כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שטות של שניה בטיפול בקרבי המחשב עלתה בשבירת אחד מכנפוני המאורר של הכרטיס (Inno3d GF-GTS250-Green). היכן ניתן למצוא מאורר מקורי/חלופי לרכישה? מה צפוי להיות הנזק לכיס?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כנראה בקרוב למחשב החדש שלי אני יקח את ה7950 של XFX עכשיו רציתי לדעת אם שווה להשקיע 400 שקל מהדגם הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5485 לגדם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5482 והאם הספק הזה יכול לחזיק את הכ. מסך הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה למישהו שהולך לעבוד ב Auto CAD ומקום העבודה שלו משלם על המחשב: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 5960X 3.0Ghz 20MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI X99S SLI Plus LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 7885-002R 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR4 2400Mhz PC4-19200 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך PNY Quadro K4200 4GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort DVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Green WD10EZRX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 650W 80+ Gold…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
א. RADEON 9000 ב. GF 3 TI 500 ג. RADEON 8500 מי מהם הכי חזק ומי הכי חלש?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מפרט: p55-us3l 4gb i5 750 hec 550 PC 5750 1GB WIN7 64 אז ככה: בעיות כאלה: 1.חץ בגדול ענק! 2. FLASH PLAYER זורק מסך שחור ונתקע 3.בסרטי HD(ולא רק) אותו סיפור! במשחקים עד עכשיו לא נתקע! דרייבים חדשים הותקנו בהצלחה! מבקש עזרתכם! תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס שבנושא, של חברת לד-טק אבל החיבור שלו לא תואם לא לPCI-E ולא ל AGP אז מה הסלוט שלו? הוא נראה כמו PCI רגיל ולא של כרטיס מסך (וזה לא נראה כמו כרטיס הרחבה אלא כרטיס מסך שרשום על המדבקה A7600GT ).? תודה לעוזרים.!!!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני מעונין לקנות מחשב למשחקים ברמה בינונית ומעלה. כרגע אני מעונין באחד משני הכרטיסים הבאים אך עדיין מתלבט: ZOTAC GTX 260 או GIGABYTE GTS 250 האמת שלפי מה שידוע לי ההבדלים לא בשמיים, אבל מישהו בכלל מכיר את החברה הזאת ZOTAC? איך היא? אני מפחד שהכרטיס לא יישרף אחרי חודשיים בכללי, איזה קירור יש לכרטיס? ואיזה מביניהם אתם הייתם לוקחים ולמה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ערכתי מה שהיה, עכשיו אני מעוניין בהמלצות לCRT בסביבות ה1500-1700 19 אינץ' והמלצות לLCD 17 אינץ' ב2500 אבל לא יותר ובנוסף לזה יש לי שאלה, האם מסכי LCD כאלה יהיו טובים למשחקים? כי אני בעיקר משחק במשחקים ברזולוציה של 800*600 או 1024*768 ושמעתי שלמסכי LCD מסויימים יש בעיות עם הצגת משחקים ברזולוציות כאלה כי זה לא הnative resolution שלהם, מה שזה לא אומר... בעקרון אני מעדיף לקנות CRT אבל אמא שלי מתעקשת על LCD אבל אם תגידו שזה באמת לא יראה טוב ברזולוציות אחרות (ובמשחקים בעיקר) אז אני חושב שאני אצליח לשכנע אותה, אבל אל תגידו סתם אגב, יש לי אפשרות לקנות LG L1730S בבערך 2200 ש"ח,שווה? מסך טוב? שוב, השימוש העיקרי הוא למשחקים עריכה: ומה אתם אומרים על המסך הנ"ל (1730S) לא למשחקים?…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
LOL מה זה אמור להיות? יש לי ati r9500 pro אי אפשר לתקן את הבאגים המוזרים האלה? (האיכות גרועה בגלל השתמונה היאJPG)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפשר להשיג רדאון 9700 באיביי שישלחו לי מארה"ב, השאלה שלי היא האם זה שווה, אמין וכו' מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, אני מתכנן בשבועיים הקרובים להזמין מחשב חדש, אני מתלבט בין שכני הכרטיסים הנ"ל: http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&family=23 http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/specification.asp?pronameid=313&lineid=1&act=2 אני כנראה אקנה את המחשב מזיג זג ושימו לב להבדל בין המחירים : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_535&products_id=5277 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_535&products_id=5330 הLEADTEK הוא 640 MB לעומת הEVGA 320 וההבדל ביניהם הוא 40 שקלים! למרות שהגרסה הזאת של הEVGA היא SUPERCLOCKED אשמח לקבל תגובותיכם.
-
- 33 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה יכול לשמש הכרטיס מסך הזה? לפי המפרט הטכני שלו נראה לי שאפשר להטיס איתו מטוס. איזו אפליקציה מצריכה כרטיס כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מעבד i5 2500K ולוח מסדרת Z77 עם טכנולוגית Virtu MVP, יש לי שאלה קטנה שלא הבנתי: האם MVP עובד אך ורק עם מעבדי Ivy או שהוא עובד גם עם מעבדי Sandy?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אצטרך בבקשה עזרה לגבי קריסה של הכרטיס הנ"ל. קניתי מלפני שבועיים את הכרטיס מדגם ג'יגהבייט, 2gb,gddr5,265 bit. פתחתי אותו ל6970 ללא כל בעיה, הריץ לי משחקים והכל היה תקין עד לרגע שבו עדכנתי את הדרייבר ע"י windows update(אני חושב שזה היה הגורם לתקלה..) ישר לאחר מכן, בכל פעם שהדלקתי את המחשב, המערכת קרסה בדיוק בשלב שלאחר starting windows. לדעתי הבעיה היא בדרייבר, כי בsafe mode המחשב עובד תקין, וגם כאשר אני עושה uninstall לדרייבר דרך הdevice manager המחשב עולה ללא כל בעיה. ניסיתי להעלות את הגיבוי של הביוס שלקחתי מלפני פתיחת הכרטיס - לא עזר. אח"כ ניסיתי לעדכן את הדרייבר דרך האתר של ati ולמרבה הפלא הכל חזר לעבוד, אז ניסיתי לפתוח שוב את הכרטיס - ומאז שוב חזרה הקריסה בעצם. ני…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך ניתן לבדוק האם יש לי סלוט AGP או PCI וכמה כאלה יש לי במחשב וכמה פנויים בלי לפתוח את המחשב? בבקשה צריך תשובה דחוף!!!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא : מעבד : core2duo e6300 לוח אם : asrock via 880vm עם יציאת AGP x8 וגם יציאת pci express x4 זכרון :kingston ddr2 800 2 giga ספק כוח : ezcool 500 watt real + blue led כרטיס מסך : agp ati radeon xt1950pro 256mb מסך : asus pw191 אינץ19 הייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך הישן עם היציאת AGP בכרטיס מסך חדש ביציאת Pci express/ התקציב עד 1000 ש"ח - הייעוד - משחקים תודה מראש לממליצים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון שמסך דק לא טוב למחשב למטרת משחקים וסרטים ....? כי אני רוצה לקנות מסך של LG ודוד שלי אומר לי שמסך דק לא טוב למשחקים ולסרטים במחשב וכו' והוא מתאים רק לעבודה משרדית המלצות ועזרה בבקשה?
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מישהו יודע מתי הכרטיס GTX 960Ti יוצא , גם בערך חודש יציאה או משהו כזה ? (או כרטיס אחר שנמצא בניהם) הבעיה היא שאני רוצה כרטיס בין ה 960 לבין ה 970 כי וואלה ההבדל כסף בניהם די גדול וזה מרגיש לי שאם אני קונה את ה 970 זה יקר מידי ו 960 זול ואני לא רוצה כרטיסים של הסדרות הקודמות שלהם וגם לא מעוניין בAMD אז אולי יש איזה כרטיס חדש של הירוקים שעתיד לצאת ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב לכרטיס מסך הוא בסביבות ה-+-2000 שקל,או באילת בסביבות ה 1600-1800 אני חשבתי על ה gigabyte gtx 970 gaming מה אתם חושבים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי את ה vtuner2 וראיתי שיש גירסה חדשה של ביוס לכרטיס מסך שלי אז חשבתי לעדכן ואולי זה יסדר לי את הבעיה עם החיבור ליציאת טלוויזיה. אחרי שאני עדכנתי עשיתי ריסטרט והמחשב כבר לא עלה. האם יש דרך לתקן... ? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דגם הביניים המלהיב של NVIDIA יהיה זמין בעיכוב של שבועיים מן המועד המתוכנן - על מנת לתת לשותפות השיווק עוד קצת זמן היערכות ובתקווה למנוע את האכזבות אשר ליוו את השקעות ה-RTX 3080 וה-RTX 3090לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
בכותרת .....
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יקצר קניתי לא מזמן gtx650 כרטיס מסך מעולה זול עושה את העבודה crysis 3 בתלת מימד עבד לי על איכות ממש גבוה וחלק far cry3 ו the witcher2 על איכות הכי גבוה רץ חלק! קניתי את הכרטיס מסך במחיר 780ש''ח בידיעה שהמחיר שלו הולך לרדת ושאני מתכנן למכור אותו ולקנות משהו טיפה יותר חזק שיחזיק לי לעוד הרבה מאוד שנים, בנאתיים הכרטיס מסך הזה ממש מספק אותי ואני קצת מתבאס למכור אותו אבל זה היה התוכנית שלי כי קניתי מחשב שיש לעוד חמש שנים לפחות אז השאלה היא האם שווה למכור את ה gtx650 ביד 2 נגיד ב-480 ש''ח ולקנות gtx660 שעולה כפול מה gtx650?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-