כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בסדר כלל זה אחד מהכרטיסים בין ה MID HIGH ל HIGH END אני מדבר על כרטיס שיריץ טוב HD ומשחקים ברמה טובה כמובן לא הכל הכי גבוה מחיר בסביבות ה 700 ש"ח נראה לי למרות שחריגה אפשרית אם קריטי אני כנראה אחליף לוח ומעבד על הדרך אז כמובן לציין איזה סוקט עדיף PCIE 2 או משהו אחר
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר ככה.. אני סוג ר על קניה של 9800GT ויש לי שאלה האם זה מסובך לחבר את הכרטיס בעצמך?כי אם כן,אני נאלץ לתת את המחשב למעבדה למשך הסוף שבוע אם לא ויש מדריך עם תמונות אז אני יעשה זאת בעצמי!!!
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האם הכרטיס הנ"ל מחזיק היום מסך 24 על הגדרות מקסימליות את כל המשחקים? המפרט core i7 920 gigabyte UD5 3gb 1600 אני שוקל בינו לבין ה X2...
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום, בנושא אחר שפתחתי בפורום אחר לגבי מחשב חדש שאני קונה הציעו לי את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail ואמרו לי שברזו' המקסימלית של המסך שלי שהוא 17 אינץ' ה-4850 יהיה עבודה נהדרת אבל מאחר שנשאר לי עוד כסף החלטתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה טוב וחזק ברמה גבוהה למשחקים שיוצאים עכשיו (אני מעדיף מאותו סוג פשוט כרטיס חזק יותר שמתאים לעבודה טובה ב22 אינץ') תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD במחיר 1000 ש"ח +/- שיהיה אמין חזק וטוב אני אשמח להצעות בשני גדלים 15" ו 17" תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום חברים, לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי ל: I7 920 Gigabyte Ex58A-UD3R 6GB Crucial DDRIII 1333MHZ כ.מסך לא שדרגתי (8800GTS 320MB) <--- משום שרציתי לחכות לכרטיסים החדשים של נוידיה (בגלל שתי סיבות עיקריות האחת PHYSICS והשניה שאני עובד המון עם ADOBE והן ידועות כחובבות יותר NVIDIA ) ... האם הסיבות האלה מוצדקות או לא זה ניתן לוויכוח- אבל זה לא נושא השאלה, אז להמנע מוויכוח זה. בכל מקרה בשעה טובה הכרטיסים החדשים של NVIDIA הושקו -ואפילו התחילו להופיע ניצנים ראשונים במכירה. רק מה במחיר הרבה יותר גבוה ממה שתיארתי לעצמי, GTX470 על גבול ה2000 ש"ח כשהוא בעוצמה בערך של 5850 שעולה 3/4 ממנו. עלה במוחי הרעיון של לקנות 5850 או 5830 (אם יירד למחיר יותר מוצדק בזמן הקרוב) ככרטיס גרפי ראשי. …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD כבר כחצי שנה. המסך הוא HYUNDAI IMAGEQUEST L70S והצטבר עליו שכבת אבל ולכלוך... אני יודע שאי אפשר סתם לעבור עם נייר על המסך כי זה משאיר סימנים השאלה שלי זה אם יש דרך לנקות בלי שישארו סימני לוואי? תודה לעוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש.החלטתי לקחת כרטיס מסך מסדרה HD 4800 של ATI. בחרתי ב-HD4870. עכשיו אני מטלבת על איזה חברה ללכת (ASUS, SAPPHIRE ,GIGABYTE)??? בבקשה תנו לי המלצות והסברים למה... ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי ברשת ולא מצאתי תשובה חד משמעית לשאלתי. עשיתי טסט עם שני מחשבים בעלי מפרט שונה: 1. i7-3770 GeForce GTX 670 מול 2. i7 2600K Quadro 2000 המחשב עם הQuadro רינדר הרבה יותר מהר. בערך פי 5. שני המחשבים רינדרו תוך כדי שימוש בCuda, ואני רוצה לקנות מחשב נוסף שיהיה חיית ביצועים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5212#ov אני מנסה להפעיל 3 מסכים במקביל. אני מקבל תצוגה רק ב2 מסכים. זה שמחובר לDVI-I, וזה שמחובר לDVI-D. המסך השלישי מחובר ליציאת הHDMI של הכרטיס ע"י כבל-מתאם בין HDMI (בצד של הכרטיס) ל-DVI (בצד של המסך). המסך לא מזהה שהוא מחובר למשהו. האם זה אמור לעבוד עם כבל כזה, או שאני חייב להתשמש במסך עם כניסת HDMI? אם התשובה לכך היא שאני חייב מסך עם HDMI, האם חיבור המסך הקיים (כניסת DVI) ליציאת הDisply Port של הכרטיס ע"י מתאם - תעבוד? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: E8400@3.6 4Giga Gigabyte DS3L R5870. עכשיו השאלה שלי עד כמה ישפיע עוד 5870 על הביצועים? (אני יודע שאני אצטרך להחליף לוח) למה אני לא כזה מרוצה מהכרטיס עד עכשיו, יעני יש עדיין משחקים שיש דרופים ל40-35 FPS. אני לא יכול לשחק במשחק שכל ההגדרות שלו לא מקסימליות כולל פילטרים על מקס, בגלל זה אני שואל אם שווה להוסיף עוד 5870 למסיבה. תודה!
-
היום קיבלתי את המסך החדש שלי VP930, חצי שעה הספיקו לי כדי להתאהב בו אבל עכשיו הוא כבר בדרך חזרה ליבואן. היו לו שני פיקסלים מתים באמצע המסך, לפי האתר של Viewsonic הם מפרסמים פוליסת אפס פיקסלים מתים אבל נראה לי שהיבואן לא כלכך מתחשב בזה. בכל מקרה המסך שלי יוחלף בחדש ובכל זאת אני מהרהר האם יש סיכוי לקבל כזה מסך מושלם בלי פיקסלים מתים. נ.ב: אני בטוח שיש כאלה מסכים בלי ותמיד יש סיכוי לפיקסלים מתים, האם למישהו כאן יש נסיון טוב עם ה VP930 או סידרת VP בכלל?? בזמנו אני זוכר מלא מסכים של Viewsonic עם פיקסלים מתים מה שגורם לי לחשוב האם יש בעיה בתהליך היצור של Au-O.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD4770, אני מפעיל עליו Assassin's creed 2 על ההגדרות הגבוהות ביותר ועל הרזולוציה הטבעית, והוא פועל על 30FPS, מספיק אך עדיף שיהיה יותר. הפעלתי את GPU-Z ברקע, שיחקתי קצת וכשמזערתי ראיתי שהמשחק ניצל כל הזמן כ-50% מהכרטיס (GPU load), לפעמים 70% אבל לעיתים רחוקות מאוד. האם יש דרך לגרום למחשב לנצל יותר את הכרטיס ולשפר ביצועים? אני עם הדרייברים הכי מעודכנים.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ליפני כמה חודשים קניתי את ה 7900 GT כעת הוא נהרס לי ושלחתי אותו לתיקון החברה הביאה לי את אותו הכרטיס פרט לכך שזה דגם KING KONG.... מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל? הכרטיס הוא של ASUS
-
- 6 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מצאתי ששלושת הבאים נמצאים לי בתוך התקציב. את איזה מהם לקחת? XFX מגיע רק עם שנתיים אחריות בעוד שהשאר עם 3 (וזה חשוב כי אני לא מתכוון להחליף כרטיס ב-3 שנים הקרובות). אני מעדיף לקחת את האחד עם הקירור הכי טוב. Sapphire - http://www.sapphiretech.com/presentatio ... 01&pid=296 מחיר - 889 Gigabyte - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA ... uctID=3228 מחיר -889 XFX - http://www.xfxforce.com/en-us/products/ ... /5770.aspx מחיר - 800 (אני קונה ב- rsm) תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה הוא מדורג במשפחת הכרטיסים RADEON, לאיזה ביצועים הוא מגיע, האם הוא מתעלה על חלק מכרטיסי הTI ועוד כל מיני הערות מועילות יעזרו לי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
תיראו יש לי מעבד e8400 4gb ram 9800gtx+ יש לי דרייברים הכי מעודכנים ושאני משחק קרייסיס ווארהד על enumesht ועל רזולוצייה 1280X1024 ללא פילטרים יש מלא תקיעות שמיסתובבים רצים כימעט כל 2 שניות יש תקיעה על gamer יש עדיין אבל הרבה פחות רק שאני רץ אז יש כל 10 שניות ולי אמרו שהכרטיס יהיה overkill ברזולוצייה כזאת וזה ביכלל לא נכון ב 3dmark06 קיבלתי 13k+ ולמה קרייסיס ווארהד אני לא יכול להריץ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה בעל חיבור VGA יחיד בזמן האחרון המסך (מסך ישן ועבה) התחיל להביא הודעה של no signal שאני מדליק את המחשב קניתי מסך חדש בעל יציאת VGA והבעיה נשארה חשדתי שהבעיה במחשב לכן בדקתי על מסך טלויזיה (שכעת מחובר לממיר של HOT ועובד בוודאות) והבעיה אותה בעיה המסך מראה no signal מה שמוזר זה שכשלקחתי את המחשב לחבר בעל מסך DELL מדגם 2209WAf המחשב כן עבד והמסך כן קיבל signal מישהו יודע למה דבר כזה יכול לקרות? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-