כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה מסך מצוין בחיים שלי לא ראיתי מסך כזה מדויק ויפה,רואים את הצבעים מאד יפה וכל זה.. אבל אני רק עצוב מסיבה אחת. לפני זה היה לי SONY SDM S73 וכמו שאתם יודעים ה LCD היה צבעים יותר יפים וחיים (לדעתי) והוא גם יותר חד. MORTAR כנראה שאתה לא כיוונת את המסך טוב ,או שקיבלת מסך פגום כי לדעתי זה מסך מצוין!!
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי לעצמי משהו רציני... לפי מה שאני שומע מפה הרבה אנשים שאומרים בעצם שאם יש לך כרטיס של דור ה-GEFORCE 4 לא תוכל להנות ממנוע דום3 בצורה טובה+. עכשיו אם למישהו יש היום GEFORCE 3 אין משחק אחד שהוא לא יכול להריץ בנתונים הכי טובים. זאת אומרת שכרטיסי ה-GEFORCE 4 הם לא קנייה חכמה למה? בגלל שאין משחק היום שכרטיס GEFORCE4 יכול להריץ יותר טוב מ-GEFORCE 3 והמשחקים של הדור הבא ירוצו בהגדרות בינוניות וברזולוציה לא גבוהה עם ה-GEFORCE 4 מסקנה: אין מנוע כיום שמנצל את יכולות GEFORCE 4 ומשחקים עם מנוע הדור הבא ירוצו לא הכי טוב עם GEFORCE4. כלומר ה-GEFORCE4 הוא קנייה גרועה מאוד. כל זה, זה מה שעולה מהפורום ואני הסקתי את המסקנות לבד... תגובות יתקבלו בשמחה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, וההתלבטות פשוט הורגת אותי. מהמחירים הקיימים היום בשוק, יש הבדל של 400 ש"ח בין הכרטיסים, לפחות בדגם של לידטק שעד כמה שידוע לי הוא הכי זול. המחשב עצמו אמור לכלול מסך LCD. או 19" 1280X1024, או 20" רחב 1680X1050 (ההפרש בין שני המסכים האלו הוא גם 400 ש"ח באופן מפתיע). האם גירסת ה320 תריץ לי משחקים בשנתיים הקרובות באיכות מספקת על הרזולוציה הגבוהה יותר? אני מאד נוטה לקחת את ה640MB, אבל בהפרש המחירים היום אני יודע שיש דברים אחרים שאפשר לעשות עם תקציב מוגבל. שדרוג המסך הוא אפשרות אחת, הוספת כרטיס קול XFI היא אפשרות שנייה, השקעה בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר טובים יותר היא אפשרות שלישית. בקיצור, אני לא בטוח אם שווה לשים את הכסף על גירסת ה640, אבל לא רוצה לגלות עוד …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז כן, אני יודע שכיום כרטיסי ה8800GTS עדיין עולים יותר באיזור ה1,700 ואפילו 1,800. אני מחפש, מן הסתם כמו כולם, את יחס המחיר-תמורה הטוב ביותר. הדרישות, המגבלות והוויתורים: 1. המחיר באיזור ה1,600- אם יש 1,800 ששווה את זה אז אתם מוזמנים להציע, אבל לא להשתגע בבקשה. 2. יש לי זמן לחכות. אני לא אחכה חצי שנה, אבל שבועיים-חודש אפשרי. 3. אני לא מתכנן לעשות OC בעתיד הנראה לעין, ככה שזה לא שיקול (אני לא אוסיף עוד 100 שקל בשביל אפשרות OC יותר טובה). 4. אני רוצה כרטיס שקט כמה שיותר, בשביל קירור איכותי אני כן מוכן להשקיע עוד כסף. מה שכן אני מעדיף שהקירור יבוא עם הכרטיס- ז"א לא לקנות כרטיס ואז קירור ואז להתקין אותו. אני עובד עם מסך 19" ברזולוציה של 1280x1024 (ככה שלפי מה שהבנתי ה32…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים האלה: <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2162&scat=220&tcat=24> <http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2174&scat=220&tcat=24> בבקשה תגידו לי מה לקחת אבל רק מי שמבין.. זה חשוב לי תודה אה ואני לוקח את זה בעיקר למשחקים.. אם זה יעזור לכם לבחור..
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא מוצע למכירה ב-1000 שקלים, נקנה לפני 3 חודשים ביחד עם המחשב והוא לא יצא מהלוח אם עדיין - החנות הרכיבה את המחשב (TMS) לא בוצע עליו OC והוא שמור מאבק.. כדאי? איך הוא יהיה עם I3 2100?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי הוא: I5 3750K 8 GB RAM HD6850 CROSSFIRE אני שוקל לשדרג לכרטיס מסך 280X במבצע של TMS שעולה 1022 ש"ח הביצועים של הכרטיסים שלי כבר לא משהו, השאלה אם זה ייתן לי שדרוג ששווה את הכסף? אני לא משחק כ"כ אבל בקרוב יוצא GTA שבו אני כן ארצה לשחק. ראיתי שיש גם 670 באותו מחיר בערך אבל נראה לי שפחות כדאי, ויש גם 7970 ב900 ש"ח מה כדאי לקחת ואם כדאי משהו אחר בכלל אז גם טוב. בנוסף רציתי לדעת, במידה ואני רוצה למכור את הכרטיסים שלי, כמה הם שווים בערך ביחד? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאור יציאת משחקי מחשב חדשים רבים הדורשים כרטיסי מסך חדישים על מנת להריצם ברזולוציה הגבוהה ביותר, אני מעוניין לרענן את כרטיס המסך שלי. אני נמצא כרגע בארצות הברית על כן יש לי נגישות לכלל כרטיסי המסך במחירים טובים בהרבה מאלו בארץ. לאור זאת, אבקש עצה ברענון כרטיס המסך בהתאם למפרט המחשב שלי הנמצא בצד ימין תחת התמונה בפרופיל. אמנם ציינתי כי התקציב אינו מוגבל אך יחד עם זאת אבקש לתת הצעות שנותנות תמורה למחיר. תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה יותר טוב: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 או ATI SAPPHIRE TOXIC R9 280X. תודה רבה לעוזרים!!! עריכה: שימוש למשחקים בעיקר...
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, מה המצב? אני רוצה לקנות למחשב שלי כרטיס מסך עד 400 ש"ח שיריץ משחקים בסיסיים כמו Settlers, GTA, FIFA, NFS ועוד. הסתכלתי באתרים וזה מה שמצאתי: Asus 7300GS 256MB 395NIS Gigabyte 7300GS 256MB 345NIS sapphire X1050 256MB 305NIS sapphire X1300XT 256MB,405NIS Sapphire ATI Radeon X300Se 128Mb 260NIS Leadtek GeForce 7100GS 256MB 310NIS אולי אחד אחר? הוא ירוץ על מחשב AMD Athlon 3400+ עם ג'יגה של זיכרון. תודה רבה
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ולכן אני לא מצליח לצפות בשני מסכים על המסך טלוויזיה רואים רק שחור זה מוזר כבר היו לי עשרות כרטיסים ובבעיה שכזו לא נתקלתי ניסיתי להחליף בין ההשיטות שידור PAL B\G עדיין לא עוזר למישהו יש רעיונות?? אהה.. ולקנות מסך HDTV זו לא אופציה ;D עריכה ראה תמונה חחח... כשעושים PRINT SCREEN זה נותן את שני המסכים ואני לא רואה בטלוויזיה כלום [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש. המפרט של המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד: intel i5 750 2.66Ghz זיכרון: 4GB ספק כוח: 550W כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים), שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי). פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב), אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא. אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב. ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי. 1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p? 2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שהמסך ברזןלותיה הכי גבוהה 1280X1024 אני רואה מעולה שאני מוריד את הרזולוציה ליותר קטנה אני מתחיל לראות את האותיות בשחור יותר ןמגעילות כאלה למה זה קורה ? המסך עצמו גדול ןממש יפה שיחקתי בו DOOM 3 והכול בסדר במסך לא כמו שאמרו לי שאני לא יוכל לשחק מישחקים עלך LCD כנראה ש ה 12MS עושה את שלו ! תודה לעוזרים השמח לקבל תשובה מאנשים שיש להם LCD ומבינים בעניין הזה קניתי אותו מבאג ! זה המסך http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1124&scat=220&tcat=24 למה הבעיה הזאת קוראת לי ? אני רואה את האותיות ברזולוציה קטנה כאילו מרחו את האוטיות למה ? ברזולוציה הכי גבוהה זה לא קורה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי משני הכרטיסים עדיף? יש לי את שניהם, אחד מהמחשב הישן והשני onboard
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז כמו שהבנתם מהנושא יש לי 5850 Xtreme של Sapphire, עד לפני חודש הוא היה מצויין.. ואז הלך המאוורר של הקירור סטוק. בעומס ששיחקתי Risen 2 לדוגמא, אחרי 5 דקות הוא כבר הגיע ל93c, מטורף... המשחק היה מתחיל לקרטע ולא יכלתי לשחק עד שהגיע הקירור החדש שקניתי, Thermaltake Duorb, הייתי בטוח שנגמרו הצרות, אבל אפילו עם הקירור החדש הכרטיס מתחמם כאילו כלום לא השתנה! עדיין תוך 5 דקות בעומס הוא מגיע ל93c. אני רק יציין שבמנוחה הכרטיס ב34c שזה אחלה... אין לי מושג מה לעשות. לפני חודש וחצי עשיתי אובר קלוק למעבד (Q6600) ל3.42ghz העליתי מתחים למעבד ולזכרונות, הבעיה עם הכרטיס מסך התחילה כמה ימים אחרי. יש סיכוי שזה קשור איכשהו? בבקשה תעזרו לי עם זה באמת שאין לי מושג מה לעשות תודה!
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את הכרטיס ב750שח: ASUS GeForce 7600GS Silent 256MB AGP DDR2 חיברתי אותו למחשב , עשיתי פורמט מלא למחשב. התקנתי דרייברים הכי מעודכנים שיש מהאתר של NVIDIA. הורדתי גם עידכונים ללוח אם שלי. וגם ל CHIPSET. בדקתי ב 3dmark2006 וכל הזמן הFPS שם על 6-9.... נכנסתי למשחק Counter-Strike Source ושם הFPS גם לא יציב. הוא 15-30... אני חשבתי שהכרטיס מסך הזה יותר טוב מה 9600XT שהיה לי. אבל מתברר שהוא אותו דבר... כי גם ב 9600XT היה לי בדיוק את אותם ביצועים. מאוד יתאכזבתי מ NVIDIA... מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz MotherBoard: ASus P4P800 SE 768MB DDR @400MHz 120GB WD אני אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש tmp2. נ.ב לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce 6600GT 12…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מזה כחודשיים רכשתי כרטיס מסך sapphire radeon hd 4890 1gb. לאחר מספר רב של נסיונות לפעיל את הכרטיס נתקלתי במספר בעיות. חומרה: 1. כרטיס מסך - sapphire radeon hd 4890 1gb. 2. ספק כוח - SEASONIC SS-550HT 550W. 3. לוח אם - GA-EP43-DS3L 4. זכרון – 4GB Kingstone. 5. מסך – 22 אינץ' של Samsung 2233BW Plus. הבעיה: כאשר אני מרכיב את הכרטיס מסך המאוורר שלו עובד ב 100% מעוצמתו. אין תמונה, לא ביוס ולא POST, שלא לדבר על מע' ההפעלה. צעדים שעשיתי לפני שפניתי לכאן: 1. עדכון ביוס לעדכני ביותר (ספטמבר 09). 2. בדיקה במעבדה האם הכרטיס מסך תקין, כולל בדיקה אישית שלי אצל חבר שיש לו את אותו לוח עם אותו צ'יפ-סט רק שהחברה שלו היא ASUS. 3. בדיקה של ספק הכוח בחנות+בדיקה במעבדה מיוחדת שבדקה האם הספק ת…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום. איזה כרטיסים מקבילים ברמתם (5-10% הפרשי ביצועים לכל היותר) יש לATI? כרטיס ברמה של GTX550TI פחות או יותר. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא דורש ממנו הרבה.. כולה שיריץ לי כמה משחקים ישנים שאני אוהב(רצים גם על MX400) את המשחק UT99 אולי קצת CS וAOE3 המסך הינו VS VP730, זאת אומרת שהכרטיס יעבוד ברזולוציה של 1280 על 1024. חובה שתהיה לו יציאת DVI!! ראיתי את זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1390 X600XT של ג'יקיוב, עם 128MB יש לציין שזו החנות ממנה אני קונה את המחשב לכן אעדיף לקנות משם בכל מקרה.. יש שם גם X1300 ב414, איזה מהכרטיסים יהיה יותר טוב בשבילי? גמו כן אהיה מעוניין גם בהצעות לכרטיסים מקבילים של NVIDIA. תודה רבה קובי. הX600XT מקביל ל9600XT?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-