כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
האם יש איזושהי מגמה של NVIDIA להחליף בסופו של דבר את הכל הPCBs של הכרטיסים שלה לשחור?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דרך לבדוק אם יש לי PCE I או AGP? כי אין לי מושג, ואני צריך את זה על מנת להחליט איזה כרטיס לקנות...
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה שמתי לב שנושא ה CF רץ בשטחי הפורום, ואני לא מבין דבר אחד, כשאומרים שה- PCI-E X16 בלוח אם תומך במצב של CF ב X8 בלבד כלומר הוא לא משתמש במלוא יכולות הכרטיס? זאת אומרת שאני צריך לקנות לוח אם שתומך במצב של CF ב X16 ורק אז הוא ינצל את כל מלוא יכולות הכרטיסים? אני די מבולבל בנושא אשמח אם תתנו הסבר לעניין, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
I need to temporarily change my agp card to an old pci based card (diamond moster 3d 2). problem is, the computer beeps on boot and the screen dont get signal. I dont think the m3d is malfunctioning - I suspect the computer is just waiting for a card in the AGP slot, and beeps because there is none. do i need to somehow tell it the card is in the PCI slot, and if so, how do i do that? solved
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי כרטיס המסך, GT 8500. אני רוצה לקנות את GT 630 ויש לי שתי שאלות: 1. האם מבחינת החיבור זה מתאים? כי הישן הוא PCI E והחדש הוא PCI E 2 2. האם הכרטיס נחשב טוב/סביר/מצויין למשחקים יחסית למחיר? (רוצה שיהיה גם לעתיד, לאחר שדרוג מארז)
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
PCI EX אמור להיות יותר קטן בהרבה מPCI רגיל אז איך זה שבלוח שלי 945-S3 אותו אורך?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום ויש לי שאלה לכל המבינים: יש לי כרטיס מסך GF 6600gt agpx8 מעבד פנטיום 4 3.0 ולחבר שלי ישאותו כרטיס מסך עם אותו מעבד עם אותו לוח אם רק הכרטיס שלו זה PCI EXP והביצועים של הכרטיס מסך שלו עולים בהרבה על שלי...וההבדלים ממש נראים לעין! האם באמת יש הבדל בין agpx8 ל- PCI EXP?????
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אם יש לי חיבור של PCI EXPRES 2 X16 של הלוח אם זה ישפיע על ביצועים של כרטיס מסך שתומך ב PCI EPRESS 3 עד כמה יהיה הבדל ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים השאלה שלי היא האם כרטיס מסך תומך PCI EXPRESS יכול לעבוד על PCI רגיל או שחייבים לוח אם תואם (PCI EXPRESS)? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה זה בדיוק החיבור הזה אני לא מבין? אני קונה מחשב חדש עכשיו יהיה לי תחיבור p4 2.8 abit is7
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה המצב אני מתלבט איזה כרטיס לקנות אני ממש אבל ממש לא מבין בכרטיסים החדשים האלה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כי אני מתלבט אם לקנות לוח שתומך בPCI EXPRESS או לקנות לוח עם agp וללכת על בטוח.... זה המפרט של המחשב שלי שאני מעוניין לקנות.... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח אשמח אם תעזרו לי כי אני ממש רוצה כבר לקנות את המחשב... תודה!
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום כרטיסי המסך החדשים תומכים ב PCI EXPRESS שלפי מיטב הבנתי יותר טוב מPCI רגיל וגם יותר טוב מAGP... השאלה שלי היא אנשים כמוני שיש להם לוח אם של ASUS P4C800 DELUXE שאין עליו PCI EXPRESS ורוצים PCI EXPRESS , האם אני צריך לקנות לוח חדש? ומה ההבדלים מבחינת ביצועים בין AGP לPCI EXPRESS? תודה מראש ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה שהיא טיפה עתידית אבל אני מתלבט לגביה. רבים האנשים הממליצים כאן לקנות 8800 gts 320mb ולחסוך את הכסף לשדרוג עתידי עם אחד הכרטיסים העתידיים של nvidia. למיטב זכרוני נאמר כי הכרטיסים החדשים הללו יהיו בעלי ממשק pci express 2. ולכן אם אקנה כיום מחשב שהוא בלי הציפסט הבא של אינטל (x38) שעדיין לא יצא אז לא באמת אהיה במצב בו אוכל לשדרג את כ. המסך בעתיד. מה דעתכם? :s05:
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי אם כרטיס מסך שעובד בממשק PCI Express 2.0 יעבוד טוב עם מחשב ישן עם סלוט של PCI Express x16? (השאלה האמיתית היא האם יש קשר בין PCI Express 2.0 לבין סוג הסלוט שעל הלוח) הלוח שלי הוא Intel D945GNT תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנתיים עם מעבד E6300 ולוח אם של אינטל (לא זוכר כרגע איזה בדיוק). אני די בטוח שהוא תומך מן הסתם ב PCI EXPRESS אבל אני רואה שכל הכרטיסים החדשים הם PCI EXPRESS 20 בלי קשר (ועם) אני מתכנן לקנות את ה 4830 עוד מספר ימים אבל רציתי לוודא שהוא יתאים למחשב שלי גם בנושא התאימות של PCI EXPRESS 2.0 מה דעתכם? איך זה עובד עם התאימות ובכלל התאמה כללית?
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי לוח אם עם חיבור PCI E 2.0 בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה לי בעיות ואני מעוניין לשדרג אם אני אקנה כרטיס מסך שתומך בPCI E 3.0 או 2.1, העסק יעבוד? או שהכרטיס והלוח אם חייבים להיות תואמים בגירסה הPCI E?
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/feeds/rss/generic/en/GB/inq/latest/gb/inquirer/gb/inquirer/news/2008/08/27/pci-express-reaches-3rd-station תקראו, די מעניין.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/news/pcie-4.0-power-speed-express,32525.html רק אותי מפחיד לחשוב על לפחות 300W שיעברו דרך הלוח?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, שמעתי שה-R400 של ATi ישתמש ב PCI Express, אף פעם לא שמעתי על המושג הזה בכרטיסי מסך, הייתי שמח לדעת מה זה, אם מישהו יודע... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך חדש (נניח X800) עם PCI Express יתאים ללוח אם ישן כמו ASUS P4S8X-X עם חריץ PCI ישן? הכרטיס הנוכחי שלי מחובר דרך חריץ AGP. האם יכולה להיווצר בעיה כלשהי? יריב
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש תיכנון ליציאה או שמועות על בניית תמיכה במהירות X32 בכרטיס מסך?? או שזה יקח יותר משנה..??
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
wassup? אז ככה, אתמול שמתי את ה-FX5900 ALBATRON על מחשב אחר, בשביל לבדוק משהו. מה שמוזר, זה שבהגדרות של הכרטיס, כתוב שהוא עובד ב-PCI mode במקום ב-8X כמו שהיה כתוב במחשב הקודם. הלוח הזה תומך ב-8X (לוח של ASROCK או משהו כזה [דגם P4i45GV R5.0]), ובביוס מוגדר לו שהתצוגה הראשית היא ה-AGI. אז למה זה עושה לי את ה-PCI mode הזה?? איזה הגדרה בביוס פספסתי אם זה בכלל זה?? עוד דבר, אני כרגע עם הדרייברים שהגיעו עם הכרטיס (53.33), ומשום מה, כל פעם שאני נכנס להגדרות של הכרטיס, רק נכנס, לא נוגע בכלום, אז כל הטקסט של המסך מתחיל להופיע עם צל לבן מטושטש... וזה לא רק במחשב הזה. אני לא משנה דרייברים, כי כבר פעמיים שניסיתי להתקין את הדרייברים העדכניים של Nvidia אז זה גרם לווינדוס להפסיק לע…
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה חיבור יש לי צילמתי תמונה עם הפרטים של לוח האם שלי ורציתי שאתם תגידו לי מזה אומר ואם אפשר לדעת מהתמונה הזאת איזה סוג חיבור יש אצלי? http://img529.imageshack.us/img529/1525/10rz1.jpg
-
- 10 תגובות
- 809 צפיות
-
-
לאחרונה שקלתי קניית כרטיס מסך חדש. ערכתי קצת מחקר בנושא (אני לא מבין גדול בחומרה), וקראתי על ה - PCI EXPRESS - "הדור הבא" של חיבור כרטיס המסך ללוח אם, שעתיד להחליף את ה AGP. גיליתי שהרבה כרטיסים חדשים עדיין תומכים ב - AGP ולא ב PCIE, מה שאפשר להבין מכיוון שלוחות האם כיום עדיין לא תומכים ברובם ב - PCIE. ביקרתי גם בעמוד המפרטים המומלצים למחשבים המיועדים לגיימינג פה באתר, ולא מצאתי אף מפרט שכולל בתוכו לוח אם וכרטיס מסך תואמי PCIE. זה נראה לי קצת מוזר - אפילו במחיר של 10,000 שח למחשב העדיפו לוח אם וכרטיס מסך תומכי AGP. השאלה שלי היא למה? גם אם הכרטיסים של היום לא מספיק מהירים בשביל שיהיה הבדל בביצועים בין חיבור של כרטיס מסויים ב AGP לבין חיבור של אותו כרטיס (לא אותו כרטיס ממ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-