כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
האם GEFORCE 2 400MX או RADEON X9250 ?
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ולא מצאתי תשובה חבר שלי קנה כרטיס מסך 430 והוא אמר לי שזה תלת מימד ועלה לו 850+- השאלה שלי מה זה הכרטיס מסך הזה והם זה שווה להשקיע על זה 850+- ולמה לא עדיף נגיד 460 ב650 שקל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה עקבי או תלוי במשחק? ושאלת המשך - לאור הנ"ל, איזה מערך SLI/CF הכי משתלם היום לגיימינג על FHD בהגדרות גבוהות? ברור שהכי טוב 2XGTX580 או 2XHD6990 אבל אני מעוניין במשהו שגם משתלם למחירו ובהישג יד... נאמר בטווח של 1000-2000 ש"ח בערך. נניח לצורך הדיון שיש כבר לוח אם תומך, ספק/מעבד חזק ודי זיכרון. תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש והורכב ביום חמישי הזה ע"י טכנאי אייבורי מחשבים. היום,שבת בערב:התצוגה בדף הבית של האינטרנט היתה לקויה - חלק מהמסך היה שחור והופיעה מ"ס פעמים ההודעה: "מנהל התצוגה AMD DRIVER הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה.",ולאחריה עדיין התצוגה היתה לקויה,אבל פחות=חלק מתצוגת הפלאש הופיעה כריבועים לבנים עם X אדום ובמקום פרסומות הופיעו סימני קריאה בינוניים. *אציין,שלפני קנייתו של כרטיס מסך זה,התייעצתי לגבי התאמתו למפרט המחשב שלי,ובמיוחד לספק הכח שלי (5…
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי כרטיס מסך GigaByte ATI Radeon 6950 2GB GDDR5 גרסה Reference בעלת DUAL-BIOS כרטיס מסך טוב? יש בעיות עם הכרטיס מסך הזה? מה אתם אומרים על הרכישה? הבעיה היחידה נראה לי שזה צריך לרכוש ספק חדש כי 500W הכרטיס אוכל לבד... אשמח לדעות וביקורות וקצת מידע על הכרטיס מסך הזה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד לפוטושופ ולייטרום. אמרו לי שעדיף כרטיס מסך של ג'י פורס כי הוא תומך ב- CUDA. מצד שני אני רואה ויודע כי הרוב שמתעסקים עם פוטושופ באופן מקצועי (צלמים ומעצבים גרפיים) משתמשים במק שבהם יש דווקא כרטיסי מסך של AMD. אז אני לא מבין האם זה קריטי כ"כ או שגם כרטיס מסך של AMD כמו 6490M או 6770M יהיו לי מצוינים ויריצו לי פוטושופ בדיוק כמו כרטיסי מסך של ג'י פורס מאותה רמה? זה דחוף לי כי אני מתכנן לקנות נייד ממש בימים הקרובים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט המחשב - ספק ג'נרי 350W, פנטיום משהו עם לוח אם משהו עם 1 GB זיכרון (DDR2), כרטיס מסך ati hd 2400 pro - כרגע המחשב מריץ סרטים ב- 1080P על הטלוויזיה. אני מחפש למחשב של חבר כרטיס מסך, הדרישות: שיהיה עם יציאת HDMI ו- VGA שיהיה סאונד ביציאת ה- HDMI שיריץ סרטים 1080P שלא יקריס את הספק הכי זול שאפשר - חדש/משומש טווח המחירים שלא יעלה על 250 שקל (אשמח לכיוון ה- 100/150 שקל אם אפשרי\ תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי מחשב intel i5 2500 intel b3 4gb ram אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים שרצים כעת - BF3 , COD MW טווח עד 1000 , זה מספיק ? אשמח לייעוץ כי אני יודע שלכרטיסים אין סוף תודה !
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
הכרטיס מסך של אחי הלך לעולמו.. והוא צריך כרטיס בשביל לשחק מידי פעם קול אוף דיוטי ומשחקים בסגנון (לא מחפש איכות הכי גבוהה וכו', שיריץ סבבה ולהנות מהמשחק אפשר גם בגרפיקה נמוכה.) תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי היום את הכרטיס בגירסאת ULTRA DURABLE של GIGABYTE, ברגע שאני נכנס לשרת בBF3 דרך האתר שלהם, יש במשחק מסך שחור ושומעים את הסאונד של המשחק וזהו! חיפשתי ברשת וגם פה אבל לא מצאתי הסבר ופתרון, אשמח לעזרה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משחק crysis 1 על ההגדרות הכי גבוהות עם 2 כרטיסים של gtx 570 gigabyte oc. אני מקבל ממוצע של 53 FPS שזה נראה לי מאוד נמוך ביחס לבדיקות שעשו על הכרטיס באינטרנט באותו המשחק עם אותן הגדרות... המערכת שלי: i5 2500k 8GB 1600 ssd m4 128GB gtx570 sli asrock extreme 4 gen 3 הדרייברים כולם מעודכנים(מהאתר של NVIDIA) וכן הSLI משופעל. מה לעשות?? מחכה לתשובה תודה.
-
- 9 תגובות
- 931 צפיות
-
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=72 ראיתי את הביקורת הזו ודי נגנבתי מהתוצאות, השאלה היא מה אחוז הביצועים שאני אאבד בX4 ? I5 2500K Z68A-D3-B3 רזולוציה 1680X1050
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קניתי שלשום כרטיס חדש ונראה לי שהתוצאה נמוכה מאוד. המעבד הוא 3.2GHZ E8200 @ OC 4 גיגה זכרון. ספק MODU 82+ 425W enermax. כרטיס המסך החדש הוא Sapphire 6850. התוצאות במוד Performance הן: 3213 תוצאת 3dmarks06: 15210 תודה!
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כן, אני יודע שזה משחק ישן אבל משום מה המחשב שלי לא מצליח להריץ אותו בצורה סבירה. לפי מה שכתוב ב-system requirements המפרט שלי אמור להריץ אותו, אבל אפילו בהגדרות הכי נמוכות הכל מקרטע אז אני מניח שזה בגלל שאני משתמש בכרטיס מסך המובנה שהגיע עם הלוח אם. האם כל כרטיס מסך בסיסי שאני אקנה היום יעשה את העבודה? (לא חייב את ההגדרות הכי גבוהות). מאחר ואני משחק במשחקי מחשב אחת למשהו כמו 4 שנים אני באמת לא מעוניין לשדרג את המחשב בשלב זה מעבר למינימום ההכרחי, איזה כרטיס מסך יתאים למפרט הנוכחי שלי?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
GTX 570 Gainward - חדש לגמרי.. LOW FPS איך זה הגיוני? אני מנסה להריץ את המשחק Team Fortress 2 על ההגדרות הכי נמוכות ואני מקבל 30-60 FPS?... אין VSync! בבקשה עזרה.. מעבד: i5 2500 לוח אם: arshock pro3-m מריץ את המשחק על SSD
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, ייתכן ואפנק את עצמי במסך Dell ultrasharp u3011 שעובד ברזולוציה של 2560X1600 מסך זה יעבוד לצד Dell 2007FP שעובד ברזולוציה של 1600X1200 האם כרטיס המסך GTX570 שברשותי בכלל מסוגל להחזיק את הרזולוציה הזו? רוב העבודה שלי היא גראפית אבל אני כן משחק ב battlefield 3 אם כי כבר היום אני בוחר לשחק על מדיום עם AAx4 ברזולוציה של 1920X1200 (+מסך נוסף 1600x1200) כדי לקבל בין 70-120 FPS בנוסף אני גם רואה סרטים כמובן האם הכרטיס יכול להחזיק את הדברים הנ"ל או שצטרך SLI \ לוותר על זה?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870, התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך? שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור? אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא? אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את המחשב הבא: * לוח אם P5B *E6600 @ 2.4Ghz * Geforce 7950GT 512Mb * 2GBRam 800Mhz * 450W Corsairתאכלס, היו תכנונים ממזמן לשדרג, לא יצא, התגייסתי, 3 שנים אני במערה מבחינת טכנולוגיה - אני לא מבין פאקינג כלום.אני מתכוון בעתיד לקנות מחשב רציני, אבל לעכשיו - אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי, בשביל להריץ את כל המשחקים שפספסתי ב3 שנים האחרונות. (BF:BC2 לדוגמא, שרץ קקה) תמליצו לי על כ. מסך טוב, שפשוט יחזיק לי בצורה סבבה את המשחקים של היום, ובצורה טובה מאוד את המשחקים של ה3-4 שנים האחרונות. אני צריך גם להוסיף עוד 2 ג'יגה למחשב, נכון? אם כן, איזה? אני כבר לא מבין בזה, בכלל \= אני אפילו מוכן להחליף את ה2 שיש לי, ב4 GB חדש לחלוטין מסדרה חדשה, גם ככה ה…
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
פעם ראשונה פה כך ששלום מפרט :I7 950 לוח אם- gigabyte ud3r וכרטיס מסך ישן sapphire toxic hd4870 1g gddr5 התקציב סביבות 2000 ש"ח מתלבט בין 6970 ל-580 , או שאולי כדאי לחכות עוד חודש וחצי לסדרה החדשה של ati 7970 ? ראיתי כמה וכמה כרטיסים : http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3865#ov http://www.asus.com/Graphics_Cards/AMD_Series/EAH6970_DCII2DI4S2GD5/ http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX580_DCII2DIS1536MD5/ http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3830#ov ועוד שאלה על הדרך , בדגם האחרון GV-N580SO-15I אין יציאה של hdmi אלה של מיני hdmi האם זה משפיע ויש הבדל עם כרטיס מסך שיש לו יציאת hdmi 1.4a ? תודות רבות מראש לעוני…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני עושה ערבי קריוקי ועד עכשיו השתמשתי במחשב הישן בווינדוס XP והיה לי שם אפשרות ל Full Screen Video דרך ההגדרות של כרטיס המסך. קניתי מחשב חדש עם ויינדוס 7 ודרייבר מעודכן כנראה של הכרטיס מסך ואין לי פה אפשרות ל Full Screen Video, יש לי כרגע GEFORCE GT 520 MX
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדי לי בעוד כמה ימים לקנות מערך cf של 6850 או לחכות עוד חודש ומשהו לסדרה החדשה של ה7xxx ? יש מידע עליה? אם כן אפשר? היא תיהיה טובה? הכל.. תודה
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום 2 כרטיסי 6870 של sapphire (גרסה רגילה, לא רפרנס - אבל לא טוקסיק או פלקס). מה שהפתיע אותי היה שכאשר פתחתי קופסה ראשונה - נוכחתי לראות שאין בה גשר ל - Crossfire. פתחתי את הקופסה השניה - וגם בה אין. קצת הפתיע אותי שאין - כיוון שבדרך כלל זה אמור להגיע כברירת מחדל למיטב הבנתי. על הקופסה רשום: In the Box: Sapphire 6870 card Driver CD, Cables User Manual אוקיי.. אז יכול להיות שבאמת אין.. הסתכלתי ביוטיוב בסרטוני אנבוקסינג עד שמצאתי מישהו מגרמניה שפותח בדיוק את אותה הקופסה.. והפלא ופלא שם דווקא כן היה לו גשר CF... האם יש סיכוי שמישהו פשוט הוציא אותם לפני? האם זה פשוט דרך להוזיל את מחיר הכרטיס באמצעות באנדל ממש חסר?.. עכשיו אני צריך ליצור קשר עם החנות שיביאו …
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 700 ש"ח, שיחליף את ה-8800GT שלי שנשרף בטרם עת. הכרטיס יורכב על לוח אם P35 עם מעבד Q6600@3.0GHZ. מדובק על כרטיס למטרת משחקים כבדים, לרזולוציה של 1920X1080, לכן רצוי שיהיה לו 1GB זיכרון. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
צריך חוות דעת על כרטיס מסך gt 555 3gb משתמש לגימינג ולרינדורים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-