עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tamirgolan,

הכרטיס מסך יריץ את הויסטה חלק? איך הכרטיס?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. כיצד נראה אחד מכרטיסי ה-Turing התחרותיים ביותר בישראל? לקחנו לסיבוב את ה-RTX 2080 GamingPro OC מבית היצרנית Palit בכדי לגלות את התשובה לכתבה

3. Started by 3emi,

אף פעם לא שמתי לב לעניין אבל היום בהסתכלות ראיתי שהכרטיס בצד האחורי שלו באמת נוטה למטה בזווית ניסיתי לדחוף אותו למעלה ידנית עד לנקודה שהוא היה ישר ובאמת היה יותר מידי טווח תנועה לא משהו שהרגשתי איתו טוב פשפשתי בקופסאות חומרה ומצאתי כבל כזה מהסוג שאפשר לכווצץ והוא גם היה ארוך במיוחד פשוט משכתי אותו מהכרטיס לחלק עליון במארז וזה עשה את הטריק הכרטיס עכשיו מאוזן ונזק אפשרי ללוח אם נמנע

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by jonjon22,

באופן כללי, איך נחשבת חברת evga מבחינת רמת המוצרים שלה, איכותם ואמינותם ? ובאופן ספציפי, איך כרטיס המסך הזה https://ksp.co.il/?uin=21209 לעומת שני אלה https://ksp.co.il/?uin=19836 http://ksp.co.il/?uin=19233 תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. היכול להיות בטעות שיש צורך בחיבור כזה ולא ביצעתי זאת ולכן המחשב אומר לי שאין מספיק מתח לכרטיס מסך. יש לי 6600GT PERSONAL CINEMA .

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי תקציב 3000ש"ח למסך LCD, יש מצב ל-LCD ב-3,000? מה הכי טוב? אני רוצה לפחות שיהיה בגודל של 17" CRT, הכוונה שבתרגום של ה-LCD ל-CRT אני יראה גודל כמו ב-17 של מסך רגיל. תודה מראש, מתן.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shay7629,

שלום ניתקלתי בחנות שיש לה 2 דגמים של 8600GT ,אחד DDR2 ואחד DDR3 ידוע לי שיש גם GDDR3 ההבדלים במחיר הם 50 ש"ח בין הGDDR3 לבין הDDR3 אין הבדל במהירות הסטוק של הכרטיס בתכלס מה ההבדלים בינהם מבחינת ביצועים\OC ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. סתם שאלה שעלתה - האם הכרטיסים המובנים של היום (GEFORCE 6100 ואילך) יותר חזקים מכרטיסים ישנים מתקופת ה GEFORCE 4 MX? חיפוש באינטרנט העלה שהFILL RATE של הMX הוא בסביבות ה1.1 מיל., אבל לא הצלחתי למצוא את הנתונים המקבילים של הכרטיסים המובנים. מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by aaaviad,

אז בניתי מחשב ועכשיו חסר לי רק כרטיס מסך, יש לי מישהו מארה"ב שיביא לי אותו, אני חושב על ה2070 super עכשיו כמה שאלות חח מבחינת מחיר עדיף אותו או את הרגיל בלי הsuper. דבר שני איזה גירסה הכי טובה ומשתלמת? כאילו איזה חברה? ותת סידרה? יש מלא ואני לא מבין מה ההבדל ואם שווה באמת להשקיע עוד 50-100 דולר בגרסאות אחרות או שההבדל בביצועים כל כך מינורי כבר. חוץ מזה האם יהיה לי צוואר בקבוק? כמו שכתבתי יש לי i5-9600 ו16gb ram לוח z390 msi tomahawk ספק של 630w תודה רבה לעוזרים

10. Started by gush-man,

שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך בגבולות המחיר של 800 ש"ח למשחקי מחשב (פאר קרי 4 לדוגמא) מה מבין הכרטיסים הללו מהווה value for money הכי גבוה R7 260X 2G MSI R7 370 2G DDR5 GTX950 1064Mhz 2GB DDR5 תודה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by OzNetzer,

שלום יש לי את הכרטיס מסךRadon 280X Vapor - X וחשבתי להוסיף עוד אחד מה דעתכם? חשבתי על זה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11221-00-40Gu הספק מספיק חזק וגם במארז נראה לי שיש מקום :NZXT Phantom 820 White (זה full tower) ספק: Seasonic P-860 80+ השימוש רק משחקים מחשב. מפרט מחשב מלא: ______ציוד היקפי:___________________________________________________________ חומרה: _מסך: Dell UltraSharp U2410 LCD_______________ מעבד: Intel i4770 לוח אם: MSI Z87 G45 GAMING ____מקלדת: Logitech 710_______________________מארז: NZXT Phantom 820 White ספק: Seasonic P-860 80+ ___עכבר: Razer DeathAdder 2013______________________________זכרונות: Corsair Vengean…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by naki,

הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by aviz,

אהלן, יש לי בעיה עם כרטיס מסך הנוכחי: 8800 gts 320 , כאשר אני מתקין את הדריבר שלו, המחשב מתרסט עם העליה לוינדוס, ניסיתי דריברים שונים אך זה לא הועיל כשאני עובד בלי דריבר אז יש פסים מוזרים בעלייה ברמת הביוס ולאחר מכן בוינדוס אני יכול לבחור רק ברזולוציה הכי בסיסית. לכן אני מחפש כרטיס מסך הכי בסיסי במקומו, לצורך גלישה באינטרנט וסרטים, אני רק רוצה תמיכה ב dvi. אני מצרף תמונות מה cpu-z לוודא שתהיה תמיכה ללוח אם שלי. לפי דעתי גם משהו כזה יספיק לי: https://www.tms.co.il/product/9251 מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כולכם יודעים כי התלבטתי באיזה כרטיס לבחור כולם התווכחו פה בפורום ולא הביאו הוכחות. לכן ערכתי חיפוש ומצאתי את זה: http://www.italian3d.com/articoli/9100/9100vs9000pro.html לפי דעתי זאת הוכחה טובה מאד. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!! בסוף הזמנתי מבריטניה את ה-Rdeon 9100 128 DVI ב-500 שקלים מה שבארץ עולה בין 730-800 שקלים

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eSLC,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by madror,

האם כרטיס Gainward GeForce GTX 560 Ti 1GB DDR5 מצדיק תשלום של עוד כ 200 שקל לעומת כרטיס של HIS Radeon HD6870 1GB DDR5 ? לא ראיתי השוואות בין 2 הכרטיסים אבל לדעתי הם די דומים לחלוטין מבחינת ביצועים ( BattleField 3 ברזווציה של 1680 על 1050 ) . אשמח לקבל חיזוקים לכאן או לכאן או כרטיס מסך מומלץ ב עד 1000 שקל. תודה, דרור.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by spider272,

כרטיס טוב ואיכותי שיחזיק לשנים הבאות ויריץ מישחקים על VERY HIGE בלי בעיה..חנות בחייפה עם אפשרות ל 12 תשלומים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי לכולם והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש. כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש. פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם): לוח אם gigabyte GA-945P-S3 מעבד: e6300 זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667 כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by emmanuel,

שלום לכולם!!! שוקל רכישה של GTX 470 מצאתי שרוב החברות מתמחרות אותו בסביבות ה2000 ש"ח. אך מצאתי דגם של INNO3D בKSP אשר מתומחר ב1500 ש"ח!!! האם לדעתכם ישנה סיבה לתמחור המוזל הזה? והאם החברה הנ"ל טובה בכלל? תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום אני צריך חוות דעת על כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 220GT האם הוא טוב מה הוא מסוגל להריץ האם הוא מסוגל להקרין hd ואיזה מסכים מתאימים לו האם הוא מתאים למפרט שלי? זה המפרט של המחשב שלי מעבד:Intel® Core™ i5 750 2.66GHz לוח m: לוח Gigabyte דגם GAP55US3L צ'יפסט P55 דיסק קשיח:Western Digital 1000GB SATA2 64MB Buffer זיכרון פנימי:Kingston 4096MB (4GB) DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Asus NVIDIA GeForce 220GT 1024MB ספק:Hec 600W דגם WIN+600 אשמח גם לקבל דעה כללית על המחשב האם הכל מתאים אחד לשני והאם הוא טוב תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by yosizach,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=486479

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by RoyShefy,

כבר פתחתי ת'ראד בנושא לפני המון זמן, כרגע שמתי לב שהכרטיס מסך נמצא על 100c~ במנוחה והCPU על 87, הMB על 45. הבנתי שהטמפרטורה של הכרטיס נוראית, אך אין ארטיפקטים בכלל, רק קצבי FPS שנותי ל0-10 ודיליי בתגובה בשימוש בעכבר/מקלדת. רק מאשר שהתשובה לבעיה שלי היא החלפת הכרטיס, או המעבד? VCARD 8800GTS CPU E6600 MB שכחתי

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by moshel7,

אני מקבל FPS נמוך במישחק משהו כמו 20-30 במישחק הדרייבר מעודכן 8.10 המעבד הוא AMD ATHLON 4800X2 והמסך הוא CRT ברזולוציה של 1280X1024 האים זה תקין?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני עובד כרגע עם כרטיס של ג'יגהבייט 8600. האם הכרטיס יחזיק את המסך הזה, מבחינת גלישה סרטים ומשחקים? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל על כרטיס. יש לי ספק כח של 500 וולט. נ.ב. המסך צריך להגיע רק בשבוע הבא. תודה, יוסי.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים