עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by liorsn,

מישהו שמע מכיר יודע לחוות דעה על הכרטיס?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by toska,

היתה לי בעיה בשפורפרת עם המסך הF700P הקודם והיום החליפו לי אותו לF700P חדש(אני מקווה). הקטע שבחדש יש USB HUB שלפי מה שהבנתי אלו ההוצאות הישנות יותר של מסכי F700P. בחדשים אין האב USB . לכן רציתי לשאול האם יש הבדלים טכניים בין שני המסכים פרט לUSB HUB? תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. זה המפרט, כאשר המחשב מיועד להיות מחשב לפיתוח תוכנה וגם לאחסן את גם המדיה בבית, עקרונית הוא לא מיועד למשחקים כלל, אם אם ארצה לשחק במשחקים לא תובעניים במיוחד, לדוגמא פיפא החדש או NBA החדש או Shooter כלשהו לא תובעני במיוחד, האם אוכל או שצריך כרטיס מסך ייעודי? ואם צריך, איזה מומלץ לצרכים הללו? עריכה: להלן המפרט: http://tinypic.com/view.php?pic=11uw17s&s=8#.U5gGUPmSzTo

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Chumlee,

יש בכרטיס מסך שלי VGA DVI HDMI יש לי 2 מסכים 19 אינץ ורציתי להשתמש ב 2 מסכים בו זמנית יש אפשרות להשתמש גם ב VGA וגם ב DVI באותו כרטיס מסך ? ואם כן מה עדיף ? ה VGA כבר תפוס עם מסך אחד נשאר רק DVI ו HDMI ובמסך יש חיבורים VGA DVI ראיתי שיש שני כבלים DVI DVI ויש HDMI DVI מה עדיף ? מה יותר טוב ? DVI DVI עולה 37 שקל HDMI DVI עולה 25 שקל יש הבדל באיכות הצפיה ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. שלום,שאלה שלי מה הבדל בדיוק ,חוץ מה גודל ,בין כרטיס gtx 1650 mini itx ובין gtx1650 רגיל, יש בינהם הפרש של 200שח. תודה לעונים!

7. Started by slip,

יש דבר כזה מתאם מיציאה לDVI למסך CRT VGA?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…

9. Started by shaithebest,

שלום חברים, לפני שאני קונה כרטיס מסך היתי רוצה לשאול אם בכלל יש טעם לכך מדובר במעבד DUAL CORE E2200 אם אני אקנה כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GT220 128 BIT 1024 RAM GAINWARDS האם זה יספיק למשחקים כמו : RED ALERT MANAGER 2011 CALL OF DUTY FIFA PRO EVOLUTION 2011 תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו'). האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. איפה אני יכול למצוא את השם המדוייק בהתחשב בזה שכבר אין לי את הקופסה והקבלה? וממש אין לי כח לתוח את המחשב.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Dethmyst,

הזמנתי בפנדה 6800LE של POINT OF VIEW לפני כשבועיים וחצי ב-1400 שקל (המחיר עלה בינתיים לכ-1800 ש"ח). היום התקשרו אליי והודיעו שהכרטיס יגיע רק עוד כחודש. האם כדאי לחכות או להיכנע ולקחת משהו אחר?

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Modan2,

מה יותר כדאי לקנות ראדון 9000 או GFmx440? והאם כדאי להשקיע ה9500 PRO או אם כבר להשקיע אז GF TI4600 ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by star010101,

שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אהלן חברים, יש לי מחשב i3 עם לוח אם של ASUS מדגם asus h81m-k, עם חיבור PCI-E והכל. יש לי כרטיס מסך מדגם 650GTX תקין (!!) אבל בכל פעם שאני מחבר אותו למחשב, מכניס לו חיבור של 6 פין (ספק כוח של טרמלטייק 600W) המסך פשוט לא נדלק. למה זה קורה? זה גם קרה לי עם 460GTX על אותו מחשב. הלוח אם תקין, בדיוק חזר מKSP. מה יכולה להיות הבעיה???

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by leahd3,

שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. התקלקל לי הכרטיס מסך!! קניתי מחשבר שלי אחד חדש!! ועכשיו התחילו הבעיות!! AGP 2 4 DDR SDRAM כל אלה משגעים אותי!!! אז אילו הדברים שמצאתי להם תשובה: AGP - לא משנה מה אני לוקח.. אם הלוח אם מתאים ל 4 ואי קונה 8 אז זה יעבוד כ 4. עכשיו הבעיה שלי היא אם איזה זיכרון אני צריך לקנות DDR או SDRAM הלכתי לחנות איפה שקניתי והם אמרו לי שאם הלוח אם שלי תומך ב RDRAM אז צריך RDRAM. הלכתי וחיפשתי שעות ולא מצאתי כרטיס מסך כזה בכלל עם זיכרון RDRAM!!!!!!!!! אז מה לעזזל אני צריך לשים?! זה הלוח אם שלי D850GB http://support.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/ זה דיי דחוף כי אני יכול להשיג את הכרטיס בזול ואם זה ככה ימשיך אז תיהיה בעיה!! ואני יצתרך להוסיך עוד איזה 75 שקל בשביל הכרטיס הזה!!…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by matan007,

לפני כמה ימים הזמנתי מאןוררים למארז שלי מ- EBAY והם צריכים להגיע החודש. שהם יגיעו במארז יהיה ממש מאוורר מצויין (גם עכשיו יש) ויהיה גם מאוורר מול הכרטיס מסך. בנוסף יש לי ספק של סיסוניק 500W איכותי. אני כרגע מנצל בסביבות ה-60 אחוז מהספק. חשבתי למה לא לעשות OC לכרטיס מסך שלי! יש לי גם מעבד פנום 2 965 שזו גרסת OC מי שמכיר אבל אני לא רוצה לעשות לו כרגע OC עם המאוורר BOX. בקיצור נתקלתי בסיקור הבא: http://www.fudzilla.com/reviews/item/21971-sapphire-hd-6850-reviewed/21971-sapphire-hd-6850-reviewed?start=9 הוא מדבר על 22 אחוז שיפור ב- OC שזה ממש הרבה! אני שואל עם איזו תוכנה להשתמש ואיך לעשות את ה- OC? האם ניתן ליקפוץ ישר קרוב למה שהגיעו אליו בסיקור הזה? אני חדש ב- OC ואין לי מוש…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות לכתבה

20. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי מישהו בUSA...שיכול להביא לי חלקים...אני צריך כרטיס מסך... עכשיו יש לי 7600GT שאני לא מרוצה ממנו (וזה יכול להיות בגלל שהמעבד מגביל, מחליף ל3800 X2)... קיצור חשבתי על X1900XT...ולשים לו את הקירור של ה7600GT...את הVF-900... מה אתם אומרים שווה?...מה מבחינת ספק כח??.. שידרוג שווה?....ואיך הX1900GT??.שווה משהו? אגב...אני חושב לעבור גם ל2GB...יהיה הבדל??

21. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

איזה כרטיס מסך יותר טוב: ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR או INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR? ------------------------------------------ ועוד שאלה, מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000? תודה מראש, gonzila היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Oren_25,

אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by naki,

הבנתי שכדי להפעיל את האופציה הזאת צריך להיכנס להגדרות של הכרטיס? איך בדיוק עושים את זה? אחרי שאני מפעיל את זה אני פשוט רואה אפשרות של רזולוציית 4k בתפריטים של המשחקים עצמם? אם אני בוחר להריץ משחק ברזולוציה הזאת אחרי שהפעלתי Dsr, זה פוגע משמעותית בביצועים? אני אישית מעדיף fps גבוה. אבל אם אפשר רזולוציה גבוה שלא תפגע בביצועים אז למה לא? תודה רבה - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב המערכת שלי זה 8.1

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by asmon,

אני מוריד את זה עכשיו, למה זה לוקח כל כך הרבה מקום?! 300 מגבייט לבדיקת ביצועים :-\ בכל מקרה יש לי בעיה שהמחשב שלי עובד ממש לאט, ואני כמעט משוכנע שזו בעיה בכרטיס מסך אם זה באמת הכרטיס מסך והוא הרוס או משהו אז זה יתן לי תוצאה נמוכה בביצועים? וכמה זה אמור לתת ל GF 5200 בערך?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by gania23,

אז ככה המפרט שיש לי בצד והמסך שלי שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280 *1024 חשבתי שאולי עדיף לרדת מהכרטיס hd4850 גם כי הספק שלי הוא רק 400 wat וגם בגלל שהמעבד שלי e6300 והוא יחנוק את הכרטיס מסך עכשיו איזה כרטיס כדאי לי לקחת על מנת להריץ משחקים חדשים שעומדים לצאת לדוגמא mirror edge , nfs , gta IV ,crysis warhead על רזולוציה 1280 *1024 ושהמשחק ירוץ חלק ויפה.......... שורה תחתונה איזה כרטיס יתאים לי למפרט ולרזולוציה של המסך , יריץ לי משחקים בצורה חלקה ויפה ויהווה תחלופה ראויה ל x1900 xt שברשותי עכשיו תודה מראש ג'ניה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים