עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yonatan.mendelson,

מפתחת השבבים חוותה עוד רבעון מוצלח ביותר, וברשת כבר מתחילות להתגבר שמועות על השקה של דור כרטיסי מסך חדשים לגמרי לכתבה

4. Started by Vatos-Locos,

הסתכלתי על 2 דגמים בעתיד מחשבים של MAG אחד שטוח רק בזכוכית החיצונית, נדמה לי זה היה דגם PF והוא עלה בסביבות ה900 שקל השני היה שטוח לגמרי גם זכוכית פנימית נדמה לי דגם PD ועלה בסיבות ה1100 שקל מסכי סמסונג המליצו לי בקוסמוס על דגמי 763MB ו- 753DFX שהמחירים שלהם בסביבות ה 850-900 שקל אני לא כל כך אוהב את מסכי VIEWSONIC כי יש להם עיצוב שלא לטעמי ואני דיי יתבאס להסתכל עליהם ( עזבו אני מוזר : ) מה אתם ממליצים ומה ההבדלים בין שתי הדגמים של הסמסונג שציינתי

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מתכנן לקנות את ה GF4 Ti 4200 Leadtek ורציתי לדעת אם ההבדל בביצועים הוא כ"כ משמעותי... כי ההבדל במחיר הוא בהחלט משמעותי...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ORBIT,

היום לאחר שמחיר מסכי ה-LCD שווים לכל נפש וכיס הם נרכשים בהמוניהם. בכל מבחן והשוואה בין שני סוגי המסכים, ה-CRT לוקח בגדול בכל הקשור לאיכות הצפיה בסרטים (בעיקר). אישית מעדיף CRT וכמה שיותר גדול (יש לי מספיק מקום פנוי). מבחינתי, אין מקום להשוואה, CRT שולט.

7. Started by Cereal Killer,

אז ככה היום הגיע לידי ATI Rage II+ PCI (תודה רבה לאון! ) יש לי כ. מסך Diamond Viper V770Ultra (TNT2 Ultra) x הייתי צריך את ה ati בשביל הtvout כי בטיאנטי הלכה לי.... אבל האיכספי לה מתקין לי אותו הוא מזהה את הדגם אבל לא מתקין!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Green,

שלום אני קונה רוצה לקנות עוד השבוע כרטיס מסך AGP עד 900שח (יכול לחרוג קצת + או -) הבנתי גם שיש כרטיסים שניתן לפתוח בהם צינורות ולעשות אותם יקרים בהרבה בקיצור מה הכי מומלץ אני יכול לקנות בחיפה,רעננה,הרצליה פיתוח,רדרה ונתניה תודה רבה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by DoctorBurp,

ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. איך התמורה, שווה לי? איך הכרטיס 4850 ייסחוב רזולוציות 1900X1200 ? ועד כמה פעם הביצועים בינו לבין ה- 4870 ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ben96,

הכרטיס מסך שלי התקלקל... יותר נכון המאוורר שלו הפסיק לעבוד והכרטיס הגיעה לטמפ' 118 מעלות אני לא יודע אם יתקנו לי אבל למקרה שלו אני רוצה המלצה לכרטיס מסך אחר שיתאים ללוח אם שלי ולשאר הרכיבים... תקציב: 350+- מעבד: אינטל e7400 core 2 duo 3mb 2.80Gh לוח אם: של ג'יגהבייט GA-EP43-UD3L כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA 9500GT 512MB של ג'יגהבייט. - מקולקל /= ספק: JSP-TECH 450W 12CMF REAL מסך: HD REDY 22 אינץ' הביאו לי את האופציות הבאות ואני לא יודע מה עדיף ? http://tms.co.il/product/7996 או http://tms.co.il/product/8763 מה לקחת ? יש סוג אחר שכדי לי לקחת ? תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Al3x_g,

צהריים טובים. ההתלבטות שלי בין פלייסישן 4 לשידרוג המחשבי האישי הגיעה לסיומה והחלטתי לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך. התקציב הנוכחי שלי כרגע הוא 1200 לכרטיס מסך וכ-300 ש"ח לספק כוח אם אני יצטרך לרכוש עבור הכרטיס. השימוש העיקרי הוא כמבון לגיימינג בהגדרות גבוהות ברזולוציה של 1920*1080 , מצפה לשחק במשחקים כמו JUST CAUSE 3 , FALLOUT 4 , FAR CRY 4 ,GTAV על הגדרות גבוהות (חלק מהמשחקים עדין לא יצאו אבל שאני יוכל לפחות לשחק אותם על HIGH אם לא על ULTRA ) ההתלבטות שלי כרגע היא בין : GIGABYTE GTX 960 2GB OC R9 285 אני רוצה לרכוש כרטיס כך שהמערכת הקיימת שלי לא תהווה צואר בקבוק עבור המעבד הגרפי , נתוני המחשב : Intel Core i5 2300 @ 2.80GHz 2x4GB G.SKill @ 1066MHZ ASUSTeK Computer INC. P…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Joob69,

אני רוצה לקנות 8800GTX וראיתי שיש מספר חברות שמייצרות כרטיסים עם מערכת השבבים הזאת, לדוגמא: leadtek gigabyte asus ועוד כמה המחירים של הכרטיס משתנים בסדר גודל של עד 400 שקל בין חברה לחברה. האם מישהו יודע אם עומד משהו מאחורי הבדל המחירים הזה או שזה מחירו של מותג החברה?????

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by yarden123,

אני חושב על קניה של המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz EVGA nForce 680i SLI NVIDIA Socket 775 ATX Motherboard OCZ Dual Channel XTC 2048MB PC5400 DDR2 667MHz + דיסק קשיח טוב וספק 600W ורציתי לדעת מה הכי יעיל ביחס למחיר מבין האפשרויות(כרטיסי מסך למפרט הנ"ל): 1. BFG GeForce 7950 GT / 512MB GDDR3 X2 (SLI) שעולה 1850 ש"ח 2. XFX GeForce 8800 GTX / 768MB GDDR3 שעולה 2365 ש"ח 3. XFX GeForce 7950 GX2 Dual GPU 520M Xtreme / 1GB GDDR3 שעולה 1930 ש"ח 4. ATI Radeon X1950 XTX / 512MB GDDR4 שעולה 1930 ש"ח תודה מראש על העזרה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by amitaihasnes7,

נניח והבאנדל הוא אותו דבר אצל שני הכרטיסים. נניח ששניהם מאותה חברה. אבל הוא 7950GX2 עולה 200 שקל יותר מה-X1950XTX. האם יהיה הבדל מורגש בין שני הכרטיסים. האם ההשקעה של ה-200 שקלים הנוספים האלה שווה, או שלא.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by asnast,

חברה אני קיבלתי היום 14162 ב3dmark 2001 מה אתם אומרים על זה תפרזמו את התוצאות שלכם לשם השוואה הOC לכרטיס מסך נעשה לא ע"י תוכנה אלה ע"י עידכון הביום של הכרטיס

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Amit BL,

היי, יש לי הזדמנות להביא מארה"ב ASUS GTX1080 ב630$. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס מסך הנ"ל של אסוס מוצלח? האם הביקורות עליו חיוביות? איך הוא בהשוואה לשאר הפירמות. 2.האם לקנות את הכרטיס עכשיו (הכרטיס מיועד למחשב חדש, אך יכול להיות שהמחשב החדש בין חודש לחצי שנה, תלוי במעבר לדירה החדשה)? האם המחירים שלו בארץ ירדו עד אז? האם באמת משתלם להשאיר את הכרטיס בצד במשך כמה חודשים? הייתם מוותרים על כל הבלאגן וקונים GTX1070 כשיגיע הזמן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kobi_af,

איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? ל6600 יש לו תמיכות יותר חדשות נכון ? במשחקים של שנה הבאה (במידה וה9800 פרו עובר) אז 6600 יהיה יותר טוב כי יתמכו בטכנולוגגיה שיש ל6600 ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by yanivg11,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות Sapphire HD4670 1GB עבור המחשב שלי ופשוט לא מצליח למצוא חנות שמוכרת. אני מעוניין בכרטיס הנ"ל משתי סיבות: 1. וידאתי שהוא יכול לעבוד עם הסלוט שלי Pcie x16 מדור 1.0a 2. יש לי ספק חלש של 305w סה"כ (מדובר במחשב מותג של Dell). האם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא דבר כזה, כבר ניסיתי בלא מעט מקומות (חיפשתי גם דרך יבואנים בישראל של Sapphire) לחילופין האם מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס חזק באותה רמה שיתאים למחשב הישן שלי? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yonatan.mendelson,

לכתבה

21. Started by ElectroRage,

מה קורה תראו אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לדעת כמה דברים אם יש הבדל בין (EVGA 570GTX(P3-1577-KR-012 לבין (Gigabyte 570GTX (GV-N570OC-13i אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בביצועים ובשקט ואם ב GIGABYTE 570GTX OC ה oc פוגע בכרטיס או במשהו בכללי תודה למי שעוזר כי אני לא בטוח בנוגע לזה וגם ראיתי ש ה oc עושה לאנשים בעיות

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by shay820,

שום לכולם במידה ואני קונה לוח אם אם שני סלוטים של PCI EXPRESS ומחבר ללוח אם שני כרטיסי מסך ,לדוגמא שני כרטיסי מסך של NVIDIA’s GeForce GT 240 ומחבר למחשב 4 מסכים של 24 אינץ האם מסך אחד יהיה מרכזי,וכל השאר ההמשך שלו? האם אני צריך מעבד חזק בשביל קונפיגרציה כזו? והאם חיבור של שני כרטיסי מסך עדיפה על חיבור אחד (מאוד יקר) של Quadro NVS 450 המחשב אינו מיועד למשחקים,אלה לעבדות משרד! מה האופציה הטובה ביותר שעליי לבחור ? תודה רבה שי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי כולם! כאמור, הזמנתי את ה-9800GTX של BFG והיום הוא הגיע.. (הזמנתי את הגירסה הרגילה, ונתנו לי את גירסת ה-OC באותו מחיר.. ) הכרטיס עלה לי 75 ש"ח יותר מהכרטיס הרגיל של חברת TwinTech. הלינק לכרטיס באתר החברה: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxoce.aspx רשמים אישיים: גודל - הכרטיס עצום! ענק! השוויתי אותו ל-6800GT הישן שהיה לי ונדהמתי. במארז שלי הוא נכנס ללא בעיה (גם אם לא מפרקים את הכלוב העליון של הדיסקים הקשיחים) אני פירקתי אותו על מנת שיהיה יותר נוח ומאוורר. רעש - הכרטיס הפתיע אותי לטובה, במצב מנוחה הוא יותר שקט מה-6800GT במצב משחק המאוורר מתחיל טיפה לעלות אבל זה ממש לא מפריע, במיוחד כשמשחקים.. אולי גם בזכות הבידוד המוצלח של המארז שלי.. טמפרטורות - אצלי במצב …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by harley,

שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים