עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ballcall2,

אני בהתלבטות עם לבסס מערכת מחשב חדשה על הכרטיס hd6950 כי יש אותו כרגע במחיר של איזה 1400 ש"ח. נראה לכם הוא מספיק חזק בשביל רזולוציית fhd או כדאי ללכת עבר על איזה 6850 crossfire שאמורים לתת ביצועים יותר טובים, אבל יכול להיות Micro-stuttering?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by TheDiesel,

אני רוצה לשדרג לכרטיס 3060Ti. איזה מסך כדאי לחבר לכרטיס הזה?

3. Started by IDOnoach,

מחפש תוכנה למדידה, אבל לא רק ברגע נתון, אלא תוכנה שגם תתן לי ממוצע וגרף לאורך כל המשחק

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by ORrrr,

אז ככה הכרטיס שלי עובד על AGP x2 אולם לאח שלי יש אותו כרטיס(הלכנו לקנות ביחד) ואצלו זה AGP x4 הלוח שלי תומך בx4 וגם בביוס אני רואה זה על x4... מה הבעיה לעזאזל?! תודה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by dolevm2,

התוכנה GPU-Z מדווחת כי ההכרטיס עובד על X2 במקום על X16 הכרטיס הוא 650 ti לוח גיגבייט ga z77 d3h ספק cooler master g650m למישהו יש מושג מה קרה שם? יש פגם בלוח? בכרטיס? דרייברים עדכניים של הכרטיס אם אני מניח את העכבר על הכיתוב שם זה מרחיב וכותב שהכרטיס מדווח שהוא יכול לעבוד בX16 ובפועל עובד על X2 הרצתי כל מיני מבחנים לראות אם זה עולה במאמת וזה לא, זה נשאר על X2

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by pxst17,

לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.

9. המשתמשים שוב כועסים על NVIDIA, הפעם בשל החלטה לדרוש הרשמה והתקנת תוכנה ייעודית לקבלת דרייברים המלווים את השקות המשחקים הגדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/דרייברים-למשחקים-העדכניים-ביותר-רק-דר/

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. למרבה הצער, נווידיה נשארת נווידיה, וכאשר AMD לא ממש מאתגרת אותה בקצה העליון של כרטיסי מסך, נווידיה לא ממש מחלקת מתנות לצרכנים. כך, מסתמן שכרטיס הדגל 5090 יכיל 32 גיגה של GDDR7 ועשרים אלף יחידות עיבוד. הבעיה, כך נראה, היא שהכרטיס מתחתיו, קרי 5080 יכיל חצי ממה שמציע אחיו הבכור, כלומר, הפרש הביצועים הוא גדול מידי. מכאן נובע ש - 5070 לא ייתן בוסט יחסית לדור הנוכחי. נקווה שהדברים בפועל יהיו יותר לטובת הצרכנים בתחום כרטיסי מסך בגזרת הביניים מבחינת שיפור בביצועים בין הדורות.

11. מישהו מכיר איזה שהוא benckmark שבדק ביצועים על אותו סוג של כרטיסים עם זכרון 128 ולחילופין 256. האם יש משחקים ש-128 ו256 אין בינהם הבדלי ביצועים ומהו ההבדל? האם הוא כמה פריימים בודדים או ירידה חדה בביצועים? בהתחשב במשחקים כגון far cry, half life2 , f.e.a.r , doom3.

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. גורמים ב-NVIDIA מבהירים כי כרטיסי הדור החדש לא יהיו זמינים במחיר המומלץ הזול ביותר עבורם בתחילת הדרך - ועל כן יתכן כי הפרש של 85 אחוזים במחיר יעניק שיפור של 35 אחוזים בביצועים לכתבה

13. יש לי תקציב 3000ש"ח למסך LCD, יש מצב ל-LCD ב-3,000? מה הכי טוב? אני רוצה לפחות שיהיה בגודל של 17" CRT, הכוונה שבתרגום של ה-LCD ל-CRT אני יראה גודל כמו ב-17 של מסך רגיל. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה

15. Started by shilok,

שלום רב. הזמנתי מחשב מ-RSM לפי המפרט הבא: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪986 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3, יחידות 1 ₪434 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2348 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G, יחידות 2 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪116 http://www.rsm.co.il/product.aspx?p…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by gilad121,

מה אתם אומרים , או שעדיף 260 ? אני רוצה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות , הכי גבוהות .

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. פוסט מעניין בבלוג נחמד על מחשבים ושאר ירקות: קודם כל לינק למי שרוצה לקרוא במקור + תמונות: http://www.kfr.co.il/?p=917 אופים ביחד, והיום בתפריט – כרטיסי מסךאו: איך לתקן כרטיס מסך מת בעזרת אפיה בתנור היה לנו פעם כרטיס מסך טוב, מצויין לזמנו ועדיין מריץ משחקים חדשים, NVIDIA GeForce 8800GT. הבעיה היחידה שאולי היתה לו היא שלפעמים ב-Starcarft II וב-Battlefield היו נקודות וצבעים מוזרים במסך ובסוף ה-Windows היה קורס, אבל שום דבר חוץ מזה. למה "היה" לנו? כי יום אחד כשהדלקנו את המחשב, עוד בשלב ה-BIOS ראינו את זה: ואז את זה: וכש-Windows 7 ניסה לעלות זה הדבר האחרון שראינו לפני מסך שחור אינסופי: מה זה יכול להיות? מהר מאוד הבנו שהבעיה היא בכרטיס המסך והחלפתי את הכרטיס באחד ישן שהגיע ע…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by aka_katz,

LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB הכרטיס הזה נחשב לחזק או לפחות חזק יותר מגירסאת ה-GT ? אנא עזרו לי תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by pantera,

האם למחשב בעל מעבד i3-6100 3.70 Hz בעל 8 ג'יגה זכרון וכרגע כרטיס מסך R9 380 ניתן לשדרג את הכרטיס מסך ל 1070 או 1060 או שהמעבד יגביל פה? כמו כן אני לא יודע איזה ספק יש במחשב רק שהוא מספיק ל 380. (אם זה קריטי אני אלך לבדוק, המחשב לא לידי) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. מעניין אותי עד כמה משתלם כל אחד ומה ההבדל בתוצאות במשחקים ??? תודה למי שעוזר!!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אוקיי זה דיי מסובך... בקיצור הספק כוח שלי הפסיק לעבוד משום מה.... והבאתי אותו שיחליפו לי... ובינתיים שמתי את הספק הישן שלי... חיברתי הכל... רק דבר אחד לא חיברתי.... זה חיבור לכרטיס מסך(GEFORCE 8800GT).... בספק הישן היה לי חיבור PCI-E שחיברתי לכרטיס... ופה אין לי... אז פשוט חיברתי אותו ללוח אם... והדלקתי ת'מחשב... והמסך עלה... והיה צפצוף כזה חזק... מהכרטיס מסך... ארוך כזה עד שכיביתי ת'מחשב.... מה אני עושה??? זה אומר שגם הכרטיס מסך שלי התקלקל? או שזה בגלל שלא חיברתי את הPCI-E...? פעם היה לי את את הספק הזה... במחשב וגם את הכרטיס הזה... ואיכשהו זה עבד... אני לא זוכר איך זה היה מחובר... הנה תמונה של החיבור בכרטיס: *עכשיו שמתי כרטיס מסך 9500GT והספק הישן והמחשב עובד,…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. פה יש קצת יותר מקום אז ככה רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ל- PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS כשאני אומר הבדל הכוונה בביצועים.. האם בכלל שווה לקנות את הPowerColor X800GTO , הוא יעלה את כל המשחקים הכבדים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מתכוון לקנות מחשב למשחקי מחשב חדשים וכמובן שיריץ אותם באופן חזק! אבל הגעתי להתלבטות ששווה לי 200 שקל, האם להעדיף את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1222 או את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 -- מוכר אחד בחנות שבה קניתי אמר לי שעדיף לי את ה512 כי ה1G חשוב רק לאם אני רוצה לשחק משחקי מחשב מאוד כבדים ברזולוצייה ממש גבוהה (חשוב לציין אגב שאני קונה מסך 22 אינץ' בנוסף למחשב). מוכר שני אמר לי שאם אני באמת רוצה להנות מהמשחקים של היום ולהמישך להנות גם בזמן הקרוב אז הוא ממליץ על ה1G. בכל אופן, שניהם ממש בילבלו אותי ואני מתלבט קשות מה לעשות, כיוון וההפרש הוא עצום מבחינתי (200 שקל, וזה עוד אחרי חריגה מה…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ztakram,

שלום אני עומד לפני רכישת מחשב שישמש אותי בעיקר לעבודת אודיו. פה ושם יתכן וארצה להעביר זמן עם איזה משחק חביב. מאחר וכל התקציב כבר הלך על כרטיס קול מקצועי, האם הכרטיס הנ"ל מספיק, או שכדאי בכל זאת להשקיע בכרטיס מתקדם יותר?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gal,

היי אנשים תגידו לי למה כרטיס מסך ATI 64M DDR+TV עולה רק 400 ש"ח מה הוא לא טוב או מה העניין וסליחה על הבורות אבל האם זה מצריך זכרון פנימי DDR למחשב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.