עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עריכה: הרגע שמתי לב שזה לא נכנס בכותרת, הכרטיס השלישי הוא: Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X אהלן חברים (: החלטתי לשדרג את כרטיס המסך לחדש, ואני מתלבט בין ה-3 שבכותרת. המפרט הנוכחי כולל: I5 2500k @ 4.2 GHz Asrock Z3 Pro 8GB Ram Antec Neo Eco 620W Dell UH2312HM השימוש העיקרי הוא משחקים. זה כולל משחקים מכל הסוגים וכל הז'אנרים כמו GW2, AC4, BF4, Crysis 3 וכו וכו... רעש הוא משהו שמפריע לי רק קצת, מהבחינה שאני לא אוהב לשמוע מטוס סילון בזמן שאני משחק, אז כל עוד זה לא משהו ממש מרעיש - אני בסדר עם זה. קירור זה משהו שכן חשוב לי כי אני ממש אוהב לראות טמפרטורות נמוכות על הכרטיס. אחרון חביב, אני אוהב לעשות ממש קצת OC, יותר בשביל הכיף שבזה, מאשר בשביל להשיג ביצועים רציניים בעזרת OC. אז …

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Regev,

שאלה די דחופה: אני קונה מחשב מארה"ב החודש, עכשיו יש ברשותי 600 דולר למחשב, אקח מתוכם 100$ כדי לקנות עם עוד משהו טניס שולחן אז ככה שנשארו לי 500$, המפרט כבר גמור, רק - דוד שלי מצא כרטיס מסך RADEON VE 64MB ?TV OUT ב-9 דולר בSALE. אני יודע שזה לא כרטיס מלבב במיוחד, אך מכיוון שיש לדוד שלי את הRADEON VE 32MB + TV, שמראה גרפיקה מצוינת ומעלה משחקים עתירי גרפיקה כגון: MAX PAYNE, COMMAND ? CONQUER RENAGED, VIETNAM II,SOF,SOF2, ועוד הרבה משחקים בסגנון, אז חשבתי למה לא אקח את הכרטיס הזה???? אז את זה רציתי לשאול אתכם???? ואגב - את המחשקים הנ"ל הכרטיס מעלה ללא אף תקיעה בפריימים, ועל מערכת מחשב יחסית בינונית (P4 1.4GHZ, 128MB RDRAM).

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. AMD ו-NVIDIA מתכננות לחשוף גרסאות עם זכרון GDDR5 בנפח 8GB לכרטיסי המסך החד ליבתיים המובילים שלהן, אשר יהיו זמינים לרכישה עוד לפני סוף השנה האזרחית לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-r9-290x-%d7%a2%d7%9d-%d7%a9%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%96%d7%99%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%a8%d7%9a/

4. Started by yuvalri1,

עד עכשיו תמיד ראיתי את הXT במחירים גבוהים בהרבה... למרות שיכול ליהיות שאלו היו רק דגמי ה512... בכל מקרה - איך הביצועים של הגרסה הזו? בהשוואה ל7900? עד עכשיו לא הייתה לי התלבטות - התכוונתי לקנות 79... אבל עכשיו אני לא בטוח - במיוחד אחרי שראיתי בבנצ'ים שהXT קצת יותר טוב (או אולי זה רק מול גרסת ה512?) מה אתם אומרים? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18XT256V〈=heb

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  5. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , יצא לי לקרוא הרבה כאן על העניין הזה של ה 128 ביט או 256 ביט בכרטיסים של 9800 SE . יש לי 2 שאלות , 1 ) יש לי רדיאון 9800 NP . קניתי אותו OEM .. איך אני יכול לבדוק אם יש לי 256 ביט ? אני יודע שאמור להיות לי אבל בכל זאת... 2 ) האם העניין הזה של הפיכת 9800 SE לפרו אפשרי גם בכרטיסים של ה NP כמו שלי ? תודה לכל העונים .

6. אני מת כבר לקנות את המחשב ולשחק במשחקים כבדים ואני צריך את הכרטיס מסך GTO2 האם אני יוכל לקבל אותו השבוע או בתחילת שבוע הבא בהזמנה?

• 13 תגובות
    • 883 צפיות
  7. שלום, אני צריך המלצה על 2 כרטיסי מסך. 1. עד 1000 שקל מקסימום לAGP 2. עד 1400 שקל מקסימום עדיף לAGP אפשר גם ל-PCIE * החברה שמייצרת די חשובה לי שתהיה טובה כדי שהכרטיס יחזיק שנים בלי לקרוס פתאום. תודה חבר'ה אתם סוסים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by aaabb,

יש לי כרטיס מסך של הרקולס על בסיס אן-וידיה מדגם: prophet 3d ddr-dv 32mbi אני לא מצליח להתקין את הדריבר(ניסיתי גם אצל האתר של הרקולס) צריך עזרה! בתודה AAABB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by shoeyal,

כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shemiraz,

שלום לכולם! לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו אז השאלות הן כאלה: 1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?) 2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200? 3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש …

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by kip,

הי, מתעניין ברכישת 4890 ותוהה לגבי הספק. האם ספק כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp יחזיק אותו.? לא רואה שום דבר ב 200 ש"ח ברמה הזאת ( 500W +80).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Sake,

שלום,אני צריך עזרה...זה כבר פעם עשירית שזה קורה..לפעמים משום מקום מתחילים לרוץ אצלי על המסך קווים מוזרים כאלה שגם משנים צבעים לפעמים..וזה קורה כשהמחשב לא עושה כלום..כאילו לא שאני משחק וזה קורה..פשוט לדוגמה אני משאיר את המחשב פתוח..והולך וכשאני חוזר אני רואה את הקווים האלה..אני עוד פעם חוזר זה לא תמיד..אז אני רוצה לשאול אותכם אולי נתקלתם בבעיה זו..האם זה הכרטיס?ברשותי radeon 9700 שהוא כבר 3/4 חודשים אצלי...אז יש רעיונות? :-\

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by ozwrx,

300-350 שקל זה התקציב שלי הכרטיס צריך להיות PCI-E X16 המפרט שלי הוא: P-D 805 2.66MHZ 512 DDR2 533 DUAL CHANELL GIGABYTE 8i945GZME כרטיס מסך INTEL 950I מובנה מסך BENQ FP93GX LCD19 DVI 2MS עכשיו אני רוצה כרטיס מסך שיחליף את המובנה......תודה רבה

• 13 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asus לפני כן היה לי gtx460 של gainward ה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ) עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחה במאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90 WTF?!? יש למישהו רעיון למה זה קורה? המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבק אולי הכרטיס דפוק? help me תודה רבה ושבוע טוב (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Pac Pac Chick,

Hey all. I have a little question, which should be obvious from the title Sorry for writing in English and not Hebrew if this confuses someone, it's just that I'm on a foreign computer and they have no Hebrew here :-\ Which company makes the best Geforce 6800? Taking into account everything (cooling, power, whatever) in the world? Not just in Israel? It's just that I'm in Japan right now and if something isn't here, it prodably doesn't exist (I've seen a department store with an entire floor dedicated to video cards). BTW, along my voyages through the stores around here I've encountered this little thing: http://www.inno3d.com/products/geforce6/systems_6800gt.html I…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by idle`,

היי, אני חדש בפורום אבל לא בנושא אני לא מתפשר אל דברים בקטע של מחשבים וחשבתי לקנות 88GTX נוסף כדי לעלות את הרזולוציה במשחקים למקסימום ולהישאר עם FPS גבוהה. משחקים כמו FEAR BF2 BF2124 ומחכה לקריסיס. כלכלית זו לא בעיה בשבילי אני רק שואל אם כדי לקנות או להישאר איתו עד שיצא משהו יותר חזק?

• 13 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by haim85,

תביאו לי בקשה טבלה של דירוג כרטיסי מסך של הכל מהכל..נ.ב אפשר טבלה שמראה תכרטיס החזק בשוק לפחות חזק ..לא רק לפי רזולוציה פשוט דירוג של הכרטיס עצמו ! תודה

• 13 תגובות
    • 12.3k צפיות
  18. Started by SharKiMaN,

יש לי את הכרטיס כ9 חודשים בתקופה האחרונה ה FPS ממש נמוך גם על משחקים של שנים עברו הוא קופץ מ20 ל60 וזה גורם לעיתים לתקיעות.. למשל במשחקי יריות אני צריך להתקרב למסך כי פשוט דמויות "ממוזגות" עם הסביבה, טקסטורות לפעמים מפוקסלות... סתם שאלה, יש סיכוי שהכרטיס לא מחובר כמו שצריך? כי לפני כמה חודשים הוצאתי אותו כדי לנקות אבק בגלל בניה או שהכרטיס הזה מעאפן ברמות?.... גם עושה רושם שלאף אחד לא אכפת מ"הגרוטאה" הזאת בבקשה תעודדו אותי הוצאתי עליו כסף רב בזמנו

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. טוב, אז ככה... היום קיבלתי מחשב חדש עם כרטיס R9600P. התקנתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI - קאטאליסט 3.6 . מיד לאחר שהתקנתי את הדרייברים, נכנסתי למשחק Enter The Matrix ו- NFSHP2 .... בשני המשחקים, לאחר מס' שניות של משחק, המחשב נתקע ורק ריסט חילץ אותי מהמצב המעצבן הזה... זה קרה שוב ושוב...... וכל הזמן לאחר שאני עושה ריסט ועולה הווינדואוז, מופיעה ההודעה הבאה: http://briefcase.walla.co.il/data/e/l/i/b/s/8/7/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200302152321346746/200307292003088829/Error.JPG לפי מה שהבנתי מההודעה, הבעיה היא בדרייברים... איך אני יכול לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת? תודה רבה מראש

• 13 תגובות
    • 916 צפיות
  20. Started by gggilad13,

אני מטלבת בין כמה כרטיסי מסך: X800XL או X850 PRO או 6800GT הX800XL והX850PRO עולים בערך אותו דבר אבל איזה מבינהן טוב יותר? לפי מה שהבנתי, ה6800GT הוא המוביל מבין השלושה, אבל השאלה היא האם השיפור בביצועים שווה את התוספת הדיי גדולה במחיר?

• 13 תגובות
    • 959 צפיות
  21. איזה כרטיס מסך אני צריך בשביל לשחק ברזולוציה הטבעית של המסכים? 8800 640 ? או שגירסת ה 320 תספיק? או בכלל משהו אחר כמו ה 1950xt ? אני מתכנן לקנות את אחד מהמסכים. המחשב הנוכחי שלי אינו חשוב כי אני קונה מחשב חדש לאחר שאני קונה מסך, אבל אני יודע שאם אני קונה מסך 24 אינטש אני צריך כרטיס מסך חזק יותר אז אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך בשביל ה 24 אינטש ואיזה בשביל ה 20, בשביל משחקים כבדים ברזולוציות טבעיות של המסכים. תודה מראש, אור

• 13 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Pentagrama,

יש לי מחשב יחסית ישן (בן שנתיים) AMD SEMPRON 2800+ 1024MB DDR g6600GT התקציב לוחץ וכנראה ילחץ עוד הרבה זמן הייתי מעוניין בכרטיס מסך AGP עד 1000 ש"ח שיחזיק את המחשב עוד שנתיים בערך. כמו כן האם הוספה של עוד 1024MB זכרון כדאית (DDR חדש יקר מאוד אבל ראיתי מוכרים יד שניה ב180 ש"ח). תודה על העזרה,

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני רוצה להעביר קטעי וידיאו למחשב מהמצלמת-וידיאו שלי {SONY TRV59}, יש אפשרות כזו? שמעתי שיש כרטיס שיכול להתחבר למצלמה ולהמיר את הסרט לפורמט דיגיטאלי, אפשרי? כמה עולה כזה כרטיס? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דגם הדגל החדש של חברת Eurocom אולי מותח את המינוח 'נייד' עד לקצה, אבל הוא ידע לספק יכולות שגם רוב המחשבים הנייחים יוכלו רק לחלום עליהן לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.