עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני רוצה ליקנות כרטיס מסך בסביבות ה 1000-1200 שקל.... ראיתי כמה כרטיסים מעניינים אבל אני מיתלבט לכן אני רוצה לישאול אותכם מה אתם יכולים להציע במחיר הזה. הכוונה לכרטיס הכי טוב במחיר הזה. לכל העוזרים תודה.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??) המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS לא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבה עזרו לי דחוף בתודה מראש ???

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום כולם הודעה ראשונה שלי פה עכשיו לשאלה שלי אני לא יודע איזה חברה לקחת 1) gainward יש להם OC כבר מובנה וחתיכת קרור שלוקח 2 PCI (!) 2) MSI בנדל ענק אבל לא ממש איכפת לי אבל יש לו את היכולת ליפתוח את שאר הצינורות עיבוד בלי ליפגוע בגרפיקה (!) אז אני לא יודע מה להחליט שתיהם אותו מחיר אבל אני נוטה לMSI ביגלל שOC גם אני יכול לעשות אבל ל gainward יש קירור ענק! אז מה אתם אומרים? gainward - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=7070 MSI - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_128&products_id=6972 ותגידו שמעתם על המסך הזה compal 19' cm999 http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1441 אני צריך לדעת עם יש לו DVI ואם הMS …

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by MDK,

בדקתי את 3DMARK 2001SE תחת הגדרות 1024x768 בלי AA,AF אבל עם compressed textures... יצא לי 8500...האם אני אמור לצפות ליותר מהמחשב שלי? יש לי דרייברים הכי חדשים מVIA, וdetonator 43.... האם שווה לי לעשות אוברקלוקינג? האם אני ארגיש בהבדל? (כרטיס מסך - ראה במפרט) אם כן שווה אז על אילו תוכנות אתם ממליצים ? בתודה מראש, MB

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by GALAI30,

כרגע יש לי כרטיס מסך gtx 1060 שווה לי לקנות RTX 2060?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yonatanph,

יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מתכוון לקנות מחשב למשחקי מחשב חדשים וכמובן שיריץ אותם באופן חזק! אבל הגעתי להתלבטות ששווה לי 200 שקל, האם להעדיף את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1222 או את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 -- מוכר אחד בחנות שבה קניתי אמר לי שעדיף לי את ה512 כי ה1G חשוב רק לאם אני רוצה לשחק משחקי מחשב מאוד כבדים ברזולוצייה ממש גבוהה (חשוב לציין אגב שאני קונה מסך 22 אינץ' בנוסף למחשב). מוכר שני אמר לי שאם אני באמת רוצה להנות מהמשחקים של היום ולהמישך להנות גם בזמן הקרוב אז הוא ממליץ על ה1G. בכל אופן, שניהם ממש בילבלו אותי ואני מתלבט קשות מה לעשות, כיוון וההפרש הוא עצום מבחינתי (200 שקל, וזה עוד אחרי חריגה מה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by udi2181,

ברצוני לרכוש כרטיס מסך מדגם 280X של איזו חברה אתם ממליצים ? שהיה שקט בעל קירור טוב בעל ביצועים טובים . MSI/GIGABYTE וכו ... אפשר קישור בבקשה והסבר קטן על הבחירה שלכם .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by IlanF,

חיברתי את הכרטיס החדש אבל נראה שהמחשב קצת מקרטע בעליה. אני חושש שמא הספק שלי חלש מידי מכדי להחזיק את הכרטיס הספק שלי הוא hec win 550ub כשהפעלתי את המחשב עם הכרטיס החדש הוא נתקע על המסך של הלוגו לוח אם ונראה שהוא עושה כמה ריסטרטים (נשאר על אותו המסך אבל מצפצף כל כמה דקות כאילו עשיתי ריסט) עד שלבסוף הוא הצליח לעלות. וזה ככה כל בוט יכול ליהיות שהספק שלי פשוט חלש מידי? למרות שבתאוריה הוא אמור להספיק

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by harley,

המחשב נקנה במקור לצרכי עבודה, אבל מי ציפה שיוציאו את CIV5 (טוב, היה אפשר לצפות את זה). הבעיה כעת כי אינו מצליח להציג מפות גדולות עם הרבה יחידות עליהן (התצוגה מקוטעת ואיטית מאוד), גם בהגדרות מינימליות. אין צורך להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אסתפק בתמונה זורמת ותגובה מהירה. המפרט: Giga H55M-UD2H Intel Core i5 650 - integrated graphics DDR3 4Gb ספק 500W אינטגרלי של Antec. כדי להקשות קצת על העניינים: אני משתמש בשני מסכי "17 כך שכרטיס המסך צריך או לתמוך בשני מסכים או לא לבטל את יציאות ה Integrated graphics של הלוח. רצוי שלא יבטל גם את יציאת ה HDMI של הלוח. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by asmon,

אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by tgen,

קניתי מסך LCD חדש של סמסונג ואחרי פחות מיום מצאתי פיקסל שרוף... השאלה היא האם כדאי לי לרוץ ולהחליף אותו בגלל איזה פיקסל מסכן שבקושי רואים אותו והאם בכלל יחליפו לי אותו??? במידה ואני לא יחליף אותו, מפחיד אותי שלא ימשיכו להישרף לי פיקסלים... במה זה תלוי???

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by swed21,

תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by KoM,

ביגוד לכל שבבי הגראפיקה עד עכשיו ה-R300 דווקא כם נהנה ממעבדים חזקים יותר ויותר ולא רק בבנצ'ים סטאטים, כמו שניתן לראות בשתי התמונות הבאות הכרטיס פורח ועולה ככל שכוחו של המעבד עולה, ושימו לב כי העלייה לא נהיית מתונה יותר ככל שמהירות המעבד עולה דבר שאומר כי אם הטבלה הייתה ממשיכה גם הגראף לא היה מפסיק, בניגוד ל-TI4600 אשר נעצר לו כבר במהירות מעבד ממוצעת של 1400 מגה הרץ. האם נוצר מצב אמיתי שכרגע המעבדים שברשותינו הם החולייה החלשה של המערכות כיום ובעתיד הקרוב, גם לקראת בואו של ה-NV30 שיהיה אפילו חזק יותר ?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. השאלה נמצאת בכותרת הסיבה שאני שואל זה שאני פשוט גילית שיש לי כרטיס מסך של החברה הזאת (geforce 2 MX 200) וסתם... מעניין אותי לדעת איך זה נחשב אתם לא חייבים לפרט למה וכו'... מי שיודע שירשום פשוט כן / לא / באמצע תודה 8) 8)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קיצר אני קונה מפרט ואני מתעכב איתו על כרטיס מסך אני סגור על כל המפרט והוא מוכן הדבר היחיד שאני אוכל עליו תסביכים זה הכרטיס מסך ..אני רוצה לדעת מי מבניהים יותר חזק... - הערה - אם אפשר לקבל כמה דעות על ה 260 GTX OC ..ועל ה 285 GTX..אני מוכן להשקיע עוד כסף אבל אני רוצה לדעת אם ההשקעה שלי שווה את זה ואם המחיר שווה בהתאם לתוצאות של הכרטיס...בגדול אני משווה אותם ל 4870 ואני רוצה לדעת אם הם יותר טובים או פחות ממנו..תודה..

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by lmlm,

כמו שזה נראה המחליף של 800GTO לא מאכזב ונותן לנו אפשרות להפוך אותו ל 1800XL כמו ש X800GTO הופך ל 800XTPE. 90% שיצליח עוד מידע ומקורות פה : http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95269 מה כדאי עכשיו 7600GT או 1800GTO? ;D

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Chumlee,

יש בכרטיס מסך שלי VGA DVI HDMI יש לי 2 מסכים 19 אינץ ורציתי להשתמש ב 2 מסכים בו זמנית יש אפשרות להשתמש גם ב VGA וגם ב DVI באותו כרטיס מסך ? ואם כן מה עדיף ? ה VGA כבר תפוס עם מסך אחד נשאר רק DVI ו HDMI ובמסך יש חיבורים VGA DVI ראיתי שיש שני כבלים DVI DVI ויש HDMI DVI מה עדיף ? מה יותר טוב ? DVI DVI עולה 37 שקל HDMI DVI עולה 25 שקל יש הבדל באיכות הצפיה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

איזה כרטיס מסך יותר טוב: ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR או INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR? ------------------------------------------ ועוד שאלה, מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000? תודה מראש, gonzila היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. "ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

תראו, לא שיחקתי בשום משחק כבר איזה 3 חודשים, אתמול בריגוש קליל הפעלתי את PREY, כמובן ישר נכנסתי להגדרות ושיניתי למקסימום האפשרי בכל דבר, x16 בANTISTROPIC וx6 בANTIALIASING (זה המקסימום שהיה אפשר), הפעלתי את המשחק, 10 דקות המשחק זרם ממש בלי בעיות עם גרפיקה מעולה, בלי אף תקיעה או פריז, לאחר מכן המסך התמלא בקשקושים אדומים וכל מיני עיוותים גרפיים, אני משער שאלו ארטיפקטים, כי גם כשיצאתי לווינדוס הקשקושים האדומים המשיכו להמרח לי על המסך... נכנסתי לATI TRAY TOOLS וראיתי שהכרטיס מסך שלי על 79 מעלות, אבל הקטע ששיחקתי בכל המשחקים הכבדים בשנה האחרונה ובחיים זה לא קרה גם לאחר משחק ממושך של 4 שעות, יכול להיות שאוגוסט עושה רע לכרטיס מסך שלי ? הכרטיס עם 16 צינורות ועובד על 540 ליבה 590 …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. התלבטתי הרבה וקראתי הרבה סקירות וראיתי הרבה סרטים ביוטיוב ובסוף החלטתי שללא ספק הHD4850 יותר טוב ויותר משתלם מ9800GT גם מבחינת ביצועים וגם בסך הכל 100 שקל יותר ומקבלים ביצועים קרובים ואולי אפילו יותר טובים משל ה9800GTX עכשיו 2 שאלות יש לי לוח אם P5N32 SLI DELUXE והוא תומך בSLI של NVIDIA האם תיהיה בעיה להתקין את הHD4850 (של ATI) ? הוא לא יתמוך בו משום מה? זה שזה לא יתמוך בCROSSFIRE זה לא מענין אותי ושאלה שניה זה נורא שאין לכרטיס מעבד פיסיקה כמו ב9800GT או בשמו PhsyX

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בשביל משחקים (המחירים בשמיים אבל אני עשיר) בשביל עבודה ועסקים (זול מאוד) מי בכלל קונה כרטיסי מסך? אני נשאר עם הוודו 3 שלי (או לחילופין- אני אגנוב מבאג ואז נראה)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים