עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by RayZ,

טוב... יש לי כאן מסך חדש, ה-2209WA הידוע. אכן מסך נהדר, הבעיה היא שמהרגע הראשון שחיברתי אותו הוא מרצד. זה בצורה שאפשר לשים לב לזה גם מרחוק. הוא פועל על הרזולציה הטבעית שלו ועל קצב רענון של 60Hz. ניסיתי קצת לשחק בהגדרות- לא מצאתי פיתרון. למישהו יש מושג מה לעשות...?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by yoyo12,

שלום לכולם. אני חושב לקנות לבית טלויזיה 32אינץ LCD של PHILIPS. האם אפשר להשתמש במסכי טלויזית LCD כמחשב לכל דבר, כולל גלישה באינטרנט והדפסת מסמכים. ברור שטכנית אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב, השאלה האם זה נוח לעבוד איתה כמסך קבוע כולל גלישה הדפסה ומשחקים, ולא רק וידאו. תודה על כל תגובה, בייחוד של אנשים שמדברים מנסיון....

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. http://www.pcgameshardware.de/Geforce-GTX-960-Grafikkarte-259742/Tests/4-GB-Test-Vorteile-Benchmarks-1154370/ תתעלמו מהגרמנית ושימו לב לבנצ'מארקים. הבדל משמעותי למשחקים הזקוקים ליותר VRAM כמו shadow of mordor וכו'. מעניין אותי איך הוא עומד מול GTX770 4GB כשהוא לוקח כחצי מהחשמל הדרוש ל-GTX770.. וגם יוצר פחות חום ורעש.. ובהבדל לא גדול במחיר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם אני יחסית חדש פו וממש היתרשמתי מהפורומים אז קודם כל "שפו" אני רוצה ליקנות כרטיס מסך כבר חצי שנה ולבסוף שני המיתמודדים האחרונים הם ה-GTX260 216 של GAINWARD ו- ATI RADEON 4870 1GB (שהוא יד שניה ). מאוד אשמח לשמוע דעות ביקורות שלכם לגבי הכרטיסים האלה ( כולל הבדלים טכנים ) תודה רבה ושבת שלום

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ralf Klein Core AMD,

א . לאיזה כרטיס של NVIDIA הוא מקביל ? 9500GT ? ב . זה כרטיס MED END ? ג . שווה לקנות ? ד. תודה ה . :-* :-* :-*

7. Started by בייגל טוסט,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116999 אין שום הבדל פיזי בין הכרטיסים (אפילו הקירור זהה) רק הביוס של הGTO מכוון למתחים ותדרים נמוכים יותר, אבל זה ניתן לשינוי בקלות לדעתי עם תמחור נכון הכרטיס הזה יכול לתת פייט רציני לX1900XT 256MB

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by nore0,

הכי גבוה אצלי זה 85 על כמה לשים? מה הכי טוב ? ומה זה אומר רענון מסך?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. מה הרזולוציה + קצב הרענון מסך המומלצים? יש לי מסך MAG 19, וכרטיס מסך שביחד מגיעים ל 1600X1200, מה לדעתכם מומלץ ע"מ שיהיה נוח ולא יהרוס את העיניים?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by gamer-8,

לפני כשבועיים קיבלתי 3200 עם הליטק 6600GT שלי. היום החלטתי לנסות להריץ שוב.....כבר בטסטים שמתי לב שאיכות התמונה גרועה יותר, ובסוף קיבלתי 2500... :o שמתי לב גם שלאחרונה יש עלייה בטמפ' של כרטיס המסך, והוא נמצא ב 41-42 מעלות במנוחה... מה יכולה להיות הבעיה??

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Aviram,

אני רוצה לדעת איזה מסך דק טוב למשחקים, שימשיך להיות טוב אפילו ל-4 שנים. המליצו לי על Iiyama, אבל האם הם טובים? אם כן, אז מה ההבדל בן דגם E431S-W ל-E431S-W? מצאתי מסך דק של IBM, ואמרו לי שהוא לא ממש טוב.. זה נכון?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מחפש כרטיס שמוציא 4 יציאות לארבעה מסכים אשר יפעלו במקביל כשולחן עבודה מורחב (ולא שיכפול) עדיף יציאות DVI בתקציב השואף להכי נמוך שאפשר כמובן בלי להתפשר על אמינות ואיכות סבירה הכרטיס ישמש לא למשחקים ועריכה אלא רק לצפייה בו זמנית ב4 מסכים (לאדם שמעוניין לעקוב אחרי הבורסה בזמן אמת) זכור לי שהיו לATI בסדרה 2000 ו3000 דגמים זולים יחסית שעשו זאת ואני לא מוצא אשמח לקבל עזרה ויעוץ בכל מה שקשור לנושא בתודה מראש MARANTZ

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. על אף ההתמקדות המובהקת בשוק הביניים בתקופה האחרונה - מנכ"לית מפתחת השבבים מבהירה כי ליבות Navi עוצמתיות יותר נמצאות בפיתוח לכתבה

14. Started by רונאלדו,

חשוב שיהיה שקט,AGP.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yanivnn,

שלום יש לי GTX 560 TI ובGPUZ לא מופיע שיש לי PHYSX....האם זה אומר שיש בעיה בכרטיס או שזה פשוט לא מופעל? תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ORrrr,

אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, המחשב אשר משמש אותי לעבודת המעבדה ועיבוד הנתונים הוא מחשב מותג HP Compaq Elite 8300 MT (מעבד i7-3770 ו8 ג'יגה ראם). בעבודתי, אני לאחרונה מתעסק עם אותות דיגיטליים המורכבים מסדר גודל של 8^10~ נקודות דגימה לרישום. (רישומים אלקטרופיזיולוגיים באורך של שעה\שעתיים הנדגמים בתדר דגימה של 20KHz). המחשב מתקשה מאוד ליצור גרפים בmatlab של סיגנלים כאלו (ואף נתקע) ולבצע FFT לוקח נצח. אשמח להמלצה על כרטיס מסך אשר יסייע לביצוע החישובים הללו. אציין כי את מרבית הגרפים אני אצור עבור קטעי זמן הנעים בין חלקי שניות ועד דקות בודדות, אך פורייה, קונבולוציות ועיבוד נתונים נוסף ייעשה על כל הסיגנל (גם אם במקטעים..) (את הזיכרון אני כנראה גם ארחיב ל-16 גיגה, והכרטיס (במידה ו..) ירכש מחנו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by moshel7,

אני מקבל FPS נמוך במישחק משהו כמו 20-30 במישחק הדרייבר מעודכן 8.10 המעבד הוא AMD ATHLON 4800X2 והמסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024 האים זה תקין?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by LalA09,

איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Eonblueapoc,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למחשב שלי, מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים על הגדרות גבוהות ככל שניתן עם המפרט הבא: i5-3470 3.5ghz 16GB RAM ASrock B75M Enermax 550W כרגע יש לי 660GTX שכבר לא עושה את העבודה רזולוציה 1680X1050 התקציב גמיש - 1500+- (מעדיף לחסוך כמה שאפשר)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום רב, רציתי לדעת איזה כרטיס מסך עד 600 שקל הכי כדאי לי לקנות עבור המפרט הבא: Asus P8H61-M LX R2.0 i3-2120 SeaSonic 400W 80Plus מארז Knight רגיל כזה של K.S.P ההמלצה יכולה להיות גם לכרטיסים שעולים יותר אבל ישנים קצת אז יד שנייה (עדיפות אבל לחדש). תודה לעוזרים.

22. Started by orion23,

אז ככה...תקציב נע בין 1200-1500 ש"ח וצריך להיות AGP עם עדיפות ל NVIDIA מצאתי כרטיס מעניין בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1681_1682&products_id=10413 אבל לא מכיר את החברה ולא הצלחתי למצוא עבורו שום אתר שבחן אותו תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gshhar,

הרי גם ככה בכל המשחקים שאני משחק בהם עם ה-9600 פרו,אני משחק ברזולוציות הכי גבוהות אז במה 9800 יהיה עכשיו טוב יותר,אבל עכשיו ולא בעוד כמה זמן שיצאו משחקים אחרים? איך אני יכול להרגיש את זה ובמה זה מתבטא?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי כרטיס מסך HD5750 HIS מסך 23.המשחקים לא זורמים בכלל בדקתי FPS בין 25 32 על רזולוציה נמוכה ממש מאוכזב מהכרטיס הזה.מבקש המלצה לכרטיס חזק יותר.

25. הכותרת אומרת הכל

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים