עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה ההבדל בין הכרטיסים הבאים? (חוץ מהמחיר) האם יש הבדלים מהותיים ששווים את תוספת המחיר? http://tms.co.il/product/10390 http://tms.co.il/product/10387

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by The_overclocker,

עריכה2:הכרטיס מת סופית. הכל שחור, ואני לא יודע מה אני כבר יכול לעשות. עריכה: צרבתי את הביוס הקודם, אבל הBOOT נראה אותו הדבר, וכשהWindows מזהה את הכרטיס ואני מתקין את הדרייברים הוא גם נתקע בחלון הטעינה. לסיכום- המצב נהיה יותר גרוע... עם ביוס מקורי, ודרייברים של ATI הכרטיס בכלל לא פועל. נראה שאפנה לGigaByte אחרי הכל... _______________________________________________________________________ חזרתי מהצבא אחרי שבוע לא קל (מסע כומתה), ישבתי לי להנאתי ופתאום אני רואה מלא נקודות קטנות על המסך. עשיתי Restart ועל המסך הראשון אני רואה שוב את אותם ארטיפקטים אבל בגדול. עכשיו כבר התחלתי לדאוג... הם לא מופיעים בכל מקום כמו שאפשר לראות, אבל רוב הזמן הם נוכחים. הכרטיס …

3. Started by 7278608,

האם כרטיס מסך GTX 295 תומך ב HDMI1.4.?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by zam,

אני רוצה לבחון את כרטיס המסך שלי, אבל קצת הסתבכתי עם ההגדרות. אז איך להגדיר נכון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  5. Started by ZiX,

שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה

6. לפי מה שנראה באתר שלהם הכרטיס יוצא ועוד איך. יקררר! 3000$+ מפלצת! לפי מה שהם אומרים זה מעין מישמש שמיועד לשחקני 4K (העשירים) מצד אחד ומאידך לשוק המקצועי להקמת שרתים עם דיוק כפול משוחרר. מה אתם אומרים? "Today, we unleash the fastest and most advanced graphics card we’ve ever made: the NVIDIA GeForce GTX TITAN Z. A technical masterpiece, designed from top to bottom for record breaking performance, the innovatively-designed GTX TITAN Z has 12 GB of 7 Gbps video memory, 5,760 CUDA Cores, and twoGK110 GTX TITAN Black GPUs to power 3840x2160, max setting gaming experiences in the latest and greatest games." "For researchers scientists and CUDA developers, GeForce GTX TITA…

7. אני הולך לקטוגריה של הדריברים וזה מה שאני מקבל http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ???!?!?

8. תודה לכל העונים ..

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by Aviv Shemesh,

האם Nvidia Physx יכול לעבוד על כרטיס AMD RADEON 6950HD ? תודה

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

עריכה- אם הוא תומך ב Maximum Resolution 1600 x 1200 @75Hz אז ככל שאני ארד ברזולוציה זה יעלה הקצב ריענון, ואני מוגבל 1024X768 רק בגלל הוודוו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by HAIM1979,

למשחקים ללא OC, AGPx8 חובה- 256bit !!! רצוי DDR2 חשבתי על הכרטיס הזה: Point of View GeForce 6800 http://www.pointofview-online.com/GF6800agp.htm מה אתם אומרים? עדיף על ה 9800 pro של Sapphire? כמו כן אני פתוח להצעות....תודה מראש.... :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  13. Started by womry,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. Started by avinatbezeq,

אני משתמש בשרת כעמדת פיתוח. כרגע 2003 32 ביט, וייתכן שאשנה ל-2008 32 או 64 ביטים. אני רוצה לעבוד עליו או עם מסך אחד גדול (נקח ספיירים ונגיד 2560 על 1600) או עם שניים בינוניים (נגיד 1920 על 1200 כ"א). אני צריך כרטיס מסך חזק וטוב, שמערכת ההפעלה תכיר ותהיה איתו ביחסים טובים. פניתי לתמיכה הטכנית של PNY, שיש לי כרטיסים מתוצרתה ואני חושב שהם אחלה חברה. להפתעתי הם ענו לי: After the advice of my senior tech. none of our card are grantee to work with the servers it is made to the regular end user But u can try anyone and see how it goes "לנסות ולראות איך הולך" זה לא משהו שאני רוצה לעשות בשרת/עמדת פיתוח שלי. אז מישהו פה יודע ויכול להמליץ?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by bah10,

בדקתי באתר של ATI וגם בGIGABYTE ולא ראיתי שיש תמיכה בOPEN GL ואם באמת אין זה חסר וןענק למי שיש את הRADEON 9700, במה אתם בוחרים במשחקים? OPEN GL DIRECT3D או משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mano4now,

שלום לכם, תקופה ארוכה אני מתלבט לגבי שדרוג מחשב כללי. בינתיים אני עם מעבד Q6600 עם 4 ג'יגה זכרון ולוח של ג'יגה בייט DS3 והכי חשוב ספק כח של אנרמקס 520 וואט. כרטיס המסך הוא GTX 280 ( הוחלף בזמנו מ GTS8800 640 מגה ). אני משחק על מסך 24 של דל ברזולוציות 1900X1200 ואני לא אוהב את העובדה שאני לא יכול לשים את כל ההגדרות על הכי גבוה מבלי להתחשב בגרימת איטיות. אני משחק משחקים כבדים של SHOOTERS וגם RPG. האם יש הגיון להחליף רק את הכרטיס. אם כן אז במה עד 2000 ש"ח - אני חסיד של NVIDIA וזה מחשב בסלון והשקט גם חשוב. האם שאר הרכיבים מספיק טובים ? האם לאסוף תקציב של 7000 ש"ח ולהחליף מחשב ? תודה מראש מנו

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

אני לא מכיר הרבה חנויות צחשבים ואני מניח שמי שנמצא בפורום הזה של המפרטים מכיר לכן אני שואל פה איפה לדעתכם אפשר למצוא את הכרטיס במחיר הכי זול בארץ (בבקשה לא להגיד לי זאפ כי הבנתי שלא כל חנויות המחשבים נמצאות שם) בנוסף אני מחפש ספק חזק שיחזיק את הכרטיס ואת המפרט בצד חשבתי על ה ליברטי 500 אבל הבנתי שיש יותר טובים באותו מחיר אז רציתי לדעת איזה למשל?? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  18. שלום, הנה מפרט המחשב שלי עפ"י sisoft sandra SiSoftware Sandra System Host Name : HOME-EAFAF57C12 User : Naum Domain : MSHOME Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz Speed : 2.67GHz Performance Rating : PR2940 (estimated) Cores per Processor : 1 Unit(s) Threads per Core : 1 Unit(s) Internal Data Cache : 16kB Synchronous, Write-Thru, 8-way set, 64 byte line size L2 On-board Cache : 1MB ECC Synchronous, ATC, 8-way set, 64 byte line size, 2 lines per sector Mainboard Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus MP Support : 1 Processor(s) MP APIC : Yes System BIOS : Phoenix Technologies, LTD 6.00 PG System : SiS Technology Inc. SiS661FX + SiS964 Mainboa…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by hatzhaik1,

קיבלתי כרטיס שאני לא יודע בוודאות אם הוא תקין וכרגע הוא לא עובד הכרטיס הוא ati 2600 agp x8 יש לכרטיס חיבור של 6 פינים שנראה לי לספק כח השאלה היא האם בגלל שלא חיברתי אותו לספק זה לא עובד (אין לי מתאם כזה של ה 6 פינים)

20. Started by danielzy,

ובכן, יש לי מערך Crossfire 4850 על לוח EX38 של Gigabyte מה יהיה הניצול הטוב ביותר ל CF ? איזה משחקים מנצלים הכי טוב Crossfire ? 4GB / 2GB זיכרון משנה ל CF ? 64bit \ 32bit ? Vista \ XP ? נ.ב. יש לי 2 גרסאות BIOS שונות ל 2 כרטיסים Club3D שאר המפרט בצד

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  21. היי, יש לי היום את המפרט הבא: מארז MINI-ITX HTPC CORE V1 THERMALTAKE לוח אם MINI-ITX Z370N-W 1151 DDR4 Z370 GIGABYTE מעבד אינטל I5-8400 2.8GHz 9MB 1151 TRAY זכרון VEN RGB CORSAIR 2X8GB DDR4 3000MHz ספק כח A.PFC 80+ TX550M 550W CORSAIR כרטיס מסך GTX750Ti (L=185mm, W=135mm, H=43mm) (אני חושב שבאורך יש מקום לעוד קצת...) אני בעיקר משתמש במחשב לצפייה בסרטים וסדרות 4K (מחובר לטלוויזיה ולמסך) ומדי כמה שנים יש איזה משחק שבא לי לשחק בו בהגדרות מקסימליות... כרגע זה AGE OF EMPIRES IV ויודע שארצה לשחק בSTORMGATE כשיצא... וגם הייתי שמח קצת לFUTURE PROOFING ואולי גם לפצות על זה שהמעבד גם כבר לא חדש אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש…

22. Started by 00Amir,

אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by cold,

אני יכול להשיג את המסך הנ"ל ב1300 ש"ח חדש כולל אחרית מהעבודה של אבא, אין עוד מסכים בעלי מפרט טוב למשחקים וכו' עכשיו אני רוצה לדעת מה דעתכם על המסך? לינק: http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} תוסיפו { בסוף הלינק אם הוא לא פועל בכל זאת הנה המפרט: Input Interface D-SuB D-Sub/DVI-D Pixel Pitch 0.264 mm Resolution 1280 x 1024 / SXGA Display Color 16.7 M Brightness 400 cd/m2 Contrast Ratio 500?G1 Viewing Angle Horizontal 160¢X Vertical 140¢X Scan Rate Horizontal 28~82 KHz Vertical 50~76 Hz Display Area 340 x 272 mm Response Time 14 ms מדובר בגרסא בעלת היציאת DVI.

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  24. Started by geverz,

שלום ... ! אני צריך עזרה לבחירת כרטיס מסך עד 1400 ש"ח ושיהיה AGP! מיועד למשחקים להנות מהגרפיקה תודה רבה לכם אנשים

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bar72,

שלום רב, הבעיה: BF3 מתרסק בהגדרות בינוניות, פועל תקין בהגדרות מינימום. הרצון: לשדרג כ. מסך כדי שיהיה יציב גם בהגדרות בינוניות. קיים כיום: E8400, ווינדוס7 32 ביט, 4 ג'יגה זיכרון (מתוכם מנוצלים כמובן רק 3 ומשהו), כ. מסך 4890. חשבתי לשדרג ל- 6870, בתקווה שזה יאפשר משחקיות יציבה יותר. המוכר בחנות הציע דווקא 6850, משום שהוא זול יותר ואמור לספק כמעט את אותה תמורה בהתחשב בשאר מגבלות המערכת. דעתכם?

• 2 תגובות
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.