כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי משהו רציני... לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+. עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים. זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4 מסקנה: אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4. כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד. כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד... תגובות יתקבלו בשמחה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התכנון שלי הוא לחבר 8 מסכים בשביל ליצור תמונה גדולה. כל מסך הוא יהיה FHD. חשבתי ללכת על כמה 2\3יחידות של 3060 אבל נאמר לי שNVIDIA ביטלו את האפשרות הזו. אשמח להמלצה. המפרט די גמיש. וכרגע התככנון הוא סביב 5950X + 64GB RAM. מחפש משהו שיתן לי משהו כזה https://www.digitaltigers.com/zenview-atlas32q.asp כרגע יש 3 מחשבים (4 מסכים 4 מסכים 2 מסכים)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מתלבט אם לקנות את הרדון 9800 כי הוא ממש יקר אבל אני צריך כרטיס דחוף האם שווה לי לחכות עד שירד המחיר ואם הוא ירד אז מתי וכמה ואיזה רדון אתם מצאים לי
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלהן, לאחרונה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (260GTX כמו שמוציין בכותרת) לאחר המון המון זמן שלא עדכני. (בן היתר על מנת לנסות את הBF3 החדש) עכשו העניין הוא שהכרטיס מחובר ל-2 מסכים. הראשון 17 אינץ' שעליו אני עובד רוב הזמן. ושני מסך LCD 32 אינץ' שמש בעיקר לסרטים\סדרות\משחקים. (מחובר בכבל DVI TO HDMI והסאונד יוצא מהרמקולים של המחשב) עכשו הבעיה היא שאחרי עדכון הדרייבר כשאני משנה רזולוציה במסך ה32 לרזולוציה שהיא לא הרזולוציה הטבעית של המסך יוצא שהתמונה לא "נמתחת" כמו בעבר אלה פשוט יש שוליים שחורים ורואים את המסך כמרובע. (הקטע של הרזולוציה חשוב לי כי יש סדרות\סרטים באיכות נמוכה שאני נאלץ להוריד רזולציה על מנת לראות אותם על כל\רוב המסך ולא כריבוע מעצבן) הדבר נורא מפריע…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש -מאייבורי(ברגע זה רובכם מרימים גבה ומתכוונים כבר להגיב על כמה שהם גרועים,שירות גרוע,חלקים משומשים-אל תטרחו-קראתי-אני מודע היטב לעיניין-מסיבותיי שלי אני מתכוון לקנות שם). בכל מקרה מה שכן מעצבן אותי,מכיוון שהם היבואנים הרשמיים של MSI הייתי מצפה למצוא את כרטיס המסך הזה שם(למעשה,רציתי 8800GTS אבל אני קצר בכסף אז ההתפשרות שלי היא על הTOP שבMIDRANGE) אז השאלות שלי הן: 1.מתי יצא הכרטיס לשווקים(תאריך?סביבות של תאריך?) 2.האם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכרים אותו? 3.האם אולי כרטיס אחר של MSI באותו תחום או של GIGABYTE יספק אותי לדעתכם(משתמש חזק במחשב,לא גיימר מאוד רציני,אחרת 8800 ,אבל בהחלט מתכוון לנצל את הכרטיס). אני מודה מראש על כל עזרה (וגם אם לא יהיו יותר מדי הע…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ההבדל בין הכרטיסים הבאים הוא גדול, או שגם הפחות יותר, עדיין חזק וטוב? 1)Gigabyte HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - OC 2)Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 Ultra Durable והאם העובדה שהראשון עבר OC והשני לא תשפיעה באיזושהי צורה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי ראדון 8500 le והדרברים החדשים .. ושאני מעביר את sof2 לפעול ברזולוציה של 1024, המסך פשוט מתחיל להיות עגול ומחואר.. הכל בא מהקצב רענון.. איך פותרים את זה? האם יש פיקס או משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור יציאת משחקי מחשב חדשים רבים הדורשים כרטיסי מסך חדישים על מנת להריצם ברזולוציה הגבוהה ביותר, אני מעוניין לרענן את כרטיס המסך שלי. אני נמצא כרגע בארצות הברית על כן יש לי נגישות לכלל כרטיסי המסך במחירים טובים בהרבה מאלו בארץ. לאור זאת, אבקש עצה ברענון כרטיס המסך בהתאם למפרט המחשב שלי הנמצא בצד ימין תחת התמונה בפרופיל. אמנם ציינתי כי התקציב אינו מוגבל אך יחד עם זאת אבקש לתת הצעות שנותנות תמורה למחיר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
וקיבלתי את ההודעה הבאה : אגף יש לי כרטיס מסך PCI EXPRESS X550 [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
להשקיע בכרטיס מסך חדש זמן קצר לפני השקה של דור חדש הוא סיכון לא קטן - אך מי שמוכנים לקחת אותו ימצאו תגי מחיר מפתיעים בהחלט לכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"ending program...you should not see me" ורק אחרי שהprogress bar בחלון הזה מסתיים המחשב עושה רסט,אני יודע שזה לא מזיק והכול אבל זה מעניין לדעת כי אם לעוד אנשים יש את זה אז כדאי שATI יוציאו תיקון לבעייה כי זה גורם להרגשה של "בעע אולי הדרייבים לא פועלים כמו שצריך" שלחתי איימיל לATI אפילו והם אומרים שיכול להיות שזה נובע מהגדרות לא נכונות של הwindows אבל ניסיתי הכול והכול מוגדר טוב...בכל אופן מי שזה גם קרה\קורה לו שיכתוב פה תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם ! הבעיה היא כזאת, קניתי את המסך הנ'ל חיברתי אותו והיתקנתי את כל הדרייברים, עכשיו שאני מדליק את המחשב רואים שהמסך נדלק, לאחר מכן שעולה הווינדוס הוא נכבה, הקטע המוזר זה שאם לוחצים על הכפתור של ההפעלה (זה שנמצא במסך עצמו), הוא נדלק לחצי שניה ומראה תמונה הוא לא נכנס לשום מצב סטנד ביי או משהו כזה,הוא פשוט מראה שהוא דלוק ואין תמונה בעיקרון יש לי כרטיס מסך רדון 9700, אם תצטרכו עוד פרטים שיסיעו לכם, אשמח לתת! בתודה מראש, לירן
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מפרט המחשב שלי הוא כזה: מארז NZXT Tempest לוח אם :GA-M59SLI-S4 זכרון : GEIL 2GB *2 DDR2 CL4 ULTRA 800MHZ מעבד:6400 AMD Athlon X2 Dual-Core כרטיס מסך:9800GTX CLUB 3D 512MB מסך:LG 23" ספק: 550W CORSAIR SLI הרדיסק:320 GB WD SATA DVDRWLG*16 לאחר קריאת הכתבה בעיון על ביקורת GTS250 ,הבנתי שGTS250 הוא למעשה 9800GTX+ רק עם צריכת חשמל נמוכה יותר. כמו כן ברצוני לשאול כמה דברים: 1.האם כדאי לי בתג מחיר של 700 שח לצרך 512MB GTS250 במערך SLI ל 9800GTX 512 MB+ שלי ,ע"מ לקבל ביצועים קרובים ל GTX285 או אפילו יותר טובים.(GTX 285 עולה 2000 שח) 2. במידה ואצרף GTS250 1024MB ל9800GTX+ 512MB בSLI האם זה עדיף מבחינת ביצועים ,כמובן בתג מחיר של 740 שח לא תוספת רצינית בהשוואה ל 512MB…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/215001/some-amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-via-software.html לא הבנתי מה צריך לעשות ? איך זה תורם ? האם מתאים ל-290 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-with-software.html http://www.overclock.net/t/1567179/activation-of-cores-in-hawaii-tonga-and-fiji-unlockability-tester-ver-1-6-and-atomtool
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע מ ksp בלבד כרטיס גרפי שיריץ משחקים כבדים על הגדרות גבוהות. אבקש המלצות לכרטיס גרפי עד סכום של 1,000 ש״ח. כמו כן, אבקש המלצה לספק כוח שיהיה מותאם לכרטיס. בתודה דביר
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-