עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ניסיתי לא מזמן להתקין לאפטר אפקט פלאג אין שנקרא ELEMENT 3D והוא אמור להכניס גישה לאובייקטים תלת מימדיים בתוכנה משום מה הפלאג אין לא עבד לי במחשב הנייח כרטיס מסך שלי הוא onboard intel(R) HD , אמנם עבד בלפטופ שיש בתוכו כרטיס מסך onboard AMD R5 redeon grafic מצורפת תמונה עם הדיבאג שעלה: שאלתי בפורום תוכנה ולא קיבלתי תשובה , לכן אני חושב שאולי הבעיה היא בכלל בכרטיס מסך למרות ששיחקתי איתו משחקי תלת מימד והוא עבד בסדר אם בכל אופן אני צריך כרטיס מסך אשמח להמלצה שפויה ב 200-400 ש"ח , אני אני בעיקר מתעסק בתיכנות ולא במשחקים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by benpot,

קצת על הכרטיס HD 4870 X2 החדש שלי קניתי לאחרונה של חברת Sapphire והוא באמת כרטיס מדהים, אבל יש כמה דברים שצריך לקחת מראש ספק כח נורמלי של מינימום 650W (אישית יש לי 750W) הוא לא ממש מועיל ללא Windows Vista למרות שזה ברור כי CF לא עובד משהו על XP וכמובן הקטע של DX10 אני יודע שיש הרבה מבחני ביצועים אבל הוא מריץ את CRYSIS בצורה מדהימה ששום דבר לא מתקרב אליו אני משתמש במסך "22 על רזולוצייה מקסימלית של 1680x1050 על AAx2 והכל על VERY HIGH וזה חלק (ממוצע FPS של 35) אם אתם רוצים לבדוק כמה FPS בכל זמן נתון קיימת פקודת Console שמראה את הכל "r_displayinfo=1" ובשלבים הכי כבדים מבחינה גראפית זה עובד אפילו יותר טוב (לדוגמא בתוך החללית 45 FPS ממוצע) שיחקתי את המשחק בעבר על 8800GT על מסך …

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. מה עדיף,ואני לוקח את'לון 1900!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by haim85,

שלום לכולם [- אני מעוניין בכרטיס מסך טוב של nvidia! כרטיס מסך שסוחבב משחקים טוב!עם כניסת hdmi ! במחיר סביר ..!!! לא להגזים! כרגע אני עם כרטיס מסך גיגבייט ati 4850 כמובן שאני רוצה כרטיס חזק מימנו! אם אפשר גם אתר עם השוות כרטיסי מסך לפי הכוח שלהם גם יעזור [= תודה רבה לעוזרים תפריט מחשב שלי לוח אם Motherboard Name Gigabyte GA-P35-DS3L (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון:System Memory 3584 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) כרטיס מסך:Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) מסך:23 אינץ סמסונג:Monitor SyncMaster P2350(G)/P23500(G),Magic P2350G(Digital) [NoDB] (HVDS518557) מעבד:CPUID CPU Name Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz ספק כוח:Enermax…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by amobi,

שלום, יש לי מסך ישן : http://www.cnet.com/products/samsung-syncmaster-226bw/specs/ ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. ההתלבטות שלי הינה בנוגע לכרטיס מסך, הרי הרזולוצייה במסך שלי הינה 1680 x 1050 ואני חשבתי ללכת על כרטיס מסך GTX 760. השאלה שלי היא האם המסך מהווה בעיה, כמו כן ראיתי שכרטיס מסך: [h=1]MSI NVIDIA GeForce GTX760 OC 2GB GDDR5[/h]עולה קרוב ל-400 שקל פחות, והאם שווה להשקיע את ההפרש הזה אם מבחינת ביצועים גרפיים וגם מבחינת איכות המוצר ופחות בעיות עם Geforce, לפי מה שראיתי הביצועים של שניהם לא ממש רחוקים אחד מהשני, ומצד שני המחיר של ה-760 עולה בערך 40 אחוז יותר. תודה רבה.

6. Started by חחgitech,

USB 4.0 Will Arrive In Late 2020 האם נראה כרטיסי מסך , טלווזיות עם חיבור USB 4.0 ? Thunderbolt 3 technology and that achieves per at up to 40Gbit/s. חוץ מכרטיסי מסך לא מבין למה אני ישתמש בזה ? הרי כווננים מכניים חלשים /איטי למהירות כזאת

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by AVI.S.T,

יש לATI משהו כמו הSLI של NVIDIA(נודיה למי שלא הבין אותי) ואיך קורים לזה? תודה מראש... :xyxthumbs:

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב שצינתי ל agp ואם יש כרטיס ברמה הזו שמגיע עם משחקים

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by yonni,

GF TI 4200 VIVO או GIGABYET RAEDON 9200 VIVO ידוע כי ה-TI 4200 מציג ביצועים יותר טובים. אני לא מדבר על ביצועי הכרטיס אלא על איכות חיבורי ה-VIVO

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אחד היתרונות הגדולים ביותר של AMD על פני NVIDIA בדור הנוכחי נמצא בדרכו להיעלם, או לכל הפחות להצטמצם באופן משמעותי אם בתקופה האחרונה עקבתם אחרי ביצועי כרטיסי המסך בשוק במשחקים חדשים, בטח שמתם לב למשהו קצת חריג. כרטיסי המסך מסדרת Radeon של AMD מביאים ביצועים גבוהים למדי במשחקי DirectX12 מסויימים. Async הוא שלב נוסף ביכולת של ליבות גרפיות לחלק עיבוד בצורה יעילה: העמסת האלמנטים שמצבעים את העיבור בצורה שאינה מקבילית באופן מלא, אלא "חכמה" יותר שמותאמת באופן ספציפי לצורך בכל זמן נתון להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-nvidia-%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9B…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sh9696,

המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by taltola,

היי חברים, אחותי יכולה לרכוש לי את הכרטיס בסינגפור ואני שוקל זאת. 1. איך זה הולך מבחינת המכס בשדה תעופה? צריכים להצהיר/לשלם? 2. האם למישהו יש בטעות מושג היכן מומלץ לרכוש שם את הכרטיס? 3. איזה דגם הכי מומלץ? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Moo,

מסך 17" שלא אמור לשמש לי, בעיקר לאינטרנט ולוורד מצאתי בחנות באינטרנט מסך בשם KDS שעולה 680 שקל מה אתם אומרים ??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by lion03,

לקנות R9700 עכשיו או לחכות ולקנות R9500

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by eviatar28,

מה יותר טוב: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 או ATI SAPPHIRE TOXIC R9 280X. תודה רבה לעוזרים!!! עריכה: שימוש למשחקים בעיקר...

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לי כרגע גיפורס 4 אבל שאני מחבר אותו לטלויזיה הביתית רואים את הטקסט מגעיל

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by RDS,

אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום רב, יש לי כרטיס מסך 6600GT. המאוורר שלו עושה רעשים בלתי נסבלים בזמן האחרון. אני יכול או להחליף את המאוורר, או לקנות כרטיס חדש. בשביל להחליט איזו אופציה עדיפה, אני צריך לדעת לאיזה כרטיס מהסדרות החדשות הוא מקביל - אם הוא שווה ערך לכרטיס שעולה ~500 ש"ח (סדר גודל של 8500GT) אז כנראה עדיף לקנות קירור חלופי ב-~200 ולהשאר איתו. אם הוא חזק כמו כרטיס זול (נניח ה-8400GS או HD2400PRO) אז אולי כבר שווה לקנות כרטיס זול וזהו. אגב, אני לא משחק הרבה במחשב (למי יש זמן??) ולכן אני לא זקוק לכרטיס חזק במיוחד (למרות שחשבתי על ה-HD3850 או 3870 או אולי אפילו 8800GT). אם אני משחק זה בעיקר במשחקים ישנים כמו FAR CRY, GTA SA, 25 to life, אבל אם ההפרש לכרטיס שיוכל להחזיק crysis ו-bioshock הוא…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. היום גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך שלי לא עובד :-\ ניסיתי לנקות אותו (לא ניקיון יסודי - הוצאתי גושי אבק ועשיתי פו ) והוא עדיין לא עובד. בדקתי שהוא מחובר... מה עוד יכול לגרום לו להיתקע? האם זה מזיק גם בעבודה רגילה על המחשב (אינטרנט-מסנג'ר-מוזיקה) או רק כשאני משחק? (ואני לא מתכוון לשחק כל עוד זה לא עובד). תודה רבה. נ.ב. עכשיו סובבתי אותו קצת ידנית והוא ממשיך להסתובב כבר די הרבה זמן (כלומר, המנוע עובד) אבל הוא מסתובב לאט ומרעיש. מה הולך פה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tal h,

אני לפני רכישת מחשב ואני שוקל לקנות את ה 6600GT. נתקלתי בהמון חברות והרבה מחירים. אני שוקל לקחת את גיגהבייט. נתקלתי ב 2 דגמים- ראשון- לחץ כאן והשני- לחץ כאן 1. מה ההבדל ביניהם? 2. מה שווה יותר לקנות מבחינת מחירים של חברות שונות (למשל "אלברטון" מוכרים ב 1500,ונראה לי שגיגהבייט טובים יותר , לא?) אשמח לייעוץ והכוונה מדוייקת לפני הרכישה.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by BONO,

ראיתי היום בפנדה את הכרטיס GIGABYTE READON 9700 שעולה בערך 2200 ואני עדיין לא בטוח אם לקנות אותו מה אתם אומרים? אני רוצה כרטיס מסך שיפעיל לי משחקים הכי טוב לפחות לעוד שנתיים ושיהיה לו VIVO עכשיו אני לא יודע אם כדאי לקנות את הכרטיס שאמרתי או GE FORCE 4 TI 4600 750 XP של GAINWARD מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הכרטיסים שעולים 2200 שקל כמו ה ATI 9700 לבין GE FORCE 4200 זה 1000 שקל הפרש!!! נ.ב אם יש כרטיס אחר שאתם חושבים שיותר טוב אז תגידו לי ואם עומד לצאת כרטיס טוב ששוה לחכות גם תגידו. התקציב שלי הוא בסביבות ה 2200 (אם זה שווה את זה).

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אז ככה... קניתי את המחשב לפני שבוע בערך.. התקנתי כמה משחקים עכשיו בכולם יש את אותה הבעיה בתצוגה כשאני נכנס ישנם פסים כאלה וכל מיני נקודות ירוקות וזה רועד והכל וניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך עם עידכונים.. לא עזר לא כלום עשיתי פורמט עשיתי הכל לא עזר.. מה הבעיה?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Tzion,

כאמור בכותרת- האם GeForce 4 TI4200 של MSI יכול להתחבר לטלוזיה שלי (פירוט בהמשך) דרך הכבל S-Video שמקבלים בבאנדל של הכרטיס?? בטלויזיה שיש לי יש שתי כניסות- אחת עגולה ובפנים יש עוד עיגול קטן וכתוב מתחתיה 75 ANT ואליה מתחבר הכבל של הכבלים. ויש עוד יציאה די גדולה (משהו כמו DVI בגודל) ויש בה 20 כניסות של פינים (10 כל שורה שתי שורות). ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני הולך ליקנות כץמסך חדש אני לאעושה OC כימעט אולי טיפונת אבל אני רוצה אחד איכותי !!! לא מבין למה אבל בפורום אני מקבל מסר שLEADTEK יותר טובים זה נכון??? אני בגדר תקציב 1200 גג תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by harley,

המחשב נקנה במקור לצרכי עבודה, אבל מי ציפה שיוציאו את CIV5 (טוב, היה אפשר לצפות את זה). הבעיה כעת כי אינו מצליח להציג מפות גדולות עם הרבה יחידות עליהן (התצוגה מקוטעת ואיטית מאוד), גם בהגדרות מינימליות. אין צורך להריץ את המשחק בהגדרות גבוהות, אסתפק בתמונה זורמת ותגובה מהירה. המפרט: Giga H55M-UD2H Intel Core i5 650 - integrated graphics DDR3 4Gb ספק 500W אינטגרלי של Antec. כדי להקשות קצת על העניינים: אני משתמש בשני מסכי "17 כך שכרטיס המסך צריך או לתמוך בשני מסכים או לא לבטל את יציאות ה Integrated graphics של הלוח. רצוי שלא יבטל גם את יציאת ה HDMI של הלוח. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים