עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אין לי כ"כ מושג בכרטיסי מסך והרבה זמן לא התעדכנתי בנושא... אשמח לשמוע איזה כרטיס מסך "מספק את הסחורה" בסכום של 350-400 ש"ח. תודה לכם. *עריכה#1 (12:21) כרגע ראיתי ב-NetAction בב-400 ש"ח כרטיס GeForceFX 5200 , רציתי לשמוע את דעתכם לגבי הכרטיס ולגבי המחיר. *עריכה #2 (12:25) כרגע ראיתי את אותו כרטיס, רק של חברת Asus , באתר אחר ובמחיר 407 שקלים, כאשר ההבדל שאני רואה ביניהם הוא 50MHZ בזיכרון DAC לטובת ה-ASUS. רציתי לדעת אם התוספת הזו של 50MHZ באמת משמעותית?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. רכשתי ספק כח המחזיק את המערכת הבאה : מעבד: I7 7490 זכרונות : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz לוח אם : gigabyte h97 gaming 3 אין אוברקלוק (כמובן H97...) השאלה היא אם ארצה לשדרג איזה כרטיס מסך יכול להחזיק הספק הזה ומאוד מעניין אותי לאיזה כרטיס מסך שווה הליבה הגרפית שנמצאת ב I7 4790 תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by none77,

מבוסס על הרבה ביקורות. כולל טבלה של ביצועים לפי דירוג. 7970GHz הוא ה100% http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking gtx970 וraedon 290x באותו דירוג, אישית אני מעדיף דירוגים של פורומים שאנשים מגיבים ומבוססות על הרבה ביקורות ומשחקים. הטבלה לא מעודכנת לפי הדירוג האחרון (7/10/15). http://www.overclock.net/t/502403/graphics-card-ranking

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by stojakovic,

יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מעניין אותי עד כמה משתלם כל אחד ומה ההבדל בתוצאות במשחקים ??? תודה למי שעוזר!!!

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אוקיי זה דיי מסובך... בקיצור הספק כוח שלי הפסיק לעבוד משום מה.... והבאתי אותו שיחליפו לי... ובינתיים שמתי את הספק הישן שלי... חיברתי הכל... רק דבר אחד לא חיברתי.... זה חיבור לכרטיס מסך(GEFORCE 8800GT).... בספק הישן היה לי חיבור PCI-E שחיברתי לכרטיס... ופה אין לי... אז פשוט חיברתי אותו ללוח אם... והדלקתי ת'מחשב... והמסך עלה... והיה צפצוף כזה חזק... מהכרטיס מסך... ארוך כזה עד שכיביתי ת'מחשב.... מה אני עושה??? זה אומר שגם הכרטיס מסך שלי התקלקל? או שזה בגלל שלא חיברתי את הPCI-E...? פעם היה לי את את הספק הזה... במחשב וגם את הכרטיס הזה... ואיכשהו זה עבד... אני לא זוכר איך זה היה מחובר... הנה תמונה של החיבור בכרטיס: *עכשיו שמתי כרטיס מסך 9500GT והספק הישן והמחשב עובד,…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני לא יודע איזה כרטיס לקחת לאור העובדה שהגיפורס שלי מת אחרי אוברקלוק רצחני!! אתמול ישבתי ובדקתי עד לאיזה מהירות התוכנה מאפשרת להגיע ואז בטעות לחצתי כן... את השאר אני לא צריך לספר לכם אתם כבר מבינים מה קרה (הרבה עשן ריח של שרוף ברגע שיהיה לי מצלמה דיגיטלית אני יצלם את הכרטיס המסכן שלי) עכשיו אני אם וודו3 3000 בגלל שבטעות הרסתי ביוס של וודו5 5500!! :'( אז עכשיו אני לא יכול לשחק כמעט כלום אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5080 יש איפה שהוא ביקורות :-*

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הדיל החדש של AMD מספק שלושה משחקים בולטים שמיועדים להגיע במהלך השנה הבאה - כבר עכשיו לכתבה

9. Started by moonbone,

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות. אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם? …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by big mam@,

החיבור agp אני מניח כי הכרטיס שעכשיו יש הוא radeon 9250.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yoxo,

אני מעוניין להחליף במחשב של אחי את הכרטיס מסך יש לו 9600GT ורציתי לדעת עם כדאי לי להחליף אותו ב250GTS ? ועם כן מה בידיוק הפרשי הביצועים ביניהם? E8400 סיסוניק 500W מסך 22'

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. בקרוב אני קונה מחשב חדש לשימוש משחקים כבדים עכשיו אני לא מעוניין בכרטיס "ספינת דגל" אלא משהו פחות מזה עכשיו את 4870 1G עולה ב1300 את 4850X2 1G עולה 1600 שקל ו GTX260 896MB ב 1530 כמובן מיועד למסך עם רזולוציה של 1920X1200

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by gopherk,

היי כולם, יש לי לוח אם של ASUS M3A78-T והכרטיס מסך שהיה לי הינו ASUS GEFOCE EN9800GT אמרו לי שהוא יחסית סבבה והוא עולה עכשיו כ400-600 שקלים. אני לא מבין גדול בחומרה של מחשבים. ולאחרונה הכרטיס מסך נשרף לי, אני מחפש לקנות עכשיו אחד חדש ואיני יודע מה מומלץ ומה כדאי. אני מחפש אותו בעיקר לצורך משחקים , לא מחפש את ההכי טוב וההכי יקר -משהו שאוכל לשחק במשחקים עדכניים מבלי שיתקע יותר מידי. הטווח מחירים שאני בערך מחפש נע בין 300 שקלים - 600 שקלים אשמח אם מישהו שכן מבין יכול לעזור לי למצוא,להמליץ על כרטיס ולהסביר בקצרה מדוע דווקא כרטיס זה. תודה רבה לכול הקוראים והעוזרים מעריך מאוד את עזרתכם.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by איש הדחפור,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by AmitDanan,

אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by War-Hammer,

אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי משחקים לשנתיים הקרובות, אני גיימר רציני אבל אין לי כל-כך הרבה תקציב לזה, אז אני יכול להרשות לעצמי עד 800 שקלים, בבקשה תנו לי הצעות לכרטיסים שיתנו לי תמורה למחיר.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by madror,

האם כרטיס Gainward GeForce GTX 560 Ti 1GB DDR5 מצדיק תשלום של עוד כ 200 שקל לעומת כרטיס של HIS Radeon HD6870 1GB DDR5 ? לא ראיתי השוואות בין 2 הכרטיסים אבל לדעתי הם די דומים לחלוטין מבחינת ביצועים ( BattleField 3 ברזווציה של 1680 על 1050 ) . אשמח לקבל חיזוקים לכאן או לכאן או כרטיס מסך מומלץ ב עד 1000 שקל. תודה, דרור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ys1,

שלום, בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה שתחובר למסך Dell U2410. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1200. המעבד יהיה Core i5-750. השימוש: Office, Internet, סרטי HD ועיבוד תמונות - משחקים מעט מאוד ועם דרישות איכות לא גבוהות. האם הכרטיס הנ"ל ייתן ביצועים טובים, בתקציב הזה (לשים לב לשיקולי צריכת מתח ופליטת חום גם כן)? יש טעם לרדת ב- spec ולקנות 5670? יש טעם לקנות את ה- gtx250/260 של המתחרים ולוותר על תכונת directx11 בהנחה שאין איזה תוספת ב- Performance? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by fers,

תישמעו אני קונה ת hd4890 עכשיו אני לא יודע מאיזה חברה ליקנות POWECOLOR או SAPPHIRE אז ראיתי בכמה מקומות ש POWECOLOR גם יותר מיתשתלם וגם יש לו מערכת קירור יותר טובה אבל מהחברה SAPPHIRE הוא ניראה יותר איכותי וגם רשום באתר שהוא בא אם מערכת קירור הינה לינקים: powercolor :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1819 sapphire : http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1557 אני שואל כי יש לי את אותו מאוורר כזה אם הכרטיס[יש בלינק תמונה של זה] כמו ב powercolor ב 9800gt אחד לאחד והוא עושה רעש בלתי ניסבל בדקתי והוא היחידי שאני מכבה ואין רעש. מה אתם אומרים? תודה לעוזרים וזה דחוף אחרי תשובות אני קונה אותו

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI מובנית ולא עם מתאם ומצאתי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire HD 4850 512MB Vapor-X GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E. האם זה כרטיס חזק ושקט? אם לא אז תתנו לי כרטיס מסך אחר בתקציב של 800 ש''ח מKSP וזה שאר המפרט: מעבד: AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box לוח אם: ASUS M4A78 Pro AMD 780G+SB700 AM2+ זיכרון: OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK כרטיס מסך: 8500GT ספק כוח: Enermax Liberty 500W זה מחשב שאמור להריץ על LCD 37 אינץ' FULL HD.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. קודם כל אני יגיד שעברתי על הנושא של הRadeon 9800 PRO וגם עשיתי חיפוש, אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי... בכל מקרה לי יש Sapphire Radeon 9800 PRO 128mb 256bit אני יודע שכל ה MSI הם R360 וגם חלק מהsapphire... אני צריך עזרה בזיהוי הליבה שלי. בדיקה בsandra מראה ש: Device Name - OEM Hardware ID : FUN_0, VEN_1002, DEV_4E48, REV_00 Device Name - ATI Technologies Radeon 9800 Pro (R350) עכשיו כתוב של R350, אבל זה נמצא ב Device Name אז אני לא יודע עד כמה זה מדויק... האם מישהו יודע האם זה אומר שהכרטיס שלי הוא באמת R350 או יכול להראות לי תוכנה אחרת שתראה לי בדיוק מה הליבה (אני זוכר שראיתי פה תוכנה כזאת, לא מצאתי אותה...)

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by rofben,

אני קונה מחשב לגרפיקה 2D ואני רוצה לקחת GTX460 (אך ורק בגלל ההאצה). האם זה שווה את זה או לא? ??? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by ztakram,

שלום אני עומד לפני רכישת מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו. פה ושם יתכן וארצה להעביר זמן עם איזה משחק חביב. מאחר וכל התקציב כבר הלך על כרטיס קול מקצועי, האם הכרטיס הנ"ל מספיק, או שכדאי בכל זאת להשקיע בכרטיס מתקדם יותר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. הפסקתי כבר לעקוב בענייני כרטיסי המסך כבר לפני שנה ויוצאים כל הזמן דגמים חדשים של שתי החברות ..... ה6600GT זה הכרטיס הכי פופולרי הבנתי השאלה שלי איזה כרטיס של ATI נותן תחלופה באותו מחיר ואותןם הביצועים ?? (בטוח ATI נתנה מענה ל 6600GT של NVIDIA....) פשוט אני לא עוקב כבר בתחום הזה הרבה זמן ??? תודה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלו םםלכולם שאלתי היא האם ככל שגודל הנקודה גדול יותר התמונה נראית טוב יותר? אני מעונניין לרכוש מסך lg700b שגודל הנקודה שלו הוא 0.24 לעומת מסך lg אחר שגודל הנקודה שלו הוא 0.20 בתודה מראש אלעד

דיונים חדשים בפורומים