כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
לאחר ש-AMD עשתה שיפורים משמעותיים לתוכנה ולדרייברים של פלטפורמת הגרפיקה שלה, מחפשת החברה מהנדס המתמחה בביצועי מעבדים (CPU) לשיפור נוסף בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%a0%d7%93%d7%a1-cpu-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a9%d7%9c%d7%94/
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה מפרט מחשב נייח עבור מישהו (אני מדריך שיקומי - עבור מתמודד שאני עובד עימו). יש תקציב רווחה לקנות עבורו מחשב - 2000 ש"ח סה"כ. רק מחשב לא כולל אביזרים נלווים. יש לו משהו - מסך מקלדת ועכבר ישנים. אבל הבעיה היא המחשב שלא מתפקד כבר ואותו אני רוצה לשדרג. . במפרט שהציעו לנו יש כרטיס מסך שמכונה: VGA card - intel HD graphics 530 אני לא מבין כל כך מה זה - אם זה "כרטיס מסך" או פשוט הדבר שמובנה אוטומטית בלוח אם. בכל מקרה התרשמות שלי שהיום גם מי שסתם משתמש במחשב הכי פשוט - למשל יוטיוב או משחקים פשוטים יחסית (נניח farmville) יכול להרגיש האטה משמעותית של קצת המחשב כשאין כרטיס מסך אלא רק ברירת המחדל של מעבד ולוח אם. ואני רוצה בעצם לשאול האם אני צוד…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מהמפרט שיש לי כרגע: I5 3570K @4.2 GHZ GIGABYTE Z77X-UD3H 8GB DDR3 1600MHZ CORSAIR VENGEANCE SeaSonic S12II 620 BRONZE 620W AND SAPPHIRE HD 6850 שאני רוצה להחליף.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, למטרות של עיצוב גרפי מקצועי, איזה כרטיס מסך מומלץ? אני יודע שאפשר לקחת את הכי יקר שיש בשוק וזהו, אבל אני מעוניין לדעת באיזה כרטיס ניתן להסתפק בכדי לקבל ביצועים מספיק טובים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/games/reviews/games/Battlefield_4_PC_Performance/3 לכל אלו שאמרו שאין, בבקשה. מה גם שב-AMD מחסירים פרטים במשחק, כגון מבנים למיניהם וכו', שזה ממש לא בסדר... מה יהיה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קצת על הכרטיס HD 4870 X2 החדש שלי קניתי לאחרונה של חברת Sapphire והוא באמת כרטיס מדהים, אבל יש כמה דברים שצריך לקחת מראש ספק כח נורמלי של מינימום 650W (אישית יש לי 750W) הוא לא ממש מועיל ללא Windows Vista למרות שזה ברור כי CF לא עובד משהו על XP וכמובן הקטע של DX10 אני יודע שיש הרבה מבחני ביצועים אבל הוא מריץ את CRYSIS בצורה מדהימה ששום דבר לא מתקרב אליו אני משתמש במסך "22 על רזולוצייה מקסימלית של 1680x1050 על AAx2 והכל על VERY HIGH וזה חלק (ממוצע FPS של 35) אם אתם רוצים לבדוק כמה FPS בכל זמן נתון קיימת פקודת Console שמראה את הכל "r_displayinfo=1" ובשלבים הכי כבדים מבחינה גראפית זה עובד אפילו יותר טוב (לדוגמא בתוך החללית 45 FPS ממוצע) שיחקתי את המשחק בעבר על 8800GT על מסך …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 560 ti gigabyte יש לו חיבור hdmi קטן כזה מה אני צריך לרכוש את זה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11079 ועל זה לחבר כבל hdmi רגיל? נ.ב רוצה לחבר אותו לטלוזיה והשאלה זה נותן אותה תמונה כמו hdmi רגיל? לא הבנתית קטע של היציאה הקטנה הזו .. תודהל עוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היום נחשפים מבחני הביצועים הבלתי-תלויים של סדרת Radeon RX 9070, התחרות הגדולה של AMD עבור סדרת RTX 5070 של NVIDIA. הנה כל המספרים של ה-RX 9070, הזול מבין צמד כרטיסי ה-Radeon החדשיםלכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה פלאש וזה מעצבן, אבל אני מצטער לא מצאתי לינק יותר טוב : http://www.zahav.net.il/banner/nec/ אז מה דעתכם זה משתלם ? אם הבנתי נכון הדגם המדובר הוא זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37854 חישוב מהיר מראה שכיום ניתן לקבל אינטרנט במחיר של 31 ש"ח בחודש, כלומר אנחנו משלמים על המסך 58 ש"ח בחודש. סה"כ יוצא שאנחנו משלמים על המסך 1392, כאשר בזאפ המחיר הכי זול הוא 1500 (בהנחה שצדקתי בדגם, יש שם רק שניים בגודל 17'). אז מה דעתכם? משתלם? המסך עצמו טוב? תודה למגיבים.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סלידה מאוד רצינית מ SLI מהעבר, השתמשתי בזה הרבה בסדרה 6 והיו לי היו ריצודים בגללה SLI (מיקרו סטטר). בכל מקרה, עם כרטיס אחד 1080 עד כמה זה יהיה נורא ב 4K? האם כדאי להמתין עוד קצת ל 1080TI? נאמר לי שהוא ככל הנראה יעלה קרוב מאוד ל 5000, שזה כבר נראה לי מוגזם מדי, חוץ מזה שהכרטיס יתן לי רק עוד 10 FPS שלאורך הזמן יהיה עוד ועוד יותר קטן. דעות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מזה כחודשיים רכשתי כרטיס מסך sapphire radeon hd 4890 1gb. לאחר מספר רב של נסיונות לפעיל את הכרטיס נתקלתי במספר בעיות. חומרה: 1. כרטיס מסך - sapphire radeon hd 4890 1gb. 2. ספק כוח - SEASONIC SS-550HT 550W. 3. לוח אם - GA-EP43-DS3L 4. זכרון – 4GB Kingstone. 5. מסך – 22 אינץ' של Samsung 2233BW Plus. הבעיה: כאשר אני מרכיב את הכרטיס מסך המאוורר שלו עובד ב 100% מעוצמתו. אין תמונה, לא ביוס ולא POST, שלא לדבר על מע' ההפעלה. צעדים שעשיתי לפני שפניתי לכאן: 1. עדכון ביוס לעדכני ביותר (ספטמבר 09). 2. בדיקה במעבדה האם הכרטיס מסך תקין, כולל בדיקה אישית שלי אצל חבר שיש לו את אותו לוח עם אותו צ'יפ-סט רק שהחברה שלו היא ASUS. 3. בדיקה של ספק הכוח בחנות+בדיקה במעבדה מיוחדת שבדקה האם הספק ת…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
NVIDIA עורכת את כנס GTC הטכנולוגי שלה ומציגה בגאווה את הליבה הגרפית המורכבת והעשירה ביותר שראינו עד כה עם כרטיסי מסך חדשיםלכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך 6600GT. המאוורר שלו עושה רעשים בלתי נסבלים בזמן האחרון. אני יכול או להחליף את המאוורר, או לקנות כרטיס חדש. בשביל להחליט איזו אופציה עדיפה, אני צריך לדעת לאיזה כרטיס מהסדרות החדשות הוא מקביל - אם הוא שווה ערך לכרטיס שעולה ~500 ש"ח (סדר גודל של 8500GT) אז כנראה עדיף לקנות קירור חלופי ב-~200 ולהשאר איתו. אם הוא חזק כמו כרטיס זול (נניח ה-8400GS או HD2400PRO) אז אולי כבר שווה לקנות כרטיס זול וזהו. אגב, אני לא משחק הרבה במחשב (למי יש זמן??) ולכן אני לא זקוק לכרטיס חזק במיוחד (למרות שחשבתי על ה-HD3850 או 3870 או אולי אפילו 8800GT). אם אני משחק זה בעיקר במשחקים ישנים כמו FAR CRY, GTA SA, 25 to life, אבל אם ההפרש לכרטיס שיוכל להחזיק crysis ו-bioshock הוא…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שקופיות מודלפות מהמצגת הרשמית של AMD מעניקות לנו את הפרטים המלאים אודות כרטיס המסך החדש שיתחרה ישירות מול ה-GeForce GTX 980 לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%99%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%95-%d7%94-radeon-fury-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a8-%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%9d-%d7%a0%d7%aa%d7%95%d7%a0/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא מוצע למכירה ב-1000 שקלים, נקנה לפני 3 חודשים ביחד עם המחשב והוא לא יצא מהלוח אם עדיין - החנות הרכיבה את המחשב (TMS) לא בוצע עליו OC והוא שמור מאבק.. כדאי? איך הוא יהיה עם I3 2100?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי את הכרטיס הנ"ל עדכנתי דרייברים ושיחקתי קצת בדום 3 . באיזה סטינגס המשחק אמור לרוץ בצורה חלקה ואופטימלית ומתי אני אמור לקבל קטיעות? המחשב אגב הוא 2.4 512 דואל ממורי מה ההבדל בין האולטרה סטינגס להיי סטינגס במשחק ?( בשניהם אני יכול להגיע לרזולוציה דומה או שבעצם אין הבדל ...) (ניסיתי ב1280-1024 והמשחק נתקע מדי פעם. ) תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי בפלונטר מחשב חדש לבן שלי בן ה-8 (לא קיימר רציני בשלב זה...). במחשב התקנתי כרטיס מסך GTX560 1GB של FORSA, אותו קניתי במחיר של 400 ש"ח. לאחרונה הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לבדיקה בחנות. בחנות היו מאוד נחמדים, ולאחר בדיקה אמרו שהכרטיס אכן תקול, אך אין להם יותר את הכרטיס הזה במלאי. הם נתנו לי שתי חלופות: 1. זיכיו של 400 ש"ח כמחיר הכרטיס. 2. כרטיס חדש מסוג אחר: GTX650 1GB גם הוא של FORSA מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן ! יש לי את הכרטיס הזה: Sapphire HD5850 2GB Vapor X Edition http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=591&pid=336&psn=&lid=1&leg=0 הכרטיס בן 7 חודשים כולל את כל הערכה המקורית מגיע עם קבלה ואחריות מ KSP ראשון לציון אני מעוניין לדעת מה המחיר שלו פחות או יותר כי אני מעוניין למכור אותו. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו new age או משהו כזה בקיצור חברה אני צריך לינק....
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-