עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מתלבט בין 3 כרטיסי מסך PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE X800GTO 256MB PCI-EXPRESS SAPPHIRE RADEON X1300 256MB PCI-E אני יודע שהx1300 לא יותר טוב מה-gto אבל המחיר שלו הוא ממש קטן יחסית לgto אני לא מעוניין באוברקלוק אז על מה אתם ממליצים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול מספר שאלות ואודה מאוד למי שיעזור לי. 1. לאחרונה קניתי מסך LCD (פעם ראשונה, עד עכשיו היייתי עובד עם CRT) סמסונג 24", ויש לי כרטיס מסך של ASUS NVIDIA 512MB 8600GT, עכשיו, כשאני רואה למשל באתר קשת וידאו, ואני מגדיל למסך מלא, בהתחלה וגם אח"כ לפעמים את הפיקסלים בצורה די מטושטשת, למשל בכתובוביות אני רואה מסביב נקודות, רציתי לשאול ממה זה קורה ומה לעשות, כי זה מאוד מדאיג אותי, חשבתי אולי להגדיל את הרזולוציה אבל זה נהיה יותר מידי קטן. דרך אגב, בכתוביות בסרט בדיסק הקשיח, זה לא קורה. 2. אולי זה קשור לכך שהכרטיס מסך חלש? ( לא נראה לי, אבל אני שואל בכל זאת). 3. באופן כללי, רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד: איזה CHIPSET יותר מומלץ, אמין וחזק שמראה איכות חדה באמת: ATI …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by danieltrt,

שלום יש לי 2900 GT ובחלק מהמישחקים החדשים(GTAIV וFARCRY2) הוא קבר לא יכול לרוץ בהגדרות גבוהות וצריך להוריד את הריזולוציה וזה פוגעה באיכות התמונה . אני צריך המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המסך שלי T220 בתקציב של 600 שקל זה מה שקרגעה יש לי אבל אני יכול להשיג 800 שקל. חשבתי על הכרטיס הזה עם 1GB זיכרון. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1433 תןדה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by TheReffecT,

שלום, ברצוני לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש, ויש תקציב עד ל-970. רק קיים אצלי חשש שיהיה צוואר בקבוק אם אקנה 970, בגלל המעבד. מפרט: AMD Sapphire 6870 I5 2500 ASUS P8h67-m pro 8 GB RAM KINGSTON האם צריך להחליף מעבד? או שלא אמורה להיות בעיה? תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. יש ברשותי מחשב בן כ-10 שנים (מעבד Core 2 Quad Q6600, זכרון 6GB DDR2 800Mhz, לוח אם Gigabyte S3-965P, ספק כוח Antec 450W, מערכת הפעלה Windows 8.1, כונן SSD Crucial M4 128GB + שני כוננים קשיחים רגילים 640GB + 750GB). המחשב עבר שדרוגים במהלך השנים (הרחבת זכרון מ-2GB ל-6GB ב-2010, הוספת SSD ב-2012, שדרוג מערכת ההפעלה), ועד לאחרונה עבד מצוין, קרס (מסך כחול/תכלת) לעיתים נדירות ביותר (אולי אחת לכמה חודשים). לפני מספר שבועות החלו להופיע על המסך פסים אקראיים צבעוניים, ולאחר מספר ימים בודדים לא הייתה תצוגה בכלל. חשדתי שמדובר בכרטיס המסך (7800GT ), אז מכיוון שלא היה לי כרטיס אחר, העברתי את הכרטיס למחשב ישן אחר בעל כרטיס גרפי מובנה שפעל ללא בעיות (Intel G41), וכאשר חיב…

6. Started by דמיאל,

בדריבר של ATI יש WDM DRIVER מה זה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני יודע שחרשנו אל זה אלפי ומיליוני פעמים... עם זאת אני מגלה שאני עדיין לא יודע במה לבחור ATI או nVidia. הגרפיקה והניראות של המשחק חשובים לי מאוד והבנתי שה- gf7xxx לא תומכים ב- AA+HDR... (וזה אחד אפס ל- ATI). כסף זה לא הבעיה.. במה לבחור??? אתם לא מבינים כמה אני ישמח לתגובות...

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני כרגע בבית עם מסך SAMSUNG 793MB כאשר בדירה שאני שוכר יש לי 730B שאני מבסוט ממנו. אתמול שמתי לב שיש הבדלי בבעים למשל כאשר יש רצף פסים לבנים וטורקיז בהיר לחלופין רואים זאת יפה על המסך CRT שציינתי אבל על הLCD ההבדל בין הגוונים כמעט נעלם והטורקיז כמעט לא מובחן וצבעו מעוות. לציין שאני לא עובד על ניגודיות או בהירות מקסימליים. מה דעתך על זה?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by דניאל מלנקי,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, ואני רוצה שייתן לי רוחב פס של משהו כמו 20 ג'יגה לשנייה ושלא יעלה יותר מ1800 שקל, ראיתי ביקורות על הxfx 6800 אבל הציון הסופי שלו שם הוא -c בגלל איכות תמונה.......אז זה נכון או לא? ויש המלצה לכרטיס שנותן ביצועים טובים עד 1800 שקל?

10. Started by haim85,

שלום לכולם [- אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים! כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו! אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [= תודה רבה לעוזרים תפריט מחשב שלי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557) מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz ספק כוח:Enermax…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by kol209,

איזה כרטיס מסך הכי טוב ב 200-300 לא יותר! אני לא משחק משחקים רק סרטים ואינטרנט! אז שלכרטיס תייה איכות טובה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Moo,

מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by maayan,

שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Rockstatement10,

איך הוא להיום בכללי? עדיין נחשב לטוב יחסית? ובמידה ואעשה לו OC לאן אוכל להגיע? הבנתי שיכולות האוברקלוקינג שלו מעולות.

15. Started by leahd3,

שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני מחפש כרטיס מסך שווה ביצועים +/- ל Asus ATI Radeon X800PRO 256MB באפיק AGP 8X אני מדבר על הכרטיס הזה: (אחד משני האחרונים) - http://www.asus.com.tw/products3.aspx?l1=2&l2=9&l3=15&slname=Radeon%20X800 אם אפשר אז כמה אפשרויות רק לדרג מי יותר או פחות טוב מהכרטיס שהזכרתי התקציב לא יותר מ 2500 שח (אני מקווה שהכרטיס באותם הביצועים יעלה פחות) תודה

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by supercars,

שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM DDR2 תודה רבה מראש חבר'ה!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שמעו המחשב שלי היה ממש תקוע אז פירמתטי אותו ... ואחרי שאני מפרמט אז זה כזה צריך לעשות RESET (בינתיים המסך מחובר לכרטיס מסך שלי.) עכשו אני במסך של ה STARTUP ואז אני רואה מלא קווים כחולים כאלה על המסך . בקיצור הWINDOWS עולה (זתאמרת שהכרטיס מסך כן מראה תמונה ) אבל יש בעייה . המחשב לא קורא לי אותו . זתאמרת אני כן רואה את ה WINDOWS אבל המחשב לא קולט את הכרטיס .. תמונה : וזה ממש מוזר כי במנהל התקנים הוא מופיע .. תמונה : * התקנתי דרייבר לכרטיס מסך .. התקנתי גם DIRECT X 9 .. והמעלות בכרטיס מסך בסדר גמור... בכל זאת אני בא להכנס למשחק וזה אומר לי VIDEO CARD DO NOT SUPPORT .. *שאני מגלגל למטה או למעלה בדפדפן אינטרנט זה עושה לי את זה בגלים כזה ממש ממש לאטטט וזה מטריף…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by AVI.S.T,

יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה? תודה מראש... :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Pika007,

http://www.freeweb.siol.net/bnemec3/7802.jpg רוצים אחד? P:

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום יש לי FX5200 ואני רוצה לקנות X800GT. אני רוצה לשוות בין הכרטיסים...אם כדאי לקנות אותו (אני רוצה לראות בתמונות משחק ושבו הכרטיס היהי FX5200 ובאותו במשחק X800GT) אני רוצה לראות איך הגרפיקה באותו המשחק אם שני כרטיסים שונים (FX5200 ו-X800GT)

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. נראה לי שמישהו שילם פה בשביל לקבל את התוצאות המגוחכות האלה...... 1. הכרטיס הממוצע הזה מגיע לרמה של ה 7900GT ואף עובר אותה 2. הוא אפילו משמש כמתחרה לא רע לכרטיס 1950XTX ו 1900XTX, ולפעמים אף עובר אותם, הגיוני לא? 3. למה אין שום יחס לכרטיס 1950 פרו, שעולה פחות או יותר אותו דבר ועושה לו בצפר.....? ממליץ לכולם להתעלם מהבדיחה הזאת, לכו ישר למקור: http://www23.tomshardware.com/graphics.html

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ariebel,

אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. כרטיסי ה-RTX 2070 הושקו לפני מספר חודשים, אבל נראה שאין הרבה שינוי במחיר שלהם. קיוויתי שלאחר שוך ההייפ של הסדרה החדשה, המחירים יירדו ויהיו מעט שפויים יותר, אבל אני מתרשם שזה לא קורה. האם יש סיכוי לדעתכם שמחירי ה-2070 יירדו לאזור ה-2000 ש"ח (נניח מאמזון)? אם כן, מתי? סתם לצורך הדוגמה: ניתן לקנות מאמזון סביב ה-2750 ש"ח כרטיס איכותי כמו MSI Gaming Z, זה מחיר שכמעט לא השתנה מאז שהכרטיס הושק.

25. בעיה ראשונה : מדי פעם כשאני מדליק את המחשב ממצב כיבוי ( לא RESTART ) כשעולה המחשב הוא עולה עם רזולוציה נמוכה כאילו שלא הותקן כרטיס מסך ,כל האייקונים ענקיים וכו' . כשעושים RESTART זה פותר את הבעיה ועולה תקין. בעיה שנייה : במשחק Crysis 3 אני מצליח להגיע רק ל 30 - 40 פריימים בלבד למרות מערכת חזקה כביכול. בעיה שלישית : בהתקנת הדרייברים של NVIDEA העדכניים לאחר ההתקנה יש כמה דברים שהוא לא מתקין כגון PISIX או CUDA או NVIDEA UPDATE . מפרט המערכת : לוח - Gigabyte X58 UD7 מעבד - I7 EXTREAME 990X זיכרון - 24 GB כ. מסך - Gigabyte 690GTX דיסקים - SSD 256GB X 4 RAID 0 מסך - DELL 30 2560X1600 תודה. כמו כן אשמח לדעת על טכנאי שמתמחה במערכות HI END שהוא גם GAMER שאוהב ונושם את התקלות המ…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.