כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM DDR2 תודה רבה מראש חבר'ה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר ש-AMD עשתה שיפורים משמעותיים לתוכנה ולדרייברים של פלטפורמת הגרפיקה שלה, מחפשת החברה מהנדס המתמחה בביצועי מעבדים (CPU) לשיפור נוסף בתחום לכתבה: http://hwzone.co.il/amd-%d7%9e%d7%97%d7%a4%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%a0%d7%93%d7%a1-cpu-%d7%9c%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a9%d7%9c%d7%94/
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא בין 11 שנים: Scythe Ninja Plus Rev. B AM2 Support Gigabyte GA-P35-DS3L ANTEC P182 3x120MM Black Corsair 450VX 33A @ 12V Seagate 500GB Sata II 32MB SSD Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX A-Data 8GB (4x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 Arctic Cooling AF12025 120mm LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black היום מותקן הכרטיס מסך Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail המחשב כבר לא סוחב משחקים חדשים. האם יש כרטיס מסך שניתן להחליף כך שיתמך במחשב הקיים וישדרג את היכולות הגרפיות שלו ? ראיתי שהכרטיס הישן צורך במקסימום 90W , האם כל כרטיס עם צריכה עד 90W יתאים או …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הראדון שלי עובד חלק יש לי RADEON 8500 RETAIL 64 MEG FROM CANADA לא יאומן אחרי חצי שנה סוף סוף עובד חלק שיחקתי GTA3 ברמת גרפיקה הגבוהה ביותר למשך 15 שעה ושום תקיעה. רץ חלק כמו מלך!!!! :jump: :jump:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה זה הדטונטור מה הוא נותן מה הוא עושה ואיזה אני צריך ל G-force ti4200 128MB by asus
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ATI Radeon HD 5450 1024MB DDR3 עולה 340 ש"ח Nvidia 220 1024MB DDR3 עולה 400 ש"ח אני מתלבט בין שניהם, יש עדיפות משמעותית לאחד מהם? ואיך הם בכללות? יש לציין שאני לא משחק במשחקים, אולי קצת משחקים מלפני שנתיים לאחים הקטנים שלי , והמעבד שלי לא תומך בכרטיס מסך מובנה (יש לי i5 760),אם יש לכם המלצות אחרות באיזור ה 300 ש"ח אני אשמח לשמוע. תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי רכש מחשב נייד חדש בעל כרטיס gt330m עם 1g רציתי לדעת לאיזה כרטיס הוא מקביל ומה היכולות שלו תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את מחשבי בינואר 2008 ולפני שבוע נדפק לי הכרטיס מסך שעדיין באחריות. הבאתי את המחשב לתיקון ואכן זה בעיה בכרטיס מסך - השאלה שלי היא כזאת - האם החברה צריכה לספק לי כרטיס מסך זהה חדש או שהם יכולים פשוט לשים לי כרטיס מסך משומש? תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתי התאריך המדוייק שיוצא ה8600 אולטרה? או ה8800 ג'י טי אס 320 מגה? כי כנראה שהלך לי ה 7800 נשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש עכשיו .. שווה לקנות את ה 1950 פרו מ ksp ב1200 שקל? או לחכות לדור החדש? מתי יגיע לחנויות כבר בישראל למחירה וכמה יעלה? כי אין לי עצבים לחכות הרבה זמן .. שווה בכלל כרטיס כזה למפרט כמו שלי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תהיתי אם בכלל פתוחה בפניי האפשרות לשדרג את הכרטיס שלי. כרגע יש לי 760 והשתמשתי במיליון מתאמים כדי להגיע ל6+8 כמו שהוא דורש שם וכבר לא נשאר לי אפילו חיבור מולקס אחד פנוי בגללו.. הכרטיס לצערי לא מספיק טוב בשבילי וחשבתי על אופציה של שדרוג אבל כנראה שלא אעשה זאת אם זה דורש החלפת ספק. אז הספק שלי הוא FSP 500W בעל יציאת 6פין אחת בודדת בלבד! זו התמונה שלו: המערכת היא I5 4460 סטיק של 8GRAM עם כוננים RW+-DVD אחסון HDD 7200RPM WD BLUE 500G + SSD 256G מארז עם מאוורר למארז 120MM LED וקירור מעבד 11Rev2 של ארקטיק על פי מחשבון ספק 'אקסטרים' עם הכרטיס הנוכחי (760) יוצא שהספק המומלץ הוא 460W ועם 970 יוצא 454W כלומר פחות. האם אפשר להסיר דאגה מליבי או שזה יהיה מעשה לא אחראי ? ? ה…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לכרטיס חדש הישן hd5850 נשרף מעבד:amd phenom 2 945 ספק כח:chieftec 550w ראם:4g לוח אם : gigabyte ga-ma770-ud3 אני יודע שעדיף לקנות מחשב אבל אין תקציב. המחשב בעיקר למשחקים כמו rust,cs go,overwatch תקציב כ 500 שקל תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התחרות ל-GeForce ול-Radeon זוכה למסגרת זמן בדרך להשקה - אבל כולנו נצטרך להתאזר בהרבה סבלנות לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 5 followers
-
-
אני מתלבט בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1824&CatCode= http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2002&CatCode= תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך nVidia GeForce 9800GTX+ 512MB Black EDITION http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1492 XFX ATI Radeon HD4870 512GB DDR5 PCI http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1607 זה כמובן 512MB מה בינהם יותר חזק אם זה משנה המסך 19 אינץ רחב ..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס nvidia 8800GT - OC . בשני המשחקים האחרונים שלי - call of duty black ops ו MOH שמתי לב שהכרטיס מתחמם מאוד מהר, המאוורר מתחיל לעבוד בטורים גבוהים ואנ ימרגיש שהמחשב שלי ממריא תיכף. הרעש מפריע לי אבל אני תוהה האם הכרטיס שלי מספיק חזק? יש לציין שב COD אני לא יכול לשחק על רזולוציה גבוהה (Full HD ) ויש לי גם תקיעות בפריימים עם הרבה מידע או תזוזה. האם שווה להשקיע בכרטיס חדש וחזק יותר? אני לא רוצה להשקיע במחשב חדש אבל אולי שידרוג כרטיס יספק לשנה הקרובה.. האם המארז שלי הוא הבעייה? מבחינת פיזור חום.. יש לי NZXT LEXA . זה די מבאס לשחק ככה אבל לא בא לי להשקיע כרגע בחשב חדש ולדעתי גם כרטיס מסך חדש וחזק יעלה לי די הרבה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שמעתי איפשהו שה Geforce4 MX הוא בעצם Geforce2 MX שעשו לו אוברקלוק, זה נכון? ???
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התחלתי בזמן האחרון להסתובב הרבה בפורומים של OCWorkBench וקיבלתי רעיון נחמד לשאלה שמצריכה קצת חשיבה.. האם לדעתכם ה-Xabre 400 החדש מבית SiS יצליח להכנס לשוק ה-Low/Mid End כמו שצריך? אחרי הכל, הוא עולה בערך 85$, וה-Ti200 שמציג ביצועים דומים נמצא עוד 5 דולרים למעלה, והוכיח את עצמו כבר כאחד ששווה את הכסף, אך ה-Xabre 400 הוא עדיין ה-New kid on the block ולא הכי הוכיח את עצמו.. אז, מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-