עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ravid,

רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Orillion,

היי אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מתלבט האם לשים בו מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT או 8800GT אחד. המחיר כמעט זהה, השאלה עם מה אני אקבל ביצועים טובים יותר. למישהו יש מושג?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני מחפש כרטיס מסך, כפתרון זמני, למערכת שמיועדת למשחקים. לוח אם: Foxconn nForce 4 Ultra מעבד: AMD Athlon64 3000+ כרגע אין לי אפשרות להשקיע סכום גדול במחשב, ולכן החלטתי להשקיע ב"בסיס" עדכני שיאפשר שדרוגים עתידיים (מעבד ולוח אם) ואת שאר הרכיבים להוסיף לאט לאט. מכיוון שאין ברשותי כרטיס PCIe אני רוצה לרכוש אחד, שיריץ משחקים ברמה סבירה בתקופה הקרובה. אני מעדיף להשקיע בכרטיס כמה שפחות, אבל אם כדאי להשקיע עוד קצת בשביל לקבל הרבה יותר, אני אעשה זאת. אשמח להצעות...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by andrei21,

בבקשה תמליצו לכרטיס מסך מחול רצוי מאתר frys ורק NvidiNvidia תקציב 400 דולר תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by emofun,

חברת sapphire מוציאים עוד שבועיים גרסת agp לכרטיס X1950pro הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך,ובזמן האחרון הוא עושה רעשים שלא עשההה בדקתי טמפרטורה וזה בסדר,אבל בזמן שאני במחשב סתם באיזה אתר פשוט אני שומעת ממש את המאווררים מסתובבים רועשים וזה ממש התחיל בשבועיים האחרוניםםם יש לי אחריות על המחשב,אז אם אני אקח להם אותו,הם יחליפו לי את המאוורר של הכרטיס מסך?בבקשה תעזרו ליייי

7. מה נראה לכם יותר חזק...יש מה להשוות ביניהם בכלל..ואם יש בכלל טעם לחכות ל 4890 אם אני קונה כבר את ה 285 שציינתי...(זה בגדול לידע כללי שיעזור לי)

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לאחר שדרוג ללוח אם על בסיס (Asus Sabretooth X79 ) הופיע לי תקלה חמורה של תקיעת המחשב ואחר כך מסך שחור ל 3 שניות. לאחר מכן מערכת חוזרת לעצמה עם הודעה Display driver stopped responding and has recovered . תופעה זאת הופיעה לי גם עם כרטיס eVGA GTX 570 וגם עם כרטיס חדש MSI GTX 680 . תופעה הנ"ל משגעת אותי. נאלצתי להסיר את הדרייב וכעת אני עובד במצב VGA . האם מישהו נתקל בבעיית TDR והצליח להתגבר עליה. בתודה. אדם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by approx,

ראיתי את אלה מה עם זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3275 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. טוב שלום חברים אני בעל מחשב .....ראו מפרט... וקניתי את הרדאון שלי לפני שבועיים עכשיו לשאלות והדילמות: 1.האם הכרטיס שלי מנצל לפחות 89%+ מהכוח שלו על המחשב שלי [במארק 2001 קיבלתי 8343 זה טוב?] 2.הכרטיס הוא של גייקיוב ורשום עליו :R9600/XT REV 1.3 D3 מה הכוונה ל"REV 1.3' כי קיימת רקה 2.0 והיו שאמרו לי שזה אומר שהסדרה של הכרטיס שלי הייתה עם בעיות והכרטיס שלי זה גירסת הליין המתוקנת ומה הכוונה D3 כי יש לגייקיוב גם גירסאות של C3/B3 וגם הציפ של הכרטיס הוא RV350 זה הגיוני כי זה לא הציפ של רדאון 9800 למניהם ובכלל ה9600XT לא אמור להיות ציפ אחר שונה כי יש לי הרגשה מסריחה שאולי הכרטיס שלי עבר צריבת ביוס בחברה מפרו לאקס טי זה הגיוני?ושאלה אחרונה למה אידה 32 אומרת שהמהירות של הציפ היא…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Dr@gon,

אני מחפש מסך LCD טוב ויפה לא חשוב לי הצבע מומלץ למשחקים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by eididan1987,

GTX 660 Vs 7870 צריך את דעתכם מה דעתם ? בעיקרון הדגמים הם , MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF או Sapphire Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Symbore,

יש לי כרטיס מסך חדש מסידרת 7950 של רדאון. נקנה לפני כחצי שנה. המסך שלי הוא 23 אינץ' של LG ונקנה לפני כשש שנים. המסך התחיל לזייף כבר לפני כמה שנים (מפסיק לעבוד וצריך לנתקו ולחבר אותו מחדש לחשמל) אך מעבר לכך לא שמתי לב לבעיות אחרות. בחודש האחרון שמתי לב שלפעמים, לשבריר שניה בלבד, מופיע בחלקו התחתון של המסך פס שחור עבה ברוחב של מילימטר אחד או שניים. מבדיקות של 3dmark (לא חדשות, לפני כמה חודשים) כרטיס המסך שלי פעל בהתאם למצופה ממנו. הכרטיס כלל לא מתחמם (38 מעלות) [על פי aida ועל פי catalyst) וגם לא במשחקים שאני משחק בהם אינני רואה ארטיפקטים או בעיות אחרות. הכרטיס מעודכן לדרייבר הכי חדש (יציב) אז מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קניתי את הכרטיס של EVGA, אהבתי מאוד שהוא קצר באיזה 3 ס"מ מהGTX 285 אותו החלפתי (כן, אני משוגע, אני יודע שסתם מיהרתי ). תוצאות באנצ'מארק של Heaven 2.0 בDX11 שהכל על הכי גבוה ברזולוציה של 1680 על 1050 (DELL 2209): המעבד בכוונה על סטוק לראות איך זה ככה, בלי קשר שגם עדכנתי ביוס וצריך לעשות שוב OC מחדש זה מספרים טובים? אני לא מבין במספרים של הבאנצ' הזה. אשמח לתגובות. Unigine Heaven Benchmark v2.0 FPS: 23.4 Scores: 590 Min FPS: 5.8 Max FPS: 53.6 Hardware Binary: Windows 32bit Visual C++ 1500 Release Mar 7 2010 Operating system: Windows 7 (build 7600) 64bit CPU model: Intel® Core i7 CPU 920 @ 2.67GHz CPU flags: 2698MHz MMX SSE SSE2 SSE3 SSSE3 SSE41 SSE42 HTT GPU model: …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Haflo,

איך הכרטיס Asus V7700 Geforce 2 GTS 64MB Deluxe לעומת MSI Geforce 3 Ti200 128MB? ואיך ה MSI בכלל?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by sahargt,

ברצוני לדעת איזה דרבייר כדי להתקין לכרטיס מסך מסוג ASUS A9800 XT דרייבר של ASUS או דרייבר של ATI אני רוצה לדעת מה כדי להתקין בתודה סהר

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום... כמו שאתם רואים למטה יש לי כרטיס של לידטק עם קירור זלמן היום הייתי בסקאי פיסי ואמרו לי שאין את הכרטיס במלאי ויש איתו בעיות רבות ושאלו אותי איזה כרטיס אני רוצה אמרתי שנאי רוצה ספרקל או Inno3D....אמרו לי שתוך פחות משבוע אני יכול לקבל איזה שאני רוצה אבל להוסיף כסף.. עכשיו איזה מבין הכרטיסים הבאים יותר טוב ויותר כדי..ההבדל מחירים בינהם הוא 38 שקל (בקטנה זה כסף קטן) צריך ממכם עזרה חברים.. Inno3D http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC Sparkle http://skypc.co.il/product.asp?pid=CALIBRE--P888 מה עדיף ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שמעתי שהוא צורך חשמל בצורה בלתי רגילה וחייב ספק של 400Wat... האם זה נכון??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eladh16,

מי מהכרטיסים האלה יתן את ביצועים הכי טובים במשחקים, ה GeForce GTS 250 1 GB או ה HD 4850 1 GB? איזה כרטיס עדיף לקלבת ביצועים יותר טובים במשחקים העכשווים? ה GTS 250 עומד בכלל על הפרק? הוא חזק? או שעדיף 9800 GT?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך ואני משתמש בין היתר בתוכנת powerDirector לעריכת וידאו. לצערי, התוכנה לא לגמרי סוחבת בלי, ולכן אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואשמח להמלצה עד בערך 700-800 ש"ח. בנוסף, המחשב מחובר כרגע למסך עם חיבורי DisplayPort ולטלוויזיה עם HDMI. המליצו לי לקנות את GTX 750 Ti. מפרט המחשב: Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 i5-4590 Quad core CPU 8GB DDR3 SSD 256GB MX100 Seasonic 450W תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך אז: איזה בין הכרטיסים טוב יותר? ‏asus HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E sapphire ‎‏HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E ‎

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by yaronbsg,

אהלן, לפני איזה 3 חודשים רכשתי מחשב חדש וברשותי כרטיס מסך gtx 770 2gb. לפני חודש החלפתי מסך לאחר שהקודם התקלקל ל dell2711, רזולוציה של 1440P וה 770 לא סוחב בכלל. אני משתמש בעוד מסך טלוויזיה 1080P ועוד מסך מחשב 1200P. מה הייתם ממליצים? לקנות עוד 770 2gb? למכור את מה שיש לי ולקנות 780ti? לקנות את הטיטאן? לקנות 770 4 gb? אחד? אולי לחכות עד שיצא 780ti עם 6gb? לא בא לי להוציא 5000 ש"ח על כרטיס מסך, סביבות 3000 זה התכנון אבל עדיף כמה שיותר זול. זה דיי מציק לי לשחק במשחקים היום, השאלה כמה זמן להמשיך "לסבול" אם לחכות לדור החדש ואם לא אז מה לקנות עכשיו? (אם אפשר גם קישור לחנות זה יהיה מגניב) * בכוונה לא ציינתי AMD, יש לי ניסיון לא טוב איתם, למרות שלא פוסל על הסף, לא חקרתי בכיוון …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי gforce 7900 GT עם המאוורר המקורי שלו. הכרטיס כבר בין 5 שנים בערך, ניקיתי בעבר את המאוורר שלו ממש יסודי כמה פעמים, פרקתי אותו לחלקים וניקיתי. ביומיים האחרונים יש רעש נורא מהמחשב, כדי לבדוק מאיפה הרעש עצרתי את המאוורר של הכרטיס עם היד בזמן שהוא עבד ונהיה שקט מוחלט. המאוורר של הכרטיס בוודאות עושה את הרעש. הכרטסי הזה והמאוורר שלו הם צרה צרורה. יש לי עוד בעיות עם הכרטיס, הוא לפעמים לא יושב טוב והמסך שלי מתנתק. בקציור, נמאס לי, אני רוצה שינוי. אני לא יודע מה כדאי/אפשר לעשות ופה אני צריך את עזרתכם. האם לקנות כרטיס מסך חדש? האם לקנות מאוורר חדש? יש מאווררים שקטים? השקט נורא חשוב לי, ממש נמאס לי מהרעש של המחשב. אני לא מתכוון לשחק משחקים גרפיים רציניים בשנים הקרובות. הדילמה …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ובכן, בחודשים האחרונים היו הרבה דיונים על כל נושא הפיסקלים המתים, תופעה מעצבנת במסכי LCD שבהם יש חלק מהפיקסלים שלא משנים את צבעם. עד היום בחו"ל מסך תקני נחשב אם היו לו בסביבות ה 10 פיסקלים שרופים. ל SAMSUNG היתה את המדיניות הכי פחות טובה עד היום (ובמיוחד ליבואנים שלהם בארץ)... אבל NO MORE: כיום הם יצאו בהכרזה כי מהראשון לחודש אם קנית מסך, והיו בו פיסקלים שרופים (אפילו 1!), תוך חצי שנה אתה יכול להחזיר אותו ולקבל מסך חלופי בחינם !!! אני מקווה שהכרזה זו, תגרור את שאר הייצרנים להעלות את סטנדרט הייצור והמדיניות שלהם, ושגם בארץ היבואנים ישנו את המדיניות... אין ספק שחדשה זו תגרום במשך הזמן לעליית מכירות מסכי ה LCD. ידיעה: http://english.chosun.com/w21data/html/news/200412/200412…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Mr.Someone,

אם אני אבצע אובקלוק לכרטיס המדובר המאוורר שלו ירעיש יותר? או שיהיה צורך להחליף מאוורר? והאם יהיה צורך להחליף ספק? המפרט העתידי: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray הגיע למלאי, יחידות 1 ₪1103 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3752 Scythe Mugen 3 For Intel AMD SCMG3000, יחידות 1 ₪235 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3416 MSI P67A-C43 B3 P67 Chipset, יחידות 1 ₪329 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3667 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/produc…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים