עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by OPQ,

שלום כפי שהבנתם מהכותרת אני מחפש כרטיס מסך AGP X8 שירץ לי כמה שיותר משחקים על הגדרות פחות או יותר הכי טובות! אני מתכנן לקנות בעתיד מחשב שיתמוך בVISTA אבל לבנתיים אני צריך כרטיס מסך אז בבקשה תעזרו לי כי חרשתי את אינטרנט בהשואות של כרטסי מסך ולא כול כך הסתדרתי!. הסוכם שאני מוכן לבזבז - עד 1000 *תודה לעוזרים וסליחה על זה שכולם פותחים נושאים כאלה *עריכה* וחיפשתי באשכולות אחרים וזה לא עוזר לי כול כך

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Crash5,

שלום לכם. אנוכי מתלבט האם קנייה של כרטיס ATi Radeon 9500Pro תיהיה כדאית למחשב כמו שלי. אנא, העיפו את מבטתכם אל המפרט שלי. המחשב שלי די חלש אפשר להגיד, לכן אני מאוד מתלבט אם שווה לי לרכוש את הכרטיס. מבחינת תקציב אין בעיה. אם דעתכם שלילית בנושא אנא נמקו איזה כרטיס יהיה מתאים יותר למחשב שלי. נ.ב לא מתוכנן שידרוג של המחשב בקרוב.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dotan922,

קניתי שלשום מחשב חדש, התקנתי משחק (עדכנתי לדרייבר החדש) ובאמצע המשחק הוא נתקע כזה ויש נקודות צבעוניות על כל המסך... ראיתי במדריך ל RIVA TUNER שתי תמונות עם ארטיפקט ב CORE ותמונה לארטיפקט ב MEMORY מה שיש לידומה לתמונה של הארטיפקט ב CORE http://resources.iopanel.net/guides/...cardoc/mem.jpg איך לסדר את זה? פשוט ללכת ולבקש חדש?(אחריות) ד"א מזה ארטיפקט?? תודה לעוזרים לא עשיתי OC

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eranisra,

שלום, מתלבט איזה מהשניים לקנות http://www.tms.co.il/product/16420 https://www.wellcom.co.il/GTX-1060-6GT-OC?search=1060&category_id=0 איזה ממליצים? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Gigabyte מצטרפת אל טרנד העיבוד הגראפי שמתבסס על תקן התקשורת המתקדם של אינטל, ותקווה לבלוט בשטח עם מוצר שמגיע כשהוא כבר מוכן לשימוש לכתבה

6. Started by yoakall,

אני בשלבי רכישת מחשב בזיגזג.. (אתלון 3000 64 ביט.. ) ובהתחלה הם הציעו לי את ה 6800le אבל כשבאתי לקנות הכרטיס נגמר להם והם מציעים לי 6600gt שהם טוענים שהוא יותר יקר .. אבל הם מציעים לי באותו מחיר.. הם הראו לי מבחני ביצועים וניסו להוכיח לי שהכרטיסים כמעט זהים אולי אפילו ה 6600gt יותר טוב.. האם הוא באמת יותר טוב..?..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by stojakovic,

יש לי לוח אם תומך AGP ולכן אני צריך כרטיס מסך לAGP ולא מסדרת 6XXX של אנבידיה. למה לא? כי הלוח אם שלי מבוסס צ'יפסט של סיס, ולפי מה שהבנתי, יש בעיות תאימות קשות, ועדיף לא להסתכן. בגלל זה, אני צריך כרטיס מסך של ATI. (לא שזה נורא כל-כך) כל מי שעומד להציע לי לעבור לpci-e שישכח מזה. למה? קודם כל, המעבד שלי בסוקט 478 וכל הלוחות של ה pci-e עם ה 478 גם נדירים מאוד, גם יקרים מאוד, גם ישנים מאוד, גם של חברות מעפנות ובקיצור- לא. ולקנות לוח אם חדש ומעבד חדש, זה כבר מחשב חדש, ואת זה אני אעשה בעתיד. לכן האופציה היחידה שלי היא כרטיס מסך לAGP של ATI שיחזיק לי לתקופה של שנה- שנתיים. עכשיו, האופציה המועדפת שלי היא ה X800GTO. אבל... יש לי 2 התלבטויות עיקריות. 1. האם ה X1600PRO לא יותר עדיף? …

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI מובנית ולא עם מתאם ומצאתי את הכרטיס מסך הזה: Sapphire HD 4850 512MB Vapor-X GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E. האם זה כרטיס חזק ושקט? אם לא אז תתנו לי כרטיס מסך אחר בתקציב של 800 ש''ח מKSP וזה שאר המפרט: מעבד: AMD Phenom X3 8650 2.3GHz L2 1.5Mb L3 2Mb AM2 Box לוח אם: ASUS M4A78 Pro AMD 780G+SB700 AM2+ זיכרון: OCZ 2GB Kit DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR8002GK כרטיס מסך: 8500GT ספק כוח: Enermax Liberty 500W זה מחשב שאמור להריץ על LCD 37 אינץ' FULL HD.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שמתי לב שבזמן האחרון, אין לי מושג ממתי בדיוק הטקסט על המסך נראה מרוח וחלקו קשה לקריאה, יש לי מסך מאג 17" 786PF. נתקלתי בנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=198437.0 משום ששם מדובר במסכי LCD ולי יש CRT האם כבל מאריך משפיע פה כמו ששם או שפשוט המסך מזדקן..?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by rofben,

אני קונה מחשב לגרפיקה 2D ואני רוצה לקחת GTX460 (אך ורק בגלל ההאצה). האם זה שווה את זה או לא? ??? תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by andrei21,

יש לי כרטיס מסך 7950gx2 oc של XFX עם 1gb זכרון (כרטיס מסך כפול) בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by ballcall2,

אני בהתלבטות עם לבסס מערכת מחשב חדשה על הכרטיס hd6950 כי יש אותו כרגע במחיר של איזה 1400 ש"ח. נראה לכם הוא מספיק חזק בשביל רזולוציית fhd או כדאי ללכת עבר על איזה 6850 crossfire שאמורים לתת ביצועים יותר טובים, אבל יכול להיות Micro-stuttering?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אין לי כ"כ מושג בכרטיסי מסך והרבה זמן לא התעדכנתי בנושא... אשמח לשמוע איזה כרטיס מסך "מספק את הסחורה" בסכום של 350-400 ש"ח. תודה לכם. *עריכה#1 (12:21) כרגע ראיתי ב-NetAction בב-400 ש"ח כרטיס GeForceFX 5200 , רציתי לשמוע את דעתכם לגבי הכרטיס ולגבי המחיר. *עריכה #2 (12:25) כרגע ראיתי את אותו כרטיס, רק של חברת Asus , באתר אחר ובמחיר 407 שקלים, כאשר ההבדל שאני רואה ביניהם הוא 50MHZ בזיכרון DAC לטובת ה-ASUS. רציתי לדעת אם התוספת הזו של 50MHZ באמת משמעותית?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. בקרוב אני קונה מחשב חדש לשימוש משחקים כבדים עכשיו אני לא מעוניין בכרטיס "ספינת דגל" אלא משהו פחות מזה עכשיו את 4870 1G עולה ב1300 את 4850X2 1G עולה 1600 שקל ו GTX260 896MB ב 1530 כמובן מיועד למסך עם רזולוציה של 1920X1200

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ¥«::Ru§§iaN_BoY::»¥,

שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימיים בקרובים והוא מתלבט בין שני כרטיסים . 9800GTX או HD3870 X2 מה מהם יותר משתלם למשחקים מה יותר חזקק? מה פחות מתחמם? מה יותר שקט? תמליצו לי חברה

16. Started by Miros,

אני מתבלט בין 1950XT 256 לבין 1950PRO 256. אני יודע שה-XT יותר טוב, אבל הוא עולה 600 +- יותר. ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את זה. כי אני רוצה לקנות גם מסך LCD. ההבדלים כל כך גדולים ביניהם?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. המחשב לא משמש למשחקים רק לסרטים בHDMI אחד לכיוון טלויזיה FHD ועם הHDMI השני לתיכנות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Vatos-Locos,

היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by jambo222,

מעבד e8400 זיכרונות 4gb ׁ( אני רוצה להגדיל ל 8GB ) כרטיס מסך he 4800 לוח אם p5q. Asus ספק כוח סיסוניק 500 וואט BIT 64 WIN 10 אני רוצה לשדרג אותו ל R7 260X מה דעתכם ? BIT

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by guy_b,

הנה קישור http://www.vr-zone.com/?i=2667&s=1 . נראה טוב נחכה לראות מה התגובה של NVIDIA.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הידוע בשמו unreal engine. עבודה שהתחילה בשנות ה- 90 והגיע בצעדים אחר צעדים עד למקום שהגיע היום, תהנו לראות עד לאן הדבר מגיע. לא נותר הרבה בכדי לקבל full cinematic real time rendering in RT

22. רכשתי ספק כח המחזיק את המערכת הבאה : מעבד: I7 7490 זכרונות : G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz לוח אם : gigabyte h97 gaming 3 אין אוברקלוק (כמובן H97...) השאלה היא אם ארצה לשדרג איזה כרטיס מסך יכול להחזיק הספק הזה ומאוד מעניין אותי לאיזה כרטיס מסך שווה הליבה הגרפית שנמצאת ב I7 4790 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ערב טוב לחברי הפורום . כרגע ברשותי המפרט הבא : I7-4790 Gigabyte GA-H87-D3H FRACTAL DESIGN R5 FSP HEXA+450 DELL MONITOR 24' 1920*1200 וכרטיס מסך מובנה. ברצוני לרכוש כרטיס מסך חיצוני למשחקים. התקציב עד 1300 ש"ח איזה כרטיס יתן לי את הביצועים הטובים ביותר בהנתן החומרה הקיימת ? תודה מראש.

24. Started by Eonblueapoc,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס מסך חדש למחשב שלי, מעוניין להריץ משחקים חדשים שיוצאים על הגדרות גבוהות ככל שניתן עם המפרט הבא: i5-3470 3.5ghz 16GB RAM ASrock B75M Enermax 550W כרגע יש לי 660GTX שכבר לא עושה את העבודה רזולוציה 1680X1050 התקציב גמיש - 1500+- (מעדיף לחסוך כמה שאפשר)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים