עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני בונה מחשב לצורך הפקת מוסיקה, כך שאמנם כרטיס מסך מפלצתי אינו מן ההכרח, אבל יהיה נחמד אם משחקים ירוצו חלק הבנתי שנדרשת התאמה כלשהי למסך במובן של NATIVE RESOLUTION. המסך שברשותי הוא Samsung SyncMaster T260HD -Monitor "26 מה שכן הייתי מעדיף זה שיהיה לכרטיס חיבור לשני מסכים, וגם חיבור HDMI התקציב הוא משהו בסביבות 600-800. תודה רבה למגיבים !!

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by Toxin II,

אהלן, שמעתי שלאחרונה nvidia שיחררו דרייברים שמאפשרים תמיכה בPHYSX של AGEIA באמצעות כרטיסי המסך. רציתי לדעת באיזה דרייבר מדובר והאם יש פרוצדורת התקנה שונה ע"מ להפעיל אותו במשחקים? האם צריך למחוק את AGEIA PHYSX מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. קראתי בכתבה שפורסמה כאן שעכשיו לאחר שיחרורו של ה TITAN V, לפי הטרנד בשנים האחרונות אנחנו רחוקים עניין של כמה חודשים משחרור של כרטיס GF חדש מבוסס אותה ליבה שיספק ביצועים דומים. אני מתכנן קניית מחשב חדש וצריך כרטיס מסך חזק לגיימינג וקולנוע ביתי ב-4K מבוסס madVR ורציתי לשאול אם כדאי ללכת על GTX1070 Ti עכשיו או לחכות לכרטיסים החדשים. האם משהו אושר לגבי שחרור כרטיסי VOLTA מ NVIDIA? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הראשון זה RADEON 9600Pro 256MB TV, DVI מ- ksp ב690 שקל של חברת peak ...דרך אגב איך החברה הזו? הכרטיס השני זה יד שניה ממישהו שמוכר 9500 פרו של הרקולס ב 700 שקל מה לפי דעתכם כדאי יותר לקחת ? תודה אני ממש אשמח לקבל עזרה..

• 12 תגובות
    • 931 צפיות
  5. תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 54321,

http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=2064&osCsid=1db0cf05e3d24c9dd4587d80f22d8b89 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1244&products_id=11661 אני מחכה לX800GTO2

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  7. Started by Ovid,

שלום, הייתה לי מערכת עם e8400 ו 4870x2 שקניתי לפני כ 4-5 שנים. עכשיו הכרטיס התקלקל ואני צריך כרטיס שיריץ הכל בלי שום מצמוץ אבל לא כולל גיימינג. אני כבר שנים שלא משחק במשחקים, העיקר שמולטיטסקינג, כולל סרטים FHD, פוטושופ, אינטרנט עם מלא טאבים, ותוכנות לתכנות וסביבות כמו visual studio יעבדו חלק. האם ניתן למצוא משהו כזה במחיר שפוי יחסית? 500 יספיק? http://skypc.co.il/pl_product~R675SL1GI~8~0.htm איך הכרטיס הזה? תודב רבה.

• 10 תגובות
    • 779 צפיות
  8. היי חברים.. ניסיתם להתקין דרייבר וההתקנה נכשלה, התקנתם דרייבר ויש לכם בעיות תצוגה, המחשב לא מזהה את כרטיס המסך? אל דאגה חישבו חיובי.. לכל דבר כמעט יש פתרון, קצת סבלנות והכל יהיה בסדר. אז החלטתי להכין מדריך שיעזור לפחות מנוסים שביניכם, להסיר דרייבר לכרטיס המסך בצורה הכי יעילה שיש. המדריך מיועד לבעלי כרטיסים משני המחנות אך עם נטיה יותר למחנה האדומים(AMD) כיוון שאת הדרייברים שלהם קצת יותר קשה להסיר וגם מפני שהנני מחזיק בכרטיס AMD. בחרתי לעבוד עם כלי ההסרה driver fusion, כיוון שהוא נמצא הכי יעיל מבחינתי ומוצא גם דברים שכלים אחרים כגון driver sweeper לא מוצאים. # חשוב לציין שגם הגרסה החינמית תעשה את העבודה ואין צורך לרכוש את התוכנה המלאה. ניגש לעבודה ונוריד את כלי …

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by dreamboot,

Gainward Geforce 6600 Ultra/1760 AGP 128MB DVI Video Card איך הכרטיס הזה כמה זמן הוא יריץ משחקים כמו שצריך?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by zoozoo,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים שבנושא (שניהם מקוררים פאסיבית) עבור HTPC שאני מרכיב. העלות של שניהם דומה (לא שיקול). אני מתכוון לצפות בסרטי 1080P (קידוד h.264) ובבלוריי (כולל ריפים 1:1 בגודל עשרות גי'גה לסרט) עם מקרן FHD. מערכת ההפעלה תהיה ככל הנראה Win7 והצפיה עם ה- MC המובנה. אני מבין שככלל ה- HD4550 מתאים יותר ל- HD. השאלה היא האם התמיכה ב- CUDA שיש בכרטיסי 9500GT תשיג ביצועים טובים יותר. הבנתי שבסרטים כאלה הכרטיס לוקח על עצמו ממש את כל העיבוד הנדרש, ולא צריך כמעט כלום מהמעבד הראשי. בקיצור - מה מומלץ לקנות, כאשר השיקול היחיד הוא הצגת סרטים (אני עושה גם עריכת וידאו בסיסית לחומר מצולם ממסרטת ה- FHD שלי בקידוד AVCHD, אבל זה לא העיקר). תודה.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by GWeizman,

כותרת. בבדיקה השלישית של 3DMark 06 (זאת שמתחילה במדבר, עם מיני מאפ מצד ימין), ירד ל0/1 FPS, נתקע לכמה שניות, התחיל את הבדיקה מחדש עם גרפיקה נמוכה יותר (לדעתי, הוא לא אמר כלום), ואז דיי נתקע. הייתי צריך לעצור את הבדיקה, אז עשה מסך שחור, והייתי חייב לעשות ריסט. השאלה היא אם זה הגיוני או אמור לקרות? מפרט מלא בפרופיל. תודה, גיא.

12. לחבר שלי יש מחשב בן שלוש עם פנטיום 4 1.3 ולוח אם עם ציפ סט 850. הוא רוצה עכשיו להחליף את ה- GF4 שלו לR9800PRO ובעתיד להחליף את כל המחשב. השאלה היא אם המחשב שלו יכול לתמוך בכרטיס כזה עד שהוא יקנה מחשב חדש?

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לגרפיקה. בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לעבור דרך פורום זה על מנת לקבל המלצה לכרטיס מסך המתאים לעבודה עם התוכנות הבאות: photoshop, illustrator, in design, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... Roll Eyes חלק אומרים שאפשר גם כרטיס מסך פשוט, אחרים אומרים שצריך כרטיס מסדרת QUADRO/FIREGL תודה מראש

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  14. פלטפורמת ה-Indiegogo מאירה פנים ליצירה החדשה והמעניינת מבית חברת Chuwi לכתבה

15. אמש השיקה NVIDIA סדרת כרטיסי מסך וביצעה מיתוג מחדש לעולם הגיימינג - ריכזנו עבורכם את הפרטים הטכניים והמחירים של עולם הגרפיקה של המחר לכתבה

16. Started by bennnn,

שלום התקנתי תויסטה ואני לא רואה את הלוח הבקרה של נבדיה כלומר אני רואה לוח בקרה אבל לא כמו שיש באקס פי שאפשר לשנות גאמה צבע הכל....... בהירות.....יש יש למישהו מושג מה לעשות????וגם איך לסדר שהטלויזיה תעבוד כמו שצריך? כי גם לא מסתדר לי ובאקס פי כן...

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  17. Started by RGod,

ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by moshe20,

שיהיה חזק ואיכות צפייה מעולה בעיקר לסרטים +משחקים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם מחר אני צריך ליקנות Radeon 9800 של Gigabyte מה יותר טוב ה PRO או XT במה הם שונים

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by ovadia10,

יש לי כרטיס מסך HD4850 CF שאני נכנס למשחק GRID אז הוא מראה לי את כל האותיות כאלה בוצרה מגעילה עם קימורים לא טובים...זאת לא בעיית הגדרות משחק רציתי לדעת איך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  21. כנס CES 2019 בלאס וגאס נפתח עם NVIDIA ותצוגה של שלל התפתחויות בטכנולוגיות הקיימות שהציגה בשנה שעברה. כרטיס מסך RTX להמונים, או בשמו המלא RTX 2060, הוכרז בתור גולת הכותרת לכתבה

22. Started by dufrain,

מציעים לי אחד משני הכרטיסים הבאים . מה עדיף ????? Geforce FX6200 256MB TURBO Cache BULK ATI RADEON X300SE 256 mb PCIEX HYPER MEMORY צירפתי את מיפרט המחשב המלא

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  23. Started by רועי שלום,

היי, לפי הכותרת- אני מחפש כרטיס שהוא לפחות כמו 9800gt. האם geforce gt520 עונה לדרישות? נתוני 9800gt http://www.nvidia.com/object/product_geforce_9800gt_us.html (לא כזה מתמחה בתחום) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728633 נתוני gt520 מופיעים באתר חנות KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta לשניהם 1 ג'יגה זיכרון..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. תמונה מתוך EVEREST: לפי הדרייבר של NVIDIA הטמפ' נקבעת לפי ה DIODE, אבל כשאני מפעיל 3dmark או כל תוכנה שתעמיס על הכרטיס, הטמפ' של ה DIODE עולה משמעותית (15 מעלות) וה RPM של המאוורר לא משתנה הרבה - מגיע עד 3300 ומשהו. לעומת זאת ה- GPU משתנה בסביבות 7-8 מעלות.

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by zobi12,

יש לי lg flatron 700 p ואני מנסה לשנות ל1152 על 864 על 100 hz ומשום מה פתאום הוא לא עושה את זה הוא כתוב שעושים advenst monitor שזה על 100 אבל שאני לוחץ על כפתור הmenu של המסך הוא כותב שזה על 85 בבקשה תעזרו לי בתודה מראש עמית

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.