עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by naki,

הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by shimon1,

התקנתי את דום 3 ובהגדרות עשיתי שהמשחק יבחר את הרמת פירוט והוא נתן לי רמה בינונית(מדיום). בכל מקרה ההעלתי את הרמה לגבוה (היי) ושמתי ברזולוציה 1024X780 בלי פילטרים ויש תקיעות קטנות מדי פעם וקצת מעצבנות. יש לציין שהיה לי FX 5700LE וברזולוציה 800X600 הוא לא נתקע במדיום מה יכול להיות הגורם לבעיה?? שאלה שניה היא שזמני הטעינה התארכו , האם זה נובע מבעיה בדיסק הקשיח כי הוא משמיע קצת רעשים מוזרים. תודה רבה לעונים!!! SHIMON1

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לגראפיקה וקידוד וידאו וקצת למשחקים לא כבדים PALIT ATI X800GTO 256MB PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 Memory Interface: 256 bit 543.00 ₪ Gigabyte GeForce 7600GS 256MB PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 Memory Interface: 128 bit 638.00 ₪ למערכת Intel Core 2 Duo E6300 GB965P-S3 TWINMOS 2GB DDR2 667MHz Cl5 לא מעונין בOC

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by spider272,

האם הכרטיס GTX 660 GB OC יחזיק 3 מסכי 19 אינטש שכל אחד 1440X900 בגיימינג כבד?GTA IV..CRYSIS 3..FARCRY 3

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nec_000,

https://wccftech.com/amd-radeon-instinct-mi60-first-7nm-vega-20-gpu-official/ ניתוח מלא אבצע מחר כשיהיה לי זמן. כרגע בנקודות מרכזיות: לקחו את vega דור 1, השאירו אותו כבסיס, אך עיבו אותו בכל הנוגע לאותן פונקציות של מחשביי מתמטיקה לתעשיה, ברובד ה- double precision קרי חישובי נקודה צפה 64 ביט. כידוע לאלו אין כל נגיעה לגיימינג אשר צורך חישובי נקודה צפה של 16 או לכל היותר 32 ביט. התדר הועלה ל 1800mhz מ- 1500, משמע שהרויחו כ- 20% במישור הזה. הורידו את צריכת החשמל והחום על הדרך. רוחב פס הזכרון הוכפל ל- 1TB, ונפחו הוכפל ל - 32GB. סיכום עבור קהילת הגיימינג: מוצר גראפי מבית AMD לשוק הגיימינג, יבוא …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by havrik,

הי, יש לי כרטיס מסך gtx 1060, הכרטיס תומך כמובן ב-vp9. איך אני מוודא שכאשר אני מנגן בקידוד vp9 ביויטב שיש לי האצת חומרה מופעלת ותקינה ב-firefox ו chrmoe? מדובר ב-windows 7 אם זה משנה. כאשר אני מנגן סרטוני 1080p, ה-cpu הוא בערך 30 אחוז. עם 4k זה כבר 60 אחוז בערך. המעבד הוא i5-750. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rider704,

מפרט: p55-us3l 4gb i5 750 hec 550 PC 5750 1GB WIN7 64 אז ככה: בעיות כאלה: 1.חץ בגדול ענק! 2. FLASH PLAYER זורק מסך שחור ונתקע 3.בסרטי HD(ולא רק) אותו סיפור! במשחקים עד עכשיו לא נתקע! דרייבים חדשים הותקנו בהצלחה! מבקש עזרתכם! תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Keman,

http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by kolsad,

שלום חבר'ה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה כרטיס מסך טוב שישמש אותי למשחקים (לא גיימר רציני אבל רוצה להתחיל לנסות את החוויה) , לפוטושופ(חובבן+) , אינטרנט וצפייה בסרטים. על איזה כרטיס אתם ממליצים? משהו ביחס עלות תועלת גבוה שלא אצטרך להחליף בזמן הקרוב המסך שלי הוא מסך מחשב LG W2253TQ LCD - רזולוציה מקס' 1920x1080 חוצמיזה, איך זה שראיתי שTMS מוכרים את הHD5780 1GB ב1060? זה לא זול מידי? בIVORY אמר לי אחד המוכרים שלא כדאי לקחת כרטיס כזה כי הוא כבר פאסה ולא מייצרים אותו ושכדאי לקחת את הGTX460. מצד שני מישהו אמר לי שהכרטיס הזה יהיה מעולה עם המסך שלי. תעזרו לי בבקשה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by shar00750,

איך אני מבטל את OPEN CL שלא יופיע ב-GPUZ ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום. לאחרונה הFPS שלי בקאונטר סטרייק סורס ירד מאוד. המפרט שלי הוא: Amd 64 3000+ A-Data 512 x 2 Epox kda3j Albatron 6800GT אני לא יודע למה זה קרה =\ בדקתי עם כל הANTI SPYWARE הקיימים ומה שמצאתי מחקתי. בדקתי עם הAVG והסריקת אונליין של MCAFFE וזה לא מצא לי אף ווירוס =\ אני לא מבין למה הFPS ירד ככה. אולי תוכלו לעזור לי וגם אולי זה בגלל הדרייבר אז תגידו לי איזה דרייבר כדי לי להוריד כי אמרו לי שהחדש דופק את המחשב =( תודה מראש. נדב

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Lee Roy,

יש לי מחשב עם מעבד: i5 - 7400 זיכרון: 8GB 2133Mhz בסטיק אחד כרטיס מסך: GTX 1050 2GB (אשפה) ספק כוח: Antec BP450S של 450W השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות 1060, בהתחשב בזה שהוא ישן קצת, ובזה שאני רוצה אותו להריץ משחקי AAA עכשיו ושימשיך לעשות זאת בהגדרות בינוניות - גבוהות למשך כשנתיים (אני מוכן להתפשר קצת על גרפיקה) ולשחק ב 1080p בערך ב- 60FPS. יש לי תקציב של בערך 1500 שקלים. בדקתי באינטרנט ולא יהיה באטלנק, וספק הכוח מספיק.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by mj23,

שבת שלום לכולם אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך אשמח לעזרה והצעות מפרט I7-875K לוח אם UD 7 GIGBYT 8 GIGA RAP ADATA מסך דיל אולטרה שארפ אני אשחק לרוב ברזלוציה הרגילה 1920-1200 שני הכרטיסם שאני מתלבט sapphire r9 280x 3g ddr5 vapor x oc MSI GTX770 Twin Frozr Gaming 4gb OC Edition אשמח לעזרה ופירוט הבחירה יש לי דגש על הקירור שיהיה מאוד קריר ושקט אחד מהתלבטויות תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. להשקיע בכרטיס מסך חדש זמן קצר לפני השקה של דור חדש הוא סיכון לא קטן - אך מי שמוכנים לקחת אותו ימצאו תגי מחיר מפתיעים בהחלט לכתבה

18. בהמשך לידיעה אתמול, הנה תמונה ופרטים על הX850XL החדש, שיהווה הכרטיס החלש ביותר של הסדרה החדשה של הX850. הכרטיס אמור להוציא כ9000 נקודות ב3DMARK03 וכ25% יותר ב3DMARK05 יות רמאשר ה6800NU ובמקרים מסויימים (כמו FAR CRY) אפילו עוקף את ה6800GT ביותר מ20%! בניגוד לכרטיסים היורת יקרים בסדרה, ATI הצמידה לכרטיס מחיר הגיוני ביותר של 249$! הנה תמונה: עוד כמה פרטים: הכרטיס יצרוך "רק" 75W ולכן דורש קירור שלא תופס את הSLOT שליד הכרטיס. למי שירצה עוד ביצועים, ATI תציע גם X850XL עם 16 צינורות עיבוד ו256MB DDR3 (בניגוד ל12 צינורות עיבוד ו128MB DDR1 בכרטיס ה249$), אך יאלץ להפרד מ349$. לדעתי חבל לקנות את היקר יותר כי יש את הX850PRO שעולה עוד 50$... בכל מקרה, הX850XL בגרסת ה12 צינו…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by galai198777,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה מומלץ ? זה המפרט שלי בתמונה

20. שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו'). האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. צריך הסבר קצר ועזרה.... יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית ואני לפני קניית מחשב חדש.... אני אהיה מעוניין לערוך את הסרטים מהמצלמה הדיגטילית במחשב, כמובן לא סרטים באורך מלא אלא קטעים נבחרים של כמה דקות... (אך הייתי רוצה שתהיה האפשרות לערוך סרטים מלאים, גם אם המהירות לשם כך לא תהיה גבוהה. רק שתהיה האופציה.) ובכן, מה אתם ממליצים? אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף... משהו חובבני שיעשה את העבודה... האם אני צריך לבדוק במצלמה שלי מה היא דורשת לחיבור? האם כרטיס מסך טוב הוא כמו כרטיס עריכת וידיאו פשוט? מה הקשר ביניהם? האם אני צריך כרטיס עריכה בנוסף לכרטיס מסך? ומה חשיבות מהירות המעבד במחשב כזה? האם P4 1.6 מספיק? האם חייב RdRam או שגם SDRAM יכול להספיק.... אודה לכם אם תציינו גם את שמות החומרה שא…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ryan_a,

מה אתם חושבים על GEFORCE 6600 , אם אפשר אני אשמח לקבל מחיר, דגמים (מה ההבדל בין GT וכל אלה?), יחס הביצועים שלו יחסית ל-7800 , והאם בכלל הוא כרטיס משתלם, או שאולי כדאי ATI במחיר דומה? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by NeedHelp,

אם אני קונה כרטיס מסך חדש, נגיד: GeForce3 64 MB Or Ge Force 4 Ti Somthing אני יצטרך לשפר את המחשב שלי? יש לי פנטיום 3 600 מגה הרץ 128MB ווינדוס אקס פי! בבקשה תעזרו לי ואם יש כרטיס מסך יותר טוב לסכום של עד 800 ש"ח אז בבקשה תרשמו לי! תודה רבה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים