עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Quickly,

שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש למחשב שלי. התקציב הוא עד 2000 אבל עדיף כמה שיותר באזור ה 1700 1500 אני מתלבט בין X1950XT X1950PRO ו 7950GT כמובן שעוד המלצות יתקבלו בברכה איזה מבינהם הוא המומלץ אמממ וצריך שזה יתאים למחשב שלי - מפרט בצד תודה ויום טוב עידו.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by FastJack,

בזמן הBOOT המהירות של המאוורר של הכרטיס מסך מאוד גבוהה (60%~) ויורדת לidle רק כאשר Windows עולה. יש אפשרות לשנות את זה? בכרטיס הקודם שלי (Sapphire 6850) לא היה את התופעה הזו. הכרטיס המדובר הוא Gigabyte R9 280X OC.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tisan4us,

אהלן, קניתי רכיבים למחשב החדש שלי עכשיו נשאר לבחור רק את הכרטיס מסך, לגבי הכרטיסי מסך המליצו לי על ה Radeon HD3650, מה שעוד בא כאופציה הוא : GeForce 8800GS/T אני לא יריץ משחקים כבדים, לכן אני לא צריך כרטיס מסך כ"כ חזק. מוכן להשקיע עד 700 אפילו אפשר טיפה לחרוג, אבל את הרכיבים אני קונה רק מגולדטופ כרטיסי מסך באתר גולדטופ http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה לכולם, עידו.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by משה פייגלין,

חוות דעת על הכרטיס והאם הוא שווה 150 ש"ח ? חדש .

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by dor31,

האם הDIRECTX9 יעבוד עם הגי פורס או לא

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחרי דיון באשכול "מוצר השבוע" החלטתי לפתוח את הדיון הזה פה. יש 3 כ"מ במחיר אטרקטיבי של כ1000 ש"ח: 6870 שעולה 983 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2896 5870 שעולה 1000 ש"ח: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2720 ו560TI שעולה כ1100 ש"ח (ואפשר להשיג בהרבה מקומות במבצע למחשב חדש ב1000 ש"ח). http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=2889 השאלה פשוטה:איזה מהם הכי עדיף ורלוונטי לCF/SLI? מכל הבחינות:ביצועים,שקט,צריכת חשמל,פונטנציאל OC וכ"ו. אשמח לתשובות.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. מישהו התנסה בזה ויודע כיצד לסדר את הבעיה ?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מה יותר טוב ati radeon8500le או msi geforce3 ti200 128mb

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כי התקנתי משחק חדש (ישן) לאחרונה קרייסיס 3 והמשחק מבקש כ.מסך שתומך ב-DX 11 . המחשב גם ככה ישן ולכן אינני רוצה בשלב זה להשקיע בכ.מסך חדש (עדיף מחשב שלם חדש). איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות ? (התקציב בסביבות ה-300 ש"ח ומטה) לא משנה אם זה AMD או נווידיה רק חשוב שיתמוך ב-Win10 x64 עם דרייברים מעודכנים. המפרט שלי: זיכרון 4 גיגה מעבד E5500 2.8gh לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by LazyBoy,

השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. תקציב - אין, השקעה מינימלית ככל הניתן, העונה על הצרכים. שימוש - עריכה בפוטושופ, צלם מקצוען העוסק בעיבוד תמונות Raw בפוטושופ מדי יום. ספק - enermax 400w liberty מסך - Dell U2312HM

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Dan1919,

שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מחפש כרגע כרטיס מסך חזק שיריץ הכל כמה שיותר טוב בתקציב שאמרתי (1500 +/-). עדיפות לnVidia. תודה! נ.ב - מפרט מחשב בצד ימין. ואני מתכוון לשדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה ראם.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by asilic,

איזה באסה שאנחנו לא גרים שם! תגיד RADEON 9500 עובר את ה TI4600 נכון? וסתם רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by oron,

היית רוצה לדעת אם יש המלצה למסך 15' LCD, האם מומלץ בכלל (בהשוואה למסכים רגילים)? אורון

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by chubaka,

אוקי אז עדכנתי את המפרט שלי סוף סוף,עכשיו לפי ההשוואות שעשיתי ב 3dmark 2001 אני מקבל ציון מאוד נמוך של 8700-8800 בערך לעומת בסביבות 12000-13000 של מערכות דומות לשלי ושמתי לב שה fsb שלי מופיע כ 66MH (ב3dmark) לעומת כולם שהם בערך 180MH-266MH ובכלל כל ההשוואות בכל הפרמטרים יותר נמוכות אני יודע שהלוח תומך בfsb של 266MH,אגב אני ב oc של 138/138 מה שאומר שהמעבד על 1.72MH והכרטיס מסך עובד על 250\520 (oc קטנצ'יק) בסנדרה זה מראה שהמעבד על 133x2 שזה כביכול תקין,השאלה האם זה מה שמשפיע ואם לא אז מה זה יכול להיות ואיך משנים מה שצריך?וסליחה אם השאלה קצת מבולבלת.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eliasfen1,

ככה יש לי לוח גיגה ביט 939 AGP אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך האם Radeon X800 GTO יתן לי ביצועים גבוהים יותר ממה שאני מקבל היום מהכרטיס הנוכחי Radeon 9700 pro האם ניתן יהיה למשוך עם הכרטיס Radeon X800 GTO עוד איזה שנה וחצי בערך יש לציין שיש לי קצת ארט הפקת בכרטיס מבדיקה שעשיתי מעבר ל PCI מצריך השקעה של 1700 שקל בערך בעוד שאת כרטיס Radeon X800 GTO ניתן להשיג בפחות מ 1000 שקל .

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הכרטיס : FlyVideo II הבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studio הבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז.. וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy. עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז. לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיו הבעיה שהיא לא עובדת על XP.. אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום, ברצוני לרכוש מסך דק 17 או 18 אינ'ץ בתקציב של עד 1800 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד רק אם זה הכרחי) לא חובה שיהיו בו רמקולים מובנים. מה המסך עם הנתונים הכי טובים שאני יכול לקנות בסביבות הסכום הזה? האם יכול להיות שבמסך CRT 19 אינ'ץ שיש לי רואים יותר טוב מאשר במסך LCD? האם הכרחי שיהיה בו חיבור DVI? ישנם בשוק הרבה מאוד מסכים דקים מכל מיני חברות שונות בכל מיני מכירים שונים וזה דיי מבלבל

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ravid,

שלום לכל פורום חומרה וכרטיסי מסך אני חייב עזרה דחוף!! זו הבעיה: אני הורדתי עידכון ביוס לכרטיס מסך שלי אחרי שהורדתי והפעלתי מחדש אני רואה לכלוכים לא נורמלים על המסך!!!! ממש בלתי מובן!!!! לא כמו של אוברקלוק אלא ממש!!!! מפחיד להפליא!!!!!!!!!!!! אז אני שם את ה-גי פורס 2 אם איקס הישן שלי ומתחיל את המחשב הכל טוב ויפה! וערכתי את הביוס וגיליתי שהוא ממש לא כמו המהירות של הזכרונות שלי משהו אחר לגמרי(כנראה גרסת lite) אז ערכתי את הביוס שיתאים לזכרונות שלי והשתמשתי בתוכנה להתקנת ביוס דרך הדוס(כמובן שאני לא בקושי רואה משהו שאני שם את הרדאון) אז אני מתקין ממש לפי ההוראות וברגע שאני מתקין הדיסקט עושה רעשים של קריאה(טוב עד כה) אז ברגע שזה מסיים אני מפעיל מחדש ואני באותו מצב בדיוק! אז ככה …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by moonbone,

שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל ועדיין מתלבט בעניין החברה ... למרות שלפי דברים שאמרו לי בזמן האחרון אני אהיה מאוד מצומצם מבחינת אפשרויות. אז ככה... שלחתי מכתב ל ATI והם אמרו לי שהם בכלל לא מוכרים את הכרטיס לשוק האירופיאי מכיוון שהשיטת שידור של הטלויזיה באירופה היא שונה מזו שבארה"ב אז רציתי לדעת אם אולי במקרה פה בישראל משתמשים בשיטת השידור של ארה"ב כי אני מאוד רוצה את הכרטיס של ATI אחרי שראיתי מה מגיע איתו (השלט הזה שהם מציעים נשמע ממש ממש מפתה...) מה שמביא אותי לשאלה הבאה... אתם חושבים שגם בכרטיס של הרקולס יהיה שלט דומה ? והאם בכלל כדאי לקחת כרטיס של הרקולס או שכמו בגירסת הרדאון (לא AIW) אין הבדלים בביצועים בין הכרטיסים של החברות השונות חוץ מבאפשרות ה OC שלהם? …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Cons,

נובמבר דצמבר או Q1 2015 ? בנוסף מתי נקבל כרטיסים מהדור החדש של AMD ?

24. במקום ה 9550 256 MB שלי. מיועד בעיקר למשחקי אסטרטגיה. מוכן לחרוג ל 550 עבור מקרים חריגים פנטיום 4 2.4GHZ 478 HT ספק 400W ג'נרי 1GB זיכרון 400GHZ ddr twinmos (2X512( מארז סאנבין טרנספורמר. לא משנה לי משומש או חדש רק התועלת המקסימלית למחיר. תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ProWaffle,

ברשותי שני כרטיסי מסך Gtx770 4gb Hd7870 2gb. שמעתי שבdirect x12 ניתן להריץ אותם ביחד. האם אוכל לחבר את שניהם במערכת ולהריץ את שניהם כגוף גרפי אחד?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים