כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
כבר מעל לחודש שלא השתמשתי ב TV-OUT שלי. לפני מספר ימים הורדתי את הדריבר החדש של NVIDIA ורציתי לראות איזה סרט בעזרת ה TV-OUT כמו שהייתי נוהג לעשות בעבר רק שהפעם ה NVIEW לא היה מוגדר וכשהגדרתי אותו ובאתי לבחור פורמט צפייה לטלויזיה לא ניתנה לי האפשרות.. הנה התמונה: בעבר הצלחתי להשתמש בזה אז מה הבעייה הזאת עכשיו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לעבוד ב- 3D max, אך לצערי, גיליתי שהכרטיס הנוכחי שיש לי (Nvidia TNT2 32MB) לא מספיק טוב ואני נאלץ להחליף אותו לכרטיס אחר-חזק וטוב יותר. ייעודו הוא עיצוב גרפי בלבד והתקציב עומד על 200-250 דולר. מאחר ואני לא מבין בכרטיסי מסך אשמח לקבל חוות דעת,ביקורות והמלצות בנושא. תודה רבה וחג שמח לכל תושבי הפורום.
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי כרטיס ראשי HD5770 ונפל לידי 8800GTS 640MB השאלה אם אפשר לחבר אותם ביחד ? :s05:
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב אני בדיוק לפני קניה של 8600GT של חברת LEADTEK רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה דורש הספק כוח נוסף בנוסף לחריץ PCI-EXPRESS שהוא מחובר אליו כמו 8600GTS וכמו 1950XT הנה דוגמא למה שאני מתכוון http://hwzone.co.il/view-image/reviews-files/g84/Picture_060.jpg אפשר לראות בתמונה את החריץ של הכבל שצריך לחבר את זה אליו אז לפי מה שאתם יודעים יש אותו ? אני שואל למה אין לי את הכבל הזה בספק כוח שלי ככה שנראה לי שאני יצטרך מתאם כלשהו אז תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מחפש בכרטיס מסך בסביבות ה600 שקל ואני צריך שיהיה לו ג'יגה זכרון כי הוא על מסך 24" והוא למשחקים..תודה
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני 6 חודש ויש לי כרטיס מסך 9600GT הוא נחשב היום גרוע ? משחקים חדשים כבר לא יעלו עליו ? קצת ביקורת על הכרטיס ! תודה לעוזרים...
-
- 13 תגובות
- 941 צפיות
-
-
המפרט בצד הכרטיס מסך לא נפתח / נעשה עליו מוד או משהוא הציון הזה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 980 צפיות
-
-
ועוד שאלה, האם בכפולי ליבה הכל מוכפל, כלומר האם יש גם כפול צינורות עיבוד וורטקסים(לדוגמא: בGTX יש 48 צינורות עיבוד)?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אהלן, כרטיס המסך שלי מדגם gainward nvidia 250GTS 1024MB מרעיש בצורה בלתי נסבלת. התקנתי את הדרייברים העדכניים, פרקתי את המאוורר וניקיתי אותו אך לצערי ללא הועיל.. יש לכם המלצות? ד"א מדובר בשימוש במנוחה.. למעשה אני לא משחק במחשב כלל וכל השימוש שלי במחשב מסתכם באינטרנט/סרטים. בדקתי בעזרת rivatuner - טמפרטורת הכרטיס עומדת על 60 מעלות ואחוזי הפעלתו עומדים על 60%. מחיפוש ברשת לא הצלחתי למצוא מאוורר חליף לכרטיס כדי להחליפו.. לעזרתכם אודה! הרעש כל כך מוגזם שהוא אף מפריע למי שמחוץ לחדר תודה!
-
- 11 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי, הטמפ' של הכרטיס המסך מגיע ל 60-63 מעלות בזמן משחק, זה לא גבוהה מדי? בגלישה וכאלה הטמפ' היא בסביבות 50 מעלות (של הכרטיס מסך). הבדיקה של הטמפ' אני עושה מייד שיוצא מהמשחק (QUAKE 4 ). יש קשר בין הטמפ' לזה שאחרי כמה זמן המשחק כבר לא רץ חלק? תודה
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כבר נשבר לי ה**ן ! יש לי כרטיס R8500 64 BBA -> 9100 (הפכתי את ה 8500 ל 9100). עם RR FIX 0.9.9.7 (הגירסה האחרונה) והמניאק לא מתקן לי שום דבר. ברזולוציה של 800X600 במשחק STARCRAFT אני צריך לשחק ב 75HZ במקום ב 160 ! זה מעצבן!. זה מה שהוא כותב לי : ERROR Undisabled refresh rate detected. stringly recomendated to restore previsious registry data. RESTORE NOW? למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, אחרי ששיניתי סטינגס למשחק ( AOC ) ל1080, ברגע שיש הרבה אינפורמציה על המסך - חיילים וכו' המחשב מאבד פריימים והתגובות לפקודות הם בדיליי מסויים. אני במחשב i5 760@2.8GHZ עם 4G זכרון. האם אכן כרטיס מסך אם כן איזה מומלץ ? תקציב לא בעייתי אבל לשימוש שלי לא צריך כרטיס היי אנד ולא קרוב לזה רק שארגיש שהמשחק פועל חלק. אגב הכרטיס מסך שלי הוא און בוארד asus 730 2G
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שיראה לי כמה FPS המשחק עובד.. בקטן למטה משהו בסגנון.. הבנתם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה בהתחשב במפרט הקיים האם 4850 יספיק לי לרזולוציות מקסימליות והגדרות VERY HIGH ב CRYSIS והאם אפשר להחליף ולהשאיר הספק הקיים ? לגבי ה4870 אין לי ספק שצריך ספק אחר השאלה האם שווה את ההשקעה של גם ספק וגם הכרטיס לעומת השיפור שיציג במישה לא צריך להחליף ספק ב4850 ? אשמח לעזרה זה מעסיק אותי די הרבה לאחרונה (זהו נכנס הג'וק של כרטיס חדש )
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
היי, אני נמצא בארה"ב ואני קונה פה מחשב נייד והייתי רוצה שמשחקים חדשים ירוצו עליו בקונפיגורציה בינונית\בינונית פלוס. סתם לידע כללי זה המחשב: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220572 אז רק רציתי לדעת מה זה אומר Dedicated? ולשאול איך הכרטיס הזה: ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB DDR2 VRAM Dedicated Card TODA RABA
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/x265-hevc-encoder,3565.html מצורף מאמר המדבר על דור הקידוד הבא אלינו בקרוב דבר זה חשוב לרוכשי כרטיסי מסך החפצים בכרטיס שיוכל למקסם את יכולות הצפייה שלהם סרטים ,סטרימינג , וידאו אינטרנט להלן תמצית המאמר : 1. תקן H265 הוכרז רשמית ומביא יורש אמיתי לקידוד H264 הוותיק והטוב אלגוריתם קידוד שונה , קצב סביות שונה ( כל זה אמור להוריד בעשרות אחוזים גודל קובץ בלי לפגוע באיכות ,עפ"י המפתחים ). 2. החומרה בכרטיס מסך אמורה להאיץ פענוח של תוכן מבוסס H.265, למזער את עומס העבודה של מעבד, התקנים ניידים, הארכת חיי סוללה , קידוד מבוסס תוכנה באיכות גבוהה עדיין יכול להיות די מפרכת למעבד . 3. חברות גדולות כמו נטפליקס, Hulu, אמזון, YouTube חפצות ב…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קישור לסרטון (אפשר בשקט להתחיל לראות בדקה 29:30) לקצר את 37 הדקות האלו: הבחור מתאר באריכות את ההיסטוריה של כל חברה ו"המלחמה" הבלתי נגמרת ביניהם שלטענות (ואני מסכים) הסתיימה בתקופת סדרה 6 של NV ובניצחון שלהם. כל חברה בחרה באסטרטגיה שונה: AMD השקיעו את מירב המשאבים (כסף, מהנדסים) ביכולות גבוהות להינדוס שיפורי והטמעה של ליטוגרפיה חדשה. הם היו הראשונים להשתמש בכל הקטנה ובכך השיגו את היתרון שלהם. המחשבה היא שמי שראשון לליטוגרפיה המוקטנת יש לו את היתרון נכון? טעות.. מצד שני הם פחות השקיעו בארכיטקטורה ושינויים תכופים שלה (בעבר) לא אפשרו להם למקסם את היכולות מאותה ליטוגרפיה. הם היו חייבים כל הזמן להיות ראשונים לשיפורי ליטוגרפיה ע"מ להישאר בחזית. NV מצד שני הח…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש את אחד מהכרטיסים הללו בסכום סביר של 400-600 ש"ח, אני יודע שהסיכויים למצוא את הכרטיסים הללו בסכומים הללו הם אפסיים אבל בארה"ב המחירים של הכרטיסים הללו נע בסביבות הסכום הנ"ל. הדגמים שאני מחפש ספציפית הם: Radeon 9500 Pro 128MB DDR 128-Bit ו GeForce 4 Ti 4600 8x 128 MB DDR 128-Bit אם מישהו יודע על הימצאותם של כרטיסים אלו בחנות כלשהי או במחסן כלשהו אנא תנו לי לינק או דרך ליצור קשר עם המקומות הללו, כמובן שאני מעדיף לקנות את אחד מהכרטיסים הנ"ל מחנות (או לחלופין ממחסן עם אחריות) ועם אחריות לפחות לשנה.
-
- 11 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כן, אני יודע, חזק זאת לא המילה לתאר את הכרטיסים הללו. בכל מקרה, קצת הרבה לפני שהתחברתי ל-HWzone, היו כרטיסים שכאלו בעולם. אז אני אודה אם מישהו יוכל לתת לי הסבר קצר, מה יותר חזק? GF4 MX400 או GF4 MX440SE?
-
- 17 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום רב.אתמול קניתי מסך חדש וניסיתי לחבר אותו דרך חיבור DVI ולא הצלחתי.המחשב מזהה את המסך רק דרך חיבור אנלוגי.האם מישהו נתקל עם הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
https://www.guru3d.com/news-story/geforce-gtx-1160-spotted-in-presentation-tu116-with-gddr5-and-gddr6-inbound.html אז נראה לי שנראה בקרוב את ה 1660Ti שאמור לתת ביצועים של 1070 סטנדרטי. ללא RT. באיזור של 275 דולר הייתי אומר, ו 6GB, הם מפלחים מחדש גם את שוק הביניים. האח הקטן שלו הדגם שהוא לא Ti נראה שיעלה באיזור ה 240.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי לאחרונה HD 4870 1gb. מבחינת קידוד סרטי HD המחשב שלי מכוון בצורה אופטימלית לכרטיס הקודם שלי שהיה nvidia 9600gt. הוא נגן הכל בצורה חלקה, אפילו קובצי mt2s מתוך תיקיות בלוריי. הכרטיס החדש כמובן לא עובד עם אותם מקודדים מהיותו מחברה שונה(cuda acceleration, coreavc etc) והוא מקרטע אפילו ב720p mkv. ניסיתי להחליף מקודדים וגם לשנות ערכים בmerit אבל שום דבר לא מצליח. מיותר לציין שאני מאוכזב היות ומדובר בכרטיס חזק פי כמה מהקודם ואני אפילו שוקל להחזיר אותו ולהחליף לכרטיס של nvidia גם במחיר של ביצועים פחות טובים במשחקים. פתרון? אודה לתגובה מהירה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-