עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dudemeister,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני כרגע בבית עם מסך SAMSUNG 793MB כאשר בדירה שאני שוכר יש לי 730B שאני מבסוט ממנו. אתמול שמתי לב שיש הבדלי בבעים למשל כאשר יש רצף פסים לבנים וטורקיז בהיר לחלופין רואים זאת יפה על המסך CRT שציינתי אבל על הLCD ההבדל בין הגוונים כמעט נעלם והטורקיז כמעט לא מובחן וצבעו מעוות. לציין שאני לא עובד על ניגודיות או בהירות מקסימליים. מה דעתך על זה?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by nahum8,

מה אתם אומרים על זה?? ^ הכרטיס אמור לצאת בתחילת חודש דצמבר... מקור: http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20061023104107.html ועוד אחד: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35350 שימו לב למהיריות השעון! לליבה ולזיכרון! 36 צינורות עיבוד! 512/256MB 256BIT! זה אדיר לדעתי! באמת אפיק AGP לא ימות בקרוב! ופלוס עם הכרטיס מגיע קירור של ARTIC COOLING - accelero 2 ד''א אין בכלל הבדל מהאפיק AGP לPCIe!! אתם יכולים לראות פה: http://www.gpureview.com/show_cards.php?card1=471&card2=466

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by SilentBob,

ארכיטקטורת ה-Maxwell החדשה של NVIDIA הרשימה אותנו עם יעילות ללא תחרות בשוק העיבוד הגראפי, אך נראה שגם לקודמתה, ארכיטקטורת ה-Kepler, נותרו עוד כמה שפנים שאפשר לשלוף מהשרוול לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%a8%d7%9b%d7%99%d7%98%d7%a7%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%94-kepler-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%90%d7%99%d7%aa%d7%a0%d7%95/

6. יש ברשותי מחשב בן כ-10 שנים (מעבד Core 2 Quad Q6600, זכרון 6GB DDR2 800Mhz, לוח אם Gigabyte S3-965P, ספק כוח Antec 450W, מערכת הפעלה Windows 8.1, כונן SSD Crucial M4 128GB + שני כוננים קשיחים רגילים 640GB + 750GB). המחשב עבר שדרוגים במהלך השנים (הרחבת זכרון מ-2GB ל-6GB ב-2010, הוספת SSD ב-2012, שדרוג מערכת ההפעלה), ועד לאחרונה עבד מצוין, קרס (מסך כחול/תכלת) לעיתים נדירות ביותר (אולי אחת לכמה חודשים). לפני מספר שבועות החלו להופיע על המסך פסים אקראיים צבעוניים, ולאחר מספר ימים בודדים לא הייתה תצוגה בכלל. חשדתי שמדובר בכרטיס המסך (7800GT ), אז מכיוון שלא היה לי כרטיס אחר, העברתי את הכרטיס למחשב ישן אחר בעל כרטיס גרפי מובנה שפעל ללא בעיות (Intel G41), וכאשר חיב…

7. Started by dorsht,

שבת שלום. איזה כרטיסים מקבילים ברמתם (5-10% הפרשי ביצועים לכל היותר) יש לATI? כרטיס ברמה של GTX550TI פחות או יותר. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני צריך דרייורים לוודוו שלי לוינדוס XP חיפשתי באינטרנט ומצאתי 3 ושלושתם לא היו טובים הכרטיס הוא של חברת 3DFX בבקשה תעזרו לי אני נואש !!!!!!!!! :'( :'( :'( :'(

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Pika007,

http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. השאלה בכותרת חברים ! אני מתכוון לכרטיס הזה http://tms.co.il/product/5785 Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail מישהו מכיר את החברה הזאת ? איך היא ? איך הכרטיס עצמו? יהיה צוואר בקבוק בגלל המפרט ? המטרה היא לשחק במשחקים החדשים באופן נורמלי מפרט : E6300 זיכרון 2GB ספק כוח 500W של אנרמקס משהו כזה מסך 19 אינץ' אני קונה רק מTMS או מפנדס, אם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה (עד 700 ש"ח) אשמח לבדוק ! תודה לכל העונים !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. לק"י שלום, אני קונה כעת מחשב חדש, ואני צריך להשתמש בו מידי פעם בתוכנה כמו Photoshop, השאלה שלי היא האם אני יכול להסתפק בכ. מסך המובנה או שאני צריך לקנות כ. מסך חיצוני מתקדם בשביל זה ? המפרט הנוכחי: Core i3 3.06 4Gb 500Gb Intel dh55pj - זה הדגם של הלוח, והוא כולל כ. מסך. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by IdolAdmin,

שלום וחג שמח קניתי לפני שבועיים בקי אס פי את ה ATI 5850 GIGABITE והכרטיס השני כבר שהחליפו עושה לי בעיית ריצודים כשמחברים שני מסכים אז החליטו לזכות אותי על הכרטיס השאלה עכשיו איזה לקחת אני מוכן להוסיף ל 1350 ולקחת את ה GTX560TI השאלה האם יש משהו ביניהם שיותר טוב מה 5850 ושווה לי באמת לקחת ולחסוך קצת או שבאזור מחיר הזה בכלל לקחת משהו אחר? או לקחת את ה 560 ולהנות.. לא להתייחס למה המחשב שלי ינצל כי הוא ישתדרג עם הזמן...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Albetron,

אני מחזיק ברכיבים הללו, ובהשוואה לבנצ'מארקים אני מקבל תוצאות הרבה יותר נמוכות..זה בגלל המעבד?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ליאור מתתיהו המוכר בשם dj-ElectriC חגג אתמול את יום הולדתו ה-19 בחור כארז,מנהל מצוין וחבר טוב שתורם כולכך הרבה לאחד הפורומים הכי עסוקים בZONE,ומגיעה לו המון הערכה על עבודתו בפורום ואת כול האיחולים שקיימים : שיהיה לך המון במזלטוב,שהשנה תתברך עליך בשפע סקירות,כרטיסי מסך למיניהם רק אושר,עושר,שמחה,בריאות שבכול דרך שתלך תדע רק טוב. לא שכחנו 19 שמנמנים!!! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by yosi58,

נכון לכתיבת שורות אילו כרטיסי המסך מסדרת GTX מובנים על DX10 , איך זה ישפיע על הביצועים של מע' חלונות 7 שתומכת ב DX11 ? והאם כדאי להמתין לדור הבא ? (מסיבות אישיות אני נעול על nvidia )

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yaniv111,

שלום לכולם, אני כנראה אקנה מחשב עם המפרט הבא: * מעבד Intel® CORE I3 במהירות 2.93GHz * לוח אם Intel® PETER COVE עם ציפסט Intel® DH55PJ * דיסק קשיח 750GB 32MB בטכנולוגיית SATAIII * זכרון בנפח 2048MB בטכנולוגיה DDR3 1333Mhz ישנה הצעה לשדרוג לכרטיס מסך Geforce G240 DDR3 1024MB + HDMI ב450 שח. השאלה אם הכרטיס מ סך הזה נחשב טוב עבור משחקי מחשב, או שעדיף לקנות בנפרד כרטיס אחר. תודה !

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by FishnZone,

קיימת לי בעיה עם המחשב, לאחר התקנת דרייבר לכרטיס מסך אני מקבל מסך שחור בעת ההפעלת המחשב לאחר תמונת הלוגו של הלוח-אם. כשאני מנסה להריץ ללא דרייבר/SAFE-MODE המחשב עובד. האם הכרטיס מסך שרוף/מת? או שזה לא יכול להיות בגלל שהוא מראה תצוגה גם אם זה לוגו של הלוח-אם ועובד בסדר ב SAFE-MODE / ללא דרייבר? אשמח לדעת אם להתחיל לחפש אחר כרטיס מסך חלופי (אין אחריות). חשוב לציין כשאני מנסה להתקין הדרייבר בערך באמצע ההתקנה (40%) המסך הופך לשחור ואז חוזר ואז שוב הופך לשחור וככה הוא נשאר. וכל ריסטרט של המחשב מראה את הלוגו של הלוח-אם ומסך שחור קבוע.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. לביקורת זאת לקחנו את אחת מהגרסאות המסקרנות ביותר של דור ה-Turing של NVIDIA - ה-RTX 2070 Super JetStream מבית Palit ויצאנו מרוצים. מאוד לכתבה

20. Started by omrit,

יש לי מחשב HTPC ישן (Athlon X3), ואני עומד להתחדש בטלוויזית 4K חדשה. אני בטוח שהמעבד המסכן שלי לא יוכל לעמוד בניגון וידאו דחוס ברזולוציות כאלו. אם אני אקנה כרטיס מסך חדש, האם הוא יודע לבצע את העיבוד על כרטיס המסך? אם כן, אז לדעתכם המחשב יוכל לעמוד בניגון הוידאו? (אני אצפה בוידאו 4K דחוס מקומי ולא ב blue ray). תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by roKp,

אני מחפש כרטיס מסך טוב עד 1500 ש"ח... אני צריך אותו ב-AGP ואני מעדיף לחכות לכרטיס טוב חודש חודשיים מאשר לקנות עכשיו ולהתאכזב....

• 36 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by iakovl,

ראיתי את זה ואני פשוט חייב להראות לאחרים הדבר הזה נראה כמו לוח אם קטן יהיה לזה סוף? וגם סתם מחשבה מעניינת זה יתאים למארז נורמלי?

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה זה הדטונטור מה הוא נותן מה הוא עושה ואיזה אני צריך ל G-force ti4200 128MB by asus

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים