עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rotman,

שלום לכולם , אני מבקש המלצה לכרטיס מסך פשוט ביותר שיעשה את העבודה. מדובר במחשב משרדי - אינטרנט ויישומי אופיס בלבד. לוח אם : gigabyte p31ds3l http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2615&dl=1#sp רצוי שתהיה יציאת DVI. מסך שיתחבר אליו: viewsonic vx922 נ.ב אני בכוונה לא נותן תקציב כיוון שמן הסתם אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר שיעשה את העבודה ונחשב קצת לאמין. תודה רבה רבה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by deelad,

רציתי לדעת מה התוכנה הכי פשוטה\מומלצת לצריבת ביוס דרך WINDOWS 7 ללא צורך ב DOS לכרטיס מסך של NVIDIA? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. יש לי Ti4400 של Leadtek הכולל TVout. איך אני מחבר את הכרטיס לטלויזה? איזה כבל עליי ללכת ולקנות? האם מדובר בכבל אחד? עוד שאלה. כדי לחבר אצלי בין המחשב לטלויזה הכבל צריך להיות 5 מטר . האם זה יפגע באיכות התמונה? תודה רבה רבה רבה !!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by McTamir,

אוקיי יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם..אם תוכלו להגיד לי מה אמור להיות הבדל המחירים והבדל האיכויות ביניהם אני אבחר... 1 Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB 2 PCX - Radeon X800-GTO2 (400/980) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Sapphire Retail - 3Y Warranty

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. זו בטח שאלה שחוזרת כאן כל יומיים מחדש, אבל כל מקרה קצת שונה.. אז לעניין: יש לי לוח אם Intel D845PESV, שקניתי לפני כשנתיים. כרטיס המסך שלי כרגע הוא GeForce2 200MX 32MB. הבעיה מתחילה בכך שזהו כרטיס בן 3+ שנים, ואפילו משחקים כמו TMNT או KOTOR צריך להריץ על דרישות המינימום וגם אז עדיין יש קטנים שהמשחק קופא לפעמים (במקומות יותר עמוסים גראפית). אני מחפש לקנות כרטיס מסך טוב - שיהיה אפשר להריץ בו משחקים חדשים על רמת פירוט סבירה או יותר מזה, וגם שיחזיק לפחות לעוד שנה וחצי - שנתיים.. חוץ מזה, הוא צריך להתאים ללוח האם הנ"ל, מבלי לעבור את סף ה- 500-700 ש"ח. למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nimrodim,

איך החברה הזאת - יש למישהו נסיון? ואיך הכרטיס הספצפי הנ"ל PixelView GeForce 6800 GT? http://www.prolink.com.tw/english/products/vga/FX/GeForce%206800%20GT.htm

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. השאלה בנושא, רק להוסיף (אם כבר) איזה כרטיס טלויזיה מומלץ מנסיונכם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה נדפק לי המאוורר ב-HD4870 הישן והחמוד שלי, אז השאלתי מאחי הקטן את ה-9800 GT שלו. עכשיו - שניהם כבר לא עונים על דרישותיי ואני רוצה להשתדרג למשהו קצת יותר חזק... המערכת היא כזאת: E8400 2G ram (איני יודע עוד פרטים לגבי זה) 9800 GT Top cool 550W 1680x1050 22" אהמ לגבי הלוח אם אני רק יודע שהצ'יפסט יחיסית ישן, ואני לא בדיוק יודע איך לבדוק איזה לוח אם יש לי... סלחו לי על הבורות. אני אשמח אם הפתרון לא יהיה יקר. אה, כן, אני מכוון למשהו שיחזיק את המשחקים של היום, כן? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by general328,

אני רוצה לדעת את אני רואה את ה FPS שרץ בזמן המשחק, הוא מופיע מצד ימין למעלה לא? איזו תוכנה זו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Wreckovski,

לפי מה שהבנתי, החיבור הזה מיועד בעיקר למסכי LCD.. אבל האם אפשר לחבר אותו ל-CRT? תהיה בזה תועלת כלשהי?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ricoh,

יש לי פנטיום3 733 והכרטיס וודו 3 וברצוני לשדרג את הכרטיס אני מתבלבט על כרטיס שיתאים למערכת שלי בטווח מחירים שלא יעלה על ה700-800 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hadarK,

שלום, אני רוצה להתקין את ה MSI GTX970 בfractal design define r3. אין לי ניסיון קודם בהתקנת כרטיסי מסך אך יש לי רצון וזמן ללמוד כיצד לעשות אשמח לעזרה איך לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by roi.amitay,

קונה מחשב חדש למשחקים במפרט הכנסתי כרטיס מסך 8800GTS 320MB ומסך Dell 2407WFP בחנות אמרו לי שכדי לשחק ברזולוציה 1920X1200 הכרטיס מסך לא מספיק וצריך לשדרג ל 640MB אחרי שחפשתי קצת בפורומים השונים ראיתי שכולם אומרים שההבדל בין הכרטיסים זניח ולא שווה את התוספת (בסביבות ה 400ש"ח) האם שווה את התוספת? יש למישהו נסיון עם כרטיסים 320MB והמסך הזה? תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by R0ck,

http://www.ati.com

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by nizans,

שלום לפני שנה היה לי כרטיס מסך 8800GTX של אסוס. יום אחד פשוט חזרתי הביתה והוא לא עבד היה NO SIGNAL במסך. הלכתי לחנות והם אמרו לי שהלך הכרטיס וצריך להחליף. היום חיברתי את הכרטיס הישן וכשחיברתי את המסך דרך S-video שיש בכרטיס הוא עבד! הבעיה שרואים באיכות גרועה בגלל החיבור. יש דרך להחליף/לתקן/פתרון אחר ליציאת DVI? תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך...זול עד כמה שאפשר, שיתמוך ב3 מסכים בו זמנית. אפילו 4 יהיה נהדר ! מדובר על מחשב עם Core2Duo Q8200. חשוב לציין שהמחשב יזהה את המסכים כשלושה נפרדים ולא כשניים (כאשר אחד רגיל ואחד בגודל של שניים)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by yair_gobani,

מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל כי הוא בדיוק מתאים לתקציב שלי 1075 והאם הוא יותר טוב מהרדון le והאם אני יצליח להגיע באובר קלוק למהירות של הti4600 {עם הגוף קירור המקורי} בתודה מראש יאיר ג'ובאני

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by sbtgn1,

יש לי כרגע 4870X2 לצערי הוא אינו מסוגל לעשות ביטסטרימינג לפורמטים החדשים אבל ה 5450 שעולה איזה 250 כן יכול השאלה אם אשפר לשים את שניהם ביחד מבלי שהיו התנגשויות בדריברים כאשר ה 5450 משמש ככרטיס קול בלבד.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. יש לי כרטיס מסך geforce 7800 gtx ועשיתי לו oc מ-430 ל-485 ב-Core clock ומ- 1200MHZ ל-1300mhz ב-Memory Clock. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה שצריכה להיות לכרטיס. אחרי oc הטמפרטורה במנוחה היא 51 מעלות ובמאמץ 78 מעלות.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by musari,

http://www.theinquirer.net/?article=27911 מה אתם אומרים ילך להם טוב ?

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by demonshlomo,

אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tgen,

מה ההבדל בין 2 הכניסות שיש במסך LCD: D-Sub לעומת DVI-D???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gal_6,

אני רוצה לקנות מחשב חדש..ואני מתלבט בין כרטיסי מסך.. אחרי שנה ככה אני מעריך שאני אעשה אוברקלוק.. ואני מתלבט בין כרטיסי המסך הבאים: 6600GT או 6800LE או X800 הבנתי שהם בערך באותו מחיר וגם אמרו לי שעדיף לקחת את ה6800le כי הוא אוברקלוק יותר טוב בבקשה תעזרו לייי!!זה דחוףףף תודה רבה לעוזרים!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים