עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TalEliasi,

שלום, היה ברשותי כרטיס מסך Radeon 9800Pro שהלך לעולמו, אני מחפש לו איזשהו מחליף ראוי(AGP) ובנתיים מה שמצאתי זה Radeon X800GTO. מה אומר ה-GTO ב-X800, זה כמו SE? גירסא מוחלשת? ובקיצור, האם מדובר במתמודד ראוי מול ה-9800Pro? בנוסף, הבנתי שיש 3 גירסאות(של Sapphrie) לכרטיס הזה, איזה מהן הכי עדיף לקנות? תודה רבה מראש,

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שקל עדיף לא לחרוג ואני לא רוצה כרטיס של ATI אני רוצה רק של נווידיה וחשבתי על GTX460 רק שאני לא יודע של איזה חברה וזה כרטיס נטו למשחקים ושיהיה לי אופציה בעתיד לSLI ואני יהיה מעוניין בעתיד לבצע OC וזאת החנות שאני יהיה מעוניין לקנות בה http://www.ksp.co.il/ תשלום מזומן המפרט של המחשב שלי: לוח MSI מעבד Q6600 2.4 GH ספק כח 600 וואט של סי סוניק 80+ כרטיס מסך שהיה לי HD5570 ומכרתי אותו תודה לעוזרים..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nahum8,

מה יספק הכי טוב את הסחורה? מסך, 22'' TAGAN BZ700 I5 וכל השאר לא רלוונטי.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Anas-Nanas,

שלום לכם, אני מרכיב מחשב מכל מיני חלקים שזרוקים אצלי בבית... כרגע יש לי שני כרטסי מסך ואני לא יודע מי מהם כדאי לי לשים. יש לי: dfx Voodo 3 3000 64mb ו nVidia GeForce 2MX 32mb אין לי מושג מי מהם יותר טוב, יותר חזק או יותר עמיד.. תעזרו לי לבחור... בתודה ניר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by kip,

הי, מתעניין ברכישת 4890 ותוהה לגבי הספק. האם ספק כזה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3338#sp יחזיק אותו.? לא רואה שום דבר ב 200 ש"ח ברמה הזאת ( 500W +80).

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני מספר ימים קיבלתי לרשותי כרטיס gtx570 של asus לפני כן היה לי gtx460 של gainward ה460 היה מקבל טמפ של בערך 35-40 במנוחה ועולה לכ 80 במאמץ (40% מאוורר במנחוחה ו50-60 % במאמץ) עם הכרטיס החדש כשאני מכוון 40% דרך after burner הכרטיס מגיע לכ90 מעלות במנוחה ואני צריך להעלות ל 60% כדי שהטמפ תרד לכ 70 מעלות במנוחה ו85% אחוז כדי לקבל 50 מעלות במנוחה במאמץ המאוורר צריך לעבוד על כ 80-85% כדי שהטמפט תעמוד סביב ה 80-90 WTF?!? יש למישהו רעיון למה זה קורה? המארז אותו מארז והכרטיס חדש כך שאין בו אבק אולי הכרטיס דפוק? help me תודה רבה ושבוע טוב (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. במפתחת השבבים מקווים שבחירה בין משחק הפעולה מימי הביניים For Honor לבין משחק הפעולה המודרני Ghost Recon: Wildlands יסייע להם לשמור על רלוונטיות, גם ללא מוצרים חדשים באופק לכתבה

8. מה יותר טוב ati radeon8500le או msi geforce3 ti200 128mb

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by oron,

היית רוצה לדעת אם יש המלצה למסך 15' LCD, האם מומלץ בכלל (בהשוואה למסכים רגילים)? אורון

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by tgen,

קניתי מסך LCD חדש של סמסונג ואחרי פחות מיום מצאתי פיקסל שרוף... השאלה היא האם כדאי לי לרוץ ולהחליף אותו בגלל איזה פיקסל מסכן שבקושי רואים אותו והאם בכלל יחליפו לי אותו??? במידה ואני לא יחליף אותו, מפחיד אותי שלא ימשיכו להישרף לי פיקסלים... במה זה תלוי???

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tik-Tak,

האם ההבדל לטובת הXT שווה את המחיר? או שההבדל מזערי וכדאי ללכת על הפרו?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מי ששם לב בדרייברים החדשים: 10.10, יצאה אופציה חדשה מסוג MLAA המשפרת את הגרפיקה במשחק עצמו. אך מי ששם לב האופציה הנ"ל אינה זמינה בכרטיסים מדגם hd 5xxx אלא רק מדגם hd 6xxx אז ניגש לעניין: 1. הורידו את ההוטפיקס דרך האתר של ATI: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU86AMDCat1010cHotfix.aspx 2. תעשו חילוץ להתקנה אבל אל תבצעו אותה עדין! (שיהיה מחולץ כי צריך לערוך 2 קבצי INFO) 3. היכנסו לתיקיית החילוץ (אצלי c:/amd/Catalyst_10.10c_Hotfix_Win7_Oct26) ואז הכנסו שמה ל: packages -> drivers -> display. 4. כשאתם בתיקיית הdisplay הורידו את הקובץ הבא: http://www.mediafire.com/?rs58y5q8psk0l06 וכשתחלצו תמצאו שמה 2 תיקיות - תחליפו בקיימות (אל תמחקו - תעשו החלפת קבצים!!!) 5. …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. יש לכם כרטיס מסך מאחד משני הדורות העדכניים של AMD? כלי חדש יתן לכם את כל המידע שאי פעם רציתם לדעת עליו, ואולי אפילו צ\'אנס לפתוח בו יכולות חומרתיות נעולות לכתבה: http://hwzone.co.il/כלי-חדש-עשוי-לפתוח-ליבות-עיבוד-נוספות-ב/

14. Started by ofer40,

היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by yaadhadar,

היי חברים, מה המצב? אני רוצה לקנות למחשב שלי כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיריץ משחקים בסיסיים כמו Settlers, GTA, FIFA, NFS ועוד. הסתכלתי באתרים וזה מה שמצאתי: Asus ‏7300GS 256MB 395NIS Gigabyte ‏7300GS 256MB 345NIS sapphire ‏X1050 256MB 305NIS sapphire ‏X1300XT 256MB,405NIS Sapphire ATI Radeon X300Se 128Mb 260NIS Leadtek GeForce 7100GS 256MB 310NIS אולי אחד אחר? הוא ירוץ על מחשב AMD Athlon 3400+ עם ג'יגה של זיכרון. תודה רבה

• 32 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by omri09,

היי חברים אני חושב שה 4850 שלי מראה סימני גסיסה אני מחפש כרטיס מיד שניה עד 300 ש"ח, 7750 יהיה תחליף ראוי? מעבד: e8400 ספק: seasonic 450w ssp-450rt gold

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nitayc1,

שלום, רציתי לשאול איך אני בודק את הביצועים של הכרטיס מסך? שיחקתי קצת במשחק Call Of Duty האחרון והמשחק לא זז בצורה הכי חלקה, יש קטעים שאין הרבה נתונים בתמונה אז זה זורם רגיל, אבל רוב הזמן התמונה לא זורמת בצורה חלקה ומקרטעת מעט. זה מוזר כי בדקתי והמחשב שלי עונה על דרישות המשחק והכרטיס מסך שלי אמור להיות חזק. אשמח לעזרה תודה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. מה יותר חשוב ? הנה דוגמא: 8800 GTS 640MB עם 2GB RAM או HD 2600XT עם 4GB RAM מה יריץ משחקים יותר טוב ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by MDK,

בדקתי את 3DMARK 2001SE תחת הגדרות 1024x768 בלי AA,AF אבל עם compressed textures... יצא לי 8500...האם אני אמור לצפות ליותר מהמחשב שלי? יש לי דרייברים הכי חדשים מVIA, וdetonator 43.... האם שווה לי לעשות אוברקלוקינג? האם אני ארגיש בהבדל? (כרטיס מסך - ראה במפרט) אם כן שווה אז על אילו תוכנות אתם ממליצים ? בתודה מראש, MB

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by AIDEN,

אני מתכנן לקנות כרטיס GTX1060 3G בקרוב וכול יום שעובר עוד דגמים נעלמים מהמדפים אני יודע שיש את כול הקטע עם המינרים עכשיו אבל זה לא ניראה לי הסיבה שהם מורידים את הדגמים לגמרי מהאתר שלהם הגיוני שאין להם במלאי אבל להוריד לגמרי את הדגם ולא לתת אפשרות אפילו להזמין ? מישהו יכול לעזור ???

21. Started by slider,

לפני כשנה קניתי כרטיס Geforce2 MX400, או לפחות כך חשבתי.... אתמול הורדתי RivaTuner והסתבר לי שמהירות הליבה של הכרטיס שלי היא 175Mhz ומהירות הזכרונות היא 166 ... האם זה בסדר?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. : אני חייב לברר עם יושב מולי מסך תקין. קיבלתי מסך MITSUBISHI DIAMONDPRO 930 SB - (מצטער שאני מפרסם פעם שנייה בנושא) בעיות: טקסט לא חד ולא CRISP - כאשר לבן על גבי שחור רואים בבירור גם אדום וכחול מסביב לאותיות. כיווונון לא עוזר. בעיית חדות קרוב לפינות המסך בחלק התחתון עד כדי טשטוש שטחים של צבע אחיד נראים בבירור כמורכבים מריבועים קטנים. :'( (אינו שטוח - לא איכפת לי - מצויין פה רק כאמצעי זיהוי למי שיש ברשותו מסך כזה) אציין כי תמונות נראות יפה מאוד והצבעים שהמסך מראה טובים מאוד. (אחרת הייתי מחזיר מייד) אני מנסה להבין אם זה פשוט מה שיש למסך הזה לתת - במקרה זה אנסה להחליף לדגם אחר של חברה אחרת - או האם יש ברשותי מסך לא תקי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by tamar,

http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2147064,00.asp http://common.ziffdavisinternet.com/util_get_image/16/0,1425,sz=1&i=162825,00.gif

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by swed21,

תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.