עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ציפורים בניוטרל,

שלום, יש לי בעיה עם הרצת המשחק ביחד עם הכרטיס הזה, לאחר בדיקה מעמיקה בגוגל גיליתי שזו בעיה נפוצה והבעיה היא תקיעות במהלך המשחק ולפעמים מסך שחור. קראתי שצריך לעדכן את הביוס כדי שזה יפתור את הבעיה כמו שזה פתר לכולם.. יש לי כרטיס Gigabyte GTX 560 Ti N56OC 1GB הורדתי מהאתר שלהם את עידכון הביוס אבל לאחר שאני מנסה לעדכן מופיעה שלי שגיאה Flash BIOS Field וכשאני בודק ב EasyBoost אם יש עדכון לביוס זה אומר שאין. בכל מקרה אין לי מושג מה אני עושה עם הבעיה הזאת, זה ממש מציק אני לא יכול לשחק אפילו 10 שניות. יש למישהו פתרון? תודה מראש

2. Started by כריש 3,

נכון?

• 14 תגובות
    • 911 צפיות
  3. Started by mr.click,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב בסביבות 500-600 שקל. אני לא גיימר כבד אבל קניתי מחשב חדש ואיתו בא הדחף לחזור לשחק. אני גם לא מחפש לעשות OverClocking. המפרט של המחשב הוא: לוח אם: Intel® Desktop Board DH67BL מעבד: Intel® Core™ i7-2600 Processor (8M Cache, 3.40 GHz)זיכרון: Kingston 2GB DDR3 1333 X 4 מארז מיקרו סטנדרטי. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכל התותחים ... בזמן האחרון יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. מופיעים לי על המסך נקודות אדומות שנראות כמו פיקסלים שרופים. :s05: אבל, ברגע שאני מחשב את המסך שלי למחשב אחר לא מופיעים לי הפיקסלים השרופים. אז החלטתי לשדרג למשהו יותר טוב וחדשני יותר. הצרכים שלי הם: * סרטים וסדרות בחיבור לLCD ע"י יציאת 1080p HDMI. * משחקים כמו CIV IV, Heroes V, C&C Red Alert 3, Supreme Commander, Settlers IV ואחרון חביב C&C TW 3 * אני משחק ברזולוציה של 1680-1050 אני לא מבין ??? כל כך בכרטיסי מסך וחברים אמרו לי שפה יש את מי שמבינים באמת בלי חרטות. התקציב שלי הוא עד 1100 ש"ח. כרגע יש לי לוח אם של ASUS P5WDH DELUXE 975 מעבד של אינטל E6600 יש לי ספק כוח של Thermaltake TR2-500…

• 14 תגובות
    • 900 צפיות
  5. Started by PayneBack3251,

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים: Doom 3 Hitman Contracts ShellShook Nam '67 עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום ! ועכשיו לבעיה השניה יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה א…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי לכולם חבר שלי קונה בקרוב כ.מסך חדש והוא יכול למכור לי את ה- 9800PRO שלו ב-700-800 ש"ח האם שווה לקנות או כבר להשקיע וללכת על כרטיס חזק יותר? איך לדעתכם הכרטיס הזה של ATI 9800Po מול כל התואמים האחרים בסדדרה ? תודה

• 14 תגובות
    • 693 צפיות
  7. היי, חשקה נפשי לשחק ב CS GO. אני מחפש כרטיס מסך זול שיריץ CS GO סביר. המפרט שלי הוא: i3 4130 3.4Ghz Gigabyte GA-H81M-HD3 Seasonic 380W S12II Hynix 8GB DDR3 1600Mhz Samsung SSD 120GB WD HDD 1TB היום על כרטיס מסך של אינטל אני מריץ CS GO באזור ה 25-30FPS במינימום הגדרות. אני מחפש כרטיס מסך זול, נניח עד מקסימום 400-500ש"ח, של חברת NVIDIA (סורי AMD, התמיכה שלכם בלינוקס נוראית), שיהיה שקט ושיתן לי סביבות 100FPS בהגדרות סבירות. שידרוג ספק נלקח בחשבון ולא כלול בתקציב של כרטיס המסך, אשמח גם לדעת לכמה וואט עלי לכוון. תודה וחג שמח!

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by leahd3,

מקווה שתיהנו חברה:)

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by GiZmo,

קניתי את הרדאון 9100, חיברתי, והתצוגה מרצדת !!! בכל מצב, גם כשאני בביוס...ניסיתי לשנות הגדרות, כלום לא עוזר... הבעיה היא לא במסך ! האם הכרטיס פגום ?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Genom_g,

מה אתם אומרים האם ההבדל ביניהם שווה את הכסף ? ובבקשה לא לתת לי עצות לגביי כרטיסים אחרים אני מדבר רק על שני אלה

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  11. Started by Meidan2005,

xfx 6800GT 256MB DVI,TV DDR3,PCI ק 2300 ש'ח RADEON X800XL 256MB VIVO,DVI,PCI-E של אסוס 2000 שח והאם X800XL חזק יותר מX800PRO ???? חח ושאלה אחרונה מה עדיף X800XL ש של אסוס או ספיר ??? שניהם עולים 2000

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה, בסוף שבוע אני טס לגרמניה שטוטגרד ואני רוצה לקנות שם בדרך כרטיס מסך טוב. לא משהו על ויותר מדי יקר. כרטיס מסך כזה שיריץ חלק בגרפיקה גבוהה כל משחק שקיים היום כולל הקרבים שיצאו בקרוב. חשבתי בכיוון 260 GTX כיוון שאצל חבר שלי יש את הכרטיס הזה וכל משחק שיוצא היום עובד לו על מקסימום בצורה חלקה(למורות המאבד הישן והגרוע בהרבה ממה שיש לי) ובנוסף שהמחיר שלו ירד בצרוה משמעותית.(ובגרמניה אני אקנה אותו אפילו עוד יותר זול) מה דעתכם? הנה המפרט שלי תגידו לי אם הכרטיס הזה יתאים לי: מסך של LG 22 רחב ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB () Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 () Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 () Sparkle 8800GTS 320MB Retail Samsung 16…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

ואם יש השוואות בינהם?...

• 14 תגובות
    • 924 צפיות
  14. אני משתמש במחשב בעיקר לגלישה ואופיס ועושה בו גם שימוש רב לצפיה בסרטים וסדרות. רציתי כרטיס עם יציאת DVI כי הבנתי שחיבור מסך דרך יציאה זו משפר מאוד את חדות הטקסט והוידיאו. האם אכן אני זקוק לכרטיס ואיזה? [אני רוצה גם שתהיה לי אפשרות פה ושם לשחק, אף שבאמת זה כמעט לא קורא!] אין לי הבנה בתחום, אשמח לתשובותיכם המלומדות!

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  15. חבר קנה לבן שלו טלויזיה LCD לחדר שתשמש גם כמסך למחשב. LG "24. חיברתי כבל HDMI מכרטיס המסך GeForce 9500GT לטלויזיה. רואים מעולה אבל אין סאונד. הורדתי את הדרייברים האחרונים והתקנתי וניסיתי לחפש בהגדרות של nVidia ובהגדרות של הקול אבל לא מצאתי שום דבר. מה לעשות?

• 14 תגובות
    • 4.7k צפיות
  16. Started by klips,

שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?

• 14 תגובות
    • 863 צפיות
  17. Started by gggilad13,

שמעתי שבקרוב צריך לצאת בארץ הX800...(אפילו לא ידעתי שיש כזה כרטיס...) אז מתי הוא אמור לצאת? הוא יהיה הכרטיס הכי טוב ברמה שלו? איך הוא בהשוואה ל6600GT ול6800 רגיל? כמה מגה בייט יש לו? ומה אתם אומרים בכלל עליו, שווה לחכות לו?

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by daphne_n,

אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים אז אם לא אבקש את סליחתי, בכל אופן אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי עם כרטיס מסך של לדטק px8600 gts 258mb קיבלתי יחד עם זה שני משחקים אחד מהם הוא סיריוס סם השני הוא JTF בכל אופן בעת הפעלת המשחק של סיריוס סם יש קירטועים בכל התצוגה של המשחק ממש אי אפשר לראות כלום התצוגה שבורה לגמריי ואין לי מושג איך מסדרים את זה התקנתי את כל הדרייברים המתאימים לכרטיס המסך הזה, אולי תוכלו לעזור לי מה גורם לזה שאין תצוגה חלקה זה בכל זאת כרטיס מסך חזק מאוד! המשחק JTK התצוגה חלקה לגמריי למרות שלפעמים יש מעין פסים שעוברים כאילו מקרבים פלאפון למסך... אבל זה הרבה יותר חלק מהסיריוס סם, מה אני יכולה לעשות כדי לסדר את זה? אני מתה לשחק כבר אודה לכם על כל עזרה, תודה…

• 14 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by p-o-i,

היתי אמור לשלם היום על ההזמנה של הכרטיס 8800GTS אבל דווקא היום מכל הימים הדוד.. שלי החליט לללכת לעולמו והוא לקח איתו גם כמה צינורות....אז עכשיו אני צריך לתקן לשפץ ולהקנות דוד חדש....אז אני דוחה את הקנייה של ה8800GTS...אני לא יודע אז מה לעשות...אז מה אני יעשה עכשיו...יש לי מספיק בישביל להביא את ה1950XTX (מסדרים לי ב1900 לא כולל הזיכוי שיש לי של 200 שקל)...אז יש לי מספיק בישביל להביא אותו ומסך סביר לא משהו יותר מידי טוב אז אני לא סגור על מה שאני יעשה או שאני יביא 1950PRO ואחכה כבר שיצאו דגמים יותר טובים של הG80 וגם הR600 ושגם יהיה לי יותר כסף....או פשוט לקנות את ה1950XTX ולסחוב איתו שנה שנתיים... (ולכל מי שלא קלט זה הבוילר שלי...הדוד שמש...לא הדוד...אח של אמא...)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shlomi XD,

טוב.. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב.. המאקס שלי זה 1550.. (על כרטיס) זה למשחקים כבדים כמובן.. חשבתי על X1800GTO2 אבל אולי יש אלטרנטיבה יותר טובה? קיבלתי הלוואה של 500 שקל.. אני מעדיף לשלם בין 1500-1800 ככה

• 14 תגובות
    • 762 צפיות
  21. Started by אסף_ב,

שלום דודה שלי טסה לסין מחר ואני רוצה לבקש ממנה כרטיס מסך טוב למחשב שלי הלוח אם שלי הוא GA-P35-DS3L של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599 אני רוצה כרטיס חזק שיריץ טוב משחקים (שעולה פה בסביבות ה1600) מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס טוב שאפשר לבקש? תודה

• 14 תגובות
    • 884 צפיות
  22. איך הכרטיס הזה חברים?.... יש למישהו חוו"ד עליו חיובית או שלילית?... תודה רבה. הנה בכרטיס שקניתי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290

• 14 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by Koby,

תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by Impreza,

אני קונה כרטיס מסך יד שנייה למחשב ישן של אחים שלי פנטיום 3 500MHZ 256 SRDAM HD 20G ורציתי לדעת אם אני ירגיש איזה שהוא הבדל בין 128M ל 64M והאם G4MX 440 64M שווה 150 שקל יד שנייה?

• 14 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.