כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
למה רק בכרטיסי ה XT יש את האפשרות הזאת שמציגה את הטמפרטורות ומהירויות שעון ? יש לי 9600NP ואני רוצה לראות טמפ' וכל זה כדי לעשות אוברקלוק, באיזה תוכנה הכי טוב להשתמש לזה? התקנתי עכשיו את הRAGE3D ראיתי שהיא שמה את כל האפשרויות שלה בProperties של הכרטיס מסך..שווה להשתמש בה? המהירויות שעון שלי נמוכות רק: Core: 398 Memory: 202
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 800XL של PC, ובכל פעם שאני מתקין את הדרייברים של ATI מהאתר שלהם, אין לי את אופציית הOD..!!!.. למה זה?!?... זה לא אמור לבוא בילט אין?!...(גירסאות הCCC).. האם הכרטיס שלי לא תומך בזה או מה?!?.. מאיפה אני יכול להוריד את זה?!..
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם עדכנתי את הדריבר ל9.9 ועכשיו אין אפשרות לoverscan ולכן אין לי אפשרות להתאים את גודל התצוגה לטלוויזה מישהו יודע איך לפתור את זה או איפה זה מתחבר בתפריט החדש? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
Oxide, מפתחת המנוע הגרפי של ashes of the singularity (הבנצ'מארק הראשון של DX12) מגיבה לחריפות לדברים שנאמרו על ידי NVIDIA לאחר יציאת הבנצ'מארק, בין היתר החברה טוענת ש NVIDIA מפעילים עליה לחץ לבטל אפשרויות במנוע ובמשחקים שמתמשים בו ומאשימה את NVIDIA ששיקרה ללקוחות שלה ולא מספקת תמיכה מלאה ב DX12 (עם דגש על חוסר תמיכה ב asynchronous compute). http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/oxide_developer_says_nvidia_was_pressuring_them_to_change_their_dx12_benchmark/1 http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-wanted-oxide-dev-dx12-benchmark-to-disable-certain-settings.html אז השורה התחתונה היא ש NVIDIA באמת פחות מוכנים ל DX12 ולכן הביצועים שלהם פחות טובים בבנצ' הזה. בנוסף ל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר את המסך הזהז? או שיש לו מסך כזה? כי יש לי איתו בעיה שהוא לא מראה לי את הצבעים טוב וכשאני נכנס להגדרות אז הוא כותב לי שהוא צריך להתחמם וזה לוקח לו איזה שעתיים ורק אחרי שהוא מתחמם אז אני מקבל תמונה נורמלית
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
האם 8600GT מסוגל להציג את מירב הביצועים עם מערכת P4 530 i915P Noisetaker 2 420W אם לא האם HD3650 מסוגל לעבוד יותר טוב בשילוב עם המערכת הנ"ל אם שתיהם לא איזה כרטיס מומלץ ב-400 ש"ח תודה לעוזרים...
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב די ישן כמו שכתבתי בכותרת P4 1.6 512 RDRAM לוח אם מרוויל מארד וספק סבירים של פוקסקון ואה כרטיס מסך 5200 של INNO השאלה האם 6600GT יהיה אפקטיבי בתצורה הזאת או שיסבול מחסמים מהמעבד/לוחאם.זכרון וכו? אשמח לתגובות the Z-Guy
-
- 13 תגובות
- 741 צפיות
-
-
האם מחשב כמו שלי יצליח להניע את ה XFX6600GT (גרסת ה AGP) בצורה טובה??
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
חשבתי אולי לשדרג טיפה את הכ.מסך שלי ( gf4 ti 4400 ) , המעבד שלי ( 1.6@2.4 ) , עד איזה מידה הוא יהווה צוואר בקבוק ? אני לא גיימר רציני ,פה ושם אולי . מספיק לי להריץ משחקים ברזולציות גבוהות ( לא רואה הבדלים עם או בלי AA ככה שאין לי בעיה גדולה ) ... המחשב עובד מספיק מהר ככה שאני לא רואה טעם להכניס עוד 1200-1500 ש"ח ( שאין לי ) על מעבד ולוח . אני מדבר על כ.מסך 6600gt ומעלה ...
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/news/1147725438/77107/ תגובה מס' 2 2. p 2.4 עם אפיק AGP מאת: חובב (ב-11:06, 16.05.2006) נו אז ה CPU יהיה צוור הבקבוק לא? אני בכלל יוכל לנצל את הכרטיס? יש לי את אותה שאלה.. מה אתם אומרים
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ראיתי בהשווה פה בין X8 ל-X16 וראיתי שיש הבדל גדול... עכשיו, אני יודע שב-P45 יש סלוט אחד עם X16 וסלוט אחד עם X8 (שניהם ב-PCI-E 2.0). השאלה היא האם זה יפגע בביצועים אם אני יעשה CF לשני 4850? תודה רבה לעונים!!
-
- 11 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרתכם בנוגע לקנייה שלי... אז ככה... או לוח P45 + שני 4850 וספק 600W או לוח X48 + כרטיס 4870 אחד + ספק 650W לCF (של עוד 4870 או כרטיס יותר חזק) בעתיד. P45 - עולה 680 ש"ח X48 - עולה 1000 ש"ח שני 4850 - עולים 1800 ש"ח 4870 - עולה 1400 ש"ח ספק 600W - כ-450 ש"ח ספק 650W - כ-550 ש"ח עזרו לי להגיע להחלטה הטובה ביותר! תודה רבה לכל העונים! :yelclap:
-
- 12 תגובות
- 979 צפיות
-
-
המפרט בצד הכרטיס מסך לא נפתח / נעשה עליו מוד או משהוא הציון הזה תקין ?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
אני יודע שיש חיבור אחד X16 והחיבור השני הוא X8 . השאלה נוגעת לחיבור X8 : אם אני מחבר כרטיס ליציאה השניה אז הוא יצרוך פחות חשמל? הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת שלו? אם מבצעים OC לכרטיס שעל X8 איך זה משפיע? במערך SLI של 2 GTX 460 יכול להיות שאני עושה OC לכל כרטיס בנפרד? יכול להיות שOC לכרטיס ב X8 יהיה יותר גדול מ X16 בגלל שהחיבור יותר איטי?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לכאן, אבל הנחתי שזה המקום המתאים בגלל שנעשה שימוש ב MSI afterburner. תסתכלו על זה: הגרף כבר בצבע צהוב ואני לא מבין את המשמעות של זה. זה בזמן מאמץ, אני משחק ב Watch dogs. עריכה: המשחק נהיה ממש איטי, יכול להיות שזה קשור להגדרה שביצעתי בגלל ה-SSD שלי? אני זוכר שהגדרתי משהו עם ה-HDD בקשר ל-pagefile.
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שמעתי פה שהיא חברה לא טובה, יש לכם איזו סיבה לא להמליץ עליה חוץ מטווח האחראיות וחשוב להזכיר את הנסיבות לקניית הכרטיס , הוא ישמש לתקופת זמן של כחצי שנה מקסימום עד לשדרוג מחשב שני עתידי. לכן, יש איזו סיבה שאני לא אקנה X800GTO 256mb AGPx8 של palit לטווח הנ"ל (שוב אחראיות לא חשובה לי כי זה שנה וזה מספיק) תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 999 צפיות
-
-
היי קניתי ביום חמישי מחשב עם pailt 9600GT עכשיו שמתי לב שההבדל בינו לבין ה9800GT הוא 45 ש"ח האם שווה להוסיף את ה45 שקל האלו?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
Palit היא חברה טובה של כרטיס מסך?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה- רכשתי לאחרונה את הכרטיס Palit 2080TI OC, וכשהמחשב עולה הכרטיס מחליף צבעים. אבל אחרי שהמחשב עולה הכרטיס תקוע על ירוק ואני מעוניין לשלוט בצבעים שהוא מראה ולכבות אותם מידי פעם. הבנתי שצריך להוריד את התוכנה Thundermaster וכך עשיתי. אבל אני לא רואה את הכפתור של ה"LED" שיש בסרטונים. ראיתי שאנשים כבר נתקלו בבעיה הזאת עם הכרטיסים אחרים אבל לא מצאתי פתרון. מישהו יודע מה העניין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28265&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# שווה יותר מה 8600GT/GTS או לא??
-
- 11 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם בניתי מערכת של HTPC ואני מתלבט איזה כרטיס מסך חזק יותר- יש לי 2 כרטיסים אחד צריך ללכת למחשב ראשי (למטרת משחקים ) ואחד לHTPC של asus http://www.overclockersclub.com/reviews/asus_en8600gts_silent/ של palit http://www.tweaktown.com/articles/1166/palit_hd_2600_xt_speed_vs_memory/index.html כמובן שאם לדעתכם הם זהים בביצועים אקח את של אסוס למחשב מדיה מכיוון שהוא שקט לחלוטין .
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסוג זה בעל 512 זיכרון לא הצלחתי להבין מהחיפוש בפורום האם הכרטיס מהחברה הנל מגיע עם קרור זלמן או עם קירור בסיסי פשוט טוב יותר הייתי רוצה שתמנו לי את ההבדלים בין הפאליט לבין חברת סאפיר עם אותם נתונים
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הכרטיס, קניתי אותו לפני יומיים(כל המפרט בצד, אני עם XP32ביט אחרי פירמוט, DX9 מעודכן עד הסוף וכל העדכונים של ווינדוס). 8.9 אחרי ההפעלה מחדש נתקע(גם בהתקנה הראשונית של הדרייבר הוא נתקע באמצע ההתקנה של הדרייבר ואחרי ריסטרט הווינדוס עלה) אחרי הטעינה של הווינדוס ולפני הWELCOME SCREEN. בהתחלה אחרי 1-2 ריסטים המחשב הווינדוס היה עולה ועובד בסדר גמור(כולל כל המשחקים), אבל עכשיו כבר לא עולה בכלל. 8.8 עושה לי בעיות גרפיקה באנריל טורנמנט 3 ובקרייסיס וורהד וב3DMARK06(גם 8.9 כשהיה מגיע לווינדוס לא העלה את התוכנה). 8.7 גם ניסיתי להתקין, אחרי הפעלה מחדש לא עולה הWELCOME SCREEN. עכשיו אני בלי דרייבר מותקן, מה לעשות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב שלי לפני כמה ימים וגילית שGTAIV וCRYSIS פשוט עובדים זוועה התקנתי מערכת הפעלה VISTA 64 BIT וקריסיס על ההגדרות הכי גבוהות ללא פילטרים על רזולוציה של 1050X1650 לא עובר את ה25 FPS שלא נדבר על GTAIV שעל ההגדרות הבינונייות שהוא מריץ בעצמו המחשב לא עובר את 20FPS. דרייבר 9.9 מותקן. נראה לי מאוד תמוהה הסיפור. למישהו יש מושג מה הבעיה? מפרט: פנום 2 720 2.8GHZ 4 גיגה זכרון של OCZ וכרטיס פאליט 4870 של פאליט 512 מגה. אשמח לשמוע תגובות כי אני כבר נואש...
-
- 51 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-