כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
במקום ה 9550 256 MB שלי. מיועד בעיקר למשחקי אסטרטגיה. מוכן לחרוג ל 550 עבור מקרים חריגים פנטיום 4 2.4GHZ 478 HT ספק 400W ג'נרי 1GB זיכרון 400GHZ ddr twinmos (2X512( מארז סאנבין טרנספורמר. לא משנה לי משומש או חדש רק התועלת המקסימלית למחיר. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מחשב נייד חדש בעל כרטיס gt330m עם 1g רציתי לדעת לאיזה כרטיס הוא מקביל ומה היכולות שלו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בהתלבטות עם לבסס מערכת מחשב חדשה על הכרטיס hd6950 כי יש אותו כרגע במחיר של איזה 1400 ש"ח. נראה לכם הוא מספיק חזק בשביל רזולוציית fhd או כדאי ללכת עבר על איזה 6850 crossfire שאמורים לתת ביצועים יותר טובים, אבל יכול להיות Micro-stuttering?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה קישור http://www.vr-zone.com/?i=2667&s=1 . נראה טוב נחכה לראות מה התגובה של NVIDIA.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פתחתי פה נושא לא מזמן והמליצו לי על הכרטיס הזה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 מאחר ואני מחכה כבר זמן מה שהוא יהיה במלאי, נמאס לי כבר לחכות, חיפשתי עוד קצת באתר וראיתי את זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אני רוצא ליסוע מחר לחנות ולהביא אותו. מה אתם אומרים, שווה לא?! איך הקירור שלו?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 1 CPU(s) MPS Version : 1.10 Model : 6VTXE Version : 1.x Serial Number : 00000000 System BIOS : 62-1001-001199-00101111-071595-V694V686 Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology VT82C694X Apollo Pro 133A System Controller Bus(es) : ISA AGP PCI IMB USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 1x 100MHz (100MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 1x 133MHz / 1x 133MHz Width : 64-bit IO Queue Depth : 4 request(s) זה מה שיש לי, אני לא יודע איזה מהכרטיסי מסך יתאים.... hercules radeon 9600 256mb agp*8 radeon 7000-64mb gv-r7064t abit geforce fx5700 ati radeon 9600xt sapph…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי תשובה מוזרה בצ'אט של HARDWARE רציתי לאמת פה כי זה נשמע לי לא הגיוני אבל בכל זאת אצלי המסך נעול על 100 REFRESH RATES בכל הרזולוציות... ו V-SINC נעול על ON תמיד ! לכל משחק . (דרך הדרייבר) ...דרך ה ATI TRAY TOOL לפי התשובה שקיבלתי שם מ2 אנשים שם ...יש לי קפיצות במשחקים כבדים כגון בטפילד2 לדוגמא , רק בגלל עניין ה V SINC שפועל. וזה למה ? כי בעצם אם אני משחק על REFRESH 100 קבוע + V SINC ON קבוע --משמע הכרטיס (GTO2 @ 16 P 530 \ 580) בעצם אמור לספק לי תמידית בכל שניה 100 FPS ולא לרדת מ ה 100 כדי שזה יסתנכרן עם ה REFRESH שלי הייטב ותתקבל תמונה חלקה תמיד !!! מה שלא הגיוני כמובן ! ..נו באמת .....BF2 משחק כבד ובחיים לא ייתן לי קבוע מעל 100 FPS אז הומלץ לי או לבטל את V SIN…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית התקן עגינה חיצוני לכרטיס מסך. יש לי DELL XPS 9560: i7 7700HQ 16GM RAM 512GB SSD GTX1050M מפרט מעולה לכל הדעות אבל לא סוחב BF1 בהגדרות מרשימות :) כדי לחסוך לעצמי השקעה של מלא כסף על מחשב גיימינג נייח חשבתי על הרעיון של External GPU 1. השאלה שלי היא האם ניתן לקנות כאלה בארץ? ואם כן איזה דגמים ואיפה? 2. במידה ואצטרך להביא מארה"ב - איזה דגם הכי משתלם ויעבוד טוב עם המחשב שלי? תודה מראש, עמית
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
Gigabyte RADEON 9700 Pro 128MB DDR Retail VideoCard או Gainward Geforce 4 TI4600 Ultra / 750XP 128MB DDR Video Card ? אני מדבר על עדיפות מבחינת המחיר והזמן שהמאיץ יחזיק מעמד ואני יצטרך להחליף אותו כמה שיותר מאוחר תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל פורום חומרה וכרטיסי מסך אני חייב עזרה דחוף!! זו הבעיה: אני הורדתי עידכון ביוס לכרטיס מסך שלי אחרי שהורדתי והפעלתי מחדש אני רואה לכלוכים לא נורמלים על המסך!!!! ממש בלתי מובן!!!! לא כמו של אוברקלוק אלא ממש!!!! מפחיד להפליא!!!!!!!!!!!! אז אני שם את ה-גי פורס 2 אם איקס הישן שלי ומתחיל את המחשב הכל טוב ויפה! וערכתי את הביוס וגיליתי שהוא ממש לא כמו המהירות של הזכרונות שלי משהו אחר לגמרי(כנראה גרסת lite) אז ערכתי את הביוס שיתאים לזכרונות שלי והשתמשתי בתוכנה להתקנת ביוס דרך הדוס(כמובן שאני לא בקושי רואה משהו שאני שם את הרדאון) אז אני מתקין ממש לפי ההוראות וברגע שאני מתקין הדיסקט עושה רעשים של קריאה(טוב עד כה) אז ברגע שזה מסיים אני מפעיל מחדש ואני באותו מצב בדיוק! אז ככה …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הלך לי ה 8800 GTS ואני מתלבט בין HD 6850 1GB Sapphire http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva לHD 5850 1GB GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9942 או http://tms.co.il/product/8290 אם יש הבדל משמעותי.. אני הולך לקנות כרטיס רק עוד שבועיים בתקווה שירדו מחירים בעקבות ה 560ti ההתלבטות זה מה כדאי, אני צריך תכרטיס למשחקים כבדים (מצפה לקרייס 2) ועל איכות כמה שיותר גבוהה ושהכרטיס יחיזק לכמה שיותר זמן , האם כדאי לעשות את ההשקעה של עוד 300 שקל בשביל ה 5850 ומתישהו אני גם אשדרג את הלוח אם מעבד זכרונות, אז לא לייחס למפרט שלי חשיבות של המחשב לא ינצל את הכל..או שעדיף להסתפק ב 6850? הספק הוא 550 W thermaltake
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי FX-5200 של ABIT siluro ורציתי לדעת איך אני יכול לשפר ת'ביצועים שלו מבחינת FPS וכאלו יש לי תוכנה בשם גראפיק מקס שאמרו לי שהיא יכולה לעזור, אז בבקשה תנו טיפים ותסבירו לי על התוכנה מי שמבין!תודה מראש ויש לי 128 מגה בייט ו256 ביט!למי שלא ידע
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום . כרגע ברשותי המפרט הבא : I7-4790 Gigabyte GA-H87-D3H FRACTAL DESIGN R5 FSP HEXA+450 DELL MONITOR 24' 1920*1200 וכרטיס מסך מובנה. ברצוני לרכוש כרטיס מסך חיצוני למשחקים. התקציב עד 1300 ש"ח איזה כרטיס יתן לי את הביצועים הטובים ביותר בהנתן החומרה הקיימת ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לגבי כרטיסי NVIDIA (לא מכיר ATI ודומיו) שניכנסים אל תוך אפשרוית הדרייור של כרטיס מסך . כלומר עכבר ימיני-מאפיינים - הגדרות - מיתקדם . וניכנסים לתוך דגם כרטיס המסך , אנו מקבלים חלון קטן שניפתח בצד , ועל האפשריות שלו יש לי כמה שאלות.(כולם כאן מכירים את החלון הזה) 1.הגדרות DIRECT 3D , שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI , זה נע בין 2 - 127 מגה . (GEFORCE 4) על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? 2.שאלה דומה לגבי הגדרות OPENGL ,גם שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI בין 1 - 16 מגה . על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? ושאלה אחרונה לגבי הגדרות איכות וביצועים , יש שלושה מצבים : יישום , מאוזן , ואגרסיבי , מה ההבדלים בינהם ? ולמה כל אחד מהם מתאים? אשמח לקבל תשובה מפורטת ואני מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי שני כרטיסי מסך Gtx770 4gb Hd7870 2gb. שמעתי שבdirect x12 ניתן להריץ אותם ביחד. האם אוכל לחבר את שניהם במערכת ולהריץ את שניהם כגוף גרפי אחד?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים/זוכרים מהת'רדים הקודמים שלי אני ממש לא מרוצה מאיך שהכרטיס מסך שלי פועל ... כבר החלפתי אותו פעם בגלל שהוא נשרף עכשיו הביאו לי אותו אחד אבל חדש והוא נותן את אותם הביצועים ! ואני לא יודע מה לחשוב כבר ... או שעוד פעם קיבלתי כרטיס פגום או שיש לי בעיה במחשב אבל אין לי מושג מהי ! אז לפני שאני הולך להחליף את הכרטיס מסך שלי יש לכם רעיונות אולי מה הבעיה ?! :-\ ציון 3DMARK ממש נמוך ! : 7900 ~ ציון ב PCMARK (אני לא יודע אם הוא טוב כי אני לא יודע איך משווים עם משתמשים אחרים ) : מעבד:3800~ זיכרון:~4400 דיסק קשיח:1300~ מקווה שלא יסגרו לי את הת'רד הזה כמו בפעם הקודמת ומישהו יעלה סופסוף על הבעיה שלי :-*. עריכה: הבדיקות ב 3DMARK נעשו ללא AA או AF מופעלים דריברים הכי חדשים…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
: אני חייב לברר עם יושב מולי מסך תקין. קיבלתי מסך MITSUBISHI DIAMONDPRO 930 SB - (מצטער שאני מפרסם פעם שנייה בנושא) בעיות: טקסט לא חד ולא CRISP - כאשר לבן על גבי שחור רואים בבירור גם אדום וכחול מסביב לאותיות. כיווונון לא עוזר. בעיית חדות קרוב לפינות המסך בחלק התחתון עד כדי טשטוש שטחים של צבע אחיד נראים בבירור כמורכבים מריבועים קטנים. :'( (אינו שטוח - לא איכפת לי - מצויין פה רק כאמצעי זיהוי למי שיש ברשותו מסך כזה) אציין כי תמונות נראות יפה מאוד והצבעים שהמסך מראה טובים מאוד. (אחרת הייתי מחזיר מייד) אני מנסה להבין אם זה פשוט מה שיש למסך הזה לתת - במקרה זה אנסה להחליף לדגם אחר של חברה אחרת - או האם יש ברשותי מסך לא תקי…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-