כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia 8400 GS שחיברתי אליו טלויזיה SHARP בחיבור HDMI עם כבל די ארוך (15 מטר). 2 בעיות : 1) הצבעים בטלויזיה מעוותים - ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך או עם מנהל הצבעים אבל ללא הצלחה. 2) הרבה פחות קריטית אבל אולי קשורה - כשהמחשב עולה את מסך הדוס אני רואה בטלויזיה בלבד (ואז הוא רושם בטלויזיה 480bpi) וכש windows עולה אני רואה את זה על המסך של המחשב ואז מופיע על הטלויזיה 1080bpi. אני אשמח אם יש למישהו רעיון איך לסדר את הצבעים בטלויזיה. תודה. ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4P800. כרגע הכרטיס שיש לי הוא ATI9600XT הוא קצת עושה רעשים וקצת נדפק ואני לא רוצה לשדרג את כל המחשב אז חשבתי לקנות את הכרטיס הנ"ל כי הבנתי שהוא קיים בחיבור שמתאים ללוח אם שלי (AGP). ומישהו אמר לי שהוא מעריך שמחשב מהתקופה הזו הגיע עם ספק שלא יספיק לכרטיס הזה, ולכן הכרטיס יעבוד אבל יעבוד פחות טוב.. זה הגיוני?! חשבתי שאם הספק לא מספיק חזק המערכת פשוט לא תידלק... ובלי קשר האם באמת אני צריך להחליף ספק?.. לכרטיס הקודם זה הספיק... תודה לעוזרים..
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב מהו תקציב לרכישת המחשב? 3400 שימושים מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום). גיימינג כבד\ במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק - Max Payne 3, משחקי Spiderman Diablo II Saints row the third Gta IV + Liberty city stories (Assassins creed (all Crysis 2 BF3 BorderLands Diablo III משחקים שקשה להריץ בקיצור.. 64BITשימושים מיוחדים האם תבצע Overclock למחשב? אם כן, לאילו רכיבים? כן לכרטיס מסך ציוד היקפי מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? מידע על המסך-http://www.tms.co.il/product/10598 האם תחבר מערכת רמקולים 7.1CH, 5.1CH או 2.1CH למחשב? מידע על הרמקולים-http://ksp.co.il/…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין תכרטיס הזה ב-999 ש"ח מ-KSP מתכוון לפתוח לו תצינורות עיבוד ויחידות VS או לפחות ככה אני מקווה... מקסימום לא נמכור שוב באותו מחיר
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח למשחקים. שיעמוד בצורה מכובדת ברזולוצייה של 1680X1050 בבדיקות האחרונות שעשיתי בחודש האחרון ראיתי שהכרטיס X1900GT היה סביב 1500-1700 ש"ח ועכשיו אני רואה שניתן לקנות אותו במחיר של 7600GT פחות או יותר. האם זו קנייה טובה ביחס למחיר והאם ניתן להשיג במחיר דומה של 1200 ש"ח משהו טוב יותר ? לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3495 תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרשת מדברת על זה יותר ויותר בכל מקום. הנה דיון אחד לדוגמא המספק תובנות פלוס מדידות צריכת זכרון מכותרי משחק, בליווי תאור מה קורה כאשר חורגים מכמות הזכרון. שאף אחד מחברינו שפה לא יקנה 3070 ויגיד אחרי זה שלא הקפדנו להזהירו שוב ושוב ושוב:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הלכתי לחנות לקבל התעה על מחשב עם הכרטיס מסך גיפורס 5200. אני לא מעודכן כבר איזה שנה לגבי ציוד חומרה וכדומה ורציתי לדעת איך נחשב הכרטיס הזה. איפה הכרטיס עומד ביחס לשאר כרטיסי הגיפורס, ובאיזה כרטיס של רידון הוא מתחרה. העלות שלו נדמה לי היא 450 ש"ח (של חברת גינוורד) אז אם כדאי לשנות את המפרט ולהחליף לכרטיס אחר באותה עלות רצוי שתגידו לי עכשיו כי אני צריך לתת תשובה ביום ראשון.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך בסכום של 600-700 ש"ח עד עכשיו הייתי משחק משחקים ב- XBOX 360 אבל הוא נהרס מאוד חשוב שזה יהיה כרטיס מסך חזק שאני אוכל להריץ עליו את המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות חבר שלי המליץ לי על הכרטיס Gainward GTS 450 1GB GDDR5 core clock 783 Mhz http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8134 1. זה כרטיס חזק ומומלץ ? 2. יש כרטיסי מסך יותר חזקים שיתאימו לתקציב שלי ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
<blockquote>כרגע אני עם ati 4850 רוצה ששדרג לnvidia (עדיפות שלי) לא חובה אלה עם יש משהו שזול יותר וטוב יותר מדגם nvidia! זק יותר 4850 שיש לי כיום ! תקציב גג 800שח ספק שלי 400W a30 12v enermax libert נ.ב שיריץ לי battlefield 3 כמו שצריץ!(לא מרוצה מ4850 במישחק הזה) תודה רבה לעוזרים מקווה תתנו לי תטוב יותר לתקציב שלי </blockquote>
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 5750 1 ג'יגה שקיבלתי במסגרת מימוש אחריות על ה-4850 1 ג'יגה שלי. שמתי לב שכשאני פותחת או סוגרת סרט וידאו (לא משנה אם ב-Youtube או במחשב), המסך מרצד. יש לי שני מסכים והתופעה קורית בשניהם כך שזה לא קשור למסך. עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את הדיון הזה: http://www.tomshardware.co.uk/forum/295201-15-screen-flicker-opening-closing-flash-video רק שאצלי זה קורה גם בסרטים שנמצאים על המחשב ולא רק סרטי פלאש (MKV, AVI). ניסיתי את ההצעות שכתובות שם וזה לא עזר. יש לי Windows 7 64 bit ומותקן לי ATI Catalyst 11.5. האם זו בעיה ידועה בכרטיסים האלה? האם יש לזה פתרון כלשהו או שזו תקלת חומרה ויש לממש אחריות על הכרטיס (שוב)? תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היצרנית האמריקאית שמוכרת בעיקר תודות למוצרי האחסון וכרטיסי המסך שלה מתקדמת צעד נוסף קדימה לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך ניתן לבדוק האם יש לי סלוט AGP או PCI וכמה כאלה יש לי במחשב וכמה פנויים בלי לפתוח את המחשב? בבקשה צריך תשובה דחוף!!!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שווה את המחיר ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די בקיא בתחום הכרטיסי מסך, אני בודק הרבה בנצמרקים קורא חדשות על הכרטיסים הבאים והכל ומבין די טוב בתחום, אבל יש לי שאלה לאנשים שיודעים קצת יותר ממני וידעו לענות לי על השאלה. בעיקרון יש לי מספיק כסף עכשיו בשביל Radeon 9800 Pro 256 Retai (2300 ש"ח +-) קיצר אני יכול לחכות עוד קצת זמן עד שיהיה לי מספק כסף בשביל 9800 XT בערך בזמן של חודש. הבעיה היא ששאר המערכת שלי היא די ישנה... יש לי לוח אם MSI 533 MHZ AGP 4X בלי Dual DDR והמעבד שלי גם הוא לא High End ולא Mid End - p4 1.8 Ghz 512 k cach. 512 Mb DDr 333 MHZ אני יכול לקנות את ה- 9800 pro 128 BULK ב- 1500 ככה שבערך נשארים לי 900 ש"ח ואז אני אוכל לקנות לוח אם חדש של -800 Fsb עם Dual DDr ו Agp8X במחיר הזה, אבל עדיין…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם...... אני מעוננין בכרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הקיים nvidia geforce 8800 gt שיהיה תואם למפרט שלי intel cure 2 quad q6600 asus p5q moterboard kingston ddr2 800mhz 4gb thermelatik 500w אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים בלי בעיות עם חיבור HDMI עד 1000ש"ח אבל שיתאים ללוח אם של אסוס. אני מעוניין בכרטיס מתוצרת nviria ולא ATI אני גם קונה מסך SAMSUNG 24 אינץ FULL HD
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי יודע מה עדיף... בין הרדאון 9800 np (הרגיל) של gigacube או ati לקחת?!?!? רק מבחינת ביצועים... מי יודע?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי RADEON 8500 LE מתוצרת Gigabyte במשך השנה האחרונה הכרטיס היה על OC של 25Mhz לליבה ו 80Mhz לזיכרון. במשך כל זמן זה לא היו בעיות כלשהם בתצוגה, אולם הכל השתנה כאשר הרצתי את demo scene בו נתקלתי בת'רד הנל באתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=53670;start=0 לאחר הרצת התוכנית התצוגה השתבשה קשות, וכל תוכנת 3D שהורצה (כולל הבדיקות ב Dxdiag) תקעה את המחשב. גם לאחר הסרת הדריברים התצוגה הייתה משובשת. החלטתי להוציא את הכרטיס והתמונה למטה היא מה שראיתי. האם זו תוצאה של ה OC המושך? האם demo scene (או כל תוכנה אחרת לשם העקרון) יכול לגרום לנזק חומרתי שכזה? האם כדאי להמשיך ב OC? יש לציין שאחרי שהכרטיס הוצא, נוקה מאבק (לא....החו…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי החזיר לי היום את הRADEON 9700PRO שלי! ביפר ארוך לא משנה... ועשיתי 3DMARK2001 SE 330 1024X768X32 בלי AAAF עם REFRESH RATE 70 HZ וקיבלתי 9697 זה די גרוע בשביל המפרט שלי.. לא?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש מרשת אייבורי מבוסס מעבד i7 וזיכרון 8GB מערכת הפעלה ווינדוס 8. מטרות המחשב: שימוש ביתי שוטף, צפייה בסרטים ומוסיקה וחיבור המחשב לטלוויזה מידי פעם להקרנת סרטים,הרצת vmware עם 14 ubuntu המפרט לא כולל כרטיס מסך מאחר והאיש מכירות טוען שהמאיץ הגרפי של אינטל מספיק לשימוש בסיסי. האם לדעתכם יש צורך בכרטיס מסך ייעודי ? האם הכרטיס מסך משפיע על איכות התמונה המוקרנת למסך ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-