כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת האם יש הבדלים בין 2 החברות הבנתי ש 8800gs וה 9600gso הם למעשה זהים, אך האם יהיו הבדלים בין 2 החברות פרט לכך שpalit נותנת שנתיים אחריות ו asus שלוש שנים? האם המאווררים של שניהם טובים ושקטים? והאם הקירור הוא טוב יש הבדל גדול במחיר בין 2 החברות ולכן רציתי לדעת האם ההבדל מצדיק זאת תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
בדיון הזה רציתי שנשווה את התוצאות של כל המשתמשים בפורום ב-3DMARK 03 ונראה איפה כל אחד עומד וזה גם יתן קצת מושג לאנשים שלא מבינים בתוצאות טובות ורעות ב-3DMARK 03. אם תוכלו שימו את הקישור לעמוד ההשוואה שלכם ב-3DMARK 03. שלי הוא: http://service.futuremark.com/compare?2k3=1992279
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי שהמליצו פה למישהו על 7600 gt לאיי גי פי...ממה שהבנתי אין כרטיס כזה לאי גי פי רק בדגם 7600 gs/// לא? ועוד שאלה....יש ב 7600 גי טי בגירסה ל פי סי אי אקפרס 12 צינורות עיבוד... ו ב 6800 גי טי יש 16.... אומנם המהירות של הכרטיס 6800 גי טי נמוכה אבל מה עושים ה 4 צינורות עיבוד הנוספים? ואיך זה מתבטא במשחקים?תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך, התקציב הינו עד 1500 ש"ח. מאוד חשוב שהקרור של הכרטיס מסך יהיה שקט. המפרט הנוכחי של המחשב: כרטיס מסך מבוסס 6950 עם 2GB זיכרון מעבד 2600K זיכרון מסוג DDR3 בנפח 12GB במהירות 1333Mhz ספק סיסוניק 620 וואט מסך ברזולוציה 1080P אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך, לקנות באמאזון גם כן אפשרות. תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב, אין מסכי "19 נורמליים אז אולי כדאי ללכת על "22. בקטגוריה זו נראה שזה המסך הכי טוב לפי המיפרט שלו וגם הכי זול (ב- KSP 3850 ש"ח) ובנוסף לכל הוא זמין! הנה המיפרט שלו: http://www.ksp.co.il/monitor.php?nomer=AH הבעיה שלי ש "22 עדיין מאד יקרים והמסך המקביל שלו ב "19 ה- 454 עשה מלא בעיות עד שהחליטו לא לייבא אותו יותר. האם גם למסך הזה יש רקורד כזה ? כי רק דרך KSP הוא זמין! כלומר RCM כבר לא מייבאים CRT של IIYAMA. דבר נוסף, במחיר כזה אולי עדיף LCD, השאלה היא אם יש כאלה שטובים גם למשחקים?
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
לחבר'ה מ-Unigine יש מבחן גרפי חדש. נקרא Unigine Superstition. אפשר להוריד אותו מכאן: https://unigine.com/en/products/benchmarks/superposition הנה סרטון שהוקלט מהמבחן: למי שבא להשוות תוצאות, נא לבחור ב-1080P Extreme הנה התוצאה שלי, עם 5820K באוברקלוק קליל ו-R9 290X אכן תמונות קשות
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה עדיף: מאוורר על כרטיס מסך או בלי מאוורר (רק צלעות קירור)?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה לדעתכם יותר טוב : 1. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=8562 2. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_1995&products_id=15083 אני צריך בשביל העברת קלטות לdvd
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של HD4870 שמתי רזולוציה של 1600X1200 עם פילטרים X4 וכל השאר על HIGH ויש לי FPS נמוך בערך 25...וממש לא כיף לי לשחק ככה... מישהו יכול להמליץ לי על איזה אפשרויות לשים כדי שיהיה לי FPS טוב... כי ניסיתי להוריד את האיכות והFPS עלה אבל האיכות ממש ירדה... או שבכלל יש לי איזה בעיה בכרטיס ?ואני לא יודע?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד ואם זה פועל יותר טוב בכרטיסים של ATI או NVIDIA? ואיזה משקפים צריכים ל ANAGLYPH? ומה ההבדל בין Stereoscopic 3D ל anaglyph ? והאם PHYSX של NVIDIA באמת משפר את האיכות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שתי בעיות בנוגע לכרטיס מסך שבנדון. קניתי אותו באולסייל, כשבפירוש מצויין היה שהוא 128BIT, כשהגיע, חוץ מעל הקופסא המקורית שם היה כתוב 128BIT, בכל מקום אחר היה מודבק מדבקה ועליה כתוב 64BIT... כשבדקתי מול הספק הם טענו בכל תוקף להתעלם מזה, כי זה 128BIT, ולא להתחשב במה שכתוב במדבקות, הם בכלל אמרו שאין כזה כרטיס בגרסא של 64BIT. שאלה ראשונה, יש כזה כרטיס ב 64BIT בכלל? למישהו עוד קרה דבר דומה? בעיה שניה, כשכבר באתי להתקין אותו, הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הקודם, כיביתי וניתקתי את המחשב, הוצאתצי את הכרטיס מסך הישן, והכנסתי את החדש. הוא נכנס כמו שצריך, והיה תפוס טוב. כשהדלקתי את המחשב, הוא צפצף 3 פעמים, ולא שידר כלום למסך.... כשהחזרתי את הכרטיס הישן, הכל טוב ויפ…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מסך CRT [sAMSUNG SyncMaster 753DF] ותמיד השתמשתי בקצב ריענון של 60 הרץ... אף פעם זה לא הפריע לי...אבל לאחרונה אמרו לי שקצב ריענון כזה הוא לא בריא לעיניים,וגם לא נוח. למרות שמעולם לא הרגשתי משהו,יכול להיות שיש קצב ריענון יותר נוח? אם כן,על כמה עדיף? 75 הרץ? או שעדיף להשאיר על 60? תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , זה המפרט כרגע : Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray NZXT Respire T20 CPU Cooler Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 Silverstone Presicion PS08 USB3 FSP 500W Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 לאחרונה הוספתי SSD 128GB. המפרט מיועד לגיימינג בהגדרות HIGH וצפונה. משחקים כגון : PUBG WOW DOTA 2 שאלה חשובה - יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס GTX 1070 G1 8GB GDDR5 של Gigabyte . 1500 ש"ח יד שניה כמובן עם אחריות לשנתיים מתוך 3. אשמח לדעת אם שווה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וקניתי את הכרטיס מסך : gigabye - tnvidia Geforce 8800 GTS ואני לא יודע איזה טמפרטורה נורמלית לכרטיס המסך הזה. ואם הבנתי נכון - gpu זה הסימון של הטמפרטורה של הכרטיס מסך?? הטמפרטורות אצלי במחשב: cpu - 42-48 system - 46-52 gpu1 - 64-71
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי redeon 9200 pro וה אף פי אס שלי רק 72 מקסימום איזה עידכון אני צריך להוריד בישביל להעלות את האף פי אס שלי..?
-
- 11 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום, מה המסכים המומלצים לגרפיקה ושיש אפשרות לחבר אותם למקינטוש? תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בקשר לכרטיס מסך רציתי להיתיעץ איתכם מה ליקנות הינה הכרטיסים... CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB GDDR3 DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5975 CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 ההבדל הוא 300 שקלים בכסף ו 25MHZ תוספת לזיכרון ולמעבד לטובת X1900XT . מי יותר מישתלם ליקנות? :
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode=96 יש מצב אני רוצה לקנות בשביל ה XBOX360 . נראה מאוד שווה המחיר, הגודל, המפרט ( תומך HD READY ) והמחיר. ראיתי טלויזיות יותר קטנות ביותר כסף ו AOC חברה טובה נכון ? HD READY זה HD רגיל או שזה שונה ? בבקשה תגובות מהר כי זה נראה לי מזה שווה . עריכה : מצטער ששמתי את זה פה שמישהו שיש לו אפשרות שימחק את ההודעה הזאת בבקשה . אני שם אותה בפורום של ה LCD .
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להקליט תוכניות טלוויזיה למחשב באיכות טובה. מכיון שאין לי מושג בכלל איך עושים את זה - חוץ מהעובדה שאני צריך כרטיס עים (כניסת) Video IN. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שיכול ללכוד ווידאו באיכות טובה, ולהסביר לי את ההבדלים בין כרטיס טלוויזיה לבין כרטיס עריכה? אגב, כרטיס מסך עים VIVO לא בא בחשבון כי קניתי כרטיס חדש לא מזמן. (אין בעיה של מחשב - המחשב דיי חזק לתמוך בכל כרטיס). תקציב ממוצע של כ-700 ש"ח(+-)
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, החלפתי קירור למעבד ומאז הכרטיס הפסיק לעבוד, ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר (ATI 7790) עובד מעולה, גם בלי כרטיס עובד. חשוב לציין שהמחשב עובר פוסט אבל עדיין NO SIGNAL לא משנה מאיזו יציאה - HDMI או DVI יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה? כמובן שהכל מחובר כמו שצריך המאווררים מסתובבים והכל והאם אם בכלל אפשר לתקן כרטיס מסך במידת הצורך כי אני קצר בכסף וכרגע אין לי אפשרות לקנות כרטיס חדש נורמאלי
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה עם NVIDIA וסדרת הG80? נראה לי שהם הולכים לגנוב את ההצגה
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיועד בעיקר לניגון HD ובכלל אני משתמש ב LCD 27 אינץ' אז ככה שצריך יציאת HDTV אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה כסף כי זה רק לשנה וחצי ככה עד שאני מחליף מחשב לגמרי. אז תקציב: עד 600 ש"ח (ניתן לחרוג אם זה משמעותי) המפרט של המחשב: > Mainboard : IBM IBM > Chipset : Intel i845G > Processor : Intel Celeron @ 2400 MHz > Physical Memory : 256 MB (2 x 128 DDR-SDRAM ) > Video Card : Intel Corporation 82845G/GL/GV/GE/PE Integrated Graphics Device > Hard Disk : ST340014A (40 GB) > CD-Rom Drive : LITEON CD-ROM LTN486S > Network Card : Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) PRO/100 VE Network Connection > Operating System : Microsoft Windows XP Prof…
-
- 13 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בתכנון שלי היה לקנות למחשב שלי ג'יפורס 6800GT 256MB עכשיו הבנתי שזה אחד הכרטיסים החזקים שיש....קצת מתחת ל7800GTX וכו' (ככה הבנתי מהחברים פה בפורום...) עכשיו, ראיתי שהמהירויות (של הזיכרון) של הכרטיס 6800GT הם : 350MHZ ו.. 500MHZX2 1000MHZ משהו כזה... עכשיו ראיתי פה: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=407 שהמהירויות שעון של רדאון X1300 הם יותר גבוהות... (450MHz 1.0GHz ) עכשיו זה קשור לDDR הרגיל (של ה-X1300??) וDDR3 ל6800GT....או שגם לX1300 יש DDR3?? אז לא הבנתי את זה אני מתלבט גם...כי אני רוצה לקנות 6800GT (כבר הזמנתי יותר נכון...) לAGP לא לPCI-E האם יש כרטיס יותר טוב מה6800GT לAGP??? כי אני לא רוצה משהו שיחזיק לי לכמה חודשים אני רוצה לפחות שנה\שנה וחצי.... אני רו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-