כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אין לי ספק שה-OnBoard יספיק לשימושי Office ואינטרנט. הבעיה היא מבחינת "גניבת הזיכרון הפנימי", האם שווה לקנות כרטיס TurboCache כדי לצמצם את השימוש בזיכרון הפנימי של המחשב ? שאלה נוספת, אם אני לא טועה, צריך כרטיס מסך עם 128MB ל- Vista (לא גירסת Home). אם אני קונה Nvidia 6200 256MB - Turbo Cache, זה עונה לדרישות ?
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום רב!! שאלתי היא האם כדאי לקנות כרטיס קול וכרטיס גראפי מובנים על לוח האם,או שעדיף לקנות אותם ככרטיסים נפרדים מורכבים בתצורת PCI,בסלוטים שעל לוח לוח האם? מה היתרונות והחסרונות של כרטיסים מופרדים מול כרטיסים מובנים?ועד כמה כרטיסים מופרדים משפיעים על ביצועי המערכת ומשאבי המערכת? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בבקשה של חבר למצוא להם מפרט זול וטוב, בהתחשב בכך שהוא לא משחק (פרט למשחקי פלאש), נתקלתי בדילמה הבאה: האם יש חובה לקנות כרטיס מסך (ולהשקיע את הכסף במעבד/זכרון). האם הonboard יסחוב את הגרפיקה של Win7/Vista? (עבור האיכות הכי גבוהה) אם לא, האם יש onboard שכן יעשה זאת ולא יצור צוואר בקבוק/יקרוס? אני מאוד מבקש מאנשים שלא הבינו את השאלה, או כאלה שפתחו במלחמה נגד מפרטים שהם לא לגיימרים להתעלם מההודעה ולא להגיב. תודה רבה לעזורים. עריכה: במידה ואין כזה, איזה כרטיס מסך הכי זול יעשה את העבודה? thanks again
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
יש לי Ge Force 2 400MX והורדתי את הדרייבר של נבידיה 41.09 ועדיין לא פועל לי האופן ג'י אל ב Counter Strile צריך עזרה דחוף אני מוכן לשלם למי שיפתור לי את הבעייה 178559134 ICQ:
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לא בטוח שהכותרת מעבירה נכון את כוונתי. קניתי HD4870 יד2. בעיקר כתחליף לכרטיס מסך המובנה, אבל גם כדי ללמוד קצת על חישובים איתו. הדרייברים האחרונים הותקנו לבד (Win8-64) והתקנתי AMD-APP-SDK. הורדתי GPU-Z שטוענת שאין לכרטיס openCL ו-GPU-CAP-VIWER שטוענת שיש לי openCL רק למעבד (קובץ מצורף). הורדתי guiminer של ביטקוין וגם הוא מזהה רק את המעבד. אציין שהמחשב מחובר לכרטיס המסך ולא למובנה. איך אני יכוללגרום לתוכנה לזהות את הכרטיס? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
לאחרונה היו מספר דיונים ופרסומים ברשת בקשר ל-OpenGL 2.0. הייתי רוצה לדעת, מה דעתכם על זה. לפרטים נוספים אודות OpenGL 2.0 לחצו כאן
-
- 28 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה יהיה יותר טוב מבניהם מבחינת ניצול טוב של הכרטיס מסך אפקטים??
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה אפשר לבחור במשחקים בין OpenGl ל-DirectX. למה היום משחקים לא עובדים על OpenGL ורק אל דירקט X . אתה לא יכול לבחור היום בין directx 10 ל OpenGl 3 לדוגמה,מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
I just got my brand new Radeon9700NP, and I got this problem that when I enter the game Counter-Strike, it says the OpenGL mode is not supported by my video card, I try 2 more times to enter the server, and everything is ok. And sometimes the screen just turn black. And another thing, I got 100 FPS stable no matter what, and if anyone is fimiler with this game, in the map: de_aztec when there's lot of players playing on the fps drop! to 70-80! Like , wtf?! I got 100fps with GF2 100MX 32bit, and with RADEON 9700 I GOT FPS DROPS!?!? Is it possible? and by the way I got the latest drivers, Vsync is off and I use Windows XP Pro. Thanks!
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
אני תמיד משתמש באופציית OPENGL, רציתי לדעת מתי עדיף להשתמש ב DIRECT3D, האם זה תלוי במשחק או אולי בכרטיס? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה אצלי חבר היום שטען שהוא יכול לעשות שיהיה לי 99 FPS ב CS (שזה הכי הרבה), אני עם ה GF2MX שלי על P2 350 דיי פיקפקתי בו, אני משחק על 1024X768 וה FPS נע בין 20-60. בקיצור, הוא נכנס למאפיינים של הכרטיס מסך, הגדרות OpenGL ושם בחר להשבית את הסנכרון אנכי, אחר כך הוא נכנס ל HL ובאמת היה לי FPS יותר גבוה. מצד שני יש לי את הרושם שזה נראה מכוער יותר וגם שזה קופץ לפעמים.. מישהו יודע להסביר על זה יותר? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
או במילים אחרות, ביי לארבעת ה-290X. שני 1080 בדרך אלי (וגם שני בלוקי מים בשבילם). ובאותו נושא בערך, מה זה מחיר סביר ל-290X עם בלוק?
-
- 58 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רדון 9600XT256ddr ורציתי לעשות לו Overclocking ... מישהו יכול לעזור לי לעשות את זה תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
חברים עזבו אותי צ 3dmark aquamark ציונים וכל הבולשיט הזה אני אחרי יומים של בדיקות call of duty2 fear עשיתי אוברקלוק עם atitool מעל 55 המאורר עובד על 100% מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון 570 בלי ארטיפקטים עם הקרור stock ואני אומר לכם שאין הבדל אם אני עושה overclock או שהכרטיס על מהירות ה stock אין שיפור בביצועים אולי משהו מינימלי וגם את זה אפילו קשה להרגיש תנסו תבדקו ותבינו שהכל חארטה עובדים עלינו בעינים
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הכרטיס שלי X1950GT עבד בתדרים של 500Core 594Memory החלטתי להישתמש באופציה של מציאת תדרים באופן אוטומטי ע"י התוכנה והתוכנה העלתה לי את התדרים ל621CORE ו796 Memory אפשר לסמוך על התוכנה? האובר קלוק פשוט נראה לי מוגזם.... חוץ מזה מה הLCD OVERDRIVE בCCC עושה?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי Geaforce GTX 1070 itx 8gb של GIGABYTE אני קצת לא מרוצה מהביצועים שלו ומה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות HIS 4830, מעניין אותי איך משתווה אליו 4850 - הגירסה המינימלית. מהו הפער בביצועים לאחר OC של שני הכרטיסים הללו? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, שאלתי לפני כמה ימים על כרטיס מסך שאני מתכנן לקנות. בכל מקרה, ממה שראיתי Innovision זולים בטירוף בהשוואה לשאר, דיי גורם לי להרגיש כאילו אני מתכנן לקנות זבל, במידה ואני אקנה של Gigabyte או של Innovision, יש לזה השפעות מבחינת ביצוע? ואחרי שהיה לנו קטע לא נעים עם נועה מחשבים אני דיי נמנע מלקנות איתם, והם היחידים שמתעסקים עם Innovision, לכן אני חושב לקנות את הכרטיס הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8171 מאייבורי. אז השאלות שלי הם ככה: האם ה-Tomahawk 405W Enermax שלי יסתדר עם הOC? ו-OC זה בריא לכרטיס בכלל? זה לא נשמע משהו טבעי במיוחד. והאם שווה להשקיע את הסכום בשביל שיהיה Gigabyte, האם יש לזה הבדל בביצועים?. תודה.
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב amd 1000 ram : 448 3dcard: G force 3 ti 200 עכשיו למשחקים החדשים הוא כבר זקן אתם יודעים כלומר אני צריך תוכנת שמאיצה ביצועים של הכרטיס או משהו כלומר תכונת overclok אז מה אתם מציעים ? תודה לכל מי שמגיב ;D
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-