיד לא חח ילאה תמליצו תודה.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. הגיע הזמן להחליף את הכרטיס המיושן שלי 8800GT לכרטיס חדיש יותר. אני עובד על טלויזיה של סמסונג דגם LA32A550 ברזולוציה: 1980x1080 והכרטיס כבר לא סוחב לי בהגדרות גבוהות. המפרט שלי- מעבד Q6600 על oc 3200 ספק של Corsair VX 450 מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא יעבור את ה1500 ש"ח ויתאים למפרט שלי.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות משרד ובין היתר לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ( popcorn time השאלה שלי האם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר בשביל לראות סרטים דרך הטלויזיה ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by OuTsIDe,

איזה מהם עדיף? וכמובן למה? (בעיקר למישחקים וסרטים)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איך מסירים את הדרייברים כמו שצריך כדי שלא יהיו בעיות?? ובנוגע להתקנת החדשים... איזו גרסה הכי מומלצת והכי יציבה ומה מתקינים קודם דרייבים או קונטרול פאנל? המון תודה לכל המגיבים!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Goldlm,

שלום, הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס הוא המקביל בביצועיו כרגע ל 9800GTX 512MB? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eliXir,

לחבר שלי יש לוח מבוסס AGP והוא רוצה לקנות כרטיס חזק, ולפי הכרטיסים המומלצים ה-X1950PRO הוא הכרטיס החזק ביותר ל-AGP כיום אז רציתי לדעת אם זה מעודכן ונכון והוא יכול להזמין עם ראש שקט שאין משהו יותר טוב ל-AGP ^^ http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=492309

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nir2711,

שלום לכולם מה עדיף ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E או ‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E‎ זה המפרט של 6850 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406 או זה המפרט של 460 יש 2 דגמים http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by X-nOize,

שלום לכולם. רציתי לדעת עם נכון לעכשיו כדאי לקנות כרטיס מסך מדגם GTX780TI. לפי מה שהבנתי יוצא סידרה חדשה של 800 רק אין לי מושג מתי. למישהו יש מידע על זה? אשמח לדעת על כך גם כן. רק הוסיף כי מסך המחשב שלי יהיה DELL27 U2713HM 2560x1440 ​תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by amirx19,

בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך טיפה מיושן והגיע הזמן לשדרג (RADEON VE וקצת קשה לו עם משחקים חדשים). השאלה היא מה כדאי לקנות, בהנחה שאני לא גיימר מושבע אלא משחק רק מדי פעם ואני לא הולך להוציא עליו מעל 1000 שקל. כך שכרטיסי ה HIGH END לא באים בחשבון. מבחינת NVIDIA, בתקציב הזה ניתן לקנות רק MXים למיניהם. האם הם שווים משהו ? אם אני הולך על ATI אז יש את ה RADEON 9000 PRO אבל לפי מה שקראתי הוא לא כזאת מציאה גדולה ובעצם ה RADEON 8500 יותר טוב (למרות שיותר ישן). אז האם כדאי לקנות את ה 9000 שהוא חדש אך חלש או למתוח קצת את התקציב ולקנות 8500 ? או אולי למישהו יש הצעה אחרת בכלל ?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הי, אני מחפש כרטיס מסך למחשב השולחני שלי (מפרט מימין) ב~600 שקל בערך. אין לי מניעה מלקנות יד שנייה (כך שהמלצה למשהו מדור קודם תהיה רלוונטית גם) אבל תמיד נחמד יותר לקנות חדש עם אחריות (החנות לא חשובה). חשוב לי שהכרטיס יהיה שקט וקריר יחסית (יעיל). השקעתי בהרכבת מערכת שקטה יחסית אז חבל לי לאבד את זה עם כרטיס רועש ב-Idle. יש לי מסך של דל "22 ברזולוציה 1680x1050. אני כרגע משחק בעיקר ב-SC2 ורוצה לשחק גם ב-COD ואולי ב-BF3. באופן כללי עכשיו כשיש לי מחשב שיכול לסחוב הייתי רוצה להתחיל לשחק גם במשחקים אחרים אז כדאי שהכרטיס יהיה רלוונטי גם עוד שנה. אני לא מצפה להריץ את המשחקים בהגדרות הגרפיות הכי גבוהות שיש אבל כן להריץ ברזולוציה הטבעית של המסך ובהגדרות בינוניות לפחות. מעבר למשחקים א…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Or3,

היי, לאחרונה מעסיקה אותי שאלה והיא האם ראם משפיע על ביצועי כרטיס המסך? אני מבקש שמי שמצביע גם יכתוב תגובה בנושא. תודה, אור.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by The Dom,

היי, אשמח להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של 600ש"ח ופחות. הכרטיס יהיה מיועד להריץ מעט משחקים כמו skyrim או counter strike בהגדרות בינוניות/נמוכות. מה שבאמת חשוב לי מהכרטיס זה השקט - אם יש אפשרות לכרטיס עם קירור פסיבי זה פלוס משמעותי. אם צריך, אין בעיה למוצרים יד 2. המערכת שלי: לוח אם: gigabyte h170 d3h מעבד : Core i7 6700 3.4Ghz LGA1151 ספק כוח : antec eco 650w זיכון : 16gb

17. Started by mMmSaK,

יש לי כבר אחד ואני מעוניין לשדרג ולעשות SLI מעוד אחד שאקנה ביד2. השאלה אם הספק שלי יספיק לזה? seasonic m12ii 620 bronze 620w (זה הספק)

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. הייתה לי בעיה עם הכרטיס הנוכחי והחלטתי שהגיע הזמן להחליף כרטיס מסך ומסך. התקציב שלי לכרטיס מסך הוא בין 600 ל-700 ש"ח (אפשר לחרוג אם צריך). הרזולוציה של המסך החדש תהיה 1920*1080. מפרט המחשב:

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Crazy Dude,

היי. עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ychig,

האם הקירור של הג'יגהבייט שקט ויעיל משל הספייר? בשאר הבחינות הם כמעט זהים.. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by irav,

התמונה הכי טובה שראיתי בחיים שלי שהוציא ממחשב (לקוח מהאתר של נדוויה) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? כי אני רוצה בערך כרטיס עד 1000 שקל.. memory 2 giga... intel conroe e6300 160 giga.. לוח אם משהו שך ASUS לא זוכר.. משחק ברזולוציה של 1024 על 768 מסך 19 אינץ'.. ורוצה לדעת גם אם הכרטיס הזה טוב..? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4526 אם לא אז מה כן..? תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. ראידון 9700 פרו של ati או ספייר sapphire

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by exXxTreAm,

http://www.sfera.co.il/viewpart.asp?partID=89&cat=5&subcat=13 שווה קנייה? ישפר לי הרבה מ6800?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.