כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לפני מספר ימים באמצע צפייה ביוטיוב המחשב קרס ולא הצלחתי להעלות את Windows מספר רב של פעמים - המחשב מאתחל את עצמו בשלב טעינת הדרייברים בצורה אינסופית. ניסיתי להתקין מספר גרסאות של הדרייבר של כרטיס המסך (GTX 470), אבל הצלחתי להעלות את Windows או במצב safe mode או כאשר לא מותקן שום דרייבר של הכרטיס. בנוסף, אפילו ב- safe mode יש ארטיפקטים - נקודות אדומות קטנות. מחיפוש קצר ברשת הבנתי שיש מצב לא רע שהכרטיס שבק חיים. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עד 1800 ש"ח פחות או יותר. המערכת שלי: AMD Phenom II X4 965 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill F3-12800CL8D-4GBECO 2x2GB Noctua NH-D14 Inno3D GTX 470 Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB Seagate ST3000DM001 3TB Seasonic M12II-620 620W C…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול רכשתי את ה-Gigabyte RTX3060 Ti Gaming OC Pro rev 3.0 ביד 2 בכל הכנות לא ידעתי למה לצפות ביקורות ביוטיוב ושל יודעי דבר די דיברו בעד עצמם וציינו שאכן מדובר בדגם טוב שעבר לא פחות מ-3 שידרוגים על מנת לסגור את כל הפינות האפשריות: גודל פיזי. שינוי במופסטים. שינוי בקר מאווררים. די הופתעתי שקיבלתי את הקופסה - גדולה מאוד ונראית כמו קופסה של כרטיס מסדרה גבוהה יותר. כמו כן, גם הכרטיס מגיע עם קירור מאוד גדול ביחס לתפוקת החום שלו ועל זה אדבר בהמשך. כשפותחים את הקופסה קיים רק את הכרטיס בלי שומדבר נוסף, כמו שאומרים straight to business הכרטיס מגיע בצבע שחור אפור עם בקפלייט אפור מטאלי עם כיתוב GEFORCE RTX, הבקפלייט צמוד לגב הכרטיס מה …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הערוץ הבא ידוע בתור ערוץ שאומר ישירות מה שהוא חושב, לא התחשבות ביצרנים או מותגים, מה שמאפשר לו להיות כנה עד כאב. והפעם הערוץ לקח את הנושא של סטגנציה וחמדנות בתחום המאיצים הגרפיים ומראה לנו איך מדור לדור המחירים עולים, השיפור בביצועים פר דולר יורד, עד למצב בו שוק כרטיסי הביניים (200$ ומטה) נעלם לחלוטין כיום. לדעתי מרתק:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
8800GTS החדש שמבוסס על G92 יושק ב19 בנובמבר. מה ההבדל בינו לבין הישן? ה8800GTS החדש הוא 65 נ"מ,בקר 256 ביט, צורך פחות חשמל, קריר, 128 מעבדי סטרים כמו GTX ו 512MB ה8800GTS הישן כולל 640MB, ו בקר של 320 ביט. מעניין לראות באנצ'ים איך ההבדלים משפיעים במשחקים. מקור: .expreview.com
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד e8400 זיכרונות 4gb ׁ( אני רוצה להגדיל ל 8GB ) כרטיס מסך he 4800 לוח אם p5q. Asus ספק כוח סיסוניק 500 וואט BIT 64 WIN 10 אני רוצה לשדרג אותו ל R7 260X מה דעתכם ? BIT
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט ביניהם..אם תוכלו להגיד לי מה אמור להיות הבדל המחירים והבדל האיכויות ביניהם אני אבחר... 1 Gainward Geforce 6600 GT Ultra/1980 PCX 256MB 2 PCX - Radeon X800-GTO2 (400/980) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Sapphire Retail - 3Y Warranty
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימוש העיקרי הוא למשחקים. (חלקם באינטרנט) התקציב למסך הוא עד 1400 במקרה הגרוע, 1200 במקרה הטוב. כרטיס המסך שחשבתי עליו הוא 6600GT או 6800. (PCIE) אבל נראה שPCIE של 6800 עולה 350$! כך שזה יותר מידי. דרך אגב, את כרטיס המסך מביאים לי מארה"ב, כך שאני גם זקוק להמלצה על יצרן. (עדיף כזה שיש סיכוי לפתוח צינורות וכ"ו) תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי פה נושא לא מזמן והמליצו לי על הכרטיס הזה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 מאחר ואני מחכה כבר זמן מה שהוא יהיה במלאי, נמאס לי כבר לחכות, חיפשתי עוד קצת באתר וראיתי את זה:http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1347 אני רוצא ליסוע מחר לחנות ולהביא אותו. מה אתם אומרים, שווה לא?! איך הקירור שלו?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל כמה זמן בערך יוצא DX חדש? אחרי שיוציאו DX10: כמה זמן בערך יעבור עד שיצא DX חדש? מהרגע שהוציאו DX8: כמה זמן בערך עבר עד שהוציאו DX9? שאלה חשובה.... *אל תגידו לי לחפש את התשובה בחיפוש של הפורום כי לא מצאתי.... (וחרשתי על זה)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המשתמשים שוב כועסים על NVIDIA, הפעם בשל החלטה לדרוש הרשמה והתקנת תוכנה ייעודית לקבלת דרייברים המלווים את השקות המשחקים הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/דרייברים-למשחקים-העדכניים-ביותר-רק-דר/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני עובד הרבה בתלת מימד רנדרים עריכה גרפית בפוטושופ ורציתי לדעת האם מישהו התנסה בכרטיס המסך הספציפי הזה לאפליקציות של PHOTOSHOP +3D MAX המפרט הוא כדלהלן כונן דיסקטים SONY Floppy 1.44MB צורב DVD 2X מסך לוח אם Gigabyte GAP35CDS3 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb-Stepping G0 דיסק קשיח 1 Western Digital 500GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD דיסק קשיח 2 Western Digital 80GB 7200 rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD זיכרון מחשב OCZ GOLD 667Mhz 4x1GB DDR II כרטיס מסך QUADRO FX 1400 קירור ARCATIC COOLING-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.hkepc.com/bbs/hwdb.php?tid=678406&tp=geforce7900gto-msi&rid=678406 נראה כרטיס משתלם ביותר בעיקר שאפשר לעשות לו OC ל 7900GTX ולקנות אותו ב 250$
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי (5200 FX) לא מצליח ממש להריץ את המשחק הזה חלק ונראה לי שאני יצטרך לשדרג. העניין הוא שאין לי יותר מדי כסף לשדרוגים כרגע ופשוט רציתי עצות לגבי איזה כרטיס מסך אני יוכל לקנות במינימום כסף, שיהיה AGP ושיוכל להריץ את המשחק הזה. בדרישות של המשחק, זה מה שרשום שצריך ככרטיס מסך שיוכל להריץ את המשחק חלק: Graphics card with 256 MB RAM, DirectX-9 compatible, with Pixel/Vertex Shader 3.0 support: (nVidia GeForce FX 6600 or higher or ATI Radeon X800 or higher) זה לא אומר לי יותר מדי, אז בתקווה אתם תוכלו לייעץ לי מה כדאי לקנות. ובאופן כללי הייתי מעדיף כרטיס של ATI כי nVidia עושים לי בעיות עם הTV-OUT. תודה
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים ... אני רוצה לממש את חיבור ה SLI שלי לאחר קניית המחשב שלי סוף סוף כמו כן אני מתלבט לדוגמא : [אני מאוד רוצה GTX אבל המחיר ... המחיר גומר אותי ... 2900-3500 ש"ח עדיין כבד עליי... ] 8800GTX VS 8600GTS X 2 SLI מה עדיף ? מה האפשרות הטובה ביותר כיום לסביבות ה 1500-200 ש"ח לחיבור של SLI אמרו לי שעדיף תמיד SLI אבל זה קצת מסובך אשמח לשמוע את החריפים שבכם תודה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד טוב נתחיל מהקישור https://www.amazon.fr/gp/product/B071CQ5LRV כרטיס מסך SAPPHIR PULSE RX580 8GB ב930 שקלים אחרי משלוח ומיסים. למהירי החלטה, אני לא יודע אם מדובר בטעות באתר או במחיר חדש. אבל עם הקטע של כורי המטבעות, כנראה שלא ישאר הרבה זמן במחיר הזה. לצורך השוואה, הכרטיס נמכר ב1400 שקלים ביד שנייה באיביי https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=RX580&LH_Complete=1&LH_Sold=1&rt=nc&_trksid=p2045573.m1684 ולמה אני אומר למהירי החלטה? כי אתמול הדגם NITRO + נמכר ב260 אירו והיום בבוקר עלה ל400 אירו. http://imgur.com/a/SXJTF אישית הזמנתי, בכל מקרה אם זאת טעות ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמה שקראתי על כך באינטרנט עדיין לא הבנתי מה עדיף ,בדרייבר של הכרטיס מסך או במשחקים או פעם ככה ופעם ככה. יש לזה תשובה משמעית?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-