עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שאני מדליק את המחשב לא תמיד המסך נדלק ואם הוא נדלק לפעמים אני רואה כמו כל מיני צבעים כאלה סימנים של קווים אחרי כמה ריסטים זה טוב מישו יודע על מה מדובר זה רשם לי את זה נאי לא מבין אנגלית http://img139.imageshack.us/my.php?image=dsc00876ie7.jpg

• 14 תגובות
    • 933 צפיות
  3. Started by Adielion,

שאלתי כבר לפני בערך שבוע וחצי...ואמרו לי עוד שבוע, עבר שבוע ורציתי לדעת מתי הוא יוצא אני מתכנן לקנות אותו אולי...

• 14 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

הכותרת אומרת את הכל!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by dyxel,

הצעות לגבי כרטיס מסך עד 3K בבקשה ;D

• 14 תגובות
    • 873 צפיות
  6. דרייברים חדשים ....71.60 "משופצים" על OC מכובד ביותר עם קירור NV SILENCER6 ...... פשוט יופי של כרטיס ..... הגולש ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by 8-Ball,

יש לי RADEON 9800 PRO וחיברתי את הטלויזיה אליו עם כבל S VIDEO התמונה עצמה סבבה לגמרי אבל יש הפרעות כאלה בצבע אפור...מישהו יודע מה זה או מה אפשר לעשות בשביל לפתור את זה?

• 14 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by nir4free,

שלום... לא מזמן קניתי מחשב חדש והכרטיס מסך הוא Sapphire HD 4870 x2 המון אנשים אומרים לי שהכרטיס הזה מלא תקלות ובעיות... והאמת שנתקלתי בבעיה ממש גדולה... המחשב קורא רק 1 ג'יגה מתוך 2 ג'יגה ובקושי מריץ לי call of duty 4 על 1920... ממש תקוע... אין צוואר בקבוק... כל המפרט ממש חזק... משחק כזה הכרטיס הזה אמור לאכול בלי מלח.... והוא בקושי סוחב אותו...מזה בקושי על 1920 הוא לא זז... פירמטתי את המחשב... עידכנתי דרייבר... עידכנתי DX... מה עוד? דרך אגב קניתי ב KSP... אתם חושבים שיש עם מי לדבר שם או שהם יחפפו? תודה רבה, ניר.

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  9. Started by -ox-,

או במילים אחרות כרטיס של 200$ ל כרטיס של 500$ או 0$ http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=39 יש לי 6800LE והלוואי שהיה לי רבע מהידע הזה, אלוי מישהו פה עשה איזה סופטמוד קטן ויכול לתת לי טיפים ועצות איך להתחיל?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by oren12,

שלום לכולם, המחשב שלי כבר די ישן, הכל עובד מצויין אני לא גיימר (כבר), אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי אבל עדיין שיהיה חזק כמה שאפשר בתקציב (ושלא יהיה חלש ממנו :] ) ישמש כבר פחות למשחקים אולי בהמשך לא בטוח, ישמש בעיקר לסרטים ועבודות. מעבד מסוג Q6600 G0 לוח אם מסוג Gigabyte P35-DS3L REV 2.0 זהו בעיקרון אשמח להמלצות, תודה רבה.

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  11. :'( אני לא מרגיש הבדל גדול מה GEFORCE 2 TI!!! כאילו עדיין יש פה ושם תקיעות!! צפיתי לכרטיס חדיש וחזק במחיר כזה! מה קורה כאן?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. 1 באיזה כרטיס מסך התמונה הכי טובה (בלי קשר למחיר הכרטיס ) ? 2 האם יש שיפור בתמונה בין הכרטיסים למשל ראדון 9000 ל-9700 ? או GF 4200 ל-4600 ל-GF FX ?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אז ככה זה המפרט: 2.4C ABIT IC-7 MUSHKIN BLACK LEVEL 1 512 MB DDR 400MHZ X2 HERCULES 3D PROPHET RADEON 9700PRO קיבלתי 4964! האם תוצאה זו מספיק טובה או לא??

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by rivking,

יש לי בעיה במשחק SC נכנסתי למשחק שמתי הכל על HIGH ורזולוציה 1280X1024 והיו לי בעיות של ארטיפקטים... (זה לא בעיה של מעלות כיוון שהכרטיס 52 בנוחה ו-67-70 במאמץ זה טמפ' נורמליות...) אחר כך חשבתי ואני לא יודע למה זה עלה לי בראש שבגלל שמתי על הגדרות גבוהות הכרטיס מסך לא מסוגל להתמודד והורדתי את זה להגדרות הדיפולטיות שהמשחק מגדיר לי וזה עדיין לה עבד ואני מקבל את זה: מה אפשר לעשות לעזאזל? יש לציין שזה גם קרה לי ב-DIRT אבל זה איכשהו נעלם אני אפילו לא זוכר אולי אחרי כמה פעמים שעשיתי למשחק RELOAD... מי שעדיין לא הבין מדובר הכרטיס: Sahppire X1950PRO 512MB (מיפרט) ומי שבא להגיד: "הX1950PRO כרטיס דפוק גם ככה" שיילך לה***** ויספים במקום אחר תודה!

15. Started by liata,

היי, מישהו יודע מה הכרטיסי מסך הכי טובים כרגע שעדין עובדים בממשק AGP*2 ..... ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. המחשב שלי: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz GeForce FX 5200 AGP 8X 128MB מסך 19 אינץ: Samsung SyncMaster 913N לפני שקניתי את המסך, היה לי מסך 15 אינץ', והמשחקים אצלי עבדו מהר וחלק! על ריזלוציה של 768*1024. אבל עכשיו אחרי שקניתי את המסך, שהוא באמת מסך מצויין ויקר (הריזלוציה של המסך היא 1280*1024), המשחקים אצלי עובדים לאט כמו לא יודע מה... אני חייב לשחק על ההגדרות הכי חלשות בריזלוציה של 800*600 כדי שהמשחק יעבוד מהר... וזה מעצבן!!! עד שקניתי מסך טוב הכל עובד לאט איזה באסה יאללה!!! יש מצב שאני משפר איכשהו את כרטיס המסך בלי לקנות חדש? מה כדאי לי לעשות? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tomer h,

שלום! אני רוצה להחליף כרטיס מסך, שלי כבר לא סוחב. התקציב שלי 1000 ש"ח ומטה. כמובן שאני מחפש מקס ביצועים במינימום מחיר. מפרט: מעבד amd phenom II *4 965 לוח אם: gigabyte ga 990xa-ud3 ram: 16g המסך שלי: dell u2312hm ספק: cougar 550rs והכרטיס שאני רוצה להחליף זה amd hd6870 radeon

• 14 תגובות
    • 4.2k צפיות
  18. Started by shalev7390,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לפתוח לו את הצינורות מ12 ל16 ואני זקוק למדריך לאוברקלוינק (OC) . תודה לכול העוזרים . במידה וזה לא אפשרי תאמרו אך נסו למצוא לי כי אני לא מצאתי . . תודה בשנית .

19. Started by nicirnTAL,

אנשים טובים באמצע הפורום, אנא עיזרו לי להחליט! הכרטיסים הם: Gigabyte RADEON 9000 Pro - ב- 621 ש""ח , לא כולל משלוח כי זה קרוב אלי.. ו- ATI Radeon 8500LE - ב- 700 ש""ח כולל מישלוח, כי זה רחוק... ראיתי כל מיני השוואות, ובין שני הכרטיסים יוצא הבדל של בערך 6 פריימים לשניה, ו 800 נקודות ב 3DMark 2001SE. אני צריך שתעזרו לי להחליט מה לקנות? תיתחשבו בזה שה 8500 הוא מ KSP שאמרו לי כבר שבועיים שיהיה להם ואין (במילא אמרו פה ושם מילים לא יפות על חנות זו), ובהבדל המחירים... :saint:

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, דברתי עם בחור שאני לא מכיר והוא טוען שיש לו כ.מ. gigabyte gtx 980 g1 gaming חדש באריזה שלא נפתח והוא מעוניין למכור אותו ב-2000 ₪, זה מאוד מפתה אבל גם מאוד מפחיד (בכל זאת 2000 ₪) . איך אפשר לאמת את הדברים שלו והאם בכלל כדאי להכנס להרפתקה הזו? תודה

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Aviv C,

אני מחפש כרטיס מסך טוב לאפיק AGPx8 במחיר של עד 1000 ש"ח.

• 14 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by Gal_G132,

טוב ככה קודם כל בוקר טוב לכלם תקשיבו אני לחוץ על כרטיס מסך חזק שיחזיק לי עתידי ככה לאיזה שנתיים קיצר אני ביררתי עם 2 חברים ו2 החברים מדברם הפוך לגמרי ואני לא יודע מה לעשות האחד אומר לי לקחת HD-4870 512 MB+מעבד כי יש לי מעבד ולוח אם ישנים וחלשים המעבד נקרא E2180 עם 2 Ghz והלוח אם ga-945gcm-s2l gigabyte ואז המצב שיהיה לי הוא שיהיה לי צוואר בקבוק ואז זה יהיה אותו ביצועים כמו הכרטיס שהשני אומר לקחת טוב ככה השני אומר לקחת HD-4890 1GB+ספק הוא אומר שהצוואר בקבוק זה בלבולי שכל לא יהיה לי יהיה לי אחלה יאללה והביצועים יהיו גבוהים יותר. יאללה אנשים מה אתהם חושבים כמו הראשון או כמו השני או משהו אחר דברו איתי ראשון - HD-4870 512 MB+ספק שני - HD-4890 1GB+ספק אגב יש לי 19" ריבוע ! בוק…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב, אז כרטיס הג'יפורס 6600GT שלי בנוסף לספק הכוח 475W נמצאים ומותקנים אצלי במחשב. עכשיו הפעלתי את המחשב, וניסתי לשחק בפאר קריי, אבל האיכות לא הייתה מי יודע, וגם היו קצת מריחות, ודברים שחורים. שמתי על ההגדרות הכי גבוהות. וככה גם בדום 3- שמתי על רזולוציות גבוהות, אבל זה לא עבד טוב. כשאמרתי לשני המשחקים לעשות AUTO DITECT ולהתאים את הרזולוציות למחשב שלי, הם שמו הכל על הכי נמוך. בתוכנה אוורסט אני לוחץ על GPU בתוך DISPLAY, והוא לא מראה שום דבר. זה כאילו המחשב לא מזהה את הכרטיס שלי, אבל התקנתי דרייברים. מה קורה?

• 14 תגובות
    • 979 צפיות
  24. Started by dr.combina,

שלום לכולם, יש לי מחשב בעל מפרט : Intel® Core™ 2 Quad Q8300 2.50Hz לוח MSI דגם G41TM-P33 צ'יפסט G41 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 Western Digital 500GB SATA2 32MB Buffer Kingston 2048MB (2GB) DDR2 800MHz ברצוני להוסיף כרטיס מסך משהו טוב, בתקציב של עד 400 שקל שיוכל להריץ משחקים בסגנון GTA IV או MAFIA 2 (אם זה אפשרי ).. תודה לעוזרים, שנה טובה וחג שמח

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by esaly,

אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.