כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם זה נכון שמסך דק לא טוב למחשב למטרת משחקים וסרטים ....? כי אני רוצה לקנות מסך של LG ודוד שלי אומר לי שמסך דק לא טוב למשחקים ולסרטים במחשב וכו' והוא מתאים רק לעבודה משרדית המלצות ועזרה בבקשה?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר פתחתי ת'ראד בנושא לפני המון זמן, כרגע שמתי לב שהכרטיס מסך נמצא על 100c~ במנוחה והCPU על 87, הMB על 45. הבנתי שהטמפרטורה של הכרטיס נוראית, אך אין ארטיפקטים בכלל, רק קצבי FPS שנותי ל0-10 ודיליי בתגובה בשימוש בעכבר/מקלדת. רק מאשר שהתשובה לבעיה שלי היא החלפת הכרטיס, או המעבד? VCARD 8800GTS CPU E6600 MB שכחתי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כן או לא?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהנושא נטחן פה אבל איזה מבין הכרטיסים יותר טוב? האם הגיפורס אחרי אוברקלוק גדול יחסית יהיה יותר טוב מהרדאון? והתמיכה בDX9 היא ממש קריטית או שהיא מהווה שיקול מרכזי? בכלל היכולות אוברקלוק שלו כאלה טובות ?? (של הגיפורס) ועוד שאלה קטנה... יש לי RIVA TNT 32MB MODEL64 מרחתי עליו משחה טרמית והוספתי מאוורר 40MM על המאוור שבא איתו הרצתי RIVA TUNER והשעון ליבה היה על 120MHZ הצלחתי לשנות את זה למקסימום משמע 165 MHZ (CORECLOCK) יש סכנה שהוא יישרף או שבשעת מאמץ הוא פשוט יקפוץ לי מהתוכנית ??? אני יודע שזה יותר קשור לפורום אוברקלוק אבל אני לא רוצה לפתוח סתם נושאים. תודה לכל העונים ;D
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מישהו בUSA...שיכול להביא לי חלקים...אני צריך כרטיס מסך... עכשיו יש לי 7600GT שאני לא מרוצה ממנו (וזה יכול להיות בגלל שהמעבד מגביל, מחליף ל3800 X2)... קיצור חשבתי על X1900XT...ולשים לו את הקירור של ה7600GT...את הVF-900... מה אתם אומרים שווה?...מה מבחינת ספק כח??.. שידרוג שווה?....ואיך הX1900GT??.שווה משהו? אגב...אני חושב לעבור גם ל2GB...יהיה הבדל??
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני עדיין מחפש כרטיס מסך לAGP. ראיתי את זה: Palit Ati Radeon X850XT 256mb GDDR3 256Bit AGP x8 Retail הדבר הזה עולה 470 ש"ח. אני משדרג מ רדאון 9600 פרו . כאן האלטרנטיבות. שימו לב הוא היחיד עם 256 ביט מבין האחרים המשתלמים. כדאי? אודה לעזרתכם בשנית.
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
צריך כרטיס טוב מאוד של AGP (תומך בכל מהירות) בתקציב של 500ש"ח ומטה!!! דיי דחוף. צרכים : גיימינג, פשוט שיהיה טוב למשחקים. ללא חריגה. תודה רבה.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אין מה להסביר תקראו! http://www.guru3d.com/news.php#641
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש אני לא יודע איזה דגם לבחור 6600GT או 6800. האם אני בכלל ארגיש בהבדל בינהם על המערכת שלי AMD 2500 + EPOX 8RDA3 512MB תודה
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שמעתי איפשהו שה Geforce4 MX הוא בעצם Geforce2 MX שעשו לו אוברקלוק, זה נכון? ???
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כנראה אקנה מחשב עם המפרט הבא: * מעבד Intel® CORE I3 במהירות 2.93GHz * לוח אם Intel® PETER COVE עם ציפסט Intel® DH55PJ * דיסק קשיח 750GB 32MB בטכנולוגיית SATAIII * זכרון בנפח 2048MB בטכנולוגיה DDR3 1333Mhz ישנה הצעה לשדרוג לכרטיס מסך Geforce G240 DDR3 1024MB + HDMI ב450 שח. השאלה אם הכרטיס מ סך הזה נחשב טוב עבור משחקי מחשב, או שעדיף לקנות בנפרד כרטיס אחר. תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות (לוח אם או משהו??) המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS לא נראה לי ספק כי המחשב לא נכבה לחלוטין, זה נראה לי רק הכרטיס מסך כי גם המסך נכבה עזרו לי דחוף בתודה מראש ???
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הרכבתי את המפרט הזה למישהו שהולך לעבוד ב Auto CAD ומקום העבודה שלו משלם על המחשב: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 5960X 3.0Ghz 20MB L3 Cache s2011-3 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-U9B SE2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI X99S SLI Plus LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 7885-002R 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x8GB DDR4 2400Mhz PC4-19200 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך PNY Quadro K4200 4GB GDDR5 DX11 2xDisplayPort DVI PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Green WD10EZRX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Corsair 650W 80+ Gold…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי שנית כי זה קצת מסובך ;D ברשותי פנטיום 3 800 מגה הרץ ואני מעוניין לדעת איזה כרטיסי מסך הוא יצליח לסחוב מבחינת ניצול כוח העיבוד שלו. האם יש דרך מיוחדת לחשב את זה? מקווה שהבנתם, תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתם מכירים אולי אתרים טובים בהם אפשר למצוא השוואות או מבחני ביצועים בין כרטיסי מסך. עם כל המלחמה בין ATI ו NVIDIA דיי קשה לדעת מה שווה לקנות או על מה להמליץ :
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבולבל לחלוטין עם כל הגרסאות שיש של R9200 לדוגמא: B3 SE C3 ויש עוד נראה לי . השאלה שלי איזה R9200 הכי טוב בעצם ולאיזה כרטיס מסך מבית NVIDIA הוא משתווה בערך? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כ.מ חדש, התקציב שלי זה כ- 1500 שקלים. יש את הספק כוח הזה: http://ksp.co.il/?uin=16196. אני מחפש משהו בתקציב שיוכל להריץ על recommended או על ultra (לא מתכוון לעשות OC) את המשחקים החדשים BF4, AC4, WatchDogs. אשמח להמלצות, ואם אני צריך גם ספק חדש אז שיהיה בתוך התקציב. ד"א חשבתי על הכ.מ הזה http://ksp.co.il/?uin=20613 אבל הוא גרסאת OC וגם אני לא הכי מבין בכרטיסי מסך תודה ויום טוב :-)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה... היום, לאחר שאחי הקטן שיחק ב Starcraft כמה שעות, שמתי לב שגודל התצוגה קטן מאשר גודל המסך (מקווה שניסחתי את זה נכון) . לאחר שאני מכוון את ההגדרות במסך שיציג גודל תצוגה בהתאם לגודל המסך, אני שם לב שקצוות המסך (בשני הצדדים) מעוגלות ולא ישרות! ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לא הלך... לא ידעתי מה לעשות אז התעלמתי מזה. יותר מאוחר, אני קולט שהמסך מתחיל להתעוות. הקצוות (למעלה ולמטה) מתחילות להתקרב זו לזו ולסגור פערים, כל התצוגה התעוותה, קווים לבנים ואפורים החלו לרוץ על המסך (כאלו כמו שהיו בכבלים הלא דיגטליים בעבר הרחוק...), סוף העולם....... כיביתי והדלקתי את המסך, הוצאתי אותו מהחשמל והחזרתי - כל זה רק עזר לשניה בדיוק. בסוף עשיתי ריסטראט. שהמערכת הפעלה עלתה, עדיין היו את ה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-