עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by moshel7,

אני מקבל FPS נמוך במישחק משהו כמו 20-30 במישחק הדרייבר מעודכן 8.10 המעבד הוא AMD ATHLON 4800X2 והמסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024 האים זה תקין?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Danny.,

אז ככה, ליפני שאני קונה כרטיס. מצאתי 2 כרטיסים באותו מחיר, ואני לא יודע מה יותר טוב מהשני או שהם אותו דבר: כרטיס 1 - Geforce GTS250 של החברה Innovision עם קירור FREEZER DHT ,ו 512MB DDR3 PCI-E כרטיס 2 - 9800GTX+ "כרטיס מומהר 775/2300 MHZ" וקירור ARCTIC COOLING TWIN TURBO ,ו512MB DDR3 PCI-E מפרט אם צריך: מעבד: E7400 לוח אם: Msi Chipset G31 /MS 7528 .ראם: 2 גיגה. ספק: 450W (לא גנרי) אז איזה מהם עדיף בישבילי לקחת? אני חושב שה GTS250 דורש פחות כח מהספק ויש לו טיפה יותר תמיכה בכל מיני דברים..(תקנו אותי) תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Vatos-Locos,

היי, לחבר יש 4870, התחיל לקרטע לו במשחקים שהוא מוריד קונה בזמן האחרון. עשינו אוברקלוק מקסימלי למעבד (E8400) ולכרטיס מסך שלו, סחב איתו עוד קצת, עכשיו גם זה לא מספיק. מעבד הוא לא ישדרג כרגע כי 775 זה יהיה בזבוז לטווח הארוך, שדרוג שילוש זה כבד כרגע אז ידחה למועד מאוחר יותר. מבחינת כרטיס מסך, התקציב לא מוגדר כי בעיקרון כל שקל יצטרך להלקח מחסכונות אז ההגדרה היא לכרטיס הבא שיתן לו שיפור מורגש במשחקים עדכניים בהוצאה המינימלית האפשרית (זה יכול להיות 800 וזה יכול להיות 1500, לשיקולכם). אני יודע שבקשות פתוחות בלי מחיר מקסימלי זאת בקשה קשה, אבל מצד שני אם היה לו תקציב מקסימלי לא הייתי פותח פה את התראד, אז תתמודדו ;D תודה רבה. עריכה: אגב, משחקי FPS ומסך 24".

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם אני יחסית חדש פו וממש היתרשמתי מהפורומים אז קודם כל "שפו" אני רוצה ליקנות כרטיס מסך כבר חצי שנה ולבסוף שני המיתמודדים האחרונים הם ה-GTX260 216 של GAINWARD ו- ATI RADEON 4870 1GB (שהוא יד שניה ). מאוד אשמח לשמוע דעות ביקורות שלכם לגבי הכרטיסים האלה ( כולל הבדלים טכנים ) תודה רבה ושבת שלום

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by mj23,

שבת שלום לכולם אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך אשמח לעזרה והצעות מפרט I7-875K לוח אם UD 7 GIGBYT 8 GIGA RAP ADATA מסך דיל אולטרה שארפ אני אשחק לרוב ברזלוציה הרגילה 1920-1200 שני הכרטיסם שאני מתלבט sapphire r9 280x 3g ddr5 vapor x oc MSI GTX770 Twin Frozr Gaming 4gb OC Edition אשמח לעזרה ופירוט הבחירה יש לי דגש על הקירור שיהיה מאוד קריר ושקט אחד מהתלבטויות תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. טוב אז כמו שהבנתם מהנושא יש לי 5850 Xtreme של Sapphire, עד לפני חודש הוא היה מצויין.. ואז הלך המאוורר של הקירור סטוק. בעומס ששיחקתי Risen 2 לדוגמא, אחרי 5 דקות הוא כבר הגיע ל93c, מטורף... המשחק היה מתחיל לקרטע ולא יכלתי לשחק עד שהגיע הקירור החדש שקניתי, Thermaltake Duorb, הייתי בטוח שנגמרו הצרות, אבל אפילו עם הקירור החדש הכרטיס מתחמם כאילו כלום לא השתנה! עדיין תוך 5 דקות בעומס הוא מגיע ל93c. אני רק יציין שבמנוחה הכרטיס ב34c שזה אחלה... אין לי מושג מה לעשות. לפני חודש וחצי עשיתי אובר קלוק למעבד (Q6600) ל3.42ghz העליתי מתחים למעבד ולזכרונות, הבעיה עם הכרטיס מסך התחילה כמה ימים אחרי. יש סיכוי שזה קשור איכשהו? בבקשה תעזרו לי עם זה באמת שאין לי מושג מה לעשות תודה!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Gigabyte מצטרפת אל טרנד העיבוד הגראפי שמתבסס על תקן התקשורת המתקדם של אינטל, ותקווה לבלוט בשטח עם מוצר שמגיע כשהוא כבר מוכן לשימוש לכתבה

8. Started by tenana,

בקיצור, זקוק לכרטיס מסך הטוב ביותר בסביבות ה200-300 שקל, לא ידוע אם זה AGP או Pcie אבל בכל מקרה, אשמח לדעת מה הכרטיס הנורמלי ביותר במחיר הזה, וחובה שיהיה יציאה לטלוויזיה ולמסך אנלוגי.. הכרטיס הכי טוב נראה לי שמצאתי הוא זה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379247 מקווה שהפעם האשכול לא יתאחד עם אשכול אחר

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by lamer4ever,

שלום, יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1000 ש"ח בערך... שיהיה שקט ומקורר מאוד... לפני זמן מה המליצו לי על 4850 אבל הבעיה הייתה שהוא מתחמם מאוד גם בגרסאות כמו הSONIC והTOXIC.... האם יש מתחרה ראוי בGEFORCEים או שעומד לצאת משהו ששוה לחכות לו? או אפילו אם אפשר לחבר לכרטיס מסוים איזה קירור מסוים שיבטיח הנחתה משמעותית של החום.... תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. היי, מעוניין לדעת אם המערכת שלי (ספק בעיקר ) תתאים לכרטיס 7950 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu . האם יש הבדל בין הכרטיס של פלונטר לבין זה של TMS : http://www.tms.co.il/product/13090 שכן לא מצויין OC . לעזרתכם אודה המערכת: מעבד - Core I5-3470 קירור למעבד - Zalman CNPS 7000 לוח אם - Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 זכרון - Kingston 2x4GB DDR3 כונן קשיח פנימי Intel 120GB 330 SSDSC2CT120A3K5 ספק כח - Antec High Current Gamer 520W HCG-520 מארז - Antec One Hundred כונן DVD LG

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. היכול להיות בטעות שיש צורך בחיבור כזה ולא ביצעתי זאת ולכן המחשב אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס מסך. יש לי 6600GT PERSONAL CINEMA .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. איזה כרטיס הכי מומלץ למשחקים בתקציב הזה (350ש"ח) עם חריגה קלה? אני יודע שהכול יחסי אבל זה התקציב... תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Keman,

http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by wraithLord,

אני מנסה להשלים ידע בחומרה של 5 שנים אחרונות. לא מצאתי שום דיון שמתמקד ביתרונות/חסרונות של SLI/קרוספייר לעומת כרטיס אחד. מבחינת מחיר וביצועים. מתי עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולקנות שניים של 600 לעומת אחד של 1000, בתחום השוק הבינוני/בינוני גבוה בלבד. או אם יש מאמר מפורט בקשר לזה אני גם אשמח. פעם אחרונה שהייתי מעודכן בחומרה היה בתקופת CORE 2, אז אני כן -לא מבין כלום-. תודה מראש :)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לגבי כרטיסי NVIDIA (לא מכיר ATI ודומיו) שניכנסים אל תוך אפשרוית הדרייור של כרטיס מסך . כלומר עכבר ימיני-מאפיינים - הגדרות - מיתקדם . וניכנסים לתוך דגם כרטיס המסך , אנו מקבלים חלון קטן שניפתח בצד , ועל האפשריות שלו יש לי כמה שאלות.(כולם כאן מכירים את החלון הזה) 1.הגדרות DIRECT 3D , שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI , זה נע בין 2 - 127 מגה . (GEFORCE 4) על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? 2.שאלה דומה לגבי הגדרות OPENGL ,גם שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI בין 1 - 16 מגה . על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? ושאלה אחרונה לגבי הגדרות איכות וביצועים , יש שלושה מצבים : יישום , מאוזן , ואגרסיבי , מה ההבדלים בינהם ? ולמה כל אחד מהם מתאים? אשמח לקבל תשובה מפורטת ואני מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Hello everyone. i'm just looking for upgrad my system soon and thinking about GPU.. my current system is : i5-760@3.2 ASUS Maximus III GENE ‏2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channel 1600 W.D 1 TB 32 MB Caviar Blue ‏Scythe BIG Shuriken CPU Cooler Seassonic ‏620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 Sahppire 5770 Vapor-X @ 960/1370 ThermalTake Case DH101 the system connected to 42" samsung screen FHD. in all games today i play at 1920*1080 with all filters and games runs smoothly. i have an option to get another 5770 vapor-x for 100$ which is almost like a joke for that price. just tought if i doubled the 5770 how far the benchmark and fps increase. comparing to…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי במחשב את כרטיס המסך NVIDIA GeForce 7600 GS(זיכרון של 512MB וליבה של 400MHz), התחלתי ליראות סרט HD במסך עם 1920X1080 ובמהלך הצפייה בסרט היו הרבה תקיעות במצב שמידי פעם הסרט היה בהילוך איטי אז השאלה שלי עם זה היה בגלל הכרטיס מסך(מה שניראה לי נכון) או סיבה שונה. אני בטוח שזה לא קשור למסך הוא מחובר לממיר HD ומריץ סרטים וסדרות בלי בעיה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by STRENGTH,

יש לי 9600XT 128MB ולחבר שלי יש אותו דבר רק 256 אז השאלה אם משחקים יפעלו אצלו יותר טוב מאצלי? ב HL2 זה יפעל יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בשביל משחקים (המחירים בשמיים אבל אני עשיר) בשביל עבודה ועסקים (זול מאוד) מי בכלל קונה כרטיסי מסך? אני נשאר עם הוודו 3 שלי (או לחילופין- אני אגנוב מבאג ואז נראה)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. נפטר לי הכרטיס מסך Evga Geforce8800GTS KO 640mb edition שהיה בבבבן זונה סחב את קולאוף דיוטי נלאק אופס חלק באיכות הכי גבוהה, אבל קריסיס 2 היה לו קשה ואאלץ לקנות כרטיס מסך חדש מחנות כלשהי בבאר שבע כנראה קי אס פי, צריך את הכרטיס הכי טוב למשחקים.. המחשב שיש לי מופיע בחתימה, עם הזמן ישתדרג.. תקציב 700-1100 הכי חזק בתקציב.. דרוש יציאות HDMI 2XDVI או HDMI DVI VGA תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. יש לי כרגע גיפורס 4 אבל שאני מחבר אותו לטלויזיה הביתית רואים את הטקסט מגעיל

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by omri_ro,

ההתלבטות: ג'יפה 4 MX440 או ג'יפה 2 TI

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אוקי אז לפני שאני אתחיל בדיון אציין שאני יודע דברים בסיסיים ביותר על כרטיסי מסך ולכן קחו בחשבון בהסברים לכם שאתם מסבירים לבור . אז ככה אני מחפש כרטיס מסך שמחירו בין 500 ל - 1000 שקל. עדיף gforce. חשוב לי מאד שהוא יהיה עם זכרון של 1GB. חשוב לי גם שיהיה לו חיבור לטלוויזיה בצורת HD. עכשיו אני יודע שיש 2 סוגי חיבורים HDTV ו-HDMI חשוב לי להבין מה ההבדל בינהם. ואם שניהם הם חיבורי HD לטלוויזיה.כמו כן אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני יודע אם לוח M יש לו חיבור PCIE 2. אני די מצאתי שלושה כרטיסים שאני מתלבט בינהם. הראשון והוא בהנחה שיש לי חיבור של PCIE 2 ו HDMI הוא חיבור HD לטלוויזיה הוא: Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 סוג זכרון:DDR3 חיבור:PCIE 2 זכרון:1GB יציאות: וS-Video , …

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.