עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ולכן אני לא מצליח לצפות בשני מסכים על המסך טלוויזיה רואים רק שחור זה מוזר כבר היו לי עשרות כרטיסים ובבעיה שכזו לא נתקלתי ניסיתי להחליף בין ההשיטות שידור PAL B\G עדיין לא עוזר למישהו יש רעיונות?? אהה.. ולקנות מסך HDTV זו לא אופציה ;D עריכה ראה תמונה חחח... כשעושים PRINT SCREEN זה נותן את שני המסכים ואני לא רואה בטלוויזיה כלום [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by swed21,

תשמעו אני דיי רוצה כרטיס מסך חדש ! אחרי שנתיים שאני עם ה6600GT אני עובר השבוע ל8800GT האם הוא באמת שווה את הכסף (לא חסר לי יש תקציב עד 1500 שקל איך השגתי קומבינה) אני יודע שעשו לOC והכל בגלל זה אני מאוד אוהב את גיגה בייט ! חוסכת הרבה זמן והרבה בעיות ! כמה אנשים אמרו לי שזה הכרטיס הכי טוב בשוק בסוכומים האלה עד 2000 שקל ! אז אני רוצה לקנות אותו תתנו לי חוות דעת בבקשה ! ועוד שאלה באמת המאורר שיש עליו הוא לא כזה טוב שיכול למנוע ממני את התפוקה המריבת שלו !? ואל איזה משחקים אני יוכל לבדוק אותו !?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולכם, לאחרונה שדרגתי את המערכת שלי ותוך כדי ביצעתי כמה בדיקות לראות איך שדרוג מעבד משפיע על ביצועים גרפיים. בתאוריה ההשפעה של המעבד על הביצועים הגרפים היא מאוד תלויה ביישום עצמו ואיך הוא ממומש, משחק שנשען על המעבד יראה הבדל ביצועים גדול לעומת משחק שלא מצריך כח עיבוד ונשען על כרטיס המסך שם ההבדל כמעט ולא משמעותי. אני אתחיל במערכות שהשתמשתי בהם: [TABLE=class: grid, width: 500, align: center] [TR] [TD=align: center]ישן[/TD] [TD=align: center]חדש[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Intel Core 2 Duo E6600 @ 3GHz[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7-4760K @ 4.4GHz[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Asus P5W-DH Deluxe[/TD] [TD=align: center]Asus Maximus VII Hero[/TD] [/TR] […

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by rikus,

מי מנצח? בהנחה שיש 7950GT של 256MB...ואם לא אז מה ההבדל...?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש מספר חברות שמייצרות את הדגם וכולן חברות בעלות שם והבדלי המחירים אינם גדולים א. איזו מהן מומלצת ? ב. ישנם חברות שמייצרות את הדגם הנ"ל עם 3 מאווררים לעומת 2 ברובן - זה מקדם טוב לבחירה בדגם שלהן ? ג. אני לא מתכוון לבצע OC תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by slip,

יש דבר כזה מתאם מיציאה לDVI למסך CRT VGA?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by OGY,

שלום, כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש. המפרט של המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד: intel i5 750 2.66Ghz זיכרון: 4GB ספק כוח: 550W כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים), שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי). פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב), אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Dethmyst,

הזמנתי בפנדה 6800LE של POINT OF VIEW לפני כשבועיים וחצי ב-1400 שקל (המחיר עלה בינתיים לכ-1800 ש"ח). היום התקשרו אליי והודיעו שהכרטיס יגיע רק עוד כחודש. האם כדאי לחכות או להיכנע ולקחת משהו אחר?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Jack_g,

אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Oren_25,

אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by tmp2,

שלום לכולם. לפני יומיים קניתי את הכרטיס ב750שח: ASUS GeForce 7600GS Silent 256MB AGP DDR2 חיברתי אותו למחשב , עשיתי פורמט מלא למחשב. התקנתי דרייברים הכי מעודכנים שיש מהאתר של NVIDIA. הורדתי גם עידכונים ללוח אם שלי. וגם ל CHIPSET. בדקתי ב 3dmark2006 וכל הזמן הFPS שם על 6-9.... נכנסתי למשחק Counter-Strike Source ושם הFPS גם לא יציב. הוא 15-30... אני חשבתי שהכרטיס מסך הזה יותר טוב מה 9600XT שהיה לי. אבל מתברר שהוא אותו דבר... כי גם ב 9600XT היה לי בדיוק את אותם ביצועים. מאוד יתאכזבתי מ NVIDIA... מפרט המחשב שלי: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz MotherBoard: ASus P4P800 SE 768MB DDR @400MHz 120GB WD אני אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש tmp2. נ.ב לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce 6600GT 12…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לגראפיקה וקידוד וידאו וקצת למשחקים לא כבדים PALIT ATI X800GTO 256MB PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579 Memory Interface: 256 bit 543.00 ₪ Gigabyte GeForce 7600GS 256MB PCI-E http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1568 Memory Interface: 128 bit 638.00 ₪ למערכת Intel Core 2 Duo E6300 GB965P-S3 TWINMOS 2GB DDR2 667MHz Cl5 לא מעונין בOC

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני ממש לא מעודכן בשוק אז אשמח לעזרתכם

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא דורש ממנו הרבה.. כולה שיריץ לי כמה משחקים ישנים שאני אוהב(רצים גם על MX400) את המשחק UT99 אולי קצת CS וAOE3 המסך הינו VS VP730, זאת אומרת שהכרטיס יעבוד ברזולוציה של 1280 על 1024. חובה שתהיה לו יציאת DVI!! ראיתי את זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1390 X600XT של ג'יקיוב, עם 128MB יש לציין שזו החנות ממנה אני קונה את המחשב לכן אעדיף לקנות משם בכל מקרה.. יש שם גם X1300 ב414, איזה מהכרטיסים יהיה יותר טוב בשבילי? גמו כן אהיה מעוניין גם בהצעות לכרטיסים מקבילים של NVIDIA. תודה רבה קובי. הX600XT מקביל ל9600XT?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות לכתבה

17. איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eSLC,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by assi,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש שישמש בעיקר למשחקי פרו אבולושן ואולי פיפא (אם הם יתקרבו לרמה של הפרו). אני מעוניין שהמשחק ירוץ הכי יפה שאפשר ואם אפשר שיהיה טוב גם לשנתיים שלוש הבאות של המשחק. יש לי מסך 22'' של סמסונג ( T220 ( 1680X1050 , ספק כח 550 זיכרון 2G ומעבד DualCore Intel Pentium E5200. אני גם חושב אולי לחבר את המחשב לטלוויזיה LCD 32'' FULLHD שך LG. התקציב הוא עד 500, אבל אם חריגה קטנה תשפר באופן ניכר את הביצועים, אפשר לשקול זאת. אשמח "לשמוע" המלצות. תודה למגיבים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shar00750,

רציתי חוות דעת על הכרטיס הבא האם הוא מספיק טוב לסרטים ולמשחקים פשוטים?[http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#/url][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 17:32:11[fthttp://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#p][/ftp]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by uncommon,

רכשתי לאחרונה מסך Panasonic VT20 "50. מחשב העבודה שלי מ-2007 מבוסס GigabyteGA-965P-DS3+Intel E6300 עם הארד-דיסק 1 טרה. מאחר ובמוקדם או במאוחר אצטייד במחשב חדש, ולכן אני מעוניין ליעד אותו כקופסת בידור. אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI תומך Full HD 3D* עם יחס אטרקטיבי של עלות ביצוע , ושיוכל לשמש אותי עדין כתחנת עבודה על לגרפיקה כבדה כולל תוכנות תלת. *לא נראה לי שבנמצא סטרימר Full HD 3D

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by omertgm,

שלום. אני שוקל לשדרג כ.מסך. בהתאם למפרט המחשב בצד- מה הכרטיס הכי חזק שאני יכול לקחת כך שהוא לא יתבזבז בעקבות צוואר בקבוק שנוצר בגלל המעבד? משחקים- witcher 3, crysis3 ושאר RPG`s או אסטרטגיה עתירי גרפיקה אך ללא מולטיפלייר. רק single player. רזולוציה FHD עם מה שיותר פילטרים. כסף הוא לא פקטור, חוץ מביצועים חשוב לי השקט.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום חברים, לפני שאני קונה כרטיס מסך היתי רוצה לשאול אם בכלל יש טעם לכך מדובר במעבד DUAL CORE E2200 אם אני אקנה כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 128 BIT 1024 RAM GAINWARDS האם זה יספיק למשחקים כמו : RED ALERT MANAGER 2011 CALL OF DUTY FIFA PRO EVOLUTION 2011 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים