עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בן דוד שלי מעוניין לקנות מחבר שלו nvidia geforce fx 5500 128MB ב100 בשימוש פחות משנה. ובכרטיס הזה יש bus-width 64BIT, האם כדאי לקנות? ובכלל יש הבדל גדול בין 64BIT ל128? בתודה manor

2. Started by acoca_net,

שלום לכולם. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי כמה שווה בימנו כרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce FX 5700 שנקנה בערך לפני 4 שנים. מצבו של הכרטיס טוב.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  3. שלום ראיתי מפרט בחנות שהכרטיס שם הוא nvidia geforce gt 230 אני לא מצליח למצוא מפרט ליכולות שלו כמו איזה יצאות יש לו מה הרזולציה הטבעית שלו (איזה גודל מסך הוא תומך) וכו' ואם יש הערות כלליות אני אשמח לשמע. בנוסף יש לו נפח ענקי של 1.5 גיגה. אבל אין לי מוסג מה המהירות ערוצים שלו שזה הרבה יותר חשוב לפי מה שהבנתי עד עכשיו. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by aviad_halfon,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT 555M ולאחרונה התחלתי לשים לב שהמחשב מתחמם יותר כדי כשאני מפעיל דברים כבדים שדורשים שימוש רב בכרטיס מסך. אחרי שימוש של בערך חצי שעה במשחק באטמן יצאתי מהמשחק ונכנסתי לתוכנה שמראה לי על כמה מעלות המחשב נמצא והיה כתוב שהכרטיס מסך נמצא על 63 מעלות. רציתי לדעת כמה מעלות זה מצב טוב וכמה זה כבר מעבר לקו האדום? והייתי שמח לדעת אם יש איזה תוכנה שתוכל לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  5. Started by nadav13121,

דברו אלי למחשב נייד למשחקים

6. Started by badsektor,

איזה דגם הכי כדאי\משתלם\מוצלח? ומה ההבדל בין הדגמים? אני קצת נאבד בZAP, הם לא מספקים יותר מידי פרטים. גם הספק שלי גבולי (Seasonic X-460FL), אני אבדוק את המערכת עם הGTX 260 הישן שלי, אותה צריכת חשמל, אם יעבוד אז מעולה, אבל קשה לי למצוא את ההבדלים בין הדגמים, כמו ספרים של איפה אפי. אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי, או להפנות אותי אני אשמח! תודה.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. Started by eldar4455,

טוב אז התארגנתי לי על כרטיס מסך חדש Nvidia geforce gtx 770.. ברגע ששמתי אותו ונכנסתי למשחק ESO המשחק פשוט קורס אחרי כמה דק של משחק.. או שנגיד הורדתי BF4 ומדי פעם המשחק פשוט קופא לי (לא מקורי)..אבל המשחק רץ על אולטרה חלק.. בכל אופן לפני שהבאתי את הכרטיס מסך הרצתי עליו בדיקת מאמץ והכל היה תענוג..מישהו אולי יודע להגיד לי מה העניין? והוא מעודכן דרך אגב.. אודה מאוד לעוזרים..=]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by !elad!,

הנה הכרטיס מסך : Nvidia Geforce NX6200 LE 128Mb זה כרטיס מסך טוב לפי דעתכם?!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by xXaXdXaXrXx,

מה יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  10. דריוורים לכרטיס? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הביקורות מתחילות לזרום על כרטיס הביניים החדש המבוסס על סידרת RTX 3XXX. 400 דולר לכרטיס שממוקם אפשהו בין 2070 ל 2080, לא רע. השאהל האם גם זו תהיה השקת נייר:

12. Started by ilanb0,

ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by coan,

במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??

14. הרבה רעש וצלצולים, לא הרבה חדש אבל פה ושם כמה פנינים. לדוגמא בדקה 30:00 מוצג QUAKE 2 שנתמך ב RT: המנגנון של הפורום משבש את הלינק שאני שם אז הנה הלינק מקוצר: https://tinyurl.com/y7h7jr46

15. Started by oshimi,

כרטיס מסך ASUS ENGTX260 896M באתר של NVIDIA נדרש 500W עבור הכרטיס לפעמים בעת כניסה למערכת ההפעלה הכרטיס מסך לא מזוהה ואז אני רואה תצוגת ברירת מחדל של כרטיס VGA ברזולוציה נמוכה "CAN NOT FIND ASUS GRAPHIC CARD" ולפעמים בצורה תקינה ואיכותית חשבתי שיש בעייה של תאימות בין כ.מסך ללוח אם בדקתי BIOS - תקין , מוגדר כרטיס גרפי ביציאת PCIE x16-1 ( חריץ הכרטיס בלוח אם ) ניסית מערכות הפעלה שונות - עבד לסרוגין כיביתי את התאורה של המארז - עבד לסירוגין *** מסקנה שלי שספק כח חזק יותר יפתור את הבעייה - מה אתם אומרים ???? יש כיוונים נוספים ? יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT מחשב: מעבד INTEL I7-920 2.66Mhz זכרון OCZ 2X2GB 1600Mhz לוח אם GIGABYTE GA-EX58 UD3R ספק כח SPIRE 550W מארז EZ…

16. Started by elad5252,

שלום כרטיס המסך הזה שווה? יש אחד יותר טוב במחיר שלו בערך?

17. Started by יוסףש,

שלום וחג שמח לכולם. התחלתי להתעניין במשחקים כבדים במחשב,רציתי את חוו"ד על הכרטיס הנ"ל,לא החלטתי עדיין איזה משחק אני מעוניין לשחק אבל הייתי מעוניין שלא תהיה שום מגבלה על משחק שאהיה מעוניין לשחק,זאת אומרת שהמשחק ירוץ חלק עם גרפיקה דה בסט,המפרט שלי כזה : מעבד : INTEL CORE I5 3470 זכרון : KINGSTONE DDR3 4X2 לוח אם : asus p8z68-v le ספק כח : זלמן 600 עוד משהו,אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל ,האם הכרטיס ינצל את האיכויות שלו (1440) ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=902007 תודה לעוזרים !

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  18. Started by liloli,

אהלן אנשים. לאחרונה הרכבתי מחשב חדש. וקניתי כרטיס GTX295 של GIGABYTE. בחרתי להתקין מערכת הפעלה WIN XP PRO 64BIT ע"מ שיזהה את הזיכרונות וסתם כי בא לי. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון לכרטיס הזה למערכת הפעלה 64bit . לאחר התקנה אני רואה שווינדוס מזהה רק 896MB (בתמונה). העלתי תמונה של הפרטים של הכרטיס גם מהווינדוס וגם מ-EVEREST התקנתי את המשחק GTA4 וכאשר אני מנסה להעלות את הגרפיקה הוא עוצר אותי ב-896MB זיכרון כמו שמראה הוינדוס. אשמח לשמוע האם הכל נראה תקין בהתקנת הכרטיס לפי נתונים הללו? ומה ניתן לעשות במידה ולא? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

שלום לכולם, משתמשים רבים מסביב לעולם מדווחים על תקלות בכרטיסי סדרה GTX4xx כגון : נעילת מהירות כרטיסי GTX4xx על מהירויות נמוכות. BSOD (Black/Blue Screen Of Death פריזים בזמן משחק או עליית המערכת. עפ"י Nvidia Forums יש דרכים להתמודד עם הבעיות אך לא כולן עוזרות וכי זה קורה בצורה רנדומלית : איטיות ונעילת תדרים : משתמשים החווים איטיות לאחר התקנת הדרייבר -.x266.xx התקינו בעבר את תוכנת השליטה במאווררי הכרטיס מתבקשים להסיר את התוכנה בכדי למנוע איטיות. עפ"י Nvidia forums התוכנה לשליטת מאווררים מתנגשת עם הדרייבר ומורידה את תדרי הכרטיס לערכים נמוכים מאוד. כרטיסי ה-GTX4xx בחלקם חווים Locking על מהירויות נמוכות. דוגמא לכך היתה כאשר משתמש התקין תוכנת Winfox שמגיעה עם כרטיסי Leadtek וחו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by GrimLockI,

שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  21. Started by ha,

קניתי MSI1070 משומש לפני כשנתיים למערכת בבניה, דבר ראשון אחרי התקנת הדריוורים שמתי את ה NVIDIA LED Visualizer כדי לכבות את הלדים המציקים שמפוזרים עם הכרטיס. מפה לשם, בניתי את המערכת שוב ושוב (האצה, קירור, החלפת דיסקים ובקרי RAID) עם התקנת WIN 10 מחדש. ניסיתי השבוע הקמת מערכת סופית (בתקווה...), הכל פחות או יותר עובד חוץ מהכיבוי לדים. חיפשתי ברשת וגיליתי שאני לא היחידי שמתלונן על כך, אלא מה, הפתרון המוצע הוא שימוש ב NVIDIA LED Visualizer אלא שהוא פשוט לא עובד. התוכנה מותקנת ועולה אבל לא מכבה את הלדים הדפוקים! מישהו יודע איך פותרים את זה? -תוכנת LED Visualizer מעודכנת שעובדת? אני לא מצליח למצוא שום דבר כזה ואני חורש את הפורומים כבר כמה ימים. -לא אכפ…

22. Started by sariti,

Available Now at www.nvidia.co.il fast speed enjoy Nvidia Israel

23. Started by astralon,

איך כרטיס המסך הזה בתוך מחשב נייד? (לא יודע אם יש בו הבדל במחשב נייד או נייח...). יכול להריץ בצורה סבירה משחקים סבירים? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. http://wccftech.com/nvidia-pascal-features-mixed-precision-3d-memory-nvlink/

25. Started by psybrain,

אז לנוידיה יש את פיזיקס ול AMD מה יש ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.