כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ראיתי בכמה אתרים של חנויות שניתן להשיג(כביכול?) כרטיסים מסדרת הGTX700 ואפילו GTX600. אולי כמובן זה סתם מופיע באתר והם פשוט לא מחקו את זה. האם הם עדיין מיוצרים, או שמדובר בשאריות?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לפני שאני קונה רציתי לדעת אילו דגמים נחשבים שקטים ואילו רועשים יחסית בדגמי ה6600GT? אני כנראה הולך על pine xfx 6600GT AGP .
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מסך lcd 19 של lg. המעבד e4400box לוח אם: intel dg965ry ספק switching powr supply שלTrendSonic 600w אני בעיקר חושש מהלוח אם ועוד שאלה קטנה לי אליכם האם המעבד לא יעשה לו צאוור בקבוק? אל תשימו לב בבקשה אם כתבתי משהו לא נכון אני עדיין חדש פה בפורום אני מבקש שתתקנו אותי. והכרטיס כמו שאמרתי הוא 4850 hd shappire שיש לו 512 mb ddr3. התקציב שלי לכרטיס הוא 800 ד"א
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך מסך שישרת אותי נאמנות למשחקים בעיקר... תגידו איך המסך הזה של פרויו DX-997M ? יש למשהו פה.. אני רוצה לדעת איך הוא...
-
- 10 תגובות
- 849 צפיות
-
-
צורכי קניית המחשב ומטרתו- שימושי המחשב- משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD .מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. טוב פלוס פלוס ). עריכה גרפית באופן תדיר תוך שימוש במספר תוכנות בו זמנית. כולל תוכנות גרפיות כבדות יותר של גם של עריכה למיניהן ואנימציה ( כולל שימוש של מישהו נוסף שמשתמש בתלת מימד , בCUDA ורנדור ) מ-KSP בלבדדדדדדדדדדדד אני יכולה. כי רק מאיזור חיפה קריות. מה מבין כרטיסי מסך אלו ( אני יכולה רק בתקציב עד 1200-1300 , ומעוניינת ב- NVIDIA ולא AMD) הכי כדאי ומומלץ? מה ההבדל ביניהם? http://ksp.co.il/?li...8..26381..25963. מה ההבדל בין 2 כרטיסים אלו, ואם הבחירה ביניהם מה כדאי? http://ksp.co.il/?li...e=.25963..25961. יש איזה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מדיי פעם אני רואה פה ושם אנשים שאומרים שהם התקינו dx9 ולפני זה היה להם dx9.0a אז אי לא מבין יצא כבר הfinal או שעדיין הגירסא הכי חדשה היא alpha? תודה 8)
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לצורך שימוש משרדי, אני מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך כאלה במחשב לצורך חיבור 4 מסכים. להלן לינקים למוצרים: http://skypc.co.il/pl_product~4260183360698~8~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~T93GS512~8~0.htm תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
זה הכרטיס שברשותי..הוא מאוד חם ומתחמם ממש ממהר..מידי פעם שאני משחק המחשב ניכבה לגמרה! אני בטוח שזה בגלל שהכרטיס מסך התחמם יותר מידי! בלי מאמץ הוא על 80 טמ! חשבתי לשפר את זה עם גוף קירור אני צריך המלצה וכמובן שיתאים! יש Arctic Accelero L2 Pro VGA Cooler ב80שח שווה? Arctic Accelero L2 PLUS VGA Cooler כנל זה אותו מחיר ! ויש את Arctic Accelero TWIN TURBO PRO Dual Fans VGA Cooler 160 שח קפץ המחיר השאלה מה באמת שווה תמליצו לי בקשה! ;D
-
- 61 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קיבלתי את הרדאון לפני יום יומיים . בקופסת הRETAIL. דבר ראשון עצבן אותי שלא קיבלתי את הבאנדל (SOFII +POWERDVD) ודבר שני , בצד השני של הכרטיס (איפה שאין את הGPU). רשום במין פס לבן דק : Complies with Canadian ICES-003 ואז ליד רשום - Class B מה שמאוד עצבן אותי , כי בדרך כלל Class B זה סוג פחות טוב. מה שבאתי לשאול זה אם זה באמת משנה ה CLASS הזה ? דבר שני . הרצתי 3DMark 2001 בDefault Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 6500 נקודות. אחר כך הרצתי 3DMark 2003 ב Default Setting על CATALYST 3.4 (בלי AA או AF) וקיבלתי 4500 איך זה יצא ככה ? אני יודע ש6500 יחסית ל2001 זה נמוך ו4500 יחסית ל2003 זה גבוה. למה זה ככה ? המפרט שלי (זמני עד למחשב החדש) Pentium 3 1…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לומר שכרגע יש לי כרטיס מובנה של הלוח והוא באמת לא נסבל אני משחק מישחקים פה ושם ממש לא יותר מדי רצוי מהחנות KSP כי יש אחת בראשון ונוח לי ללקנות משם עכשיו תמליצו על כרטיס שעולה כמה שפחות ויכול לסחוב מישחקים ככה מדי פעם יש לומר שהוא לא צריך להפעיל את המישחק בצורה מושלמת אלה שיעבוד נחמד לפני זה היה לי גיפורס 4 440MX והייתי מבסוט ממנו עד שהוא נישרף חשבתי על 9550 של רדיאון 128 MB 124 BIT? איך הוא בסדר? איפה יש אותו הכי זול? הלוח תומך רק ב AGP
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי 970 g1 ומעוניין להריץ את wicher 3 ובאטמן החדש על אולטרה על fps מה שיותר גבוה, יש לי מסך 144hz.1080p מתלבט אם להוסיף עוד 970 או להמתין לכרטיס דור הבא. השאלה היא אם יצא כרטיס בודד במחיר עד 3k שיהיה חזק מsli 970? במידה ויצא כזה כרטיס כמב זמן אצטרך להמתין? ראיתי כמה סרטונים על בעיות עם sli, שהצל קופץ וכאלה.. לא זוכר את השם באנגלית.. זה בעיה נפוצה במשחקים החדשים? ובפחות חדשים כמו קרייסיס 3, ובאטמן הקודם, וcompany of heroes 2 אין מגבלה כספית, אבל רוצה להתנהל בחכמה, כדי לקבל את מקסימום הביצועים על החומרה שלי.תודה רבה
-
- 80 תגובות
- 14.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס 6600GT AGP ואני נמצא בהגדרות של הכרטיס בחלק שנקרא performance & quality settings יש שם קטגוריה שנקראת image settings וניתן לכוון לאחת מהקטגוריות הבאות: performance high performance quality high quality באיזה מארבעתם מומלץ לבחור ומה ההבדל ביניהם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס מסך חדש אשמח להמלצות ממכם. גיימינג/גרפיקה(רנדר)/סרטים HD בעיקר נתמקד בעריכה לצורך הענין (AF,3DSMAX,PS,ועוד..) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם כרטיס מסך במחשב שקניתי . המחשב חדש . כנ"ל גם הכרטיס . כשאני מדליק את המחשב ובשנייה שאני מגיע לשולחן עבודה , המסך כאילו מרצד לשנייה ויש קווים אנכיים ...זה ממש לשנייה. כמו כן ,אותה בעייה כשאני לוחץ על האייקון של תוכנת ה-CATALIST של ATI שנמצאת קבוע בשורת המשימות (כשאני רוצה להכנס להגדיר מעבר לתצוגה ל-TV) . האם מישהו יודע מה הסיבה ? הכרטיס אולי פגום ? אולי משהו בגדרות ?למרות שעשיתי התקנת כרטיס דרך הדרייבר המצורף ללא שינוי הגדרות כלשהן . אגב, לא מצאתי עדכון דרייבר שאולי היה פותר את זה , אם בכלל. מישהו נתקל בתופעה ? תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי היום 8800GT משום מה כשאני מחבר את הטלויזיה לכרטיס המחשב לא מזהה את הטלויזיה המערכת: ויסטה 32 ביט לוח אם P35 אינטל Q6600 יש פתרון?
-
- 14 תגובות
- 902 צפיות
-
-
ידוע שיש בעיות עם כרטיסי הRADEON ומשחקי OPENGL שגורמים להבהובים של המסך במשחק. הFIX הזה: WIN2K-XP: http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/wxp-w2k-radeon-7-90-ogl-hotfix.exe WIN 9X\ME: http://pdownload.mii.instacontent.net/ati/drivers/wme-radeon-7-90-ogl-hotfix.exe הבעיה מתוקנת בFIX הזה.
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
האם יש מיסים על ייבוא כרטיס מסך אני רוצה לייבא את הכרטיס מסך hd4870 1GB
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עם אוברקלוק למעבד q6600 ל3.0 ghz ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך? דרך אגב... הכרטיס של פאליט אוברקלוקר טוב?
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
הפעתליתי את ה3DMARK וזה ניתקע לי באמצע.. וזה נתן לי את הדבר הזה.. מה אני עושה.. ואני לא יכול לבדוק טמפרטורות.. יש לי INOD 88GT.. http://www.upfree.net/5873089
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
יש לי Evga 7900gt co ואמרו לי שהוא מגיע לרמה של כמו ה7900gtx zv bfui?
-
- 11 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבעיה שלי היא - יש לי מחשב פנטיום II 450MHZ, לוח אם של ASUS, ולצערי כשניסיתי להתקין את ה NVIDIA GE-FORCE 2 של אח שלי הוא לא עובד כמו שצריך - בBIOS הוא מזהה לי אותו אך כשאני מפעיל את WINDOWS 2000 הוא מריץ את השורה הכחולה של מסך הפתיחה אך כאשר הוא מסיים להריץ אותה המחשב נתקע ויש מסך שחור, רק כאשר אני מפעיל את העכבר (USB) הWINDOWS ממשיך לעבוד - בקיצור - רק כאשר אני מזיז את העכבר המחשב לא נתקע. ניסיתי להתקין את הדרייבר החדש של NVIDIA וזה לא עזר. ניסיתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס עצמו (הדרייבר המקורי) - ללא שינוי. ניסיתי להגדיר IRQ לכל כרטיס בניפרד ולעבוד רק עם הכרטיס מסך, ללא שום כרטיסים אחרים, וניסיתי אפילו לשדרג את הBIOS שלי אך ללא שינוי. ניסיתי לעבור ע…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי פנטיום 3 733Mhz וכרטיס מסך riva tnt2 אני רוצה לשדרג את הכרטיס על מנת להנות ממשחקים חדשים יותר ברור לי שהמחשב חלש אך אין לי כסף לשדרג אותו כרגע הוספת כרטיס מסך מתקדם לא תנצל כנראה את כל תכונותיו השאלה האם תחת תנאים אלו שווה לרכוש כרטיס כגון radon 9100 או ללכת על Gforce 4 בתודה מראש דביר
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-