עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קיצר אני קונה מפרט ואני מתעכב איתו על כרטיס מסך אני סגור על כל המפרט והוא מוכן הדבר היחיד שאני אוכל עליו תסביכים זה הכרטיס מסך ..אני רוצה לדעת מי מבניהים יותר חזק... - הערה - אם אפשר לקבל כמה דעות על ה 260 GTX OC ..ועל ה 285 GTX..אני מוכן להשקיע עוד כסף אבל אני רוצה לדעת אם ההשקעה שלי שווה את זה ואם המחיר שווה בהתאם לתוצאות של הכרטיס...בגדול אני משווה אותם ל 4870 ואני רוצה לדעת אם הם יותר טובים או פחות ממנו..תודה..

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. http://www.techpowerup.com/215001/some-amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-via-software.html לא הבנתי מה צריך לעשות ? איך זה תורם ? האם מתאים ל-290 ? http://www.guru3d.com/news-story/amd-gcn-gpu-disabled-stream-processors-unlockable-with-software.html http://www.overclock.net/t/1567179/activation-of-cores-in-hawaii-tonga-and-fiji-unlockability-tester-ver-1-6-and-atomtool

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by AlterEgo,

השאלה הקודמת ששאלתי בפורום לא קשורה לפה ... אני שואל כרגע בשביל חבר . מה עדיף לי לקנות (אין בעיית תקציב) ati radeon x850pro 256mb - 269$ Diamond Radeon X800XL 256MB - 294$ eVGA GeForce 6800 GS CO 256mb - 245$ יש לי מחשב p4 2.6 עם 3x512 ראם ... ddr400 ... כרגע אני עם כרטיס nvidia geforce 5200fx ו....הוא לא סוחב תודה מראש ???

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. קניתי מחשב חדש כרטיס מסך Gigabyte GeForce GTX 650 מעבד i5 3470 לוח אם Gigabyte h77 זיכרון 2x4 זה קורה לי רק שאני משחק,הכרטיס מסך ניכבה לכמה שניות וחוזר אך המשחק ניתקע ואני צריך לסגור אותו דרך מנהל המשימות, זה קורה לי בכמה משחקים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by liorsn,

מישהו שמע מכיר יודע לחוות דעה על הכרטיס?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

יש ברשותי המפרט הבא i3 2100 8GB RAM HD7850 1GB הביעה היא שקניתי את המשחק GTA V, והתגלה לי שאני לא יכול להעביר ל-FHD בגלל שיש לו 1GB VRAM. פשוט נדהמתי כי בשאר המשחקים אני משחק מעולה. מה עושים? חובה כרטיס חדש? חשבתי אולי בקרוב לשדרג מעבד אבל עכשיו אני צריך לשדרג כרטיס גם? ממש מצער אני לא מוכן לשחק ברזולוצייה כ"כ נמוכה.

8. Started by itamarz_,

ברשותי המחשב הבא בין 11 שנים: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC P182 3x120MM Black Corsair 450VX 33A @ 12V Seagate 500GB Sata II 32MB SSD Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX A-Data 8GB (4x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling AF12025 120mm LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black היום מותקן הכרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail המחשב כבר לא סוחב משחקים חדשים. האם יש כרטיס מסך שניתן להחליף כך שיתמך במחשב הקיים וישדרג את היכולות הגרפיות שלו ? ראיתי שהכרטיס הישן צורך במקסימום 90W , האם כל כרטיס עם צריכה עד 90W יתאים או …

9. Started by useless,

השעה שמונה בערב, אני רואה את "חברים" בטלוויזיה, נהנה מכל רגע. הסדרה נגמרת, אני הולך למחשב. ומה אני פתאום מגלה? את הדברים הבאים: 1. המסך חשוך להפליא (לא ממש חשוך, אבל יותר משהוא צריך להיות לבטח). 2. קווים כהים (שחורים) פרוסים לרוחבו של המסך. ישר נחרדתי, וואט דה פאק? כיביתי את המסך, הדלקתי שוב. אותו סימפטום. בחופזה עשיתי reboot למחשב, נכנסתי לביוס. כן, מסתבר שהבעיה שלנו אינה קשורה לתוכנה באופן ספציפי, מאחר שגם בביוס אני נתקל באותה התופעה. אגב, הקווים אינם פרוסים באופן אחיד ותמידי, עד עכשיו לא "עליתי" על מקור הבעיה, אבל אני חושב שברגע שיש קו עם גוון מסויים של שחור, במקום להתחיל ולהפסיק אותו שם, הוא מותח גווני שחור--אפור לכל רוחבו, כך למשל אני יכול לראות באנר (עם תמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Tzion,

רציתי לשאול איזה תוכנות כבלים ומתאמים משחקים וכל מה שקשור לבאנדל, מקבלים עם הכרטיס GeForce 4 TI 4200 MYVivo של חברת לידטק? ממישהו שקנה אותו או ממשיהו שיודע ;D ועוד שאלה, ממישהו שקנה אותו- איך איכות הTV-OUT שלו?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות לכתבה

12. Started by leahd3,

יכול להחזיק את הכרטיס הספק שלי????? גם באוברקלוק??? תודה מראש וגם את הכרטיס 5850??? כאילו או זה או זה...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Satlan,

מה תיהיה התשובה, האם היא תיהיה עדיפה, והאם שווה לחכות או כבר לקנות את ה-7800GTX ?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by furyanaor,

תהיתי אם בכלל פתוחה בפניי האפשרות לשדרג את הכרטיס שלי. כרגע יש לי 760 והשתמשתי במיליון מתאמים כדי להגיע ל6+8 כמו שהוא דורש שם וכבר לא נשאר לי אפילו חיבור מולקס אחד פנוי בגללו.. הכרטיס לצערי לא מספיק טוב בשבילי וחשבתי על אופציה של שדרוג אבל כנראה שלא אעשה זאת אם זה דורש החלפת ספק. אז הספק שלי הוא FSP 500W בעל יציאת 6פין אחת בודדת בלבד! זו התמונה שלו: המערכת היא I5 4460 סטיק של 8GRAM עם כוננים RW+-DVD אחסון HDD 7200RPM WD BLUE 500G + SSD 256G מארז עם מאוורר למארז 120MM LED וקירור מעבד 11Rev2 של ארקטיק על פי מחשבון ספק 'אקסטרים' עם הכרטיס הנוכחי (760) יוצא שהספק המומלץ הוא 460W ועם 970 יוצא 454W כלומר פחות. האם אפשר להסיר דאגה מליבי או שזה יהיה מעשה לא אחראי ? ? ה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by KF,

היי, יש לי כרטיס מסך די ישן HD5850.. לאחרונה התקנתי דרייבר חדש ולמעשה הוא שינמך לי את האפשרויות OC של הכרטיס ב msi afterburner. מה שמצחיק הוא שהתקנתי דרייבר בלבד ללא CCC אך בכל זאת הכרטיס מוגבל ב-msi afterburner ל 775/1125MHZ. ניסיתי לעשות מחיקה ידנית דרך הוספה והסרה ל driver only.. בוצע בהצלחה אך ללא הועיל.. התדר נשאר קבוע ולא ניתן לשנותו.. איך אני חוזר לדרייבר הקודם ? במיוחד כשאני לא יודע איזו גירסה הוא היה בכלל,או יותר נכון איך אני פותח את ההגבלה של הOC בחזרה ? תודה.

16. Started by eSLC,

אני מחפש כרטיס מסך שישמש אותי לחצי שנה וזאת אומרת שיריץ את כל המשחקים חלק עד חצי שנה וכמה שיותר טוב יותר זול ההתלבטות שלי היא ה-GIFA 4MX לבין RADEON 9000. אתם בטח תמליצו לי על ה-RADEON אבל תיתחשבו בתקציב יש ביניהם הפרש של סביבות ה-200 שקל. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ליאור מתתיהו המוכר בשם dj-ElectriC חגג אתמול את יום הולדתו ה-19 בחור כארז,מנהל מצוין וחבר טוב שתורם כולכך הרבה לאחד הפורומים הכי עסוקים בZONE,ומגיעה לו המון הערכה על עבודתו בפורום ואת כול האיחולים שקיימים : שיהיה לך המון במזלטוב,שהשנה תתברך עליך בשפע סקירות,כרטיסי מסך למיניהם רק אושר,עושר,שמחה,בריאות שבכול דרך שתלך תדע רק טוב. לא שכחנו 19 שמנמנים!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by super4life1,

שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.

19. Started by KmiKaZa,

מי יותר טוב ברזולוציה כזו 1080 1920x ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. הזמנתי מחשב עם הכרטיס מסך הזה ועוד שבוע הוא מגיע אני רוצה לשמוע איך משחקים פחות או יותר יפעלו לי משחקים כבדים כמו למשל אממ FAR CRY וכאלה תודה מראש

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Zippy,

קראתי כאן בפורום שאין משמעות לכרטיס מסך לצרכי גרפיקה אלא לצרכי משחקים דווקא. האם זה נכון? האם אין ייתרון למשל לכרטיס (בקטגוריה של מחשבים ניידים) NVIDIA GTX560M לעומת כרטיסים חלשים ממנו לגבי עריכת וידאו? ואם זה נכון איזה כרטיס מסך גרפי מספיק טוב לעריכת וידאו (לא HD) בADOBE PREMIERE? (כמובן שמעבד I7 +8GB זכרון + כונן 7200RPM) אנא עזרו לי להבין בהקדם. הדבר דחוף.תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by DarkSight,

אני חושב לקחת את ה 4870 רק מתלבט של איזה חברה, של PALIT או של POWERCOLOR מה לדעתכם עדיף? קראתי ביקורות טובות על הPOWERCOLOR למרות שבפורומים ראיתי הרבה אנשים שהמליצו על ה PALIT או שאולי לקחת כרטיס אחר? אני כעיקרון קונה את המחשב אצל SKYPC אבל אם יהיה כדאי אני אקנה בחנות אחרת את הכרטיס מסך

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by lmlm,

האתר HKEPC ערך ביקורת על 1900GT כנגד 7900GT 1900GT עם 575MHZ בליבה ו 1190 בזיכרון 7900GT עם 470MHZ בליבה ו 1320 זיכרון. זאת אומרת מה יותר עדיף יותר בזיכרון או בליבה? לפי הביקורת זה הולך פעם לזה ופעם לזה. עכשיו זה תלוי במחיר של 1900GT אם הוא יהיה פחות או יותר מהמחיר של 7900GT. הביקורת: http://www.hkepc.com/hwdb/x1900gt-3.htm

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אז ככה, WOW זה המשחק היחיד שאני משחק בו כרגע (כמו שאפשר לראות אין לי מפרט למשחקים) ובחלק מהמשחק ה FPS יורד למשהו כמו 15 וזה דיי מציק. השאלה היא מה הכרטיס הכי זול שאני אוכל לקנות שיתן לי שיפור ? תודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.