כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מתלבט אם לקנות את הרדון 9800 כי הוא ממש יקר אבל אני צריך כרטיס דחוף האם שווה לי לחכות עד שירד המחיר ואם הוא ירד אז מתי וכמה ואיזה רדון אתם מצאים לי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1824&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode= תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שאני עומד לרכוש מסך LCD, רציתי לדעת יותר על התופעה הזו "פיקסלים שרופים". קודם כל, איך לזהות אותם? כשמסתכלים על המסך הפיקסלים השרופים זה פשוט נקודות בצבע מסויים? שנית, עד כמה הם מפריעים לעבודה השוטפת? ואיך להימנע מהיווצרותם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים במחיר כזה?? אני קונה מKSP למי שמכיר יש להם את כרטיסים מהחברות הבאות: ati asus evga gigabyte point of view powercolor connect3D
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב בן כ-10 שנים (מעבד Core 2 Quad Q6600, זכרון 6GB DDR2 800Mhz, לוח אם Gigabyte S3-965P, ספק כוח Antec 450W, מערכת הפעלה Windows 8.1, כונן SSD Crucial M4 128GB + שני כוננים קשיחים רגילים 640GB + 750GB). המחשב עבר שדרוגים במהלך השנים (הרחבת זכרון מ-2GB ל-6GB ב-2010, הוספת SSD ב-2012, שדרוג מערכת ההפעלה), ועד לאחרונה עבד מצוין, קרס (מסך כחול/תכלת) לעיתים נדירות ביותר (אולי אחת לכמה חודשים). לפני מספר שבועות החלו להופיע על המסך פסים אקראיים צבעוניים, ולאחר מספר ימים בודדים לא הייתה תצוגה בכלל. חשדתי שמדובר בכרטיס המסך (7800GT ), אז מכיוון שלא היה לי כרטיס אחר, העברתי את הכרטיס למחשב ישן אחר בעל כרטיס גרפי מובנה שפעל ללא בעיות (Intel G41), וכאשר חיב…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם מהנושא יש לי 5850 Xtreme של Sapphire, עד לפני חודש הוא היה מצויין.. ואז הלך המאוורר של הקירור סטוק. בעומס ששיחקתי Risen 2 לדוגמא, אחרי 5 דקות הוא כבר הגיע ל93c, מטורף... המשחק היה מתחיל לקרטע ולא יכלתי לשחק עד שהגיע הקירור החדש שקניתי, Thermaltake Duorb, הייתי בטוח שנגמרו הצרות, אבל אפילו עם הקירור החדש הכרטיס מתחמם כאילו כלום לא השתנה! עדיין תוך 5 דקות בעומס הוא מגיע ל93c. אני רק יציין שבמנוחה הכרטיס ב34c שזה אחלה... אין לי מושג מה לעשות. לפני חודש וחצי עשיתי אובר קלוק למעבד (Q6600) ל3.42ghz העליתי מתחים למעבד ולזכרונות, הבעיה עם הכרטיס מסך התחילה כמה ימים אחרי. יש סיכוי שזה קשור איכשהו? בבקשה תעזרו לי עם זה באמת שאין לי מושג מה לעשות תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך כרטיסי ה-1060\1070\1080 שלהם? הבנתי שהם נמכרים במזרח הרחוק ושם מחשיבים אותם בתור מותג רציני ואיכותי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב דרך יציאת HDMI למסך פלזמה האם כל כרטיס מסך עם יציאת HDMI מוציאים גם אודי דרך יציאת הHDMI ? ידוע לי שישנם כרטיסי מסך של ATI אשר יודעים להוציא גם אודיו דרך יציאת DVI על אייזה דגמים מדובר איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב לצפייה בסרטים בפורמט FHD
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מהכרטיסים יותר טוב? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11135 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8691 כי ההפרש במחירים הוא מאוד משעותי כאן זה בשביל מחשב חדש לגיימינג תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקי מחשב חדשים וכמובן שיריץ אותם באופן חזק! אבל הגעתי להתלבטות ששווה לי 200 שקל, האם להעדיף את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1222 או את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 -- מוכר אחד בחנות שבה קניתי אמר לי שעדיף לי את ה512 כי ה1G חשוב רק לאם אני רוצה לשחק משחקי מחשב מאוד כבדים ברזולוצייה ממש גבוהה (חשוב לציין אגב שאני קונה מסך 22 אינץ' בנוסף למחשב). מוכר שני אמר לי שאם אני באמת רוצה להנות מהמשחקים של היום ולהמישך להנות גם בזמן הקרוב אז הוא ממליץ על ה1G. בכל אופן, שניהם ממש בילבלו אותי ואני מתלבט קשות מה לעשות, כיוון וההפרש הוא עצום מבחינתי (200 שקל, וזה עוד אחרי חריגה מה…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ.מ חדש, התקציב שלי זה כ- 1500 שקלים. יש את הספק כוח הזה: http://ksp.co.il/?uin=16196. אני מחפש משהו בתקציב שיוכל להריץ על recommended או על ultra (לא מתכוון לעשות OC) את המשחקים החדשים BF4, AC4, WatchDogs. אשמח להמלצות, ואם אני צריך גם ספק חדש אז שיהיה בתוך התקציב. ד"א חשבתי על הכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=20613 אבל הוא גרסאת OC וגם אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך תודה ויום טוב :-)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
להשקיע בכרטיס מסך חדש זמן קצר לפני השקה של דור חדש הוא סיכון לא קטן - אך מי שמוכנים לקחת אותו ימצאו תגי מחיר מפתיעים בהחלט לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול איזה תוכנות כבלים ומתאמים משחקים וכל מה שקשור לבאנדל, מקבלים עם הכרטיס GeForce 4 TI 4200 MYVivo של חברת לידטק? ממישהו שקנה אותו או ממשיהו שיודע ;D ועוד שאלה, ממישהו שקנה אותו- איך איכות הTV-OUT שלו?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אני ממתכוון להריץ 4 כרטיסי מסך 1080TI בשרת, 100 אחוז עבודה כמה אני צריך? לפי ה Nvidia-smi (רץ על לינוקס) אני רואה שהוא צורך 250-280W הבעיה שהוא קופא וברגע ששיש רק שתי כרטיסי מסך אז הוא עובד חלק ניראה לי שיש בעיה להתמודד עם 4 ( החלפתי מעבדים, RAM, והרדיסק - רק לצורך הבדיקה) האם אני צריך לפחות 1200W ? רק בשביל הכרטיסי מסך ? שאלה נוספת הבנתי שNvidia לא תומכת בדביאן האם זה נכון ? כלומר רק RPM ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס ברמה שלו או יותר טוב ? הכרטיס עולה כיום 822 שקל .
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יצא גרסת ביוס לכרטיס שלי Gainward GeForce 4 Ti-4800 SE ואין לי שום מושג מה השתנה בגרסת הביוס החדשה,האם ישנה איזושהי change log לראות מה חדש בביוס החדש לפני שאני מוריד ומשתיל?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פה יש קצת יותר מקום אז ככה רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ל- PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS כשאני אומר הבדל הכוונה בביצועים.. האם בכלל שווה לקנות את הPowerColor X800GTO , הוא יעלה את כל המשחקים הכבדים?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שנים לא כתבתי כאן, טוב לחזור לשוק. אני מתלבט לגבי קנית כרטיס מסך חדש (רזולוצייה 1900X1200) וקראתי פה כמה וכמה פוסטים לגבי ההשוואות של HD5870 מול HD6950 מבחינת ביצועים פר שקל. אז קודם כל, יש מבצע של KSP ליום ראשון הקרוב (2.6.11): GigabyteHD6950 במקום 1460 ש"ח ב-1290 ש"ח! זה קצת מגדיל את הביצועים פר שקל, לא? בנוסף, המשפחה שלי טסה לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות משם ציוד חומרה (דרך אתר newegg). באתר יש את הכרטיסים במחירים האלה: HD5870 - 220$ HD6950 - 250$ איזה עלויות (חוץ ממשלוח) אני צריך לקחת בחשבון? אני יודע שהמחירים בארה"ב הם בלי מס קנייה, כמה אצטרך להוסיף בערך? ושאלת השאלות: האם כדאי לי לקנות בארה"ב ולחסוך 200-300 ש"ח או לקנות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-