עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by raanan1587,

נשרף לי הכרטיס מסך HD 4870 ואבא מפנק בכרטיס חדש.. בכל מיקרה המפרט שלי כזה: intel c2d E8500 לוח אם גיגבייט P45 4G זיכרון קרוסאייר ספק 450 קרוסאייר אפשר לחרוג טיפה ב50 שקל בערך... מבקש המלצות מרשת אייבורי מכיוון שהם היחידים שמקבלים צ'קים... תודה רבה=]!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Baz34,

לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלי למשהו חדש יש לי היום asus v6600 הייתי מאוד מרוצה כמעט כל המשחקים עובדים על רזולוצייה של 1024*768 אבל במשחקים החדשים אני לא עובר את ה800*600 ואני מאוד אוהב לשחר ברזולוציה גבוהה אז איזה כרטיס כדאי ראיתי את של asus v8170 מה אתם אומרים יעבוד לי טוב אני גיימר כבד!!! ראיתי גם את ti 4200 של כל מיני חברות ב 1100 שקל אני מעונין במשהו טוב והכי שווה מבחינה כספית ראיתי גם כרטיס מסך של gainward ti4400 ב 1600 שקל שווה??? אני לא יודע מה לבחור תעזרו לי או שבכלל כדי לי לחכות לשבבים החדשים של nvidia מה אתם אמרים??????

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by SpiritKnight,

אני מתכנן לקנות אותו כרטיס זמני, בין השאר כי יש לו DVI שאני מאוד זקוק לו. האם הוא עולה על הGF4MX וה2MX\TI\ULTRA וכו'? ולמה TI של 2 עולה כמו TI של 3?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by h0e,

קודם כל שלום לכולם, באתי להתייעץ עם המומחים לפני שאני מחליט החלטות לגבי חומרת מחשבים. אני לא בטירוף לקנות כרטיס מסך חדש.. אבל אני מרגיש שהגיע הזמן לשדרג. כרגע יש לי 6600GT ואני מתחיל לפגוש במשחקים שאני לא מגיע ל MINIMAL REQUIREMENTS .. -אבל- אם אתם חושבים שתוך חודש חודשיים תהיה ירידת מחירים דרסטית (שהחדשות באתר מרמזות על כך) -- אז השאלה הראשונה שלי היא .. אולי כדאי לי לחכות בכלל? נמשיך למפרט מחשב שלי.. הוא מצויין בפרופיל אבל לא מצויין הספק כוח שלי שהוא Enermax 420W EG425P-VE FMA - שמספק כוח למה שמפורט שם פלוס שני הארדיסקים. נסתדר? אני גם רוצה לשאול לגבי הלוח אם - DFI NF4 ULTRA - אני אצטרך לעשות איזה עדכון ביוס בשביל להתקין כרטיס חדש? ועכשיו לדבר האמיתי.. אני לא גי…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by mikamar2,

יש לי כיום ג'פורס 4 MX440 , אני רוצה לשדרג את הכרטיס לכרטיס יותר טוב בעיקר כדי שמשחקים מהחדשים יותר כמו סאן אנדרס ,ניד פור ספיד וכו' יפעלו חלק , אבל בנוסף גם שיהיה לי לשנים הקרובות ולא עוד שנה אצטרך להחליף. הסכום שיש לי הוא בין ה-250 -350 שקל. תודה לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אחי קנה לא מזמן מחשב חדש, פשוט יחסית עם כרטיס מסך מובנה, הלוח, מבוסס אינטל G41 וכך גם הכרטיס מסך. אני יכול לשים לו כרטיס מסך ג'יפורס 6600 ישן - אפילו לא GT, מה יהיה יותר חזק? הכרטיס המובנה או ה- 6600. הוא לא משחק הרבה אך גם לא צופה הרבה בסרטים. ברור שיש את הבדל הדורות DX10 מול DX9. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Old Cat,

מכרים ביקשו לברר: ילד בן 12 (רלוונטי לדרישות הנוכחיות שלו) קיבל מתנה משחק Grand Theft Auto IV (שאין לי מושג מה זה). נאמר לסבא שקנה את המשחק שיש דרישות לכרטיס מסך ומדובר ב-300 ש"ח בערך. אין מושג על אמינות ההמלצה הזו של מוכר משחקים בחנות ואם לא הפחית בצורך כדי לשכנע לקנות המשחק. כרגע המחשב שלו: לוח GB מבוסס G41, מעבד E5500, זכרון 2GB, אין כרטיס מסך נפרד אלא מה שיש על הלוח. כונן קשיח גדול 500GB וריק. ספק כוח 550W MAX גנרי. מבוקש כרטיס מסך שיתאים למשחק כזה ודומה לו ברמה סבירה ורצוי שלא יחייב החלפת ספק אלא אם אין ברירה. התקציב בכותרת נקבע בגלל שחובה לציין תקציב, בהסתמך על מה שאמר המוכר בחנות. ואין לי מושג אם זה מעשי. המבחר של RSM הוא אפשרות נוחה מבחינת מקום הקניה והשירו…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by LalA09,

איך הכרטיס נ"ל ? , משתלם ? http://skypc.co.il/pl_product~28686~8~0.htm 450W יחזיק אותו , נכון ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by שרון מהוד השרון,

שלום. יש ברשותי כרטיס מסך מסוג RX480 שמחובר למסך AOC 2460 144HZ FREESYNC. יש לי את הבעיה המפורסמת עם הכבל של הDP שמגיעים עם 20 פינים. דוגמא: https://hardforum.com/threads/displayport-cables-must-not-use-pin-20-warning.1803684/ מה שקורה אצלי שהמסך נמצא במצב של no signal עד שאני לא מנתק ומחבר אותו לחשמל. בכל מקרה אני זקוק לכבל DP איכותי מחברה מוכרת. מעדיף לרכוש בארץ. ואם אין ברירה מוכן להזמין מחול. אשמח להמלצות. *יש לציין שרכשתי מספר כבלים סיניים בארץ וכולם בעיתיים. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by infer73,

טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by freesoul23,

שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שיש לי(Geforse2 mx 200) בכרטיס מסך יותר חדש, בתקציב עד 400 שקל ובחנויות אמינות שניתן להזמין דרך אינטרנט ושיהיה מותאם לדגם של לוח אם שלי שתומך עד AGPX4 . המחשב שברשותי הוא:פנטיום 4 1.6 עם לוח אם:ecs p4IBAS chipset i845, כמו כן שמעתי טענות שדגמים של לוח אם כמו שלי עושים בעיות עם כרטיסים יותר חדישים ממה שיש לי(בזמן התקנת הדרייבר) האם יש שחר לטענות? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Volter,

איזה כרטיס מסך יכול להפעיל AAO(חלק על ההגדרות הכי גבוהות)עם המערכת הזאת? P4 1500 MHZ 128MB OF RDRAM 800 MHZ(אני מוסיף עוד 128) שכחתי משהו? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. המ...מכרתי פחות או יותר את ה.מסך שהיה לי ב 350 שקל(לא eיבלתי עדיין כסף בגלל זה אני אומר פחות או יותר) עכשיו, אני תיכננתי ללכת על ה TI4200 של MSI שמוכרים ב....טוב אתם יודעים איפה, גם ככה יצנזרו את זה בכל אופן, המ....אתם אומרים לחזור בי במכירה(דבר קשה ביותר) או פשוט לקנות את הכרטיס? כי....לא שווה לחכות עוד חודשיים שלוש לסידרה החדשה של אנוידיאה? לא נראה לי שיש לי כ"כ ברירה.... ד.א. הכרטיס שאני מוכר הוא chaintech GF2 Ti ....

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ryan_a,

מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. נשרף לי הכרטיס hd4890 ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עד 1000 שקל על מה אתם ממליצים לי מפרט: יש לי לוח אם ASUS P6T DELUXE V2 מעבד i920 זכרון 15GIGA ]ספק כוח coguer 700 hec אני צריך המלצה לכרטיס עד 1000 שקל תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by איש הדחפור,

שלום לכולם! ברצוני לקנות מסך דק 17 אינצ', ולצערי אני לא מבין במסכים דקים. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מה אני צריך לבדוק במסך שאני רוצה לקנות, חברות מומלצות, חברות לא מומלצות, וכו'. תודה רבה!

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by LazyBoy,

השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by eliasfen1,

ככה יש לי לוח גיגה ביט 939 AGP אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך האם Radeon X800 GTO יתן לי ביצועים גבוהים יותר ממה שאני מקבל היום מהכרטיס הנוכחי Radeon 9700 pro האם ניתן יהיה למשוך עם הכרטיס Radeon X800 GTO עוד איזה שנה וחצי בערך יש לציין שיש לי קצת ארט הפקת בכרטיס מבדיקה שעשיתי מעבר ל PCI מצריך השקעה של 1700 שקל בערך בעוד שאת כרטיס Radeon X800 GTO ניתן להשיג בפחות מ 1000 שקל .

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Dan1919,

שלום לכולם, אני כרגע עם FX5200 ופשוט לא נהנה ממשחקים,אני צריך לשחק בהגדרות נמוכות בשביל FPS נורמלי.. בהתחלה חשבתי לקנות X800GTO,אחר כך החלטתי לחכות ל7600GT,ועכשיו החלטתי שאני לא רוצה להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך ומעדיף לחסוך כבר למחשב החדש. אבל מה אני יעשה ביינתים? חשבתי לקנות קירור ל5200 ולתת לו בOC,אבל אז ראיתי שKSP מוכרים ב250 שקל 9600פרו. קודם כל ראיתי באנצים בTHG,ופשוט נדהמתי מההבדל העצום בינו ל5200! אבל הבאנצים נערכו על משחקים ישנים,מספר שאלות: 1)בתקציב הזה,ה9600 פרו הוא הכי משתלם לי? 2)אייך הוא יריץ משחקים של עכשיו\חדשים? (המפרט בחתימה). 3)בקשר לכרטיס שמוכרים בKSP,מישהו יודע של איזה חברה זה? והאם הוא במלאי? 4)אחרי שאני מחבר תכרטיס מסך,מה אני צריך לעשות? להסיר דרייברי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. ושוב במסגרת השידרוגים למחשבים לילדים. למחשב לילד למשחק פורטנייט בעיקר. שני הכרטיסים נמצאים ברשותי. איזה לשים במחשב i5 9400F , זכרון 16GB. דילמה: GTX 1650 OC 4GB. https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD#kf כרטיס בן 6 חודשים. יחסית חדש. עם אחריות לעוד כמה שנים. או GTX 1060 OC 6GB https://www.galax.com/en/graphics-card/10-series/galax-geforce-gtx-1060-oc-6gb.html כרטיס בן שנתיים. מה עדיף להשאיר? יהיה עדיף לאורך זמן? לצורך המשחקים קלים לילד בן 9. האם להעדיף אחריות יותר ארוכה אם ההבדל לא גדול? ואם מתכוון למכור אחד מהם.---> לאיזה מהם יהיה ביקוש יותר גדול? תודה שוב

22. Started by IlanF,

חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. האם הכרטיס הזה הוא TI4200? TI4600? איך הוא?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני מתכנן לקנות את ה GF4 Ti 4200 Leadtek ורציתי לדעת אם ההבדל בביצועים הוא כ"כ משמעותי... כי ההבדל במחיר הוא בהחלט משמעותי...

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היי, בן דוד שלי קונה מחשב חדש ואני בונה לו מפרט, תכננתי לשים לו את ה-3870X2, הרי הוא הכרטיס הכי חזק עד כה. אולם, המסך שיש לבן דוד שלי הוא: http://www.proview.com/Product/Product_Spec.aspx?sn=471π=118&ii=3829 הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440 על 900 כמו שאתם רואים, ולפי כל הבדיקות שראיתי בכל מני אתרים, היתרון של ה-3870X2 על ה-8800GTS הוא לא כזה מובהר ברזולוציות הנמוכות, ואני כבר לא יודע מה להחליט... אז איזה כרטיס מסך יהיה חזק וטוב יותר ברזולוציה הזו? המחשב אמור להחזיק לו לשלוש שנים ומעלה, כך שיכול להיות שהוא יקנה כרטיס מסך חזק יותר בהמשך, ולכן אם ההבדל בין הכרטיסים ברזולוציה הזו היא לא כזו משמעותית, אז אני אומר לו לקנות את ה-3870X2 מאחר שברזולוציות גבוהות יותר היתר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים