כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך Lg 1780Q ומשום מה היום התגלו פיקסלים שרופים. בערך 20 אם לא יותר, מפוזרים על המסך הם משנים את הצבע שלהם בכל זווית צפייה שאני מסתכל, אם אני מסתכל ישר הם בצבע אדום מהצד הם בצבע תכלת. בקיצור די הרבה כאלה :< המסך בן חודש בערך וזרקתי את הקופסא שלו, אבל יש לי תעודת אחריות מה לעשות? כמה זמן יקח להם להחליף תמסך? הם צריכים לשלוח אותו ליבואן ? גררר איזה עצבים!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת עם נכון לעכשיו כדאי לקנות כרטיס מסך מדגם GTX780TI. לפי מה שהבנתי יוצא סידרה חדשה של 800 רק אין לי מושג מתי. למישהו יש מידע על זה? אשמח לדעת על כך גם כן. רק הוסיף כי מסך המחשב שלי יהיה DELL27 U2713HM 2560x1440 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GTX650, כשאני מחבר אותו למחשב המאוורר שלו פועל אבל אין תצוגה, המחשב מעביר את התצוגה דרך הכ.מ. המובנה בלוח- כאילו הכרטיס שלי לא מזוהה. ניסיתי לחבר כ.מ. אחר ועובד מצוין, ניסיתי להעביר את הכרטיס התקול למחשב אחר והבעיה נמשכת. הבעיה היא שאין לי מושג איפה קנו את הכרטיס (קיבלתי אותו), ואני לא יודע אם עדיין יש עליו אחריות. פניתי ל-Nvidia והנציגה בדקה ואמרה שלפי מספר החלק זה נראה שהוא שייך לחברה בשם Palit, (למרות שעל המאוורר שלו כתוב Gainward). הסתכלתי באתר של Palit ושם כתוב שאני צריך לממש את האחריות דרך החנות שקניתי. איך אני יכול לבדוק אם יש אחריות, ואיך אפשר לממש את האחריות? מישהו נתקל פעם בבעיה דומה ויכול לעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משום מה gpu - z מראה שהכרטיסים רצים על 8x במקום 16x לא יודע אם זה משנה כל כך לכרטיסים שלי (אם הם בכלל מנצלים מעל 8x) אבל איפה מגדירים את זה אחרת , בביוס האזכור היחיד שהיה ל pci לא נראה לי כל כך קשור.. המפרט בצד ימין למי שתוהה מה החומרה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הקירור של הג'יגהבייט שקט ויעיל משל הספייר? בשאר הבחינות הם כמעט זהים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול הייתי על המחשב, כאשר פתאום המסך היבהב ולמאית השנייה ראיתי משהו שנקרא כמו BSOD(לא ראיתי אחד כבר שנים) והמחשב כיבה את עצמו. הדלקה מחדש - כל המאווררים עובדים(כולל של הכרטיס מסך) אבל אין תצוגה באף אחד מהמסכים. הוצאתי את הכרטיס מסך - Radeon HD 5750 וחיברתי מחדש, לא עזר. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם, וכן כרטיס מסך חלופי ישן (Geforce 8600GT) - עם שניהם יש תצוגה - עם המקורי, יוק. המאוורר של ה5750 עובד כאשר הוא מחובר, אין ריח שרוף, הקבלים והצ'יפים נראים בסדר. הדבר היחיד ה"חשוד" הוא מעין כתם שחור קטן באמצע החיבור PCI-E של הכרטיס - זה קצת נראה כמו טוש שחור ונדמה לי שאני זוכר שהוא היה שם כאשר רכשתי אותו, אבל אני לא בטוח בזה בכלל. מצורפת תמונה של הכתם המדובר, מוקף בעיגול אדום. …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי ויש לו ביצועים מדהימים (היה לי Gf3) הם טובים TRIPLEX? (רק כדי לדעת)?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן היום התקינו לי XP PRO ואינטרנט כבלים התקנתי דריברים (40.71) ויש ריצוד מאוד מעצבן על המסך שמעייף את העיניים יש לי מסך של סמפו אלפא סקן 712 וכן תגידו שזה מסך מעפן אבל עדיין קודם לא היה ריצוד אז מה הבעיה? ואיך אני מתקן אותה? תודה לכל העונים גיא
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. עלה לי משהו לראש,אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני רוצה לקנות R 9550 ובעתיד אני ירצה לשדרג את הכרטיס מסך אני לא יוכל לשים כרטיס מסך עם PCI-E בגלל הלוח אם?ככה שאם אני רוצה לשים כרטיס מסך PCI-E כשיש לי ממקודם R 9550 אז אני יצטרך לקנות גם לוח אם חדש כדי לשים כ' מסך עם PCI-E? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לידיעה אתמול, הנה תמונה ופרטים על הX850XL החדש, שיהווה הכרטיס החלש ביותר של הסדרה החדשה של הX850. הכרטיס אמור להוציא כ9000 נקודות ב3DMARK03 וכ25% יותר ב3DMARK05 יות רמאשר ה6800NU ובמקרים מסויימים (כמו FAR CRY) אפילו עוקף את ה6800GT ביותר מ20%! בניגוד לכרטיסים היורת יקרים בסדרה, ATI הצמידה לכרטיס מחיר הגיוני ביותר של 249$! הנה תמונה: עוד כמה פרטים: הכרטיס יצרוך "רק" 75W ולכן דורש קירור שלא תופס את הSLOT שליד הכרטיס. למי שירצה עוד ביצועים, ATI תציע גם X850XL עם 16 צינורות עיבוד ו256MB DDR3 (בניגוד ל12 צינורות עיבוד ו128MB DDR1 בכרטיס ה249$), אך יאלץ להפרד מ349$. לדעתי חבל לקנות את היקר יותר כי יש את הX850PRO שעולה עוד 50$... בכל מקרה, הX850XL בגרסת ה12 צינו…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה הכרטיס מסך של NVIDIA שמקביל ל HD4870 512MB ATI
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה ביום ראשון כרטיס מסך חדש הכרטיס מיועד: - בעיקר לצפייה בטלויזיה (דרך כרטיס טלויזיה) - לסרטי 1080p (ברזולוציה 1920X1200) - למשחקים (לא הכי חדשים..) המפרט שלי: מעבד- AMD 5000 לוח אם- Gigabyte ma69gm-s2h זכרון- 2Gb OCZ מערכת הפעלה- ויסטה מסך- 22' 1920X1200 ספק- HEC 300W התקציב- עד 250 ש"ח הכרטיסים שעד עכשיו ראיתי (בזאפ): Geforce 8400gs 512mb ATI hd3450 512mb Geforce 9400gt 512mb ATI hd3450 1Gb ATI hd4350 512mb האם יש למישהו המלצה על כרטיס לצרכים אלו בתקציב זה.. תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נראה לכם יותר חזק...יש מה להשוות ביניהם בכלל..ואם יש בכלל טעם לחכות ל 4890 אם אני קונה כבר את ה 285 שציינתי...(זה בגדול לידע כללי שיעזור לי)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מה עדיף GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E או HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E זה המפרט של 6850 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406 או זה המפרט של 460 יש 2 דגמים http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=13406
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
GTX 660 Vs 7870 צריך את דעתכם מה דעתם ? בעיקרון הדגמים הם , MSI GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E N660 TF או Sapphire Radeon HD 7870 GHZ Edition 2GB GDDR5
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אבקש מאנשים בעלי ניסיון בלבד להגיב, כדי שלא אטעה.. כמו שצויין בכותרת אני מעוניין בכרטיס מסך תומך AGP, בתקציב של 200$, שייקנה בחול (ברוקלין - ניו יורק). השאלה היא של כדאיות האם לקנות מחול ולהשאר בלי אחריות, או לקנות מהארץ ולהשאר עם עניין האחריות. הצעות ייתקבלו בברכה, שימי.
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב :באזור 2000 לכרטיס מסך מעבד: קונרו E6600 אני מתלבט בעיקר בין 7800GT 7900 בNvidia ובין X1800XL, X1800XT,1900X אני מודע לעובדה X1900X בד"כ יקר יותר מ2000 אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה את התוספת מחיר מהX1800XT אגב מיועד בעיקר ל Oblivion
-
- 36 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=2600PCX512MB&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=68
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד X40 IBM ואני רוצה לקחת אותו למסיבות רשת העיניין הוא שכימעט שום מישחק לא עולה עליו בגלל הכרטיס מסך העלוב שיש בו למרות שיש לו זיכרון 512MB ומעבד 1.4M שאמור לא להוות בעיה למשחקים אולי רק עיניין הזיכרון שאפשר בקלות לשדרגו. רציתי לדעת אם קיימת בכלל אפשרות שידרוג הכרטיס מסך או שיש דבר כזה שניקרה כרטיס מסך חיצוני. למרות שעשיתי חיפוש שמעתי שקיים אך לא ראיתי שום דגם למכירה בארץ או בEBAY אם מישהו יכול ליעץ לי או לתת לי עזרה בנושא אני אשמח כמו כן קישורים לקניית כרטיס כזה בארץ או EBAY כל עזרה או הצעה תתקבל בברכה... (לא מתכוון להחליף אך כל המחשב באחר שיש לו כרטיס מסך יותר טוב)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי Ti4400 של Leadtek הכולל TVout. איך אני מחבר את הכרטיס לטלויזה? איזה כבל עליי ללכת ולקנות? האם מדובר בכבל אחד? עוד שאלה. כדי לחבר אצלי בין המחשב לטלויזה הכבל צריך להיות 5 מטר . האם זה יפגע באיכות התמונה? תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך ויש לי 1800-1700 שקל אני מתלבט בין שניה אלה LG FLATRON 19 F900B או Samsung 19 955DF מה אתם אומרים איזה? יש משהו יותר טוב במחירים האלה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-