עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. גיפורס4? 5? 6? יוכל להפעיל פיפא ומשחקים כאלה ברוזלוציה 1280?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. הציעו לי אותו במקום gigabyte 9550 128mg 128bit. מדובר בכרטיס חדש ב330 ש"ח, שווה?

• 34 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 7900GT 512MB הכרטיס מריץ משחקים לאט וברוזולציה נמוכה מאוד בנוסף ארטיפקטים רבים ומרובים... איני מעוניין שיהיה צוואר בקבוק לכרטיס ולכן מתייעץ איתכם ומבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך המחשב הוא Intel Core 2 E6300 1.80 2.5 gb ram ddr 2 667 תודה. טל

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. זה פלאש וזה מעצבן, אבל אני מצטער לא מצאתי לינק יותר טוב : http://www.zahav.net.il/banner/nec/ אז מה דעתכם זה משתלם ? אם הבנתי נכון הדגם המדובר הוא זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37854 חישוב מהיר מראה שכיום ניתן לקבל אינטרנט במחיר של 31 ש"ח בחודש, כלומר אנחנו משלמים על המסך 58 ש"ח בחודש. סה"כ יוצא שאנחנו משלמים על המסך 1392, כאשר בזאפ המחיר הכי זול הוא 1500 (בהנחה שצדקתי בדגם, יש שם רק שניים בגודל 17'). אז מה דעתכם? משתלם? המסך עצמו טוב? תודה למגיבים.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד amd x4 460 עם 4 גיגה זכרון ולוח אם של אסרוק עם כרטיס מובנה בנוסף קניתי כרטיס מסך gt210 עם 1 גיגה של חברת zogis. כשאני מחבר אותו למסך 19 עם כבל vga הכל עובד בסדר. אני מנגן עליו סרטים יחסית כבדים (4-40 גיגה) בלי שום בעיות או תקיעות. הבעיה היא שאני מחבר את המחשב עם כבל hdmi (איכותי לא של הבזול) לטלויזית לד 46 של סמסונג. אני רואה תמונה מאוד חדה וברורה כשאני בשולחן העבודה או מדפדף בתקיות. אבל שאני מנגן סרט כל שהוא (אותם סרטים) אחרי כמה שניות התמונה מתחילה לקרטע (לא משנה כמה שוקל הסרט) עד שבסוף המסך נכבה ונדלק שום והסרט ממשיך כמה שניות עד התקיעה הבאה ובשורת המשימות ליד השעון קופץ לי בלון שהדרייבר קרס ואיתחל את עצמו. הדרייבר שהיה שם זה 275 נקוד…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by חחgitech,

USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maor676,

שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://hwzone.co.il/games/reviews/games/Battlefield_4_PC_Performance/3 לכל אלו שאמרו שאין, בבקשה. מה גם שב-AMD מחסירים פרטים במשחק, כגון מבנים למיניהם וכו', שזה ממש לא בסדר... מה יהיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שקופיות מודלפות מהמצגת הרשמית של AMD מעניקות לנו את הפרטים המלאים אודות כרטיס המסך החדש שיתחרה ישירות מול ה-GeForce GTX 980 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%94-radeon-fury-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a8-%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9d-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0/

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tal h,

אני לפני רכישת מחשב ואני שוקל לקנות את ה 6600GT. נתקלתי בהמון חברות והרבה מחירים. אני שוקל לקחת את גיגהבייט. נתקלתי ב 2 דגמים- ראשון- לחץ כאן והשני- לחץ כאן 1. מה ההבדל ביניהם? 2. מה שווה יותר לקנות מבחינת מחירים של חברות שונות (למשל "אלברטון" מוכרים ב 1500,ונראה לי שגיגהבייט טובים יותר , לא?) אשמח לייעוץ והכוונה מדוייקת לפני הרכישה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מה עדיף,ואני לוקח את'לון 1900!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by J.allmighty,

שלום לכולם, יש לי מערכת קולנוע ביתית עם לייזר דיסק היא קיימת אצלי 6 שנים והיא עובד נפלא עד היום, הבעיה היא שהעסק הזה נפל בשוק ולכן לא מייצרים יותר סרטים לליזר (מי של א יודע מדובר על תקליט בגודל כמו של פעם 33" ובנוי מאותו חומר של CD רגיל. אני עד היום משתמש בא בעיקר לשמע של מוזיקה על דיסקים רגילים, השאלה, באיזה פורמט (סרטים )אני צריך לצרוב CD רגיל בכדיי שהעסק הזה יעבוד ? (אם בכלל) תודה רבה .

15. אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס, האם אני צריך לשחק ברזולוציה הכי גבוהה במשחקים כבדים? ומזה refresh rate? על כמה הוא אמור להיות? תודה מראש!! אם זה לא קשור לפורום אז מצטער..

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by iakovl,

ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1000 ש"ח בערך... שיהיה שקט ומקורר מאוד... לפני זמן מה המליצו לי על 4850 אבל הבעיה הייתה שהוא מתחמם מאוד גם בגרסאות כמו הSONIC והTOXIC.... האם יש מתחרה ראוי בGEFORCEים או שעומד לצאת משהו ששוה לחכות לו? או אפילו אם אפשר לחבר לכרטיס מסוים איזה קירור מסוים שיבטיח הנחתה משמעותית של החום.... תודה רבה!

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by benpot,

קצת על הכרטיס HD 4870 X2 החדש שלי קניתי לאחרונה של חברת Sapphire והוא באמת כרטיס מדהים, אבל יש כמה דברים שצריך לקחת מראש ספק כח נורמלי של מינימום 650W (אישית יש לי 750W) הוא לא ממש מועיל ללא Windows Vista למרות שזה ברור כי CF לא עובד משהו על XP וכמובן הקטע של DX10 אני יודע שיש הרבה מבחני ביצועים אבל הוא מריץ את CRYSIS בצורה מדהימה ששום דבר לא מתקרב אליו אני משתמש במסך "22 על רזולוצייה מקסימלית של 1680x1050 על AAx2 והכל על VERY HIGH וזה חלק (ממוצע FPS של 35) אם אתם רוצים לבדוק כמה FPS בכל זמן נתון קיימת פקודת Console שמראה את הכל "r_displayinfo=1" ובשלבים הכי כבדים מבחינה גראפית זה עובד אפילו יותר טוב (לדוגמא בתוך החללית 45 FPS ממוצע) שיחקתי את המשחק בעבר על 8800GT על מסך …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by lion03,

לקנות R9700 עכשיו או לחכות ולקנות R9500

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. חובה 2 יציאות למסכים+יציאה לטלויזיה SVIDEO לא למשחקים בכלל רק לתוכנות לעיצוב מה כדאי לקנות???? מפרט: === proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western digital dvdrw :asus 1814BLT (sata) graphic: Msi RX1300Pro TD256E pci-e (old one) chasis: HEC compucase 6A19B+400W lcd monitor: LG1970HR (in the future i will add another lcd monitor) VISTA ULTIMATE 64 BIT

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כרטיס מסך והתגלתה "בעיה" מהרגע הראשון. בעת עליית המחשב, בדר"כ זכור לי שיש מסך שחור ובו רשום דגם כרטיס המסך. מה שקורה עכשיו זה שיש סוג של מסך כחול, עם מלא משבצות ( ארטיפקטים? ). הכרטיס עצמו עובד בסדר גמור במשך היום ואף פעם לא הציג בעיה ( גם בבדיקה עם 3DMARK ), האם אפשר להיות רגוע בנוגע לכך? אם צריך צילום אני אנסה להעלות בערב.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

אתמול הייתי על המחשב, כאשר פתאום המסך היבהב ולמאית השנייה ראיתי משהו שנקרא כמו BSOD(לא ראיתי אחד כבר שנים) והמחשב כיבה את עצמו. הדלקה מחדש - כל המאווררים עובדים(כולל של הכרטיס מסך) אבל אין תצוגה באף אחד מהמסכים. הוצאתי את הכרטיס מסך - Radeon HD 5750 וחיברתי מחדש, לא עזר. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח אם, וכן כרטיס מסך חלופי ישן (Geforce 8600GT) - עם שניהם יש תצוגה - עם המקורי, יוק. המאוורר של ה5750 עובד כאשר הוא מחובר, אין ריח שרוף, הקבלים והצ'יפים נראים בסדר. הדבר היחיד ה"חשוד" הוא מעין כתם שחור קטן באמצע החיבור PCI-E של הכרטיס - זה קצת נראה כמו טוש שחור ונדמה לי שאני זוכר שהוא היה שם כאשר רכשתי אותו, אבל אני לא בטוח בזה בכלל. מצורפת תמונה של הכתם המדובר, מוקף בעיגול אדום. …

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום רב, יש לי כרטיס מסך 6600GT. המאוורר שלו עושה רעשים בלתי נסבלים בזמן האחרון. אני יכול או להחליף את המאוורר, או לקנות כרטיס חדש. בשביל להחליט איזו אופציה עדיפה, אני צריך לדעת לאיזה כרטיס מהסדרות החדשות הוא מקביל - אם הוא שווה ערך לכרטיס שעולה ~500 ש"ח (סדר גודל של 8500GT) אז כנראה עדיף לקנות קירור חלופי ב-~200 ולהשאר איתו. אם הוא חזק כמו כרטיס זול (נניח ה-8400GS או HD2400PRO) אז אולי כבר שווה לקנות כרטיס זול וזהו. אגב, אני לא משחק הרבה במחשב (למי יש זמן??) ולכן אני לא זקוק לכרטיס חזק במיוחד (למרות שחשבתי על ה-HD3850 או 3870 או אולי אפילו 8800GT). אם אני משחק זה בעיקר במשחקים ישנים כמו FAR CRY, GTA SA, 25 to life, אבל אם ההפרש לכרטיס שיוכל להחזיק crysis ו-bioshock הוא…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים