עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shubilmobile,

הציעו לי את הכרטיס הזה: PNY VERTO GF4 Ti 4400 128 mb ב-200$. המחיר סבבה לחלוטין בהנחה שהיצרן שווה משהו. מישהו שמע פעם על PNY? זה האתר תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by tomer_et,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי בפלונטר מחשב חדש לבן שלי בן ה-8 (לא קיימר רציני בשלב זה...). במחשב התקנתי כרטיס מסך GTX560 1GB של FORSA, אותו קניתי במחיר של 400 ש"ח. לאחרונה הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לבדיקה בחנות. בחנות היו מאוד נחמדים, ולאחר בדיקה אמרו שהכרטיס אכן תקול, אך אין להם יותר את הכרטיס הזה במלאי. הם נתנו לי שתי חלופות: 1. זיכיו של 400 ש"ח כמחיר הכרטיס. 2. כרטיס חדש מסוג אחר: GTX650 1GB גם הוא של FORSA מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by shar00750,

רציתי חוות דעת על הכרטיס הבא האם הוא מספיק טוב לסרטים ולמשחקים פשוטים?[http://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#/url][br]פורסם בתאריך: 10.12.2010 בשעה 17:32:11[fthttp://www.sparkle.com.tw/product_detail.asp?id=76&sub_id=216#p][/ftp]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, דיברתי עם בחור מIQPC בנוגע לכרטיס NVIDIA 670GTX, עכשיו אצלהם באתר יש את GIGABYTE ואת GAINWARD (גרסה רגילה לא פאנטום). המחיר הוא 2600 ו2300 בהתאמה. הבחור שם אומר שGIGABYTE (שאצלם עולה 2600 שקל ובKSP עולה 2300 ש"ח) יותר יקרים סתם, ועדיף לקחת את הGAINWARD כי היבואן שלהם בארץ עדיף ז"א אם ידפק הכרטיס לא תהיה בעיה להחליפו לעומת GIGABYTE שיעשו הרבה בעיות וזה עלול להסתבך כי הם יבואן בעייתי בארץ, וכן ההפרשי ביצועים לא כאלה גבוהים שמצדיקים את המחיר. השאלה שלי מה לעשות? לקחת GAINWARD וזהו? אני לא רואה אצלם באתר את הפאנטום, נראה לי שזה הרגיל. או שאולי עדיף כבר לקחת כרטיס אחר? אבל אני מתעקש על NVIDIA. מגיע כאן העניין עם היבואן שהוא אמר, לא ידעתי מזה ואין לו סיבה לחרטט.…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by חננב,

אני רוצה לקנות מחשב חדש והבעיה כרגע היא התקציב. אין ממש על מה להתפשר, אז חשבתי לוותר זמנית על כרטיס מסך ולהסתפק בכרטיס Onboard שעל הלוח אם. לוח עוד לא ממש בחרתי, כי על החנות עוד לא החלטתי... אבל מדובר בלוח בתקציב של 550 שקל -\+. האם הכרטיסים המובנים האלה סבירים בשביל משחקים ישנים?? והאם הם בדר"כ טובים יותר מ Gforce FX 5200 עתיק? תודה ! חנן

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Selinko,

שלום לכולם אני יודע שהנושא נטחן פה אבל איזה מבין הכרטיסים יותר טוב? האם הגיפורס אחרי אוברקלוק גדול יחסית יהיה יותר טוב מהרדאון? והתמיכה בDX9 היא ממש קריטית או שהיא מהווה שיקול מרכזי? בכלל היכולות אוברקלוק שלו כאלה טובות ?? (של הגיפורס) ועוד שאלה קטנה... יש לי RIVA TNT 32MB MODEL64 מרחתי עליו משחה טרמית והוספתי מאוורר 40MM על המאוור שבא איתו הרצתי RIVA TUNER והשעון ליבה היה על 120MHZ הצלחתי לשנות את זה למקסימום משמע 165 MHZ (CORECLOCK) יש סכנה שהוא יישרף או שבשעת מאמץ הוא פשוט יקפוץ לי מהתוכנית ??? אני יודע שזה יותר קשור לפורום אוברקלוק אבל אני לא רוצה לפתוח סתם נושאים. תודה לכל העונים ;D

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. מוצר הדגל החדש של מפתחת הליבות מספר שיפור של עשרות אחוזים לעומת כל כרטיס גראפי אחר אשר פגשנו עד היום לכתבה

8. לקחנו כמות מכובדת של חומרה לבחינה בלהיט החדש של חברת Activision - בואו דרוש לגלות מה דרוש על מנת לקבל חוויה ללא רבב לכתבה

9. Started by firemebad,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו , אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 שיש לו אופציה של SLI אולי לשמוש עתידי , מס' שאלות: 1. האם הלוח יכול לעבוד בתצורת SLI למרות שהכרטיס הוא של MSI ? ( במידה ויש לי שני כרטיסים תואמים כאלו ) 2. איזה משני הכרטיסים טוב יותר ובעל יכולת גם של אוברקלוק טובות יותר ? 3. אני לא יודע אם השיקול של לקחת כרטיס שתומך ב SLI באמת שווה כי אני לא יודע אם בעתיד יהיה שווה להוסיף עוד כרטיס כזה או שבכלל שווה לקנות כרטיס טוב יותר. מה דעתכם ?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by omertgm,

שלום, אני מתעניין עבור חבר: יש לו מסך FHD i5 2400 4GB זיכרון וספק כוח טוב 500W, אנטק או סיסוניק הוא לא זוכר. מארז סטנדרטי midi tower משחקים- GTA החדש ודומיו. 900 שח זה המקסימום, אין חריגות מזה. מעדיף איבורי (צמוד לו לעבודה) מעוניין רק בכרטיס חדש - לא משומש. הצעתי לו את הכרטיס הזה 270 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13642 הצעות אחרות?

11. Started by iakovl,

ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…

13. Started by Dpod,

כרטיס המסך שלי החליט להפסיק לעבוד ואני צריך תחליף זול שיהיה מסוגל להריץ משחקים מדי פעם אבל בעיקר שיהיה אמין. לוח האם שלי הוא gigabyte ga p35 ds3l, והרטיס הקודם היה geforce 8800gts טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה300 אודה מאוד לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by AVI.S.T,

יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה? תודה מראש... :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by naki,

1)ההבדל בביצועים משמעותי בין שני הכרטיסים? משתלם לשדרג או להמתין עוד שנה? 2)כמה אפשר לקבל אם אני מוכר את ה770 שלי? (יש באנדל הוא במצב טוב) 3)לגבי טכנולוגיית DCR צריך להתעסק בהגדרות כדי שזה יעבוד על הכרטיס או שזה אוטומטי? צריך לשנות משהו בהגדרות של המשחקים עצמם? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by דניאל מלנקי,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?

17. יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי מעוניין לדעת איזה 4770 בדיוק עדיף , ספיר או גיגהבייט ואם יש עדיפים עליהם אז תציאו ( כמובן מבחינת קירור , שקט זניח..) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by le cat,

אנחנו עומדים לקנות מסך חדש ומתלבטים בין שני מסכים: Iiyama HM703UT Vision Master Pro413. (עם 0.25) או MAG 796FD ,17in, Trinitron. (עם 0.24) כיום יש לנו מסך MAG XJ700T טריניטרון ``17 שנרכש לפני בערך 4 שנים. כרטיס המסך שנרכש בזמנו היה matrox millenium G200 AGP (שמצטיין בעיקר בתצוגת 2D). במשך 4 שנים המסך עובד (וממשיך לעבוד מצויין). המדהים במסך הוא הצבעים החזקים והעמוקים. ולאחר השוואה עם מספר לא מבוטל של מסכים (חדישים יותר משלנו) שיצא לנו לעבוד איתם, ללא כל ספק צבעי המסך שלנו באמת חזקים ומדהימים! קיבלנו המלצות על מסך ה- iiyama. האם באמת כדאי לנטוש את ה- MAG? ??? תודה רבה על עזרתכם!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yanivganor,

אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם יש יתרון ברור לאחד מהם? ה VP191 עם ניגודיות 1:700 ובהירות 250 , 16MS ה VP912 עם ניגודיות 1:450 ובהירות 400 , 12MS מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לפי מפרט המחשב הבא: Base processor Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz 2000 MT/s (mega transfers/second) Socket 939 Motherboard Manufacturer: Asus Motherboard Name: A8N-LA HP/Compaq motherboard name: Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP כרגע מותקן אצלי כרטיס מסך ATI RADEON X1600 עם 512MB אין לי בעתיד הקרוב כוונות לשדרג את המעבד/מחשב אני גר בארה"ב ולכן ככל הנראה אקנה את הכרטיס מסך דרך EBAY אבל בכל מקרה התקציב שלי עומד על 200-250$. ממה שראיתי ב EBAY אפשר להשיג ATI 4870 עם 1GB או GTX 260 במחירים האלה. השאלה היא אם המחשב שלי חזק …

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by OGY,

שלום, כרטיס המסך במחשב שלי התקלקל, ואני מחפש אחד חדש. המפרט של המחשב: לוח אם: Gigabyte GA-P55A-UD3 מעבד: intel i5 750 2.66Ghz זיכרון: 4GB ספק כוח: 550W כרטיס מסך (שהתקלקל): gainward NVIDIA GTX260 896MB אני מחפש כרטיס מסך חדש, בטווח מחירים של 300-500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת אם חייבים), שיהיה טוב ויעשה עבודה כמו הקודם או יותר, במגבלות של החומרה הקיימת (כלומר, אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך מפלצתי, שבסוף אני לא אנצל אותו כי המעבד / זיכרון לא יספיקו לי). פעם הייתי משחק הרבה משחקים כבדים יחסית (ולכן המפרט הזה, שהיה טוב יחסית לזמן שקניתי את המחשב), אבל בזמן האחרון אני לא ממש משחק משחקים כבדים, אז חבל לי להשקיע במחשב חדש לגמרי. תודה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.