כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: ATI RADEON 8500 ALL IN WONDER 128MB DDR או INNOVISION GEFORCE 4 TI4200 128MB DRR? ------------------------------------------ ועוד שאלה, מה בערך המחיר של ה-RADEON 9000? תודה מראש, gonzila היית שם גם מיליון נקודות, למה לא? אזהרה ראשונה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לדרג את סוגי הקבצים הבאין לפי איכות: DivX, AVI,VCD, SVCD... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , המסך שלי הוא 22" Full HD LED LCD Monitor 1920X1080 מפרט מחשב : CPU Intel Core i5 2320 @ 3.00GHz 40 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 665MHz (9-9-9-24) Motherboard Dell Inc. 0GDG8Y (CPU 1) Graphics E2240 (1920x1080@60Hz) 1023MB NVIDIA GeForce GT 530 (Unknown) 46 °C Storage 465GB Seagate ST3500413AS ATA Device (SATA) 38 °C 7GB ADATA USB Flash Drive USB Device (USB) Optical Drives TSSTcorp DVD+-RW SH-216AB ATA Device Audio High Definition Audio Device Motherboard(לוח אם לא יודע מה לרשום בדיוק , שלחתי הכל כמעט..) Manufacturer Dell Inc.…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אני לא מצליח לשים REFRESH RATES מעל 85HZ באף רזולוציה והמסך שלי בוודאי ובוואדי תומך בהן 85HZ בהכל, אפילו ב 800 על 600. מישהו יכול לכוון אותי למשהו שמתקן את זה? אגב ראיתי שאנשים משתמשים באיזה משהו שנקרא RAGE3D אני לא מעוניין והייתי רוצה פיקס ישיר לדרייברים.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מסך חדש 17 אינץ' . התקציב שעומד לרשותי הוא 1900 שקל . מישהו יכול להמליץ לי על המסך הכי טוב שאני יכול להשיג בסכום הזה? תודה.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב שיש כזה מתאם, כי אין לי חיבור כזה של 6 פינים לכרטיס, אז האם יש אפשרות שאני יחבר את זה דרך המולקס או שעדיף להליף ספק? הנה קישור: http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?Image=12-201-004-02.jpg%2c12-201-004-03.jpg&S7ImageFlag=0&WaterMark=1&Item=N82E16812201004&Depa=0&Description=APEVIA+4+Pin+PSU++to+PCI-E+Power+Supply+Converter+cable יש לי ספק 520W ג'נרי של סנשיין אז איזה כרטיס מסך בעל חיבור כח של 6 פינים הספק שלי יחזיק? תודה רבה מראש, גיל
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי לא לבלבל את המוח כתבתי את השלות בהתחלה ואת הסיפור רקע בהמשך. השאלה שלי האם טכנולוגיית CrossFire תומכת בכרטיסים מדגמים/חברות שונות? בנוסף, האם בעתיד הנראה לעין הטכנולוגיה לא תשתנה או לפחות תהיה תואמת לאחור? אני קונה מחשב חדש (ראה מפרט למטה) מיועד להחזיק 4-6 שנים, כנראה עם שידרוג באמצע ברצוני שהמחשב יעמוד בדרישות המינימום של משחקי המחשב החדשים אז בינתיים מספיק לי כרטיס 1650PRO עם 512MB, אמנם עם התקדמות הדרישות, בעתיד ברצוני לשדרג בעזרת כרטיס נוסף! לכן חשבתי לקחת לוח אם תואם CrossFire בהבדל של כ-150ש"ח. Intel C2D E4400 GIGABYTE GA-P35-DS4 ??? G.Skill DDR2 (1024MBx2) 800Mhz CL5 asus 512MB ATI Radeon 1650PRO מארז ASUS שני מאוררים + ספק 300W
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כיום ג'פורס 4 MX440 , אני רוצה לשדרג את הכרטיס לכרטיס יותר טוב בעיקר כדי שמשחקים מהחדשים יותר כמו סאן אנדרס ,ניד פור ספיד וכו' יפעלו חלק , אבל בנוסף גם שיהיה לי לשנים הקרובות ולא עוד שנה אצטרך להחליף. הסכום שיש לי הוא בין ה-250 -350 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן כאשר הלכתי לקחת את המחשב שקניתי לאחר שבדקתי כל חלק וחלק במחשב בעל החנות התנצל ואמר לי שחלק מסוים במחשב (כרטיס המסך) אזל לו מהמלאי והוא שם לי כרטיס מסך אחר בעל אותם נתונים (כלומר GEFORCE 3 TI200) שהוא אפילו יותר טוב מהמקורי (של חברת INNOVISION) והוא של חברה בשם SPARKLE שחוץ מהעיצוב היפה שלו לא שמתי לב לשום שוני. מה אתם אומרים, שבעל החנות עבד עלי ושם לי איזה גרוטאה לא שווה וכדאי ללכת אליו להחליף? או שהוא צודק ובאמת עדיף הכרטיס של SPARKLE? נ.ב. למישהו יש סקירה של הכרטיס הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לי יש תכרטיס 9800gtx+ מעבד E8400 4GB RAM ו קרייסיס רץ לי על 1680X1050 על HIGH ללא פילטרים חלק עכשיו ה 470 הזה של חבר שלי שמנו ת קרייסיס על 1920X1050 הגדרות VERY HIGH עם SHEDERS על HIGH והמשחק רץ חלק ככה עם כי מידי פעם תקיעה קטנטונת, ויש לו I5 4GB RAM פשוט ציפיתי מהכרטיס ליותר
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה כרטיס מסך והתגלתה "בעיה" מהרגע הראשון. בעת עליית המחשב, בדר"כ זכור לי שיש מסך שחור ובו רשום דגם כרטיס המסך. מה שקורה עכשיו זה שיש סוג של מסך כחול, עם מלא משבצות ( ארטיפקטים? ). הכרטיס עצמו עובד בסדר גמור במשך היום ואף פעם לא הציג בעיה ( גם בבדיקה עם 3DMARK ), האם אפשר להיות רגוע בנוגע לכך? אם צריך צילום אני אנסה להעלות בערב.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בשיתוף פעולה בלתי רגיל עם אינטל ו-Razer, חברת AMD משיקה את Xconnect: הטכנולוגיה החדשה המאפשרת חיבור כרטיס מסך חיצוני בכל מחשב נייד תומך Thunderbolt 3 כרטיסי מסך חיצוניים, אולי הרעיון היותר מרתק וחלומם הרטוב של גיימרים רבים כבר נמצאים איתנו קרוב לעשור כטכנולוגיה קיימת ומדוברת. לעומת זאת, בשוק שבו הכל כבר הפך לחיצוני, כרטיסי המסך הם אולי היחידים שנשארו פנימיים, עד היום לפחות – זאת מפאת הצורך ההכרחי שלהם בחיבור בעל העברת נתונים בקצב מספיק מהיר. לכן הטכנולוגיה קיימת באופן מוגבל למדי, כמו אצל מחשבי ה-Alienware של דל, העושים שימוש בחיבור ומארז יעודיים. כרטיסי מסך חיצוניים אצל Dell Alienware – טכנולוגיה קיימת, אבל מוגבלת שנת 2016 היא אולי שנת הפריצה ש…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הכרטיס GTX 660 GB OC יחזיק 3 מסכי 19 אינטש שכל אחד 1440X900 בגיימינג כבד?GTA IV..CRYSIS 3..FARCRY 3
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי, אז תמיד במשחקים ראיתי את זה ולא הבנתי מזה... אני רוצה שהגרפיקה תהיה גבוהה יותר.... עכשיו הבעיה שאני לא יודע עם זה משפר את הגרפיקה או לא.... כמו כן במשחק GTR2 לדוגמא, יש כמה רמות ל-Anti Aliasing... הרמה הכי גבוהה היא הטובה? הכי נמוכה? או בכלל שאין את זה... תודה
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יהיה לי בקרוב את המחשב הנ"ל: Athlon XP 1800+ KT333 mainboard 256MB ram 333mhz אם אני אקנה את הכרטיס הזה אז לכמה זמן אתם חושבים שהמערכת שלי תחזיק מעמד עם ביצועים טובים (אין קפיצות, כלומר מעל 50FPS)?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס מעבד XP 3.2. המחשב הספיציפי הזה (יש לי כמה מחשבים ) אינו מיועד להרצת משחקים. כרטיס המסך שבו מסוג AGP הלך בשעה טובה לעולמו. בכוונתי להופכו ל-HTTPC כלומר מחשב שמשמש למולטימדיה בלבד ובעיקר להקרנת סרטים בפורמט HD. לשם כך אני מעוניין בכרטיס הזול ביותר "שיעשה את העבודה ". בדקתי את דרישות המינימום במספר אתרים והדרישות הם למעבד 3 GHZ וכרטיס מסך 128mb. האם מעבד כמו AMD 3200 MHZ חד ליבתי מסידרת BARTON עם 2 גיגה זיכרון מסוגל לפרוס ולהציג סרט HD 1080p בצורה חלקה מבלי להזדקק לכרטיס מסך שיש לו מפענח hd מובנה כמו חלק מכרטיסי המסך של ATI ? במילים אחרות האם כל כרטיס agp פשוט שאפשר למצוא כמו זבל ,יספיק כל זמן שיש לו 128 mb זיכרון?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רואים מדהים! יפה, מלא צבע, בהירות שלא מורידה מהאיכות! אבל... ברזולוציה 1600X1200 רואים מטושטש. ואני לא רוצה לכוון את הפוקוס בשביל הרזולוציה הזו, כי יכול ליהיות שאני ארצה להשתמש ברזולצויה אחרת אולי, אני לא יודע! יש איזו תוכנה או משהו אחר שיעזור לי עם הפוקוס? ד"א- פשוט לא רואים טוב ב1600X1200, הכל פשוט לא נראה טוב, זה כמו לשים מסך "17 על 1600X1200.. אני אנסה לסדר את זה.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-960-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-4gb/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המליצו לי פה על הכרטיס הנ"ל, ככרטיס מעבר לשנה שנה וחצי עד שאני אקנה DX10, הבנתי שהכרטיס הזה למרות מחירו הנמוך יספיק להרצת משחקים חדשים בצורה חלקה על גרפיקה בינונית. היום דיברתי עם חנות שמוכרת כרטיס זה, ונאמר לי כי הכרטיס הזה הוא לא מומלץ משום שזה של חברת PALIT, ויש רק שנה אחריות. וגם "רמז" לי שאם PALIT נותנת רק שנה אחריות אז זה מצביע על טיב ואיכות המוצר... מה דעתכם? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
EVGA היא היצרנית הראשונה שמציגה דגם של הכרטיס האימתני במחיר המינימום הרשמי עליו הכריזה NVIDIA בתחילת הדרך לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי לוח עם כרטיס מסך SIS 630\730 ONBOARD שכן שלי הציע לי VOODOO3 3OOO חינם ורציתי לדעת מה כדאי לי לבחור יש לציין שה SIS מקבל 64 SHARED MEMORY מ PC133
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי כרטיס מסך עלוב: Radeon X550 256MB ואני מעוניין להחליף אותו לGeForce מסויים. אני רוצה שהוא יפעיל לי משחקים כמו Call of Duty 4 וCrysis בגרפיקה כמה שיותר גבוהה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח פחות או יותר, ויש לי חיבור PCI express. אשמח לשמוע את ההצעות שלכם הנה המפרט של המחשב שלי אם זה יעזור: Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz 1GB RAM DDR2 תודה רבה מראש חבר'ה!
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. זה הסקירה של תומר לכרטיס מסך בין הטובים שיש בשוק... גילוי נאות: הסרטון בחסות ANTEC אז אם עברתי על חוק (למרוןת שברגיל אני לא) תרגישו חופשי להעיר. ביקורת בונה תמיד מועילה עם טעם טוב אז אשמח לקבל פידבק. https://www.youtube.com/watch?v=vf5Y7oKCegU&t=191s
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר על ה- NV30 שיצא כנראה באוגוסט. המטרה: להביא את השם הכי קליט, הכי מפוצץ והכי מוכר שאפשר!!! 8) כי GeForce5 זה כבר יותר מדי GeForce-ים. ;D
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-