עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TalShafir,

שמעתי שעומד לצאת הסדרה של Nvidia GTX 600, זה נכון? אם כן יודעים מתי ומחירים משוערים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם אני יחסית חדש פו וממש היתרשמתי מהפורומים אז קודם כל "שפו" אני רוצה ליקנות כרטיס מסך כבר חצי שנה ולבסוף שני המיתמודדים האחרונים הם ה-GTX260 216 של GAINWARD ו- ATI RADEON 4870 1GB (שהוא יד שניה ). מאוד אשמח לשמוע דעות ביקורות שלכם לגבי הכרטיסים האלה ( כולל הבדלים טכנים ) תודה רבה ושבת שלום

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by maverick,

למה יכול לשמש הכרטיס מסך הזה? לפי המפרט הטכני שלו נראה לי שאפשר להטיס איתו מטוס. איזו אפליקציה מצריכה כרטיס כזה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אז כמו שרשום בכותרת קנו לי כרטיס מסך חדש (כרגע יש לי ג'י פורס 5200). אז כל הכרטיסי שהם הביאו לי הוא של ASUS דגם: A9550GE 256MB. רציתי לדעת עם הכרטיסי הזה שווה משהו, ועם כדי לי להחליף אותו במה שיש לי עכשיו? אלון

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מפתחת השבבים האדומה מאשרת באופן רשמי כי נראה את דגמי ה-Radeon Vega המדוברים בתערוכת Computex הקרובה - אבל זה עדיין לא אומר שהם יהיו זמינים לרכישה בחנויות מיד לאחר מכן לכתבה

6. שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. גורמים ב-NVIDIA מבהירים כי כרטיסי הדור החדש לא יהיו זמינים במחיר המומלץ הזול ביותר עבורם בתחילת הדרך - ועל כן יתכן כי הפרש של 85 אחוזים במחיר יעניק שיפור של 35 אחוזים בביצועים לכתבה

8. Started by KoM,

ביגוד לכל שבבי הגראפיקה עד עכשיו ה-R300 דווקא כם נהנה ממעבדים חזקים יותר ויותר ולא רק בבנצ'ים סטאטים, כמו שניתן לראות בשתי התמונות הבאות הכרטיס פורח ועולה ככל שכוחו של המעבד עולה, ושימו לב כי העלייה לא נהיית מתונה יותר ככל שמהירות המעבד עולה דבר שאומר כי אם הטבלה הייתה ממשיכה גם הגראף לא היה מפסיק, בניגוד ל-TI4600 אשר נעצר לו כבר במהירות מעבד ממוצעת של 1400 מגה הרץ. האם נוצר מצב אמיתי שכרגע המעבדים שברשותינו הם החולייה החלשה של המערכות כיום ובעתיד הקרוב, גם לקראת בואו של ה-NV30 שיהיה אפילו חזק יותר ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by arie2006,

האם יש כרטיס מסך agp עם 2 יציאות dvi .אם כן אשמח לשמוע המלצות. אין דרישות מיוחדות נוספות. תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by freesoul23,

שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שיש לי(Geforse2 mx 200) בכרטיס מסך יותר חדש, בתקציב עד 400 שקל ובחנויות אמינות שניתן להזמין דרך אינטרנט ושיהיה מותאם לדגם של לוח אם שלי שתומך עד AGPX4 . המחשב שברשותי הוא:פנטיום 4 1.6 עם לוח אם:ecs p4IBAS chipset i845, כמו כן שמעתי טענות שדגמים של לוח אם כמו שלי עושים בעיות עם כרטיסים יותר חדישים ממה שיש לי(בזמן התקנת הדרייבר) האם יש שחר לטענות? תודה מראש

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ORrrr,

אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by leahd3,

יכול להחזיק את הכרטיס הספק שלי????? גם באוברקלוק??? תודה מראש וגם את הכרטיס 5850??? כאילו או זה או זה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by orengore2,

היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך גם ספק כמובן אני יכול להקצות 1000/1100 ש"ח גג לשניהם יחד. המפרט שלי רשום בצד. לא צריך כרטיס אוברקיל כמובן כרטיס מסך עם יציאת S-VIDEO ולא HDMI אם יש גם וגם אז סבבה תודה חנויות - מרכז ושאוכל לקנות את שני הפריטים יחד (לא אייבורי וKSP כמובן) נ.ב: חשבתי על 4850 או 9800GTX+ אבל אני רואה שהמחירים שלהם לא יורדים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. יש לי תקציב 3000ש"ח למסך LCD, יש מצב ל-LCD ב-3,000? מה הכי טוב? אני רוצה לפחות שיהיה בגודל של 17" CRT, הכוונה שבתרגום של ה-LCD ל-CRT אני יראה גודל כמו ב-17 של מסך רגיל. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Ralf Klein Core AMD,

א . לאיזה כרטיס של NVIDIA הוא מקביל ? 9500GT ? ב . זה כרטיס MED END ? ג . שווה לקנות ? ד. תודה ה . :-* :-* :-*

18. Started by Keman,

http://hdtvsg.blogspot.com/2007/05/sapphire-heatpipe-hd2900xt-exposed.html

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הספק הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3887&CatCode=409 המארז הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 הכרטיס מסך הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3696&CatCode=400 אני רוצה להתקין אותם במחשב שלי : Q6600 מעבד לוח g31 (לא יודע בטוח)כולל pcle2 מסך 1680X1050 עם יש אמלצות אחרות רק אבל רק ! מאייבורי! כי יש לי אחריות שם

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tsx,

אוקיי אז נגיד שכבר החלטתי מה אני רוצה לקנות השאלה הבאמת קשה (לפחות לי) של איזה יצרן? הכוונה היא להישאר בטווח המחירים הראלי לכרטיס הזה אך להתפשר כמה פחות על איכות לגבי שאר מפרט המחשב אני מתכוון לקנות את זה ביחד עם מעבד Core 2 Duo 6300 או 6400 ולוח אם מתאים SLI כמובן או של ASUS או GIGABYTE תודה

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by moshel7,

אני מקבל FPS נמוך במישחק משהו כמו 20-30 במישחק הדרייבר מעודכן 8.10 המעבד הוא AMD ATHLON 4800X2 והמסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024 האים זה תקין?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by HuGeMouTh,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_408&products_id=4911 של LEADTEK עם הבנדל העשיר שלהם (יש להם את הכרטיס בחנות גם). וזה ב ZIGZAG בדרך כלל יש חנויות יותר זולות מהם כניראה שהכרטיס הזה כן יהיה שווה את המחיר שלו

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. המשתמשים שוב כועסים על NVIDIA, הפעם בשל החלטה לדרוש הרשמה והתקנת תוכנה ייעודית לקבלת דרייברים המלווים את השקות המשחקים הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/דרייברים-למשחקים-העדכניים-ביותר-רק-דר/

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. התלבטתי הרבה וקראתי הרבה סקירות וראיתי הרבה סרטים ביוטיוב ובסוף החלטתי שללא ספק הHD4850 יותר טוב ויותר משתלם מ9800GT גם מבחינת ביצועים וגם בסך הכל 100 שקל יותר ומקבלים ביצועים קרובים ואולי אפילו יותר טובים משל ה9800GTX עכשיו 2 שאלות יש לי לוח אם P5N32 SLI DELUXE והוא תומך בSLI של NVIDIA האם תיהיה בעיה להתקין את הHD4850 (של ATI) ? הוא לא יתמוך בו משום מה? זה שזה לא יתמוך בCROSSFIRE זה לא מענין אותי ושאלה שניה זה נורא שאין לכרטיס מעבד פיסיקה כמו ב9800GT או בשמו PhsyX

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היכול להיות בטעות שיש צורך בחיבור כזה ולא ביצעתי זאת ולכן המחשב אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס מסך. יש לי 6600GT PERSONAL CINEMA .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים