כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
המחשב נקנה במקור לצרכי עבודה, אבל מי ציפה שיוציאו את CIV5 (טוב, היה אפשר לצפות את זה). הבעיה כעת כי אינו מצליח להציג מפות גדולות עם הרבה יחידות עליהן (התצוגה מקוטעת ואיטית מאוד), גם בהגדרות מינימליות. אין צורך להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אסתפק בתמונה זורמת ותגובה מהירה. המפרט: Giga H55M-UD2H Intel Core i5 650 - integrated graphics DDR3 4Gb ספק 500W אינטגרלי של Antec. כדי להקשות קצת על העניינים: אני משתמש בשני מסכי "17 כך שכרטיס המסך צריך או לתמוך בשני מסכים או לא לבטל את יציאות ה Integrated graphics של הלוח. רצוי שלא יבטל גם את יציאת ה HDMI של הלוח. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Why Nvidia's chips are defective 1 Sep 2008 | 19:00 BST By Charlie Demerjian Part One A long and complex story This the first part of a series of three articles getting to the nub of Nvidia's graphics chip woes. The series is the result of months of research conducted by diligent INQhack Charlie Demerjian, despite an in-box stuffed full of abuse. Part two can be found here and Part Three is here. NVIDIA HAS RECENTLY been saying a lot about how it's chips are not bad, and giving people reasons about why the problem is contained. Unfortunately, these disingenuous half-truths don't stand up to an explanation of why this problem is happening. The problem is extremely co…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למסך 17 CRT בתקציב של בארך 1200 מה לדעתכם המסך הכי איכותי ואמין בתקציב זה? ???
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כמו רבים כאן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ מושלם (או כמעט מושלם) את GTA V על 1080p. יש לי את הamd fx-8320 בתור מעבד, 16GB RAM, הדבר היחיד שגרוע אצלי זה הכרטיס מסך (Radeon HD 7700). הלוח אם שלי הוא GA-970A-D3, אז הוא תומך רק בPCI-E 2.0. איזה כרטיס מסך יספק אותי? כנראה שהוא יהיה PCI-E 3.0 - האם הגבלת הביצועים של הPCI-E 2.0 סלוט תפגע משמעותית בביצועים? תודה איתי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
EVGA היא היצרנית הראשונה שמציגה דגם של הכרטיס האימתני במחיר המינימום הרשמי עליו הכריזה NVIDIA בתחילת הדרך לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.mypc.co.il/Product.asp?Pid=AOC19-9K&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=38&aff=Zap אתר היצרן: http://www.aoc-europe.com/monitors_9kplus.html מה אתם אומרים שווה את המחיר ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם אפשר לבדוק FPS גם במשחקים שאין להם תצוגה פנימית של פנימית בעזרת תוכנה חיצונית למשל במשחק JEDI KNIGHT 2 או ב SOLDIER OF FORTUNE 2 כל תשובה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קונים לי בארה"ב Asus GeForce TI4400 128 MB DDR השאלה האם זה כרטיס טוב - והאם שווה לשלם עליו 220 דולר (בערך 1000 שקל)? תודה לכל המגיבים! אה... ועוד שאלה - זה יעשה לי בעיות עם ה-TVOUT בגלל שבארה"ב הכל NTSC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משום מה הכרטיס מסך שלי רץ על מהירות של AGP 4x , והכרטיס מסך וגם הלוח מסוגלים להגיע לx8. יש למישהו הסבר למה זה קורה? ואיך כמובן אפשר לשנות את זה למהירות 8?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חצי RTX 5090 במפרט הטכני וגם במחיר - האם GeForce RTX 5080 הוא כרטיס שבאמת יש לו מקום בשוק לאלו שלא מוכנים להשקיע מעל לעשרת אלפים שקלים רק לכרטיס מסך? לקחנו את אחד הדגמים המתקדמים של RTX 5080 לבחינת ביצועיםלכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שרכשתי כבר את Sapphire 4850 Toxic והתאכזבתי מהרעש של המאוורר בזמן מנוחה החלטתי להחזיר אותו ולקח אחד אחר. יש למישהו המלצה על אחר ששקט במנוחה ? עדיף המלצה מאנשים שיש להם כרטיס כזה. תודה רבה !
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו (או, יותר נכון, לקנות חדש וזהו). לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... אני לא אמור לשחק במשחקים חדשים מדי. לא מתכנן על BF1 כרגע... אבל דברים קצת יותר ותיקים, Company of Heroes 2 וכאלה - שיראו טוב ככל הניתן. לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT, 512MB כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אין לי מושג מה לגבי ספק הכוח. כל מה שהצלחתי לגלות עליו, בלי לפרק אותו זה שהוא של EZcool, משנת 2009 בצבע כחול אני מניח שלא אמור להיות …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר סקר שוק מקיף ברשת לגבי ביקורות BENCHMARKS וכו החלטתי להזמין את הכרטיס הנדון, אך אני עדין מתלבט האם ללכת על הגירסה המואצת או הרגילה . ממה שהבנתי וקארתי הכרטיס הנ"ל זכה לשבכים רבים ונבחר כ-EDITOR CHOICE בהרבה אתרים מכובדים. אך עדין ישנה אסכולה שאומרת שכרטיסים בגירסה זו בעייתיים ולא יציבים ואורך החיים שלהם עלול להיות בעייתי וישנה אסכולה אחרת שאומרת שאם כבר כרטיס מואץ אז עדיף אחד שיצא ככה מבית היצרן כיוון שהדבר מחייב שעל מנת שיוכל לעמוד בביצועים מן הסתם נבחרים רכיבים אשר יכולים לעמוד בעומס השעון. שאלה נוספת , האם הכרטיס יכול לעבוד מה-SLOT ב-MB או שחייבים להצטייד בכבל מתאם לקונקטור מתח 6 פין חיצוני. אודה מאוד להתייחסותכם והמלצתכם, תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי בפלונטר מחשב חדש לבן שלי בן ה-8 (לא קיימר רציני בשלב זה...). במחשב התקנתי כרטיס מסך GTX560 1GB של FORSA, אותו קניתי במחיר של 400 ש"ח. לאחרונה הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לבדיקה בחנות. בחנות היו מאוד נחמדים, ולאחר בדיקה אמרו שהכרטיס אכן תקול, אך אין להם יותר את הכרטיס הזה במלאי. הם נתנו לי שתי חלופות: 1. זיכיו של 400 ש"ח כמחיר הכרטיס. 2. כרטיס חדש מסוג אחר: GTX650 1GB גם הוא של FORSA מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז לאחר הרבה התלבטויות התחדשתי ב-MSI GTX970 Gaming 4GB OC... ועם המזל שלי תמיד יהיה בעיות D:אז בנתיים בדקתי אותו עם 2 משחקים, NBA 2K16 ו-FIFA 2016...ב-FIFA 16 הוא 120-160FPS וב-NBA 2K16 הוא מגיע ל-110-120 FPS אבל הוא לא זז בכלל!! הוא זז חלק פחות או יותר אבל זה עם תקיעות! זה לא אמור להיות ככה!מה זה הדבר הזה? קניתי כרטיס מסך חדש לגלות שאלה התוצאות?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מתכנן לקנות בקרוב את המפרט הבא: במחשב ייעשה שימוש סטנדרטי ביתי, גלישה, עריכת קבצים וכו'. בגלל שאני רוצה לחזור לגיימינג מדי פעם (כנראה לא כבד, כי אין יותר מדי זמן) - חשבתי לקנות כרטיס מסך ממוצע+. לפני כן המחשבה הייתה ללכת על RX580, ועכשיו כאשר יצא ה1660ti הכיוון אולי השתנה, אך לא בטוח. יש ברשותי את המסך הבא, 1440p כך שהבנתי שאצטרך כרטיס יותר חזק מRX בשביל להריץ על הגדרות מקסימליות משחקים. אני יכול לקנות מאמזון את ה1660ti ב1000 שח או את הRX580 ב600 ש"ח - האם ההבדל לטובת ה1660 שווה את זה? אני פתאום לא בטוח כי לא יודע עד כמה באמת אנצל את הכרטיס מסך ה"חזק" יותר וגם עד כמה קריטי יהיה לי שאם כבר אשחק במשחקים כבדים אז אצטרך לרדת מעט ב…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הGeForce 4 TI 4200 שלי לריידון 9700 פרו רציתי לדעת איך יעבדו אצלי משחקים עם המפרט שלי (כנסו למפרט) והאם זה בכלל שווה או שאולי כדאי לי להשקיע במשהו אחר?
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חושב שזה קשור לפורום הזה תקנו אותי עם אני טועה כל איזה כמה זמן עובר לי קן מלמטה למעלה שמעוות את התמונה פס דק כזה ואני לא יודע מה לעשות זה רק במשחק הזה אני משחק על ההגדרות הכי גבוהות המשחק רץ חלק אבל לא יודע למה יש פס בבקשה עזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לכולם, חבר שלי לאחרונה החליף זוג כרטיסי 660Ti והוסיף עוד קצת כסף בשביל טיטאן. מכיוון שסדרה 800 קרובה, הוא שוקל למכור את הטיטאן לפני שהמחיר שלו ירד משמעותית כשיהיו כרטיסים חדשים יותר ולקנות את ה 880 כשיצא או את ה 880Ti. מבחינת ביצועים כמובן שהוא מרוצה הוא פשוט יודע שזה כרטיס שיהיה קשה למכור במיוחד כשיהיו עוד כמה כרטיסים חזקים יותר בשוק בעוד כמה חודשים. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה פלאש וזה מעצבן, אבל אני מצטער לא מצאתי לינק יותר טוב : http://www.zahav.net.il/banner/nec/ אז מה דעתכם זה משתלם ? אם הבנתי נכון הדגם המדובר הוא זה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37854 חישוב מהיר מראה שכיום ניתן לקבל אינטרנט במחיר של 31 ש"ח בחודש, כלומר אנחנו משלמים על המסך 58 ש"ח בחודש. סה"כ יוצא שאנחנו משלמים על המסך 1392, כאשר בזאפ המחיר הכי זול הוא 1500 (בהנחה שצדקתי בדגם, יש שם רק שניים בגודל 17'). אז מה דעתכם? משתלם? המסך עצמו טוב? תודה למגיבים.
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בכרטיס מסך בגבולות המחיר של 800 ש"ח למשחקי מחשב (פאר קרי 4 לדוגמא) מה מבין הכרטיסים הללו מהווה value for money הכי גבוה R7 260X 2G MSI R7 370 2G DDR5 GTX950 1064Mhz 2GB DDR5 תודה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-