כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
"ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן להרכיב מחשב חדש \ לשדרג את המחשב הנוכחי. אני מביא כרטיס מסך יד שנייה עם אחריות ומתלבט בין 1080 ל1080TI מה שיהיה במחשב: NZXT 700i כנראה i7-9700 AIO NZXT KRAKEN לקירור המעבד 1080/1080TI 16ram DDR4 CROSAIR RM850 מיותר לציין SSD וזכרון חיצוני. עכשיו העניין הוא, יש לי מסך 144HZ - XL2411P , עם חיבור DP וHDMI. אני צריך להשתמש ב DP כי רק הוא מעביר 144HZ מתלבט עם איזה כרטיס מסך ללכת, בעיקר גיימינג, גם לא כבד מידי, PBUG , CSGO וכו'
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו מזה שיידרים ואיך זה מצטייר על המסך למי שיש תמונה שיעלה.. כי ראיתי שכרטיסי ATI לוקחים ב הלף לייף2 את NVIDIA בגלל שיידרים...רק בגלל זה הם לוקחים או שיש עוד משו?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב-AMD סוף כל סוף חשפו לנו את כרטיס ה-Vega הראשון בעולם - אך הוא לא זה שיהיה מיועד לגיימרים ולמשחקים, לצערנו לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
-
שלום לכולם אני יחסית חדש פו וממש היתרשמתי מהפורומים אז קודם כל "שפו" אני רוצה ליקנות כרטיס מסך כבר חצי שנה ולבסוף שני המיתמודדים האחרונים הם ה-GTX260 216 של GAINWARD ו- ATI RADEON 4870 1GB (שהוא יד שניה ). מאוד אשמח לשמוע דעות ביקורות שלכם לגבי הכרטיסים האלה ( כולל הבדלים טכנים ) תודה רבה ושבת שלום
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברת Crytek מציגה דמו שמציג יכולות Raytracing שרצות ללא צורך בכרטיס מבוסס RTX (כן, גם על כרטיסי AMD). הדמו שמוצג רץ על כרטיס VEGA 56 בלבד (!) ולא על מאיץ גרפי מפלצתי במאות רבות של דולרים. היכולת תשולב במנוע הבא של החברה - CRYENGINE 5: https://wccftech.com/cryengine-noir-demo-runs-raytracing-amd-nvidia-gpus-non-rtx-graphics-cards/amp/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי עדכון לכרטיס מסך (210) דרך nvidia אחרי ההתקנה עשיתי restart ואז שהמחשב נדלק שוב היה לי שחור בקצוות המסך וגם ירדה לי הרזולוצייה מfhd ל 1208*1024 וגם שאני נכנס למנהל ההתקנים המחשב מזהה את הכרטיס מסך אך כותב שישי בעיה אין לי משוג מה לעשות תודה גדולה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם? הקטע האירוני זה שהם גובים כסף היצרניות המסכים עבור השימוש בטכנולוגיה הזו, מה שמייקר את המסכים הללו: https://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2018/10/23/nvidias-most-diehard-gamers-are-seeing-serious-performance-problems/amp/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
האם למחשב בעל מעבד i3-6100 3.70 Hz בעל 8 ג'יגה זכרון וכרגע כרטיס מסך R9 380 ניתן לשדרג את הכרטיס מסך ל 1070 או 1060 או שהמעבד יגביל פה? כמו כן אני לא יודע איזה ספק יש במחשב רק שהוא מספיק ל 380. (אם זה קריטי אני אלך לבדוק, המחשב לא לידי) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו - הוא ממש זול ב http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 אני הבנתי שאפשר להגיע איתו ב OC ל 2900 xt האם כדאי לקנות או שיש איזה קאץ'?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך דרייבר מתאים לכרטיס HD4570 על מעבד של אינטל במחשב נייד של דל מסוג סטודיו 1555 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, יצא עכשיו המשחק Elite: Dangerous ואני צריך לשדרג את הכרטיס מסך אני רואה.. דרישות המשחק: https://www.elitedangerous.com/about/playyourway המפרט שלי: intel core 2 quad Q8300 @ 2.5 GHz. bus 333 MHz (msi G41M-P33 Combo (MS-7592 (ram 4 GB (2x2GB) ddr2 400 MHz (dual Geforce 8400 GS win 8.1 pro 64 bit מחפש את הכרטיס המינימלי, רק להרצת המשחק הזה, ועם זאת, שיעבוד חלק. אני לא גיימר, אז אין לי בעיה עם ציוד פשוט. מה מומלץ? איך אלה הראשונים? יענו על הדרישה? http://www.tms.co.il/cat/50 תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים , הייתי רוצה לדעת עד כמה ההבדל מהותי בין 2 הכרטיסי מסך הבאים : GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GTS 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - SILENTPIPE 3 - DX10 - RETAIL GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT עכשיו , אני לא גיימר מטורף ואני לא כך כך הולך לחקור את ההבדלים ברמות הגרפיקה במשחקים אבל כן הייתי רוצה לדעת אם יש עוד הבדלים בינהם כי אין במלאי את ה8800GT ואני מתלבט אם לקחת את הכרטיס השני . תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם כרטיס מסך ראדון 9600PRO וזכרון 512 .בכוונתי להגדיל את הזכרון ב 512 נוספים ולשדרג את כרטיס המסך. מוצע לי כרטיס מדגם 9800PRO ,משומש בסך 400 ש"ח.שאלתי היא האם כדאי לשדרג לכרטיס זה או שישנו כרטיס חדש בטווח מחיר זה שמציע ביצועים דומים. תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה בקרוב למחשב החדש שלי אני יקח את ה7950 של XFX עכשיו רציתי לדעת אם שווה להשקיע 400 שקל מהדגם הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5485 לגדם הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5482 והאם הספק הזה יכול לחזיק את הכ. מסך הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4263
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה אולי הנושא ה50 שאני פותח על הבעיה הזו ואני לא בא בטענות לאף אחד רק מעוניין לדעת למה זה ככה רק אצלי בקיצור שתי שאלות. 1. set physx configuration בדריבר של נווידיה אמור להיות על GTX570 / CPU / AUTO SELECT [RECOMMENDED? 2. זאת השאלה שאני לא מצליח למצוא תשובה ברגע שאני שם 120HZ בשולחן עובדה + במשחק הטמפרטורת עולות ל60 במצב IDLE ועם אני משחק על 100 HZ גם בשולחן וגם במשחק הטמפרטורת רגילות אבל במשחק לפעמיים אני רואה קווים כאלה בתמונה כאילו זה נראה כמו סריקה כזאת במסך ואז מסתתדר מה עושים? i7 2600 h67a-ud3h-b3 rev 1.1 gigabyte gtx570 corasir 750tx v2 antec 902 מוכן להשקיע כסף לקירור לכרטיס שיש בארץ / מוכן גם לקחת תמחשב לבדיקה עם צריך. ועוד דבר לא יודע עם זה קשור אבל שיהיה בדריב…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה זה הדטונטור מה הוא נותן מה הוא עושה ואיזה אני צריך ל G-force ti4200 128MB by asus
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-