עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש מספר חברות שמייצרות את הדגם וכולן חברות בעלות שם והבדלי המחירים אינם גדולים א. איזו מהן מומלצת ? ב. ישנם חברות שמייצרות את הדגם הנ"ל עם 3 מאווררים לעומת 2 ברובן - זה מקדם טוב לבחירה בדגם שלהן ? ג. אני לא מתכוון לבצע OC תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

חחח כיביתי לו את כל האפשרויות החשובות תמיכה ב-DX9 בכלל!! עכשיו הוא סתם כרטיס נחמד אם תמיכה ב-DX7 בלי אפשריות רבות ;D מה אתם אומרים אל התוצאה המדהימה 311 נקודות 8) 8) 8) 8) כמובן אני מדבר אל 3DMARK03 אני הולך לנסות עכשיו 2001SE וכמובן AQUAMARK מעניין חח לאיזה רמה הוא ירד ;D

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. התכנון שלי הוא לחבר 8 מסכים בשביל ליצור תמונה גדולה. כל מסך הוא יהיה FHD. חשבתי ללכת על כמה 2\3יחידות של 3060 אבל נאמר לי שNVIDIA ביטלו את האפשרות הזו. אשמח להמלצה. המפרט די גמיש. וכרגע התככנון הוא סביב 5950X + 64GB RAM. מחפש משהו שיתן לי משהו כזה https://www.digitaltigers.com/zenview-atlas32q.asp כרגע יש 3 מחשבים (4 מסכים 4 מסכים 2 מסכים)

4. Started by אוריפ,

האם שמתם לב שבתמונות שצורפו לכתבה על הריאלטו של ATI מופיע על האריזה של 2 הכרטיסים שהם תומכים בDX9C! זה לא הגיוני... או שכן?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. לכל אלו שמתכוננים לשדרג את כרטיס המסך שלהם, מסקרן לדעת כמה באמת מחכים וכמה איבדו את הסבלנות.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by DXT,

יהיה לי בקרוב את המחשב הנ"ל: Athlon XP 1800+ KT333 mainboard 256MB ram 333mhz אם אני אקנה את הכרטיס הזה אז לכמה זמן אתם חושבים שהמערכת שלי תחזיק מעמד עם ביצועים טובים (אין קפיצות, כלומר מעל 50FPS)?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. עוד שניה יוצאת סדרה 4000 ואני עדיין עם 1060... אני מעוניין בכרטיס 1440p אז נראה ש 3060TI הוא כיום האופציה הטובה ביותר. העניין הוא שבארץ הוא עולה לפחות 3000 שח. כולם מדברים על ירידת מחירים, אבל מה שאני רואה בפועל זו ירידה מינורית למדי במיוחד בארץ. בניואג מצאתי MSI VENTUS ב 2300 שח שזה מחיר שמתקרב לסביר. אבל זה כרטיס בינוני מאד עם שני מאווררים בלבד, רק HDMI אחד ובלי אחריות. דעתכם?

8. אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך והבנתי שבמחיר סביר (400-550 ש"ח) אפשר להשיג את Geforce 9600GT, והוא נחשב לכרטיס נחמד. אני לא מחפש כרטיס מטורף שיריץ לי הכל, השאלה שלי האם הוא סוחב משחקים שיוצאים עכשיו..(עכשיו יש לי 8600GT). המחשב שלי קיים כבר שנתיים, אז הלוח אם תומך בDDR2 רק ולא ב-3, אני יכול לקנות כרטיס של DDR3? או שזה לא יתמוך? ועוד משהו - איפה מומלץ לקנות באיזור המרכז (ת"א וסביבתה). תודה!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by gal.w,

מי משני הכרטיסים עדיף? יש לי את שניהם, אחד מהמחשב הישן והשני onboard

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום, כיום יש לי כרטיס מסך Nvidia 8800GT שאליו מחוברים מסך מחשב וטלויזיה. הטלויזיה היא המשך המסך מימין וכשאני רוצה לראות סרט אני גורר את חלון ה-VLC לטלויזיה ופותח מסך מלא. אני מעוניין לעבור למערך של שני מסכים שיהיו המשכים אחד של השני אבל עדיין לשמור על האפשרות של צפיה בסרטים בטלויזיה. התכנון שלי היה לחבר את שני המסכים ל-8800GT שיהיו המשכים אחד של השני ולרכוש כרטיס מסך נוסף שיהיה למטרת הטלויזיה, ששוב המטרה היחידה שלה היא לראות סרטים מהמחשב. ראיתי את רשימת המסכים המומלצים בהודעה הדביקה ורציתי לשאול מה בעצם יתאים לתצורה שלי. 1. האם הכרטיסים שמיועדים לקולנוע ביתי דוגמת HD4550 או G210 יכולים להריץ סרטי 1080p? 2. האם מומלץ לי לרכוש את ה-Nvidia בגלל שכבר יש לי אחד או שאין בעיית …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by יואב752,

בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם

12. Started by The Angel,

היי אני מחפש המלצה לכרטיס מסך למשחקים בעיקר ובנוסף קצת לפוטושופ וסרטים. בעיקרון המערכת שלי מיושנת וברור לי שקצת קשה למצוא כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים כמו Skyrim עם המפרט שיש לי אבל אשמח אם תוכלו לעזור. התקציב הוא עד כ600 ש"ח וזה המפרט שלי: DualCore Intel Core 2 Duo, 2800 MHz (10.5 x 267) Intel Bearlake P31 DDR2 2048 (1024MBx2) ספק HEC - 400 AR - TF - 400 W וכרטיס המסך שלי כרגע הוא NVIDIA GeForce 6800 GS 256MBלמקרה שזה רלוונטי (למיטב הבנתי זה אומר שאפיק התקשורת הוא PCIe זה נכון?) תגידו לי אם החמצתי משהו שיאפשר לכם לתת המלצה. תודה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי מסך MAG XJ810, ורואים בו קצת(הרבה) מטושטש. מה אני יכול לעשות כדי שלא יראו בו מטושטש. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום המחשב שלי הוא I7-4790K לוח ASUS MAXIMUS VII RANGER 16 GB ראם 250 GB SSD 2 TB זיכרון ספק 500 אני כמעט בטוח איזה כרטיס מסך מומלץ לקנות למשחקים שיעשה ביצועים יותר מהכרטיס המובנה..סביבות ה300 ש"ח תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by roma,

שלום, אחותי כל הזמן חופרת לי שהיא רוצה לשחק בGTA5 זה המחשב שיש לה: Dell OptiPlex 3010 (Mid 2012) עם מעבד Core i3 3240 ו-8 ג'יגה ראם. אני יודע שעם הכרטיס מסך המובנה, אין סיכוי שהמשחק יעלה. יש לכם המלצות לכרטיס מסך שיתן את התמורה הכי טובה לכסף? (לא חושב להשקיע יותר מ1000 שח) ממה שאני זוכר יש לה את המארז הרגיל, ראיתי במפרט שלו את המידע הבא: חריצי הרחבה PCIe x16 אחד בחצי-גובה יכול להיות שכרטיס סטנרדטי לא יתאים למארז? אם לא, מה האפשרויות שיש לי? תודה מראש. רומן.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. יש לי מחשב ישן מבוסס מעבד XP 3.2. המחשב הספיציפי הזה (יש לי כמה מחשבים ) אינו מיועד להרצת משחקים. כרטיס המסך שבו מסוג AGP הלך בשעה טובה לעולמו. בכוונתי להופכו ל-HTTPC כלומר מחשב שמשמש למולטימדיה בלבד ובעיקר להקרנת סרטים בפורמט HD. לשם כך אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר "שיעשה את העבודה ". בדקתי את דרישות המינימום במספר אתרים והדרישות הם למעבד 3 GHZ וכרטיס מסך 128mb. האם מעבד כמו AMD 3200 MHZ חד ליבתי מסידרת BARTON עם 2 גיגה זיכרון מסוגל לפרוס ולהציג סרט HD 1080p בצורה חלקה מבלי להזדקק לכרטיס מסך שיש לו מפענח hd מובנה כמו חלק מכרטיסי המסך של ATI ? במילים אחרות האם כל כרטיס agp פשוט שאפשר למצוא כמו זבל ,יספיק כל זמן שיש לו 128 mb זיכרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי, מחפש המלצה לכרטיס מבית AMD בתחום ה low-mid חובה תמיכה ב display port 1.2 לטובת שרשור מסכים: DP MST (Daisy Chain) or HBR2 feature ישמש ל Desktop (בעיקר גלישה, ממש מעט גיימינג, וצפיה יומית בתכני HD) ב2 מצבים יום יומיים: 1. זוג מסכי מחשב משורשרים ב DP 2 .חיבור לטלויזיה בסלון (HDMI או אפשר גם DVI ל HDMI) (מחוברת דרך חור בקיר בין הסלון לחדר העבודה ) כלומר לכרטיס צריכה להיות יציאת DP1.2 אחת לפחות, ובנוסף או HDMI או DVI נכון להיום יש לי כרטיס Nvidia 9600GT שלצורך העניין מספק את כל הצרכים שלי, למעט עניין השרשור והיציאות. אז מבחינת "כח" לא דרוש לי משהו שהוא הרבה יותר מעבר לזה, פשוט כרטיס בן ימינו שיענה על הצרכים. המפרט שאליו מיועד הכרטיס: לוח MSI P67A-GD65 B3 …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Sweet_Tooth,

הצעות בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אני מדבר על ה- NV30 שיצא כנראה באוגוסט. המטרה: להביא את השם הכי קליט, הכי מפוצץ והכי מוכר שאפשר!!! 8) כי GeForce5 זה כבר יותר מדי GeForce-ים. ;D

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by yotamoo,

מישהו יכול לדרג את סוגי הקבצים הבאין לפי איכות: DivX, AVI,VCD, SVCD... תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Albetron,

אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Los,

אהלן יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black EDITION http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1492 XFX ATI Radeon HD4870 512GB DDR5 PCI http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1607 זה כמובן 512MB מה בינהם יותר חזק אם זה משנה המסך 19 אינץ רחב ..

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום, כותרת. תודה. נ.ב. אם יש המלצות מסויימות, על דגם מסוים מחנות מסויימת, אשמח לשמוע (לקרוא).

דיונים חדשים בפורומים