עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. החברים התותחים בtechpowerup הצליחו ליצור כמה קבצים שאם מוסיפים אותם למערכת , לא משנה איזה לוח , העיקר שיש שתי כרטיסי מסך של NVIDIA יהיה לכם SLI אני הצלחתי להתקין על הGA EP45 DS3R שלי שתי 8800gt בSLI עובד פיקס ! למעוניינים http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=60844&page=12 [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by naaem,

שלום לכולם...... אני מעוננין בכרטיס מסך שיחליף את הכרטיס הקיים nvidia geforce 8800 gt שיהיה תואם למפרט שלי intel cure 2 quad q6600 asus p5q moterboard kingston ddr2 800mhz 4gb thermelatik 500w אני רוצה כרטיס שיריץ את כל המשחקים בלי בעיות עם חיבור HDMI עד 1000ש"ח אבל שיתאים ללוח אם של אסוס. אני מעוניין בכרטיס מתוצרת nviria ולא ATI אני גם קונה מסך SAMSUNG 24 אינץ FULL HD

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by NiMo1771,

יכול להיות שמשחק מסויים יתמוך בSLI אבל לא בCF ולהפך?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yuvalfr,

מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הוא עולה 400 שקל עם 1G GDDR3 זה כדאי? יש לו כרטיס קול 8 ערוצים DX 10.1 ותמיכה מלאה ב Windows 7 הוא יריץ סרטי HD יותר טוב מהכרטיסים של ATI או פחות? מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by eliasfen1,

ככה יש לי לוח גיגה ביט 939 AGP אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך האם Radeon X800 GTO יתן לי ביצועים גבוהים יותר ממה שאני מקבל היום מהכרטיס הנוכחי Radeon 9700 pro האם ניתן יהיה למשוך עם הכרטיס Radeon X800 GTO עוד איזה שנה וחצי בערך יש לציין שיש לי קצת ארט הפקת בכרטיס מבדיקה שעשיתי מעבר ל PCI מצריך השקעה של 1700 שקל בערך בעוד שאת כרטיס Radeon X800 GTO ניתן להשיג בפחות מ 1000 שקל .

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by lmlm,

כמו שזה נראה המחליף של 800GTO לא מאכזב ונותן לנו אפשרות להפוך אותו ל 1800XL כמו ש X800GTO הופך ל 800XTPE. 90% שיצליח עוד מידע ומקורות פה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95269 מה כדאי עכשיו 7600GT או 1800GTO? ;D

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. היי חברים ... אני רוצה לממש את חיבור ה SLI שלי לאחר קניית המחשב שלי סוף סוף כמו כן אני מתלבט לדוגמא : [אני מאוד רוצה GTX אבל המחיר ... המחיר גומר אותי ... 2900-3500 ש"ח עדיין כבד עליי... ] 8800GTX VS 8600GTS X 2 SLI מה עדיף ? מה האפשרות הטובה ביותר כיום לסביבות ה 1500-200 ש"ח לחיבור של SLI אמרו לי שעדיף תמיד SLI אבל זה קצת מסובך אשמח לשמוע את החריפים שבכם תודה !!!

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by zombie,

אז הזמנתי את האוקיולוס ריפט בעיקר לשימוש בסימולטור הנהגיה Assetto corsa, פתחתי הזמנה גם על GTX 1070 אך יש לי זמן להתחרט ולקחת 1080 במקום. האם ה1070 מספיק לשימוש בריפט? בתודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shaulch,

ברצוני לרכוש מסך LCD 15 טוב! על איזה מסך אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by guysfa,

שלום, יש לי כרטיס מסך XFX 8800 GTS 640MB ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה (כניסת RCA רגילה), זה מה שקיבלתי: וכבל כזה: שימו לב שהחיבור שבתמונה הראשונה לא אותו דבר כמו בתמונה השנייה (בתמונה הראשונה יש יותר פינים-שכנראה אמור להתחבר לכרטיס מסך שיש שם נקבה עם אותם חורים) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Amit BL,

היי, יש לי הזדמנות להביא מארה"ב ASUS GTX1080 ב630$. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס מסך הנ"ל של אסוס מוצלח? האם הביקורות עליו חיוביות? איך הוא בהשוואה לשאר הפירמות. 2.האם לקנות את הכרטיס עכשיו (הכרטיס מיועד למחשב חדש, אך יכול להיות שהמחשב החדש בין חודש לחצי שנה, תלוי במעבר לדירה החדשה)? האם המחירים שלו בארץ ירדו עד אז? האם באמת משתלם להשאיר את הכרטיס בצד במשך כמה חודשים? הייתם מוותרים על כל הבלאגן וקונים GTX1070 כשיגיע הזמן?

13. Started by ryan_a,

מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס המתיישן שלי במשהו שמתאים קצת יותר לזמננו. השימושים הם להחזיק שני מסכים בFHD (אחד של טלוויזיה), סרטים, משחקים קלילים אבל דרוש FPS גבוה. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס הכי טוב שבאמת יהיה יעיל עם מעבד כמו שלי. חובה חיבור HDMI ושקט בעדיפות גבוהה. הספק מספיק חזק (520W סיסוניק) והמעבד הואAMD Athlon 64*2 Dual core processor 4200+ 2.2Ghz. לא מתוכנן OC אז לקחת את זה בחשבון. אין לי בעיה עם משומש ואני גם מחפש בלוח אז אם תוכלו להכווין אותי מה הכי ישתלם אני אשמח. תודה מראש לעוזרים! זאב.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הכרטיס : FlyVideo II הבעיה : הורדתי דריוורים חדשים ביותר לכרטיס (winXP), התקנתי את התוכנה שבאה איתם LifeView Studio הבעיה היא שברזולוציות הקטנות, מתחת ל 640x480 רואים את התמונה שהיא זזה ב Offset ככה שבעצם רואים משהו כמו 80 אחוז.. וזה גם ממש מגעיל ברזולוציות קטנות, לא משנה כמה אתה מגדיל Manualy. עכשיו, שמעבירים ל 640x480 רואים שתי תמונה אחת על השניה, שאחת ב Offset לשני שהיא במרכז. לפני כמה שבועות שהשתמשתי ב WinME הכל פעל טוב, כמובן, כי אז היתה לי תוכנה אחרת ל WinME הרבה יותר טובה ממה שיש עכשיו הבעיה שהיא לא עובדת על XP.. אז אם למישהו יש פתרון בבקשה שיעזור, תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by andrei21,

אני מתלבט בין הספקים הבאים: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan 515 שח Seasonic X-SERIES 650W 590 שח SeaSonic 620W M12II-620 Retail 430 שח אני יודע שזה אולי יותר מידי לכרטיס מסך הנ"ל אך אני לוקח מעט אקסטרה, והשאלה שלי היא איכות לעומת מחיר. בנוסף אשמח לקבל המלצות לספקים אחרים

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני לא לדוגמא כל שנה\שנה וחצי מחליף לmed-end עדכני.

19. Started by Dan1919,

שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. המחשב לא משמש למשחקים רק לסרטים בHDMI אחד לכיוון טלויזיה FHD ועם הHDMI השני לתיכנות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני מחפש כרגע כרטיס מסך חזק שיריץ הכל כמה שיותר טוב בתקציב שאמרתי (1500 +/-). עדיפות לnVidia. תודה! נ.ב - מפרט מחשב בצד ימין. ואני מתכוון לשדרג באותה הזדמנות ל-2 ג'יגה ראם.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by h0e,

קודם כל שלום לכולם, באתי להתייעץ עם המומחים לפני שאני מחליט החלטות לגבי חומרת מחשבים. אני לא בטירוף לקנות כרטיס מסך חדש.. אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג. כרגע יש לי 6600GT ואני מתחיל לפגוש במשחקים שאני לא מגיע ל MINIMAL REQUIREMENTS .. -אבל- אם אתם חושבים שתוך חודש חודשיים תהיה ירידת מחירים דרסטית (שהחדשות באתר מרמזות על כך) -- אז השאלה הראשונה שלי היא .. אולי כדאי לי לחכות בכלל? נמשיך למפרט מחשב שלי.. הוא מצויין בפרופיל אבל לא מצויין הספק כוח שלי שהוא Enermax 420W EG425P-VE FMA - שמספק כוח למה שמפורט שם פלוס שני הארדיסקים. נסתדר? אני גם רוצה לשאול לגבי הלוח אם - DFI NF4 ULTRA - אני אצטרך לעשות איזה עדכון ביוס בשביל להתקין כרטיס חדש? ועכשיו לדבר האמיתי.. אני לא גי…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by oferman,

רכשתי השבוע את הכרטיס הנ"ל. במסך המחשב רואים הכל מצויין, אולם בזמן החיבור לטלויזיה רואים תמונה מטושטשת וקטנה. מה ניתן לעשות? איפה יש מדריך באינטרנט שיכול להנחות אותי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Crash5,

שלום לכם. אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי. אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי. המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס. מבחינת תקציב אין בעיה. אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי. נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ofir341,

יש לי שאלה אם אני יכול ליפתוח את הכרטיס מסך sapphire hd 6950 dirt3 edition ל6970

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.