עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. LOL מה זה אמור להיות? יש לי ati r9500 pro אי אפשר לתקן את הבאגים המוזרים האלה? (האיכות גרועה בגלל השתמונה היאJPG)

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Aslan,

הרכבתי את המפרט הזה למישהו שהולך לעבוד ב Auto CAD ומקום העבודה שלו משלם על המחשב: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 5960X 3.0Ghz 20MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI X99S SLI Plus LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 7885-002R 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR4 2400Mhz PC4-19200 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך PNY Quadro K4200 4GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort DVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Green WD10EZRX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 650W 80+ Gold…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tal_be,

שלום, יש לי את ה 260GTX ו LCD 42. חיברתי את הכבל HDMI למתאם שקיבלתי עם הכ.מסך (DVI TO HDMI), וממנו לכניסת HDMI ב LCD. הבעיה היא שאין בכלל תצוגה על ה LCD וזה נראה כאילו לא חיברתי כלום. ניסיתי לחבר RCA בו זמנית גם את ה HDMI ולנסות לשנות תצוגות, אולם זה לא מזהה את ה HDMI. כנ"ל ניסיתי גם בכ.מסך של ATI וגם אצלו ה HDMI לא עלה. כשחיברתי את כבל ה HDMI ישירות לכ.מסך של ה ATI (ל ATI הזה יש כניסה ספציפית של HDMI) וישר ניתן היה לראות את המחשב ב LCD מרגע הפעלתו. מה אני עושה לא בסדר? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by nb33u,

כרטיס שני GTX 470 פגום קניתי כרטיס מסך 470 לפני חודש באותו יום היה משובש ולא יכול היה להעלות עם הדרייבר תמונה של שולחן עבודה החלפתי כרטיס אחר ל- 470 ,עבד חודש ושוב הכרטיס עם אותה בעיה תמונה של שולחן העבודה משובשת . לא מבין למה זה קורה ? הבעיה שאני חושש שהכרטיס נמכר לי שהוא בקופסא אך השקית מחוברת עם סלוטייפ הפשוט ועד כמה אני יודע GIGABYTE נותנים מדבקה חדשה עם לוגו שלהם שמחבר את השקית יש לי הרגשה שמכרו לי ריפרביש ? עידכנתי 3 דרייברים של NVIDIA כולם אותו סיפור ,הכרטיס לא עובד עם הדרייבר עדכנתי 3 פעמים את ווינדוס 7 עדכנתי ביוס בלוח אם כרטיס אחר עובד היטב בלוח וללא בעיות

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by yanivnn,

שלום יש לי GTX 560 TI ובGPUZ לא מופיע שיש לי PHYSX....האם זה אומר שיש בעיה בכרטיס או שזה פשוט לא מופעל? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום. יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 9200 128MB+TV+DVI שעלה לי 400 שקל לפני 10 חודשים. אני מוכר אותו (מישהו רוצה?) ולכן צריך לקנות כרטיס מסך חדש. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שהוא סך הכל קצת יותר טוב מזה שיעלה בסביבות אותו מחיר כמו שעלה הכרטיס הישן. אני חושש להתבלבל ולקנות כרטיס פחות טוב ממה שהיה לי ולכן זקוק לעזרתכם. המטרות שלי בו: חיבור לטלויזיה לצפייה בסרטים, לשחק במשחקים, (אני ממש לא גיימר כבד, אני יודע שכולם פה קונים כרטיסי מסך שעולים 800 שקל מינימום שלדעתי זה מוגזם, כי כל המשחקים החדשים עולים בכיף על הכרטיס של ה128) צריך שתהיה בו יציאה למסך DVI, יציאה למסך רגיל ויציאה לטלויזיה. וחשוב שלא יהיה PCI EXPRESS כי אני מניח שהלוח אם שלי לא תומך בזה. המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8C לו…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by swed21,

תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by barak_i,

האם סדרת 8000 הולכת לתמוך גם בכרטיסי AGP או שזהו סופו הקרב ובא של ידידנו הותיק?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

אני לא יודע איזה כרטיס לקחת לאור העובדה שהגיפורס שלי מת אחרי אוברקלוק רצחני!! אתמול ישבתי ובדקתי עד לאיזה מהירות התוכנה מאפשרת להגיע ואז בטעות לחצתי כן... את השאר אני לא צריך לספר לכם אתם כבר מבינים מה קרה (הרבה עשן ריח של שרוף ברגע שיהיה לי מצלמה דיגיטלית אני יצלם את הכרטיס המסכן שלי) עכשיו אני אם וודו3 3000 בגלל שבטעות הרסתי ביוס של וודו5 5500!! :'( אז עכשיו אני לא יכול לשחק כמעט כלום אז אני רוצה לדעת מה אתם אומרים אל זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=5080 יש איפה שהוא ביקורות :-*

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by jambo,

Software Partners The Quadro product line provides excellent performance with leading professional software applications from the top software manufacturers. Below is a list of products we test and work with in-house. Due to different certification schedules for many professional application software vendors, different revisions of Detonator 3 may have been certified. If the software vendor has certified a specific revision, it will be noted under the application name below. If your application is not listed below or does not have a certified revision of the Detonator 3 driver, you can either use the certification candidate driver (available at left) or revert to yo…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שווה לי? איך הכרטיס יוצא לי להסויף רק 300 שקל!!! (הרבה) http://www.benchmark.co.yu/video/chaintech/gf3ti200/gf3ti200_002.html

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by eddy,

זה: ASUS V7100 PRO 64 MX 400 PRO/T או זה: AV64S-H GIGABYTE 64 - RADEON 7500 - TV OUT - DVI

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ofer40,

היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by gilad267,

בהדלקה הכרטיס מראה כאילו הוא נדלק אבל תחילה מראה כול מיני ריצודים\קבוצות פיקסלים בצבעים ואח"כ מסך שחור הכרטיס מת?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בנדודי היקר החליט להרכיב מחשב חדש ונתקל בשאלת כרטיס המסך. אשמח לתשובה מהירה, תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shi054,

יש לי מחשב עם הmotherboard הבא: http://www.msi.com/product/mb/G41TM-E43.html#/?div=Detail ולפי מה שקראתי באינטרנט ניתן לשים כרטיסי מסך של pci דור שני בpci דור 1(מה שיש לmotherboard הזה). עד עכשיו השתמשתי בגרפיקת onboard שלו ורציתי לדעת אם דבר זה נכון ובמידה אם זה נכון האם במאת האחוזים אוכל לשים את כרטיס המסך הבא: http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=GIGABYTE-N450D31GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap〈=he תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by משה פייגלין,

חוות דעת על הכרטיס והאם הוא שווה 150 ש"ח ? חדש .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by hadarK,

שלום, אני רוצה להתקין את ה MSI GTX970 בfractal design define r3. אין לי ניסיון קודם בהתקנת כרטיסי מסך אך יש לי רצון וזמן ללמוד כיצד לעשות אשמח לעזרה איך לעשות.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בס"ד הבנתי שיש הבדל בין סוגי הכרטיסי מסך כאלה שמתאמים למשחקים שזה אני לא צריך - אני לא משחק וכאלה שמתאימים לעבודה, עריכות, גריפקה ותוכנות כמו אדובי פוטושופ וכו' וכו' - שזה השימוש שלי. הבאתי פה מספר כרטיסי מסך על איזה מהם הייתם ממצלים לי? http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-pny-nvidia-quadro-k600-low-profile-p-15302?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-sapphire-ati-radeon-7870-2gb-gddr5-pci-hisol-mlai-p-13610?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-gigabyte-gtx750-2gb-ddr5-n75twf2oc-2gi-p-16435?cPath=67 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/krt-msk-ati-sapphire-7870-2gb-gddr5-with-boost-mbtsa-p-145…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הדיל החדש של AMD מספק שלושה משחקים בולטים שמיועדים להגיע במהלך השנה הבאה - כבר עכשיו לכתבה

23. אז כמו שהכותרת אומרת אני צריך את עזרתכם בחידוש כרטיס המסך שלי. מאוורר אחד התחיל להרעיש ולהסתובב באלכסון אז הזמנתי אחד חדש במקומו מאייבי. מה שחסר לי זה עם איזה משחה תרמית אתם ממליצים להשתמש כדי לחבר את גוף הקירור חזרה? והאם אני אהיה צריך פד תרמי חדש ל VRM או משהו בסגנון? אם כן איזה מזמינים? תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. https://www.pcgamer.com/custom-radeon-rx-5700-xt-cards-will-start-at-dollar399-same-as-reference-models/ דגמי ASUS וספייר מיועדים להגיע במהלך סוף החודש גם כן.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. עם כוחות מחודשים ושיפורים טכנולוגיים גדולים, מותג ה-Radeon הוותיק של AMD מיועד לחזור ולפרוח על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה כל ההדלפות והשמועות עד כה נראות נכונות, שכן על פי מפת דרכים שפורסמה לאחרונה שנת 2016 הולכת לפתוח דור חדש של כרטיסי מסך על להבה בינונית. הנה סיכום ביניים של כל מה שידוע לנו עד כה. את שנת 2015 סיימנו עם הדגמה טכנולוגית שידועה כ-Radeon Fury. אלו היו כרטיסי המסך הראשונים שמשתמשים בזיכרון גרפי חדש בשם HBM. זיכרון גרפי עם דריסת רגל מינימלית, קיבולת גבוהה יחסית ומהירות תעבורה שלא הייתה שניה לה. לפניכם מפת הדרכים שיצרה AMD, ההדלפה מאתר Videocardz. לחצו להגדלה השנה הזאת צפויות לכבוש את עולם הגרפיקה שתי סדרות …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים