עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא i3 2100 8GB RAM HD7850 1GB הביעה היא שקניתי את המשחק GTA V, והתגלה לי שאני לא יכול להעביר ל-FHD בגלל שיש לו 1GB VRAM. פשוט נדהמתי כי בשאר המשחקים אני משחק מעולה. מה עושים? חובה כרטיס חדש? חשבתי אולי בקרוב לשדרג מעבד אבל עכשיו אני צריך לשדרג כרטיס גם? ממש מצער אני לא מוכן לשחק ברזולוצייה כ"כ נמוכה.

2. מידול תלת מימדי בתוכנת Cimatron e (למי שמכיר)... מפרט המחשב: פנטיום D ב-2.66 גיגהרץ _אני חושב מסוג 775). זיכרון DDR2 504mb. לוח אם Intel Grant County 2 כולל כרטיס מסך מובנה מסוג אינטל 82945G אקספרס. * אין לי מושג איזה חריץ הרחבה גרפי יש לו, א זה מחשב שחבר שלי קנה (ברוב טיפשותו לדעתי) מהאינטרנט מוואלה שופ.. בינתיים תוכנת Cimatron (מידול 3D) עובדת בסדר גמור (אמנם איטית אבל..) והטענה היחידה היא הזמן שלוקח למחשב לבצע חישובים למשל הגדרת אורך למלבן מסויים מתבצעת כמעו מייד אך התצוגה על המסך של אורך המלבן לוקחת כמה שניות (זהו זאת הטענה היחידה), חבר שלי טוען שבמחשב שיש לו בעבודה הכל עובד מהר.. בכל מקרה יש לו כרטיס מסך מובנה שלפי דעתי ממש לא מתאים לו למה שהוא צריך . תקציב נורמלי בס…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. להשקיע בכרטיס מסך חדש זמן קצר לפני השקה של דור חדש הוא סיכון לא קטן - אך מי שמוכנים לקחת אותו ימצאו תגי מחיר מפתיעים בהחלט לכתבה

4. Started by tamirgolan,

הכרטיס מסך יריץ את הויסטה חלק? איך הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. "ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by nec_000,

https://wccftech.com/amd-radeon-instinct-mi60-first-7nm-vega-20-gpu-official/ ניתוח מלא אבצע מחר כשיהיה לי זמן. כרגע בנקודות מרכזיות: לקחו את vega דור 1, השאירו אותו כבסיס, אך עיבו אותו בכל הנוגע לאותן פונקציות של מחשביי מתמטיקה לתעשיה, ברובד ה- double precision קרי חישובי נקודה צפה 64 ביט. כידוע לאלו אין כל נגיעה לגיימינג אשר צורך חישובי נקודה צפה של 16 או לכל היותר 32 ביט. התדר הועלה ל 1800mhz מ- 1500, משמע שהרויחו כ- 20% במישור הזה. הורידו את צריכת החשמל והחום על הדרך. רוחב פס הזכרון הוכפל ל- 1TB, ונפחו הוכפל ל - 32GB. סיכום עבור קהילת הגיימינג: מוצר גראפי מבית AMD לשוק הגיימינג, יבוא …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אז ככה שאני נכנס למשחק לפיפא 15 (רק במשחק הזה הכרטיס מוציא רעש מוזר , בכל שאר המשחקים אין רעש ) הכרטיס עושה רעשים מוזרים אבל מה שעוד יותר מוזר זה שזה קורה רק עד מסך הפתיחה , שאני נכנס למשחק יש תמנהו של הפיפא 15 עם מסי ומשם עד הרגע שאני נכנס לתפריט הכרטיס מסך עושה את הרעש הזה : הרעש : https://soundcloud.com/irmo-omri-524725584/555a/s-3OUWo מתחיל משניה 20 עד שניה 55 בערך הרעש הוא רק במשחק הזה ולא קורה בשום משחק אחר/פעולה אחרת של המחשב . מפרט המחשב 12 GB RAM R9 270 X TOXIC i5 4460 h81me34 h81 msi

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ILYA MOLO,

אני רוצה להעביר קלטת וידאו ישנה למחשב. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200 ווידאו JVC 4 ראשים תודה מראש. :-*

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yuvalfr,

מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yosda-boy,

שלום,בדקתי אם אני יכול להריץ את המשחק בטלפילד 3 והבעיה היחידה אצלי זה הVertex Shader + Pixel Shader.יש לי כרטיס מסך Nvidia 7800GTXהכל בסדר חוץ ממה שכתבתי, יש דרך כלשהיא להעלות אותם? חשוב לציין שהכל חוץ מזה בסדר. לי יש Vertex Shader 3.0 Pixel Shader 3.0 צריך: Vertex Shader 4.0 Pixel Shader 4.0

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by omrit,

יש לי מחשב HTPC ישן (Athlon X3), ואני עומד להתחדש בטלוויזית 4K חדשה. אני בטוח שהמעבד המסכן שלי לא יוכל לעמוד בניגון וידאו דחוס ברזולוציות כאלו. אם אני אקנה כרטיס מסך חדש, האם הוא יודע לבצע את העיבוד על כרטיס המסך? אם כן, אז לדעתכם המחשב יוכל לעמוד בניגון הוידאו? (אני אצפה בוידאו 4K דחוס מקומי ולא ב blue ray). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Lee Roy,

יש לי מחשב עם מעבד: i5 - 7400 זיכרון: 8GB 2133Mhz בסטיק אחד כרטיס מסך: GTX 1050 2GB (אשפה) ספק כוח: Antec BP450S של 450W השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות 1060, בהתחשב בזה שהוא ישן קצת, ובזה שאני רוצה אותו להריץ משחקי AAA עכשיו ושימשיך לעשות זאת בהגדרות בינוניות - גבוהות למשך כשנתיים (אני מוכן להתפשר קצת על גרפיקה) ולשחק ב 1080p בערך ב- 60FPS. יש לי תקציב של בערך 1500 שקלים. בדקתי באינטרנט ולא יהיה באטלנק, וספק הכוח מספיק.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by bora8,

היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, המנקה נגעה לי במסך של המחשב, ועתה כל התצוגה ורודה. איך אני מסדר את זה ? ניסיתי דרך ההגדרות צבע של המסך אבל זה אפילו לא קרוב לצבע נורמלי, וה CATALYST לא עולה לי, הוא טוען שהוא לא מכיר את המוד הנוכחי. למישהו יש מושג איך מסדרים את זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by yaadhadar,

היי חברים, מה המצב? אני רוצה לקנות למחשב שלי כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיריץ משחקים בסיסיים כמו Settlers, GTA, FIFA, NFS ועוד. הסתכלתי באתרים וזה מה שמצאתי: Asus ‏7300GS 256MB 395NIS Gigabyte ‏7300GS 256MB 345NIS sapphire ‏X1050 256MB 305NIS sapphire ‏X1300XT 256MB,405NIS Sapphire ATI Radeon X300Se 128Mb 260NIS Leadtek GeForce 7100GS 256MB 310NIS אולי אחד אחר? הוא ירוץ על מחשב AMD Athlon 3400+ עם ג'יגה של זיכרון. תודה רבה

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. השאלה נמצאת בכותרת הסיבה שאני שואל זה שאני פשוט גילית שיש לי כרטיס מסך של החברה הזאת (geforce 2 MX 200) וסתם... מעניין אותי לדעת איך זה נחשב אתם לא חייבים לפרט למה וכו'... מי שיודע שירשום פשוט כן / לא / באמצע תודה 8) 8)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by T-R,

אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת? חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אנשים איזוו תוצאה סוףף ליבה 450 1.5 וולט צריבת ביוס ו1300 לזיכרונות.. אני יכול גם להגיע ל480 ליבה ו1403 זיכרנותת מטורףףף אבל שהרצתי את התוכנה 3dmark05 התחילו להופיע ציורים למינהם חח אז נאי מחכה לבלוק קרור מיים שהזמנתי שיגיע רק עוד איזה שבוע לפחות.. אבל תחשבו בעצמך כמה אני יוציע עם אני יביא את הבלוק קרור מיים ועם אני יגע יותר גבוהה בליבה ובזיכרנות (לא שצירך אבל בכול זאת חח) אני מיתכוון לסגור את ה6500 לפחותתת עם הקרור מיים ניראה כבר עד שהוא יגיע בנתיים הינה תמונה.. נ.ב אני יודע שאפשר להוציא הרבה יותר נקודות עם הדרייבר החדש 71.80 אבל משום מה הוא לא עובד לי טוב בכלל במחשב אז ירדתי לדרייבר הזה.. אז כול המתוחקמים למינהם שיגידו לי שהוציע 1000000 או לא יודע מה שיגידו תוצאות …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by x-dude,

יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. LOL מה זה אמור להיות? יש לי ati r9500 pro אי אפשר לתקן את הבאגים המוזרים האלה? (האיכות גרועה בגלל השתמונה היאJPG)

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. מפתחת השבבים האדומה מאשרת באופן רשמי כי נראה את דגמי ה-Radeon Vega המדוברים בתערוכת Computex הקרובה - אבל זה עדיין לא אומר שהם יהיו זמינים לרכישה בחנויות מיד לאחר מכן לכתבה

22. חברת Crytek מציגה דמו שמציג יכולות Raytracing שרצות ללא צורך בכרטיס מבוסס RTX (כן, גם על כרטיסי AMD). הדמו שמוצג רץ על כרטיס VEGA 56 בלבד (!) ולא על מאיץ גרפי מפלצתי במאות רבות של דולרים. היכולת תשולב במנוע הבא של החברה - CRYENGINE 5: https://wccftech.com/cryengine-noir-demo-runs-raytracing-amd-nvidia-gpus-non-rtx-graphics-cards/amp/

23. Started by ofer40,

היי ביטלתי הזמנה של כרטיס POWER COLOR RADEON 9550 בגלל בעיות במלאי ועכשיו אני חושב לקחת אולי כרטיס דווקא של NVIDIA GEFORCE. 1.איזה כרטיס GEFORCE מקביל ל RADEON 9550 2.איזה כרטיס עדיף לניגון קבצי HD? 3.האם תכונת ה PURE VIDEO נותנת יתרון ל GEFORCE? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TerMiT_BoY,

איזה מהכרטיסים יותר טוב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11135 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 כי ההפרש במחירים הוא מאוד משעותי כאן זה בשביל מחשב חדש לגיימינג תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים