כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
למי שמאחר עם החדשות: https://videocardz.com/newz/msi-accused-of-selling-geforce-rtx-3080-on-ebay-at-much-higher-price-releases-a-statement
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאלו מכם שעדיין ממתינים לכרטיס המתקדם ביותר של NVIDIA בדור הזה, יתכן שהגיע זמנכם לבחור: לשתי היצרניות הגדולות MSI ו-EVGA יש כרטיסי GTX 1080 Ti מהונדסים יתר-על-המידה עבורכם לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
חברה אנא חוות דעתכם לכרטיס מסך (יד שניה). MSI R9 280X 3GB 384bit מול Gigabyte GV-R928XOC-3GD-GA הדבר היחידי שראיתי שונה זה MSI maximom OC 1050MHZ מול Gigabyte maximom OC 1100MHZ השאיפה לרכוש שני כרטיסים בעתידת בחיבור CrossFire. תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש במקום הVOODOO3 שיש לי ורציתי לשאול כמה דברים: 1) איזה חברה הייתם ממליצים לי- ASUS או MSI הכוונה לדגם הG4 ti 4200 שלהם. 2) יש לי מעבד פנטיום 667 ואמרו לי שאני צריך לשדרג כדי שהכרטיס יפעל יותר טוב. אז חשבתי על מעבד AMD Duiron 1000 ולוח BIOSTAR K-6/7 וספק כוח 300W. מה אתם חושבים על הבחירה? (אני יודע שזה לא ממש הפורום אבל מישהו יכול לתת לי פרטים על הלוח הזה, כי לא מצאתי פרטים עליו באתר החברה :-\) ומה אתם חושבים על הכרטיס? האם למישהו יש ניסיון, והוא מרוצה ממנו?? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד כרגע על מחשב עם שני מסכים(תצוגות שונות) וכרטיס מסך אחד. אני רוצה להוסיף מסך שלישי ואחרי שיטוטים באינטרנט הבנתי שאני צריך את אחת מהאופציות הבאות: 1. כרטיס בחיבור pci - זול אבל עם הרבה בעיות. 2. אופציה יקרה אך אפשרית - לוח sli עם שני כרטיסים תומכים שלכל אחד יהיה אפשר לחבר עד שני מסכים. אחרי בירורים עדיין לא מצאתי מי שמוכר כרטיסים בחיבור pci בארץ. אשמח אם מישהו מהפורום יוכל להפנות אותי. וכמובן שכל הערה והצעות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 524 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי פתחתי ת'רד בו ניסיתי להבין כיצד אני מרכיב סט-אפ של 3 מסכים (27 + 2 של 19) לכל השימושים. הוסבר לי בזמנו שלא תהיה לי בעיה להרחיב את שטח העבודה שלי בשימוש בווינדוס, אבל מרוב המשחקים אני יכול לשכוח. ואז נתקלתי ב-Eyefinity שבכרטיסים החדשים של ATI. יש סיכוי שזה נסקר גם פה, אני כבר לא זוכר, בכל מקרה שני לינקים: http://www.amd.com/us/products/technologies/eyefinity/Pages/eyefinity.aspx http://www.tomshardware.com/news/amd-ati-eyefinity-radeon-monitor,8637.html נראה כאילו הטכנולוגיה הנ"ל עונה בדיוק על מה שביקשתי. נראה כאילו אין צורך בשום תאימות מצד משחקי המחשב. האם אני טועה או לא מבין עד הסוף? כבר בכרטיסי המסך החדשים שילבה ATI את הטכנולוגיה, כאשר היא מוגבלת ל-3 מ…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהעתקה מתר'ד אחר: מדובר על הכרטיס של Gainward. האם כדאי לקנות mx-440 של 3d-labs או של leadtek ובמה זה יעזור לי. זכרו שהכרטיס הוא לא לאוברקלוקינג רצחני אבל מעט לא יזיק ואף יותר מזה. האם שווה להשקיע יותר בשביל הleadtek ששמעתי שמגיע עם היטסינק טוב (נכון?)? והאם של 3d-labs מגיע עם זכרונות יותר מהירים? כמה עולה הגירסה הלא pro של ה9000 radeon? מה הפיטצ'רים שהאסוס מביא איתו שהוא עולה כ"כ הרבה? לאלה שלא ראו את התר'ד במפרטים, ורוצים לדעת את הסיבות למה mx-440: הנה
-
מחשב: P2.4 512MB AGP x 4 עד לאחרונה המחשב שלי עבד עם GeForce MMX440 64MB לא רע בכלל . לאחרונה החלטתי שהוא מתחיל להתישן מכיוון שכשהרצתי FarCry הייתי חייב לשים את כל הנתונים על low כדי לשחק חלק, למרות שהייתי תמיד על 1024x756. המשחק רץ ב 40fps אבל רציתי לראות את הטקסטורות ברמה גבוה יותר ולכן קניתי את ה 6600GT AGP. מה רבה היתה האכזבה לאחר שהרצתי את המשחק ה- 6600GT אמנם הריץ את המשחק על high אבל הFPS היו נמוכים מאד (28) והמסך קפץ בקרבות כבדים. רק כאשר הורדתי אותו ל-Medium וביטלתי את ה-AA הוא רץ ב-40FPS כלומר באותה מהירות שהMMX מריץ low. יכול להיות שהכרטיס כל כך איטי? לפי מה שאני רואה הוא בסך הכל רק פי 2 יותר מהיר מהכרטיס הישן? מה שהורג אותי שבביקורות הראו שהכרטיס מהיר …
-
- 51 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות ג'יפורס 4 440mx של חברה לא טובה כמו palit ב 550 ש"ח או RADEON7500 של חברת ATI ב 500 ש"ח בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
my clocks are fine? MY video card is X1800XT 594 MHZ for the VPU and 693 for the memory ???
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
my new DIAMOND hd3850 512 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
GFX - 4221 CPU - 8301 TOTAL 33,650 is that good? im runnin on 6600GT 256mg pci-express oh and sorry for the english its only until ill install hebrew lang pack
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
Etmol akol aya beseder, ani kam ba boker poteah et ha machshev pitom ha masah meavev ba zad bli sof!!!! eich ze egyoni ?! le misho ze kara ve yodea eich letaken o she a masah alah kaput? :'(
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
I get a message which says that the video card performance has been decreased because the video card doesn't receive enough power. My question is, if i'll keep using my spu for about a month and only then buy a better psu, will it damage my video card?
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם,הורדתי את הדמו Nalu מאתר NVIDIA ויש לי כרטיס מסך 6600TD 128MB (רציתי לראות את הציצים שלה זזים על המסך,חוץ מזה היא שווה ) וזה מה שרואים: (אמרתי לכם שהיא שווה ) אז בקיצור השיער שלה קצת מפוקסל,כאילו נראה לא חד,אלה קצת מטושטש,ולחבר שלי יש 6800GT ורואים אצלו מצויין (הכרטיס שלו הרבה יותר חזק משלי),אז בקיצור מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לעוקבים הקבועים בפורום לבטח זכור כי בעת השקת navi 5700 ביולי השנה, השגתי מידע (ושתפתי עמכם) כי הולך לצאת בהמשך הדרך Navi מבוסס ליבה גדולה יותר. המידע שהיה אז היה עקרוני/כללי בלבד וטען, שמדובר במסגרת לוחות הזמנים של עד סוף 2019 או במילים אחרות סביבות דצמבר. בשבועיים האחרונים רשת האינטרנט החלה לטפטף מידע אודות רישומו של מוצר כזה ברגולציה הנדרשת כאשר wccftech מדבר על כך ביום 28 לאוקטובר כאן: https://wccftech.com/new-amd-gpu-spotted-rra-big-navi/ אתר techradar מדווח בתחילת נובמבר, כי נמצאו ראיות לקו מוצרי navi עדכני מסדרה גבוה יותר בדרייברים של linux: https://www.techradar.com/news/amds-navi-22-and-navi-23-gpus-recently-spotte…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, כרגע אני משתמש בIIYAMA 452 PRO, ויכול לקנות את ה-NEC במחרי טוב...השאלה היא אם הוא באמת עדיף לי מבחינת עובדה יומיומית על המחשב ומשחקים (בלי התייחסות ליותר או פחות מקום על השולחן), מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5W-DH Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD 7200Rpm EX Plextor CD-RW Premium EX Nec CD/DVD-RW ND-3551A EX TEAC 1.44 EX Termaltake Silent PurePower 560W EX Termaltake Shurk Full ATX 2x120mm Fan Logitech MX-1000 Wireless Laser EX Microsoft Windows XP compatiable EX Samsung SyncMaster 172T EX Everythign marked with an "EX" means exist already. I havn't defined a Graphic Card yet I'll be glad to get your help on this part. THX.
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
shalom friends I need your help and advise for monitor 19 crt flat for my computer which one you recomend and which one you think is the best there is no problem of purchase of any amount my buddget is excellent thank you very much my friend and reply me in hebrew 8) 8) 8)
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם משהו יודע לפתור את הבעיה שלי? לאחר הפעלת המשחק הוא יוצא חזרה ל desktop :-\
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
(dont have Hebrew on my keyboard...sorry, buy you can reply in Hebrew) for a friends HP Laptop. I just cant find a place to download it from. i've searched Google and the forum. Thanks HF
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
My specs are: Amd64bit 3000@2200Mhz 754 512 Ddr Samsing works at 2.5-2-3-7 440 mhz Epox 8kda3j Nforce 3 Chipset Thats about it I had Radeon 9800 Pro, but it died after 4 months :\ and now im searching for a new video card, Agp version one. so i know that there are 2 great cards, Ati Radeon X800Xl And Gefroce 6800Gt I was watching reviews of these cards but i have never seen a compare between those two its always the agp version of the Geforce against the Pci-e version of the radeon I need a review that shows the Diffrence in the preformence between both of these agp cards. If somebody can direct me to a site that did make a compare between this cards, It would be r…
-
- 14 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
כאמור קניתי היום כרטיס מסך Sapphire מKSP ראשון לציון , בעלות של 840 בערך. והבנתי כבר שהגעתי הביתה שיש איזה מבצע לAMD לסדרת כרטיסי מסך האלה שהם מקבלים משחקים מתנה לא ? ראיתי שקוראים לזה Never settle. האם הייתי אמור לקבל משהו ? או שזה לא תופס בארץ ? המוכר לא הזכיר שום דבר על זה.
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-