כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
המלצה לכרטיס מסך של NVIDIA בלבד תקציב עד 350 שח חריגה מאוד קטנה עם אפשר שימושים משחקים בינונים בעיקר סרטים .. גלישה מפרט לוח אם [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]מעבד [Athlon II x4 Quad Core 645 [/ספק 500W SS ] [/]RAM 4G[] לוח[/td][/tr][/table]
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס של חבר נדפק HD4890 מפרט מחשב של החבר ספק כח 500 איכותי לא יודע של איזה חברה אבל לא גנרי מעבד כפול ליבה מחפש המלצה למשהו יותר טוב ממה שהיה לו
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום חברה! רציתי לשפר את הכרטיס של המחשב של אחי ל hd4870 שיש בטרייד זון רציתי לדעת אייזה ספק כוח זול שיספיק לצרכים של הכרטיס המערכת: ASRock-G41 מעבד E5300 סטיק אחד של 2GB מאוורר אחד דיסק קשיח 320 GB כונן דיסקים מן הסתם וספק כוח ג'נרי ולפי כמה שאני מבין זה בטוח לא יספיק אז אני מבקש הצעות לא צריך תקציב כי בשביל מערכת כזאת לא הייתי מוציא הרבה. אז תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות במשחקים חדשים (BF3,MW3) שפשוט אני עף החוצה מהמשחק ומקבל הודעת שגיאה ב Event Viewer: Display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered. ע"פ מה שבדקתי עד עכשיו זה קורה בגלל שהכרטיס פשוט חלש מידי. המפרט שלי: CPU: INTER QUAD CORE 8200 Motherboard: Gigabyte GA-EP45C-DS3R GPU: Gigabyte nvidia 9800GTX 1GB RAM:DDR2 4 GB PSU: 550W חשבתי להחליף את הכרטיס ל NVIDIA GTX560TI,מחירו כיום 1100 ש"ח בארץ. מה דעתכם? האם הוא יתן לי פתרון טוב? לא יהיה צוואר בקבוק במקום אחר? האם הספק כוח שלי (550W) יתמודד איתו? תודה רבה!!!
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לוח אם: p5wdh deluxe מעבד: Q9650 זכרון ראם: 4 GB כרטיס מסך: 4850 ATI מסך 19" 1280*1024 . מערכת הפעלה 64 ביט ספק כח 500 W אמיתי. אני מרגיש לאחרונה שהמשחקים החדשים כבר לא רצים על המחשב כמו שאני רוצה (הגיוני , אחרי הכל המחשב לא בדיוק חדש). האם יש טעם בכלל בשדרוג כרטיס המסך לאחד חזק יותר ? אם כן על איזה אתם ממליצים? אני עובד עם מסך 19 אינץ' מרובע ולא מתכנן להחליף אותו בטווח הנראה לעין. תקציב: עד 1,000 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נכבדי ערב טוב, רציתי לשתף אתכם ברכישתי הצנועה האחרונה מלפני מס' ימים, והסיפור (המעניין) הולך ככה: עבר כבר זמן לא מועט מאז מאי האחרון עת רכשתי את המחשב החדש השלי. בשעתו, עיקבתי את רכישת המאיץ הגראפי, בין השאר משום שלהפתעתי הרבה, המאיץ הגראפי שכבר משולב במעבד של אינטל מדגם Icore5 - 2500K, נתן ביצועים סבירים בהחלט (ואפילו מפתיעים אם יותר לציין) ביחס לגודל הציפיה: המאיץ המובנה במעבד של אינטל איפשר לשחק עימו בכל משחק תלת מימדי (לרבות החדשים שבהם כמו crysis2 ו- BF3), ובתנאי שמריצים אותם על ההגדרות הגראפיות הכי בסיסיות וברזולוציה נמוכה 1280x720 או אפילו רק 1024x768 - מי היה מאמין. אך כמובן ברור היה לי שלא לאורך זמן אוכל למשוך מצב זה ולא ירחק היום, בו אצטרך לבצע את הרכישה הבלתי …
-
- 32 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
למפרט כמו שלי (בפרופיל) עדיף 6850 או 6770 בין כך המעבד לא כל כך חזק ? השאלה היא אם אני משדרג בעתיד נראה לי שעדיף 6850 הלא כן? כמובן המטרה לגיימינג תודה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר את כרטיס המסך לטלויזיה ללא הצלחה. אני משתמש ביציאת S Video עם כבל איכותי. כשאני מנסה להגדיר את הטלויזיה רואים את הדסקטופ בטלויזיה קופץ לכמה שברירי שניה ובסוף חוזר למסך שחור. ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות של כרטיס המסך, להחליף בין כל שיטות השידור וכו'... שום דבר לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום. קניתי את המחשב שלי בסוף דצמבר (לפני שנה) והכנתי אותו מראש למערך Crossfire עתידי, בזמן הקרוב, אבל עכשיו אחרי שקראתי ולמדתי יותר אני לא בטוח בכלל. אני אשמח לתשובות/דעות/התייחסות לדברים הבאים: 1. צוואר בקבוק עם המעבד - אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי עד עכשיו: מריץ את כל המשחקים על מקס', ועומד בכל דבר אחר שאני עושה יפה מאוד (שזה לא כבד מדי, שימוש יומיומי כזה). בכל מקרה, אמרו לי שיכול להיות שיהיה לי צוואר בקבוק עם מערך של שני HD 6870. קראתי ושאלתי במקומות שונים, לא קיבלתי תשובה חד משמעית אם יהיה או לא יהיה. אני כנראה ארכוש עם הכרטיס קירור Hyper 212 Plus ואעשה OC ל-3.6 או 3.8 GHZ, אבל זה עדיין מטריד קצת כי שמעתי שזה יכול להוות בעיה עם מערכים. 2. Mi…
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם. מן הסתם שהכרטיס המובנה לא מספיק חזק בשביל להריץ את המשחקים היותר חדשים בשוק. לדוגמא, ניסיתי להתקין את המשחק need fo speed : the run וגם את GTA IV, וזה פשוט לא הצליח. לאחר ביקור באתר can you run it ) http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx( הכרטיס מסך שנכתב שם שמומלץ לביצועים אופטימליים הוא 1024 MB RAM ATI Radeon HD 6950 או 1024 MB RAM NVIDIA GeForce GTX 560. השאלה שלי היא אם כדאי לקנות את הדגם הזה(של רדיאון), או שאין צורך להגזים ואפשר להסתפק נגיד ב radeon 6750. *נ.ב. אני רוצה גם שהכטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחקים עתידיים, שלא עוד חצי שנה כבר יהיה מיושן.. תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לצורך עריכת 3D ,במה עדיף להשתמש ב-SLI של GTX590, או בכרטיס QUADRO אחד FX-4800? תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם עם חריץ AGP וחריץ PCI-E x1 עד עכשיו השתמשתי החריץ AGP עם כרטיס X800 ועכשיו אני שוקל לקנות כרטיס HD 4670 ולחברו לחריץ PCI-E x1 השאלה שלי היא האם יש מספיק רוחב פס בחריץ זה בכדי לנצל את יכולות הכרטיס ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי הכרטיס מסך שלי כבר מתחיל לעשות בעיות ואני רוצה לרכוש כרטיס חדש, כרגע יש לי radeon HD 4850 1GB ובעיקרון התקציב שלי לכרטיס זה לא יותר מ750 ש"ח. סתם מתוך עניין הסתכלתי על שני דגמים: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E [/td][/tr][/table]בכל מקרה אני כרגע עם ראש פתוח בנושא אז עם יש דגם אחר שממליצים אני אשמח. תודה מראש[/t][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
http://www.fudzilla.com/graphics/item/25563-kepler-to-come-out-in-early-q2-2012
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם דאי הסתבכתי בעדכון דרייבר לכרטיס מסך שלי זה הכרטיס שלי: SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE (Game Edition אגב רשום win32/64 בהורדה. איך אני בודק מה אני, אין לי מושג בזה אשמח עם תוכלו לעזור לי בהקדם.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי לגבי כרטיס מסך. לאחרונה קניתי מקרן תומך תלת מימד (Optoma HD33). אני רוצה לקנות כרטיס מסך, תומך HDMI 1.4, כך שיאפשר לי לראות סרטי תלת מימד ב-Full HD. יש המלצות לכרטיס טוב באיזור 1000-1500 שקל? כמו כן אם ש למישהו המלצה לכונן בלו ריי מתאים, לאותה מטרה, אשמח לעצה. לגבי המפרט שלי, נראה בערך כך: Processor Intel® Core i7 CPU 870 @ 2.93GHz, 2931 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) Intel® 5 Series/3400 Series Chipset Family תודה ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3464 עשיתי שינוי ל-BIOS ככה שיפתחו לי ה- SHADERS הנוספים, העדכון עבר בהצלחה פתחתי את ה- AMD Overdrive וכיוונתי ל- 880 1375 ו- 20% ב-POWER CONTROL (כמו הנתונים של ה- HD6970) לבדיקת עומסים הרצתי את ה- FunMark בעומס מירבי, הכרטיס מסך בשיא הגיע ל- 100 מעלות, אבל בלי שום בעיה או קריסה או מסך שחור, אבל לעומת זאת אני משחק ב- COD MW2 ואחרי 10-15 דקות אני מקבל מסך שחור. מישהו יודע להסביר למה במשחק שהכרטיס מתחמם פחות (בסביבות 80 מעלות) הוא קורס ובבדיקת מאמץ שהכרטיס מגיע ל-100 מעלות הוא לא קורס? ד"א אם אני מוריד את הנתונים ל-850 ו-1325 ומשאיר 20% זה לא קורס אודה להסברים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי זול שיש שמריץ סרטים 720P עם יציאת HDMI \ DVI שפולט גם אודיו כך שאני מחבר כבל HDMI זכר זכר ל LCD וגם רואים וגם שומעים תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. מישהו יודע פה אם זה ישנה בהרבה אם אני אקח כרטיס מסך GTX560 רגיל במקום GTX560 Ti? (העדיפות שלי מבחינת המחיר לGTX560 הרגיל) מדובר בכרטיסים של חברת Gainward NVIDIA GDDR5 1024MB 2. אני יודע שאני צריך בשבילו ספק חדש. כרגע יש לי EZ Cool 400 - נראה לי ג'נרי עם מדבקה יפה יש ספקים טובים עד 250 ש"ח שיעמדו במשימה? אני ראיתי רק ספק אחד כזה של איזו חברה קוריאנית: http://www.3rsys.com/english/products/view.asp?navi=power&idx_num=131 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחכה כבר כמה חודשים לסדרות של כרטיסי המסך החדשות, וכנראה שטעיתי או שאני תריך לחכות עוד הרבה זמן והסיבה היא המחיר. בדקתי כמה עולה ה 7970 וזה כמעט 2900 ש"ח - פשוט וואו. מתי NVIDIA משחררת את הסדרה החדשה שלה- והאם לפי מבחני הביצועים כדאי לחכות להוזלה או שזה לא ישפיע כל כך? עזרה בבקשה
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג מהכרטיס מסך הנוכחי 4870HD לכרטיס חדש יותר. המטרה של הכרטיס בראש ובראשונה הוא גיימינג, אחריו מגיע עריכת סרטים וקליפים. יש גם תיכנות אבל זה לא מעמיס על הכרטיס במיוחד. הסיבה שאני רוצה להחליף, מחוברים לכרטיס שני מסכים ובחודשיים האחרונים הכרטיס התחיל לקרוס מהעומס וזה מגביל את השימוש שלי במחשב. אני מספר את הסיבה כדי שלא יתחילו להגיד לי "הכרטיס שלך בסדר גמור, אל תתפנק ותקנה כרטיס חדש", כבר מימשתי את האחריות של הכרטיס, הוא הוחלף לפני שנה אחרי שהקודם קרס ועכשיו גם זה מתחיל לקרוס. המפרט שלי הוא: Intel Q9550, מהירות סטוק ללא OC. לוח אם EP43 של ג'יגה בייט, אני לא זוכר את הדגם הספציפי אבל יש אפשרות להניח רק כרטיס מסך אחד. זיכרון ראם 8 ג'יגה. ספק כוח - קרוסייר 500W…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-