עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. NVIDIA DLSS 2.0 איך ניתן להשתמש בו לשיפור איכות תמונה באינטרנט לשפר איכות תמונה ביוטיוב ולא רק משחקים ? לשפר יותר FPS https://videocardz.com/press-release/nvidia-introduces-dlss-and-reflex-plugins-for-unreal

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bora8,

היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by sharon515,

לגבי הכרטיס HD4550 איזה חברה עדיפה ASUS GIGABYTE SAPPHIRE כנראה שאני אקנה מ KSP בגלל שהם נמצאים קרוב אלי. (וגם יתקינו לי את הכרטיס) תודה רבה על העזרה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by T-R,

אוקי אז ככה, אני בעיקרון משדרג את המחשב שלי ובין היתר אני קונה GF 6800GT עכשיו השאלה שלי... יש הבדל עקרונית בין ALBATRON ו LEADTEK? כי הבנתי שהALBATRON זה כרטיס פופולרי וגם הציעו לי אותו בפורום של מפרטים אבל יש ל LEADTEK שמתי לב קירור עצבני ביותר, זה עוזר? לא צריך? אני כנראה יעשה OC מתישהו...אולי אתם ממליצים בכלל על כרטיס מחברה אחרת? חוץ מזה, אני רוצה לקנות LCD אין ממש בעיה של תקציב כאילו כל עוד זה בנורמלי ואני ממש אין לי מושג במסכי LCD קראתי על TOMSHARDWARE והבנתי שהחדש של BenQ הוא מעולה למשחקים(BenQ's FP71e+), אני רוצה 17 אינץ'...יש לכם המלצות? כי הבנתי שיש בעיות עם מסכי LCD ומשחקים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Modan2,

מה יותר כדאי לקנות ראדון 9000 או GFmx440? והאם כדאי להשקיע ה9500 PRO או אם כבר להשקיע אז GF TI4600 ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sagi_10,

שלום יש ברשותי כרטיס מדגם X1900GT. אני יכול להחליף אותו ב-X1950PRO חדש.... ואני רוצה לדעת האם אני ארגיש שיפור ומי מבינהם יותר טוב! אז אני אסכם את השאלות שלי: 1)מי יותר חזק 2)מי יותר קריר 3)למי יש קירור יותר טוב (אותה חברה : ספיר) 4)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר גדול? כי שלי מדהים באוברקלוק! 5)האם אפשר לפתוח X1950PRO לX1900XT ? 6)איזה יתרונות יש ל-X1950PRO שאין לכרטיס שלי? תודה רבה לעזורים!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yonatanph,

יש לי את הX1950 pro שקניתי כשDX10 היה ממש חדש ועדיין מלא באגים. בזמנו אמרתי שאני אשדרג כאשר היתרונות של הDX10 על פני הDX9 יהיו ברורים. ביינתיים אני לא ממש רואה סיבה לשדרג ותהיתי האם מישהו יודע מתי הDX10 יתן ביצועים גבוהים מספיק שיהיה שווה לשדרג.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by GamePad,

יש לי 4850 ובSC2 הוא כאילו מורח את הגרפיקה (ארטיפקטים?) לאחרונה התקנתי עוד משחק supreme commander2 שגם מציג בעיות דומות. יש תמונה. התקנתי דרייבר אחרון ולא עזר. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? אגב, בהרבה משחקים אחרים אין את הבעיה הזאת. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by alexg657,

השאלה בכותרת. תודה על העזרה חברים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by omrij,

היום הורדתי והתקנתי פעם ראשונה את התוכנה ורציתי לדעת אם הציון שקיבלתי הוא בסדר מהשוואות שעשיתי הוא די נמוך אבל כולם באורב באוברקלוק מטורף אז אני לא ממש יודע אני עם 9800PRO ו AMD643200 שניהם באוברקלוק מתון [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום. לאחרונה הFPS שלי בקאונטר סטרייק סורס ירד מאוד. המפרט שלי הוא: Amd 64 3000+ A-Data 512 x 2 Epox kda3j Albatron 6800GT אני לא יודע למה זה קרה =\ בדקתי עם כל הANTI SPYWARE הקיימים ומה שמצאתי מחקתי. בדקתי עם הAVG והסריקת אונליין של MCAFFE וזה לא מצא לי אף ווירוס =\ אני לא מבין למה הFPS ירד ככה. אולי תוכלו לעזור לי וגם אולי זה בגלל הדרייבר אז תגידו לי איזה דרייבר כדי לי להוריד כי אמרו לי שהחדש דופק את המחשב =( תודה מראש. נדב

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חברת Crytek מציגה דמו שמציג יכולות Raytracing שרצות ללא צורך בכרטיס מבוסס RTX (כן, גם על כרטיסי AMD). הדמו שמוצג רץ על כרטיס VEGA 56 בלבד (!) ולא על מאיץ גרפי מפלצתי במאות רבות של דולרים. היכולת תשולב במנוע הבא של החברה - CRYENGINE 5: https://wccftech.com/cryengine-noir-demo-runs-raytracing-amd-nvidia-gpus-non-rtx-graphics-cards/amp/

14. Started by rockstarr,

יש בהרבה מאוד חנויות כבר פרסומים אודות המחירים של כרטיסי המסך. לדוגמא בIVORY יש אותו, השאלה אם כבר ניתן להזמנה או שעדיין בכלל לא התחיל להיות משווק בעולם? ואם לא מתי להערכתכם יוצא בעולם?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Rockstatement10,

איך הוא להיום בכללי? עדיין נחשב לטוב יחסית? ובמידה ואעשה לו OC לאן אוכל להגיע? הבנתי שיכולות האוברקלוקינג שלו מעולות.

16. Started by gilad121,

מה אתם אומרים , או שעדיף 260 ? אני רוצה להריץ משחקים על הגדרות גבוהות , הכי גבוהות .

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by orengore2,

היי חברה אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך גם ספק כמובן אני יכול להקצות 1000/1100 ש"ח גג לשניהם יחד. המפרט שלי רשום בצד. לא צריך כרטיס אוברקיל כמובן כרטיס מסך עם יציאת S-VIDEO ולא HDMI אם יש גם וגם אז סבבה תודה חנויות - מרכז ושאוכל לקנות את שני הפריטים יחד (לא אייבורי וKSP כמובן) נ.ב: חשבתי על 4850 או 9800GTX+ אבל אני רואה שהמחירים שלהם לא יורדים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. ולכן אני לא מצליח לצפות בשני מסכים על המסך טלוויזיה רואים רק שחור זה מוזר כבר היו לי עשרות כרטיסים ובבעיה שכזו לא נתקלתי ניסיתי להחליף בין ההשיטות שידור PAL B\G עדיין לא עוזר למישהו יש רעיונות?? אהה.. ולקנות מסך HDTV זו לא אופציה ;D עריכה ראה תמונה חחח... כשעושים PRINT SCREEN זה נותן את שני המסכים ואני לא רואה בטלוויזיה כלום [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני אעלה תמונות ברגע שאוכל אבל אני לא מבין את כל התוצאות שקראתי באינטרנט על הכרטיס הנ"ל .....תוצאות ב-3DMARK2003 - תוצאות בין 8900-9500 בלי OC ובלי כיוונים שונים כאלו או אחרים ...... איך אצלי הכרטיס עושה ב DEFAULT .......קבלו ........10360 !!! רגיל על הבדיקה הרגילה ובלי שום כיוונים . הסברים מישהו ? תמונות בהמשך .....

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by FatherBoard,

?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bucktoos,

הי, יש לי מצב די מיוחד. יש לי geforce4 fx5200 של SPARKLE ואני לא הכי מרוצה בעולם. המוכר שלי בחנות מוכן להחליף לי אותו ב RADEON 9200 של GEXCUBE (לפחות נראה לי שזאת החברה) ללכת על זה? אני יודע שמה שכולם רוצים לכתוב זה משהו בסגנון "תקנה GEFORCE4 TI4200 אבל אין לי את האופציה הזאת...

22. Started by EAD,

קצת שוטטתי ברשת, ומצאתי בהרבה אתרים (תריצו חיפוש), ובעיקר בפורום של http://guru3d.com/ פרטים לגבי כך שNVIDIA מתכוננת להוציא כרטיס חדש (כנראה כתגובה לR600) שATI הולכת להוציא, כנראה שהוא אף יצא בחודשים הקרובים (פבוראר או משהו כזה), אני מקווה שהוא יתמוך בDX10.1 שמפתחים כרגע ובכול מקרה, זה צעד טוב שכנראה גם יוזיל את G80 שיש כרגע וגם יתן לנו הGAMERS כרטיסים עוד יותר חזקים וטובים מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yoni206,

מה אתם חושבים על המסך הזה? הצרכים שלי: סרטים ומשחקים לא הכי כבדים בעולם (פיפא, דומ, GTA) וכמובן התקציב שלי דל. הוא עולה 600 שקל וזה בערך התקציב... gil Forsa 6600 256MB תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by T-Flash,

סרטון הפלאש שבאתר הבית: http://www.futuremark.com/ נראה מגניב :D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by ofirrjd,

היי, ה X1600PRO של SAPPHIRE ה 6600GT של LEADTEK

• 33 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים