כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, מה שלומכם? כבר כמה שבועות שאני חווה בעיה מוזרה עם המחשב. רוצה לשתף אותם, אולי תוכלו לעזור לי מעבר לבעיה יש לי גם כמה שיקולים שהיתי שמח לפיידבק נוסף ממכם, תודה. אז ככה, לפני כמה שבועות היה עדכון רשמי של Geforce NVIDIA - וכמובן שעדכנתי ותוך כדי ההתקנה באחד מהשלבי ההתקנה - המסך התחיל להבהב - הבהוב מהיר אמרתי, זה בטח חלק מההתקנה וזה יעבור כשההתקנה תסתיים - וזה לא עבר, וכשעשיתי ריסטרט - ממש בשניה שהווידוס עולה - יחד איתו גם ההבהוב מה שגילית אחרי כמה זמן זה - שברגע שפתחתי (רק) דפדפן של כרום (רק כרום) ההבהוב הפסיק - מה שנראה לי קורה בגלל בהירות המסך כי הכרום הוא לבן. ואחרי כמה שנויות שאני על הדפדפן וחוזר לדסקטופ או סוגר - הה…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת קניית מחשב חדש המבוסס i5, ומתלבט בין שני כרטיסי מסך. האחד: SAPPHIRE HD4850 VAPORX 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=5065 השני: TwinTech nVIDIA GeForce GTS 250 Twin Turbo XT OC Edition 512MB DDR3 PCIe http://www.skypc.co.il/sg_product~TT-GTS250-512D3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm שימושים: משחקים, סרטים ופוטושופ. קצת מכל אחד. אשמח לשמוע בסיכום הכללי איזה מהם עדיף ומשתלם, יתרונות, חסרונות וכדומה. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע HD6950 עם ליבות פתוחות שזה כמו 6970. המחשב חדש מאד. כל הרכיבים מלבד הכרטיס מסך שגררתי מהמחשב הקודם. אז לאיזה כדאי לשדרג ממה שהזכרתי בנושא, או בכלל להמתין? או אם יש לכם המלצה טובה ל-SLI/CF שיתנו תועלת מול עלות טובה יותר? נ.ב. - האם נושא ה- micro stuttering תמיד קיים במערכות SLI/CF? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם הליבה בכרטיסי 9600 שונה מהליבה אצל 9600XT ? בעצם מה ההבדל בניהם חוץ ממהירויות השעון?
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וקצת רכשתי כרטיס מסוג ATI SAPPHIRE 5830 שבדיעבד הסתבר שהוא לא כדאי כלכלית אבל זה כבר טעות שלי שלא התיעצתי לפני זה. הכרטיס עצמו שונה מאוד מ כל דגמי ה NVIDIA שהכרתי קודם לכן ואני ממש לא מבסוט ממנו בלשון המעטה. אני משחק די הרבה ב CRYSIS ואני מאוד מבועס מהרזולוציה , יש לי מסך 24 אינץ' של SAMSUNG ו אני חייב להוריד רזולוציה כדי שהמשחק לא יקרטע , ניסיתי קצת לעשות לו OC עם התוכנה של ATI CATALYST וגם עם MSI AFTER BURNER אבל לא ניתן לקבל שם ביצועים טובים יותר , שאלתי היא כזאת , האם קיים ברשת קובץ שיכול לשפר את רמת הגרפיקה ב CRYSIS או תוכנה אחרת שיכולה למלא את המקום של ה ATI CATALYST ו לבצע OC יותר נחמד ? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי עצה בשידרג כרטיס מסך מפרט נוכחי: יש לי מחשב i5 750 CPU 2.67 GHZ ספק כוח |Thermaltake 700 lite power כרטיס גרפי Prower olor Radeon HD6870 1GB GDDR5 חשבתי לשדרג את כרטיס המסך שלי איך הכרטיס הזה? http://ksp.co.il/?uin=22483 אשמח לשמוע המלצות נוספות תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
AMD שחררה בתצוגה שעשתה תוצאות לצמד RX480 ב3DMARK Firestrike... כן עדיין אותו מבחן גרפי. לקחתי צמד R9 290X ובחנתי נגדם, כמובן לא לפני שעשיתי אוברקלוק סביר של 1100 לליבה ו-1400 לזיכרון. המעבד הוא 5820K בסטוק. הנה התוצאה שלי הנה התוצאה של AMD: הציון הגרפי שלי היה 26,331 ושלהם היה 23,806. אם אני מוריד את הכרטיסים קצת, אז תדר של 1000 לליבה ו-1300 לזיכרון מביא אותי ל-23,541. לפחות במבחן הזה, צמד RX 480 (כביכול בסטוק) מהיר כמו צמד R9 290X. מה שישנה בניהם במהירות כנראה יהיה התוצאה באוברקלוק. הכי רחוק שאני מצליח למשוך את הצמד R9 290X שלי הוא באיזור 1150 לליבה ו-1400 לזיכרון, מה שמביא את הציון הגרפי (…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שאמרתי בנושא אני רוצה להזמין כרטיס של חברת PNY וראיתי ויש להם איזה שהיא שייכות לארץ... זה אפשרי? אני רוצה לשלוח להם מייל איך אני שולח חיפשתי את האזור הזה באתר שלהם אבל לא מצאתי :-\
-
כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת . לא מבין למה זה קורה ? הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוט ועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ? עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח למשחקים. שיעמוד בצורה מכובדת ברזולוצייה של 1680X1050 בבדיקות האחרונות שעשיתי בחודש האחרון ראיתי שהכרטיס X1900GT היה סביב 1500-1700 ש"ח ועכשיו אני רואה שניתן לקנות אותו במחיר של 7600GT פחות או יותר. האם זו קנייה טובה ביחס למחיר והאם ניתן להשיג במחיר דומה של 1200 ש"ח משהו טוב יותר ? לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3495 תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש NVIDIA GTX 480 או NVIDIA GTX580 החדש שעומד לצאת אני לא יודע אם המחשב שלי יכול להשתמש בכרטיס הזה מידע על מערכת: מעבד: Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit זיכרון: 8GB DDR3 1066MHz דיסק קשיח: 1TB 7200RPM SATA כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT320M, 1GB כונן: DVD Super Multi חיבורים: 2 x USB2.0 מקדימה 4 x USB2.0 מאחורה קורא כרטיסים יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון DVI HDMI http://www.up2me.co.il/v.php?file=65879361.png תמונה מהתוכנה EVEREST בבקשה תעזרו לי המהרה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לכם כרטיס מסך מאחד משני הדורות העדכניים של AMD? כלי חדש יתן לכם את כל המידע שאי פעם רציתם לדעת עליו, ואולי אפילו צ\'אנס לפתוח בו יכולות חומרתיות נעולות לכתבה: http://hwzone.co.il/כלי-חדש-עשוי-לפתוח-ליבות-עיבוד-נוספות-ב/
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איך התמורה, שווה לי? איך הכרטיס 4850 ייסחוב רזולוציות 1900X1200 ? ועד כמה פעם הביצועים בינו לבין ה- 4870 ?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש..ואני מתלבט בין כרטיסי מסך.. אחרי שנה ככה אני מעריך שאני אעשה אוברקלוק.. ואני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים: 6600GT או 6800LE או X800 הבנתי שהם בערך באותו מחיר וגם אמרו לי שעדיף לקחת את ה6800le כי הוא אוברקלוק יותר טוב בבקשה תעזרו לייי!!זה דחוףףף תודה רבה לעוזרים!!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום יש לי כרטיס nvidia 8800GT - OC . בשני המשחקים האחרונים שלי - call of duty black ops ו MOH שמתי לב שהכרטיס מתחמם מאוד מהר, המאוורר מתחיל לעבוד בטורים גבוהים ואנ ימרגיש שהמחשב שלי ממריא תיכף. הרעש מפריע לי אבל אני תוהה האם הכרטיס שלי מספיק חזק? יש לציין שב COD אני לא יכול לשחק על רזולוציה גבוהה (Full HD ) ויש לי גם תקיעות בפריימים עם הרבה מידע או תזוזה. האם שווה להשקיע בכרטיס חדש וחזק יותר? אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש אבל אולי שידרוג כרטיס יספק לשנה הקרובה.. האם המארז שלי הוא הבעייה? מבחינת פיזור חום.. יש לי NZXT LEXA . זה די מבאס לשחק ככה אבל לא בא לי להשקיע כרגע בחשב חדש ולדעתי גם כרטיס מסך חדש וחזק יעלה לי די הרבה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, לאחרונה מעסיקה אותי שאלה והיא האם ראם משפיע על ביצועי כרטיס המסך? אני מבקש שמי שמצביע גם יכתוב תגובה בנושא. תודה, אור.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=37746&page=1&pp=15 http://hardwareanalysis.com/content/topic/33402/ היו כאלו שהצליחו לפתוח עם ה LE ל 16 צינורות :alcoholic: הנה עוד תרד על אנשים שניסו לפתוח את הכרטיסים. עכשיו תורכם בעלי 6800NU או מישהו כבר עם LE ....תתחילו לנסות , תורידו את ה riva tuner הכי חדש ותעלו תוצאות ולכאלו שמפחדים זה רק סופטמוד ... זה לא מזיק לא עובד מחזירים אחורה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-