כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך המלצה למסך 17 CRT בתקציב של בארך 1200 מה לדעתכם המסך הכי איכותי ואמין בתקציב זה? ???
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גיפורס4? 5? 6? יוכל להפעיל פיפא ומשחקים כאלה ברוזלוציה 1280?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב :באזור 2000 לכרטיס מסך מעבד: קונרו E6600 אני מתלבט בעיקר בין 7800GT 7900 בNvidia ובין X1800XL, X1800XT,1900X אני מודע לעובדה X1900X בד"כ יקר יותר מ2000 אבל אני רוצה לדעת אם הוא שווה את התוספת מחיר מהX1800XT אגב מיועד בעיקר ל Oblivion
-
- 36 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב עם מעבד amd x4 460 עם 4 גיגה זכרון ולוח אם של אסרוק עם כרטיס מובנה בנוסף קניתי כרטיס מסך gt210 עם 1 גיגה של חברת zogis. כשאני מחבר אותו למסך 19 עם כבל vga הכל עובד בסדר. אני מנגן עליו סרטים יחסית כבדים (4-40 גיגה) בלי שום בעיות או תקיעות. הבעיה היא שאני מחבר את המחשב עם כבל hdmi (איכותי לא של הבזול) לטלויזית לד 46 של סמסונג. אני רואה תמונה מאוד חדה וברורה כשאני בשולחן העבודה או מדפדף בתקיות. אבל שאני מנגן סרט כל שהוא (אותם סרטים) אחרי כמה שניות התמונה מתחילה לקרטע (לא משנה כמה שוקל הסרט) עד שבסוף המסך נכבה ונדלק שום והסרט ממשיך כמה שניות עד התקיעה הבאה ובשורת המשימות ליד השעון קופץ לי בלון שהדרייבר קרס ואיתחל את עצמו. הדרייבר שהיה שם זה 275 נקוד…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיעו לי כל החלקים של המחשב ... הכרטיס מסך הזה ענק ! ויש לו קירור מאסיבי מאד ... קחו תמונה http://www.fastup.co.il/images/93994132.bmp ואי אני מת כבר להרכיב תחלקים ולראות תביצועים !!! D:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Connect3D X1800GTO 256MB (1,250 ש"ח) או EVGA 7600GT CO 256MB (1,290 ש"ח) או ASUS EN7600GT/2DHT Extreme 256MB (1,005 ש"ח) או Albatron 7600GT 256MB (1,159 ש"ח) אוקיי, מצד אחד הרבה אומרים שהX1800GTO יותר חזק מה7600GT , אבל אני ראיתי בהרבה באנצ'ים שה7600GT לוקח . אם אתם אומרים שהX1800GTO באמת יותר חזק, אני אלך עליו . אם ה7600GT באמת לוקח , אז אני לא יודע איזה מהם לקחת (האלבטרון , האבגה היקר , או האסוס הזול בצורה מחשידה) . ד"א - מתוכנן OC , לא משנה איזה כרטיס אני אבחר . והמשחקים שאני משחק בהם (זה אמור לשנות לא?): Oblivion , RTW , WH40K , Hitman:BM , Cod2 .
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה משהו מינימלי מהכרטיסים החדשים אולי NVIDIA GeForce 7300/ATI Radeon X1300 שאני ידע פחות או יותר מה אני רוצה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?navLevel=4&type=category&navHistory=cat00000%2Bcat01000%2Bcat01051&id=cat01151 עבדו עליי מבסט ביי שהכרטיס אוןבורד יפעיל משחקים חדשים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך יחסית חלש. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מסך רחב או שאני לא יוכל להנות ממנו עם הכרטיס שלי. כל אחד שיש לו מסך רחב המליץ לי מאוד ללכת על זה. אני רוצה לדעת גם מה טוב במסך רחב ומה לא טוב.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב i5 8G RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר למשחקים כמו טנקי און ליין, מיניקרפט יש המלצות? עד סכום של 400 שקל על מה חשוב להסתכל בכרטיס מסך? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס, האם אני צריך לשחק ברזולוציה הכי גבוהה במשחקים כבדים? ומזה refresh rate? על כמה הוא אמור להיות? תודה מראש!! אם זה לא קשור לפורום אז מצטער..
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Why Nvidia's chips are defective 1 Sep 2008 | 19:00 BST By Charlie Demerjian Part One A long and complex story This the first part of a series of three articles getting to the nub of Nvidia's graphics chip woes. The series is the result of months of research conducted by diligent INQhack Charlie Demerjian, despite an in-box stuffed full of abuse. Part two can be found here and Part Three is here. NVIDIA HAS RECENTLY been saying a lot about how it's chips are not bad, and giving people reasons about why the problem is contained. Unfortunately, these disingenuous half-truths don't stand up to an explanation of why this problem is happening. The problem is extremely co…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כעיקרון, אני מתלבט בין gtx 960 לבין r9 280x. אבל שוקל לחרוג לכיוון R9 290. אז מבין שלושת הכרטיסים הנ"ל מי הכי משתלם מבחינת רעש ועלות תועלת. המפרט בצד
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM DDR2 תודה רבה מראש חבר'ה!
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת ואם יתאים לי הכרטיס מסך מסוג GeForce 8800 ולסוג של דגם ללוח אם שלי ? הלוח אם שלי הוא מדגם gigabyte ga-8ip775-g מעבד שלי intel p-4 ht 3.0ghz 775p 800-fsb :s05:
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש כרטיס מסך שקט עד 500 ש"ח עדיפות לכרטיס של Nvidia יש משהו מומלץ עם קירור פאסיבי?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני חושב על לקנות כרטיס מסך אבל אני לא כל כך בטוח אם שווה לי ואם הוא בכלל יצליח להריץ משחקים כמו GTA IV, CS-GO, APB וכו... פרטים על הכרטיס מסך שברצוני לקנות מותג: MSI מעבד גרפי: NVIDIA GeForce GT610 דגם: N610GT-MD1GD3/LP נפח זכרון: 1GB DDR3 מהירות ליבה: 810MHz מהירות זכרון: 1000MHz רוחב פס: 64Bit ממשק : PCI Express 2.0 יציאות: VGA , DVI , HDMI תמיכה: DirectX 11 אחריות: 3 שנים מכיר הכרטיס מסך 200 כולל משלוח
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כולכם יודעים כי התלבטתי באיזה כרטיס לבחור כולם התווכחו פה בפורום ולא הביאו הוכחות. לכן ערכתי חיפוש ומצאתי את זה: http://www.italian3d.com/articoli/9100/9100vs9000pro.html לפי דעתי זאת הוכחה טובה מאד. אז תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים!!! בסוף הזמנתי מבריטניה את ה-Rdeon 9100 128 DVI ב-500 שקלים מה שבארץ עולה בין 730-800 שקלים
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כרטיס מסך והתגלתה "בעיה" מהרגע הראשון. בעת עליית המחשב, בדר"כ זכור לי שיש מסך שחור ובו רשום דגם כרטיס המסך. מה שקורה עכשיו זה שיש סוג של מסך כחול, עם מלא משבצות ( ארטיפקטים? ). הכרטיס עצמו עובד בסדר גמור במשך היום ואף פעם לא הציג בעיה ( גם בבדיקה עם 3DMARK ), האם אפשר להיות רגוע בנוגע לכך? אם צריך צילום אני אנסה להעלות בערב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-