כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובד עם שני מסכים אחד מחובר דרך DVI(וזה המסך הראשי) והשני דרך VGA הבעיה שלי זה כשהמחשב עולה כול מסכי הBIOS והBOOT מופעים על המסך השני ביציאת הVGA ככה עד שמערכת ההפעלה עולה ושם בהגדרות שיניתי את זה. יש אפשרות להגדיר שאני ראה דרך DVI את כול המסכים האלה ולא דרך יציאת VGA? תודה מראש נ.ב הכרטיס מסך שלי זה 460GTX
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש.!!! *החליפו לי כרטיס מסך מאותו הסוג,אחד לאחד,לחדש מהניילון - לפני יומיים.התקלה,אשר בכותרת;קרתה לי גם בכרטיס הקודם,שגם הוא היה חדש.! *זה קורה באיזשהו שלב בצפיה בתוכנית:ברבע התוכנית,באמצע שלה (לא ישר מההתחלה שלה),ולאחר שאני נזרק החוצה - מופיעים מ"ס סימני קריאה בינוניים בצבע אפור. **זה קורה לי גם,בעת צפיה בסרט מתוך תיקיית הסרטים שלי - בכונן הקשיח. - האם זה תלוי בהגדרות הAMD CATALYST,במידה וכן אילו הגדרות יש לשנות/להגדיר?,ו/או בגירסאתו,א…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש חנויות שמוכרות את סוג הכרטיס בכ ש"ח1400 ,לדוגמא: http://wellcom.co.il/catalog/advanced_search_result.php?search_in_description=1&x=25&y=9&keywords=gtx570&osCsid=062c11e4dbe44542d3e0cc65fdaaa2ad אבל עם מאוורר אחד ,אני יודע שהם די מתחמם ואף מגיע ל 90+ מעלות ויש חנויות שמוכרות את בכ 1600ש"ח של חברות אחרות עם שני מאווררים וכו יש עדיפות לחברה מסויימת מבחינת אמינות/שמירה על טמפ נמוכה וכדומה מכל החברות שקיימות כמו Sparkle ,PNY,GainWard,TwinTech וכו.. עריכה: אה ושכחתי גם לציין שבמידת הצורך אעשה לכרטיס OC לכן גם זה חשוב ,ואם יש גירסא מסויימת שעדיפה לכך אשמח לדעת . ?
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
למרות שבדרישות המשחק הכרטיס הזה אמור לתמוך במשחק, כאשר אני לוחץ על קיצור דרך להפעלת המשחק אני מקבל הודעה unsupprted video card detected. אז נכנסתי לאתר היצרן והורדתי עדכון דרייברים שכתב לי בסוף שהייתה בעיה והדרייבר לא עודכן. בדף ההסבר כתוב application install: install package detected. נסיון לעדכן הדרייבר שוב נתקל בהודעה שקיים לי הדרייבר המעודכן ביותר. נכון לעכשיו לא ניתן לשחק במשחק בגלל בעיית כרטיס מסך. האם אני צריך לשדרג כרטיס?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. השימושים שלי הם בעיקר לעריכת וידאו (SONY VEGAS), ואני רוצה להריץ גם קצת משחקים (fifa וכאלה) באיכות טובה. תקציב: 350, גג 400 שקל. זה המפרט שלי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86GHZ לוח אם: INTEL DP965LT CHIPSET P965/G965 C1 כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT ספק EVER-POWER ATX12V PW-400 מסך: SAMSUNG SYNCMASTER 226BW חשבתי על הכרטיס הזה: http://tms.co.il/product/8972 אשמח לקבל הצעות אחרות. תודה רבה רבה, יונתן.
-
- 8 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב לאחי הצעיר ובסוף יצא שיש שם מפרט סביר יחסית, רק ללא כרטיס מסך. AMD Phenom לתושבת AM2+ (לא זוכר את הדגם) לוח אם Gigabyte MA790FX-DS5 יש ספק כוח של HEC 450TD-TF לא חדש 2GB DDR2 כעיקרון המחשב לא למשחקים אלא הוא עובד עליו בלימודים. אולי יהיה צורך באוטוקאד קל שנה הבאה, אני לא יודע עד כמה זה כבד בגרפיקה. לראות סרטים ברזולוציה טובה גם יחסית חשוב, אבל נראה לי כל כרטיס היום עושה את זה בקלות. צריך כרטיס של PCI-Express ורצוי כמה שיותר לחסוך בתקציב. האם הכרטיסי מסך ב200-300 שקלים מהחנויות יספיקו לדרישות כאלה? האם עדיף לקנות כרטיס עם קירור פסיבי בשביל לחסוך מהספק בהתאמצות? אולי עדיף לחפש דגם ספיציפ בלוחות של יד שנייה? אם כן, איזה דגמים?
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. אני מתגורר בארה"ב, ומוצע לי למכירה כרטיס OEM של AMD, ודגמו 5870, במחיר של 140 דולר. מכיוון שאני מתקשה לצבור מידע באופן עצמאי (מחט בערימת שחת), רציתי להיוועץ בכם מכיוון שאני לא ממש גיימר "עצבני", אלא נהנה לשחק פה ושם בכותר כזה או אחר (need for speed, BF3, COD), אני מחפש כרטיס מאוזן, שלא יהיה רצחני בצריכת החשמל, יבו בעת יספק ביצועים לא רעים ביחד למחיר (מייד עולה השאלה האם לא לבחור ב GTX460 במחיר הזה). תודה!
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
המערכת שלי: core i5 750 4gb ram enermax 525W מחפש כרטיס לסרטים בתלת מימד ב FULLHD הבנתי שכמעט כל הכרטיסים יכולים לשמש למטרה זו, תתקנו אותי אם אני טועה. אני רוצה גם משחקי תלת מימד, האם רק ל כרטיסים יעודיים של NVIDIA יש אופצייה זו? איך זה הולך , משקפיים שמחוברים לכרטיס או פשוט משקפיים של הקולנוע? האם צריך מסך מיוחד למשחקים? בכל אופן אני קונה מקרן 3D כנראה. לגבי העיבוד פיזיקה , האם רק לNVIDIA יש ? והאם יש טעם לחשוב על זה כאאשר יהיה כרטיס מסך אחד? אוליי כדי לחכות לכרטיסים חדשים ? שמועות אומרות משהו דצמבר ינואר ... שמעתי גם צריך להגיע 560 ברמה של 570 ...אוליי הוא כבר הגיע.. כרגע נראה לי 5950 2G או 560TI סליחה על כל כך הרבה שאלות מזמן לא התעדכנתי בחומרה. תודה לכל התומכים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, קניתי לאחרונה GTX 560Ti ULTRA DURABLE של ג'יגהבייט, ורציתי לשאול אם הוא אמור להפעיל את המשחק על ULTRA ברזולוציה 1360X768? המפרט AMD 630 2.8@3.6 4GB RAM SEASONIC 500W כרגע אני מפעיל על HIGH דיי חלק - לא בדקתי FPS אם צריך לבדוק תגידו לי איך ואני אפרסם. בULTRA זה לא מספיק חלק כדי לשחק. אני שואל כי אולי כדאי לעשות לכרטיס OC (במגבלת הספק כמובן) או שמה המעבד הוא הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-560-ti-448-core-benchmark,3082.html
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום כרגע אני עם כרטיס מסך Hd 5450,512 MB שגם ב low אני מקבל ב skyrim FPS של 20-24, ו16 בלחימות וכדומה וזה ב720p. מחפש להחליף כרטיס מסך כדי להגיע ל High ואולטרה ב1080p, עם לפחות 30FPS. תקציב: עד 1000. מפרט עכשווי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 מומהר ל4.5GHZ מאוור Cooler Master Hyper 212 Plus AMD 775 I3 I5 I7, יחידות 1 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1418 MSI P67A-C45 B3 P67 CHIPSET מוצר חדש באתר - במלאי, יחידות 1 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2580 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה קורה רק כאשר המסך מחשב עובד יחד עם הטלויזיה(במצב duplicate או extend). שני המסכים ב60 הרץ בנוסף לזה, אני תמיד מקבל מסך שחור לאחר הסרת הדרייבר הקיים,חייב לעשות ריסט ידני הצעות? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
השאלה כמובן בגדול היא מה ההבדל בין גרסת ה1GB ל 2GB בטח לא ה60 ש"ח ;D (המסך שלי הוא 1600 רזולוציה לא 1900) ... אילו הכרטיסים שאני לגבם בהתלבטות כבר כמה ימים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-125-385&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=3#scrollFullInfo ג'יגה בייט גרסת 1G http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=14-102-954&SortField=0&SummaryType=0&Pagesize=10&PurchaseMark=&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&VendorMark=&IsFeedbackTab=true&Page=2#scrollFullInfo ספיר גרסת 2 ג'יגה + כפ…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך AGP בדגם Nvidia GeForce fx 5700 - 256mb בחלונות 7 אולטימייט אנגלית. הרוזולציה שלי מוגדר 1280X960 פיקסלים כשאני פותח חלון או אקספלורר 9 או גוגל כרום או צייר או אחר זה ניהיה פתיחה חלון איטית. בחלונות XP עובד פתיחה חלונות מהיר ולא איטית. שניתי רוזולציה 1024X768 וזה עדיין לא עזר. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי הוא חלש ואיטית? האם להחליף כרטיס מסך יותר חזק ומהיר ומתאים לחלונות 7? אגב פרטים שלי במחשב הם: מעבד 3.2GHZ זיכרון 3 ג'יגהבייט אני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש. איזה כרטיס מסך חדש AGP היום קיים. רצויי מקסימום גבוהה זיכרון בכרטיס מסך? כדי לשפר ביצועים טובים גרפיקה. ותמיכה בחלונות 7 גרפיקה. אני לא מעוניין להחליף מחשב חדש. אני רוצה לחכות עוד חצי שנה אחליט לה…
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי עשה בעיות עד שמת. מדובר על מחשב בן 5 שנים כמעט שעבד נהדר . הכרטיס מסך הוא די פשוט ATI X550, בתחילה היה מופיע מדי פעם מסך כחול עם בעיה בכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הוצאתי את הכרטיס וחיברתי שוב ואז המחשב אפילו לא מראה תצוגה, הכל שחור המסך לא מקבל פקודה להדלק... מדובר על לוח אם Intel® Desktop Board DP965LT עם מעבד Intel® Core™2 Duo E6300. אני צריך כרטיס מסך זול ביותר, הצרכים שלי הם לגלישה באינטרנט בלבד. אשמח להמלצות, טלול
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם, אל תשאלו איך זה קרה, אבל כמה כנפיים מהמאוורר נשברו. שאלה היא האם ניתן להשיג מאוורר המתאים לכרטיס מסך שלי, אבל רק את המאוורר ולא גוף קירור שלם, כי לקנות גוף קירור שעולה 300 שקל על כ. מסך שעולה 700 זה לא שווה בכלל.
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
תקציב:750 חריגה מקסימלית:850 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים):גיימינג בעיקר.. ! אבל גם סרטים בקטנהחנות: KSP , IVORY מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) כרטיס מסך נוכחי: Video Adapter NVIDIA GeForce GT 430 (1024 MB) ספק: מסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?p...96&CatCode=398 הערות ובקשות מיוחדות: כרטיס מסך טוב מאוד ומשתלם .. והעיקר מומלץ בחום :-) שיתאים למשחקים כמו bt3 ,NFS THE RUN וכו'
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 6950 שפתחתי לו את השיידרים, ועבר OC לנתונים של 6970, במידה וארצה לעשות CF בעתיד, מה יהיה יותר אופטימלי להוסיף למערכת- 6950 או 6970? ההגיון אומר 6970, אבל אני מעדיף להיות בטוח
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2918#sp הכרטיס הזה, בהשוואה גסה לאיזה דגמים של Nvidia 4XX או ATI 5XXX הוא מקביל פחות או יותר?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב, לאחר כמה חודשים שהכ. מסך שלי עושה לי בעיות וקורס מדי פעם, בסופ"ש הזה המוות הסופי החליט להגיע לאחר ציפייה ארוכה, מפחידה ומייגעת, וכעת צריך לפנות לפתרונות. הסיפור הוא כזה: יש לי את המחשב שלי כרגע, שכבר בן כמה שנים טובות. אני עוד חצי שנה בערך (אולי קצת פחות) עובר דירה, ויש לי תכנונים בעת מעבר הדירה לרכוש מחשב חדש לחלוטין. כרגע הגעתי לצומת בה אני מתלבט מה בדיוק כדאי לי לעשות: לחכות ולוותר על כ. מסך במשך מספר החודשים שנשארו לי עד מעבר הדירה (יכול להיות שלא מצאתי יציאה למסך מהלוח אם ?!) לרכוש כ. מסך פשוט וזול יחסית, בידיעה שעוד כמה חודשים אני גם ככה קונה מחשב חדש וכאילו "זרקתי את הכסף לפח". לרכוש כבר עכשיו כ. מסך מתקדם, ולהשתמש בו כשארכוש את המחשב החדש עוד כמה חודשים. ב…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב i5 עם כרטיס מסך hd6850 של ג'יגהבייט.מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 64 ביט. למרבה הפתעתי, גיליתי שהמשחקים מופעלים עם קצב רענון בלתי נסבל של 60 הרץ. אני עדיין משתמש במסך CRT, כך שאי אפשר לשחק כשהכל מרצד. חפרתי בcatalyst center ולא מצאתי שום דרך "לדחוס" קצב רענון. בעבר היו כלים כאלה לati וnvidia אבל היום עושה רושם שהם לא מתייחסים לזה. התקנתי איזו תוכנה לא רשמית בשם ati tray tools , שיש בה פיצ'ר כזה, אבל זה בכלל לא עבד, וגם גרם לבעיה עם הדרייבר. מה אני יכול לעשות בנושא? השקעתי כסף רב על מחשב חדש עם כרטיס חזק, ועכשיו אני צריך לשחק משחקים עם מסך מרצד?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
חבר ביקש ממני לעזור לו עם קניית מחשב HTPC. המחשב בעיקר לסרטים ומדי פעם משחקים. אין צורך בגראפיקה הכי טובה, אך כן צריך שיהיה מסוגל להריץ משחקי מרוצים מודרנים באופן סביר על הגדרות תצוגה סבירות. אני מחפש את הכרטיס המושלם בין מחיר ביצועים וצריכת חשמל. שאלה נוספת על הדרך. אומנם לא בנושא הפורום (כרטיסי מסך) אך קשורה בעקיפין למהות הדיון ובאופן יחסי לכרטיס גראפי ושימושו. האם I3 יספיק להרצת משחקים מודרנים באופן סביר ?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, התקלקל לי הכרטיס מסך Geforce 9600gt 512MB MSI. בחנות (אייבורי) החליפו לי ב - Geforce 430 gt 1GB MSI. שמתי לב לירידה משמעותית בביצועים :'( היתכן שקיבלתי כרטיס מסך בעל ביצועים נחותים ??? איזה כרטיס משתווה לביצועים של 9600GT היות ו9600 כבר לא מיוצר? איזה כרטיס אני צריך לדרוש מהחנות? איזו סידרה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה, יש לי מערכת בת שנתיים וחצי, והיא קצת מתחילה להראות הת הגיל. התלבטתי עם שידרוג הכרטיס מסך יעשה את העבודה, בהתחשב בגיל של המעבד שלי. התקציב פתוח בסביבות 1,000 שקל. מעבד: (E8400 3 GHZ (OC @ 3.6 לוח אם: Asus P5QL זיכרון: Mushkin 4 GB ספק: Enermax 525watt, 82+ מסך: Dell 2209, רזולוציה מקסימלית של 1680x1050 הכרטיס הנוכחי הוא Geforce 260 של Gainward. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-