כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי באיבורי את הדגם Palit ATI Radeon HD4870 Dual Sonic Edition 512MB GDDR5 PCIe, אבל מסתבר שהם לא מוכרים פליט, הדגמים שיש להם הם Sapphire ATI Radeon HD4870 או Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe. המחיר לפליט הוא 840, לספרי 925 ולגיגה בייט 1000. אשמח אם מישו יסביר לי מה ההבדלים בין החברות(הבנתי שהבנדאלים שונים??), מה עדיף, והאם כדאי להתעקש על הפליט(כעקרון אני יכול לרכוש במקום אחר להביא להם להרכיב) תודה לכל העוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?7900GS 256MB GDDRIII, TV, 2xDVI, PCI-E? האם הוא כרטיס טוב? יש לי עכשיו הצעה לקנות אחד חדש ב1060 ש"ח, שווה? ?Model? ?EN7900GS/2DHT/256M? ? Graphics Engine? ?GeForce 7900 GS ? ? Video Memory? ?256MB DDR3 ? ? Engine Clock? ?450MHz ? ? Memory Clock? ?1.32GHz(660MHz DDR3) ? ? Memory Interface? ?256-bit ? ? Max Resolution? ?2048 X 1536 ? ? Bus Standard? ?PCI Express x16 ? ? HDTV Output? ?Yes, S-Video to HDTV Out ? ? VGA Output? ?Yes, With DVI-VGA adaptor ? ? TV Output? ?Yes, S-Video to Composite ? ? Dual DVI Output? ?Yes ? ? Adaptor/Cable Bundled? ?DVI to VGA adapter? ? HDTV-OUT adaptor? ? Power Cable ? ? ? Software Bundled? ?ASUS Utilities & …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש INTEL PENTIUM 4 - 1800 MOTHER BOARD - INTEL MARIVALIE 850 ASUS GE FORCE 3 TI 200 (asus v8200) 512 RDRAM PC800 כשקיבלתי את המחשב, עם ווינדוס אקס פי, המחשב עבד בסבבה, עד שסתם ככה יום אחד הוא החליט לא לעלות ונתקע לי בקטע של הבוט ניסיתי מלא דברים שיחקתי עם מלא אפשרויות, פירמטתי, ועוד פעם המחשב עבד לאיזה שבוע ואחרי שבוע עוד פעם לא עלה עם אותה בעיה לקחתי את המחשב לטכנאי הוא בדק אותו 1000000 פעם ואמר לי שהבעיה היא כנראה הכרטיס מסך שלי שאיכשהו לא מתאים למחשב שלי החברה שקניתי ממנה את המחשב הציאה לי להחליף את הכרטיס מסך שיש לי עכשיו ב RADEON 8500 בבקשה תגידו לי אם זה בכלל שווה לי לעשות את זה או אם יש לכם הצעה אחרת מה לעשות או להגיד להם אז בבקשה תכתבו לי כי זה ממש ממש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כלי נחמד למי שמעוניין לבחון\לקנות מסך LCD לי הוא עזר מאוד כשבאתי לרכוש את המסך שלי. התוכנה אינה דורשת התקנה . קרדיט ל FIRESTORM מ- OVERCLOCKERS.CO.UK הוראות: למעלה עובר בין הצבעים SPACE KEY: - עובר בין הצבעים באופן אוטומטי ESC KEY: - יציאה הורדה: http://www.badgerparade.pwp.blueyonder.co.uk/pw.zip נ.ב לטענתם יתכן כי שימוש של כשעה בתוכנה ידליק פיקסל עצל(שלא משנה צבע) שווה לנסות תהנו
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עומד לפני רכישת מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו. פה ושם יתכן וארצה להעביר זמן עם איזה משחק חביב. מאחר וכל התקציב כבר הלך על כרטיס קול מקצועי, האם הכרטיס הנ"ל מספיק, או שכדאי בכל זאת להשקיע בכרטיס מתקדם יותר?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב פנטיום 3 לצרכי וורד, סרטים, תיכנות דוט נט Motherboard: CPU Type - Intel Pentium IIIE, 933 MHz Motherboard Name - Unknown Motherboard Chipset - Intel Solano i815 System Memory - 384 MB איזה מפרטי עדיף? אופציה 1: כרטיס מובנה שכנראה לוקח זיכרון מה-ram - כמה כדאי לקחת? Video Adapter- Intel(R) 82815 Graphics Controller (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator - Intel i752 אופציה שניה: כרטיס מסך לא מובנה Video Adapter- ATI Technologies Inc. 3D RAGE IIC AGP (8 MB) 3D Accelerator- ATI 3D-Rage IIC
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי רדאון 9800 np ויש תאפשרות הזאות ב control panel השאלה מה זה v sync מה זה נותן לי והאם להשתמש באופציה הזאת ב control panel
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי את הדריבר החדש ואכן יש שיפור במשחקים בקצב פריימים בקשר לאיכות תמונה אני לא בטוח אבל האיכות בטוח שלא ירדה, מהבחינה של ביצועים ATI לא איכזבו ובאמת שיפרו. אבל שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בשביל לראות סרט (מה שאני עושה מאז שהיה לי 9500 ועד ה9800) יש קפיצות בלתי פוסקות של התמונה בגוונים אפורים ושחורים, נסיתי לשחק עם האזורים של הכרטיס והטלוויזיה (pal\b\d\h וכו ו-ntsc) ועדיין הקפיצות. אז מי שיודע איך לסדר את זה או שיש לו את הדריבר ויכול לבדוק עם גם אצלו זה קורה, זה יעזור מאוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980709,00.html האא, איזה יופי, עוד טכנולוגיה חדשה. אולי עכשיו מחירי הLCD ירדו עוד קצת וגם לי יהיה מסך LCD :
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה משהו כמו בנצ'מארק של Warcraft 3 הזערה זה ממש עלוב http://www.asetools.com/softnews.php?id=209
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=116999 אין שום הבדל פיזי בין הכרטיסים (אפילו הקירור זהה) רק הביוס של הGTO מכוון למתחים ותדרים נמוכים יותר, אבל זה ניתן לשינוי בקלות לדעתי עם תמחור נכון הכרטיס הזה יכול לתת פייט רציני לX1900XT 256MB
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אני משדרג את המחשב שלי בחלקים חדשים וחלקים שנקנו הם: לוח האם אסוס 1333 מגהץ מעבד אינטל דרו 2 כרו 2.66 מגהץ קשיח 500GB זיכרון 2GB במהירות 800 מגהץ חריץ פנויה לכרטיס מסך: PCI-E וכרטיס מסך היא האחרונה שאני צריך לקנות וקשה לי להחליט עד סוף שבוע ואני לא בקיא בתחום במפרט טכני של כרטיסי מסכים אז האלו למטרת לתוכנות גרפיקות כבדות כגוון פוטושופ, אפטר אפקטס, תילת מימדי, אינמציות, פלאש ועוד.......(לא למטרת משחקים) איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? חשבתי על הכיוון הזה בכרטיס מסך אסוס: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1007&CatCode=400 זה יענה לדרישות? הכי חשש גדול שלי שיפגע בביצועים או באיכות נחותה כלשהו.... :-\ אשמח לשמוע על ההמלצות שיענו לדרישותי המתאימו…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס מסךRadon 280X Vapor - X וחשבתי להוסיף עוד אחד מה דעתכם? חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu הספק מספיק חזק וגם במארז נראה לי שיש מקום :NZXT Phantom 820 White (זה full tower) ספק: Seasonic P-860 80+ השימוש רק משחקים מחשב. מפרט מחשב מלא: ______ציוד היקפי:___________________________________________________________ חומרה: _מסך: Dell UltraSharp U2410 LCD_______________ מעבד: Intel i4770 לוח אם: MSI Z87 G45 GAMING ____מקלדת: Logitech 710_______________________מארז: NZXT Phantom 820 White ספק: Seasonic P-860 80+ ___עכבר: Razer DeathAdder 2013______________________________זכרונות: Corsair Vengean…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מתלבט איזה מהשניים לקנות http://www.tms.co.il/product/16420 https://www.wellcom.co.il/GTX-1060-6GT-OC?search=1060&category_id=0 איזה ממליצים? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, בכוונתי לרכוש מערכת מחשב חדשה שתחובר למסך Dell U2410. הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920x1200. המעבד יהיה Core i5-750. השימוש: Office, Internet, סרטי HD ועיבוד תמונות - משחקים מעט מאוד ועם דרישות איכות לא גבוהות. האם הכרטיס הנ"ל ייתן ביצועים טובים, בתקציב הזה (לשים לב לשיקולי צריכת מתח ופליטת חום גם כן)? יש טעם לרדת ב- spec ולקנות 5670? יש טעם לקנות את ה- gtx250/260 של המתחרים ולוותר על תכונת directx11 בהנחה שאין איזה תוספת ב- Performance? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Nvidia is ‘excited’ about ‘Pascal’ and next-gen process technologies. Jen-Hsen Huang, chief executive officer of Nvidia Corp. said this week that he is excited about the company’s next-generation graphics processing units code-named “Pascal” as well as next-generation process technologies. Nevertheless, while the CEO of Nvidia is confident of the company’s roadmap, he notes that current-gen “Maxwell” family of GPUs is only beginning its journey. “We have got lot of great surprises for you guys and I am excited about our next generation GPUs,” said Jen-Hsun Huang during quarterly conference call with investors and financial analysts. “But right now we are enjoying rampin…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה טלויזיה בקרוב, ואני חייב לדעת מה הבדל בין התדירויות האלה מה זה מייצג ? האם השינוי הוא משמעותי האם הוא אפקטיבי בכלל. למה ההבדל במחיר הוא פי 3 ???? האם ההבדל נראה לעין או שזה סתם משהו שפועל מאחורי הקלעים ואפשר גם בלעדיו עד כמה שאני יודע PAL זה 24Hrz ו NTSC זה 30Hrz האם יש קשר ?????? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש לשימוש משחקים כבדים עכשיו אני לא מעוניין בכרטיס "ספינת דגל" אלא משהו פחות מזה עכשיו את 4870 1G עולה ב1300 את 4850X2 1G עולה 1600 שקל ו GTX260 896MB ב 1530 כמובן מיועד למסך עם רזולוציה של 1920X1200
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מרכיב מחשב מכל מיני חלקים שזרוקים אצלי בבית... כרגע יש לי שני כרטסי מסך ואני לא יודע מי מהם כדאי לי לשים. יש לי: dfx Voodo 3 3000 64mb ו nVidia GeForce 2MX 32mb אין לי מושג מי מהם יותר טוב, יותר חזק או יותר עמיד.. תעזרו לי לבחור... בתודה ניר
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים ... אני רוצה לממש את חיבור ה SLI שלי לאחר קניית המחשב שלי סוף סוף כמו כן אני מתלבט לדוגמא : [אני מאוד רוצה GTX אבל המחיר ... המחיר גומר אותי ... 2900-3500 ש"ח עדיין כבד עליי... ] 8800GTX VS 8600GTS X 2 SLI מה עדיף ? מה האפשרות הטובה ביותר כיום לסביבות ה 1500-200 ש"ח לחיבור של SLI אמרו לי שעדיף תמיד SLI אבל זה קצת מסובך אשמח לשמוע את החריפים שבכם תודה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: Arctic Cooler i11. קשיח רגיל, Seagate Barracuda 2TB השאלה שלי היא כזאת: אם אשדרג כרטיס, אני אראה שיפור משמעותי? כי במשחקים חדשים אני כבר מתחיל לוותר פה ושם על MSA וכו'. כרגע אני משתמש במסך LG IPS235V FHD ולא מתכוון לקנות חדש עד שיפסיק לפעול. מומלץ לשדרג? לחכות לדור חדש של כרטיסים? במידה וכן התקציב הוא עד 2K (מוכן לחרוג קצת). תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-