כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, קניתי Geforce 9500GT של Zotac היום, הרכבתי אותו והכל, ואני ניכנס ל Counter Strike 1.6 לדוגמא, ורואה שאין שיפור בביצועים. פשוט ככה, אותו FPS, לא משתפר, לא עובר את ה- 100, נשאר עומד על 99 ויורד לפעמים, וזה היה ככה כשהשתמשתי ב- 6100 שמובנה אצלי על הלוח אם, אז עם 9500 למה זה לא משתפר? אמור להיות שיפור גדול ב-ה-ר-ב-ה מ- 99 FPS מסכנים... (הכנסתי פקודה שמאפשרת ל- FPS לעלות עד לאן שהוא יכול, בלי מגבלה...) מה יכולה להיות הבעיה? במאפיינים של השולחן עבודה כתוב 9500GT במקום ה- 6100 המובנה, אולי אמורים "לכבות" את הכרטיס הישן איכשהו ואז הוא משתמש בחדש? וחיברתי מאחורה את המסך לכרטיס החדש, לא התבלבלתי... שאר המפרט: AMD Athlon 3200+ Enermax 350W לוח אם: WinFast 6100K8MA דרייברים הכי…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נפטר לי הכרטיס מסך Evga Geforce8800GTS KO 640mb edition שהיה בבבבן זונה סחב את קולאוף דיוטי נלאק אופס חלק באיכות הכי גבוהה, אבל קריסיס 2 היה לו קשה ואאלץ לקנות כרטיס מסך חדש מחנות כלשהי בבאר שבע כנראה קי אס פי, צריך את הכרטיס הכי טוב למשחקים.. המחשב שיש לי מופיע בחתימה, עם הזמן ישתדרג.. תקציב 700-1100 הכי חזק בתקציב.. דרוש יציאות HDMI 2XDVI או HDMI DVI VGA תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הלך לי ה 8800 GTS ואני מתלבט בין HD 6850 1GB Sapphire http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva לHD 5850 1GB GIGABYTE http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=beersheva&uin=9942 או http://tms.co.il/product/8290 אם יש הבדל משמעותי.. אני הולך לקנות כרטיס רק עוד שבועיים בתקווה שירדו מחירים בעקבות ה 560ti ההתלבטות זה מה כדאי, אני צריך תכרטיס למשחקים כבדים (מצפה לקרייס 2) ועל איכות כמה שיותר גבוהה ושהכרטיס יחיזק לכמה שיותר זמן , האם כדאי לעשות את ההשקעה של עוד 300 שקל בשביל ה 5850 ומתישהו אני גם אשדרג את הלוח אם מעבד זכרונות, אז לא לייחס למפרט שלי חשיבות של המחשב לא ינצל את הכל..או שעדיף להסתפק ב 6850? הספק הוא 550 W thermaltake
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי לא לבלבל את המוח כתבתי את השלות בהתחלה ואת הסיפור רקע בהמשך. השאלה שלי האם טכנולוגיית CrossFire תומכת בכרטיסים מדגמים/חברות שונות? בנוסף, האם בעתיד הנראה לעין הטכנולוגיה לא תשתנה או לפחות תהיה תואמת לאחור? אני קונה מחשב חדש (ראה מפרט למטה) מיועד להחזיק 4-6 שנים, כנראה עם שידרוג באמצע ברצוני שהמחשב יעמוד בדרישות המינימום של משחקי המחשב החדשים אז בינתיים מספיק לי כרטיס 1650PRO עם 512MB, אמנם עם התקדמות הדרישות, בעתיד ברצוני לשדרג בעזרת כרטיס נוסף! לכן חשבתי לקחת לוח אם תואם CrossFire בהבדל של כ-150ש"ח. Intel C2D E4400 GIGABYTE GA-P35-DS4 ??? G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL5 asus 512MB ATI Radeon 1650PRO מארז ASUS שני מאוררים + ספק 300W
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום יש לי P4 1.7 ווילי, שכידוע, זה מעבד מסריח ובנוסף יש לי 256 RDRAM. לפני כמה ימים חבר הביא לי P4 1.6 נורת'ווד עם 512 RD, אמנם זה לא אתלון 64 עם גיגה DDR, זה מחשב שיכול להריץ דברים פה ושם. העניין הוא שלי כרגע יש R9000 עם 64 MB ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש לנורת'ווד, אז אני צריך בעצם את עזרתכם בבחירה של כרטיס, אני מדגיש לא יקר, אני הולך לצבא עוד שבועיים ולא מעוניין להשקיע! אך כרטיס שיריץ משחקים כמו SA, ומה שבעצם חשוב, הוא שהמעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס, במילים אחרות, הכרטיס שיתאים ביותר למעבד! ברור לי שככל שאקנה כרטיס חזק יותר כך אקבל יותר ביצועים, אך עדיין המעבד יקשה מאוד על הכרטיס מסך! תודה מראש, גיא
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB הכרטיס הזה נחשב לחזק או לפחות חזק יותר מגירסאת ה-GT ? אנא עזרו לי תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב למשחקי מחשב חדשים וכמובן שיריץ אותם באופן חזק! אבל הגעתי להתלבטות ששווה לי 200 שקל, האם להעדיף את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1222 או את - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 -- מוכר אחד בחנות שבה קניתי אמר לי שעדיף לי את ה512 כי ה1G חשוב רק לאם אני רוצה לשחק משחקי מחשב מאוד כבדים ברזולוצייה ממש גבוהה (חשוב לציין אגב שאני קונה מסך 22 אינץ' בנוסף למחשב). מוכר שני אמר לי שאם אני באמת רוצה להנות מהמשחקים של היום ולהמישך להנות גם בזמן הקרוב אז הוא ממליץ על ה1G. בכל אופן, שניהם ממש בילבלו אותי ואני מתלבט קשות מה לעשות, כיוון וההפרש הוא עצום מבחינתי (200 שקל, וזה עוד אחרי חריגה מה…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כרטיסי המיד ריינג' בד"כ אמורים להציג את יחס הביצועים לכסף הטוב ביותר. הכרטיסים מציגים אותו יחס עלות לביצועים כמו ה- GTX970. http://www.techpowerup.com/reviews/Palit/GeForce_GTX_960_Super_JetStream/29.html
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לגבי כרטיסי NVIDIA (לא מכיר ATI ודומיו) שניכנסים אל תוך אפשרוית הדרייור של כרטיס מסך . כלומר עכבר ימיני-מאפיינים - הגדרות - מיתקדם . וניכנסים לתוך דגם כרטיס המסך , אנו מקבלים חלון קטן שניפתח בצד , ועל האפשריות שלו יש לי כמה שאלות.(כולם כאן מכירים את החלון הזה) 1.הגדרות DIRECT 3D , שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI , זה נע בין 2 - 127 מגה . (GEFORCE 4) על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? 2.שאלה דומה לגבי הגדרות OPENGL ,גם שם יש אפשרות להישתמש בזיכרון למצב PCI בין 1 - 16 מגה . על מה זה משפיע ? ומה ההמלצה שלכם? ושאלה אחרונה לגבי הגדרות איכות וביצועים , יש שלושה מצבים : יישום , מאוזן , ואגרסיבי , מה ההבדלים בינהם ? ולמה כל אחד מהם מתאים? אשמח לקבל תשובה מפורטת ואני מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
קיבלתי עם geforce 4 mx 440 64mb ב-3dmark2001 se ב-1024x768 32bit בערך 3300 זה טוב למפרט שלי ? (המפרט בצד)
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיסים שמצאתי בארץ הם של: MSI ASUS Leadtek ABIT בהנחה שאני לא הולך לעשות אוברקלוקינג, מה הכי כדאי?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי עומד להחליף את ה 5700LE שלו וקונה ב 500 שקל 5900XT , אני יודע שזאת הגירסה המוחלשת של ה5900 והשאלה שלי איך הביצועים שלו לעומת 6600 ו 9600P? כמה ביט הוא והאם ניתן להפוך אותו ל 5900 רגיל או ULTRA? נ.ב. מה פירוש האותיות XT?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מסכים לכרטיס שיש לו יציאה אחת? תודה לעונים יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך כרטיס המסך GT220 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E ? הוא טוב?? הוא יריץ משחקים חדשים כמו שצריך? אני שואל כי רציתי כרטיס מסך חזק יותר בשביל המשחקים החדשים (כמו Call Of Duty 7) וגם לא יקר כול כך כי ממלא נשאר לי שנה עד הצבא? יש לי מחשב כמעט שלוש שנים והכרטיס מסך שלי כרגע : Gigabyte gv-nx86t256hb geforce 8600gt 256mb מה שעוד רציתי לדעת זה אם עדיף להשקיע כול שנתיים-שלוש על כרטיס מסך טוב של עד 400 שקל מאשר לקנות כרטיס מסך חזק יותר ב600-700 שקל. וגם חשוב לי לדעת בטוח שהוא יעבוד לי במחשב אז אם צריך את המפרט שלי תגידו תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעניין אותי עד כמה משתלם כל אחד ומה ההבדל בתוצאות במשחקים ??? תודה למי שעוזר!!!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש תוכנה למדידה, אבל לא רק ברגע נתון, אלא תוכנה שגם תתן לי ממוצע וגרף לאורך כל המשחק
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם למחשב בעל מעבד i3-6100 3.70 Hz בעל 8 ג'יגה זכרון וכרגע כרטיס מסך R9 380 ניתן לשדרג את הכרטיס מסך ל 1070 או 1060 או שהמעבד יגביל פה? כמו כן אני לא יודע איזה ספק יש במחשב רק שהוא מספיק ל 380. (אם זה קריטי אני אלך לבדוק, המחשב לא לידי) תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. האם יש פה מישהו שהתנסה עם המתאמים האלה? ממה שראיתי והמלצות של אנשים המתאמים של המותגים היקרים עובדים לא רע לדוגמה : https://www.amazon.com/StarTech-com-External-Monitor-Adapter-USB32VGAPRO/dp/B00HNX1GDW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1506801098&sr=8-1&keywords=startech+USB32VGAPRO או http://www.ebay.com/itm/Plugable-USB-3-0-to-VGA-DVI-HDMI-DisplayLink-Graphics-Adapter-UGA-3000-/252242807862?epid=2254485512&hash=item3abad7cc36:g:5pYAAOSwx~JWFCrx ממה שראיתי הם גם תומכים בכמה מסכים בו זמנית. מישהו התנסה עם המתאמים היותר פשוטים\ זולים? מקווה בכלל שהשאלה היא בפורום המתאים.. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה אני מעוניין לקנות מסך חדש ואני 'גיימר' ואני משחק המון אז רציתי לשאול מה יותר עדיף לי לקנות מסך רגיל או LCD (מבחינת איכות) תודה מראש לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-