כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי אותו לפני חודש ככה עשיתי לו אובר קלוק מ- 400/500 בסטוק ל - 485/585. הקיצר הוא עבד חודש ככה בלי בעיות עד אתמול... שיחקתי לי סתם CS 1.6 בקטנה משחק ממש לא כבד. פתאום בום! המסך נכבה ונתקע המחשב... אמרתי לא נורא בטח חד פעמי עשיתי ריסט ונכנסתי עוד פעם למשחק... אחרי 2 דקות בום! עוד פעם נכבה המסך ונתקע המחשב. אמרתי לעצמי משו פה מריח לא טוב... נתתי למחשב חצי שעה לנוח ואז הדלקתי, הצלחתי לשחק איזה רבע שעה ועוד פעם.... אמרתי זהו, עד כאן. הסרתי את הדרייברים וחיברתי את ה 5700LE הישן שלי, והתקנתי דרייברים. נכנסתי למשחק שיחקתי הרבה זמן ואין תקיעות. והקטע שלפני זה הוא סחב משחקים הרבה הרבה יותר כבדים ולא היו בעיות. הלך כרטיס לעולמו? יש מצב שהגזמתי עם האובר קלוק? ואפשר איך שהוא לסדר?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן, אפילו ישן מאוד, שכרגע אין לי את התקציב לשדרג אותו (או, יותר נכון, לקנות חדש וזהו). לכן חשבתי שלפחות בנקודת הזמן הנוכחית, אנסה לפחות למקסם את ביצועיו באמצעות כרטיס מסך טוב ככל הניתן, במגבלות ההסטוריה... אני לא אמור לשחק במשחקים חדשים מדי. לא מתכנן על BF1 כרגע... אבל דברים קצת יותר ותיקים, Company of Heroes 2 וכאלה - שיראו טוב ככל הניתן. לוח האם שלי הוא EP31-DSL3L של Gigabyte המעבד הוא E5200 וכרטיס המסך הנוכחי הוא Geforce 9800GT, 512MB כל המערכת עם 4GB RAM DDR2. אין לי מושג מה לגבי ספק הכוח. כל מה שהצלחתי לגלות עליו, בלי לפרק אותו זה שהוא של EZcool, משנת 2009 בצבע כחול אני מניח שלא אמור להיות …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.iopanel.net/forum/showthread.php?t=1998 ובדיקה חדשה לכרטיס http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=550&Itemid=1 שימו לב שזהו עדיין לא הדרייבר הרשמי יתכנו עוד ביצועים לכרטיס בדרייבר הרשמי
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה כרטיס נחשב לחזק יותר מבין שניהם? ???
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס מעבד XP 3.2. המחשב הספיציפי הזה (יש לי כמה מחשבים ) אינו מיועד להרצת משחקים. כרטיס המסך שבו מסוג AGP הלך בשעה טובה לעולמו. בכוונתי להופכו ל-HTTPC כלומר מחשב שמשמש למולטימדיה בלבד ובעיקר להקרנת סרטים בפורמט HD. לשם כך אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר "שיעשה את העבודה ". בדקתי את דרישות המינימום במספר אתרים והדרישות הם למעבד 3 GHZ וכרטיס מסך 128mb. האם מעבד כמו AMD 3200 MHZ חד ליבתי מסידרת BARTON עם 2 גיגה זיכרון מסוגל לפרוס ולהציג סרט HD 1080p בצורה חלקה מבלי להזדקק לכרטיס מסך שיש לו מפענח hd מובנה כמו חלק מכרטיסי המסך של ATI ? במילים אחרות האם כל כרטיס agp פשוט שאפשר למצוא כמו זבל ,יספיק כל זמן שיש לו 128 mb זיכרון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן נמאס לי מהג'יפה 4 שלי ואני צריך כרטיס מסך יותר נורמלי יש את זה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2364&catcode=153 6600GT זה יהיה על P4 2.4B לוח הומו X4 של אינטל ו512 RAM זה יריץ לי משחקים בצורה נורמלית? והאם זה יראה חרא בגלל לוח X4?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ATI שיחררה את העדכון החודשי שלה לסט הדרייברים של החברה. לפרטים ולהורדה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש את הדל U2711 , ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך... כרגע יש לי GTX460 ואני לא מאמין שהוא יסחוב את משחקים החדשים (BF3,MW2,NFS) ברזולוציה המקסימלית... יש ל ספק קרוסייר 650W PRO (זה מה שכתוב עליו). הלוח אם שלי לא תומך ב SLI אבל כן ב CF .... לאיזה כרטיס כדאי לשדרג שיעבוד חלק ברזולוציה הגבוהה? האם כדאי לעבור ל ATI ולהשאיר את ה460 כפיזיקס? האם כדאי לשקול CF ? תודה על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר פתחתי ת'ראד בנושא לפני המון זמן, כרגע שמתי לב שהכרטיס מסך נמצא על 100c~ במנוחה והCPU על 87, הMB על 45. הבנתי שהטמפרטורה של הכרטיס נוראית, אך אין ארטיפקטים בכלל, רק קצבי FPS שנותי ל0-10 ודיליי בתגובה בשימוש בעכבר/מקלדת. רק מאשר שהתשובה לבעיה שלי היא החלפת הכרטיס, או המעבד? VCARD 8800GTS CPU E6600 MB שכחתי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התכנון שלי הוא לחבר 8 מסכים בשביל ליצור תמונה גדולה. כל מסך הוא יהיה FHD. חשבתי ללכת על כמה 2\3יחידות של 3060 אבל נאמר לי שNVIDIA ביטלו את האפשרות הזו. אשמח להמלצה. המפרט די גמיש. וכרגע התככנון הוא סביב 5950X + 64GB RAM. מחפש משהו שיתן לי משהו כזה https://www.digitaltigers.com/zenview-atlas32q.asp כרגע יש 3 מחשבים (4 מסכים 4 מסכים 2 מסכים)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי מישהו שמוכר כרטיס מסך שאני מחפש בנרות, מדובר ב-6800GT. הבעיה היחידה, ואני לא יודע אם זאת בדיוק בעיה - הופתעתי כששמעתי לראשונה על החברה ELSA. בקיצור, הכרטיס הוא משומש ושל חברה לא מוכרת (בשבילי) - מה אתם אומרים על החברה? כמה כסף שווה הכרטיס משומש במצב טוב? http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=313
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות קניתי את הכרטיס EVGA 8800GTS 320MB OC. חשבתי שזה ישפר ולו במעט את הביצועים במשחקים בהם אני משחק. הכרטיס הקודם היה 6600GT 128MB... אני משחק בעיקר BF2142 וBF2. ב2142, 1024/768בהגדרות בינוניות עם AA X2 בשרת עם 64 שחקנים הFPS מגיע ל25!! בדיוק כמו שהיה עם ה6600.. בBF2, רז' 1024/768 הגדרות בינוניות,AA OFF, שרת 50 שחקנים, הFPS יורד ל45 ואף פחות.. ממש כמו שהיה עם ה6600. בשרתים קטנים עם פחות אנשים הFPS יציב וגבוה יותר אבל כך היה גם עם הכרטיס הישן. לא שציפיתי לשיפור רצחני כי בכל זאת המעבד והזכרונות(מפרט בצד) ישנים אבל לאיזה שהוא שיפור הייתי בטוח שאני אגיע. אני משתף אתכם מתוך תקוה שיש מישהו שיש לו איזה רעיון או משהו שישפוך אור.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי את זה אני מקבל את זה עוד שלושה ימים :D :D אני אישית חושב שזה כרטיס מצוין. מה אתם חושבים עליו
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס שלי HD4850 הוא כבר עשה את שלו ההתלבטות היא בין 480GTX HD6970 570GTX המלצות? 1680X1050 Core i5 750 @ 4.2 GIGABYTE P55A-UD3 4GB 1333mhz Enermax modu82+ 625W מארז FULL TOWER מספיק לגודל של הכרטיסים לשימוש גיימינג כמובן
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאלו מכם שעדיין לא שמו לב, לאחר מספר חודשים שהנושא נשכח מעט המדריך שב ועודכן (יש מקום לציין את תרומתו של 3DGOD ביצירת ועדכון המדריך). הנושא מאוד מקיף, ולכן רצוי לעיין בו לפני כל פתיחת דיון בנושא הנ"ל. למדריך
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ושוב במסגרת השידרוגים למחשבים לילדים. למחשב לילד למשחק פורטנייט בעיקר. שני הכרטיסים נמצאים ברשותי. איזה לשים במחשב i5 9400F , זכרון 16GB. דילמה: GTX 1650 OC 4GB. https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1650OC-4GD#kf כרטיס בן 6 חודשים. יחסית חדש. עם אחריות לעוד כמה שנים. או GTX 1060 OC 6GB https://www.galax.com/en/graphics-card/10-series/galax-geforce-gtx-1060-oc-6gb.html כרטיס בן שנתיים. מה עדיף להשאיר? יהיה עדיף לאורך זמן? לצורך המשחקים קלים לילד בן 9. האם להעדיף אחריות יותר ארוכה אם ההבדל לא גדול? ואם מתכוון למכור אחד מהם.---> לאיזה מהם יהיה ביקוש יותר גדול? תודה שוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני שוקל קנייה של http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5965 מה אתם אומרים יש אלטרניטיבות יותר טובות בטווח מחירים של 500-1000 ? ומה דעתכם על הקרור הפסיבי שלו ? במארז שלי יש רק 2 מאוורים אחד בספק ואחד במעבד - זה יכול להיות בעייה עם הקרור הפסיבי שלו ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סלידה מאוד רצינית מ SLI מהעבר, השתמשתי בזה הרבה בסדרה 6 והיו לי היו ריצודים בגללה SLI (מיקרו סטטר). בכל מקרה, עם כרטיס אחד 1080 עד כמה זה יהיה נורא ב 4K? האם כדאי להמתין עוד קצת ל 1080TI? נאמר לי שהוא ככל הנראה יעלה קרוב מאוד ל 5000, שזה כבר נראה לי מוגזם מדי, חוץ מזה שהכרטיס יתן לי רק עוד 10 FPS שלאורך הזמן יהיה עוד ועוד יותר קטן. דעות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן כמו שאתם יודעים יש לי מחשב חדש ומאתמול התחילה לי בעיה שבא לי לשבור את המחשב יש לי מעבדE6750 שהעלתי אותו עד3.2GHZ עד כאן היה הכל טוב ויפה והכל היה יציב. אתמול העליתי בGAMER HUD שבא עם הכרטיס את המהירות של הזכרון מ900 ל925 לא משהו רציני לכל הדעות מאז התחילו לי הבעיות , משחקים התחילו להתקע וכל מיני חרטושים קפצו למסך שהם נתקעו . טוב אז הורדתי את הOC לכרטיס , אבל הבעיה לצערי לא נפטרה והמשיכה. חשבתי יכול להיות שזה המעבד , אז גם לו החזרתי לדיפולטס אבל מה גם זה לא עזר! פתאום גם הוינדאוס התחיל להתקע בלי קשר , פשוט קפא. אז מחקתי את הדרייבר , כאשר המחשב בלי הדרייבר הוא לא נתקע ועובד בלי בעיות. כאשר אני מתקין 180.48\84 הבעיות חוזרות והמחשב מתחיל לקפוא במשחקים ובוינדאוס בתדירות …
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם דוד שלי נוסע באוקטובר לחו''ל הוא יהיה בסין וגם במוסקבה באותו חודש ביקשתי ממנו שיבדוק לי מחירים של כרטיסי מסך שם כעיקרון הבאתי לו 2 שמות GeForce GTX590 3GB GDDR5 GTX580 כרגע יש לי GRX570 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל אני מתכוון עוד מעט להביא מסך חדש של LG LG W2363D 3D Ready 23'' LCD 3ms 1:70000 DVI HDMIx2 WideScreen Black זה גם 120HZ וגם 3D וגם FHD ויוצאים משחקים חדשים ואני לא רוצה להתחיל לקבל FPS נמוך בגלל הכרטיס מעוניין לדעת עם כדאי בכלל לרכוש מחו''ל ומהי גדר האחריות / האמינות. ועם יש חברה בחו''ל כלשהי שבמקרה שהכרטיס יתקלקל יהיה מעבדה בארץ.. אשמח לעוד הצעות ואני רוצה אך ורק כרטיסי נווידיה המעבד לא יגביל יש לי I7 2600 לוח אם לא תומך SLI אז לא להציע זוג כרטיסים ספ…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות LCD 19" אחרי כניסה קלה של מזומנים. אני מעדיף מסך שיהיה לו כניסת RCA כדי לקראות גם טלויזיה דרך הממיר הדיגטלי כרגע אני חושב על המסך הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=267 למרות שאין לו כניסת RCA (לא מצאתי אף אחד שיש שלו) בכל מקרה מה צריך להיות המינימום של הקונטרס והבהירות שאני צריך לחפש? קונטרס נמוך יותר זה טוב יותר? עד כמה זה משפיע?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני מתשמש כרגע בכרטיס מסך חדש, Geforce 210. א-ב-ל - הוא כל כך רועש! המאוורר הקטנצ'יק והאיום שלו עושה יותר רעש מכל המערכת כולה - וזה ממש מציק. האם יש דרך להשקיט אותו? האם ה"בעיה" מוכרת ונפוצה? אני יודע שיש תוכנות - כמו AfterBurner - שיכולות לשנות את הסל"ד של המאוורר, אבל לא רציתי להתעסק איתן לפני שאני שואל כאן. כמו כן, אני משתמש בגרסת ה BETA של הדרייברים של NVIDIA -= 270.51 [כי שמעתי שמומלץ] - ולכן חשוב לציין את זה (אולי זה מקור הבעיה?) תודה! עדכון: הנה תמונה של HWMonitor, ומשום מה המאוורר של כרטיס המסך מופיע על "0" (או שאולי זה אמור להיות כך?)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע עם HD 5750 מחפש כרטיס שבו אני ארגיש הבדל מהותי יש לי מסך 23 מעבד 6 AMD ליבות עם 4 גיגה זיכרון סםק כח 450 HEC
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-