כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש לקנות כרטיס מסך בתקציב של 1200-1300 ש"ח למשחקים. שיעמוד בצורה מכובדת ברזולוצייה של 1680X1050 בבדיקות האחרונות שעשיתי בחודש האחרון ראיתי שהכרטיס X1900GT היה סביב 1500-1700 ש"ח ועכשיו אני רואה שניתן לקנות אותו במחיר של 7600GT פחות או יותר. האם זו קנייה טובה ביחס למחיר והאם ניתן להשיג במחיר דומה של 1200 ש"ח משהו טוב יותר ? לינק - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3495 תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל כמה זמן בערך יוצא DX חדש? אחרי שיוציאו DX10: כמה זמן בערך יעבור עד שיצא DX חדש? מהרגע שהוציאו DX8: כמה זמן בערך עבר עד שהוציאו DX9? שאלה חשובה.... *אל תגידו לי לחפש את התשובה בחיפוש של הפורום כי לא מצאתי.... (וחרשתי על זה)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי בכמה אתרים של חנויות שניתן להשיג(כביכול?) כרטיסים מסדרת הGTX700 ואפילו GTX600. אולי כמובן זה סתם מופיע באתר והם פשוט לא מחקו את זה. האם הם עדיין מיוצרים, או שמדובר בשאריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחי קנה לא מזמן מחשב חדש, פשוט יחסית עם כרטיס מסך מובנה, הלוח, מבוסס אינטל G41 וכך גם הכרטיס מסך. אני יכול לשים לו כרטיס מסך ג'יפורס 6600 ישן - אפילו לא GT, מה יהיה יותר חזק? הכרטיס המובנה או ה- 6600. הוא לא משחק הרבה אך גם לא צופה הרבה בסרטים. ברור שיש את הבדל הדורות DX10 מול DX9. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלו http://www.firingsquad.com/hardware/oblivion_high-end_performance/default.asp נכון שזה נראה טוב יותר
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה W צריך ל-X1800XT? יש לי 480W זה מספיק? בזמנו שקניתי בחנות אמרו לי שהוא דורש הרבה יחסית. ועוד שאלה אם יותר W גורם לביצועים יותר טובים של הכרטיס אני לא ממש מבין בזה. תודה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600gt עכשיו יש לו מין כזה חיבור לבן איפה שבמאוורר של הכרטיס מסך מה מחברים לו ולאן מחברים את הכבל?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך התמורה, שווה לי? איך הכרטיס 4850 ייסחוב רזולוציות 1900X1200 ? ועד כמה פעם הביצועים בינו לבין ה- 4870 ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבוקר ניגבתי את מסך המחשב (Sumsung SyncMaster 753DF, אם זה משנה) ואחרי הניגוב, בנקודה מסויימת על המסך נותר "כתם בהיר" - אזור בו המסך מעט בהיר יותר. עקב צורת הכתם (כמו מריחה של ניגוב) וצורת הניגוב (מטלית טיפה-טיפה לחה) אני מניח שהניגוב הסיד איזשהו ציפוי של המסך. א. האם אותו ציפוי משפיע על עוד משהו חוץ מבהירות המסך? (קרינה או משהו כזה?) ב. האם ניתן לחדש אותו? בתודה, רונן
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה: ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T או זה: AV64S-H GIGABYTE 64 - RADEON 7500 - TV OUT - DVI
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הערוץ הבא ידוע בתור ערוץ שאומר ישירות מה שהוא חושב, לא התחשבות ביצרנים או מותגים, מה שמאפשר לו להיות כנה עד כאב. והפעם הערוץ לקח את הנושא של סטגנציה וחמדנות בתחום המאיצים הגרפיים ומראה לנו איך מדור לדור המחירים עולים, השיפור בביצועים פר דולר יורד, עד למצב בו שוק כרטיסי הביניים (200$ ומטה) נעלם לחלוטין כיום. לדעתי מרתק:
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
לפי מה שהבנתי, החיבור הזה מיועד בעיקר למסכי LCD.. אבל האם אפשר לחבר אותו ל-CRT? תהיה בזה תועלת כלשהי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נשרף לי הכרטיס מסך HD 4870 ואבא מפנק בכרטיס חדש.. בכל מיקרה המפרט שלי כזה: intel c2d E8500 לוח אם גיגבייט P45 4G זיכרון קרוסאייר ספק 450 קרוסאייר אפשר לחרוג טיפה ב50 שקל בערך... מבקש המלצות מרשת אייבורי מכיוון שהם היחידים שמקבלים צ'קים... תודה רבה=]!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
60 FPS זה מושלם מבחינתי, אפילו על 30 משחק בכיף רוצה לקנות 3 מסכים, מתלבט לגבי הרזולוציה ואיזה כרטיס אצטרך עבורם. 3 FHD אפשר עד 24 אינטש כי ב27 אינטש תהיה רזולוציה קטנה מידי אם לעשות 3 1440P צריך כבר כרטיס יקר מידי ? ואיזה כרטיס יספיק לי עבור 3 FHD? אוליי 27" FHD לא כזה נורא ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מחפש המלצה מימשהו שכרגע רואה את hot על גבי מסך המחשב שלו. אני לא מצליח למצוא את התוכנה (או ליתר דיוק למצוא את הקינפוג הנכון) הנכונה בשביל לצפות בשידורי hot במחשב. יש לי בבית שני ממירים, אנלוגי ודיגטלי, אין לי בעיה לחבר כל אחד משניהם למחשב. במחשב יש לי כרטיס טלוויזה שיש לו כניסות של svideo, הכבל הצהוב ההוא, ואנטנה. הוא מותקן כהלכה. בממיר האנלוגי של הוט (general instrument) יש רק יציאה של אנטנה. בדיגיטלי (samsung) יש יציאות של הכל. יש לי את התוכנות Beyond TV ואת chrisTV. אם מישהו מצליח כרגע לראות HOT מעל מסך המחשב שלו באמצעות כרטיס טלוויזיה, אני ממש אשמח לדעת את הקינפוג הנכון. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הידוע בשמו unreal engine. עבודה שהתחילה בשנות ה- 90 והגיע בצעדים אחר צעדים עד למקום שהגיע היום, תהנו לראות עד לאן הדבר מגיע. לא נותר הרבה בכדי לקבל full cinematic real time rendering in RT
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות כרטיס מסך אז: איזה בין הכרטיסים טוב יותר? asus HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מחפש לשדרג את ה-280X הישן שלי. המערכת היא כזאת: i5 -4460 asrock B85M zeppelin 8GB DDR3 1600 antec 600W כרטיס נוכחי: radeon r9 280x vapor-x 3gb להבנתי יהיה צוואר בקבוק עם כל כרטיס שהוא מעבר ל-GTX 1060 / RX 580 ולכן זה יהיה מיותר לקנות כרטיס חזק יותר מאלו. האם זה נכון? עדיף להימנע מכרטיסים חזקים יותר כדוגמת GTX 1070? (שהרי בגלל צוואר הבקבוק הביצועים יהיו כאילו קניתי GTX 1060) האם עדיף להשקיע כסף במעבד חדש במקום בכרטיס מסך? התקציב שלי הוא 1,500~1,800 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי מחשב חדש שבו E8400 CLUB3D HD4870 512MB אני משחק ב NEED FOR SPEED ו ב RED ALERT 3 ואז זה ניתקע ועושה לי את זה אחרי שאני משחק 15 דקות זה קורס לי המשחק ויש לי הודעה כזאת של VPU RECOVER http://www.zix.co.il/images/z-554374864.JPG
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסוג hd5850 והוא מחובר ל2 מסכים אחד 22" והשני שהוא גם טלויזיה 32" והם במצב של שיכפול.. תמיד מחובר עכשיו לשאלות: 1)ככשנייהם מחוברים ביחד במצב תמידי זה גורם לכרטיס מסך להתאמץ יותר ופוגע בביצועים? 2)אם אני צופה בסרטים באיכות 1080p ורק הטלויזיה תומכת והמסך של המחשב הוא רק hd ready יש הבדל באיכות תמונה זה ישדר לטלויזיה באיכות אחת ולמסך באיכות אחרת? אשמח להסבר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז הכל עובד חוץ מהכרטיסי מסך מזהה 5 מתוך 6 . לוח z270 ספק כוח 1000i כרטיסי מסך zotac 1060 6 amp התוכנה של השל הכרטיסי מסך של זוטאק fire משו נותן רק 4 . ונותן לי אפשרות לפתוח עוד 1 מחוץ ל4. התוכנה של נבידיה מזהה 5 . מותקן ווינדוס 10 וכל שאר השרירים הורדו מהאתר יעודכנו. יש לי כמו מנעול במנהל התקנים על אחד מהכרטיסים. בcpuz מראה לי 6 כרטיסים אבל כרטיס 1 מוצג בלי ה6g שלו
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שאלה קטנה- רכשתי לאחרונה את הכרטיס Palit 2080TI OC, וכשהמחשב עולה הכרטיס מחליף צבעים. אבל אחרי שהמחשב עולה הכרטיס תקוע על ירוק ואני מעוניין לשלוט בצבעים שהוא מראה ולכבות אותם מידי פעם. הבנתי שצריך להוריד את התוכנה Thundermaster וכך עשיתי. אבל אני לא רואה את הכפתור של ה"LED" שיש בסרטונים. ראיתי שאנשים כבר נתקלו בבעיה הזאת עם הכרטיסים אחרים אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע מה העניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-